Prima pagina arrow CONSULTATII FARA PLATA 23 Mar 2023
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 1 vizitator online

CONSULTATII FARA PLATA

Gestionarea modificarilor hormonale

Imprimare E-mail
luni, 23 mai 2022

Fiecare om parcurge la o anumita varsta o serie de transformari foarte marcante pentru intregul organism, la femei procesul fiind mai accentuat decat la barbati. Vorbim despre perioada premergatoare menopauzei, aceasta din urma venind in continuare cu stari deseori mai greu de suportat.

Citeste mai departe...
 

Probleme ale transportului de oxigen din sange

Imprimare E-mail
luni, 16 mai 2022

Ne referim, desigur, la calitatea sangelui, care poate ajunge la un nivel scazut, deoarece contine mai putina hemoglobina decat este necesar pentru o stare buna de sanatate. Termenul cel mai cunoscut pentru aceasta problema este anemia si se traduce prin faptul ca avem deficit de hemoglobina, cea care transporta oxigenul, absorbit din aer in plamani, catre toate tesuturile si organele din corp.

Citeste mai departe...
 

Scarlatina – o maladie a copilariei

Imprimare E-mail
luni, 09 mai 2022

Boala infecto-contagioasa a copilariei, scarlatina apare cel mai frecvent sub varsta de 10 ani. Baietii sunt mai des afectati decat fetele, iar pe de alta parte se manifesta cu o frecventa de 4-5 ori mai mare in mediul urban decat in mediul rural. De asemenea, s-a constatat o periodicitate sezoniera de toamna-iarna si multianuala, aparand epidemii la 5-6 ani.

Citeste mai departe...
 

Eczema la copii

Imprimare E-mail
luni, 02 mai 2022

Copilul dumneavoastra are eczeme si, la fiecare focar, inflamatia pielii ii provoaca mancarimi? Recunoasterea bolii, ingrijirea corespunzatoare, reducerea impulsurilor celui mic de a se scarpina pot reduce riscul de abraziuni si infectii. Exista doua tipuri principale de eczeme: cea atopica si cea de contact.

Citeste mai departe...
 

Neajunsurile durerii „in gat”

Imprimare E-mail
miercuri, 20 aprilie 2022

De mici copii stim ca, atunci cand apar dureri la inghitire undeva, in fundul gatului, poate fi vorba despre o inflamare a amigdalelor, acele pernite de tesut glandular care se pot infecta in prezenta unui virus sau al unor bacterii.

Citeste mai departe...
 

Anxietatea la varste mici

Imprimare E-mail
luni, 18 aprilie 2022

Cand vorbim despre anxietate, ne gandim aproape exclusiv la binecunoscuta stare de disconfort a adultilor care se simt coplesiti de grijile cotidiene, in cadrul carora stresul devine vinovatul numarul unu.

Citeste mai departe...
 

Oboseala: un simptom comun in cancer

Imprimare E-mail
luni, 11 aprilie 2022

Evolutia starii pacientului bolnav de cancer este punctata de perioade de oboseala, uneori intensa. Ca un paradox, multe studii arata ca pacientii apreciaza oboseala drept simptomul care ii afecteaza cel mai mult, in timp ce medicii pun pe primul plan durerea. Apare deci riscul de a intra intr-un cerc vicios.

Citeste mai departe...
 

Alergii alimentare

Imprimare E-mail
luni, 04 aprilie 2022

Odata cu venirea primaverii, problemele alergice devin mai frecvente la persoanele cu diferite sensibilitati in acest sens. Majoritatea sunt cele cauzate de expunerea la polenul proaspat al pomilor, insa niciodata nu trebuie neglijate nici alergiile alimentare, ce se pot manifesta oricand si la orice varsta.

Citeste mai departe...
 

Prevenirea afectiunilor cardiovasculare

Imprimare E-mail
mari, 29 martie 2022

Conform statisticilor, unul din doi romani care are peste 50 de ani este hipertensiv; astfel tara noastra se situeaza in primele trei locuri in Europa la numarul de decese provocate de boli de inima, afectiunile cardiovasculare reprezentand principala cauza de mortalitate atat in Romania, cat si in lume.

Citeste mai departe...
 

Sfaturi pentru minte, inima si vremuri stresante

Imprimare E-mail
luni, 21 martie 2022

Vorbim deseori despre stres la fel ca despre un stranut accidental ori altceva absolut banalizat. Din pacate, neglijam faptul ca acesta poate fi un semn, un inceput de afectiune mult mai grava, iar inima si – pe linie mai directa cu stresul – mentalul fiecaruia dintre noi pot claca pe negândite.

Citeste mai departe...
 

Tratarea afectiunilor cervicale

Imprimare E-mail
luni, 14 martie 2022

In prezent, tot mai multe persoane tinere se plâng de dureri cervicale, in conditiile in care, teoretic, aceste afectiuni apar dupa vârsta de 40 de ani. Tratate de la primele semne, asemenea probleme pot fi ameliorate sau chiar vindecate.

Citeste mai departe...
 

Apneea in somn nu e tratabila!

