Prima pagina arrow STAREA DE VEGHE
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 4 vizitatori online

STAREA DE VEGHE

Hotel si aventura

Imprimare E-mail
sâmbătă, 25 aprilie 2015

 In acceptiunea curenta, notiunea de hotel se refera la un spatiu de cazare temporara dotat cu toate cele trebuincioase odihnei si, eventual, petrecerii mai multor zile in alt loc decat acasa. Mai nou insa, daca tot „fugim” de-acasa, ni se ofera si prilejul de a petrece putin timp din viata intr-un cadru cu totul insolit, unde ambientul si specificul localului te captiveaza de la prima privire. O adevarata aventura sa stai intr-un avion, pe un vapor sau ponton plutitor, intr-un varf de copac ori pe o stanca abrupta, intre pereti si pe un pat de gheata sau intr-un acvariu, intr-o sfera de sticla, intr-un decor science-fiction ori in plina savana, inconjurat de lei, elefanti, rinoceri, gazele... Atentie, vom prezenta mai jos numai hoteluri! All inclusive.

Citeste mai departe...
 

In vacanta, la... puscarie

Imprimare E-mail
joi, 16 aprilie 2015

 Subiect de mare actualitate la noi datorita gazduirii temporare a unor infractori din regnul acelei hidoase creaturi nesatioase, hibridul business-politician, inchisoarea nu e intotdeauna ceea ce ni s-a spus si ce ar trebui sa fie. Pe de o parte, putem vorbi despre foste inchisori mai mult sau mai putin celebre, care nu au fost lasate sa devina ruine, ci au fost transformate in obiective turistice, dar si in mult mai profitabile hoteluri de lux (sic!) asaltate de indivizi bogati si mari amatori de morbid.

Citeste mai departe...
 

Insulele pisicilor

Imprimare E-mail
sâmbătă, 11 aprilie 2015

 Exista pe planeta noastra zeci de insule locuite de oameni, însa unde populatia majoritara o reprezinta de fapt apropiatele si adorabilele noastre prietene „casnice” care sunt pisicile. Nu vorbim despre comunitati umane care venereaza anumite animale (cum sunt, de pilda, maimutele ori vacile, în India), ci despre zone în care felinele s-au refugiat la un moment dat din fata unor amenintari umane si unde ulterior s-au înmultit în conditii de viata semidomestica.

Citeste mai departe...
 

Catre o Noua Ordine Sexuala?

Imprimare E-mail
joi, 02 aprilie 2015

 In haosul care a pus stapanire pa planeta Pamant, printre razboaie si terorism, epidemii devastatoare si asasinate in masa, accidente si fenomene necontrolabile in care e implicata (si) natura, foamete si declinul drastic al puterii legilor umane, un flagel sinistru, grotesc si cu o forta distrugatoare inimaginabila isi face loc in mod subtil si pervers, cu tenacitate si cinism, in societatea umana de oriunde ar fi ea. E vorba despre intruziunea violenta in normalitatea cotidiana a unor forme sinistre ale patologicului, sub masca unei nevoi generale de toleranta.

Citeste mai departe...
 

„Nebuni” fara frontiere

Imprimare E-mail
joi, 26 martie 2015

 Le putem spune bizarerii, curiozitati, ciudatenii, putem vorbi despre oameni excentrici, originali, nonconformisti si asa mai departe, dar adevarul e ca trebuie sa ai o oarecare doza de nebunie, ca sa intri in Cartea Recordurilor cu asemenea asa-zise performante. „Realizari” pentru care, la drept vorbind, subiectii respectivi nici macar nu au o contributie reala. Cum ar fi, de pilda...

Citeste mai departe...
 

Judecatorii decid lucruri trasnite

Imprimare E-mail
vineri, 20 martie 2015

 In mod normal, justitia ar trebui sa fie, neconditionat, un lucru extrem de serios. Totusi, uneori, deciziile judecatorilor nu doar ca nemultumesc pe unii si surprind pe altii, ci par de-a dreptul bizare, desi motivatia de rigoare nu lipseste. Iata cateva asemenea cazuri de mare rasunet inregistrate in SUA, dar care se pot identifica in toata lumea!

