Prima pagina arrow CONSULTATII FARA PLATA
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 21 vizitatori online

CONSULTATII FARA PLATA

Pubertatea intre normalitate si anormalitate

Imprimare E-mail
miercuri, 04 octombrie 2000

           Pubertatea este o etapa fiziologica normala a procesului de maturizare a organismului uman. Evolutia fireasca a sistemului endocrin are înscris în programul sau momentul deosebit de important al asa-numitei pubertati, când se face trecerea de la faza copilariei spre cea de adult, printr-o serie de modificari de ordin fizic si psihic, cum ar fi cresterea dimensiunii organelor genitale, aparitia caracterelor sexuale secundare, aparitia capacitatii de procreere, un important puseu de crestere în înaltime, toate acestea având rasunet asupra structurii psihice, aflata deopotriva într-un proces pregnant de transformare.
Citeste mai departe...
 

Infarctul de miocard

Imprimare E-mail
miercuri, 27 septembrie 2000

          Temperaturile excesiv de ridicate din cursul acestei veri au constituit un pericol major pentru sanatatea cardiacilor, fiind, dupa cum adesea auzim în stirile de presa, unul dintre factorii favorizanti ai declansarii infarctelor de miocard. Desi nu se poate vorbi despre o inexactitate în privinta acestei informatii, în fond datele statistice o indica, iar cele mai noi cercetari medicale sustin ca la majoritatea pacientilor care au suferit un infarct miocardic nu s-a putut identifica cu certitudine (si într-un mod foarte obiectiv) factorul favorizant.
Citeste mai departe...
 

Sucul de rosii un „medicament" pentru iarna

Imprimare E-mail
miercuri, 20 septembrie 2000

           Luna septembrie marcheaza nu doar începutul unui nou an scolar, ci si începutul pregatirii conservelor pentru iarna. În sine, aceasta activitate pare a fi în primul rând o calitate a omului gospodar, desi, ea este si o modalitate de a pune la pastrare, în camari, o parte din vitaminele de care organismul uman are atâta nevoie în sezonul rece.
Citeste mai departe...
 

Padurea un plamân suplimentar pentru concediu

Imprimare E-mail
miercuri, 13 septembrie 2000

           Despre padure se spune mereu ca reprezinta „plamânii planetei", în ideea ca aceasta este o autentica uzina de oxigen, combustibilul indispensabil mentinerii vietii. Clorofila frunzelor consuma bioxid de carbon si furnizeaza în schimb oxigen; cercetatorii au demonstrat ca un arbore de talie mijlocie elibereaza pe parcursul a 24 de ore oxigenul necesar pentru trei oameni.
Citeste mai departe...
 

Prima zi de scoala!

Imprimare E-mail
miercuri, 06 septembrie 2000

           Când vara e pe sfârsite, gândul se îndreapta automat spre..
Citeste mai departe...
 

MUNTELE agent terapeutic

Imprimare E-mail
miercuri, 30 august 2000

          Fascinatia pe care marea o exercita asupra fiintei umane e unanim recunoscuta, ea naste chiar prejudecati potrivit carora o vacanta cu adevarat reusita este doar cea care a inclus în programul ei o perioada cât mai lunga petrecuta pe litoral. Muntele este o varianta de loc II în topul preferintelor generale sau sinonima cu.
Citeste mai departe...
 

MAREA o uriasa farmacie

Imprimare E-mail
miercuri, 23 august 2000

           „Oceanul planetar" reprezinta, cel putin teoretic, un rezervor urias de materii prime înca nefolosite de om în folosul sau. Industria alimentara estimeaza ca în mileniul urmator apele marilor si oceanelor vor putea asigura anual cel putin 16 kg de proteine pe cap de locuitor, la nivel planetar; industria petrolului se poate lauda deja cu o harta cu puncte de exploatare la mare adâncime, în strafundul apelor marilor si oceanelor; la fel industria de minereuri.
Citeste mai departe...
 

Lumina Soarelui izvor de sanatateProfitati cât mai mult de ea!

Imprimare E-mail
miercuri, 16 august 2000

           Este o eroare sa se considere ca singura modalitate de a respira a omului consta în introducerea în organism, prin inspiratie, a oxigenului - combustibil într-adevar vital, si eliminarea, prin expiratie, a bioxidului de carbon - deseu metabolic nociv. Un alt fel de.
Citeste mai departe...
 

