Prima pagina arrow PARANORMAL 30 Nov 2022
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 4 vizitatori online

PARANORMAL

Adevarul e dincolo de noi! Exista puteri si calitati pe care doar putini le au sau apartin tuturor dar foarte putini sunt constienti de ele si stiu sa le foloseasca? Aflati raspunsul in sectiunea paranormal.

Pentagonul infiinteaza un grup operativ OZN

Imprimare E-mail
mari, 29 septembrie 2020

Pe 14 august 2020 Departamentul Apararii al SUA (DoD) a dat un comunicat oficial, anuntand ca, pe 4 august, secretarul adjunct al apararii, David L. Norquist, a aprobat infiintarea unui grup de lucru pentru fenomenele aeriene neidentificate [Unidentified Aerial Phenomena (UAP) Task Force (UAPTF)]. UAPTF va fi condus de Departamentul Marinei, sub competenta Biroului Secretarului Apararii pentru Informatii si Securitate.

Citeste mai departe...
 

Un nou articol OZN in New York Times

Imprimare E-mail
mari, 22 septembrie 2020

Ralph Blumenthal si Leslie Kean, cei care au dezvaluit, in 2017, preocuparile OZN din Pentagon in The New York Times, au publicat, pe 23 iulie 2020, in acelasi cotidian, un nou articol, intitulat: No Longer in Shadows, Pentagon’s U.F.O. Unit Will Make Some Findings Public (Nu mai suntem in umbra; unitatea OZN din Pentagon va face publice unele constatari). Redau in cele ce urmeaza principalele idei din aceasta interesanta dezvaluire.

Citeste mai departe...
 

Ar putea ufologia sa devina o stiinta?

Imprimare E-mail
mari, 15 septembrie 2020

Pe 22 noiembrie 2019, jurnalistul MJ Banias a postat in revista Popular Mechanics, compartimentul de cercetare militara, un articol interesant, intitulat: „Ufologia, de la un domeniu marginal catre stiinta serioasa”, articol din care spicuiesc in cele ce urmeaza ideile principale.

Citeste mai departe...
 

Al treilea articol Ozn in The New York Times

Imprimare E-mail
miercuri, 09 septembrie 2020

Ralph Blumenthal si Leslie Kean sunt cei care au publicat in The New York Times, faimosul articol din decembrie 2017 despre proiectul OZN al Pentagonului si cu cazul portavionului Nimitz din Pacific, ca si un alt articol, in mai 2019, despre incidentele din preajma portavionului Theodore Roosevelt din Atlantic.

Citeste mai departe...
 

OZN – intrebari si raspunsuri

Imprimare E-mail
luni, 31 august 2020

Pe 13 mai 2020, Chris Mellon, fost secretar adjunct al Apararii pentru Informatii, a participat la o sesiune de intrebari si raspunsuri, in direct, organizata de „To The Stars Academy” (TTSA) unde el este acum consilier. Sesiunea a fost orientata pe Fenomenele Aerospatiale Neidentificate (FAN) si pe politicile guvernamentale in acest sens. Spicuiesc mai jos câteva dintre intrebarile puse si raspunsurile fostului inalt oficial.

Citeste mai departe...
 

OZN-urile intre Fortele Aeriene si Marina

Imprimare E-mail
mari, 25 august 2020

Pe 23 martie 2020, Tyler Rogoway publica, in The War Zone, apartinand companiei Time Inc’s, un articol intitulat „Iata la ce nu raspunde Pentagonul, privitor la Fortele Aeriene si recentele intalniri OZN”, cu subtitlul „Fortele Aeriene au incercat sa raspunda la intrebarile noastre, dar oficialul DoD (Departamentul Apararii al SUA) responsabil cu anchetele OZN nu a impartasit concluziile lor si de fapt nimic”.

Citeste mai departe...
 

OZN-urile – o amenintare?

Imprimare E-mail
luni, 17 august 2020

Luis Elizondo a fost mult timp seful programului OZN al Pentagonului, iar acum este director pentru programe si servicii guvernamentale al „Academiei To The Stars” (TTSA). Pe 28 aprilie 2020, Guillermo Arduino i-a luat un interviu pentru CNN in limba spaniola. Am extras mai jos cateva idei din acest interviu.

Citeste mai departe...
 

