Prima pagina arrow PARANORMAL 23 Mar 2023
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu

PARANORMAL

Adevarul e dincolo de noi! Exista puteri si calitati pe care doar putini le au sau apartin tuturor dar foarte putini sunt constienti de ele si stiu sa le foloseasca? Aflati raspunsul in sectiunea paranormal.

Neil Armstrong a fost interesat de OZN-uri?

Imprimare E-mail
mari, 07 mai 2019

Neil Armstrong si Edwin Aldrin, componenti ai misiunii Apollo 11, au pus piciorul pe Luna pe 20 iulie 1969. Cu o zi inainte, pe cand nava se apropia de Luna, astronautii au vazut la o oarecare distanta, un obiect straniu. Fotografiile facute de Aldrin, au fost date publicitatii in iunie 1975; ele infatiseaza doua globuri luminoase neidentificate, unul mai mare, celalalt mai mic, plutind deasupra peisajului lunar.

Citeste mai departe...
 

Aventura OZN a unui renumit clarvazator

Imprimare E-mail
miercuri, 01 mai 2019

Studiul observatiilor OZN se impleteste strans cu nenumarate proiecte militare secrete, teorii ale conspiratiei, dezinformari. Toate dovedesc profunda nedumerire, la nivelul guvernelor si al fortelor armate, privind manifestarile acestui fenomen, nedumerire care transpare si din istorioara de mai jos.

Citeste mai departe...
 

OZN-uri din al Doilea Razboi Mondial

Imprimare E-mail
mari, 23 aprilie 2019

La ora actuala sunt destul de bine cunoscute întalnirile pilotilor militari din cel de-al Doilea Razboi Mondial cu acele ciudate globuri luminoase, numite „foo fighters”. Le-au observat toate partile beligerante, fiecare fiind convinsa ca sunt noi arme secrete ale inamicului. Cu toate acestea, nu se cunoaste niciun caz în care ele sa fi atacat vreun avion, iar atunci cand s-a tras în ele, cu diverse tipuri de armament, pareau invulnerabile.

Citeste mai departe...
 

Materiale recuperate din OZN-uri?

Imprimare E-mail
mari, 16 aprilie 2019

Din cand in cand, discret, din diverse colturi ale lumii, au aparut mostre de materiale despre care s-a spus ca proveneau de la vehicule aerospatiale avansate, de origine necunoscuta (cunoscute sub numele de UAP – fenomene aeriene neidentificate – sau de OZN-uri). Sursele acestor mostre includ cetateni privati, comisii de investigatii aerospatiale straine si organizatii guvernamentale. Pe masura ce aceste materiale au iesit la lumina, ele puteau fi puse la dispozitie pentru inspectie.

Citeste mai departe...
 

Doua incidente Ozn din Argentina

Imprimare E-mail
miercuri, 10 aprilie 2019

In vara anului 1995, in provincia Salta din nord-vestul Argentinei, zeci de oameni, inclusiv un pilot civil, au fost aparent martorii prabusirii unui obiect zburator, metalic, argintiu. Pilotul a decolat, in mai multe randuri, din proprie initiativa, pentru a cerceta urmarile incidentului.

Citeste mai departe...
 

Un lobby pentru studierea OZN

Imprimare E-mail
miercuri, 03 aprilie 2019

Fostul lider al majoritatii democrate din Senatul SUA, Harry Reid, fusese cel care a mijlocit declansarea si finantarea, în perioada 2008-2012, a proiectului AATIP al Directiei de Informatii a Apararii (DIA) din Pentagon, destinat întelegerii fenomenului OZN. La începutul anului 2019 el era din nou activ facând lobby printre fostii sai colegi, cerându-le sa faca mai mult pentru a relansa acest studiu.

Citeste mai departe...
 

Un martor paranormal

Imprimare E-mail
miercuri, 27 martie 2019

Asa cum am amintit de mai multe ori pe aceasta pagina, in 2004, timp de doua saptamani, in timpul unui exercitiu militar avand in centru portavionul Nimitz, radarele si aparatele de termoviziune, de pe avioane si de pe vasele de escorta, au urmarit jocul unor obiecte neidentificate, cu capabilitati dincolo de tot ce stim ca este posibil conform legilor cunoscute ale fizicii.

Citeste mai departe...
 

Fascinatia sondelor spatiale extraterestre

Imprimare E-mail
joi, 21 martie 2019

Astronomii de la Haleakala Observatory, din Hawaii, au descoperit, pe 19 octombrie 2017, cu un telescop al NASA, un obiect cosmic care a traversat Sistemul Solar, venind dinspre constelatia Lira. El a trecut pe langa Soare, gravitatia caruia i-a sucit traiectoria cu 66 de grade, si a plecat mai departe spre adancimile Universului, in directia constelatiei Pegas, cu o viteza de aproximativ 95.000 kilometri pe ora.

Citeste mai departe...
 

