Prima pagina arrow PARANORMAL
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 2 vizitatori online

PARANORMAL

Adevarul e dincolo de noi! Exista puteri si calitati pe care doar putini le au sau apartin tuturor dar foarte putini sunt constienti de ele si stiu sa le foloseasca? Aflati raspunsul in sectiunea paranormal.

Mumii inexplicabile din Peru

Imprimare E-mail
miercuri, 15 ianuarie 2020

La sfarsitul anului 2017, un prieten al meu, A.V., intors dintr-o expeditie din Peru, mi-a aratat un numar de fotografii si filme, facute de el, cu mumii, sau fragmente de mumii, ale unor fiinte aparent nepamantene, pe care le-a vazut acolo, unele avand si implanturi metalice.

Citeste mai departe...
 

Pasi spre maturizarea omenirii

Imprimare E-mail
joi, 09 ianuarie 2020

Intr-un episod anterior, mentionam ca cercetatorul Courtney Brown afirma ca ar fi aflat ca entitatile spirituale nu vor intra in contact cu noi „pana cand nu ne maturizam”. Si alte persoane – aparent rapite – au spus ca au primit un asemenea mesaj. In articolul de saptamana trecuta am emis ipoteza ca aceasta maturizare inseamna, foarte probabil, atingerea unui nivel in care originalitatea si specificitatea noastra nu se vor narui la intalnirea cu cele ale unor hipercivilizatii.

Citeste mai departe...
 

Se asteapta ceva de la noi?

Imprimare E-mail
miercuri, 18 decembrie 2019

In articolele anterioare, am incercat sa prezint ipoteza ca deasupra noastra, se manifesta, din vremuri imemoriale, puteri care ne supravegheaza evolutia. Exista nenumarate marturii: religioase, folclorice, mitologice, ufologice, paranormale etc., care pot fi explicate in acest fel si care nu pot fi atribuite iluziilor sau halucinatiilor, deoarece repeta, de prea multe ori, aceleasi scenarii, cu aceleasi detalii.

Citeste mai departe...
 

Scepticii, demistificatorii si marturiile

Imprimare E-mail
miercuri, 11 decembrie 2019

Sub influenta „hipnozei culturale” a viziunii occidentale contemporane asupra lumii, nu doar scepticii indaratnici, dar chiar si majoritatea oamenilor obisnuiti, cu o minima instruire stiintifica, vor fi tentati sa taxeze toate faptele pe care le-am prezentat ca argumente in favoarea prezentei hipercivilizatiilor: OZN-urile, rapirile, perceptia extrasenzoriala, channeling-ul, extracorporalitatea, experienta mortii iminente etc., drept o insiruire de absurditati, cauzate in principal de zvonuri, scamatorii, exagerari, iluzii, halucinatii, boli psihice, experimente militare secrete, interpretare gresita a unor fenomene naturale putin cunoscute si asa mai departe.

Citeste mai departe...
 

Realitatea stranie si limitele perceptiei

Imprimare E-mail
miercuri, 04 decembrie 2019

O declaratie faimoasa, facuta in 1927, de catre biologul J.B.S. Haldane, reluata apoi si de astrofizicianul Arthur Stanley Eddington, a devenit celebra sub forma: „Realitatea nu doar ca este mai stranie decat ne imaginam, dar este chiar mai stranie decat am fi in stare sa ne imaginam”.

Citeste mai departe...
 

Lumi spirituale

Imprimare E-mail
miercuri, 27 noiembrie 2019

Discutam în episodul de saptamâna trecuta ideea conform careia ar putea exista o „supermemorie” tip Akasha, în care ramâne înscrisa pe veci viata oamenilor, sau poate doar a celor care prezinta o anumita valoare. Aceasta speranta o regasim si în folclor, în mituri, dar si în Vechiul si Noul Testament. Avertismentul ca numele pacatosilor vor fi sterse din cartile sfinte, se afla si în Cartea lui Enoh.

Citeste mai departe...
 

Supravietuirea dupa moarte si reîncarnarea

Imprimare E-mail
joi, 21 noiembrie 2019

În episodul anterior am amintit de experiente extracorporale si de cele ale mortii iminente. Ele par sa ateste ca oamenii poseda si o dublura spirituala, care are „simturi” proprii, legate probabil de ceea ce am numit inconstientul colectiv Akasha. O întrebare care apare implicit este daca aceasta dublura spirituala supravietuieste si dupa moarte.

Citeste mai departe...
 

