- Rulada cu frisca si fructe
- Salata de rosii cu cascaval si oua
- Carne de porc cu usturoi si rosii
- Salata de cartofi
- Rosii umplute cu brânza
- Salata mexicana
- Grija pentru copii
- Rata cu mazare boabe
- Tort Indiana cu fructe de sezon
- Sufleu de cirese cu smântâna
- Budinca de brânza de vaci cu nuci
- Cât de bine îti cunosti copilul?
- Clatite cu cirese negre
- Cartofi umpluti cu tocanita de carne
- Rulada-mozaic din carne-tocata
- Gulii umplute
- Agitata despartire de copilarie
- Aluat pentru tarte sarate
- Pui cu mazare verde sau gulii
- Tarta spumoasa cu capsuni
- Ochiuri florentine
- Ochiuri cu pireu de cartofi si sunca
- Cunoasterea antecedentelor permite prevenirea suferintelor
- Salata orientala de primavara
- Oua umplute Lili
- Cruson de luna mai
- Crochete
- Marchiza de ciocolata
- Cotlet de porc cu sos de vin
- Maladii ce dezvaluie starea sufletului
- Crap la cuptor
- Supa delicioasa cu oua
- Pui haiducesc
- Rulouri cu oua si sparanghel
- Fursecuri cu nuci si visine
- Bogatia feminina
- Crema „Diplomat"
- Placinta cu gris
- Snitel in omleta
- Tarta de nescafé
- Omleta cu urzici
- Când se nasc mai putini baieti?
- Sos pentru fripturi
- Sos pentru fripturi
- Chiftele de cartofi cu carne
- Sarlota de prune uscate cu crema
- Ciorba greceasca
- Sos de hrean
- Problema violentei
- Sos tartar
- Oua în aspic
- Spaghete tiroleze
- Blat de portocale cu nuci
- Bors de salata
- Diete miraculoase
- Pesmeciori deliciosi pentru ceai
- Boules de neige
- Coltunasi cu carne de pasare
- Gogosi cu brânza
- Ne pierdem traditia
- Supa de stevie sau de macris
- Supa verde
- Pireu de urzici
- Oua umplute cu spanac
- Ciorba de crenvursti cu iaurt
- Polenul
- Supa italieneasca Minestrone
- Ochiuri portugheze
- Sufleu de macaroane
- Muschi de vaca la cuptor
- Exasperantul... nu
- Copilul vrea computer. Îi cumparam sau nu unul?
- Bulz cu ochiuri
- Sufleu de spanac si sunca
- Cornulete pentru bere
- Sarmale de miel cu frunze de stevie
- Budinca de sunca cu garnitura de spanac
- Supa de chimen cu omleta
- Copiii au nevoie de povesti
- Linte cu costita afumata
- Rulada umpluta cu ficat
- Grupa sanguina si... temperamentul
- Salata de prune uscate
- Cataif cu mere
- Supa de pere
- Ardei umpluti cu ciuperci
- Sub lupa, cea mai puternica suferinta fizica
- Crochete de ciuperci
- Frigarui asortate
- Cartofi umpluti
- Bors de urzici
- Crema de spanac
- Jumari cu spanac
- Ravioli cu spanac
- Pilaf de urzici
- Spanac cu ciuperci la cuptor
- Salata verde cu oua si sos de smântâna
- Limbajul potrivit pentru EL
- Antricot de vitel umplut
- Budinca de gris cu mere
- Mâncare de telina
- Oua tari în aluat frantuzesc
- Oua suedeze
- Calmul dumneavoastra si capriciile lor
- Dezvoltarea fiintei umane se face in salturi
- Miel cu ciuperci
- Miel portughez
- Miel cu macris
- Blat alb din albus
- Fursecuri cu bezea
- Musaca de ciuperci
- Cartofi cu ciuperci
- Snitel umplut
- Rulouri în aspic
- Micii nedreptatiti
- Pârjoale moldovenesti
- Budinca imperiala
- Conflictul dintre generatii
- Oua tari cu verdeturi
- Salata de cruditati cu smântâna
- O maladie cu o larga arie de raspândire
- Pizza mozaic
- Supa de limba ŕ la grec
- Jumari câmpenesti
- Florile vorbesc
- Chifle umplute
- Budinca de cascaval
- Aluat fraged cu brânza de vaci
- Tort de ciuperci
- Va cunoasteti talismanul?
