Prima pagina arrow PARANORMAL 30 Mar 2023
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 2 vizitatori online

PARANORMAL

Adevarul e dincolo de noi! Exista puteri si calitati pe care doar putini le au sau apartin tuturor dar foarte putini sunt constienti de ele si stiu sa le foloseasca? Aflati raspunsul in sectiunea paranormal.

Continuitate in investigatiile OZN

Imprimare E-mail
luni, 01 februarie 2021

Luis Elizondo (fostul sef al proiectului secret OZN al Pentagonului) a dezvaluit, pe 20 iulie 2020, in cadrul emisiunii Coast-to-Coast AM, realizatorului George Knapp, ca a aflat de existenta unui program OZN al guvernului american, program care era in functiune in anii 1980, inainte de AATIP si AAWSAP.

Citeste mai departe...
 

Un documentar despre OZN-uri

Imprimare E-mail
luni, 25 ianuarie 2021

Noul documentar al lui James Fox The Phenomenon, lansat marti 6 octombrie 2020 si avand ca subiect „fenomenele aeriene neidentificate” (FAN) a avut parte de o primire iesita din comun. Criticii apreciaza ca prin aceasta productie Fox a oferit unul dintre cele mai puternice argumente pentru existenta OZN-urilor care au fost vreodata puse pe un film.

Citeste mai departe...
 

Trump si secretele OZN

Imprimare E-mail
luni, 18 ianuarie 2021

Scriam intr-un articol anterior ca secretarul adjunct al apararii din SUA, David L. Norquist, a autorizat crearea unui grup operativ pentru fenomene aeriene neidentificate (FAN), in cadrul Pentagonului, cu sarcina sa ajunga la baza misterului OZN.

Citeste mai departe...
 

„Credem” in OZN-uri?

Imprimare E-mail
luni, 11 ianuarie 2021

„Credem in OZN-uri? Iata o intrebare gresita”. Asa se intituleaza un alt articol din The New York Times (NYT), publicat pe 28 iulie 2020, scris de aceiasi Leslie Kean si Ralph Blumental, care au facut parte din acea echipa a New York Times (impreuna cu corespondentul de la Washington, Helene Cooper), care, in decembrie 2017, a dezvaluit povestea programului, mult timp secret, al Pentagonului, care investiga obiecte zburatoare neidentificate: Advanced Aerospace Threat Identification Program (AATIP), pentru care Pentagonul cheltuise 22 milioane de dolari, desi pana atunci afirmase public, in mod constant, ca subiectul nu-l intereseaza.

Citeste mai departe...
 

Surse potentiale de informatii OZN

Imprimare E-mail
luni, 21 decembrie 2020

Christopher K. Mellon (n.1957) este un fost subsecretar adjunct al apararii, pentru informatii, în administratiile Clinton si George W. Bush, iar în prezent este consilier senior al To The Stars Academy (TTSA).

Citeste mai departe...
 

Un om de stiinta despre fenomenul OZN

Imprimare E-mail
luni, 14 decembrie 2020

Dr. Kevin Knuth, un om de stiinta care a lucrat la Centrul de Cercetare Ames al NASA, actualmente profesor asociat de fizica la Universitatea din Albany, se întreba, într-un recent articol, daca suntem sau nu singura inteligenta în acest colt de Univers. Din pacate – spune el – niciunul dintre raspunsurile posibile nu pare multumitor.

Citeste mai departe...
 

Satelitii urmaresc UZN-urile?

Imprimare E-mail
luni, 07 decembrie 2020

Se vorbeste de mult timp despre posibilitatea urmaririi OZN-urilor prin sateliti. In lipsa unor dovezi neclasificate, site-ul Silva Records a decis sa posteze, pe 20 septembrie 2020 o trecere in revista a opiniilor unor experti si surse de incredere, privitor la aceasta intrebare.

Citeste mai departe...
 

Tom DeLonge, artizanul dezvaluirilor

Imprimare E-mail
luni, 30 noiembrie 2020

Cei care au urmarit atent, în ultimii trei ani, dezvaluirea treptata, la nivelul Pentagonului, a unor informatii despre „fenomenele aeriene neidentificate” (FAN/OZN), stiu ca artizanul din umbra al acestor dezvaluiri a fost, de fapt, un rocker de mare notorietate, Tom DeLonge, cel care în 2017 a înfiintat si conduce de atunci „Academia To The Stars” (TTSA), o organizatie pentru studiul FAN, la care au aderat personalitati precum Luis Elizondo, Chris Mellon, Hal Puthoff si altii, despre care am amintit frecvent pe aceasta pagina.