Extracorporalitatea

Imprimare E-mail
miercuri, 13 noiembrie 2019

Un alt fenomen controversat, care trebuie pus în discutie în contextul prezentului serial, este extracorporalitatea, prin care, aparent, spiritul se detaseaza de trup fara sa-si piarda constiinta si perceptia celor ce se petrec în jur.

Citeste mai departe...
 

Supermemoria „Akasha”

Imprimare E-mail
mari, 05 noiembrie 2019

Am expus, de-a lungul mai multor articole, ipoteza conform careia civilizatii cosmice extrem de vechi, numite hipercivilizatii, ar trebui sa se afle, inca de multa vreme, in preajma noastra. Am prezentat si patru categorii de posibile dovezi: fenomenul OZN, rapirile extraterestre, traditiile si fenomenele religioase. Am argumentat ca ele sunt inrudite intre ele mult mai mult decat s-ar crede la prima vedere.

Citeste mai departe...
 

Teofaniile si hipercivilizatiile

Imprimare E-mail
miercuri, 30 octombrie 2019

Am prezentat, in articolele anterioare, trei categorii de „magii”: fenomenul OZN, rapirile si vechile traditii, pentru a sustine ipoteza ca Pamantul e monitorizat, de mult timp, de hipercivilizatii. O a patra categorie de asemenea „magii” ar putea fi miracolele religioase.

Citeste mai departe...
 

O prezenta multimilenara

Imprimare E-mail
mari, 22 octombrie 2019

Discutand ipoteza hipercivilizatiilor, spuneam ca aproape sigur reprezentantii sai au explorat si inventariat Galaxia noastra, pana la cel mai mic detaliu semnificativ, înca de milioane de ani. Ne putem deci întreba – nu cumva Pamantul si vietatile sale au fost luate, înca de atunci, sub ocrotirea lor? În articolele anterioare am examinat doua dintre „magiile” care ar dovedi ca sunt aici: fenomenul OZN si rapirile.

Citeste mai departe...
 

Rapirile OZN un experiment genetic?

Imprimare E-mail
mari, 15 octombrie 2019

In articolul de saptamana trecuta am prezentat rapirile extraterestre ca o dovada a prezentei unor hipercivilizatii in preajma noastra. Un aspect si mai socant este ca se pare ca circa jumatate dintre cazurile de rapire contin elemente care sugereaza ca un obiectiv important al acestora ar putea fi un imens experiment genetic efectuat asupra speciei umane.

Citeste mai departe...
 

„Magia” rapirilor extraterestre

Imprimare E-mail
miercuri, 09 octombrie 2019

Am argumentat, pe aceasta pagina, posibilitatea ca in preajma noastra sa se afle hipercivilizatii, poate cu sute de milioane de ani mai avansate decat noi.

Citeste mai departe...
 

De ce sunt secrete observatiile OZN?

Imprimare E-mail
miercuri, 02 octombrie 2019

Am argumentat, in articolele anterioare, ca fenomenul OZN ar putea fi una dintre „magiile” unor presupuse hipercivilizatii aflate in preajma noastra. Oficial, nimeni nu poseda o explicatie pentru ele, iar aparitiile continua, de peste 70 de ani, sa intrige si sa deruteze structurile militare ale marilor puteri. Evident, fiecare spera ca, obtinand mai multe informatii cu privire la tehnologiile lor exotice, va obtine un avantaj relativ fata de alte tari, prin noi arme ofensive sau defensive.

Citeste mai departe...
 

„Magiile” hipercivilizatiilor

Imprimare E-mail
miercuri, 18 septembrie 2019

In articolele precedente am afirmat si am argumentat, teoretic, ca este extrem de probabil sa fim monitorizati de civilizatii vechi de sute de milioane de ani, pe care le-am numit hipercivilizatii. Dar o teorie, oricat ar fi de perfect inchegata, nu are nicio valoare, daca nu se confirma si in practica, prin  fapte pe care le explica mai bine decat alte teorii. Daca sustinem ca „ei sunt aici”, constatam noi oare, in jurul nostru, si acele „magii” ale lor, la care facea trimitere Arhur C. Clarke? Avem vreo dovada in acest sens?

Citeste mai departe...
 

Ipoteza extraterestra primitiva si hipercivilizatiile

Imprimare E-mail
joi, 12 septembrie 2019

Cititorul care a urmarit episoadele de pana aici, a inteles deja ca, incercand sa explicam fenomenul OZN si alte situatii paranormale asociate, dispunem, de fapt, de doua ipoteze extraterestre, foarte diferite: una o putem numi „ipoteza extraterestra primitiva”, iar cealalta este „ipoteza hipercivilizatiilor”.