- Decalog pentru o cura de slabire
- Friptura înabusita de vaca
- Gustare calda cu sunca
- Supa rapida de carne
- Ganduri despre adolescenti
- Macaroane milaneze
- Jumari cu telina
- Mere caramelizate
- Mazurca de smochine
- Bomboane simple
- Diete miraculoase
- Prajitura aperitiv
- Ciulama de ciuperci uscate cu smântâna
- Supa crema de fulgi
- Foitaj cu osânza
- Sufleu de fasole
- Ochiul, fereastra sanatatii
- Prune uscate cu orez
- Cafea antigripala
- Placintele de spanac
- Gogosi cu brânza
- Cuib de pasarele
- Feminitatea, tulburatorul farmec al sexului frumos
- Crochete de peste
- Omul de zapada (tort)
- Peste în aluat
- Prajitura in alb si negru
- Seductia si relatiile sociale
- Prajitura delicioasa
- Crema din fructe de iarna
- Cruson de iarna
- Tort tutti-frutti
- Crenvursti în aluat frantuzesc
- Vinovat: iarna
- Supa cu galuste de ficat
- Gustul lecturii
- Cotlete cu sos picant
- Budinca de varza cu mezeluri (sau resturi de rasol sau friptura)
- Delicii cu nuca
- Cartofi din biscuiti (fara foc)
- Supa germana cu galuste de gris
- Câte ceva despre condimente
- Crap umplut cu ciuperci
- Creier prajit in aluat
- Mamaliguta la cuptor
- Portretul-robot al barbatului ideal
- Supa de varza (frantuzeasca)
- Tocanita de ciuperci
- Mutatii surprinzatoare
- Salata cu carne de vita
- Ciulama de pasare cu mamaliguta
- Musaca de cartofi cu brânza si oua
- Supa-crema de sfecla
- Legume asortate în otet (Mixed Piekels)
- Bulion din gogosari sau ardei grasi
- Vegeta naturala
- Salata bulgareasca
- Pledoarie pentru culori tonice
- Omleta economica
- Mere cu brânza
- Ochiuri marinaresti
- Chiftelute cu ou
- Omleta pizza
- Toxicitatea unor vegetale
- Cartofi cu ciuperci
- Fidea cu ciuperci
- Mâncare somesana de cartofi
- Papanasi prajiti din cartofi
- Premisele succesului scolar
- Omleta cu mere
- Snitel cu sos de legume
- Pui cu rosii
- Prajitura cu prune
- Pere in cuib
- Noua luni enigmatice
- Cartofi la minut
- Snitel picant
- Sufleu de prune
- Sos picant de rosii
- Salata de fasole pastai
- Supa poloneza de rosii
- Supa-crema de ciuperci cu carne de pasare
- O agenda incarcata
- Tinerii români au devenit mai responsabili în materie de sex
- Salata cu costita afumata
- Tort surpriza
- Limbajul celor mici
- Budinca cu fructe
- Prajitura cu stafide
- Placintele cu varza
- Polenta
- Gogosari umpluti cu vinete
- Leacuri naturiste
- Salata de oua cu masline
- Salata ruseasca cu jambon
- Salata de orez cu legume
- Salata de fructe
- Salata moldoveneasca de rosii
- Salata de carne de pasare
- Daca vreti sa stiti adevarul...
- Un aliat pretios
- Talismanul si zodiile
- Talismanul si zodiile
- Simboluri nebanuite (7)
- Câte ceva despre farmacodependenta
- Sandvis - Tort
- Pasta de sunca
- Pasta de masline
- Vârsta dicteaza nevoia de vitamine
- Reflectii psihologice. Simboluri nebanuite
- Codurile... plânsului
- Intre metabolizarea medicamentelor si virsta exista surprinzatoare corelatii
- Copiii au nevoie de timp pentru a întelege
- Dosarele frumusetii: Reguli de aur
- Simboluri nebanuite (5)
- O întrebare din nou actuala: Creierul are un sex? (2)
- Sufleu de conopida
- Mousse cu capsuni
- Sufleu de cirese
- Tarta cu visine
- Sufleu de mazare
- O întrebare din nou actuala: Creierul are un sex?
