Prima pagina arrow PARANORMAL
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 4 vizitatori online

PARANORMAL

Adevarul e dincolo de noi! Exista puteri si calitati pe care doar putini le au sau apartin tuturor dar foarte putini sunt constienti de ele si stiu sa le foloseasca? Aflati raspunsul in sectiunea paranormal.

Politica strutului

Imprimare E-mail
joi, 26 martie 2020

Christopher Mellon a servit 20 de ani în guvernul federal american; a fost loctiitor adjunct al secretarului apararii pentru securitate si informatii, apoi directorul de personal al Comitetului pentru Informatii din Senat.

Citeste mai departe...
 

Nedumeririle unui congresman american

Imprimare E-mail
miercuri, 18 martie 2020

Interesul Congresului SUA pentru rapoartele aeronavelor neidentificate a crescut de la dezvaluirile media din decembrie 2017, din New York Times, Politico si alte publicatii, privind programul secret (apoi desecretizat) de investigare a observatiilor OZN al Pentagonului, numit AATIP, initiat, cu un deceniu mai devreme, de Harry Reid, fost senator de Nevada.

Citeste mai departe...
 

O istorie cu „metamateriale”

Imprimare E-mail
miercuri, 11 martie 2020

In articolul de saptamana trecuta am prezentat un surprinzator contract, incheiat in octombrie 2019, intre armata americana si organizatia TTSA, pentru examinarea unor obiecte presupuse a fi recuperate din OZN-uri prabusite. Materialele, aflate in posesia TTSA, urmeaza sa fie examinate in laboratoarele armatei americane, in speranta descoperirii si utilizarii unor proprietati inca necunoscute ale materiei.

Citeste mai departe...
 

Un contract OZN surprinzator

Imprimare E-mail
miercuri, 04 martie 2020

Am prezentat, in mai multe articole, pe aceasta pagina, activitatile organizatiei To the Stars Academy of Arts and Sciences (TTSA), cea care a reusit sa oblige Pentagonul sa recunoasca existenta unui proiect de 22 de milioane de dolari pentru studierea fenomenului OZN si a facut publice trei videoclipuri, cu imagini de termoviziune, infatisand urmarirea unor OZN-uri de aviatorii militari, videoclipuri declarate de US Navy autentice si neidentificate.

Citeste mai departe...
 

Academia pentru OZN-uri in actiune

Imprimare E-mail
joi, 27 februarie 2020

Concomitent cu dezvaluirea, in decembrie 2017, a faptului ca Pentagonul a avut un proiect secret de investigare a OZN-urilor, numit Advanced Aerospace Threat Identification Program (AATIP), pe youtube au aparut trei videoclipuri, fragmente din inregistrarile camerelor cu termoviziune ale avioanelor de vanatoare americane care urmareau OZN-uri.

Citeste mai departe...
 

Un proiect OZN in Silicon Valley

Imprimare E-mail
joi, 27 februarie 2020

Dupa revelatia din septembrie 2019, precum ca Marina militara a SUA considera „Fenomenele Aeriene Neidentificate” (FAN, în englezeste UAP) ca fiind reale, pe 23 octombrie 2019, publicatia Motherboard-Vice anunta, printr-un articol de MJ Banias, ca o echipa de specialisti, profesori universitari si veterani militari, au lansat proiectul UAP eXpeditions, avand ca obiectiv urmarirea OZN-urilor pe coasta Californiei.

Citeste mai departe...
 

Apar tot mai multi martori

Imprimare E-mail
joi, 13 februarie 2020

In martie 2019, in cadrul unei conferinte OZN, a avut loc o masa rotunda la care au fost invitati trei martori ai faimosului incident din jurul portavionului Nimitz din 2004: Kevin Day, Gary Voorhis si Jason Turner. Au mai participat: regizorul PJ Hughes, producatorul Dave Beaty si producatorul si scriitorul Robert Kiviat, acesta din urma fiind si moderator. Joe Murgia a postat pe blogul sau discutiile purtate cu aceasta ocazie, text din care rezum mai jos cateva fragmente.

Citeste mai departe...
 

Noutati privind o faimoasa intalnire OZN

Imprimare E-mail
duminic, 09 februarie 2020

„Obiecte neidentificate, de origine si intentie necunoscute, zboara nepedepsite in spatiul nostru aerian. Cele mai avansate arme si sisteme militare de urmarire sunt neputincioase impotriva lor. Nu stim cine le-a construit; nu stim cine le conduce. Evenimentele de acest gen sunt in crestere la nivel global si – in sfarsit – aceasta se spune lumii. Prezenta OZN nu mai este de domeniul mitologiei. Ele sunt aici.”