Rusia si China vor o alianta a ufologilor

Imprimare E-mail
miercuri, 13 martie 2019

In perioada 16-17 octombrie 2018, la Moscova, s-a desfasurat, discret, un „megaeveniment” senzational si absolut nemaiauzit in lumea ufologilor civili, numit „Forumul celor cinci aliante continentale”. El si-a propus sa puna fundatiile care vor servi drept platforma pentru lansarea unei asociatii OZN la nivel mondial, care sa reinvie problema prezentei extraterestre la ONU.

Citeste mai departe...
 

„Academia spre stele”, un nou jucator important

Imprimare E-mail
miercuri, 06 martie 2019

Din interviul dat, in octombrie 2018, grupului UAPinfo, de legendarul jurnalist George Knapp din Las Vegas, saptamana trecuta am extras fragmente privind participarea sa la dezvaluirile legate de „Zona 51”. Cel putin la fel de interesante sunt si comentariile pe marginea proiectului AATIP a Pentagonului.

Citeste mai departe...
 

OZN-uri in Zona 51?

Imprimare E-mail
miercuri, 27 februarie 2019

Saptamana trecuta am extras un fragment dintr-un amplu interviu dat, în octombrie 2018, de legendarul jurnalist Gerge Knapp, mai multor persoane din grupul UAPinfo. În cele ce urmeaza rezum, din acelasi interviu, alte cateva informatii interesante pentru cititorii acestei pagini. Knapp povestea ca, în 1987, lucra, ca reporter de investigatii, la KLAS TV din Las Vegas si subiectul OZN nu-l interesa catusi de putin, pana în ziua în care John Lear, fiul lui William Lear, faimos inventator si constructor de avioane, a adus la redactie un voluminos dosar.

Citeste mai departe...
 

Dezvaluiri adevarate si dezvaluiri false

Imprimare E-mail
mari, 19 februarie 2019

George Knapp (n.1952) este un faimos jurnalist de investigatie american, laureat al multor premii in bransa. Stabilit de mult timp in Las Vegas, el este din 1981 angajat al KLAS-TV si apartine si grupului I-Team. A devenit faimos, intre altele, la sfarsitul anilor 1980, prin reportajele sale privind fenomenul OZN in Aria-51, mai ales cu Bob Lazar, sau, ulterior, prin interviurile cu miliardarul Robert Bigelow, inclusiv in contextul recentului proiect AATIP al Pentagonului.

Citeste mai departe...
 

Proiectul OZN al Pentagonului prezentat la Roma

Imprimare E-mail
mari, 12 februarie 2019

Centro Ufologico Nazionale (CUN), asociatie ufologica patronata de Roberto Pinotti, organizeaza anual o conferinta internationala OZN la Roma. In 2018, pe 27 octombrie, oaspetii principali au fost Louis Elizondo, fost responsabil al proiectului AATIP, pentru studiul OZN-urilor, al Pentagonului si Tom DeLonge, cel care, prin infiintarea „Academiei TTS” a contribuit decisiv la desecretizarea acestui proiect.

Citeste mai departe...
 

Fenomenul OZN intre a sti si a crede

Imprimare E-mail
miercuri, 06 februarie 2019

Louis Elizondo a fost responsabilul faimosului proiectul din Pentagon pentru fenomene aerospatiale neidentificate (UAP). Profilul sau, devenit public, parea sa dea apa la moara adeptilor teoriei conspiratiei.

Citeste mai departe...
 

Fenomenul OZN intre a sti si a crede

Imprimare E-mail
miercuri, 06 februarie 2019

Louis Elizondo a fost responsabilul faimosului proiectul din Pentagon pentru fenomene aerospatiale neidentificate (UAP). Profilul sau, devenit public, parea sa dea apa la moara adeptilor teoriei conspiratiei.

Citeste mai departe...
 

Audieri despre OZN in Congresul american?

Imprimare E-mail
joi, 31 ianuarie 2019

Furtuna mediatica pe care au creat-o dezvaluirile privind observatiile OZN inexplicabile facute de marina militara si proiectul Pentagonului in acest sens, au starnit in cele din urma si interesul Congresului american. Am mai aratat, de pilda, pe aceasta pagina, ca intr-un caz din 2004, piloti din „Navy” au intalnit aparate ciudate pe cer, in timp ce zburau cu F/A-18 Super Hornets peste Oceanul Pacific. Exista filmele camerelor cu termoviziune, exista declaratiile pilotilor care au vazut cu ochiul liber un obiect zburator bizar, rapid, fara aripi, fara mecanisme vizibile de propulsie si care a reusit sa depaseasca de departe avioanele cu reactie. Exista si documentul, anterior secret, care a examinat, pana in 2009, acest caz. Dar exemplul nu este singular. Dupa cum cititorii stiu, au fost multe incidente care au constituit obiectul Proiectului AATIP al Pentagonului, desecretizat in 2017.