- Un remediu agreabil: râsul în hohote
- Reflectii psihologice. Simboluri nebanuite (2)
- Adevarat sau fals?
- Sufleu de legume variate
- Cartofi noi cu brânza si smântâna
- Budinca de carne
- Rosii umplute cu ficat
- Tort de spuma
- Scurta pledoarie pentru exercitii fizice
- Retete culinare
- Praz cu masline
- Mancare de fasole grasa
- Budinca de orez cu mere
- Muschi la frigare impanat
- Oua umplute cu cascaval
- Chifle umplute cu ciuperci
- Crema de portocale
- Bors de pui
- Tenul si meniurile preferate
- Prajitura cu mere
- Sfintisori (mucenici)
- Tort de lamaie
- Piept de pui pane
- Ciulama de pui
- Supa de pui
- Chifle umplute cu branza telemea
- File de peste prajit
- Friganele cu sote de morcov
- Escalop de manzat
- Scrob cu smantana
- Budinca de clatite cu carne si cu ciuperci
- Pilaf cu ciuperci
- Supa de mere
- Vitel cu ciuperci
- Praz umplut
- Budinca de carne
- Budinca de gris cu stafide
- Crochete din mamaliguta cu ciuperci
- Orez cu ficati de pasare
- Ecler
- Bezele de ciocolata
- Biscuiti spritati
- Pateu de purcel
- Piftie de porc (racitura)
- Tort de ciocolata
- Salau fiert in sos de vin
- Pateu de iepure
- Piure de morcovi
- Pui cu mazare
- Pastravi in sos de unt
- Alivanca
- Rulada de ciuperci
- Supa de sparanghel
- Malai dulce
- Mamaliga pripita
- Ficatei cu sote de fasole
- Pandispan cu fructe de sezon
- Costite de porc cu mazare
- Supa de pasare
- Papanasi
- Costita cu mere
- Perisoare cu smantana
- Sarlota de ciocolata
- Conopida cu maioneza
- Pulpa de oaie cu garnitura
- Galuste de cartofi cu prune
- Friptura de vitel cu sote de mazare
- Placinta cu carne
- Lectie de machiaj
- Clatite cu carne
- Pilaf cu ciuperci
- Orez cu cascaval si sos de rosii
- Tarta cu struguri
- Tarta cu struguri
- Cartofi cu carne
- Budinca de spanac cu ciuperci
- Prajitura cu nuci si stafide
- Prajitura cu prune
- Conopida gratinata
- Prajitura cu mere
- Jumari cu ficat de pasare
- Ciorba pescareasca
- Prajitura cu prune
- Ficat pane cu sote de mazare
- Mancarica rece de dovlecei
- Dulceata de struguri
- Zacusca
- Bulion de ardei
- Inghetata de zmeura
- Cotlete fripte in unt
- Mâncaruri de heringi
- Papanasi de cartofi
- Spaghete cu conopida
- Bors de crap
- Crema de mere
- Rizoto cu ochiuri
- Ciorba de rosii cu carne de pasare
- Inghetata de pepene galben
- Friptura de porc la tava
- Snitele din fileuri de peste congelat
- Tarta cu piersici
- Pui cu conopida
- Salata de vara
- Caise cu frisca
- Varza creata cu pesmet si smantana
- Supa de legume
- Dovlecei la cuptor
- Dovlecei la cuptor
- Mancare din legume asortate
- Mancare din legume asortate
- Supa de dovlecei
- Inghetata de visine
- Dovlecei cu smantana
- Supa de vitel cu „zdrente”
- Remedii posibile
- Spuma de mere cu frisca (reteta elvetiana)
- Spaghete tiroleze
- Salata de rosii cu cascaval si oua
- Prajitura din fructe cu crema si biscuiti
- Mancarica de fasole galbena
- Sufleu de visine sau cirese
- Piure de spanac
- Pulpa la tava
- Rasol de vaca cu cascaval
- Chiftele de vinete cu sos de rosii
- Creier pane
- Turta dulce
- Carne cu varza
- Bors de cartofi noi