Siesta o pauza binevenita

Imprimare E-mail
miercuri, 09 august 2000

          Daca de-a lungul unui întreg an de munca, ritmul trepidant si numeroasele obligatii ce ne revin peste zi nu ne permit nici macar sa visam la siesta, un termen care pare desuet în contextul societatii moderne, în vacanta ne putem oferi aceasta placere, cu atât mai mult cu cât are efecte benefice asupra sanatatii. Abandonarea pentru scurt timp asa-zisului „dolce farniente" atât de îndragit de mediteraneeni, ajuta la destresare si la reglarea tuturor functiilor din organism.
Citeste mai departe...
 

Cât de mult trebuie sa ne temem de exploziile solare?

Imprimare E-mail
miercuri, 02 august 2000

           De peste doua decenii încoace, în fiecare vara, pentru multe persoane, alegerea perioadei concediului de odihna sau a locurilor unde acesta urmeaza sa fie petrecut sunt subiecte care aduc în discutie, justificat sau nu, teama de exploziile solare si de pericolul acestora asupra sanatatii. Se pare ca aceasta „grija" uneori exagerata fata de consecintele pe care eruptiile solare le-ar avea asupra organismului uman a început în 1979 când oamenii de stiinta si mass-media au batut moneda pe seama acestui subiect deoarece, conform calculelor si statisticilor, acel an (cu prelungiri în 1980 si 1981) urma sa fie marcat de cel mai important vârf al activitatii ciclice solare înregistrate de când traieste omul sub binecuvântarea astrului datator de caldura si lumina, implicit de viata.
Citeste mai departe...
 

Miscarea al doilea oxigen al omului

Imprimare E-mail
miercuri, 26 iulie 2000

          O perioada lunga de timp viata omului a fost legata de miscare si de natura ca de un al doilea tub de oxigen, spre deosebire de "nesemnificativele" ultime doua secole care au..
Citeste mai departe...
 

5 prejudecati despre bronzarea pielii

Imprimare E-mail
miercuri, 19 iulie 2000

           Perioada concediilor de odihna e in toi, vacantele elevilor si studentilor de asemenea, asa ca planurile pentru petrecerea macar a câtorva zile la munte sau la mare sunt la ordinea zilei. Cine nu-si doreste sa evadeze un timp din peisajul cotidian si sa profite la maximum de intâlnirea cu soarele, lumina intensa, nisipul fierbinte, briza racoroasa, valurile inspumate, susurul pâraielor, linistea padurilor.
Citeste mai departe...
 

Igiena alimentatiei VARA

Imprimare E-mail
joi, 13 iulie 2000

          Vara, mai mult ca oricând, alimentele, pastrate in conditii necorespunzatoare, pot deveni un pericol major pentru sanatate. Temperatura crescuta din timpul zilei, dar si al noptii, favorizeaza alterarea rapida a acestora iar, in cazul ca sunt consumate in aceasta stare, produc toxiinfectii alimentare.
Citeste mai departe...
 

Nu uitati!      Si natura va vindeca      

Imprimare E-mail
miercuri, 05 iulie 2000

          Balneologia si medicina fizica moderna atribuie factorilor naturali pe de-o parte valente profilactice (de calire a organismului si de consolidare a propriului sistem de aparare impotriva bolilor), iar pe de alta valente terapeutice (se adreseaza bolnavilor al caror organism prezinta deja unele modificari patologice, insotite de afectarea capacitatii functionale). Spre deosebire de metodele farmacoterapice (cu medicamente) si chirurgicale, care fac parte din grupa de metode terapeutice artificiale, ce recurg la eliminarea cauzelor bolii (când este posibil), la substitutia unor principii ce lipsesc din organism (ca de exemplu in diabet) sau la dirijarea unor functii modificate patologic (rolul majoritatii medicamentelor), metodele terapeutice naturale (balneoclimatice), ca si cele fizioterapeutice (cu diferite forme de energie: termica, mecanica, electrica, electromagnetica etc.
Citeste mai departe...
 

Fumatul un viciu de comportament

Imprimare E-mail
miercuri, 28 iunie 2000

          Sunt numeroase motivele pe care cei ce declara ca ar dori sa renunte la fumat le invoca drept circumstante atenuante pentru lipsa lor de vointa
          
           Teama de a-si supune organismul la inca o frustrare (pe lânga cele resimtite in viata de zi cu zi), lipsa de motivatie pentru a renunta la o placere in favoarea unei „pedepse" autoimpuse, gândul la modificarea siluetei prin acumularea de kilograme, riscul instalarii constipatiei, dificultatea de a renunta la anumite tabieturi legate de acest obicei si care deja fac parte intrinseca din viata fumatorului etc., etc.
Citeste mai departe...
 

