Prima pagina arrow FEMINA CLUB arrow Retete culinare
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 7 vizitatori online

Retete culinare

Retete si sfaturi culinare de la cititori.

Paste cu legume

Imprimare E-mail
miercuri, 13 noiembrie 2019

 100 g paste, 200 g broccoli, 1 fir praz, 1 dovlecel, 2 rosii, 1 ardei, ketchup, otet, ulei, sare.

 Se pun pastele la fiert in apa cu sare, apoi se scurg si se lasa sa se raceasca. Broccoli se desface in buchetele mici si se opareste in apa fiarta. Separat se opareste si dovlecelul taiat cubulete. Prazul se taie felii subtiri, rosiile si ardeiul se taie in cuburi. Se amesteca totul, se adauga ketchup, sare, ulei si otet dupa gust.

Citeste mai departe...
 

Antricot de vaca in sos de tarhon

Imprimare E-mail
mari, 05 noiembrie 2019

 750 g antricot de vaca, 100 ml ulei, 3 cepe, o legatura tarhon, 75 g unt, 50 ml otet, o lingurita zahar, piper, sare.

 Antricotul se taie felii, care se bat bine, se sareaza si se frig pe gratar. Ceapa se taie marunt si se fierbe cu 100 ml apa, otet, sare, piper, zahar si tarhonul tocat fin. Dupa ce apa a scazut la jumatate, se ia vasul de pe foc, se lasa sa se raceasca putin si se adauga untul, amestecandu-se bine. Acest sos se toarna peste antricoate si se serveste cand inca mai este cald.

Citeste mai departe...
 

Chiftelute de legume

Imprimare E-mail
miercuri, 30 octombrie 2019

 750 g zarzavat: cartofi, morcov, o felioara de telina, o bucatica de patrunjel radacina, 125 g mazare verde, 125 g fasole verde, 3 oua, faina cat cuprinde, o ceapa mica, 200 g unt cu ulei, o legatura patrunjel verde, cateva cozi de ceapa, sare, piper.

 Se fierbe zarzavatul impreuna, inafara de mazare si fasole care se fierb separat. Cand zarzavatul este fiert, se scurge apa si se da fierbinte prin sita. Dupa ce se raceste, se amesteca acest piure cu un ou. Se scurge de apa mazarea si fasolea fiarta. Se taie fasolea in romburi mici. Se amesteca fasolea si mazarea cu piureul de zarzavat, fara sa frecam, se pune apoi faina, patrunjelul verde tocat si putina ceapa prajita, cateva codite de ceapa verde. Se amesteca totul impreuna si se fac chiftelute potrivit de mari: lunguiete sau rotunde. Se dau prin faina si se prajesc in unt cu ulei.

Citeste mai departe...
 

Budinca de carne

Imprimare E-mail
mari, 22 octombrie 2019

 200 g carne porc, 400 g carne berbec, sare, 5 oua, 100 g paine, 200 g ciuperci, 3 linguri bulion, 3 linguri smantana, 2 linguri branza rasa.

 Carnea taiata in bucati mici se amesteca bine cu sare, boia, ou, paine inmuiata in lapte si ciupercile tocate. Toata compozitia se pune intr-o cratita unsa cu grasime si se lasa in cuptor aproximativ 40 de minute. Ouale fierte se taie in felii, se aranjeaza pe deasupra budincii atunci cand aceasta este aproape gata. Din smantana, bulion si branza rasa pregatim un sos picant pe care-l turnam peste budinca. Se mai lasa cratita 10 minute in cuptor.

Citeste mai departe...
 

Sufleu de conopida

Imprimare E-mail
mari, 15 octombrie 2019

O conopida de aproximativ 500 g, 3 oua, 400 ml lapte, 3 linguri faina, 60 g unt, 200 g cascaval, putin pesmet, sare.

 Se desface conopida in buchetele mici, care se fierb in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca si se prepara sosul. Untul se incinge, se pune faina si se amesteca energic, sa nu formeze cocoloase. Se adauga putin cate putin laptele, amestecand mereu. Se potriveste de sare, se adauga nucsoara macinata si se lasa la foc mic sa fiarba. Se pune cascavalul ras si se amesteca. Se lasa sa se raceasca, apoi se adauga galbenusurile pe rand, amestecand bine dupa fiecare. La sfarsit se pun albusurile batute spuma tare si se amesteca usor. Se unge un vas cu unt, apoi se tapeteaza cu pesmet. Se adauga buchetelele de conopida, se toarna amestecul cu oua si deasupra se presara putin cascaval ras deasu-pra. Se da la cuptor, la foc mic, aproximativ 30 de minute.