Citeste mai departe...
 

Va exista o „Forta spatiala”

Imprimare E-mail
mari, 22 ianuarie 2019

Confirmand unele zvonuri care circulau de mai mult timp, pe 18 iunie 2018, presedintele Donald Trump a declarat ca SUA trebuie sa-si asigure si pe viitor dominatia in spatiu si, in acest scop, el va solicita Pentagonului sa creeze o „forta spatiala” ca o noua ramura a armatei americane.

Citeste mai departe...
 

Alte istorii cu OZN

Imprimare E-mail
mari, 15 ianuarie 2019

Ufologul italian Edoardo Russo a atras recent atentia asupra unei spectaculoase intalniri OZN. In seara zilei de vineri, 6 iulie 2018, un turist american, fotograf profesionist, a plecat intr-o excursie de noapte in parcul natural Tre Cime di Lavaredo, din Muntii Dolomiti (in nord-estul Italiei), pe traseul montan care leaga doua cabane langa Auronzo di Cadore (in provincia Belluno), pentru a face fotografii ale apusului de soare, iar mai tarziu ale Caii Lactee. Barbatul si-a lasat masina in parcarea Rifugio Auronzo si a urcat spre Forcella Lavaredo, o ora de mers pe jos de la Rifugio Locatelli, pe partea opusa a Muntelui Paterno.

Citeste mai departe...
 

Istorii cu OZN

Imprimare E-mail
miercuri, 09 ianuarie 2019

Ultimele dosare OZN desecretizate de Ministerul Apararii al Regatului Unit, examinate de ufologul si jurnalistul dr. David Clarke, dezvaluie noi aspecte ale interesului militarilor britanici pentru fenomenele aerospatiale neidentificate.

Citeste mai departe...
 

Povestea primei invazii a martienilor pe Pamant

Imprimare E-mail
mari, 08 ianuarie 2019

Putini isi mai amintesc de intamplarea petrecuta in ziua de 30 octombrie 1938, acum exact 80 de ani. A fost ziua in care radioul, prin vocea actorului Orson Welles, si-a demonstrat pentru prima oara incredibila forta de manipulare a maselor, lucru practicat azi, la o scara infinit superioara, prin tv si social media.

Citeste mai departe...
 

Structuri militare care au investigat observatiile OZN

Imprimare E-mail
miercuri, 19 decembrie 2018

Dupa inchiderea proiectului Blue Book, in 1969, departamentului apararii al SUA a afirmat, ori de cate ori era solicitat, ca nu este interesat, in niciun fel, de fenomenul OZN. Am prezentat, in articolul de saptamana trecuta, faptul ca ufologul Paul Dean, intr-o postare din august 2018, a adus mai multe dovezi ca aceasta afirmatie era mincinoasa, intrucat armata americana a mentinut permanent canale de raportare formale pentru observatiile OZN, precum si proceduri de investigare ale acestora.

Citeste mai departe...
 

Dezinformarea din 1969

Imprimare E-mail
mari, 11 decembrie 2018

Oficialitatile, in particular cele americane, au depus, inca din anii 1950, eforturi sustinute pentru a convinge marele public asupra faptului ca nu exista OZN-uri. De pilda, in acest spirit, in 1966, Comandamentul Nord-American de Aparare Aerospatiala (North American Aerospace Defense Command – NORAD) si Fortele aeriene ale Statelor Unite ale Americii (United States Air Force – USAF) au incercat sa dezinformeze, intr-un documentar dedicat OZN-urilor, pentru canalul TV CBS, ca radarele NORAD nu urmaresc OZN-uri, ceea ce trebuia sa fie o dovada ca OZN-urile nu exista.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 155 - 176 din 1122

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 13,00 lei
- 2 luni: 26,00 lei
- 3 luni: 39,00 lei
- 4 luni: 52,00 lei
- 5 luni: 65,00 lei
- 6 luni: 78,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (90 euro sau 100 $, un abonament pe sase luni; 45 euro sau 50 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
WhatsApp:
0722.625.622
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Date noi despre stramosii nostri
» Laskarina, „amiralul” in fusta
» Conferinta internationala OZN
» Ghiveci de legume cu soia
» Pistruii si... papadia
» „Migratia” copacilor
» Manastirea Clocociov
» Pictorul care si-a reinventat arta
» Epoca masinariilor de mare anvergura
» Remiterea diabetului prin postul intermitent
» De la Eminescu la spiritul kafkian
» „Orice, oriunde, oricand”, marele castigator al Oscarurilor din acest an
» Horoscopul saptamanii: 20-26 martie 2023
» 16 martie 1792 – Asasinarea regelui Gustav al III-lea al Suediei
» Tema: „FANTOME”
» Carti stravechi scoase la lumina (2)
» Erau taranii medievali mai putin stresati?
» Grupul civil UAPx cauta OZN-uri
» Varza murata cu afumatura si orez
» Masti cu fructe
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9