- Supa de iaurt
- Spaghete cu sos de rosii
- Crocante din pireu de cartofi
- Oua in macris
- Macaroane milaneze
- Fasole scazuta cu tarhon
- Bors de stevie
- Pilaf de stevie
- Salata de papadie
- Salata de ton
- Desert cu fragi
- Deliciu cu cirese
- Supa de oua fierte tari
- Sarmale de Stanimask
- Mâncare de miel
- Chiftele cu sos de vinete
- Supa de arpacas, scotiana
- Placinta cu carne si rinichi
- Biftec la gratar
- Antricot de vaca la gratar
- Sos de pâine
- Salata de vinete
- Anghemaht de pasare
- Pulpe de pui cu spanac
- Budinca de taitei lati cu ficat si parmezan
- Antricot de vaca
- Prajitura de Bratislava
- Snitele de porc, pragheze
- Supa Tarator
- Ghiveci cu carne de miel si legume
- Ardei umpluti cu brânza
- Prajitura la minut
- Jeleu cu iaurt
- Sos de menta
- Budinca cu fructe
- Cârnaciori la gratar
- Biftec la tigaie
- Cartofi cu marar
- Rulada de carne
- Budinca de legume
- Rosii umplute cu ficat
- Tort de spuma
- Prajitura cu nuci
- Cozonac umplut cu portocale
- Crema Augusta
- Crap special
- Biftec haiducesc
- Salata
- Ciorba din maruntaie de miel
- Supa montaneza
- Pârjoale spaniole
- Crema Valencia
- Friptura de vaca
- Salata andaluza
- Pasta picanta din brânza de oaie sau cas
- Budinca de cartofi
- Salata tabacarilor
- Salata de varza rosie
- Salata Munkatschina
- Peste cu nuci
- Corabioare
- Salata de arahide
- Salata cu taitei
- Supa-crema de morcovi
- Supa picanta de dovleac
- Taitei cu condimente verzi
- Platou cu carne, mexican
- Galuste cu brânza si varza
- Crema condimentata
- Pogaci cu varza
- Curry de pui, din India
- Salata de primavara cu smântâna
- Omleta de urzici
- Omleta cu verdeturi
- Puding din spanac
- Ciorba de salata verde ca la Selimbar
- Tocana irlandeza din cartofi si carne de oaie
- Mititei
- Saslác
- Biscuiti sarati cu marar
- Supa-crema din cartofi cu ficat
- Supa de primavara, cu pui si galuste din ficat
- Sote de miel cu ciuperci si sos indian
- Mamaligura portugheza
- Ficat italian
- Pasta din carne de iepure si ciuperci
- Supa de praz cu oua
- Jumari cu ficat de pasare
- Crap umplut
- Gasca umpluta cu castane si ananas
- Crochete de pasare
- Cocos cu sos de vin
- Pilaf texan
- Cuib de viespe
- Mignon
- Prajitura alb-negru
- Oua umplute cu hrean
- Rulada de sunca cu banane
- Din varza
- Ciorba de oase Garf
- Rulada Printesei
- Rulada-surpriza
- Fasole verde cu carne
- Gulas bavarez
- Rulada de ficat
- Budinca de mere in aluat
- Supa de ciuperci cu galuste
- Friptura delicioasa
- Chiftele de brânza
- Fasole verde cu cascaval
- Rasol de gaina umpluta cu ciuperci
- Limba prajita, cu ciuperci
- Tort de ciocolata
- Pasta de ciuperci, pentru umplut rosii (si alte legume)
- Pilaf de ciuperci cu rinichi
- Tort cu foi Lica
- Budinca de orez cu mere
- Pasta de ciuperci cu ficat, pentru umplut (rulade)
- Musaca de taitei
- Salata de pasta greceasca
- Supa câmpeneasca
- Clatite cu carne
- Salau cu smântâna
- Marinata
- Tort din biscuiti
- Supa cu galuste de cartofi
- Pizza picanta
- Crap cu sos de vin
- Crap cu rosii
- Supa cu galuste de brânza
- Supa de rosii cu usturoi
- Budinca cu brânza de vaci
- Prajitura cu mere, pentru ceai
- Pere in ciocolata
- Mere la cuptor
- Crema de zahar ars, rapida si economica
- Prajitura Iulia
- Supa frantuzeasca
- Sufleu de mere