Citeste mai departe...
 

Peste a la grec

Imprimare E-mail
miercuri, 09 octombrie 2019

 1,500 kg peste, 1 kg rosii, o ceapa, o lamaie, 5 catei usturoi, 500 g spanac, 5 lingurite patrunjel tocat, 5 lingurite marar tocat, 5 linguri ulei, 2 cepe verzi, sare, piper.

 Se curata pestele si daca este mare se taie in bucati. Ceapa se taie, usturoiul se piseaza si se prajesc in ulei incins, intr-o cratita adanca. Apoi se pun rosiile taiate in bucati mici, curatate de seminte. Se adauga spanacul taiat, precum si ceapa verde taiata. Se caleste totul pana se inmoaie apoi se presara marar si patrunjel, sare si piper. Se toarna putina apa rece, se acopera cu un capac si se lasa sa dea in clocot. Pe urma se pune pestele in cratita, acoperindu-l cu capacul si se lasa sa fiarba la foc mic. Cand pestele se inmoaie si sosul se ingroasa, se pune mancarea pe  farfurii si se garniseste cu felii de lamaie.

Citeste mai departe...
 

Ciulama de ciuperci

Imprimare E-mail
miercuri, 02 octombrie 2019

 1 kg ciuperci, 2 linguri unt, 2 linguri faina, sare, piper.

 Se curata si se spala bine ciupercile, apoi se fierb in apa cu putina sare. Se prajeste usor faina in unt si se stinge cu o ceasca din zeama in care au fiert ciupercile. Se lasa sa fiarba incet pana ce sosul este potrivit de gros. Se amesteca cu ciupercile, se potrivesc de sare, piper si se lasa sa dea impreuna cateva clocote. Se serveste imediat.

Citeste mai departe...
 

Piept de curcan umplut

Imprimare E-mail
miercuri, 18 septembrie 2019

 1/3 praz, 1/2 lamaie, 50 ml ulei, 1/2 lingurita sare, 250 ml apa, 2 bucati piept de curcan, 350 g ciuperci (din conserva), 1/2 lingurita piper, 150 g masline, 1/2 lingurita rozmarin uscat, 100 g sunculita, o legatura usturoi verde, 1/2 lingurita patrunjel uscat, 200 ml vin alb.

 Pieptul de curcan se spala si se taie pe lungime. Se bate cu ciocanul de snitele, se sareaza si pipereaza, apoi se stropeste cu zeama de la o jumatate de lamaie. Se presara rozmarin. Intr-o tigaie se caleste ceapa in ulei, se adauga apoi sunculita taiata marunt si mai apoi ciupercile taiate. Se calesc si se lasa sa scada la foc mic. Se ia tigaia de pe foc si se adauga maslinele taiate marunt, piperul, sarea si patrunjelul uscat. Dupa ce acest amestec s-a racit, se pune peste pieptul de curcan, se ruleaza si se leaga cu sfoara. Se pune pieptul de curcan intr-o tava, se unge cu putin ulei, apoi adaugam vinul si apa. Se acopera tava cu o folie de aluminiu si lasam la cuptor timp de 2 ore, la foc mic.

Citeste mai departe...
 

Chifle cu anason

Imprimare E-mail
joi, 12 septembrie 2019

 120 ml ulei, 500 g faina, drojdie cat o nuca dizolvata in putin lapte indulcit, o lingurita sare, 2 linguri zahar, 150 ml lapte, 1 1/2 lingurita anason.

 Se prepara din ingredientele de mai sus un aluat bine framantat. Se modeleaza din el aproximativ 30 de chifle si se asaza intr-o tava. Se ung cu ou si se presara putin chimen. Se da tava la cuptor si se coc pana devin frumos rumenite.

Citeste mai departe...
 

Musaca de vinete

Imprimare E-mail
miercuri, 04 septembrie 2019

 750 g carne, 3 vinete mari, 400 g rosii, verdeata, 1 ardei gras, 300 ml ulei, o ceapa mare, sare, piper, zeama de carne.