Citeste mai departe...
 

Investigatiile continua

Imprimare E-mail
joi, 30 ianuarie 2020

Intr-o lunga conferinta publica, din luna martie 2019, Luis Elizondo, fostul responsabil al programului AATIP, din Pentagon, program destinat investigarii fenomenului OZN, a prezentat mai multe date, in parte inedite, privind activitatea sa. Spicuiesc mai jos cateva dintre acestea.

Citeste mai departe...
 

US Navy confirma realitatea fenomenelor

Imprimare E-mail
mari, 28 ianuarie 2020

In ultimele luni, zona cea mai fierbinte a ufologiei a continuat sa ramana cea legata de ecourile dezvaluirii, in decembrie 2017, a programului de 22 milioane de dolari, numit AATIP, al Directiei de Informatii a Apararii din SUA, program menit sa dea raspuns la intrebarile: ce sunt OZN-urile si daca performantele lor ar putea fi reproduse in interes militar. Daca, in deceniile de la Cel de al Doilea Razboi Mondial, vedeta investigatiei fenomenului OZN a fost US Air Force, in ultimii doi-trei ani au iesit in prim-plan intalnirile avioanelor posedate de US Navy, marina militara americana.

Citeste mai departe...
 

Mumii inexplicabile din Peru

Imprimare E-mail
miercuri, 15 ianuarie 2020

La sfarsitul anului 2017, un prieten al meu, A.V., intors dintr-o expeditie din Peru, mi-a aratat un numar de fotografii si filme, facute de el, cu mumii, sau fragmente de mumii, ale unor fiinte aparent nepamantene, pe care le-a vazut acolo, unele avand si implanturi metalice.

Citeste mai departe...
 

Pasi spre maturizarea omenirii

Imprimare E-mail
joi, 09 ianuarie 2020

Intr-un episod anterior, mentionam ca cercetatorul Courtney Brown afirma ca ar fi aflat ca entitatile spirituale nu vor intra in contact cu noi „pana cand nu ne maturizam”. Si alte persoane – aparent rapite – au spus ca au primit un asemenea mesaj. In articolul de saptamana trecuta am emis ipoteza ca aceasta maturizare inseamna, foarte probabil, atingerea unui nivel in care originalitatea si specificitatea noastra nu se vor narui la intalnirea cu cele ale unor hipercivilizatii.

Citeste mai departe...
 

Se asteapta ceva de la noi?

Imprimare E-mail
miercuri, 18 decembrie 2019

In articolele anterioare, am incercat sa prezint ipoteza ca deasupra noastra, se manifesta, din vremuri imemoriale, puteri care ne supravegheaza evolutia. Exista nenumarate marturii: religioase, folclorice, mitologice, ufologice, paranormale etc., care pot fi explicate in acest fel si care nu pot fi atribuite iluziilor sau halucinatiilor, deoarece repeta, de prea multe ori, aceleasi scenarii, cu aceleasi detalii.

Citeste mai departe...
 

Scepticii, demistificatorii si marturiile

Imprimare E-mail
miercuri, 11 decembrie 2019

Sub influenta „hipnozei culturale” a viziunii occidentale contemporane asupra lumii, nu doar scepticii indaratnici, dar chiar si majoritatea oamenilor obisnuiti, cu o minima instruire stiintifica, vor fi tentati sa taxeze toate faptele pe care le-am prezentat ca argumente in favoarea prezentei hipercivilizatiilor: OZN-urile, rapirile, perceptia extrasenzoriala, channeling-ul, extracorporalitatea, experienta mortii iminente etc., drept o insiruire de absurditati, cauzate in principal de zvonuri, scamatorii, exagerari, iluzii, halucinatii, boli psihice, experimente militare secrete, interpretare gresita a unor fenomene naturale putin cunoscute si asa mai departe.

Citeste mai departe...
 

Realitatea stranie si limitele perceptiei

Imprimare E-mail
miercuri, 04 decembrie 2019

O declaratie faimoasa, facuta in 1927, de catre biologul J.B.S. Haldane, reluata apoi si de astrofizicianul Arthur Stanley Eddington, a devenit celebra sub forma: „Realitatea nu doar ca este mai stranie decat ne imaginam, dar este chiar mai stranie decat am fi in stare sa ne imaginam”.

Citeste mai departe...
 

