Prima pagina arrow PARANORMAL
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu

PARANORMAL

Adevarul e dincolo de noi! Exista puteri si calitati pe care doar putini le au sau apartin tuturor dar foarte putini sunt constienti de ele si stiu sa le foloseasca? Aflati raspunsul in sectiunea paranormal.

Intalniri OZN pe insula Vancouver (2)

Imprimare E-mail
joi, 07 mai 2015

 La 10 mile de spitalul Cowichan, din Duncan, acolo unde s-a petrecut, in noaptea de Anul Nou 1970, spectaculoasa intalnire OZN pe care am relatat-o saptamana trecuta, se afla satul Mill Bay, amplasat pe malul de sud-est al insulei Vancouver. Jim Drummond, un pilot naval si constructor de nave maritime, in varsta de 22 de ani, si-a folosit experienta pentru a transforma un remorcher scos din uz intr-o casa confortabila, pe care o impartea cu mireasa de 18 ani Dianne si cu fiul lor. Nava era ancorata foarte aproape de casa mamei lui Jim, Bea Drummond, aflata chiar pe faleza din Mill Bay.

Citeste mai departe...
 

Intalniri OZN pe insula Vancouver

Imprimare E-mail
joi, 30 aprilie 2015

 Rob Morphy, artist plastic si investigator al faptelor fara explicatii, a recapitulat recent, intr-un articol, o intamplare pe care el o califica drept una dintre cele mai ciudate si fascinante din lunga istorie a observatiilor OZN. O rezumam in cele ce urmeaza. In ajunul Anului Nou, 1970, cu putin inainte de miezul noptii, cu simtul datoriei mai puternic decat regretul ca nu poate participa la revelionul pentru „schimbarea de prefix”, sora medicala Doreen Kendall intra in Cowichan District Hospital (CDH) din Duncan (insula Vancouver, Columbia Britanica, din Canada), pentru schimbul care dura de la miezul noptii la opt dimineata. Ea si-a facut apoi rundele in unitatea de terapie intensiva pentru pacientii varstnici, impreuna cu asistenta licentiata numita Frieda Wilson.

Citeste mai departe...
 

OZN-urile, stiinta si lumina de sub felinar

Imprimare E-mail
sâmbătă, 25 aprilie 2015

 Circula pe internet o alegorie comica geniala, care caricaturizeaza prejudecatile inerente in multe tipuri de cercetare stiintifica. Alegoria are nenumarate forme si, chiar daca uneori imbraca haine moderne, s-a dovedit ca este foarte veche. In niste benzi desenate din Anglia anilor 1920, este infatisat un om beat, in patru labe, cautand atent ceva pe jos, in apropierea unui felinar. Un ofiter de politie care il vede il intreaba ce anume face. Cherchelitul ii raspunde ca este in cautarea cheilor sale.

Citeste mai departe...
 

Opinii despre extraterestri si despre standardele duble

Imprimare E-mail
joi, 16 aprilie 2015

 Nick Pope, actualmente jurnalist independent, a fost, in perioada 1985-2006, angajat civil al Ministerului britanic al Apararii, fiind intre 1991-1994 sef al biroului in care erau investigate rapoartele OZN. Cartile si articolele sale l-au consacrat ca una dintre autoritatile ufologiei actuale. In 2011 el a fost invitat de guvernul Arabiei Saudite sa faca o expunere la Forumul Global al Competitivitatii, un eveniment similar Forumului Economic Mondial de la Davos. Tot acolo au mai fost invitati, ca vorbitori, fostul presedinte american Bill Clinton, fostul prim-ministru britanic, Tony Blair, sau fizicianul Michio Kaku. Publicul de baza provenea din comunitatea de afaceri, cum ar fi reprezentanti ai companiilor Google, IBM, Boeing, Rolls-Royce sau Reuters.

Citeste mai departe...
 

Întâlniri cu umanoizi stranii

Imprimare E-mail
sâmbătă, 11 aprilie 2015

 În ianuarie 2015, Dave Hodrien, presedintele Grupului OZN din Birmingham, a facut publica o interesanta întâlnire cu un umanoid de tip reptilian. Ufologul a fost contactat, la sfârsitul anului 2014, de un soldat britanic, numit Tony, stationat în Germania. Acesta a avut în 2011 o experienta stranie, ale carei detalii au fost precizate treptat, prin numeroase e-mailuri care au urmat si care au permis conturarea unui raport, din care reproducem mai jos esentialul.

Citeste mai departe...
 

OZN-urile survoleaza centrale nucleare franceze?