Fumul de tigara 4000 de substante nocive

Imprimare E-mail
miercuri, 21 iunie 2000

           De ce fumam? Raspunsurile sunt numeroase: pentru ca acest obicei - nociv, fara îndoiala - ne da senzatia de maturitate, ne furnizeaza o placere, ne ofera momente de relaxare, ne ajuta sa ne concentram mai usor, ne da un aer interesant, ne creeaza sentimentul sigurantei de sine, ne face sa semanam cu o persoana pe care o admiram etc. etc.
Citeste mai departe...
 

Tratamente cu miere

Imprimare E-mail
miercuri, 14 iunie 2000

          Mierea naturala de albine are calitati terapeutice multiple, drept pentru care poate fi considerata si folosita ca un adevarat medicament. Cum se administreaza?
          
          - Uz extern (pe cale orala).
Citeste mai departe...
 

Ticurile expresie a suferintei

Imprimare E-mail
miercuri, 07 iunie 2000

          ELIBERARE Prin declansarea acestui gest involuntar, care e ticul, organismul (psihicul, de fapt) încearca sa se elibereze de o presiune, de o nemultumire neexprimata, de urmarile unui soc emotional, de efectele unor esecuri, de o frustrare..
Citeste mai departe...
 

Cât de des mergeti la control medical (2)

Imprimare E-mail
duminică, 07 mai 2000

          Continuam, in acest numar, sfaturile in legatura cu necesitatea unor controale periodice, pentru preintâmpinarea declansarii unor afectiuni.
          
          Control ANUAL la stomatolog pentru:
          
          - Examen clinic al danturii.
Citeste mai departe...
 

Cât de des mergeti la control medical

Imprimare E-mail
duminică, 30 aprilie 2000

          Este un lucru în general stiut de oricine, orice boala - în special cele cu nume cutremurator, cum ar fi „cancer", „tumora", „diabet" etc. - are incomparabil mai multe sanse de vindecare daca e depistata în faza de debut, decât atunci când e diagnosticata în stadii avansate, uneori ireversibile.
Citeste mai departe...
 

Tuberculoza - un inamic la sfârsit de mileniu

Imprimare E-mail
duminică, 23 aprilie 2000

          Desi tuberculoza face parte dintre bolile despre care se stie aproape totul (bacilul care o declanseaza - Koch, modul de raspândire în rândul populatiei, medicamentele eficiente împotriva ei, vaccinul BCG, masurile de prevenire a declansarii epidemiilor, mijloacele de stingere a focarelor de infectie etc.) aceasta boala înca este o problema a sfârsitului de secol XX, de vreme ce se estimeaza ca numai în ultimii zece ani care vor încheia acest mileniu se vor înregistra pe întreaga planeta peste 90 de milioane de noi îmbolnaviri si peste 30 de milioane de decese.
Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 41 42 43 44 45 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 862 - 882 din 938

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR sunt urmatoarele:
- 1 luna: 7,50 lei
- 2 luni: 15,00 lei
- 3 luni: 22,50 lei
- 4 luni: 30,00 lei
- 5 luni: 37,50 lei
- 6 luni: 45,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (50 euro sau 70 $, un abonament pe sase luni; 25 euro sau 35 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Falsuri biblice, complicitati dubioase
» Cand democratia este mimata
» Dezinformarea din 1969
» Rasol cu smantana
» Stresul iernii
» Autofotografierea, o pasiune mortala
» Sihastria Voronetului
» Un prieten de suflet
» Sarpele-cu-pene, Dumnezeul precolumbienilor
» Declin demografic drastic
» „Printul rus al pianului” locuieste la Bucuresti
» Terifiantele povesti din „Cetatea filmului” de altadata
» Horoscopul saptamanii: 17-23 decembrie 2018
» 13 decembrie 1553 – S-a nascut Henric al IV-lea al Frantei
» Tema: „PODURI PESTE APE”
» Cand studile sunt eronate
» Tancuri sovietice la Praga
» O organizatie pentru studiul OZN
» Supa-crema de gulii
» Alura tinereasca
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9