Prima pagina arrow PARANORMAL
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 3 vizitatori online

PARANORMAL

Adevarul e dincolo de noi! Exista puteri si calitati pe care doar putini le au sau apartin tuturor dar foarte putini sunt constienti de ele si stiu sa le foloseasca? Aflati raspunsul in sectiunea paranormal.

Intalniri OZN ale unor piloti militari din Romania

Imprimare E-mail
marţi, 10 noiembrie 2015

 Se stie ca pilotii intalnesc fenomene de tip OZN mai des decat credem. Ei se vor feri sa vorbeasca insa despre aceste incidente, deoarece ar fi trimisi la comisiile de reevaluare a capacitatii lor de zbor, iar in cazul pilotilor militari exista si interdictia de a divulga situatiile speciale intalnite. Acesta este motivul pentru care intamplarile interesante OZN le putem auzi mai ales de la piloti in varsta, care nu-si mai fac astfel de griji. Un exemplu remarcabil in acest sens este capitanul comandor in retragere Mihai Barbutiu. Nascut in 1929, el a relatat ca a avut, ca pilot militar, patru intalniri dramatice cu fenomene aeriene neidentificate. A decis sa faca publice aceste incidente abia tarziu, cand era demult la pensie. In primavara 2015 m-am intalnit cu el la Arad. In cele ce urmeaza, incerc sa redau ceea ce ne-a relatat cu acest prilej, foarte aproape de stilul sau particular de a povesti si mentionand cat mai multe dintre detaliile pe care le-a precizat.

Citeste mai departe...
 

O intâlnire de gradul III in România anului 1939?

Imprimare E-mail
joi, 29 octombrie 2015

 George Pârvu, doctor in geologie, a publicat nu demult istoria unei intâlniri stranii si inexplicabile, pe care afirma ca a avut-o, in 1939, la vârsta de 9 ani, in comuna sa natala, Armasesti, judetul Ialomita, la circa 5 kilometri nord-vest de Urziceni. Asa cum a relateaza martorul, intr-o dimineata cu soare stralucitor, pe la inceputul lunii august, a iesit, impreuna cu patru colegi de scoala primara, pe islazul comunal. Locul era neted, deci aici puteau alerga in voie, iar când oboseau se culcau pe iarba deasa ca un covor. Iarba se mentinea totdeauna proaspata, gratie unui pârâias din preajma, cunoscut in zona sub numele de Viroaga Sarata.

Citeste mai departe...
 

Alte dovezi privind misterioasele „foo fighters”

Imprimare E-mail
joi, 22 octombrie 2015

 Intr-o lucrare recenta a fost rediscutat un mai vechi mister, datând din timpul celui de al Doilea Razboi Mondial, si anume fenomenul numit „foo fighters”. Cu aceasta ocazie s-a facut trimitere si la un articol scris in decembrie 1945, de Jo Chamberlin, intr-o revista militara, articol istoric din care vom rezuma, in cele ce urmeaza, câteva fragmente. In ultimele luni ale razboiului, echipajele multor bombardiere B-29, care zburau peste Japonia, au spus ca au vazut niste „mingi de foc”, care le-au urmarit avioanele; din când in când, acestea veneau, se asezau aproape de cozile lor, isi schimbau culoarea de la portocaliu la rosu, apoi la alb si inapoi din nou. Totusi ele nu se apropiau niciodata prea mult, ca pentru a ataca, asa cum faceau avioanele japoneze, cum erau cele sinucigase.

Citeste mai departe...
 

O noua dovada in cazul Roswell?

Imprimare E-mail
miercuri, 21 octombrie 2015

 Asa cum se stie, pe 8 iulie 1947, la ora 14.26, Associated Press anunta ca Baza US Air Force de la Roswell a raportat recuperarea unui „disc zburator” (adica a unui OZN) de pe proprietatea unui fermier din apropiere si ca discul, cazut „candva saptamana trecuta”, a fost transportat cu avionul la un „cartier general de nivel superior”. Cum era de asteptat, stirea a declansat frenezia intregii prese.

