Prima pagina arrow PARANORMAL 01 Oct 2022
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu

PARANORMAL

Adevarul e dincolo de noi! Exista puteri si calitati pe care doar putini le au sau apartin tuturor dar foarte putini sunt constienti de ele si stiu sa le foloseasca? Aflati raspunsul in sectiunea paranormal.

NASA va studia fenomenul OZN

Imprimare E-mail
luni, 26 septembrie 2022

Numarul limitat de filme, inregistrari si marturii ale fenomenelor aerospatiale neidentificate (UAP/OZN) existente in prezent face dificila elaborarea de concluzii stiintifice despre natura unor astfel de evenimente.

Citeste mai departe...
 

Comentarii privind audierea din Congres

Imprimare E-mail
luni, 19 septembrie 2022

Audierea publica OZN, din luna mai, din Congresul SUA a generat foarte multe comentarii si ar fi pacat sa nu mai spicuim din ele. Ultima audiere din Congres, privind OZN-urile (care au fost renumite intre timp UAP, sau „fenomene aeriene neidentificate”), a fost in 1966, cand deputatul Gerald Ford, ulterior presedinte, a organizat doua sesiuni cu privire la observari raportate in Michigan si in alte parti ale tarii la inceputul acelui an.

Citeste mai departe...
 

Dupa audierea din Congres

Imprimare E-mail
luni, 12 septembrie 2022

Asa cum cititorii acestei pagini probabil isi amintesc, pe 17 mai 2022, a avut loc prima audiere deschisa in Congresul SUA, din ultima jumatate de secol, pe tema fenomenelor aeriene neidentificate (UAP; denumite anterior OZN-uri).

Citeste mai departe...
 

Din nou despre mumiile din Peru

Imprimare E-mail
luni, 05 septembrie 2022

Pe 20 mai 2022, Giorgio Piacenza, reprezentant pentru Peru in ICER, a facut public un amplu material dedicat controversei privind mumiile cu 3 degete din zona Palpa-Nazca din Peru.

Citeste mai departe...
 

Forta Spatiala si batalia pentru Luna

Imprimare E-mail
luni, 29 august 2022

Pe 12.03.2022, Bryan Bender a publicat in Politico, o analiza intitulata „Batalia pentru Luna: planurile noii forte spatiale ridica temeri cu privire la militarizarea suprafetei lunare”.

Citeste mai departe...
 

OZN-uri la granita SUA-Mexic

Imprimare E-mail
luni, 22 august 2022

In episodul de saptamana trecuta relatam ca Robert „Bob” Thompson, un agent al Departamentului de Securitate Nationala (DHS), recent pensionat, care a lucrat la paza frontierei cu Mexicul, a adunat o serie de cazuri de intalniri cu OZN/UAP.

Citeste mai departe...
 

Si granicerii vad OZN-uri

Imprimare E-mail
vineri, 12 august 2022

Tim Mcmillan, Micah Hanks si Christopher Plain au publicat, pe 27 mai 2022, în The Debrief un amplu articol privind observatii OZN facute de o alta ramura a administratiei americane, anume de Patrula vamala si de frontiera (Customs and Border Patrol – CBP).

Citeste mai departe...
 

Pentru un studiu stiintific al OZN-urilor

Imprimare E-mail
luni, 08 august 2022

Kevin H. Knuth, Ph.D. profesor asociat la Departamentul de Fizica al Universitatii din Albany NY, SUA, participant de vârf la proiectul UAPx, despre care am scris saptamâna trecuta, a publicat în mai 2022 un articol intitulat „Atenuarea prejudecatilor si naivitatii în studiile UAP”, în care pledeaza pentru un studiu stiintific al fenomenului OZN/UAP. Spicuiesc mai jos câteva dintre ideile interesante ale autorului.

Citeste mai departe...
 

Proiectul UAPx cauta dovezi stiintifice OZN

Imprimare E-mail
luni, 01 august 2022

UAPx (Unidentified Aerial Phenomena Expeditions Group) este o organizatie non-profit înregistrata în statul Oregon. Kevin Day, Gary Voorhis si Jason Turner, care au servit la bordul crucisatorului USS Princeton în timpul incidentului USS Nimitz „Tic-tac” din 2004, au înfiintat UAPx pentru a se apropia de o întelegere a experientei lor si pentru a investiga fenomenul OZN/UAP, identificând, înregistrând si documentând potentialele activitati anormale, mai ales din aceeasi regiune cu incidentul Nimitz, si oferind acces direct publicului larg la datele revizuite si analizate.