Citeste mai departe...
 

Armata argentiniana desecretizeaza un caz OZN

Imprimare E-mail
mari, 24 noiembrie 2020

Una dintre stirile interesante ale lumii ufologiei, in septembrie 2020, a fost faptul ca, dupa multe interventii din partea Comisiei de Studii a Fenomenului OZN din Republica Argentina (CEFORA), oficialitatile din aceasta tara au consimtit sa desecretizeze informatiile pe care le posedau privitor la o faimoasa intalnire OZN cu un avion de linie, asa numitul „Caz Bariloche” petrecut pe 31 iulie 1995. Este prima declasificare oficiala a unui document OZN realizata de Ministerul Apararii din Argentina.

Citeste mai departe...
 

Armata japoneza va studia OZN-urile

Imprimare E-mail
luni, 16 noiembrie 2020

Japonia pare a fi un fel de focar pentru observatiile OZN. Printre pasionatii de OZN-uri din Japonia, vara este vazuta ca sezonul farfuriilor zburatoare.

Citeste mai departe...
 

Un senator american se implica

Imprimare E-mail
luni, 09 noiembrie 2020

In aprilie 2020, Pentagonul a declasificat trei videoclipuri, din 2004 si 2015, care aratau obiecte neidentificate, cu aspect de farfurie si un „comportament inteligent”.

Citeste mai departe...
 

OZN-urile – subiect electoral?

Imprimare E-mail
mari, 03 noiembrie 2020

Pe 3 noiembrie au loc alegeri prezidentiale in SUA. Pe partea democrata, pe langa Joe Biden, ca o premiera, pentru postul de vicepresedinte, candideaza Kamala Harris, senatoare de origine afro-asiatica. Ea este membra a Comitetului pentru Informatii din Senat.

Citeste mai departe...
 

O scrisoare deschisa catre ufologi

Imprimare E-mail
luni, 26 octombrie 2020

Sean Cahill a fost subofiter „Chief Masterat-Arms” (responsabil cu securitatea) la bordul crucisatorului USS Princeton care insotea portavionul USS Nimitz in timpul incidentului OZN din 2004. In 2019 el a postat pe blogul sau o „scrisoare deschisa” catre comunitatea OZN, menita „sa va ajute sa intelegeti o istorie destul de fantastica, dar totusi adevarata, astfel incat sa putem determina viitorul nostru impreuna.” Citez mai jos, in rezumat, cateva idei interesante din acest articol.

Citeste mai departe...
 

Reamintindu-ne de Proiectul Blue Book

Imprimare E-mail
luni, 19 octombrie 2020

Pe 17 decembrie 2019, analistul MJ Banias publica în revista Popular Mechanics un articol intitulat „Acum 50 de ani, Fortele Aeriene au încercat sa faca OZN-urile sa plece. Nu a functionat”. Rememoram si noi cateva fapte, pe firul acestui articol.

Citeste mai departe...
 

Ce va fi dupa „Marele Contact”?

Imprimare E-mail
mari, 13 octombrie 2020

Acum zece ani, pe 25 octombrie 2010, un istoric, Richard Dolan, autor al unor lucrari remarcabile, precum „UFOs and the National Security State. Cronology of a Cover-up” (OZN-urile si statul de securitate nationala. Cronologia unei musamalizari), impreuna cu un producator de la Hollywood, Bryce Zabel, publicau cartea „A. D. After Disclosure: The People’s Guide to Life After Contact” (A. D. Dupa Dezvaluire: ghidul popular pentru viata de dupa contact), cu aluzie la Anno Domini, de la care incepe o noua era, descrisa ca „non-fictiune speculativa”.

Citeste mai departe...
 

Un articol OZN in „Scientific American”

Imprimare E-mail
mari, 06 octombrie 2020

Pe 27 iulie 2020, in prestigioasa publicatie „Scientific American”, aparea, sub semnatura lui Ravi Kopparapu si Jacob Haqq-Misra, articolul „Fenomenele aeriene neidentificate”, cunoscute mai mult sub denumirea de OZN-uri, merita sa fie investigate stiintific.

Citeste mai departe...
 