- Clatite cu urda
- Frigarui de manzat
- Bors de manzat
- Gris cu fructe
- Peste cu ciuperci
- Peste cu orez la cuptor
- Prajitura cu morcov
- Prajitura cu morcov
- Prajitura cu morcov
- Salau la cuptor
- Budinca de carne
- Placinta cu mere
- Placinta cu mere
- Placinta cu mere
- Stiuca cu smantana
- Cartofi umpluti cu creier
- Biftec la gratar cu ou
- Rinichi la gratar
- Ficatei de pasare cu ciuperci
- Salata de creier
- Salata de creier
- Salata de creier
- Rosii umplute cu cascaval
- Pui la frigare, cu sos
- Umplutura pentru pasca moldoveneasca
- Conopida cu smantana
- Pui inabusit
- Vin rosu cu banane
- Budinca de taitei cu branza de vaci
- Snitel de legume
- Vin rosu cu banane
- Budinca de taitei cu branza de vaci
- Snitel de legume
- Oua umplute cu sardele
- Fasole verde cu cascaval ras
- Fasole grasa prajita
- Prajitura cu aluat ras pe deasupra
- Cotlet de porc în plic
- Chiftelute aperitiv
- Cartofi noi cu sos
- Telina cu ciuperci
- Cartofi gratinati
- Salata de conopida
- Mazare cu piept de vita
- Fasole verde cu carne
- Jumari cu legume
- Taitei cu varza dulce
- Pilaf cu pulpe de pui
- Mucenici moldovenesti
- Tartine cu pasta de masline si sardele
- Fleica de manzat la gratar
- Dulceata din coji de portocale
- Orez italian
- Tartine siciliene
- Sufleu de smantana
- Bors de legume cu cartofi
- Morcovi sote
- Crochete de gris
- Bors de legume cu cartofi
- Sufleu de smantana
- Salata cu frisca
- Escalop de manzat
- Bors moldovenesc de pui
- Gogosi la cuptor
- Rata salbatica la frigare (vanatoreasca)
- Friptura de prepelita
- Fursecuri cu bezea
- Betisoare cu cas
- Coltunasi cu carne de pasare
- Salata de fructe
- Budinca de creier
- Bors de sfecla
- Chec din albusuri
- Rondele cu alune si nuci
- Biscuiti
- Gogosi cu stafide
- Macaroane cu cascaval
- Macaroane cu cascaval
- Supa de pere
- Telina cu ciuperci
- Praz umplut
- Ciuperci la cuptor
- Taci si-nghite
- Oua cu sos de usturoi
- Varza dulce cu smantana
- Scovergi cu peste si ciuperci
- Conopida cu ciuperci la cuptor
- Spaghete cu ciuperci
- Alivenca moldoveneasca
- Ficat de porc cu sos de smantana si orez
- Pui cu smantana a la Suceava
- Clatite cu gem de caise si nuci
- Ciorba de ciuperci
- Salata cu sunca presata
- Tarte cu mere
- Parjoale
- Pulpa de porc la cuptor
- Tarta cu struguri
- Pui fript la capac
- Sos pentru fripturi sau paste fainoase
- Retete de conserve pentru iarna
- Papricas de oaie
- Berbec la gratar
- Painea studentului
- Dovlecei cu cascaval si rosii
- Macaroane cu smantana
- Oua umplute cu sos tartar
- Musaca de mânzat cu varza
- Muschi de mânzat in sos de vin
- Piftie de mânzat
- Placinta cu ciocolata
- Ostropel de pasare
- Salata
- Budinca de sunca
- Balmos ca pe Rarau
- Pizza Napolitana
- Inghetata de zmeura
- Pui parizien
- Taitei cu sunca in foi de placinta
- Rulou de carne la cuptor
- Pârjoale si chiftele
- Supa de dovlecei
- Telina cu sos de smântâna
- Crochete de gris cu cârnati
- Cotlet de porc cu ciuperci
- Pui cu smântâna
- Supa de pasare
- Supa de conopida
- Inghetata de lamaie
- Omleta romaneasca