Ecouri din Franta

Imprimare E-mail
luni, 10 august 2020

Pe 11 aprilie 2020, revista Paris Match publica un articol de David Ramasseul, intitulat „Fenomenul OZN trece dincolo de dimensiunea terestra”, în esenta un interviu cu Alain Juillet, o personalitate binecunoscuta în tara sa, între altele fost director de informatii în Directia Generala de Securitate Externa (DGSE), din Ministerul Apararii al Frantei. Reproduc mai jos cateva dintre ideile exprimate în articol.

Citeste mai departe...
 

Comentarii despre 3 videoclipuri OZN

Imprimare E-mail
mari, 04 august 2020

Pe 27 aprilie 2020, Departamentul Apararii al SUA anunta ca a autorizat publicarea a trei videoclipuri neclasificate ale US Navy, reprezentand intalniri cu OZN-uri.

Citeste mai departe...
 

Pentagonul a eliberat oficial videoclipurile OZN

Imprimare E-mail
mari, 28 iulie 2020

Pe 27 aprilie 2020 media din toata lumea a reactionat intens la un comunicat prin care Departamentul Apararii al SUA (DoD) anunta ca a autorizat eliberarea oficiala a trei videoclipuri neclasificate ale US Navy. Unul era realizat in noiembrie 2004 si celelalte doua in ianuarie 2015, care prezentau intalniri OZN si care au circulat pe domeniul public dupa eliberari neautorizate petrecute in 2007 si 2017. Marina militara americana a recunoscut anterior ca aceste videoclipuri erau autentice si ca erau ale sale.

Citeste mai departe...
 

Se schimba peisajul ufologiei

Imprimare E-mail
luni, 20 iulie 2020

În urma cu un an, Tyler Rogoway, editor la The War Zone, dedicata noutatilorin tehnologiile militare si apartinând companiei Time Inc’s, publica un lung si interesant articol,in care comenta informatiile OZN iesite la ivealain urma dezvaluirilor din zona US Navy, ca si decizia Marinei de a anunta public faptul ca schimba regulile si procedurile prin care personalul sau urma sa raporteze fenomene inexplicabile, precum un OZN sau un obiect subacvatic neidentificat (OSN). Rezum mai jos câteva opinii interesante din acest articol.

Citeste mai departe...
 

OZN – „o amenintare nemaiintalnita”

Imprimare E-mail
mari, 14 iulie 2020

Pe 18 februarie 2020, Christopher Mellon, fost subsecretar adjunct al Apararii, pentru Informatii, in administratiile Bill Clinton si George W. Bush, a publicat in The American Legion, publicatie a militarilor veterani, un articol intitulat „O amenintare nemaiintalnita”, incercand sa sensibilizeze opinia publica, politicienii si militarii asupra ultimelor evolutii privind fenomenul OZN. Rezum mai jos cateva idei din acest articol.

Citeste mai departe...
 

Opinia publica devine tot mai interesata

Imprimare E-mail
mari, 07 iulie 2020

În ianuarie 2020, guvernul Regatului Unit, prin Royal Air Force, a declarat ca este hotarât sa puna la dispozitia publicului si restul de fisiere, anterior clasificate, privind observatii OZN raportate la o unitate OZN, timp de 50 de ani.

Citeste mai departe...
 

Noi dezvaluiri despre „Tic Tac”

Imprimare E-mail
luni, 29 iunie 2020

La doi ani si mai bine dupa senzationalul articol din New York Times, care a dezvaluit interesul, atât de bine ascuns anterior, al Pentagonului fata de fenomenul OZN, noi si noi martori militari, care au fost de fata la întâlnirile OZN, continua sa ia decizia de a-si face publice amintirile.

Citeste mai departe...
 

Incidentul „Nimitz” continua sa fascineze

Imprimare E-mail
luni, 22 iunie 2020

În decembrie 2017, „New York Times” dezvaluia incidentele OZN care au avut loc în 2004, pe coasta de vest, în timpul unor exercitii ale marinei militare americane, în jurul portavionului USS Nimitz.

Citeste mai departe...
 

Alte desecretizari OZN in Regatul Unit

Imprimare E-mail
duminic, 14 iunie 2020

În jurul anului 1950, fascinatia pentru OZN-uri a crescut în Regatul Unit într-atâta încât, pentru a aborda fenomenul, a determinat Ministerul Apararii (MoD) sa formeze „Grupul de lucru pentru farfurii zburatoare” (Flying Saucer Working Party).

Citeste mai departe...
 

Intamplari greu de explicat

Imprimare E-mail
miercuri, 10 iunie 2020

În episodul trecut, aminteam despre rolul fermei Skinwalker Ranch, detinuta de miliardarul Robert T. Bigelow, locul unor fenomene inexplicabile, în faimosul proiect OZN al Pentagonului din anii 2009-2012.