- Supa-crema de telina
- Choux a la creme cu fructe
- Ciorba pescareasca
- Blanc-mange
- Krop (Gât de curcan umplut)
- Budinca de ciuperci
- Legume gratinate
- Mancare de gutui
- Zacusca din boabe verzi de fasole
- Sos picant
- Ardei capia copti
- Supa de conopida cu perisoare
- Pateu de ficat de porc cu legume la cuptor
- Prajitura cu mere
- Pasta de sardele
- Omleta de ciocolata
- Salata de pepeni, struguri si prune
- Salata de diferite fructe
- Sufleu de conopida
- Turta dulce cu ciocolata
- Madlene
- Bavareaza de cafea
- Rizoto de pasare, cu dovlecei
- Crema de morcovi (carote)
- Cuib de cartofi, cu ochiuri
- Pateu de ficat, cu ciuperci
- Supa de vaca, cu oua
- Ciuperci a la grec
- Ghiveci de vara din cartofi cu tomate
- Vinete portugheze
- Cartofi umpluti cu varza
- Oua fierte, cu usturoi
- Prajitura cu piersici
- Mâncare de rosii si ardei, cu peste
- Rosii umplute cu peste
- Ciuperci cu smântâna si garnitura de orez
- Cupe la minut
- Supa de dovlecei cu carne
- Fasole verde cu ochiuri
- Supa de sfecla cu carne
- Cruson de pepene galben
- Mâncare de vara din cartofi
- Tocana irlandeza din cartofi si carne de oaie
- Oua napolitane
- Salata de vara
- Oua venetiene
- Sufleu de piersici
- Prajituri cu fructe
- Bors cu verdeturi
- Cartofi la cuptor
- Mâncarica de fasole verde
- Omleta de sezon
- Papanasi prajiti
- Sirop de zmeura
- Caise cu pesmet
- Caise cu frisca
- Gem de caise
- Dulceata de caise
- Dovlecei umpluti cu carne
- Dovlecei umpluti cu urda
- Mâncarica de dovlecei
- Praz la cuptor
- Castraveti cu smantana
- Iahnie de dovlecei
- Specialitatea casei
- Snitel rusesc
- Ciorba de perisoare din peste
- Ciorba de rosii cu carne de pasare
- Gustarea lui Bachus
- Mâncare de fasole verde cu carne
- Vinete prajite
- Dulceata de capsune
- Spuma de capsune cu frisca
- Spuma de capsune cu albus de ou
- Tort de capsune
- Bulete de cascaval
- Oua umplute cu salata de conopida
- Chiftelute aperitiv
- Budinca dietetica din carne
- Sparanghel la cuptor
- Orez cu cafea
- Chec bicolor
- Dáláuzi
- Tort Printesa
- Rosii umplute cu pasta de urda
- Rosii umplute cu conopida
- Rulada din aluat, cu sunca
- Clatite cu sunca
- Oua cu icre
- Rulada din carne tocata, umpluta cu ciuperci
- Ciulama de ciuperci cu carne de pui
- Escalop de vitel cu ciuperci
- Ghiveci oltenesc
- Spanac cu ciuperci la cuptor
- Fasole cu ciuperci
- Sufleu cu carnaciori afumati
- Unt cu lamâie pentru ornare
- Cârnaciori in aluat
- Supa-crema de urzici
- Salata de varza alba si fructe
- Oua moi in aspic
- Oua cu sos picant
- Biftec haiducesc
- Crap special
- Salata
- Unt cu lamâie pentru ornare
- Budinca de taietei
- Ciorba din maruntaie de miel
- Prajituri pentru vin
- Friptura in foitaj
- Friptura de porc rulata
- Snitel de vita cu sos de bere
- Budinca din urzici cu orez
- Rulada de macris cu sunca
- Orez italian
- Batoane de coaja de citrice zaharisita si stafide
- Oua cu peste
- Pulpa de iepure cu smântâna
- Budinca de mere surpriza
- Tort din albus de ou cu crema de ciocolata
- Turnedou Carpati
- Jambon la cuptor
- Piure berlinez
- Gogosi cu stafide
- Spinare de miel la tava
- Pasta de ficat la cuptor
- Salata de primavara
- Rulada din carne si cascaval
- Ciorba de maruntaie de miel
- Castraveti cu smântâna
- Taci si inghite