Imprimare E-mail
joi, 02 aprilie 2015

 In octombrie 2014, numeroase stiri din presa franceza anuntau ca mai multe centrale nucleare din Franta au fost survolate de „avioane fara pilot” sau de „drone”, reperate de catre personalul de paza al obiectivelor respective. Prima ancheta dateaza din 5 octombrie, cand a fost detectat un zbor deasupra centralei Creys-Malville, din departamentul Isčre. In total, intre 5 octombrie si 2 noiembrie au fost survolate 13 din cele 19 centrale nucleare franceze. Numai ca in jurul centralelor nucleare este interzis orice survol, pe o raza de 5 kilometri si la o inaltime mai mica de 1.000 de metri. Cei ce incalca aceasta lege sunt pasibili de o pedeapsa de un an de inchisoare si o amenda de 75.000 de euro.

Citeste mai departe...
 

Lumini misterioase in Oceanul Pacific

Imprimare E-mail
joi, 26 martie 2015

 In noaptea de 24 august 2014, un avion cargo Boeing 747-8 zbura, cu o viteza de aproximativ 1100 km pe ora, la confortabila altitudine de croaziera de 10400 de metri, deasupra Oceanului Pacific, undeva la sud de peninsula Kamceatka. Erau, ca de obicei, doar doua persoane la bord, pilotul si copilotul olandez Christiaan van Heijst. Erau plecati de aproximativ cinci ore din Hong Kong, au depasit de mult timp Japonia si mai aveau circa 4,5 ore pana sa ajunga in Alaska, atunci cand, foarte departe in fata, de-a lungul orizontului, au zarit o izbucnire de lumina care putea fi un fulger, dar unul mult mai intens decat vazusera ei vreodata si orientat vertical de jos in sus.

Citeste mai departe...
 

O intalnire OZN in Papua Noua Guinee

Imprimare E-mail
vineri, 20 martie 2015

 Bill Chalker este coordonatorul Centrului de Investigatii OZN (UFOIC) din Sydney, Australia, ca si al grupului pentru dovezi fizice ale anomaliilor (APEG), dar si autorul mai multor carti despre fenomenul OZN. Intr-o postare din ianuarie 2015 el a rememorat experienta din 1959 a reverendului William Booth Gill de la misiunea Boianai din Papua Noua Guinee, una dintre cele mai interesante observatii OZN raportate vreodata.

Citeste mai departe...
 

O rapire din Italia supusa contestatiilor

Imprimare E-mail
joi, 12 martie 2015

 In iulie 2009, un canal italian de televiziune a difuzat interviul luat unei femei de 40 de ani din Sardinia, pe nume Giovanna Podda (foto), care afirma ca a fost, de repetate ori, rapita de extraterestri si inseminata artificial de 18 ori, de niste omuleti cenusii, iar ultima oara si de aratari dintr-o alta rasa. Interviul a produs o oarecare rumoare chiar si printre ufologi. Daca în SUA astfel de marturii exista cu miile si chiar s-au banalizat, inclusiv în ochii marelui public, majoritatea ufologilor europeni au avut rezerve fata de rapirile OZN, dar mai ales fata de pretinsele experiente genetice pe care misteriosii vizitatori le-ar efectua asupra oamenilor.

Citeste mai departe...
 

Un ADN cu interventii extraterestre?

Imprimare E-mail
vineri, 06 martie 2015

 Am mai descris, pe scurt, intr-un alt articol, patania lui Peter Khoury, din Sydney, Australia, emigrant libanez, casatorit in 1990 si avand doi copii. El spune ca, pe 23 iulie 1992, a fost vizitat, in casa bine incuiata, de doua femei, dintre care una era o „blonda nordica” foarte inalta, cu ochi albastri, de doua-trei ori mai mari decat normalul, barbia ascutita, parul blond extrem de fin si pielea alba. Cealalta avea un ten masliniu si parul negru. Dupa un mic incident, cele doua au disparut fara urma, tot atat de brusc cum au aparut, dar au lasat in urma lor un fir de par blond, pe care Khoury l-a recuperat si l-a oferit pentru a fi supus analizei ADN.

Citeste mai departe...
 

Intalniri stranii

Imprimare E-mail
joi, 26 februarie 2015

 Pe 27 august 1979, la miezul noptii, ajutorul de serif Val Johnson din Warren, Minnesota, era in patrulare pe o sosea. Nu se vedea nicio lumina, cu exceptia uneia care parea sa pluteasca deasupra carosabilului, cam la o mila distanta. Curios, Johnson s-a indreptat cu masina de interventie intr-acolo. Dintr-o data, intr-un mod imposibil, lumina era de-acum deasupra lui, invaluindu-l intr-o stralucire orbitoare. A calcat puternic frana si, chiar inainte de a-si pierde cunostinta, a mai auzit cum se sparge ceva de sticla.