Citeste mai departe...
 

NASA acorda atentie OZN-urilor

Imprimare E-mail
mari, 26 iulie 2022

La cateva zile dupa prima audiere publica din ultimii 50 de ani privind fenomenul OZN/UAP, organizat pe 17 mai 2022, in Comitetul de Informatii al Camerei SUA, Administratia Nationala Aeronautica si Spatiala (NASA) a confirmat oficial ca se alatura anchetei asupra OZN-urilor si isi va intensifica eforturile pentru a ajuta ancheta guvernului in acest sens.

Citeste mai departe...
 

O piedica din Pentagon inlaturata

Imprimare E-mail
mari, 19 iulie 2022

Analistul Tim Mcmilan a publicat in 14 Aprilie 2022, in The Debrief, un vast articol, despre faptul ca Garry Reid, fost responsabil cu toate operatiunile de contrainformatii, securitate si aplicarea legii din cadrul Departamentului Apararii din SUA (DoD), in calitate de director al Pentagonului pentru Informatii de Aparare si director executiv in Biroul Subsecretarului Apararii pentru Informatii si Securitate OUSD(I&S), a fost recent demis din responsabilitatile sale in cadrul guvernului SUA. Citam din acest articol doar cateva idei, in principal privind OZN/UAP.

Citeste mai departe...
 

Si senatul Braziliei intreaba de OZN-uri

Imprimare E-mail
luni, 11 iulie 2022

La al XXV-lea Congres brazilian de ufologie, desfasurat la Curitiba, Brazilia, pe 18-20 martie 2022, senatorul Eduardo Girão, venit special pentru a participa la eveniment, a anuntat ca Senatul Federal brazilian va tine prima audiere publica pentru a discuta despre UAP/OZN-uri, profitand de aniversarea a 75 de ani de la Ziua Mondiala a Farfuriilor Zburatoare, care este pe 24 iunie 2022.

Citeste mai departe...
 

Audieri OZN in Congresul american

Imprimare E-mail
luni, 11 iulie 2022

Pe 17 mai 2022 s-a mai derulat o etapa in lunga poveste a desecretizarii UAP/OZN la nivelul Pentagonului si a structurilor americane de informatii. S-au organizat doua audieri – una publica, cealalta secreta – in subcomisia pentru contraterorism, contrainformatii si contraproliferare a Congresului SUA.

Citeste mai departe...
 

Un ufolog de exceptie este sceptic

Imprimare E-mail
luni, 27 iunie 2022

Pe 18 februarie 2022 Chantel Tattoli a publicat in „Wired” un articol lung, intitulat „Jacques Vallée nu stie nici acum ce sunt OZN-urile”. Este un prilej bun pentru a reaminti si cititorilor acestei pagini, prin cateva fragmente, cine este cel pe care multi il considera cel mai renumit ufolog si care sunt motivele scepticismului sau.

Citeste mai departe...
 

Intalniri OZN in Canada

Imprimare E-mail
luni, 20 iunie 2022

Jurnalistul Daniel Otis a publicat, pe 1 martie 2022, in VICE, Motherboard, articolul „Guvernul canadian a eliberat 20 de ani de rapoarte OZN”. El face referire la peste 500 de rapoarte care se intind pe aproape 300 de pagini, contin zeci de observatii stranii de la piloti comerciali, soldati si ofiteri de politie.

Citeste mai departe...
 

Din culisele programelor OZN din Pentagon

Imprimare E-mail
mari, 14 iunie 2022

Saptamana trecuta am rezumat cateva fragmente dintr-un articol al jurnalistului Travis Tritten publicat pe 7 martie 2022, in „Military.com”, in care evoca fapte inedite din programele OZN ale Pentagonului din perioada 2008-2010, intre altele interesul pentru conexiunile cu fenomenele paranormale.

Citeste mai departe...
 

Latura paranormala a fenomenului OZN

Imprimare E-mail
luni, 06 iunie 2022

Jurnalistul Travis Tritten a publicat, pe 7 martie 2022, in „Military.com”, un substantial articol intitulat „Cum au generat cei ce cred in paranormal noua vanatoare OZN a Pentagonului”, din care citez mai jos cateva fragmente.