- Salata italiana
- Oua venetiene
- Oua pe orez
- Crafle (gogosi cu dulceata de visine)
- Morcovi umpluti cu ciuperci
- Papara cu malai
- Begnete de sardele
- Tartine siciliene
- Galuste cu pesmet
- Ciulama de ridichi
- Salata verde cu branza de vaci
- Supa cu hrean
- Crema de mere
- Spanac cu cascaval
- Sirop de portocale
- Dulceata de portocale
- Gem de portocale
- Tort de portocale
- Luna Februarie, sezonul citricelor
- Ghiveci
- Cartofi cu brânza
- Sarlota cu nuci
- Salata de fructe uscate
- Rissole
- Cartofi ŕ l'allemande
- Rosii umplute cu cârnati
- Ficat pane cu sote de mazare
- Salata
- Nuci
- Pui Marengo (reteta pentru o portie)
- Ardei umpluti cu ficat
- Rulada de nuci cu marmelada
- Pateu de carne
- Pateu de limba
- Pateu de jumari
- Aspic de curcan in forme mici
- Sirop de fructe cu lapte
- Pui umplut
- Tort Sarlota
- Crap umplut
- Tort de alune cu nescafe
- Bors de perisoare
- Supa de usturoi
- Salata universala
- Blat pralina
- Budinca din carne de iepure
- Linte batuta
- Malai cu mere
- Salata de praz fiert
- Aluat cu morcovi
- Supa de varza - meniu pentru 4 persoane
- Papricas de pui
- Muschiulet la tava
- Budinca de branza de vaci
- Galuste la cuptor
- Supa din legume
- Fasole boabe fiarta
- Peste fript cu rosii umplute
- Budinca de peste
- Garnitura cu nuci
- Rosii umplute cu varza
- Cascaval in aluat
- Ficatei cu orez
- Sufleu cu branza
- Piure cu oua si costita
- Vitel cu legume
- Cartofi gratinati
- Pui picant
- Salata de morcovi cu branza
- Rosii prajite
- Pilaf bulgaresc
- Oua cu icre
- Salata de cartofi in sos de usturoi
- Salata de morcovi cu hrean
- Vinete taranesti
- Pasta de ciuperci cu gogosari si suc de rosii
- Salata de telina cu masline
- Limba pe varza
- Muschi napolitan
- Rosii cu svaiter
- Sfaturi pentru conserve
- Umplutura de legume pentru tarte
- Mereng din fructe
- Salata de dovlecei cu smantana
- Bors de gaina
- Pizza siciliana
- Zacusca cu masline
- Galuste poloneze
- Pizza din cartofi
- Rulouri de cartofi
- Drob de ciuperci în aluat
- Rulada de carne tocata cu umplutura de ciuperci
- Tarta cu mazare si boabe de porumb fiert
- Spaghetti cu zarzavat
- Salata de mezeluri
- Ardei umpluti
- Salata de oua
- Salata de vara cu tarhon
- Salata de vara cu maioneza
- Salata de fasole verde cu usturoi
- Salata norvegiana cu jumari
- Budinca economica
- Tort din visine
- Sufleu de conopida cu albus
- Chiftele de gris la cuptor
- Salata gospodareasca
- Salata albaneza
- Budinca de dovlecei cu brânza de vaci
- Supa de peste meridionala
- Telina umpluta
- Budinca de nuci
- Cocteil de fructe
- Sufleu de rosii
- Anghinare la cuptor
- Rosii umplute cu varza
- Pilaf cu dovlecei
- Salata de gulii cu maioneza
- Taitei cu sos picant
- Anghinare fiarta
- Inima umpluta
- Telass chebab
- Sote a la Toledo
- Oua cu sos picant
- Rulada de sunca
- Pateu de carne cu maioneza
- Sos vienez cu hrean
- Salata umpluta
- Oua cu spanac
- Spanac cu carne
- Ghiveci cu carne
- Sukiyaki (reteta din Japonia)
- Foi dobos cu frisca
- Salata falsa de icre
- Supa de zarzavat cu gris sau tapioca
- Supa de telina
- Oua moi alsaciene
- Sufleu de urzici
- Snitel natur
- Salata de papadie
- Salata de spanac crud
- Oua umplute cu verdeata
- Oua cleioase cu tarhon (sau alte verdeturi)
- Supa-crema de spanac