 Se curata carnea de pielite, se spala si se toaca. Se taie marunt ceapa, se prajeste in putin ulei incins, apoi se amesteca si carnea cu ceapa, lasandu-le sa se caleasca bine impreuna. La urma se adauga sare. Vinetele se taie felii, in lung, necuratate de coaja, se sareaza si se lasa pe un fund pana se inmoaie. Se incinge uleiul la foc iute, se tavalesc feliile de vinete in putina faina, se scutura si se prajesc. Se aranjeaza jumatate din vinete pe fundul unei tavi. Peste vinete se intinde carnea, cateva rosii, verdeata, putin piper si ardei gras tocat marunt. Deasupra se pun restul de vinete si se toarna putina zeama de carne. Se curata rosiile de pielita, se taie felii, se scot semintele si se asaza peste vinete, apoi se da tava la cuptor pentru o ora. Cand musacaua a scazut bine, se scoate, se lasa putin sa se racoreasca si se serveste.

Citeste mai departe...
 

Pui cu smantana

Imprimare E-mail
miercuri, 28 august 2019

 1 pui, 6 linguri smantana, 100 g unt, o ceapa potrivita, 4 cartofi, o lingura faina, o legatura patrunjel, sare.

 Se curata puii si se taie bucati, pe care le asezam într-un vas rezistent la foc, în care am pus ceapa taiata marunt si calita în unt. Se acopera vasul cu un capac si se lasa puii sa se prajeasca la foc domol pana sunt pe jumatate gata. Apoi se toarna jumatate din smantana, amestecata cu faina si dupa ce mai fierbe, se da vasul deoparte, invelit într-un servet, dupa ce adaugam si restul de smantana. Se serveste cu cartofi fierti, pe care îi punem în vasul cu mancare cu cateva minute înainte de a servi la masa. La final se presara patrunjel verde tocat.

Citeste mai departe...
 

Cartofi cu branza

Imprimare E-mail
joi, 22 august 2019

 1 kg cartofi, o ceapa, unt, 40 g branza rasa, 4-5 felii branza.

 Cartofii curatati se spala, se rad, se sareaza si impreuna cu ceapa taiata pestisori se prajesc in unt incins. Cand sunt aproape patrunsi se adauga branza rasa, se amesteca totul bine si se lasa cratita pe foc mic pana se formeaza o crusta aurie. Se intoarce aceasta clatita pe partea cealalta, se acopera cu felii de branza si se lasa cratita acoperita cu un capac, pana cand branza se topeste.

Citeste mai departe...
 

Cartofi cu branza

Imprimare E-mail
joi, 22 august 2019

 1 kg cartofi, o ceapa, unt, 40 g branza rasa, 4-5 felii branza.

 Cartofii curatati se spala, se rad, se sareaza si impreuna cu ceapa taiata pestisori se prajesc in unt incins. Cand sunt aproape patrunsi se adauga branza rasa, se amesteca totul bine si se lasa cratita pe foc mic pana se formeaza o crusta aurie. Se intoarce aceasta clatita pe partea cealalta, se acopera cu felii de branza si se lasa cratita acoperita cu un capac, pana cand branza se topeste.

Citeste mai departe...
 

Creier in aluat

Imprimare E-mail
miercuri, 14 august 2019

 1 creier mare, 3 linguri faina, 2 oua, 1 ½ lingurita unt sau ulei, ½ pahar lapte, ulei pentru prajit.

 Se pune faina intr-un castron, se adauga doua galbenusuri, laptele, untul, putina sare si se amesteca totul. Se bat albusurile spuma si se pun in compozitie amestecand bine. Compozitia trebuie sa fie ca o crema. Daca este prea tare, se mai toarna putin lapte; daca este moale, se adauga faina. Se spala si se curata creierul, apoi se taie in cuburi mari cat o nuca. Se pun toate bucatile in aluat. Se incinge uleiul, nu prea tare si cu o lingura se iau bucatelele de creier, se da drumul in grasime si se prajesc pana se rumenesc.

Citeste mai departe...
 

Mancare de vinete cu carne

Imprimare E-mail
miercuri, 07 august 2019

 3 vinete, 750 g carne, o ceapa, 500 g rosii, 2 linguri untura, sare, patrunjel verde, apa sau zeama de carne. Pentru rantas: unt, o lingurita faina.

 Se alege carne de vitel, se taie in cuburi potrivite si se prajeste putin pe o parte si pe alta, sa se rumeneasca. Se scoate carnea pe o farfurie. Se prepara un rantas din unt si faina in care calim si ceapa tocata marunt. Adaugam bulion de rosii sau rosii taiate in sferturi si turnam apa sau zeama din carne. Apoi lasam sa fiarba putin sosul. Pe urma punem carnea prajita in sos, presaram sare, lasand sa mai fiarba. In acest timp pregatim vinetele: le taiem in patru, apoi fiecare bucata in doua, le saram si le lasam sa se inmoaie si sa se scurga apa din ele. Dam fiecare bucatica de vanata prin putina faina, le scuturam si le prajim la foc iute. Cand carnea incepe sa se inmoaie bine, punem vinetele si miscam incet cratita. Presaram mult patrunjel si dam la cuptor sa scada bine.

