Prima pagina arrow PARANORMAL 27 Nov 2022
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 1 vizitator online

PARANORMAL

Adevarul e dincolo de noi! Exista puteri si calitati pe care doar putini le au sau apartin tuturor dar foarte putini sunt constienti de ele si stiu sa le foloseasca? Aflati raspunsul in sectiunea paranormal.

De la paranormal la fizica experimentala

Imprimare E-mail
miercuri, 19 iunie 2019

Recent, pe platforma de intrebari si raspunsuri Quora, Luis Elizondo, fostul director al proiectului OZN – AATIP – de la Pentagon si actualmente directorul programelor speciale ale Academiei To the Stars, a raspuns pe larg la intrebarea: „ce inseamna paranormal?” Rezum, in continuare, o parte din interesantele sale comentarii.

Citeste mai departe...
 

A fost un proiect OZN si nu doar aviatic

Imprimare E-mail
miercuri, 12 iunie 2019

In decembrie 2017, Pentagonul a recunoscut, pus in fata unor dovezi pe care nu le putea respinge, ca Agentia de Informatii a Apararii din SUA a finantat, intre 2008 si 2012, un program secret, numit AAWSAP (Advanced Airspace Weapon Systems Applications Program) sau AATIP (Advanced Aerospace Threat Identification Program), despre care s-a vazut ca studia de fapt fenomenul OZN. Dar, spunea aceeasi autoritate, dupa 2012, armata americana
n-a mai avut o asemenea preocupare.

Citeste mai departe...
 

Rusia si supersoldatii viitorului

Imprimare E-mail
miercuri, 05 iunie 2019

Am mai scris pe aceasta pagina ca, dupa 1995, s-a recunoscut oficial ca structurile informationale ale armatei americane au antrenat, in cadrul pregatirilor pentru un razboi psihologic, sute de „spioni psi”, cu calitati de clarviziune si nu numai. Actiunea a inceput inca din anii 1970, intre altele sub impulsul unor informatii ca rusii ar fi mult mai avansati in acest domeniu.

Citeste mai departe...
 

Despre scepticismul cel rau

Imprimare E-mail
miercuri, 29 mai 2019

George Knapp este unul dintre cei mai cunoscuti reporteri in domeniul OZN. Productiile sale au adus, de fiecare data noutati si puncte de vedere demne de luat in seama. La fel a fost si la expunerea pe care a facut-o, pe 20 martie 2019, la Conferinta OZN din Las Vegas si din care voi rezuma in continuare cateva idei.

Citeste mai departe...
 

Trei istorii cu obiecte neidentificate

Imprimare E-mail
mari, 21 mai 2019

Comitetul pentru fenomene aeriene anormale din Chile (CEFAA) a examinat o intalnire bine documentata, implicand sase aeronave comerciale – cinci de la firma Lan Chile si unul de la Copa – cu un fenomen aerian neidentificat.

Citeste mai departe...
 

Hibrizi extraterestri printre noi?

Imprimare E-mail
miercuri, 15 mai 2019

Ideea existentei unor hibrizi nepamanteni, cunoscuti si sub numele de „copiii din stele”, care ar locui printre noi, este evocata tot mai insistent în ultimul timp. Ea a fost alimentata copios de teoreticienii din seriale TV precum Ancient Aliens sau Ancient Astronauts, dar si de alte ramuri ale ufologiei, mai ales de cele legate de rapiri.

Citeste mai departe...
 

Neil Armstrong a fost interesat de OZN-uri?

Imprimare E-mail
mari, 07 mai 2019

Neil Armstrong si Edwin Aldrin, componenti ai misiunii Apollo 11, au pus piciorul pe Luna pe 20 iulie 1969. Cu o zi inainte, pe cand nava se apropia de Luna, astronautii au vazut la o oarecare distanta, un obiect straniu. Fotografiile facute de Aldrin, au fost date publicitatii in iunie 1975; ele infatiseaza doua globuri luminoase neidentificate, unul mai mare, celalalt mai mic, plutind deasupra peisajului lunar.

Citeste mai departe...
 

Aventura OZN a unui renumit clarvazator

Imprimare E-mail
miercuri, 01 mai 2019

Studiul observatiilor OZN se impleteste strans cu nenumarate proiecte militare secrete, teorii ale conspiratiei, dezinformari. Toate dovedesc profunda nedumerire, la nivelul guvernelor si al fortelor armate, privind manifestarile acestui fenomen, nedumerire care transpare si din istorioara de mai jos.

Citeste mai departe...
 