Citeste mai departe...
 

Clarvazatorii militari americani si fenomenul OZN

Imprimare E-mail
joi, 08 octombrie 2015

 Investigatorul OZN care semneaza cu pseudonimul Isaac Koi a depus un efort considerabil pentru a examina literatura si documentele oficiale privind studiile guvernamentale de vizualizare la distanta, prin clarvazatori militari (remote viewing), studii care au conexiuni importante cu cercetarea OZN. În urma acestui efort, pe 9 iulie 2015, el anunta ca a pus la punct o seama de instrumente informatice pe care le pune acum la dispozitia celor interesati. Între altele, aceste instrumente includ o arhiva (numita generic Stargate) de 92010 pagini PDF, desecretizate de CIA prin 2004, privind utilizarile militare ale clarviziunii (proiectele oficiale americane „Stargate”, „Gondola wish”, „Grill flame”, „Center Lane”, „Sun Streak” etc.), precum si o versiune cu hyperlink-uri a indexului CIA al acestei imense arhive.

Citeste mai departe...
 

De ce nu va exista o desecretizare

Imprimare E-mail
joi, 01 octombrie 2015

 Nicholas Redfern este autorul a mai mult de 30 de carti despre OZN-uri, Bigfoot, monstrii din lacuri, abominabilul om al zapezilor, dar si despre scandaluri de la Hollywood. In iunie 2015, la conferinta anuala MUFON din Ohio, el a vorbit despre „Oamenii in negru”. Acest subiect controversat a castigat o mare popularitate, odata cu lansarea, in 1997, a filmului de fictiune „Men in Black”. Dar cei ce frecventeaza literatura din domeniu stiu bine ca se povestea, inca din anii 1950, ca indivizi misteriosi, imbracati de regula in negru, ar fi incercat in mod constant sa reduca la tacere martorii sau investigatorii OZN si ai fenomenelor paranormale...

Citeste mai departe...
 

Un astronaut interesat de paranormal

Imprimare E-mail
joi, 24 septembrie 2015

 Astronautul Dr. Edgar Mitchell (n. 1930), a facut parte din echipajul zborului spatial Apollo 14, lansat pe data de 31 ianuarie 1971 si care, pe 5 februarie, a aterizat pe suprafata lunara, în zona platoului Fra Mauro, unde a petrecut aproximativ 33 de ore. Mitchel a devenit astfel al saselea om care a mers pe jos pe Luna, împreuna cu comandantul sau Alan Shepard. Cei doi detin recordul pentru cea mai lunga plimbare pe Luna: noua ore si 17 minute, pe parcursul a doua episoade de activitate extravehiculara.

Citeste mai departe...
 

Cum sa comunicam cu civilizatiile extraterestre?

Imprimare E-mail
vineri, 18 septembrie 2015

 Intr-un articol de mai mari dimensiuni, publicat in luna mai 2015 (deci inainte ca miliardarul rus Yuri Milner sa-si anunte donatia de 100 de milioane dolari pentru relansarea proiectelor SETI), jurnalista americana de stiinta Marissa Fessenden examina modalitatile de conversatie pe care umanitatea le-ar putea initia cu o presupusa civilizatie extraterestra. Unele dintre ideile evocate merita sa le rezumam si cititorilor revistei Magazin, mai ales pentru a ilustra modul (ingust, credem noi) in care aceasta problema este abordata la nivelul unor oameni de stiinta americani, dar si la cel al marelui public.

Citeste mai departe...
 

100 de milioane de dolari pentru programul SETI

Imprimare E-mail
joi, 10 septembrie 2015

 Proiectul SETI, de cautare a inteligentei extraterestre, a fost una dintre zonele cele mai captivante ale stiintei, de la inceputurile sale in 1960, cand astronomul Frank Drake a folosit un radiotelescop de 25 de metri in cea dintai incercare de a detecta transmisii radio interstelare venind de la fiinte aflate in afara sistemului nostru solar. Totusi, in ciuda vizibilitatii sale ridicate, la nivel public, inclusiv prin superproductiile SF de la Hollywood, in cea mai mare parte din istoria lor de 55 de ani, proiectele SETI au stagnat undeva la marginea cercetarii stiintifice, obtinand finantari insuficiente si valori mici de timp de observare pe radiotelescoapele de cla-sa mondiala.