Imprimare E-mail
luni, 07 martie 2022

Petrecem o treime din viata dormind. De aceea, somnul este esential pentru sanatate si indispensabil pentru functionarea organismului la maxima capacitate fizica si mentala. Apneea in somn este unul dintre „inamicii” unui somn sanatos si de buna calitate.

Citeste mai departe...
 

Combaterea retentiei de apa

Imprimare E-mail
luni, 28 februarie 2022

Retentia de apa, cunoscuta si sub numele de retentie de lichide sau edem, apare atunci cand excesul de lichide se acumuleaza in corp. Ea apare in sistemul circulator sau in tesuturi si cavitati, putand provoca umflarea mainilor, picioarelor, gleznelor. Exista mai multe motive pentru care se intampla acest lucru. Unele femei sufera de retentie de apa in timpul sarcinii sau inainte de menstruatie.

Citeste mai departe...
 

Anotimpul nedoritelor alergii

Imprimare E-mail
luni, 21 februarie 2022

Cum primavara aproape a ajuns sa ne bata la usa, este bine sa ne gandim si la posibilele neplaceri specifice – deloc paradoxal – tocmai intrarii in acest sezon al primenirii vietii, deci in primul rand a trupului.

Citeste mai departe...
 

Intoleranta la lapte

Imprimare E-mail
vineri, 11 februarie 2022

O teorie-informatie destul de bizara circula de mai multi ani în mediile medicale din întreaga lume: laptele, acest aliment de baza de la începuturile omenirii si, practic, prima hrana a oricarui om si mamifer, genereaza probleme ale sistemului digestiv, mai usoare sau mai grave.

Citeste mai departe...
 

In lupta cu migrenele

Imprimare E-mail
vineri, 04 februarie 2022

Pentru a fi diferentiate de simplele dureri de cap, migrenele sunt descrise de persoanele care sufera de ele ca dureri violente ce le limiteaza activitatile in perioadele de criza.

Citeste mai departe...
 

Cum sa invingeti depresia hibernala

Imprimare E-mail
luni, 31 ianuarie 2022

Ciclurile naturale ale organismului uman sunt guvernate de lumina. Prin urmare, a nu primi lumina suficienta ori a o primi sub forme nepotrivite poate avea consecinte negative asupra sanatatii, iar in acest sens depresia hibernala constituie o reala problema.

Citeste mai departe...
 

Edemul – efectul unui complex de afectiuni

Imprimare E-mail
vineri, 21 ianuarie 2022

Edemul se refera la umflarea unor parti ale corpului si apare de obicei la glezne si laba picioarelor. De asemenea, poate afecta fata si mâinile; femeile insarcinate si adultii in vârsta au adesea edem, dar de fapt acesta poate aparea la oricine.

Citeste mai departe...
 

Tratamentul bronsitei acute

Imprimare E-mail
luni, 17 ianuarie 2022

Bronsita acuta este o infectie virala contagioasa care provoaca inflamarea tuburilor bronsice – caile respiratorii prin care se transporta aer in plamâni. Când acestea se inflameaza, in interiorul lor se formeaza mucus, care ingusteaza caile respiratorii, facând respiratia mai grea. Bronsita cronica este de lunga durata si poate recidiva.

Citeste mai departe...
 

Tratati insuficienta cardiaca

Imprimare E-mail
luni, 10 ianuarie 2022

Insuficienta cardiaca inseamna ca inima nu pompeaza sange atat de bine cum ar trebui. Poate fi cauzata de mai multe afectiuni cardiace diferite si tinde sa se agraveze in timp.

Citeste mai departe...
 

Silentioasa, dar suparatoare

Imprimare E-mail
luni, 20 decembrie 2021

Dermatita seboreica se manifesta in mod special la nivelul scalpului – (dar si pe alte zone cu seboree crescuta: frunte, sprancene, pleoape, pielea din jurul nasului ori din spatele urechilor, pavilioanele urechilor sau pe piept) – prin leziuni inflamate, rosii, acoperite de scuame (aspect de matreata).

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 43 - 63 din 1112

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 13,00 lei
- 2 luni: 26,00 lei
- 3 luni: 39,00 lei
- 4 luni: 52,00 lei
- 5 luni: 65,00 lei
- 6 luni: 78,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (90 euro sau 100 $, un abonament pe sase luni; 45 euro sau 50 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
WhatsApp:
0722.625.622
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Date noi despre stramosii nostri
» Laskarina, „amiralul” in fusta
» Conferinta internationala OZN
» Ghiveci de legume cu soia
» Pistruii si... papadia
» „Migratia” copacilor
» Manastirea Clocociov
» Pictorul care si-a reinventat arta
» Epoca masinariilor de mare anvergura
» Remiterea diabetului prin postul intermitent
» De la Eminescu la spiritul kafkian
» „Orice, oriunde, oricand”, marele castigator al Oscarurilor din acest an
» Horoscopul saptamanii: 20-26 martie 2023
» 16 martie 1792 – Asasinarea regelui Gustav al III-lea al Suediei
» Tema: „FANTOME”
» Carti stravechi scoase la lumina (2)
» Erau taranii medievali mai putin stresati?
» Grupul civil UAPx cauta OZN-uri
» Varza murata cu afumatura si orez
» Masti cu fructe
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9