- Franzeluta umpluta cu sunca
- Salata de creier
- Rosii umplute cu cascaval
- Pui inabusit
- Caise cu frisca
- Bors de limba
- Ochiuri cu ficat
- Bors de perisoare
- Andive cu piept de pui
- Macaroane cu sunca
- Vinete cu carne de pui
- Cas pane
- Rulada
- Vinete orientale
- Mâncarica de cartofi
- Omleta cu ciuperci
- Morcovi cu patrunjel
- Clatite cu fructe
- Orez cu ficatei de pasare
- Bors de legume cu carne
- Dulceata de nuci verzi
- Prajitura cu visine
- Prajitura cu unt si cirese
- Inghetata de visine
- Pulpe de pui la tigaie
- Salata de ciupercute cu oua
- Prajitura din biscuiti
- Mâncare de carne cu arpagic
- Porc sau mânzat cu varza dulce
- Tarta cu capsuni
- Cotlete cu smântâna
- Cotlete la cuptor
- Bors de loboda
- Mici secrete - 2
- Salata de fructe
- Parfe de cacao
- Café glacé
- Praline
- Sufleu de biscuiti cu fructe
- Mici secrete despre vinurile spumante
- Stufat de peste
- Consommé de carne
- Pateu de ficat
- Foi de tort
- Dovlecei umpluti
- Spanac cu carne
- Morcovi cu carne
- Rulada cu ciuperci
- Bors de urzici
- Mamaliga prajita
- Sufleu de peste
- Telina cu sos de vin
- Ciuperci cu smantana
- Gogosi de cartofi
- Ardei umpluti cu orez
- Carne de miel cu tarhon
- Rulada cu sunca si cascaval
- Cartofi umpluti cu spanac
- Pastravi in sos de vin
- Cartofi umpluti cu ciuperci
- Chiftelute din peste oceanic
- Supa frantuzeasca
- Supa de verdeturi
- Ciulama de pui
- Tort de fructe
- Salata de telina cu maioneza
- Salata de andive cu piept de pasare
- Omleta romaneasca
- Omleta cu spanac
- Budinca de cartofi cu carne
- Gogosele de cartofi
- Rosii umplute
- Anghemaht de miel
- Sarlota cu ciocolata
- Supa de legume
- Gulii umplute
- Prajitura cu fructe de sezon
- Salata de dovlecei
- Limba cu sos de rosii
- Musaca de ficat cu dovlecei
- Creier pane
- Crema de visine
- Dovlecei cu branza si smantana
- Prune cu smantana
- Gaina cu prune uscate
- Gaina cu fasole verde
- Limba cu sos de rosii
- Limba cu mazare
- Limba de porc cu fasole verde
- Carne cu varza a la Cluj
- Friptura de iepure
- Franzeluta umpluta
- Ciuperci la gratar
- Peste ŕ la grec
- Rulada de cas cu creier
- Budinca de taitei (fidea) cu branza de vaci
- Parfeu de ciocolata
- Limba de vitel, cu sos de lamâie
- Tocana cu orez si cârnati
- Papanasi fierti
- Salata de andive
- Ospatul vânatorului (Specialitate vânatoreasca)
- Pate de ficat
- Cotlete de mistret, cu tarhon
- Chiftelute din carne de mistret
- Sos de vânat, pentru friptura
- Sufleu de mere, garnitura pentru vânat
- Pulpa de mistret la tava
- Sarlota cu nuci
- Rulada de nuci cu marmelada
- Salata de prune uscate
- Salata
- Tartine cu pasta de masline si sardele
- Bors de sfecla rosie
- Chifle umplute cu ciuperci
- Peste a la grec
- Jumari
- Crap rasol
- Pui cu tarhon
- Saleuri cu chimen
- Tort de portocale
- Cartofi de ciocolata
- Tort din foi de napolitane
- Chiftelute de peste
- Pasta de lapti
- Prajitura cu ananas
- Baclava
- Ciorba de legume
- Pulpa de porc la cuptor
- Sote de morcovi
- Pârjoale
- Omleta cu verdeata
- Spaghete ŕ la jardiničre
- Peste (salau) meuniere
- Tarte cu mere