Citeste mai departe...
 

Noi instructiuni OZN pentru marina

Imprimare E-mail
miercuri, 31 iulie 2019

În aprilie 2019, marina militara a SUA (US Navy) a trimis un nou set de instructiuni clasificate pentru raportarea „fenomenelor aeriene neidentificate” (Unidentified Aerial Phenomena – UAP). Ele sunt destinate sa ofere noi orientari, pentru piloti si alte persoane, privind raportarea întâlnirilor cu „aeronave neidentificate”, un pas important în crearea unui proces formal de colectare si analiza a observatiilor inexplicabile, ca si de ridicare a stigmatului pus asupra lor.

Citeste mai departe...
 

New York Times, din nou despre OZN-uri

Imprimare E-mail
miercuri, 24 iulie 2019

Asa cum am amintit, de mai multe ori, pe aceasta pagina, in decembrie 2017, Helene Cooper, Ralph Blumenthal si Leslie Kean dezvaluiau, printr-un articol senzational, publicat in ziarul The New York Times, ca, in perioada 2008-2012, la Pentagon, s-au cheltuit in secret 22 milioane de dolari, pentru a afla ce sunt OZN-urile, pe ce se bazeaza insusirile lor exceptionale si cum ar putea fi acestea reproduse in folosul industriei militare. Unul dintre cazurile examinate in detaliu a fost cel din 2004, cand echipajul de pe portavionul Nimitz si de pe navele insotitoare, au vazut pe radar, in largul portului San Diego, timp de doua saptamani, mai multe obiecte zburatoare neidentificate. Unul dintre acestea, poreclit „Tic Tac”, a fost zarit si cu ochiul liber si, fiind filmat prin termoviziune, un videoclip a ajuns si pe youtube.

Citeste mai departe...
 

Obiecte subacvatice neidentificate

Imprimare E-mail
miercuri, 17 iulie 2019

Asocierea dintre OZN-uri si apa, altfel spus obiectele subacvatice neidentificate (OSN) constituie o veche preocupare a ufologiei. Dar de la recentele dezvaluiri privind proiectele Pentagonului si incidentele din US Navy, asocierea OZN-urilor cu apa este privita într-o noua lumina.

Citeste mai departe...
 

Noi marturii despre cazul Pascagoula

Imprimare E-mail
miercuri, 10 iulie 2019

In seara zilei de 11 octombrie 1973, in Pascagoula, un orasel, avand putin peste 20.000 de locuitori, din districtul Jackson al statului Mississippi, contramaistrul Charles Hickson (42 ani, decedat in 2011, la varsta de 80 de ani) si muncitorul Calvin Parker (19 ani), de la santierul naval local, au iesit la pescuit, nu departe de varsarea raului Pascagoula in Golful Mexic.

Citeste mai departe...
 

Dovezi OZN si opacitatea autoritatilor

Imprimare E-mail
joi, 04 iulie 2019

In decembrie 2017, a devenit publica existenta unui proiect, cu acronimul AAWSAP, prin care Agentia de Informatii a Armatei Americane dorea sa afle ce sunt OZN-urile si cum ar putea fi reproduse performantele lor, in scop militar.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 111 - 132 din 1107

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 13,00 lei
- 2 luni: 26,00 lei
- 3 luni: 39,00 lei
- 4 luni: 52,00 lei
- 5 luni: 65,00 lei
- 6 luni: 78,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (90 euro sau 100 $, un abonament pe sase luni; 45 euro sau 50 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
WhatsApp:
0722.625.622
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Calendare, zile si ore
» Imparatul ucis de dorinta de a obtine nemurirea
» Paradoxul paradoxului lui Fermi
» Sparanghel cu sos tartar
» Greseli de evitat
» Gigantul „somnoros”
» Misterul sferelor din Costa Rica
» Infratirea lemnului cu focul
» Ultimii pastori de reni
» Depresia la varstnici
» Calatoriile unui mecena cultural
» Evul Mediu... ca la Hollywood
» Horoscopul saptamanii: 28 noiembrie – 4 decembrie 2022
» 24 noiembrie 1929 – A murit Georges Clemenceau
» Tema: „PAIANJENUL”
» Meandrele calendarului
» Maria Budberg – o „Mata Hari” a Rusiei
» Incoerenta OZN la nivelurile inalte
» Incoerenta OZN la nivelurile inalte
» Sufleu de peste
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9