Citeste mai departe...
 

Localitati ceva mai bizare

Imprimare E-mail
joi, 12 martie 2015

 Depopularea unor zone sau conditiile de viata foarte aspre dau nastere câteodata unor situatii destul de bizare si, oricum, neobisnuite. Prezentam mai jos doua asemenea cazuri, din regiuni geografice îndepartate, fara a insista pe ideea ca si în tara noastra exista sate parasite, cu un locuitor sau doi, ori izolate de civilizatie si aruncate parca în timp, în urma cu sute de ani.

Citeste mai departe...
 

Eterna si fascinanta „Mare Galbena”

Imprimare E-mail
vineri, 06 martie 2015

 Blamata si tavalita prin noroaie din considerente politice, dar admirata si invidiata datorita istoriei sale, inteligentei oamenilor, tenacitatii si puterii de munca, China ramane unul dintre miracolele civilizatiei umane din toate timpurile. Totusi, destul de putin se cunoaste faptul ca, daca 90% din populatia care formeaza aceasta „Mare Galbena” face parte din etnia Han, restul de 10 procente inglobeaza alte zeci de milioane de suflete reunite in 56 de minoritati recunoscute ca atare, fiecare cu personalitatea sa distincta.

Citeste mai departe...
 

Cumpara-ti si tu o insula!

Imprimare E-mail
joi, 26 februarie 2015

 Nu e deloc o gluma, decat daca – sa zicem – va scormoniti prin buzunare sa vedeti daca va puteti permite o asemenea „investitie”. Fiindca, ei da: exista pe Terra o piata a insulelor private, o afacere ce vehiculeaza sume fabuloase, dar si adevarate crampeie de minuni create de natura si de om, pe care oricine le-ar contempla cu nesat, la nesfarsit. Si, fiindca probabil numai cu contemplarea putem ramane, sa vedem totusi prin ce spatii paralele isi petrec periplul prin lume unii dintre cei mai bogati dintre pamanteni!

Citeste mai departe...
 

Dispozitive si inventii din „Fantastikstan”

Imprimare E-mail
joi, 19 februarie 2015

 Fara niciun fel de indoiala, idei trasnite, aproape utopice sau, ca sa folosim un eufemism, „originale”, avem mai toti. Dar de la faza virtuala pâna la materializarea lor e uneori o distanta atât de mare, incât nimeni nu prea crede ca ele ar putea deveni (ori chiar sunt) realitate. Totusi, unele dintre acestea exista in anumite locuri de ani buni, pentru anumiti oameni vor fi devenit de-a dreptul banale, altele au ajuns foarte utile (unii nu s-ar sfii sa le considere indispensabile), iar altele se afla inca intr-un fel de stand by. Din numeroasele exemple de acest tip, va prezentam câteva mai jos.

Citeste mai departe...
 

Voiajul ca sport extrem

Imprimare E-mail
vineri, 13 februarie 2015

 Daca in saptamânile precedente am prezentat, ca idee generala, doar câteva dintre hibele partial ascunse ale unor mari obiective turistice mondiale ce tin de evolutia civilizatiei umane, trebuie sa aratam ca si natura are de suferit foarte serios de pe urma celor ce vor sa profite rapid si cât mai mult din aceasta activitate. Alteori, natura insasi pare mai putin ingaduitoare cu noi, parca dorind sa ne aminteasca acea trista vorba, pe care prea putini o cunosc si aproape nimeni nu o respecta: „Natura nu are nevoie de om, dar omul are nevoie de natura”!

Citeste mai departe...
 

Suntem cu totii niste „contabili” ingrati?