Citeste mai departe...
 

O planeta pentru civilizatii nepamantene

Imprimare E-mail
joi, 03 septembrie 2015

 Pe 23 iulie 2015, NASA anunta descoperirea, la o distanta de 1.400 de ani-lumina, in directia constelatiei Cygnus (Lebada), a unei noi exoplanete, numita Kepler-452b. Noua planeta are sanse mari sa fie asemanatoare aceleia pe care traim noi, cu zone stancoase si apa. S-a afirmat ca ea este cea mai asemanatoare Pamantului dintre toate cele aproape 2000 de exoplanete descoperite pana acum. Noua planeta este cu circa 60% mai mare in diametru decat Pamantul, se afla la o distanta cu 5% mai mare decat Terra de soarele sau si primeste de la acesta cu 10% mai multa caldura.

Citeste mai departe...
 

Sapand dupa presupuse resturi ale unui OZN prabusit

Imprimare E-mail
joi, 27 august 2015

 Art Campbell este un ufolog american care si-a facut studiile in domeniul artei in anii cincizeci in Kansas City, unde a si condus organizatii locale pentru studiul fenomenului OZN. La ora actuala, pensionar, traieste in statul Oregon. La sfarsitul anilor nouazeci ai secolului trecut, el a avut ideea de a efectua sapaturi in New Mexico, pe platoul desertic numit Plains of San Agustin, aflat la vest de orasul Socorro, in speranta ca va gasi acolo resturi din presupusul OZN prabusit la Roswell in 1947.

Citeste mai departe...
 

Demistificatori OZN cu ochelari de cal

Imprimare E-mail
vineri, 21 august 2015

 Jurnalista de investigatie Leslie Kean a publicat in 2011 cartea „OZN-uri – Generali, piloti si oficiali guvernamentali depun marturie” (una dintre cele mai serioase lucrari de ufologie din ultimul timp, tradusa si publicata prompt si in romaneste), devenita „New York Times bestseller”. Ea se concentreaza doar pe cele mai bune dovezi OZN si pe rapoarte documentate oficial, toate venind din sursele cele mai credibile. Deoarece, se stie, 95 la suta din toate observatiile OZN sunt in cele din urma identificate, cartea este preocupata doar de cele 5 procente ramase – acele evenimente OZN care au fost complet investigate, implica mai multi martori si date ample si totusi nu pot fi explicate.

Citeste mai departe...
 

Desecretizari amanate si siguranta zborurilor

Imprimare E-mail
joi, 13 august 2015

 La sfarsitul lunii martie 2015, Ministerul Apararii al Marii Britanii a fost acuzat de musamalizare OZN, dupa ce a intarziat publicarea unui volum masiv de documente, poreclit intre timp „Dosarele X ale Marii Britanii”.  La sfarsitul anului trecut, Ministerul Apararii a promis sa elibereze 18 noi fisiere OZN, dar nu a reusit sa-si materializeze promisiunea. Dupa ce Lordul Black din Brentwood a depus o interpelare in Camera Lorzilor, Ministerul Apararii a recunoscut ca nu a dat inca documentele Arhivelor Nationale, pentru a fi facute publice, acuzand „cerinte suplimentare de procesare” si declarand ca fisierele vor fi publicate la sfarsitul anului 2015 sau in 2016.

Citeste mai departe...
 