Citeste mai departe...
 

Faimoasa poveste cu „gazul de mlastina”

Imprimare E-mail
joi, 19 februarie 2015

 Pe 14 martie 1966, începând cu ora 3.50, timp de doua ore si jumatate, sapte martori oculari au raportat ca un un obiect zburator neidentificat face manevre deasupra districtelor Livingston si Washtenaw din statul Michigan, SUA. Cei sapte martori erau ofiteri de politie si adjuncti de serif din cele doua districte. Mai mult, povestile lor erau sustinute de mai mult de alti 100 de martori, printre care William Van Horn, un director de aparare civila, si zeci de studenti care au urmarit obiectul în forma de minge de rugby timp de patru ore, în timp ce se deplasa în apropiere de campusul Universitatii din Michigan, de un aeroport local si o de o mlastina din apropiere.

Citeste mai departe...
 

OZN cu fotbal si „par de înger”

Imprimare E-mail
vineri, 13 februarie 2015

 La sfârsitul lunii octombrie 2014, comunitatea ufologilor a rememorat un caz nerezolvat, petrecut cu saizeci de ani în urma. Pe 27 octombrie 1954, la ora 14.20, multi locuitori din Florenta si din localitati vecine au observat ca deasupra capetelor lor au aparut niste „corpuri” stralucitoare ciudate, de culoare alba, care navigau pe cer, de la un capat la altul, uneori în perechi, alteori grupate. Efectuau miscari în zig-zag si apoi se departau rapid spre sud-est. Într-o ora au fost numarate douazeci, poate treizeci.

Citeste mai departe...
 

Alte observatii OZN in Polonia

Imprimare E-mail
joi, 05 februarie 2015

 Saptamâna trecuta am evocat câteva dintre numeroasele rapoarte privind aparitii aeriene neidentificate, în forma de triunghi sau de bumerang, observate în Polonia în ultimii ani. Rezumam mai jos si alte câteva astfel de cazuri, selectate dintre cele mentionate într-un recent articol, scris de Piotr Cielebias si Michal Kusnierz.

Citeste mai departe...
 

Monstri triunghiulari pe cerul Poloniei

Imprimare E-mail
joi, 29 ianuarie 2015

 In 2013-2014 ufologii polonezi au primit numeroase rapoarte despre dispozitive aeriene neidentificate având forma de triunghiuri si bumeranguri. Tacute, de multe ori camuflate si active doar pe timp de noapte, aceste obiecte încalca regulile de siguranta a zborurilor si prezinta un pericol potential pentru cetateni. Numeroase elemente stranii mentionate de martori se asociaza cu faptul ca cele mai multe aparitii au avut loc în apropierea instalatiilor militare de mari dimensiuni. Ne putem deci întreba daca avem de-a face cu ceva de origine umana, de pilda în legatura cu razboiul civil din Ucraina, sau ne confruntam cu o noua fata a fenomenului OZN.

Citeste mai departe...
 

CAIPAN, un nou început pentru ufologie

Imprimare E-mail
duminică, 25 ianuarie 2015

 In zilele de 8 si 9 iulie 2014, la Paris, la sediul CNES, s-au reunit oameni de stiinta si ufologi, într-un atelier de lucru putin mediatizat, pentru a vedea ce metode si instrumente ar trebui folosite pentru a îmbunatati colectarea si analiza informatiilor privind Fenomenele Aerospatiale Neidentificate (FAN). A fost o reuniune internationala care a permis, pentru prima data, punerea laolalta a experientei asociatiilor de OZN-uri cu cea a cercetatorilor în psihologie si astronomie, precum si cu expertiza Jandarmeriei Nationale si a Fortelor Aeriene Franceze.

Citeste mai departe...
 

Despre supravietuirea omenirii si despre Bigfoot

Imprimare E-mail
duminică, 18 ianuarie 2015

 Oamenii de stiinta traditionali accepta faptul ca în Univers exista si alte civilizatii, dar neaga vehement faptul ca fenomenul OZN, inclusiv ramificatiile sale, ar avea vreo legatura cu civilizatiile nepamântene. Ei se pregatesc în consecinta pentru un eventual „contact real” cu aceste civilizatii. Cât poate fi de naiva o gândire bazata pe asemenea premise este ilustrata de lucrarea recenta produsa de Seth D. Baum, Jacob D. Haqq-Misra (ambii de la Pennsylvania State University) si Shawn D. Domagal-Goldman de la divizia de stiinte planetare a NASA. Ei au compilat o lista de situatii plauzibile care s-ar putea petrece în urma unei întâlniri nemijlocite cu nepamântenii.

Citeste mai departe...
 