- Supa de cartofi dupa bucataria greceasca
- Casolet de pui
- Crema ruseasca
- Batoane de spanac
- Crochete de spanac cu cartofi
- Crema de macris cu oua
- Macris cu orez
- Bors de loboda
- Bors de salata
- Ficat italian
- Cotlet de porc în plic
- Rulada cu sunca
- Jumari cu ficat prajit
- Omleta cu carne de miel si ciuperci
- Gulas secuiesc
- Rulada cu stafide
- Bors verde de miel
- Rulade de carne, cu ou si sunca
- Jumari cu vermut
- Supa din maruntaie de iepure
- Sarmalute în foi de stevie cu urda
- Cartofi frantuzesti
- Bame cu carne
- Tort Bachus picant
- Sos picant pentru fripturi reci
- Perisoare în orez
- Rulada de iepure
- Aperitiv cu sunca sau parizer
- Unt picant pentru ceai
- Musaca de cartofi
- Galuste cu brânza
- Oua moi gratinate
- Plachie de crap
- Antricoate de porc în aluat de placinta
- Palmier cu cafea
- Supa de sparanghel
- Sparanghel la cuptor
- Piept de vitel umplut
- Ostropel de pui
- Musaca de macaroane cu carne de vaca
- Crochete din carne cu legume
- Chiftelute aperitiv
- Prajitura cu aluat ras pe deasupra
- Omleta sufleu Nora
- Tort de ciocolata cu fructe
- Anghemaht de pui
- Galuste din brânza
- Curcan umplut
- Crema de zeamil
- Orez cu mere
- Oua venetiene
- Cartofi cu carne
- Salam dietetic
- Rulouri din sunca
- Rizoto cu ochiuri
- Muschi vânatoresc de vaca
- Supa-crema de mazare uscata
- Rulouri din carne de vitel
- Müssli din fulgi de ovaz
- Pâine de albus
- Friptura marinata din carne de porc
- Foi de tort cu capsuni
- Supa de legume (Solferino)
- Crema de salata verde
- Prajitura cu cirese (Clafoutis)
- Parfe de capsuni
- Gogosari cu conopida, pere si struguri in otet
- Patlagele vinete pentru tocat
- Budinca de limba cu orez si mazare
- Oua scotiene
- Tocana sarbeasca
- Budinca apetisanta din legume
- Legume cu smantana
- Chiftele false
- Batoane cu brânza
- Tort de prune uscate
- Saramura de crap
- Cartofi Diplomat
- Salata
- Medalion din piept de pasare
- Papara de pâine
- Sufleu de mamaliguta
- Pui cu ciuperci
- Sufleu de jambon
- Biftec tocat
- Pui sirian
- Tocanita bulgareasca
- Pui Miorita
- Mancare de conopida cu carne
- Oua umplute cu brânza
- Pârjoale din piept de gaina
- Ciorba de berbec (reteta araba)
- Pulpa de porc la tava
- Guliile
- Dovleceii în floare
- Patlagele rosii
- Telina
- Morcovii
- Placintele
- Sufleu de morcovi cu brânza de vaci
- Salata creola
- Salata de iarna (reteta italiana)
- Fasole boabe cu tocanita
- Apple pie (reteta din Anglia)
- Pui lyonez (reteta din Franta)
- Trufe de ciocolata si migdale
- Carne cu orez la cuptor
- Fasole verde pentru garnituri
- Gem de prune
- Conopida In suc de rosii
- Ghiveci calugaresc
- Varza italiana
- Ton cu orez
- Galuste cu prune
- Crostata cu zarzavat
- Pasta de ficat cu rosii
- Budinca de malai cu brânza de vaci
- Budinca de varza acra cu orez
- Sufleu cu oua fierte
- Supa de ficat
- Cotlete de porc în sos picant
- Crap pe varza
- Snitele umplute
- Sufleu de gutui
- Clatite cu varza
- Tarte cu ciuperci
- Fursecuri cu nuci
- Pizza cu ciuperci si brânza
- Oua cu ciuperci
- Spaghete italiene
- Iofca cu cascaval
- Ghiveci cu carne de vaca sau vitel
- Patrate de carne
- Cartofi cu mustar
- Friganele
- Pulpa de berbec la tava
- Saleuri cu brânza
- Crochete de ficat
- Cartofi umpluti cu brânza
- Pastravi în aspic