Armata din Chile ia în serios fenomenul OZN

Imprimare E-mail
luni, 10 august 2015

 Pe data de 3 septembrie 2012, în jurul orei 19:45, un paramedic si un tehnician medical de la urgente au oprit pentru a alimenta o ambulanta a Spitalului Fortelor Aeriene de la pompa de carburant aflata pe teritoriul prestigioasei Academii a Aviatiei de Razboi (Academia de Guerra Aérea) din Santiago, Chile, institutie care ofera cursuri de formare pentru ofiterii de rang înalt ai fortelor aeriene. Cei doi erau asistati de un sergent, responsabil cu supravegherea securitatii instalatiei. Dintr-o data, toti trei au observat cinci lumini venind peste muntii Anzi dinspre nord-est, într-o formatiune orizontala, si deplasându-se în directia Academiei.

Citeste mai departe...
 

Hilary Clinton, nadejdea unor activisti OZN

Imprimare E-mail
joi, 30 iulie 2015

 Unii activisti OZN din SUA au primit cu entuziasm stirea ca Hilary Clinton si-a anuntat candidatura pentru alegerile prezidentiale din 2016. Ei cred ca, în cazul în care ar ajunge la Casa Alba, ea ar fi în stare sa puna capat secretomaniei OZN, deci sa înlature ceea ce ei numesc „cea mai mare musamalizare din câte exista”. Unul dintre acestia este Stephen Bassett, considerat „unicul lobbyist OZN înregistrat pe Dealul Capitoliului” din Washington. La începutul lunii aprilie 2015, jurnalistul AJ Vicens comenta, într-un articol, ca Basset sustine candidatura doamnei Clinton, deoarece el considera ca dezvaluirea completa a ceea ce guvernul Statelor Unite stie despre extraterestri „este cea mai importanta problema din lume”.

Citeste mai departe...
 

Umanoizi nepamânteni umbla printre armele nucleare

Imprimare E-mail
joi, 23 iulie 2015

 Robert Hastings este un vechi investigator al prezentei OZN-urilor deasupra depozitelor si silozurilor cu arme nucleare. Începând din 1973, el a intervievat peste 150 de martori ai unor asemenea cazuri. În aprilie 2015, Hastings scria pe site-ul sau, pentru prima data, despre marturii care vorbesc si despre prezenta unor fiinte aparent nepamântene în astfel de incidente. Martorul sau principal era Christopher Cabrera, fost membru al politiei de securitate, activând din 1998 pâna în 2002, mai ales în „Zona 2” din baza Nellis, lânga Las Vegas, pe atunci unul dintre cele doua depozite principale de arme nucleare ale Fortelor Aeriene din Statele Unite.

Citeste mai departe...
 

OZN-urile au fost avioane-spion ale CIA?

Imprimare E-mail
vineri, 17 iulie 2015

 Robert Sheaffer este un investigator sceptic al fenomenelor paranormale, între altele oponent al originii extraterestre a fenomenului OZN. Cu atât mai interesanta este luarea sa de pozitie împotriva unei afirmatii a CIA care a circulat la sfârsitul anului 2014 si care, în cultura populara, a devenit imediat stirea ca s-a gasit explicatia fenomenului OZN – si anume ca ele ar fi avioane-spion de tip U2.

Citeste mai departe...
 

Diapozitive extraterestre la Roswell?

Imprimare E-mail
joi, 09 iulie 2015

 In luna mai 2015, subiectul cel mai fierbinte în ufologie a fost cel despre doua diapozitive color care au fost expuse în cadrul unei manifestari de mare anvergura, în Mexico City, pe 5 mai, în prezenta a numerosi ufologi de renume. Diapozitivele arata „un organism neobisnuit într-o cutie de sticla”. Creatura are un corp mic, subtire si un cap mare, deci s-a zis ca ar putea sa fie un extraterestru... Expertii au stabilit ca filmul Kodachrome a fost expus în 1947, deci s-a dedus ca poate reprezinta un omulet din OZN-ul prabusit în acel an la Roswell, în statul New Mexico.

Citeste mai departe...
 

OZN prabusit în Rusia?

