Prima pagina arrow PARANORMAL 23 Mar 2023
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu

PARANORMAL

Adevarul e dincolo de noi! Exista puteri si calitati pe care doar putini le au sau apartin tuturor dar foarte putini sunt constienti de ele si stiu sa le foloseasca? Aflati raspunsul in sectiunea paranormal.

Ecouri din Franta

Imprimare E-mail
luni, 10 august 2020

Pe 11 aprilie 2020, revista Paris Match publica un articol de David Ramasseul, intitulat „Fenomenul OZN trece dincolo de dimensiunea terestra”, în esenta un interviu cu Alain Juillet, o personalitate binecunoscuta în tara sa, între altele fost director de informatii în Directia Generala de Securitate Externa (DGSE), din Ministerul Apararii al Frantei. Reproduc mai jos cateva dintre ideile exprimate în articol.

Citeste mai departe...
 

Comentarii despre 3 videoclipuri OZN

Imprimare E-mail
mari, 04 august 2020

Pe 27 aprilie 2020, Departamentul Apararii al SUA anunta ca a autorizat publicarea a trei videoclipuri neclasificate ale US Navy, reprezentand intalniri cu OZN-uri.

Citeste mai departe...
 

Pentagonul a eliberat oficial videoclipurile OZN

Imprimare E-mail
mari, 28 iulie 2020

Pe 27 aprilie 2020 media din toata lumea a reactionat intens la un comunicat prin care Departamentul Apararii al SUA (DoD) anunta ca a autorizat eliberarea oficiala a trei videoclipuri neclasificate ale US Navy. Unul era realizat in noiembrie 2004 si celelalte doua in ianuarie 2015, care prezentau intalniri OZN si care au circulat pe domeniul public dupa eliberari neautorizate petrecute in 2007 si 2017. Marina militara americana a recunoscut anterior ca aceste videoclipuri erau autentice si ca erau ale sale.

Citeste mai departe...
 

Se schimba peisajul ufologiei

Imprimare E-mail
luni, 20 iulie 2020

În urma cu un an, Tyler Rogoway, editor la The War Zone, dedicata noutatilorin tehnologiile militare si apartinând companiei Time Inc’s, publica un lung si interesant articol,in care comenta informatiile OZN iesite la ivealain urma dezvaluirilor din zona US Navy, ca si decizia Marinei de a anunta public faptul ca schimba regulile si procedurile prin care personalul sau urma sa raporteze fenomene inexplicabile, precum un OZN sau un obiect subacvatic neidentificat (OSN). Rezum mai jos câteva opinii interesante din acest articol.

Citeste mai departe...
 

OZN – „o amenintare nemaiintalnita”

Imprimare E-mail
mari, 14 iulie 2020

Pe 18 februarie 2020, Christopher Mellon, fost subsecretar adjunct al Apararii, pentru Informatii, in administratiile Bill Clinton si George W. Bush, a publicat in The American Legion, publicatie a militarilor veterani, un articol intitulat „O amenintare nemaiintalnita”, incercand sa sensibilizeze opinia publica, politicienii si militarii asupra ultimelor evolutii privind fenomenul OZN. Rezum mai jos cateva idei din acest articol.

Citeste mai departe...
 

Opinia publica devine tot mai interesata

Imprimare E-mail
mari, 07 iulie 2020

În ianuarie 2020, guvernul Regatului Unit, prin Royal Air Force, a declarat ca este hotarât sa puna la dispozitia publicului si restul de fisiere, anterior clasificate, privind observatii OZN raportate la o unitate OZN, timp de 50 de ani.

Citeste mai departe...
 

Noi dezvaluiri despre „Tic Tac”

Imprimare E-mail
luni, 29 iunie 2020

La doi ani si mai bine dupa senzationalul articol din New York Times, care a dezvaluit interesul, atât de bine ascuns anterior, al Pentagonului fata de fenomenul OZN, noi si noi martori militari, care au fost de fata la întâlnirile OZN, continua sa ia decizia de a-si face publice amintirile.

Citeste mai departe...
 

Incidentul „Nimitz” continua sa fascineze

Imprimare E-mail
luni, 22 iunie 2020

În decembrie 2017, „New York Times” dezvaluia incidentele OZN care au avut loc în 2004, pe coasta de vest, în timpul unor exercitii ale marinei militare americane, în jurul portavionului USS Nimitz.

Citeste mai departe...
 