Pentagonul infiinteaza un grup operativ OZN

Imprimare E-mail
mari, 29 septembrie 2020

Pe 14 august 2020 Departamentul Apararii al SUA (DoD) a dat un comunicat oficial, anuntand ca, pe 4 august, secretarul adjunct al apararii, David L. Norquist, a aprobat infiintarea unui grup de lucru pentru fenomenele aeriene neidentificate [Unidentified Aerial Phenomena (UAP) Task Force (UAPTF)]. UAPTF va fi condus de Departamentul Marinei, sub competenta Biroului Secretarului Apararii pentru Informatii si Securitate.

Citeste mai departe...
 

Un nou articol OZN in New York Times

Imprimare E-mail
mari, 22 septembrie 2020

Ralph Blumenthal si Leslie Kean, cei care au dezvaluit, in 2017, preocuparile OZN din Pentagon in The New York Times, au publicat, pe 23 iulie 2020, in acelasi cotidian, un nou articol, intitulat: No Longer in Shadows, Pentagon’s U.F.O. Unit Will Make Some Findings Public (Nu mai suntem in umbra; unitatea OZN din Pentagon va face publice unele constatari). Redau in cele ce urmeaza principalele idei din aceasta interesanta dezvaluire.

Citeste mai departe...
 

Ar putea ufologia sa devina o stiinta?

Imprimare E-mail
mari, 15 septembrie 2020

Pe 22 noiembrie 2019, jurnalistul MJ Banias a postat in revista Popular Mechanics, compartimentul de cercetare militara, un articol interesant, intitulat: „Ufologia, de la un domeniu marginal catre stiinta serioasa”, articol din care spicuiesc in cele ce urmeaza ideile principale.

Citeste mai departe...
 

Al treilea articol Ozn in The New York Times

Imprimare E-mail
miercuri, 09 septembrie 2020

Ralph Blumenthal si Leslie Kean sunt cei care au publicat in The New York Times, faimosul articol din decembrie 2017 despre proiectul OZN al Pentagonului si cu cazul portavionului Nimitz din Pacific, ca si un alt articol, in mai 2019, despre incidentele din preajma portavionului Theodore Roosevelt din Atlantic.

Citeste mai departe...
 

OZN – intrebari si raspunsuri

Imprimare E-mail
luni, 31 august 2020

Pe 13 mai 2020, Chris Mellon, fost secretar adjunct al Apararii pentru Informatii, a participat la o sesiune de intrebari si raspunsuri, in direct, organizata de „To The Stars Academy” (TTSA) unde el este acum consilier. Sesiunea a fost orientata pe Fenomenele Aerospatiale Neidentificate (FAN) si pe politicile guvernamentale in acest sens. Spicuiesc mai jos câteva dintre intrebarile puse si raspunsurile fostului inalt oficial.

Citeste mai departe...
 

OZN-urile intre Fortele Aeriene si Marina

Imprimare E-mail
mari, 25 august 2020

Pe 23 martie 2020, Tyler Rogoway publica, in The War Zone, apartinand companiei Time Inc’s, un articol intitulat „Iata la ce nu raspunde Pentagonul, privitor la Fortele Aeriene si recentele intalniri OZN”, cu subtitlul „Fortele Aeriene au incercat sa raspunda la intrebarile noastre, dar oficialul DoD (Departamentul Apararii al SUA) responsabil cu anchetele OZN nu a impartasit concluziile lor si de fapt nimic”.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 111 - 132 din 1123

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 13,00 lei
- 2 luni: 26,00 lei
- 3 luni: 39,00 lei
- 4 luni: 52,00 lei
- 5 luni: 65,00 lei
- 6 luni: 78,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (90 euro sau 100 $, un abonament pe sase luni; 45 euro sau 50 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
WhatsApp:
0722.625.622
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Vestigii ale trecutului umanitatii
» Cine a fost adevaratul Monte Cristo?
» Baze subterane ale extraterestrilor in New Mexico?
» Mancare de ciuperci cu masline
» Sfaturi utile
» Invazia alba
» Rio de Janeiro – „templu” al distractiei
» Mozart, portretul unui geniu
» Soseaua de pe coasta Atlanticului
» Tratamente multimilenare
» Sertarele de cuvinte ale unui scriitor de exceptie
» Cele mai controversate personaje din filmele de la Hollywood
» Horoscopul saptamanii: 27 martie – 2 aprilie 2023
» Asasinarea tarului Paul I
» Tema: „CAINELE”
» Date noi despre stramosii nostri
» Laskarina, „amiralul” in fusta
» Conferinta internationala OZN
» Ghiveci de legume cu soia
» Pistruii si... papadia
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9