Imprimare E-mail
joi, 02 iulie 2015

 În precedentele doua articole, ne-am referit la filme cu extraterestri si autopsii. E pacat sa nu amintim, alaturi de ele, si de un faimos caz rusesc. În decembrie 1991, Uniunea Sovietica disparea. În Occident se stia ca diversele servicii de informatii sovietice detineau numeroase documente, inclusiv provenind din programele (Setka MO, Setka AN etc.) de monitorizare a fenomenului OZN. În acelasi timp stiau ca, în haosul tranzitiei la noua Rusie, toate aceste informatii pot ajunge pe piata neagra, de unde putea fi obtinut orice document, pentru pretul corect în valuta forte (ceea ce s-a si întâmplat).

Citeste mai departe...
 

Un film cu un extraterestru?

Imprimare E-mail
joi, 25 iunie 2015

 La începutul anului 2015, Ben Emlyn-Jones, un blogger pe subiecte controversate, comenta ca, la foarte putin timp dupa lansarea, în 1995, a faimosului film al lui Ray Santilli despre o „autopsie extraterestra”, a aparut si o înregistrare similara, mult mai putin cunoscuta, nu mai putin incitanta, care nici pâna azi nu a fost definitiv clarificata.

Citeste mai departe...
 

Filmele cu extraterestri – o perdea de ceata?

Imprimare E-mail
joi, 18 iunie 2015

 Internetul (si nu numai) este inundat cu filme si istorii senzationale privind aparitii OZN, relatii cu extraterestri, baze subterane, tratate secrete, autopsii ale unor creaturi din nave nepamântene prabusite s.a.m.d. O parte dintre acestea sunt foarte bine realizate. Unii cred ca multe ar putea fi autentice, altii spun ca n-are rost sa se uite la ele, convinsi fiind ca sunt cu siguranta falsuri întrucât „asa ceva nu poate exista (conform celor învatate la scoala), deci asa ceva nu exista”. Pentru cineva, de buna credinta, dar nefamiliarizat, domeniul apare extrem de cetos, împiedicându-te sa deosebesti adevarul de minciuna. Mai putem adauga ca se pare ca cineva, undeva sus, iubeste aceasta ceata.

Citeste mai departe...
 

Psihologia teoriei conspiratiei

Imprimare E-mail
sâmbătă, 13 iunie 2015

 Teoria conspiratiei este un subiect la moda. Convingerea ca o elita mondiala cunoaste o multime de secrete pe care le ascunde marelui public are multi adepti. Pe lânga conjuratii politice, ori grupuri tainice care ar conduce astazi lumea, conspiratiile ar acoperi o multime de alte domenii, între care si unele de care ne ocupam în aceasta pagina. Exista parerea ca niste puteri oculte n-ar dori sa stim adevarul despre: adevarata istorie a omenirii (Atlantida, uriasi etc.), pacte secrete cu extraterestrii, natura OZN-urilor, existenta extraterestrilor (vii sau morti) în baze militare unde nu se poate intra, dar si multe alte lucruri.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 177 - 198 din 969

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 7,50 lei
- 2 luni: 15,00 lei
- 3 luni: 22,50 lei
- 4 luni: 30,00 lei
- 5 luni: 37,50 lei
- 6 luni: 45,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (70 euro sau 80 $, un abonament pe sase luni; 35 euro sau 40 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Minutele de dupa impactul cu un asteroid
» Cea mai stranie batalie
» Hibrizi extraterestri printre noi?
» Tocanita de ciuperci cu sfecla
» Efecte rapide
» Trenuri de mare viteza
» Marele Zid Chinezesc
» Extazul vietii si al mortii
» O „amazoana” din neamul vikingilor
» Transplantul renal, o sansa reala de viata
» Filme „puternice si provocatoare”
» Scandaloasele vedete ale Hollywood-ului
» Horoscopul saptamanii: 20-26 mai 2019
» 16 mai 1204 – Balduin I este Ă®ncoronat Ă®mparat latin al Constantinopolului
» Tema: „RANDUNICA”
» Grasimile ne omoara sau ne salveaza?
» Discursul care i-a salvat viata lui Teddy Roosevelt
» Neil Armstrong a fost interesat de OZN-uri?
» Ciuperci cu sos de vin
» Masti benefice
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9