Alte desecretizari OZN in Regatul Unit

Imprimare E-mail
duminic, 14 iunie 2020

În jurul anului 1950, fascinatia pentru OZN-uri a crescut în Regatul Unit într-atâta încât, pentru a aborda fenomenul, a determinat Ministerul Apararii (MoD) sa formeze „Grupul de lucru pentru farfurii zburatoare” (Flying Saucer Working Party).

Citeste mai departe...
 

Intamplari greu de explicat

Imprimare E-mail
miercuri, 10 iunie 2020

În episodul trecut, aminteam despre rolul fermei Skinwalker Ranch, detinuta de miliardarul Robert T. Bigelow, locul unor fenomene inexplicabile, în faimosul proiect OZN al Pentagonului din anii 2009-2012.

Citeste mai departe...
 

Noi instructiuni OZN pentru marina

Imprimare E-mail
miercuri, 31 iulie 2019

În aprilie 2019, marina militara a SUA (US Navy) a trimis un nou set de instructiuni clasificate pentru raportarea „fenomenelor aeriene neidentificate” (Unidentified Aerial Phenomena – UAP). Ele sunt destinate sa ofere noi orientari, pentru piloti si alte persoane, privind raportarea întâlnirilor cu „aeronave neidentificate”, un pas important în crearea unui proces formal de colectare si analiza a observatiilor inexplicabile, ca si de ridicare a stigmatului pus asupra lor.

Citeste mai departe...
 

New York Times, din nou despre OZN-uri

Imprimare E-mail
miercuri, 24 iulie 2019

Asa cum am amintit, de mai multe ori, pe aceasta pagina, in decembrie 2017, Helene Cooper, Ralph Blumenthal si Leslie Kean dezvaluiau, printr-un articol senzational, publicat in ziarul The New York Times, ca, in perioada 2008-2012, la Pentagon, s-au cheltuit in secret 22 milioane de dolari, pentru a afla ce sunt OZN-urile, pe ce se bazeaza insusirile lor exceptionale si cum ar putea fi acestea reproduse in folosul industriei militare. Unul dintre cazurile examinate in detaliu a fost cel din 2004, cand echipajul de pe portavionul Nimitz si de pe navele insotitoare, au vazut pe radar, in largul portului San Diego, timp de doua saptamani, mai multe obiecte zburatoare neidentificate. Unul dintre acestea, poreclit „Tic Tac”, a fost zarit si cu ochiul liber si, fiind filmat prin termoviziune, un videoclip a ajuns si pe youtube.

Citeste mai departe...
 

Obiecte subacvatice neidentificate

Imprimare E-mail
miercuri, 17 iulie 2019

Asocierea dintre OZN-uri si apa, altfel spus obiectele subacvatice neidentificate (OSN) constituie o veche preocupare a ufologiei. Dar de la recentele dezvaluiri privind proiectele Pentagonului si incidentele din US Navy, asocierea OZN-urilor cu apa este privita într-o noua lumina.

Citeste mai departe...
 

Noi marturii despre cazul Pascagoula

Imprimare E-mail
miercuri, 10 iulie 2019

In seara zilei de 11 octombrie 1973, in Pascagoula, un orasel, avand putin peste 20.000 de locuitori, din districtul Jackson al statului Mississippi, contramaistrul Charles Hickson (42 ani, decedat in 2011, la varsta de 80 de ani) si muncitorul Calvin Parker (19 ani), de la santierul naval local, au iesit la pescuit, nu departe de varsarea raului Pascagoula in Golful Mexic.

Citeste mai departe...
 

Dovezi OZN si opacitatea autoritatilor

Imprimare E-mail
joi, 04 iulie 2019

In decembrie 2017, a devenit publica existenta unui proiect, cu acronimul AAWSAP, prin care Agentia de Informatii a Armatei Americane dorea sa afle ce sunt OZN-urile si cum ar putea fi reproduse performantele lor, in scop militar.

Citeste mai departe...
 

Proiecte militare OZN in Marea Britanie

Imprimare E-mail
miercuri, 26 iunie 2019

Nick Pope a fost, timp de 21 de ani, functionar public în Ministerul Apararii (MoD) al Regatului Unit, iar între 1991 si 1994, atributiile sale au inclus investigarea rapoartelor privind observatiile OZN pe teritoriul britanic. Într-o perioada în care varful de lance al investigarii enigmei OZN sta în proiectele militare recent dezvaluite, expertiza sa face ca opiniile sa fie deosebit de pretuite.

