Prima pagina arrow PARANORMAL
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 13 vizitatori online

PARANORMAL

Adevarul e dincolo de noi! Exista puteri si calitati pe care doar putini le au sau apartin tuturor dar foarte putini sunt constienti de ele si stiu sa le foloseasca? Aflati raspunsul in sectiunea paranormal.

Diapozitive extraterestre la Roswell?

Imprimare E-mail
joi, 09 iulie 2015

 In luna mai 2015, subiectul cel mai fierbinte în ufologie a fost cel despre doua diapozitive color care au fost expuse în cadrul unei manifestari de mare anvergura, în Mexico City, pe 5 mai, în prezenta a numerosi ufologi de renume. Diapozitivele arata „un organism neobisnuit într-o cutie de sticla”. Creatura are un corp mic, subtire si un cap mare, deci s-a zis ca ar putea sa fie un extraterestru... Expertii au stabilit ca filmul Kodachrome a fost expus în 1947, deci s-a dedus ca poate reprezinta un omulet din OZN-ul prabusit în acel an la Roswell, în statul New Mexico.

Citeste mai departe...
 

OZN prabusit în Rusia?

Imprimare E-mail
joi, 02 iulie 2015

 În precedentele doua articole, ne-am referit la filme cu extraterestri si autopsii. E pacat sa nu amintim, alaturi de ele, si de un faimos caz rusesc. În decembrie 1991, Uniunea Sovietica disparea. În Occident se stia ca diversele servicii de informatii sovietice detineau numeroase documente, inclusiv provenind din programele (Setka MO, Setka AN etc.) de monitorizare a fenomenului OZN. În acelasi timp stiau ca, în haosul tranzitiei la noua Rusie, toate aceste informatii pot ajunge pe piata neagra, de unde putea fi obtinut orice document, pentru pretul corect în valuta forte (ceea ce s-a si întâmplat).

Citeste mai departe...
 

Un film cu un extraterestru?

Imprimare E-mail
joi, 25 iunie 2015

 La începutul anului 2015, Ben Emlyn-Jones, un blogger pe subiecte controversate, comenta ca, la foarte putin timp dupa lansarea, în 1995, a faimosului film al lui Ray Santilli despre o „autopsie extraterestra”, a aparut si o înregistrare similara, mult mai putin cunoscuta, nu mai putin incitanta, care nici pâna azi nu a fost definitiv clarificata.

Citeste mai departe...
 

Filmele cu extraterestri – o perdea de ceata?

Imprimare E-mail
joi, 18 iunie 2015

 Internetul (si nu numai) este inundat cu filme si istorii senzationale privind aparitii OZN, relatii cu extraterestri, baze subterane, tratate secrete, autopsii ale unor creaturi din nave nepamântene prabusite s.a.m.d. O parte dintre acestea sunt foarte bine realizate. Unii cred ca multe ar putea fi autentice, altii spun ca n-are rost sa se uite la ele, convinsi fiind ca sunt cu siguranta falsuri întrucât „asa ceva nu poate exista (conform celor învatate la scoala), deci asa ceva nu exista”. Pentru cineva, de buna credinta, dar nefamiliarizat, domeniul apare extrem de cetos, împiedicându-te sa deosebesti adevarul de minciuna. Mai putem adauga ca se pare ca cineva, undeva sus, iubeste aceasta ceata.

Citeste mai departe...
 

Psihologia teoriei conspiratiei

Imprimare E-mail
sâmbătă, 13 iunie 2015

 Teoria conspiratiei este un subiect la moda. Convingerea ca o elita mondiala cunoaste o multime de secrete pe care le ascunde marelui public are multi adepti. Pe lânga conjuratii politice, ori grupuri tainice care ar conduce astazi lumea, conspiratiile ar acoperi o multime de alte domenii, între care si unele de care ne ocupam în aceasta pagina. Exista parerea ca niste puteri oculte n-ar dori sa stim adevarul despre: adevarata istorie a omenirii (Atlantida, uriasi etc.), pacte secrete cu extraterestrii, natura OZN-urilor, existenta extraterestrilor (vii sau morti) în baze militare unde nu se poate intra, dar si multe alte lucruri.

Citeste mai departe...
 

Cautarea unei constiinte superioare

Imprimare E-mail
joi, 04 iunie 2015

 Continuam sa rezumam, asa cum am facut si în câteva episoade anterioare, opiniile prezentate de ufologul veteran canadian Grant Cameron într-un lung interviu despre „OZN-urile si constiinta umana extinsa”, acordat lui Alex Tsakiris, proprietarul podcastului Skeptiko. Tsakiris se întreba daca experientele psihedelice ar putea avea o relevanta pentru relatia constiinta – extraterestri. El a mentionat ca în emisiunile sale l-a avut ca invitat si pe Dr. Rick Strassman, de la Universitatea din New Mexico.