- Ciuperci la cuptor
- Praz umplut cu orez
- Telina cu ciuperci
- Mâncare rece de telina cu masline
- Conopida pane
- Salata de carne cu sos de maioneza
- Snitel de Bratislava
- Omleta cu sunca
- Pulpe de pui cu mujdei
- Pui cu conopida
- Tort rapid
- Conopida cu maioneza
- Foi de varza cu cascaval, la cuptor
- Supa de mazare
- Supa crema de mere
- Muschi de mânzat in sos de vin, la cuptor
- Prajitura cu fructe
- Sos pentru iarna
- Fasole verde pentru iarna
- Vinete marinate pentru iarna
- Afinata
- Tartine calde cu sunca
- Tartine cu maioneza si sunca
- Supa mocaneasca
- 1 muschi de mânzat, 1 lingura cu unt, sare, piper, legume preparate sote (dupa dorinta)
- Sandvisuri din biscuiti cu pasta de pasare
- Supa crema de dovlecei
- Sufleu de peste cu ciuperci
- Pui inabusit
- Chec cu iaurt
- Salata de castraveti
- Omleta cu cascaval ras
- Supa de pasare sau vitel
- Cotlete de porc cu ciuperci
- Gulii cu smântâna
- Vinete umplute cu ciuperci
- Orez cu caise
- Varza cu cascaval
- Mititei din carne de porc
- Sos de marar cu smântâna
- Budinca din carne
- Medalion de porc
- Conopida cu sos de rosii
- Mazare cu carne
- Pulpa de mânzat la tava
- Prajitura cu urda si marar
- Cartofi cu sos alb
- Dovlecei de Dalmatia
- Prajutira cu visine
- Parfeu de cacao
- Inghetata de zahar ars
- Ardei umpluti cu urda
- Varza cu smântâna
- Budinca de taitei
- Omleta cu brânza si ardei
- Gogosele cu cas
- Antricoate ŕ la maitre d'hotel
- Antricoate de vitel (Entrecôte de boeuf)
- Snitel de porc, parizian
- Bavareza de ciocolata, cu alune
- Tartine cu urda
- Supa cu zdrente
- Galuste din carne
- Budinca de cartofi cu carne
- Placintele cu urda
- Tartine cu pasta de ficat
- Budinca din piept de gaina
- Tarta cu capsune sau cu fragi
- Tartina cu brânza (cascaval)
- Tartine cu brânza de vaci
- Bors de fasole verde
- Prajitura cu afine sau cu fructe de sezon
- Tartine cu sunca
- Peste inabusit in lapte
- Fileuri de heringi, prajite
- Supa de iaurt
- Carne cu varza
- Mâncare cu piept de vitel sau cu limba de porc
- Garnitura de varza lânga fripturi
- Savarina Suedeza
- Mazare verde cu friganele
- Salata de castraveti cu smântâna
- Friptura de porc cu galuste
- Antricot de mânzat sau de porc cu ciuperci
- Salata de legume cu maioneza (ŕ la russe)
- Sos remoulade
- Garnitura de ciuperci, rosii si costita afumata
- Barcute (cartofi copti umpluti)
- Salata Piccadily
- Muschi de manzat, tartar (Steak Tartar)
- Porridge
- Budinca cu urda
- Budinca de yorkshire
- Stufat de miel
- Budinca de spanac cu ciuperci
- Sos de ciuperci
- Pilaf de urzici
- Aperitiv cu ciuperci
- Rulada cu ficat
- Prajitura cu visine
- Pasta de scrumbie afumata
- Pasta de lapti de peste
- Piftie de pasare
- Portocale umplute cu crema de frisca
- Caramel
- Prajitura in alb si negru
- Cornulete cu crema de nuci
- Snitele de miel
- Sarmalute
- Zacusca de peste
- Pilaf cu peste
- Salau cu rosii, meridional
- Peste prajit
- Ciorba de urzici
- Frigarui din miel dobrogean
- Piure de urzici
- Budinca din piept de gaina
- Drob de miel
- Peste pane
- Fileuri in aluat
- Tartine cu sardele si masline
