Prima pagina arrow PARANORMAL 25 Mar 2023
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 3 vizitatori online

PARANORMAL

Adevarul e dincolo de noi! Exista puteri si calitati pe care doar putini le au sau apartin tuturor dar foarte putini sunt constienti de ele si stiu sa le foloseasca? Aflati raspunsul in sectiunea paranormal.

O organizatie pentru studiul OZN

Imprimare E-mail
miercuri, 05 decembrie 2018

Mentionam intr-un episod anterior ca pe 8 iunie 2018, a avut loc, in Las Vegas, o interesanta conferinta comuna a Societatii de Explorare Stiintifica (Society for Scientific Exploration – SSE) si a Asociatiei Internationale de Vedere la Distanta (International Remote Viewing Association – IRVA).

Citeste mai departe...
 

Incidentul „Tornado”

Imprimare E-mail
miercuri, 28 noiembrie 2018

In seara zilei de 5 noiembrie 1990, la ora locala 18.15, o aeronava de pasageri al British Airways (B.A.) se îndrepta spre Londra, zburând peste Alpi, la o altitudine de peste 9000 de metri. La un moment dat, echipajul a auzit un mesaj de la un avion Lufthansa, aflat în apropiere, raportând „trafic în fata” si cerând informatii.

Citeste mai departe...
 

Vaticanul si civilizatiile extraterestre

Imprimare E-mail
miercuri, 21 noiembrie 2018

In decembrie 2017, Departamentul Apararii din S.U.A. a publicat un raport continand un punct de vedere credibil cu privire la observatiile OZN. Intre multe alte reactii, acest eveniment a reinnoit si discutiile despre modul in care stiinta si credinta se raporteaza la posibilitatea unei vieti inteligente in alte locuri din Univers.

Citeste mai departe...
 

Cei ce nu vor sa vada

Imprimare E-mail
miercuri, 14 noiembrie 2018

Fenomenele aerospatiale neidentificate, sau – dupa numele mai vechi, demult incetatenit – OZN-urile, constituie o enigma care de peste 70 de ani obsedeaza militarii din intreaga lume. Tone de documente desecretizate, mai ales in ultimii ani, stau marturie ca, in aceasta perioada, nenumarate proiecte, majoritatea secrete, ale structurilor militare ale marilor puteri, dar si din alte tari, au fost consacrate culegerii si investigarii cazurilor raportate.

Citeste mai departe...
 

Florin Gheorghita si OZN-ul din 1968

Imprimare E-mail
miercuri, 07 noiembrie 2018

S-au implinit nu demult 50 de ani de la un faimos eveniment, care a produs una dintre cele mai reusite serii de imagini OZN din intreaga lume, cat si una foarte importanta prin aspectele stiintifice deosebite, puse in evidenta de unele detalii relevate de pelicula fotosensibila.

Citeste mai departe...
 

De ce suntem vizitati de OZN-uri?

Imprimare E-mail
mari, 30 octombrie 2018

Exista numeroase fatete ale fenomenului OZN si multe tipuri de martori care prezinta propriile lor povesti extraordinare. De regula, acestea se pierd in potopul de rapoarte similare; dar uneori exista si cate o celebritate, bine cunoscuta si iubita, care relateaza propriile experiente si teorii. Acesti martori si purtatori de cuvant au calitatea de a-i face pe oameni sa-i asculte, revigorand astfel dezbaterea privind misterul OZN.Citeste mai departe...
 

Fenomene paranormale in intalnirile OZN

Imprimare E-mail
miercuri, 24 octombrie 2018

Comentam, saptamana trecuta, un articol postat in luna iunie 2018 de colonelul in retragere John B. Alexander, Ph.D. o personalitate marcanta a cercetarilor de granita din SUA, in particular ale fenomenului OZN. Mentionez, in cele ce urmeaza, alte cateva detalii din acest articol, in care apar numeroase afirmatii surprinzatoare, ori chiar stranii, sprijinite insa, absolut toate, de trimiteri la o stufoasa bibliografie.

Citeste mai departe...
 

O multime de proiecte OZN ale militarilor

Imprimare E-mail
miercuri, 17 octombrie 2018

John B. Alexander, Ph.D. este un colonel in retragere, care a lucrat si in Laboratorul National din Los Alamos. El a fost membru, timp de trei termene, in Consiliului Societatii pentru Cercetare Stiintifica din SUA, dar a fost si presedinte al Asociatiei Internationale pentru Studii in domeniul starilor din preajma mortii (Near Death Experience – NDE), ori membru fondator al Asociatiei Internationale de Vizualizare la Distanta (Remote Viewing).

Citeste mai departe...
 

Dovezi si scepticism OZN

Imprimare E-mail
miercuri, 10 octombrie 2018

Fizicianul nuclear Enrico Fermi era faimos pentru intrebarile sale provocatoare. In 1950, la Laboratorul National Los Alamos, dupa ce a discutat despre OZN-uri la o masa, Fermi a intrebat: „Unde sunt toti astia?”. El a estimat ca in galaxie exista aproximativ 300 de miliarde de stele, multe dintre ele cu miliarde de ani mai batrane decat Soarele si gazduind planete locuibile.