Citeste mai departe...
 

Obstacole psihologice in calea desecretizarii

Imprimare E-mail
luni, 30 mai 2022

Pe 30 noiembrie 2021, analistul finlandez Janne Tikkanen publica pe Medium.com un articol intitulat „Cel mai mare obstacol in calea transparentei oficiale a fenomenului OZN”. Articolul analizeaza posibile motive pentru care anumiti oficiali inalti si foarte influenti din armata americana si comunitatea de informatii se opun unei mai mari transparente in ceea ce priveste intalnirile militarilor cu OZN-uri.

Citeste mai departe...
 

Senatoarea Gillibrand nu glumeste

Imprimare E-mail
luni, 23 mai 2022

Pe 16 februarie 2022, Christopher Sharp a publicat in Liberation Times un articol intitulat: „Senatoarea Gillibrand intensifica retorica OZN la audierea de confirmare”. Continutul articolului ilustreaza nivelul de interes la care a ajuns, in Congresul SUA, problematica fenomenelor aerospatiale neidentificate (Unidentified Aerial Phenomena – UAP).

Citeste mai departe...
 

Ce este in briefing-urile clasificate?

Imprimare E-mail
luni, 16 mai 2022

Pe 24 ianuarie 2022, analistul Nick Madrid a publicat pe „Medium.com” articolul intitulat „Ce este in Briefing-urile UAP clasificate?” cu aluzie la faptul ca, pe langa „raportul preliminar” public UAP/OZN, al Pentagonului si al structurilor de informatii din SUA, au existat o serie de briefing-uri clasificate, doar pentru anumiti membri ai Congresului. Ce era oare in ele? Prezint in continuare cateva idei din acest articol.

Citeste mai departe...
 

De ce evita Air Force subiectul OZN?

Imprimare E-mail
luni, 09 mai 2022

In ultimele doua saptamani am citat dintr-un recent si foarte important articol al lui Christopher Mellon, in care el se intreaba de ce US Air Force nu a participat la recentele activitati de informare a Congresului si a marelui public privitor la Fenomenele aerospatiale neidentificate (UAP/OZN), afirmand ca nu dispune de inregistrari in acest sens, desi a avut la dispozitie multe sisteme ultraperformante, care in mod sigur au colectat mari cantitati de date.

Citeste mai departe...
 

Air Force nu iubeste OZN-urile

Imprimare E-mail
luni, 02 mai 2022

Saptamana trecuta am citat dintr-un recent articol al lui Christopher Mellon, in care el se intreaba de ce US Air Force nu a participat la recentele activitati de informare a Congresului si a marelui public privitor la Fenomenele aerospatiale neidentificate (UAP/OZN), afirmand ca nu dispune de inregistrari in acest sens, desi a avut la dispozitie mai multe sisteme ultraperformante, care in mod sigur au colectat mari cantitati de date.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 1 - 22 din 1097

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 13,00 lei
- 2 luni: 26,00 lei
- 3 luni: 39,00 lei
- 4 luni: 52,00 lei
- 5 luni: 65,00 lei
- 6 luni: 78,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (90 euro sau 100 $, un abonament pe sase luni; 45 euro sau 50 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
WhatsApp:
0722.625.622
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Materia intunecata a omorat dinozaurii? (2)
» Ce s-a intamplat cu creierul lui Kennedy?
» NASA va studia fenomenul OZN
» Dovlecei umpluti cu legume
» Perfectiunea rujurilor
» Orase-parcuri pe mapamond
» Manastirea Lepsa
» Povesti nepovestite din tablouri
» Stupii de piatra
» Comoditate – risc pentru sanatate
» Nu pierde adevarul
» In Vestul Salbatic nu era deloc ca-n filme
» Horoscopul saptamanii: 26 septembrie – 2 octombrie 2022
» 22 septembrie 1882 – S-a nascut feldmaresalul german Wilhelm Keitel
» Tema: „FERESTRE”
» Materia intunecata a omorat dinozaurii?
» Masacrul de la Tulsa, un episod intunecat din istoria Americii
» Comentarii privind audierea din Congres
» Plachie de crap
» Exercitii pentru o postura eleganta
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9