Citeste mai departe...
 

Vitel cu ciuperci

Imprimare E-mail
miercuri, 31 iulie 2019

 1 kg carne de vitel, 1 kg ciuperci, o ceapa, o lingura unt, sare, piper, 5 lingurite faina, 5 lingurite bulion de rosii sau 10 rosii, 2 cesti zeama de carne, putin patrunjel tocat.

 Se pune untul într-o cratita si când se înfierbânta, se adauga ceapa, sare si apoi carnea taiata în bucati. Se lasa sa se prajeasca încet. Când capata culoare, adaugam faina si bulionul de rosii (sau rosiile proaspete). Se amesteca bine si se toarna apoi zeama de carne. Se curata, se spala si se oparesc ciupercile cu apa clocotita, se taie felii si se pun peste vitel. Se presara piper. Se lasa mâncarea sa fiarba încet, aproximativ o ora. Nu trebuie sa fie prea scazuta. La sfârsit se presara putin patrunjel tocat.


Citeste mai departe...
 

Creier pane

Imprimare E-mail
miercuri, 24 iulie 2019

 1 creier mare fiert, faina, 2 oua, 3-4 linguri pesmet, grasime pentru prajit.

 Creierul se fierbe si se lasa la racit. Se taie in lungime, in felii de o jumatate de deget. Intr-o farfurie se bat doua oua intregi, cu putina sare. Se dau feliile de creier prin faina, ou batut, apoi in pesmet, intorcandu-le pe amandoua partile, cu grija sa nu se strice forma. Asezam feliile astfel pregatite intr-o farfurie mare. Cu putin inainte de masa, le prajim timp de 15 minute si le servim cu salata sau cu sos de rosii si piure de cartofi. Creierul de vitel pane se serveste cu diferite legume: sote de mazare verde, conopida, piure de cartofi etc.


Citeste mai departe...
 

Tarta cu praz

Imprimare E-mail
miercuri, 17 iulie 2019

 2 kg praz, 3 oua, 200 g smantana, 100 ml lapte, 75 g cascaval, 200 g faina, o jumatate lingurita drojdie uscata, 125 g unt, sare, piper.

 Intr-o cratita se fierb 100 g unt amestecat cu 2 linguri apa si putina sare. Intr-un castron se pune faina si drojdia, se face o gaura la mijloc si se toarna untul topit, putin cate putin, amestecand cu o lingura de lemn. Se unge o tava si se tapeteaza, apoi se intinde in ea aluatul. Se inteapa cu o furculita si se da la cuptor, la foc potrivit, pana incepe sa capete culoare. Cand este gata, se scoate si se lasa la temperatura camerei. Pana se raceste blatul, se spala prazul si se taie rondele subtiri. Intr-o tigaie se pun 50 g unt si se caleste prazul, apoi se adauga o cana cu apa si se lasa la fiert pana scade. Intr-un castron se amesteca ouale, smantana, laptele, cascavalul ras, sare si piper. Se pune prazul peste aluat, apoi se toarna compozitia din smantana si cascaval. Se incinge cuptorul si se lasa la foc potrivit aproximativ 30 de minute.

Citeste mai departe...
 

Fileu de salau pane

Imprimare E-mail
miercuri, 10 iulie 2019

 1 kg fileu de peste, 2 oua, 2 linguri faina, 3 linguri pesmet, sare, 100 ml ulei.

 Fileurile se curata de piele, se scoate sira spinarii si oasele. Se sareaza si se lasa sa stea o jumatate de ora. Se dau prin faina, apoi prin ou, prin pesmet si se prajesce in ulei fierbinte. Se servesc cu maioneza sau cu lamaie.

Citeste mai departe...
 

Pizza cu vinete

Imprimare E-mail
joi, 04 iulie 2019

 Aluat de pizza, 200 g rosii decojite, sare, piper, zahar.

 Umplutura: 2 vinete (500 g), 8 linguri ulei, 300 g carne tocata, 2 catei de usturoi, o legatura cimbru, o salata creata, 120 g cascaval.