Citeste mai departe...
 

Rolul psihicului in fenomenul OZN

Imprimare E-mail
miercuri, 03 octombrie 2018

In articolul de saptamana trecuta am expus cateva opinii ale astrofizicianului dr. Eric W. Davis, participant la „Programul de Identificare a Amenintarilor Aviatice Avansate” (Advanced Aviation Threat Identification Program – AATIP) al Pentagonului destinat investigarii naturii OZN-urilor si a straniilor proprietati ale acestora. Intr-un interviu realizat, pe data de 24 iunie 2018, de George Knapp, reporter veteran, la emisiunea de radio: Coast to Coast AM, Davis a vorbit, intre altele, despre unele aspecte noi, mai putin cunoscute, ale fenomenului OZN.

Citeste mai departe...
 

Din secretele investigarii fenomenului OZN

Imprimare E-mail
miercuri, 26 septembrie 2018

Una dintre personalitatile care au participat la „Programul de Identificare a Amenintarilor Aviatice Avansate” (Advanced Aviation Threat Identification Program – AATIP) al Pentagonului, destinat investigarii naturii OZN-urilor si a straniilor proprietati ale acestora, a fost astrofizicianul dr. Eric W. Davis. El a lucrat, intre 1996 si 2002, pe baza de contract, la proiectul Breakthrough Propulsion al NASA. Ulterior, Davis a participat la experimentele de la Institutul National de Stiinta a Descoperirii (National Institute of Discovery Science, NIDS), un loc cunoscut mai mult ca Skinwalker Ranch. Proprietatea a fost cumparata in 1995 de miliardarul imobiliar Robert Bigelow, cel care a infiintat, in 1999, Bigelow Aerospace. Aceeasi firma a fost si executantul proiectului AATIP intre 2008 si 2012.

Citeste mai departe...
 

Fizicienii incearca sa inteleaga OZN-urile

Imprimare E-mail
vineri, 21 septembrie 2018

Pe 8 iunie 2018, în Las Vegas, a avut loc o interesanta conferinta comuna a Societatii de Explorare Stiintifica (Society for Scientific Exploration – SSE) si a Asociatiei Internationale de Vedere la Distanta (International Remote Viewing Association – IRVA), la care au fost discutate recentele evolutii, în urma dezvaluirilor privind interesul armatei în fenomenul OZN, în particular în întelegerea performantelor obiectelor care apar pe înregistrarile radar, de pilda incidentul foarte bine documentat, din 2004, al aviatiei marinei militare, în largul Californiei, cu asa-numitul OZN „tic tac”.

Citeste mai departe...
 

OZN-urile, o dubla problema pentru militari

Imprimare E-mail
vineri, 21 septembrie 2018

Pe 8 iunie 2018, în Las Vegas, a avut loc o interesanta conferinta comuna a Societatii de Explorare Stiintifica (Society for Scientific Exploration – SSE) si a Asociatiei Internationale de Vedere la Distanta (International Remote Viewing Association – IRVA), la care au fost discutate recentele evolutii, în urma dezvaluirilor privind interesul armatei în fenomenul OZN, în particular natura obiectelor care apar pe înregistrarile radar devenite publice.

Citeste mai departe...
 

Trei videoclipuri oficiale OZN

Imprimare E-mail
vineri, 21 septembrie 2018

Odata cu articolul din The New York Times din 16 decembrie 2017, care a dezvaluit existenta programului OZN al Pentagonului, Academia de Arte si Stiinte „To The Stars” (AAS/TTS) a facut publice, in primul rand prin contributia lui Luis Elizondo, fostul sef al programului, trei fragmente din inregistrari facute cu radarele militare care urmareau OZN-uri.

Citeste mai departe...
 

Perceptia OZn la inceputurile RDG

Imprimare E-mail
miercuri, 29 august 2018

Am evocat, in ultimele doua articole, plecand de la un studiu al cercetatorului Greg Eghigian, de la Departamentul de Istorie al Universitatii de Stat din Pennsylvania, reactia societatii postbelice din Germania de Vest la stirile despre OZN-uri si extraterestrii. Dar studiul amintit aduce informatii interesante si despre atitudinea, foarte diferita, fata de acest subiect, din partea cealalta a Cortinei de fier.

Citeste mai departe...
 

Cand OZN-urile au intrat în folclorul urban german

Imprimare E-mail
miercuri, 22 august 2018

Am evocat, saptamâna trecuta, plecând de la un articol al cercetatorului Greg Eghigian, de la Departamentul de Istorie al Universitatii de Stat din Pennsylvania, reactiile la stirile despre OZN-uri si extraterestrii în Germania postbelica. Daca, la început se vorbea de fenomene meteorologice, de arme secrete ale adversarilor, sau de halucinatii, dupa 1950-1953, opinia publica si anumiti gazetari au început sa accepte ideea ca ceea ce se petrece este ceva mult mai complex.


Citeste mai departe...
 