Citeste mai departe...
 

Prapastia timpului si hipercivilizatiile

Imprimare E-mail
miercuri, 04 septembrie 2019

Am evocat, in articolele precedente, imensitatea intinderilor cosmice si conditiile extrem de speciale de care a beneficiat Pamantul, intelegand ca civilizatiile tehnologice, asemanatoare cu a noastra, par sa fie mult mai putine decat s-a sperat inainte.

Citeste mai departe...
 

Sansele vietii inteligente

Imprimare E-mail
miercuri, 28 august 2019

Mentionam, în episodul de saptamana trecuta, ca mai multi analisti estimeaza ca civilizatia construita de oameni pe Pamant ar putea fi una dintre foarte putinele din Galaxie, daca nu cumva singura din mai multe galaxii. Pentru a argumenta aceasta afirmatie surprinzatoare, este util sa recapitulam atat principalele jaloane ale drumului pana la civilizatia noastra, cat si cumulul de sanse de care am avut parte.

Citeste mai departe...
 

Imensitatea Universului

Imprimare E-mail
joi, 22 august 2019

Cititorii care au urmarit atent serialul de pe aceasta pagina stiu ca militarii din intreaga lume observa OZN-uri si le vad din ce in ce mai bine, pe masura ce radarele si aparatura de termoviziune devin tot mai performante.

Citeste mai departe...
 

Militarii isi pun intrebari

Imprimare E-mail
miercuri, 14 august 2019

Pe portalul InMilitary, apartinand de American Military University, a fost publicat, pe 14 iunie 2019, un articol al veteranului US Army si al Fortelor aeriene americane, Wes O’Donnell, editor principal al portalului, in care acesta incearca sa analizeze ce ar putea fi totusi obiectele stranii cu care s-a confruntat in ultimul timp personalul marinei militare, de pilda in 2004, in largul coastei de vest si in 2014/15 in largul coastei de est a SUA.

Citeste mai departe...
 

Pentagonul recunoaste ca a urmarit OZN

Imprimare E-mail
miercuri, 07 august 2019

Intr-o declaratie furnizata exclusiv catre ziarul The New York Post, la sfarsitul lunii mai 2019, un purtator de cuvant al Departamentului Apararii a declarat ca o initiativa secreta a guvernului numita Programul de identificare a amenintarilor aerospatiale avansate (Advanced Aerospace Threat Identification Program – AATIP) de fapt „a urmarit cercetarea si investigarea fenomenelor aeriene neidentificate”.

Citeste mai departe...
 

Noi instructiuni OZN pentru marina

Imprimare E-mail
miercuri, 31 iulie 2019

În aprilie 2019, marina militara a SUA (US Navy) a trimis un nou set de instructiuni clasificate pentru raportarea „fenomenelor aeriene neidentificate” (Unidentified Aerial Phenomena – UAP). Ele sunt destinate sa ofere noi orientari, pentru piloti si alte persoane, privind raportarea întâlnirilor cu „aeronave neidentificate”, un pas important în crearea unui proces formal de colectare si analiza a observatiilor inexplicabile, ca si de ridicare a stigmatului pus asupra lor.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 1 - 22 din 1001

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 7,50 lei
- 2 luni: 15,00 lei
- 3 luni: 22,50 lei
- 4 luni: 30,00 lei
- 5 luni: 37,50 lei
- 6 luni: 45,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (70 euro sau 80 $, un abonament pe sase luni; 35 euro sau 40 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Mumii inexplicabile din Peru
» Fasole verde in aluat
» „Urmele” emotiilor
» Cifra 9 – spaima cuplurilor
» Manastirea Ghighiu
» Intoarcerea acasa a pictorului
» Cele mai frumoase verbe ale omenirii
» Probleme cu rinichii?
» Un roman ca o nesfarsita stare de urgenta
» Totul despre filmele de Oscar: Pe aripile vantului
» Horoscopul saptamanii: 20-26 ianuarie 2020
» 16 ianuarie 1901 – S-a nascut dictatorul cubanez Fulgencio Batista
» Tema: „POETI SI POEZIE”
» Descoperiri pentru viitorul planetei
» Telefon Hirmondo ziarul vorbit la telefon
» Pasi spre maturizarea omenirii
» Salata de fasole verde cu iaurt
» Buze catifelate
» Uraganele „isi umfla muschii”
» Taj Mahal
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9