- Snitel englezesc
- Ardei, (rosii) umpluti cu carne
- Pireu de telina
- Prajitura fara oua
- Sufleu de castane
- Aluat pentru prajit
- Pasta de mere
- Pilaf de hribi
- Ciuperci în aluat
- Omleta cu cartofi
- Salata de fasole verde cu brânza
- Pui cu gutui
- Punci de struguri
- Conopida cu cârnati
- Sufleu de brânza cu rosii
- Salata de urda dulce cu marar
- Salata bicolora de varza
- Omleta mediteraneana
- Salata de telina
- Salata ardeleneasca
- Praz cu masline în sos de rosii
- Ardei iuti
- Legume asortate
- Pui cu varza de Bruxelles
- Perisoare vieneze cu prune
- Prajitura cu fructe
- Vinete portugheze
- Budinca de mere
- Crema de alune
- Cornulete pentru cafea cu lapte
- Înghetata de piersici
- Drob de miel in aluat
- Friptura de miel in pergament
- Snitel milanez
- Aperitiv cu sunca
- Ciorba de miel cu tarhon
- Sfecla cu hrean in aspic
- Dovlecei umpluti cu telemea
- Bors de legume
- Supa-crema de Bruxelles
- Salata de ciuperci cu sfecla
- Jumari cu vinete umplute
- Salata de castraveti cu usturoi si smântâna
- Conopida cu parmezan
- Piersici umplute cu nuci
- Prune în aluat de clatite
- Oua irlandeze
- Sufleu de dovlecei cu sos de rosii
- Subsuca (mâncare tunisiana)
- Rosii umplute cu carne de pasare
- Chiftelute de ficat
- Zacusca de peste
- Salata de august
- Salata de vara cu masline
- Prajitura cu caise
- Ghiveci vegetarian
- Salata dobrogeana
- Rasol de pasare cu legume
- Supa-crema de carote
- Conopida cu oua
- Placintele cu visine
- Prajitura cu piersici
- Sufleu de varza
- Antricot de vaca cu legume
- Supa de legume de vara
- Bors bulgaresc cu ardei, dovlecei si patlagele verzi umplute
- Supa austriaca de visine
- Betisoare cu cas
- Salata de ardei umpluti
- Salata de castraveti cu oua
- Rulada cu frisca si fructe
- Salata de rosii cu cascaval si oua
- Carne de porc cu usturoi si rosii
- Salata de cartofi
- Rosii umplute cu brânza
- Salata mexicana
- Rata cu mazare boabe
- Tort Indiana cu fructe de sezon
- Sufleu de cirese cu smântâna
- Budinca de brânza de vaci cu nuci
- Clatite cu cirese negre
- Cartofi umpluti cu tocanita de carne
- Rulada-mozaic din carne-tocata
- Gulii umplute
- Aluat pentru tarte sarate
- Pui cu mazare verde sau gulii
- Tarta spumoasa cu capsuni
- Ochiuri florentine
- Ochiuri cu pireu de cartofi si sunca
- Salata orientala de primavara
- Oua umplute Lili
- Cruson de luna mai
- Crochete
- Marchiza de ciocolata
- Cotlet de porc cu sos de vin
- Crap la cuptor
- Supa delicioasa cu oua
- Pui haiducesc
- Rulouri cu oua si sparanghel
- Fursecuri cu nuci si visine
- Crema „Diplomat"
- Placinta cu gris
- Snitel in omleta
- Tarta de nescafé
- Omleta cu urzici
- Sos pentru fripturi
- Sos pentru fripturi
- Chiftele de cartofi cu carne
- Sarlota de prune uscate cu crema
- Ciorba greceasca
- Sos de hrean
- Sos tartar
- Oua în aspic
- Spaghete tiroleze
- Blat de portocale cu nuci
- Bors de salata
- Pesmeciori deliciosi pentru ceai
- Boules de neige
- Coltunasi cu carne de pasare
- Gogosi cu brânza
- Supa de stevie sau de macris
- Supa verde
- Pireu de urzici
- Oua umplute cu spanac
- Ciorba de crenvursti cu iaurt
- Supa italieneasca Minestrone
- Ochiuri portugheze
- Sufleu de macaroane
- Muschi de vaca la cuptor
- Bulz cu ochiuri
- Sufleu de spanac si sunca
- Cornulete pentru bere