Imprimare E-mail
joi, 05 februarie 2015

 Stiti cumva cam câte nituri are Turnul Eiffel? Sau câte ore pe noapte dormea Einstein? Ori poate câti bizoni a impuscat faimosul Buffalo Bill? Sigur ca nu, dar aflati ca asemenea chestiuni legate de cifre nu tin, de fapt, de atât de plictisitoarea, pentru multi, meserie de contabil (sa ma scuze cei ce se simt oarecum „atacati”), ci mai degraba de un fel de fapt divers insolit. De care, totusi, uneori, nu e rau sa luam cunostinta. Asadar...

Citeste mai departe...
 

O „cizma” un pic cam strâmta...

Imprimare E-mail
joi, 29 ianuarie 2015

 Asa cum aratam si in numarul precedent, binecunoscuta zicala „Afara e vopsit gardul, inauntru-i leopardul!” functioneaza destul de frecvent si in domeniul atât de profitabil al turismului. Ma rog, in cazul unor „pelerini” ne putem referi mai degraba la ideea de paguba ori pericol. Sa vedem cam ce s-ar putea intâmpla intr-o tara extrem de solicitata de turisti cum este Italia!

Citeste mai departe...
 

România ca o pantera neagra

Imprimare E-mail
duminică, 25 ianuarie 2015

 Cu câtiva ani in urma, am vizionat la televizor un film realizat clandestin, undeva in Statele Unite, care prezenta un soi de pretinsa vânatoare, de fapt distractia barbara a unor creaturi umane avide sa vada suferinta, sânge, moarte. Pentru orice om normal, imaginile erau de o atrocitate greu de închipuit. Partida de „vânatoare” era organizata intr-o margine de padure, dar pe un loc deschis, iar actionarii, oameni cu multi bani, venisera in cel putin zece jeepuri, dotati cu carabine si arme moderne cu luneta, precum si cu o buna-dispozitie desantata, de un primitivism grotesc si abject.

Citeste mai departe...
 

Turism sa fie, dar s-o stim si noi!

Imprimare E-mail
duminică, 18 ianuarie 2015

 Cine nu si-a dorit sa ajunga sa vada, macar o singura data în viata, repere fabuloase ale civilizatiei umane si ale minunilor naturii pamântesti! Si exista nenumarate asemenea obiective – haideti sa le zicem, cu un cuvânt mai degraba modest, turistice. Piramidele egiptene si tabloul cu chipul Giocondei, turnul Eiffel ori Marele Zid Chinezesc, cascadele de pe Iguazu si ruinele Pompeiului – iata doar câteva dintre inestimabilele comori ale omenirii, care fascineaza vizitatorii veniti din întreaga lume. Cam peste tot însa avem o mica problema: exista si aspecte jenante, reprobabile si chiar periculoase, ori viclesuguri ale gestionarilor afacerii cu pricina, despre care gloata de oaspeti de obicei nu stie nimic. Cum ar fi, de pilda...

Citeste mai departe...
 

Firimituri de Paradis

Imprimare E-mail
duminică, 11 ianuarie 2015

 Fiecare dintre noi a simtit, probabil, macar o data în viata, nevoia si dorinta de a „fugi” undeva, departe de lumea cunoscuta, într-un tarâm mirific unde ar putea uita de toti si de toate. Un fel de Paradis pe atât de împovaratul nostru Pamânt? Ei bine, da! Exista asemenea locuri paradisiace si unde si-ar putea afla ele cel mai bine menirea, daca nu în mijlocul apelor?

Citeste mai departe...
 

Orase nemaivazute dar intâlnite frecvent

Imprimare E-mail
vineri, 26 decembrie 2014

 De când au iesit humanoizii din pesteri si s-au adunat în asezari adevarate, de când nestatornicii razboinici s-au oprit din iuresul jafurilor si au descalecat pe lânga case legate de pamânt, închegând comunitati statornice, numele de oras, sat, catun au o semnificatie foarte clara. Astazi apar însa nu neaparat comunitati umane cu viziuni excentrice ori strict individualizate asupra ideii de a locui împreuna într-un spatiu, ci chiar asezari umane concepute arhitectural în moduri care ne lasa perplecsi sau altele, initial normale, care însa au evoluat în timp în chip absolut neasteptat. Iata câteva exemple care va vor uimi!