OZN-uri din al Doilea Razboi Mondial

Imprimare E-mail
mari, 23 aprilie 2019

La ora actuala sunt destul de bine cunoscute întalnirile pilotilor militari din cel de-al Doilea Razboi Mondial cu acele ciudate globuri luminoase, numite „foo fighters”. Le-au observat toate partile beligerante, fiecare fiind convinsa ca sunt noi arme secrete ale inamicului. Cu toate acestea, nu se cunoaste niciun caz în care ele sa fi atacat vreun avion, iar atunci cand s-a tras în ele, cu diverse tipuri de armament, pareau invulnerabile.

Citeste mai departe...
 

Materiale recuperate din OZN-uri?

Imprimare E-mail
mari, 16 aprilie 2019

Din cand in cand, discret, din diverse colturi ale lumii, au aparut mostre de materiale despre care s-a spus ca proveneau de la vehicule aerospatiale avansate, de origine necunoscuta (cunoscute sub numele de UAP – fenomene aeriene neidentificate – sau de OZN-uri). Sursele acestor mostre includ cetateni privati, comisii de investigatii aerospatiale straine si organizatii guvernamentale. Pe masura ce aceste materiale au iesit la lumina, ele puteau fi puse la dispozitie pentru inspectie.

Citeste mai departe...
 

Doua incidente Ozn din Argentina

Imprimare E-mail
miercuri, 10 aprilie 2019

In vara anului 1995, in provincia Salta din nord-vestul Argentinei, zeci de oameni, inclusiv un pilot civil, au fost aparent martorii prabusirii unui obiect zburator, metalic, argintiu. Pilotul a decolat, in mai multe randuri, din proprie initiativa, pentru a cerceta urmarile incidentului.

Citeste mai departe...
 

Un lobby pentru studierea OZN

Imprimare E-mail
miercuri, 03 aprilie 2019

Fostul lider al majoritatii democrate din Senatul SUA, Harry Reid, fusese cel care a mijlocit declansarea si finantarea, în perioada 2008-2012, a proiectului AATIP al Directiei de Informatii a Apararii (DIA) din Pentagon, destinat întelegerii fenomenului OZN. La începutul anului 2019 el era din nou activ facând lobby printre fostii sai colegi, cerându-le sa faca mai mult pentru a relansa acest studiu.

Citeste mai departe...
 

Un martor paranormal

Imprimare E-mail
miercuri, 27 martie 2019

Asa cum am amintit de mai multe ori pe aceasta pagina, in 2004, timp de doua saptamani, in timpul unui exercitiu militar avand in centru portavionul Nimitz, radarele si aparatele de termoviziune, de pe avioane si de pe vasele de escorta, au urmarit jocul unor obiecte neidentificate, cu capabilitati dincolo de tot ce stim ca este posibil conform legilor cunoscute ale fizicii.

Citeste mai departe...
 

Fascinatia sondelor spatiale extraterestre

Imprimare E-mail
joi, 21 martie 2019

Astronomii de la Haleakala Observatory, din Hawaii, au descoperit, pe 19 octombrie 2017, cu un telescop al NASA, un obiect cosmic care a traversat Sistemul Solar, venind dinspre constelatia Lira. El a trecut pe langa Soare, gravitatia caruia i-a sucit traiectoria cu 66 de grade, si a plecat mai departe spre adancimile Universului, in directia constelatiei Pegas, cu o viteza de aproximativ 95.000 kilometri pe ora.

Citeste mai departe...
 

Rusia si China vor o alianta a ufologilor

Imprimare E-mail
miercuri, 13 martie 2019

In perioada 16-17 octombrie 2018, la Moscova, s-a desfasurat, discret, un „megaeveniment” senzational si absolut nemaiauzit in lumea ufologilor civili, numit „Forumul celor cinci aliante continentale”. El si-a propus sa puna fundatiile care vor servi drept platforma pentru lansarea unei asociatii OZN la nivel mondial, care sa reinvie problema prezentei extraterestre la ONU.

Citeste mai departe...
 

„Academia spre stele”, un nou jucator important

Imprimare E-mail
miercuri, 06 martie 2019

Din interviul dat, in octombrie 2018, grupului UAPinfo, de legendarul jurnalist George Knapp din Las Vegas, saptamana trecuta am extras fragmente privind participarea sa la dezvaluirile legate de „Zona 51”. Cel putin la fel de interesante sunt si comentariile pe marginea proiectului AATIP a Pentagonului.

Citeste mai departe...
 

OZN-uri in Zona 51?

Imprimare E-mail
miercuri, 27 februarie 2019

Saptamana trecuta am extras un fragment dintr-un amplu interviu dat, în octombrie 2018, de legendarul jurnalist Gerge Knapp, mai multor persoane din grupul UAPinfo. În cele ce urmeaza rezum, din acelasi interviu, alte cateva informatii interesante pentru cititorii acestei pagini. Knapp povestea ca, în 1987, lucra, ca reporter de investigatii, la KLAS TV din Las Vegas si subiectul OZN nu-l interesa catusi de putin, pana în ziua în care John Lear, fiul lui William Lear, faimos inventator si constructor de avioane, a adus la redactie un voluminos dosar.