Perceptia stirilor despre OZN în Germania postbelica

Imprimare E-mail
duminic, 19 august 2018

Problematica OZN a intrat în constiinta publica la scurt timp dupa terminarea celui de al Doilea Razboi Mondial. Modul în care oamenii si-au schimbat perceptia, în acest rastimp, asupra fenomenului devine deja se repeta un obiect de studiu pentru istorici. Un articol interesant în acest sens este si cel publicat în Journal of Transatlantic Studies, de Greg Eghigian, profesor asociat la Departamentul de Istorie al Universitatii de Stat din Pennsylvania, despre modul în care au fost percepute stirile despre OZN-uri si extraterestrii de locuitorii Germaniei postbelice, atât de cei din vest cât si de cei din est, în conditii de suspiciune si de multe sentimente antiamericane.

Citeste mai departe...
 

Un studiu secret britanic privind OZN-urile

Imprimare E-mail
miercuri, 08 august 2018

In perioada 2009-2013, Ministerul Apararii al Regatului Unit a desecretizat, înainte de termen, 210 dosare OZN, continând peste 55.000 pagini de documente. Ele au fost realizate, începând din 1967, de „Secretariatul 2” al Directiei de informatii militare DI55. La sfârsitul acestei actiuni, unul dintre consultantii care au participat la ea, jurnalistul Dr. David Clarke, a primit asigurari ca alte câteva dosare OZN, ramase nedesecretizate, vor urma si ele cât de repede.

Citeste mai departe...
 

Cine crede in OZN-uri?

Imprimare E-mail
miercuri, 01 august 2018

Revista New York Magazine, din 20 martie 2018 a publicat un amplu grupaj de materiale intitulat „Motive ca sa credem”, cu referire la recentele dezvaluiri privind interesul militarilor în fenomenul OZN. Un prim motiv pentru a crede în OZN-uri – spune grupajul – este acela ca guvernul american însusi a recunoscut de fapt, indirect, ca le ia în serios. În acest sens, articolul recapituleaza câteva repere istorice. În 1952, un grup din CIA a conchis ca, atunci când vine vorba de OZN-uri, publicul american este periculos de credul si predispus la un „comportament de isterie în masa”.

Citeste mai departe...
 

OZN-urile din Zona 51 manipulare a mintii?

Imprimare E-mail
miercuri, 25 iulie 2018

Robert (Bob) Scott Lazar (n.1959) a devenit cunoscut, in 1989, prin afirmatia ca ar fi fost angajat, cu timp partial, la asa numitul „dispozitiv S-4”, din „Zona 51”, unde a lucrat in total de sase sau sapte ori, intre decembrie 1988 si aprilie 1989, la niste OZN-uri care se gaseau acolo, avand acces si la o documentatie secreta.

Citeste mai departe...
 

Extraterestri sau efecte speciale?

Imprimare E-mail
miercuri, 18 iulie 2018

La inceputul lunii iulie 1947 presa din toata lumea facea public un comunicat al bazei militare Roswell din New Mexico, anuntand ca acolo a fost recuperat un OZN prabusit. Se mai stie ca resturile adunate au fost transportate, cu precautii deosebite, la baza Air Force Wright. Apoi au aparut zvonuri ca la locul prabusirii s-ar fi gasit si corpurile micute ale unor extraterestri, ba chiar ca unul era viu...

Citeste mai departe...
 

Dezvaluirile unui senator despre OZN-uri

Imprimare E-mail
miercuri, 11 iulie 2018

Unul dintre principalii declansatori ai proiectului OZN al Pentagonului, finantat in perioada 2008-2012, a fost Harry Reid, timp de 30 de ani senator de Nevada, un timp chiar lider al majoritatii democrate, care s-a retras recent din activitate. Pe 21 martie 2018, jurnalistul Eric Benson, de la New York Magazine, i-a luat un interviu cu subiectul: „Ce stie guvernul american despre OZN-uri?”

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 177 - 198 din 1122

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 13,00 lei
- 2 luni: 26,00 lei
- 3 luni: 39,00 lei
- 4 luni: 52,00 lei
- 5 luni: 65,00 lei
- 6 luni: 78,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (90 euro sau 100 $, un abonament pe sase luni; 45 euro sau 50 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
WhatsApp:
0722.625.622
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Date noi despre stramosii nostri
» Laskarina, „amiralul” in fusta
» Conferinta internationala OZN
» Ghiveci de legume cu soia
» Pistruii si... papadia
» „Migratia” copacilor
» Manastirea Clocociov
» Pictorul care si-a reinventat arta
» Epoca masinariilor de mare anvergura
» Remiterea diabetului prin postul intermitent
» De la Eminescu la spiritul kafkian
» „Orice, oriunde, oricand”, marele castigator al Oscarurilor din acest an
» Horoscopul saptamanii: 20-26 martie 2023
» 16 martie 1792 – Asasinarea regelui Gustav al III-lea al Suediei
» Tema: „FANTOME”
» Carti stravechi scoase la lumina (2)
» Erau taranii medievali mai putin stresati?
» Grupul civil UAPx cauta OZN-uri
» Varza murata cu afumatura si orez
» Masti cu fructe
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9