Citeste mai departe...
 

Conexiunea OZN – constiinta

Imprimare E-mail
vineri, 29 mai 2015

 Am rezumat în episoadele anterioare câteva opinii interesante prezentate de ufologul veteran canadian Grant Cameron, într-un lung interviu despre „OZN-urile si constiinta umana extinsa”, dat lui Alex Tsakiris, proprietarul podcast-ului Skeptiko. Iata mai jos si alte opinii interesante exprimate cu acest prilej. Ufologul a facut trimitere la articolul pe care l-a postat pe site-ul sau, intitulându-l „Cele 64 de motive pentru care Guvernul a decis sa nu-ti spuna adevarul”. Dar, dincolo de aceste motive, investigatiile sale, privind fenomenele mentale asociate cu OZN-urile, l-au condus la convingerea ca si nepamântenii au tendinta sa se ascunda.

Citeste mai departe...
 

Programul „Magnet” si perceptia extrasenzoriala

Imprimare E-mail
joi, 21 mai 2015

 În episodul de saptamâna trecuta am rezumat câteva idei interesante prezentate de ufologul veteran canadian Grant Cameron într-un lung interviu despre „OZN-urile si constiinta umana extinsa”, dat lui Alex Tsakiris, proprietarul podcast-ului Skeptiko. Între altele, Cameron a subliniat ca în ultimele 6-7 decenii a avut loc o evolutie remarcabila a atitudinii comunitatii ufologice, catre întelegerea implicarii constiintei umane în fenomenul OZN.

Citeste mai departe...
 

Un ufolog devine interesat de constiinta extinsa

Imprimare E-mail
joi, 14 mai 2015

 Grant Cameron este un cunoscut ufolog canadian. El s-a implicat în acest domeniu dupa ce, în mai 1975, a avut mai multe observatii OZN personale în Carman, Manitoba, la aproximativ 25 de mile nord de granita Canada-SUA. Obiectul neidentificat pe care l-a vazut a devenit cunoscut, la nivel local, sub numele de Charlie Red Star, a fost zarit în aceeasi perioada, ca si pe parcursul urmatoarelor 18 luni, de sute de alte persoane, în timpul unui val prelungit de aparitii. Cameron a petrecut nenumarate zile în zona, fotografiind o serie de fenomene ciudate si intervievând sute de martori implicati.

Citeste mai departe...
 

Intalniri OZN pe insula Vancouver (2)

Imprimare E-mail
joi, 07 mai 2015

 La 10 mile de spitalul Cowichan, din Duncan, acolo unde s-a petrecut, in noaptea de Anul Nou 1970, spectaculoasa intalnire OZN pe care am relatat-o saptamana trecuta, se afla satul Mill Bay, amplasat pe malul de sud-est al insulei Vancouver. Jim Drummond, un pilot naval si constructor de nave maritime, in varsta de 22 de ani, si-a folosit experienta pentru a transforma un remorcher scos din uz intr-o casa confortabila, pe care o impartea cu mireasa de 18 ani Dianne si cu fiul lor. Nava era ancorata foarte aproape de casa mamei lui Jim, Bea Drummond, aflata chiar pe faleza din Mill Bay.

Citeste mai departe...
 

Intalniri OZN pe insula Vancouver

Imprimare E-mail
joi, 30 aprilie 2015

 Rob Morphy, artist plastic si investigator al faptelor fara explicatii, a recapitulat recent, intr-un articol, o intamplare pe care el o califica drept una dintre cele mai ciudate si fascinante din lunga istorie a observatiilor OZN. O rezumam in cele ce urmeaza. In ajunul Anului Nou, 1970, cu putin inainte de miezul noptii, cu simtul datoriei mai puternic decat regretul ca nu poate participa la revelionul pentru „schimbarea de prefix”, sora medicala Doreen Kendall intra in Cowichan District Hospital (CDH) din Duncan (insula Vancouver, Columbia Britanica, din Canada), pentru schimbul care dura de la miezul noptii la opt dimineata. Ea si-a facut apoi rundele in unitatea de terapie intensiva pentru pacientii varstnici, impreuna cu asistenta licentiata numita Frieda Wilson.

Citeste mai departe...
 