Citeste mai departe...
 

Cadouri de vedete nebune

Imprimare E-mail
joi, 18 decembrie 2014

 Craciunul este, pentru VIP-uri, unul dintre cele mai nimerite prilejuri sa-si etaleze opulenta si extravagantele, obligatoriu sub ochiul iscoditor al presei. Va prezentam cateva asemenea „mici atentii” oferite intre ele de mari vedete, a caror pasiune pentru valori deseori exorbitante pare sa nu mai aiba nimic comun cu fiinta umana normala. Nu e nimic de condamnat aici, dar nici nu trebuie sa ne faca sa visam frumos!

Citeste mai departe...
 

Invitatie in cel mai bizar bar

Imprimare E-mail
joi, 11 decembrie 2014

 Ramane doar sa alegeti si sa ierarhizati cumva aceste stranii localuri de pe mapamond, care pot fi usor confundate cam cu orice altceva. Nivelul consumatiei si al bacsisului, precum si euforia ulterioara le veti evalua singuri...

Citeste mai departe...
 

Cele mai populate metropole

Imprimare E-mail
sâmbătă, 06 decembrie 2014

 Uluitor, magnific, socant – iata doar cateva atribute la superlativ care insa nu pot defini impresia pe care o poate avea asupra omului de azi fie si numai simpla aflare a numarului traitorilor in cele mai populate orase de pe batrana noastra planeta. Nu vom face aici teorii ale exploziei demografice si supozitii despre directia catre care se indreapta omenirea. Merita totusi macar sa meditam putin asupra a ceea ce inseamna un oras in care locuiesc mult mai multi oameni decat in toata Romania.

Citeste mai departe...
 

Gara pentru „zei”

Imprimare E-mail
joi, 27 noiembrie 2014

 Cu (foarte multi) bani se poate face orice. Daca Paradisul, dupa cum si-l poate imagina unul si altul, poate fi... construit pe Pamant, de ce sa nu o facem? Pesemne cam asa gandesc toti aceia care, bucurandu-se de un preaplin al buzunarelor pe care noi, oamenii pentru care banul muncit cu-adevarat inseamna a exista, nici macar nu ni-l putem inchipui, pun sa li se creeze in spatii private tot felul de minuni ce combina tehnologii avansate, arhitectura, arta si mestesug – totul sub semnul opulentei. Astfel, numai in domeniul vehiculelor – pe apa si sub apa, in aer, dar mai ales pe uscat – umbla tot felul de masinarii ce ascund adevarate palate de basm. Nu de putine ori insa, acolo s-au dospit aluaturi ale istoriei tuturor...

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 211 - 231 din 1583

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 7,50 lei
- 2 luni: 15,00 lei
- 3 luni: 22,50 lei
- 4 luni: 30,00 lei
- 5 luni: 37,50 lei
- 6 luni: 45,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (70 euro sau 80 $, un abonament pe sase luni; 35 euro sau 40 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Unde sunt codurile da Vinci
» Unde sunt codurile da Vinci
» Proiectul Horizon, un plan destinat Lunii
» A fost un proiect OZN si nu doar aviatic
» Rata cu salata de cartofi
» Rujurile si „secretele” lor
» Sampania – „o mare eroare”
» Manastirea Alcobaça
» Pictorul care a adus pacea
» Haka – dansul vietii si al mortii
» Melatonina, vector al longevitatii
» Macbeth in viziune scandinava
» Malcolm McDowell – „nebunul de serviciu”
» Horoscopulsaptamanii: 17-23 iunie2019
» 13 iunie 1525 – Martin Luther se insoara cu Katharina von Bora
» Tema: „PODURI”
» Leonardo da Vinci, un cod intre doua lumi
» Istoria stomatologiei te lasa cu gura cascata
» Rusia si supersoldatii viitorului
» Povestiri nebunesti precum viata
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9