 Se fierb rosiile taiate marunt 15 minute, la foc potrivit si se potriveste de sare, piper si zahar. Vinetele, spalate si curatate de coaja, se taie felii, se prajesc pe ambele parti in 3 linguri cu ulei incins, apoi se scot. Se prajeste si carnea tocata in aceeasi tigaie, adaugand inca o lingura de ulei si se adauga usturoiul zdrobit. Se pun vinetele peste carne si se adauga sare, piper si frunzulite de cimbru. Se spala salata, se scurge si se taie fasii, iar cascavalul se rade. Se asaza aluatul de pizza pe o tava unsa cu ulei, se lasa sa creasca si se unge cu sosul de rosii. Deasupra se intinde amestecul de vinete cu carne tocata, fasiile de salata si se presara cascavalul ras. Se stropeste cu uleiul ramas si se coace 20 de minute in cuptorul incins.

Citeste mai departe...
 

Tocanita de post

Imprimare E-mail
miercuri, 26 iunie 2019

 3 morcovi, 4 cartofi, o punga soia cubulete, 3 cepe, 4 foi de dafin, sare, 2-3 catei usturoi, patrunjel verde.

 Se pun cubuletele de soia la fiert cu un praf de sare. Ceapa se curata de coaja, se spala si se taie marunt. Intr-un vas se pune o lingura cu ulei si se adauga ceapa. Morcovii se curata, se spala si se taie rondele mici. Dupa ce s-a calit ceapa, se adauga morcovii si se calesc in continuare pana devin moi. Se adauga cartofii si se mai caleste putin, punandu-se, daca mai e cazul, o lingura sau doua cu ulei. Odata calite legumele, se adauga apa cat sa le acopere. Se pun foile de dafin, iar catre final se adauga usturoiul curatat si taiat marunt. Cand tocana a scazut se pune si soia scursa. Tocana se garniseste cu patrunjel verde taiat marunt.

Citeste mai departe...
 

Gogosele cu cascaval

Imprimare E-mail
miercuri, 19 iunie 2019

 200 g cascaval, 5 oua, 150 g faina, 80 g unt, 250 ml lapte, sare, piper.

 Se taie cubulete 100 g de cascaval si restul se da pe razatoarea fina. Se pune intr-o cratita laptele si untul, se potriveste de sare si se lasa pe foc pana da in clocot. Apoi se ia cratita de pe foc, se pune toata faina dintr-odata si se amesteca puternic ca sa se incorporeze bine. Se pune cratita din nou pe foc si se lasa sa fiarba 2-3 minute, amestecand continuu, pana ce aluatul incepe sa se desprinda de pe margini. Se ia cratita de pe foc si se adauga, pe rand, ouale, amestecand bine de fiecare data. Se potriveste de sare si piper, se pun cuburile de cascaval. Ultimul ou se sparge intr-un bol si se bate bine cu furculita. Cu ajutorul a doua linguri se ia cate putin din aluat, se asaza gogoselele pe o tava unsa cu unt (lasand spatii intre ele). Se ung cu oul batut si se coc in cuptorul incins. Se lasa 20 de minute, apoi se scot si se presara peste ele cascavalul ras. Se coc inca 3-4 minute, pentru ca acesta sa se topeasca.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 1 - 22 din 2248

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 7,50 lei
- 2 luni: 15,00 lei
- 3 luni: 22,50 lei
- 4 luni: 30,00 lei
- 5 luni: 37,50 lei
- 6 luni: 45,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (70 euro sau 80 $, un abonament pe sase luni; 35 euro sau 40 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Vom pleca pe alte planete sau vom sta acasa?
» Cine a pus la cale evadarea lui Napoleon?
» Extracorporalitatea
» Masti naturale
» Paste cu legume
» Marele Zid Chinezesc – pentru toata lumea
» Manastirea Segarcea
» Pierdut pentru un mileniu
» Luna plina: seductie si pericol
» Manastirea Putna, centru de spiritualitate, cultura si istorie româneasca (2)
» Filme greu de digerat
» Horoscopul saptamanii: 18-24 noiembrie 2019
» 14 noiembrie 1889 – S-a nascut Jawaharlal Nehru, primul premier al Indiei
» Tema: „VENETIA”
» Inventii care au schimbat fata lumii
» Republica Cospaia – tara fara stapani
» Supermemoria „Akasha”
» Antricot de vaca in sos de tarhon
» Trucuri pentru frumusete
» ADN-ul, noi utilizari
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9