NASA asteapta sa descopere extraterestrii

Imprimare E-mail
duminică, 11 ianuarie 2015

 In septembrie 2014, Agentia spatiala NASA si Biblioteca Congresului american au reunit oameni de stiinta, istorici, filosofi si teologi din întreaga lume pentru un simpozion de doua zile intitulat „Pregatirea pentru descoperire”. Agenda simpozionului viza explorarea modalitatilor în care omenirea se pregateste pentru descoperirea inevitabila a vietii extraterestre, indiferent daca va fi vorba despre simple organisme microbiene sau deespre fiinte inteligente.

Citeste mai departe...
 

Fantezii, fantome sau fantose

Imprimare E-mail
vineri, 26 decembrie 2014

 Dacii nostri... über alles! Orice teorie determina si aparitia unei contrateorii. În cazul de fata, impunerea anumitor teze acolo unde dovezile de neclintit sunt mai degraba relative au generat si curente uneori la limita stiintei, dar si scoaterea la iveala a unor rationamente greu de combatut. Un exemplu, care pe cei ce nu au cunoscut vreodata acest subiect probabil îi va ului, este cel al comunitatii Ainu din Japonia.

Citeste mai departe...
 

Intamplari cu documente sovietice OZN

Imprimare E-mail
joi, 18 decembrie 2014

 Saptamana trecuta am prezentat pe aceasta pagina cateva detalii ale unui straniu caz, petrecut pe 5 octombrie 1982, cand la o baza militara sovietica din Ucraina s-a declansat spontan comanda de lansare a unor rachetele nucleare intercontinentale, in timp ce deasupra silozurilor de rachete a fost vazut un OZN imens.

Citeste mai departe...
 

OZN-ul si al treilea razboi mondial

Imprimare E-mail
joi, 11 decembrie 2014

 In timpul razboiului rece, la circa 30 de kilometri de orasul vest-ucrainean Hmelnitki (si la 150 km nord-est de Cernauti), se gasea baza militara Byelokoroviche, gazduind silozuri cu rachete balistice intercontinentale ale fortelor strategice sovietice de rachete. In 1990, in virtutea intelegerilor internationale, baza a fost dezafectata. La 4 octombrie 1982, aici s-a petrecut un incident care ar fi putut declansa cel de al treilea razboi mondial, incident care continua sa fie comentat si in zilele noastre. Intre orele 1930 si 2137 un OZN imens, in forma de disc, a plutit deasupra silozurilor. La un moment dat, un numar de rachete nucleare s-au activat brusc, fara autorizare de la Moscova sau din partea ofiterilor responsabili, iar activarea lor nu putea fi stopata. Din fericire, dupa 15 secunde, lucrurile au revenit, de la sine, la normal.

Citeste mai departe...
 

Autoritatile germane si OZN-urile

Imprimare E-mail
sâmbătă, 06 decembrie 2014

 Timp de mai multe decenii, autoritatile din Germania au declarat, in mod repetat, ca guvernele si armata germana nu au avut niciodata vreun interes privind investigarea sau studierea obiectelor zburatoare neidentificate (OZN-uri) si nu s-au efectuat niciodata cercetari privind acest fenomen. De pilda, in 2008, Dr. Wolfgang Schäuble, pe atunci ministrul federal german de interne, a reafirmat si el ca: „Nu am cunostinta de nicio agentie, institutie sau corp oficial care se ocupa sau investigheaza observatiile de obiecte zburatoare necunoscute, asa-numitele OZN-uri. Mai mult, nu am niciun fel de cunostinte cu privire la vreun proiect in acest sens al unor oficiali”.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 199 - 220 din 965

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 7,50 lei
- 2 luni: 15,00 lei
- 3 luni: 22,50 lei
- 4 luni: 30,00 lei
- 5 luni: 37,50 lei
- 6 luni: 45,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (70 euro sau 80 $, un abonament pe sase luni; 35 euro sau 40 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Comori biblice pierdute sau inexistente?
» Robert Smalls sclavul devenit congresmen
» Materiale recuperate din OZN-uri?
» Peste oceanic in aluat crocant
» Remedii simple
» Margarina si strategiile militare
» Manastirea Geghard
» Sarutul din Times Square
» O arta ancestrala
» „Disconfort” de primavara
» La limita dintre Eros si Thanatos
» Regizori sau dictatori?
» Horoscopul saptamanii: 22-28 aprilie 2019
» 18 aprilie 1480 – S-a nascut Lucrezia Borgia
» Tema: „FLORI”
» Noile calatorii selenare
» Sporturile extreme ale Antichitatii
» Doua incidente Ozn din Argentina
» Marinata de peste
» Sfaturi utile
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9