Lumi spirituale

Imprimare E-mail
miercuri, 27 noiembrie 2019

Discutam în episodul de saptamâna trecuta ideea conform careia ar putea exista o „supermemorie” tip Akasha, în care ramâne înscrisa pe veci viata oamenilor, sau poate doar a celor care prezinta o anumita valoare. Aceasta speranta o regasim si în folclor, în mituri, dar si în Vechiul si Noul Testament. Avertismentul ca numele pacatosilor vor fi sterse din cartile sfinte, se afla si în Cartea lui Enoh.

Citeste mai departe...
 

Supravietuirea dupa moarte si reîncarnarea

Imprimare E-mail
joi, 21 noiembrie 2019

În episodul anterior am amintit de experiente extracorporale si de cele ale mortii iminente. Ele par sa ateste ca oamenii poseda si o dublura spirituala, care are „simturi” proprii, legate probabil de ceea ce am numit inconstientul colectiv Akasha. O întrebare care apare implicit este daca aceasta dublura spirituala supravietuieste si dupa moarte.

Citeste mai departe...
 

Extracorporalitatea

Imprimare E-mail
miercuri, 13 noiembrie 2019

Un alt fenomen controversat, care trebuie pus în discutie în contextul prezentului serial, este extracorporalitatea, prin care, aparent, spiritul se detaseaza de trup fara sa-si piarda constiinta si perceptia celor ce se petrec în jur.

Citeste mai departe...
 

Supermemoria „Akasha”

Imprimare E-mail
mari, 05 noiembrie 2019

Am expus, de-a lungul mai multor articole, ipoteza conform careia civilizatii cosmice extrem de vechi, numite hipercivilizatii, ar trebui sa se afle, inca de multa vreme, in preajma noastra. Am prezentat si patru categorii de posibile dovezi: fenomenul OZN, rapirile extraterestre, traditiile si fenomenele religioase. Am argumentat ca ele sunt inrudite intre ele mult mai mult decat s-ar crede la prima vedere.

Citeste mai departe...
 

Teofaniile si hipercivilizatiile

Imprimare E-mail
miercuri, 30 octombrie 2019

Am prezentat, in articolele anterioare, trei categorii de „magii”: fenomenul OZN, rapirile si vechile traditii, pentru a sustine ipoteza ca Pamantul e monitorizat, de mult timp, de hipercivilizatii. O a patra categorie de asemenea „magii” ar putea fi miracolele religioase.

Citeste mai departe...
 

O prezenta multimilenara

Imprimare E-mail
mari, 22 octombrie 2019

Discutand ipoteza hipercivilizatiilor, spuneam ca aproape sigur reprezentantii sai au explorat si inventariat Galaxia noastra, pana la cel mai mic detaliu semnificativ, înca de milioane de ani. Ne putem deci întreba – nu cumva Pamantul si vietatile sale au fost luate, înca de atunci, sub ocrotirea lor? În articolele anterioare am examinat doua dintre „magiile” care ar dovedi ca sunt aici: fenomenul OZN si rapirile.

Citeste mai departe...
 

Rapirile OZN un experiment genetic?

Imprimare E-mail
mari, 15 octombrie 2019

In articolul de saptamana trecuta am prezentat rapirile extraterestre ca o dovada a prezentei unor hipercivilizatii in preajma noastra. Un aspect si mai socant este ca se pare ca circa jumatate dintre cazurile de rapire contin elemente care sugereaza ca un obiectiv important al acestora ar putea fi un imens experiment genetic efectuat asupra speciei umane.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 1 - 22 din 1011

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 7,50 lei
- 2 luni: 15,00 lei
- 3 luni: 22,50 lei
- 4 luni: 30,00 lei
- 5 luni: 37,50 lei
- 6 luni: 45,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (70 euro sau 80 $, un abonament pe sase luni; 35 euro sau 40 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» IN ATENTIA CITITORILOR SI ABONATILOR
» Alte mituri urbane legate de COVID-19
» De ce a facut atâtea victime gripa spaniola?
» Politica strutului
» Masti eficiente
» Pui libanez la cuptor
» Militiile „secolului de aur”
» Caracas, orasul lui Bolivar
» Disectia unui ocean
» Cea mai mare piramida din Lumea Noua
» Cine stimuleaza apneea
» Cultura ia drumul online
» Piratii sunt eroi doar la Hollywood
» Horoscopul saptamanii: 30 martie – 5 aprilie 2020
» 26 martie 1902 – A murit Cecil Rhodes
» Tema: „INSECTE”
» Mituri urbane pentru COVID-19
» Imperiul Otoman condus de un sultan pe jumatate evreu?
» Nedumeririle unui congresman american
» Gnocchi
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9