Citeste mai departe...
 

De la paranormal la fizica experimentala

Imprimare E-mail
miercuri, 19 iunie 2019

Recent, pe platforma de intrebari si raspunsuri Quora, Luis Elizondo, fostul director al proiectului OZN – AATIP – de la Pentagon si actualmente directorul programelor speciale ale Academiei To the Stars, a raspuns pe larg la intrebarea: „ce inseamna paranormal?” Rezum, in continuare, o parte din interesantele sale comentarii.

Citeste mai departe...
 

A fost un proiect OZN si nu doar aviatic

Imprimare E-mail
miercuri, 12 iunie 2019

In decembrie 2017, Pentagonul a recunoscut, pus in fata unor dovezi pe care nu le putea respinge, ca Agentia de Informatii a Apararii din SUA a finantat, intre 2008 si 2012, un program secret, numit AAWSAP (Advanced Airspace Weapon Systems Applications Program) sau AATIP (Advanced Aerospace Threat Identification Program), despre care s-a vazut ca studia de fapt fenomenul OZN. Dar, spunea aceeasi autoritate, dupa 2012, armata americana
n-a mai avut o asemenea preocupare.

Citeste mai departe...
 

Rusia si supersoldatii viitorului

Imprimare E-mail
miercuri, 05 iunie 2019

Am mai scris pe aceasta pagina ca, dupa 1995, s-a recunoscut oficial ca structurile informationale ale armatei americane au antrenat, in cadrul pregatirilor pentru un razboi psihologic, sute de „spioni psi”, cu calitati de clarviziune si nu numai. Actiunea a inceput inca din anii 1970, intre altele sub impulsul unor informatii ca rusii ar fi mult mai avansati in acest domeniu.

Citeste mai departe...
 

Despre scepticismul cel rau

Imprimare E-mail
miercuri, 29 mai 2019

George Knapp este unul dintre cei mai cunoscuti reporteri in domeniul OZN. Productiile sale au adus, de fiecare data noutati si puncte de vedere demne de luat in seama. La fel a fost si la expunerea pe care a facut-o, pe 20 martie 2019, la Conferinta OZN din Las Vegas si din care voi rezuma in continuare cateva idei.

Citeste mai departe...
 

Trei istorii cu obiecte neidentificate

Imprimare E-mail
mari, 21 mai 2019

Comitetul pentru fenomene aeriene anormale din Chile (CEFAA) a examinat o intalnire bine documentata, implicand sase aeronave comerciale – cinci de la firma Lan Chile si unul de la Copa – cu un fenomen aerian neidentificat.

Citeste mai departe...
 

Hibrizi extraterestri printre noi?

Imprimare E-mail
miercuri, 15 mai 2019

Ideea existentei unor hibrizi nepamanteni, cunoscuti si sub numele de „copiii din stele”, care ar locui printre noi, este evocata tot mai insistent în ultimul timp. Ea a fost alimentata copios de teoreticienii din seriale TV precum Ancient Aliens sau Ancient Astronauts, dar si de alte ramuri ale ufologiei, mai ales de cele legate de rapiri.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 133 - 154 din 1122

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 13,00 lei
- 2 luni: 26,00 lei
- 3 luni: 39,00 lei
- 4 luni: 52,00 lei
- 5 luni: 65,00 lei
- 6 luni: 78,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (90 euro sau 100 $, un abonament pe sase luni; 45 euro sau 50 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
WhatsApp:
0722.625.622
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Date noi despre stramosii nostri
» Laskarina, „amiralul” in fusta
» Conferinta internationala OZN
» Ghiveci de legume cu soia
» Pistruii si... papadia
» „Migratia” copacilor
» Manastirea Clocociov
» Pictorul care si-a reinventat arta
» Epoca masinariilor de mare anvergura
» Remiterea diabetului prin postul intermitent
» De la Eminescu la spiritul kafkian
» „Orice, oriunde, oricand”, marele castigator al Oscarurilor din acest an
» Horoscopul saptamanii: 20-26 martie 2023
» 16 martie 1792 – Asasinarea regelui Gustav al III-lea al Suediei
» Tema: „FANTOME”
» Carti stravechi scoase la lumina (2)
» Erau taranii medievali mai putin stresati?
» Grupul civil UAPx cauta OZN-uri
» Varza murata cu afumatura si orez
» Masti cu fructe
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9