- Pasta de peste proaspat
- Ciorba de peste
- Sardele tip Lissa
- Crap prajit
- Crap cu rosii la cuptor
- Tartine cu peste
- Oua umplute cu ciuperci
- Bame grecesti
- Mere umplute cu branza de vaci
- Rulada de carne
- Piure de castane
- Crochete de cartofi
- Salata de praz cu maioneza
- Salata de fructe
- Iepure cu masline
- Pateu de iepure de casa sau vânat
- Iepure de casa marinat
- Rata salbatica cu portocale
- Fazan cu mujdei de usturoi
- Supa de fazan
- Supa italiana
- Snitel de porc, sicilian
- Chiftele venetiene
- Prajitura cu nuci
- Turta dulce cu crema de nuci
- Prajitura de ciocolata
- Biscuiti
- Friptura de pasare
- Mâncare de mazare verde
- Peste cu castraveciori acri
- Budinca madrilena de peste
- Fasole verde rece
- Rostbif
- Prajituri uscate
- Punch cu rom
- Salata de sfecla
- Friptura ardeleneasca
- Gaina umpluta cu ciuperci
- Tort bezea cu rahat sau foi napolitane
- Salata de ciuperci
- Sos de hrean
- Pizza
- Supa de Pavia
- Orez Lombardia
- Vinul
- Salau cu maioneza
- Sos pentru peste
- Supa de lamâie, banateana
- Ardei umpluti, de post
- Salau cu ciuperci
- Supa de pasare, cu taitei
- Peste cu nuci
- Heringi umpluti
- Salata asortata, de legume
- Spanac florentin
- Salata de heringi
- Tournedos Rossini
- Umplutura pentru tartine
- Biscuiti spritati, cu gutui
- Pizza napolitana
- Supa de conopida
- Mâncare de gutui
- Salata de conopida cruda
- Salata de legume, cu maioneza
- Frigarui de oaie
- Pulpa de oaie la cuptor
- Supa de mere
- Salata de morcovi cu mere
- Mâncare de varza dulce
- Vrabioare de vaca cu ceapa
- Vrabioare de vaca la gratar
- Aripi de pui condimentate
- Galuste de cartofi la cuptor
- Ficat cu sos de bulion
- Felii cu mure
- Supa rece de castraveti
- Supa de pasare ŕ la grec
- Cubulete cu fructe
- Sufleu de ficat
- Tava libaneza
- Telina umpluta
- Snitel polonez
- Supa de cuscus
- Budinca napolitana
- Crema de afine
- Rulouri cu nuci noi
- Tocatura de praz
- Ardei umpluti cu brânza
- Conopida cu creveti
- Placinta cu prune
- Supa de legume cu orez
- Snitele umplute
- Salata de rosii cu maioneza
- Ciorba de peste
- Mâncare de dovlecel ras
- Cotlet de porc, sârbesc
- Salata de rosii si ardei copti
- Budinca de malai cu ciuperci si rosii
- Gnocchi - garnitura de cartofi
- Legume asortate cu smântâna
- Supa de vaca cu ciuperci si galuste
- Fasole verde cu sos de lamâie
- Fasole verde cu sos de lamâie
- Rosii cu brânza
- Budinca rece de legume
- Salata de fasole verde cu iaurt
- Ciorba orientala
- Mâncare de vara, din cartofi
- Vinete orientale
- Rosii-surpriza
- Omleta cu ciuperci, in diferite feluri
- Supa de ceapa
- Conopida cu sos de maioneza
- Cartofi de Savoya
- Omleta cu sunca si parmezan
- Pui cu smântâna
- Omleta cu verdeturi
- Rulada de carne cu brânza
- Budinca de peste
- Bors moldovenesc
- Limba cu sos remoulad
- Spaghete cu ciuperci
- Crocant
- Salata de vara
- Cotlet de berbec (Iran)
- Baclava cu smântâna (Irak)
- Orez cu oua (Siria)
- Pui cu orez (Siria)
- Supa de linte (Siria)
- Salata picanta
- Fasole verde cu masline
- Placinta cu visine
- Caise surpriza