- Sarmale de miel cu frunze de stevie
- Budinca de sunca cu garnitura de spanac
- Supa de chimen cu omleta
- Linte cu costita afumata
- Rulada umpluta cu ficat
- Salata de prune uscate
- Cataif cu mere
- Supa de pere
- Ardei umpluti cu ciuperci
- Crochete de ciuperci
- Frigarui asortate
- Cartofi umpluti
- Bors de urzici
- Crema de spanac
- Jumari cu spanac
- Ravioli cu spanac
- Pilaf de urzici
- Spanac cu ciuperci la cuptor
- Salata verde cu oua si sos de smântâna
- Antricot de vitel umplut
- Budinca de gris cu mere
- Mâncare de telina
- Oua tari în aluat frantuzesc
- Oua suedeze
- Miel cu ciuperci
- Miel portughez
- Miel cu macris
- Blat alb din albus
- Fursecuri cu bezea
- Musaca de ciuperci
- Cartofi cu ciuperci
- Snitel umplut
- Rulouri în aspic
- Pârjoale moldovenesti
- Budinca imperiala
- Oua tari cu verdeturi
- Salata de cruditati cu smântâna
- Pizza mozaic
- Supa de limba ŕ la grec
- Jumari câmpenesti
- Chifle umplute
- Budinca de cascaval
- Aluat fraged cu brânza de vaci
- Tort de ciuperci
- Friptura înabusita de vaca
- Gustare calda cu sunca
- Supa rapida de carne
- Macaroane milaneze
- Jumari cu telina
- Mere caramelizate
- Mazurca de smochine
- Bomboane simple
- Prajitura aperitiv
- Ciulama de ciuperci uscate cu smântâna
- Supa crema de fulgi
- Foitaj cu osânza
- Sufleu de fasole
- Prune uscate cu orez
- Cafea antigripala
- Placintele de spanac
- Gogosi cu brânza
- Cuib de pasarele
- Crochete de peste
- Omul de zapada (tort)
- Peste în aluat
- Prajitura in alb si negru
- Prajitura delicioasa
- Crema din fructe de iarna
- Cruson de iarna
- Tort tutti-frutti
- Crenvursti în aluat frantuzesc
- Supa cu galuste de ficat
- Cotlete cu sos picant
- Budinca de varza cu mezeluri (sau resturi de rasol sau friptura)
- Delicii cu nuca
- Cartofi din biscuiti (fara foc)
- Supa germana cu galuste de gris
- Crap umplut cu ciuperci
- Creier prajit in aluat
- Mamaliguta la cuptor
- Supa de varza (frantuzeasca)
- Tocanita de ciuperci
- Salata cu carne de vita
- Ciulama de pasare cu mamaliguta
- Musaca de cartofi cu brânza si oua
- Supa-crema de sfecla
- Legume asortate în otet (Mixed Piekels)
- Bulion din gogosari sau ardei grasi
- Vegeta naturala
- Salata bulgareasca
- Omleta economica
- Mere cu brânza
- Ochiuri marinaresti
- Chiftelute cu ou
- Omleta pizza
- Cartofi cu ciuperci
- Fidea cu ciuperci
- Mâncare somesana de cartofi
- Papanasi prajiti din cartofi
- Omleta cu mere
- Snitel cu sos de legume
- Pui cu rosii
- Prajitura cu prune
- Pere in cuib
- Cartofi la minut
- Snitel picant
- Sufleu de prune
- Sos picant de rosii
- Salata de fasole pastai
- Supa poloneza de rosii
- Supa-crema de ciuperci cu carne de pasare
- Salata cu costita afumata
- Tort surpriza
- Budinca cu fructe
- Prajitura cu stafide
- Placintele cu varza
- Polenta
- Gogosari umpluti cu vinete
- Salata de oua cu masline
- Salata ruseasca cu jambon
- Salata de orez cu legume
- Salata de fructe
- Salata moldoveneasca de rosii
- Salata de carne de pasare
- Sandvis - Tort
- Pasta de sunca
- Pasta de masline
- Sufleu de conopida
- Mousse cu capsuni
- Sufleu de cirese
- Tarta cu visine
- Sufleu de mazare
- Sufleu de legume variate
- Cartofi noi cu brânza si smântâna
- Budinca de carne
- Rosii umplute cu ficat
- Tort de spuma
Frumusete