Citeste mai departe...
 

Dezvaluiri adevarate si dezvaluiri false

Imprimare E-mail
mari, 19 februarie 2019

George Knapp (n.1952) este un faimos jurnalist de investigatie american, laureat al multor premii in bransa. Stabilit de mult timp in Las Vegas, el este din 1981 angajat al KLAS-TV si apartine si grupului I-Team. A devenit faimos, intre altele, la sfarsitul anilor 1980, prin reportajele sale privind fenomenul OZN in Aria-51, mai ales cu Bob Lazar, sau, ulterior, prin interviurile cu miliardarul Robert Bigelow, inclusiv in contextul recentului proiect AATIP al Pentagonului.

Citeste mai departe...
 

Proiectul OZN al Pentagonului prezentat la Roma

Imprimare E-mail
mari, 12 februarie 2019

Centro Ufologico Nazionale (CUN), asociatie ufologica patronata de Roberto Pinotti, organizeaza anual o conferinta internationala OZN la Roma. In 2018, pe 27 octombrie, oaspetii principali au fost Louis Elizondo, fost responsabil al proiectului AATIP, pentru studiul OZN-urilor, al Pentagonului si Tom DeLonge, cel care, prin infiintarea „Academiei TTS” a contribuit decisiv la desecretizarea acestui proiect.

Citeste mai departe...
 

Fenomenul OZN intre a sti si a crede

Imprimare E-mail
miercuri, 06 februarie 2019

Louis Elizondo a fost responsabilul faimosului proiectul din Pentagon pentru fenomene aerospatiale neidentificate (UAP). Profilul sau, devenit public, parea sa dea apa la moara adeptilor teoriei conspiratiei.

Citeste mai departe...
 

Fenomenul OZN intre a sti si a crede

Imprimare E-mail
miercuri, 06 februarie 2019

Louis Elizondo a fost responsabilul faimosului proiectul din Pentagon pentru fenomene aerospatiale neidentificate (UAP). Profilul sau, devenit public, parea sa dea apa la moara adeptilor teoriei conspiratiei.

Citeste mai departe...
 

Audieri despre OZN in Congresul american?

Imprimare E-mail
joi, 31 ianuarie 2019

Furtuna mediatica pe care au creat-o dezvaluirile privind observatiile OZN inexplicabile facute de marina militara si proiectul Pentagonului in acest sens, au starnit in cele din urma si interesul Congresului american. Am mai aratat, de pilda, pe aceasta pagina, ca intr-un caz din 2004, piloti din „Navy” au intalnit aparate ciudate pe cer, in timp ce zburau cu F/A-18 Super Hornets peste Oceanul Pacific. Exista filmele camerelor cu termoviziune, exista declaratiile pilotilor care au vazut cu ochiul liber un obiect zburator bizar, rapid, fara aripi, fara mecanisme vizibile de propulsie si care a reusit sa depaseasca de departe avioanele cu reactie. Exista si documentul, anterior secret, care a examinat, pana in 2009, acest caz. Dar exemplul nu este singular. Dupa cum cititorii stiu, au fost multe incidente care au constituit obiectul Proiectului AATIP al Pentagonului, desecretizat in 2017.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 133 - 154 din 1106

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 13,00 lei
- 2 luni: 26,00 lei
- 3 luni: 39,00 lei
- 4 luni: 52,00 lei
- 5 luni: 65,00 lei
- 6 luni: 78,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (90 euro sau 100 $, un abonament pe sase luni; 45 euro sau 50 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
WhatsApp:
0722.625.622
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Meandrele calendarului
» Maria Budberg – o „Mata Hari” a Rusiei
» Incoerenta OZN la nivelurile inalte
» Incoerenta OZN la nivelurile inalte
» Sufleu de peste
» Aliat pretios
» Drona care aduce ploaia
» Templul lui Apollo din Bassae
» Un univers captiv
» Intelepciunea umana – perenitate in fragilitate
» Noul sezon al gripei si racelii
» Cel mai longeviv cvartet de coarde
» Cele mai bune filme cu submarine
» Horoscopul saptamanii: 21-27 noiembrie 2022
» 17 noiembrie 1887 – S-a nascut feldmaresalul britanic Montgomery
» Tema: „MUZELE”
» In labirintul somnului
» George al V-lea – unicul rege eutanasiat
» OZN-uri la Kiev
» Clatite cu legume
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9