OZN-urile, stiinta si lumina de sub felinar

Imprimare E-mail
sâmbătă, 25 aprilie 2015

 Circula pe internet o alegorie comica geniala, care caricaturizeaza prejudecatile inerente in multe tipuri de cercetare stiintifica. Alegoria are nenumarate forme si, chiar daca uneori imbraca haine moderne, s-a dovedit ca este foarte veche. In niste benzi desenate din Anglia anilor 1920, este infatisat un om beat, in patru labe, cautand atent ceva pe jos, in apropierea unui felinar. Un ofiter de politie care il vede il intreaba ce anume face. Cherchelitul ii raspunde ca este in cautarea cheilor sale.

Citeste mai departe...
 

Opinii despre extraterestri si despre standardele duble

Imprimare E-mail
joi, 16 aprilie 2015

 Nick Pope, actualmente jurnalist independent, a fost, in perioada 1985-2006, angajat civil al Ministerului britanic al Apararii, fiind intre 1991-1994 sef al biroului in care erau investigate rapoartele OZN. Cartile si articolele sale l-au consacrat ca una dintre autoritatile ufologiei actuale. In 2011 el a fost invitat de guvernul Arabiei Saudite sa faca o expunere la Forumul Global al Competitivitatii, un eveniment similar Forumului Economic Mondial de la Davos. Tot acolo au mai fost invitati, ca vorbitori, fostul presedinte american Bill Clinton, fostul prim-ministru britanic, Tony Blair, sau fizicianul Michio Kaku. Publicul de baza provenea din comunitatea de afaceri, cum ar fi reprezentanti ai companiilor Google, IBM, Boeing, Rolls-Royce sau Reuters.

Citeste mai departe...
 

Întâlniri cu umanoizi stranii

Imprimare E-mail
sâmbătă, 11 aprilie 2015

 În ianuarie 2015, Dave Hodrien, presedintele Grupului OZN din Birmingham, a facut publica o interesanta întâlnire cu un umanoid de tip reptilian. Ufologul a fost contactat, la sfârsitul anului 2014, de un soldat britanic, numit Tony, stationat în Germania. Acesta a avut în 2011 o experienta stranie, ale carei detalii au fost precizate treptat, prin numeroase e-mailuri care au urmat si care au permis conturarea unui raport, din care reproducem mai jos esentialul.

Citeste mai departe...
 

OZN-urile survoleaza centrale nucleare franceze?

Imprimare E-mail
joi, 02 aprilie 2015

 In octombrie 2014, numeroase stiri din presa franceza anuntau ca mai multe centrale nucleare din Franta au fost survolate de „avioane fara pilot” sau de „drone”, reperate de catre personalul de paza al obiectivelor respective. Prima ancheta dateaza din 5 octombrie, cand a fost detectat un zbor deasupra centralei Creys-Malville, din departamentul Isčre. In total, intre 5 octombrie si 2 noiembrie au fost survolate 13 din cele 19 centrale nucleare franceze. Numai ca in jurul centralelor nucleare este interzis orice survol, pe o raza de 5 kilometri si la o inaltime mai mica de 1.000 de metri. Cei ce incalca aceasta lege sunt pasibili de o pedeapsa de un an de inchisoare si o amenda de 75.000 de euro.

Citeste mai departe...
 

Lumini misterioase in Oceanul Pacific

Imprimare E-mail
joi, 26 martie 2015

 In noaptea de 24 august 2014, un avion cargo Boeing 747-8 zbura, cu o viteza de aproximativ 1100 km pe ora, la confortabila altitudine de croaziera de 10400 de metri, deasupra Oceanului Pacific, undeva la sud de peninsula Kamceatka. Erau, ca de obicei, doar doua persoane la bord, pilotul si copilotul olandez Christiaan van Heijst. Erau plecati de aproximativ cinci ore din Hong Kong, au depasit de mult timp Japonia si mai aveau circa 4,5 ore pana sa ajunga in Alaska, atunci cand, foarte departe in fata, de-a lungul orizontului, au zarit o izbucnire de lumina care putea fi un fulger, dar unul mult mai intens decat vazusera ei vreodata si orientat vertical de jos in sus.

Citeste mai departe...
 

O intalnire OZN in Papua Noua Guinee

Imprimare E-mail
vineri, 20 martie 2015

 Bill Chalker este coordonatorul Centrului de Investigatii OZN (UFOIC) din Sydney, Australia, ca si al grupului pentru dovezi fizice ale anomaliilor (APEG), dar si autorul mai multor carti despre fenomenul OZN. Intr-o postare din ianuarie 2015 el a rememorat experienta din 1959 a reverendului William Booth Gill de la misiunea Boianai din Papua Noua Guinee, una dintre cele mai interesante observatii OZN raportate vreodata.

Citeste mai departe...
 

O rapire din Italia supusa contestatiilor

Imprimare E-mail
joi, 12 martie 2015

 In iulie 2009, un canal italian de televiziune a difuzat interviul luat unei femei de 40 de ani din Sardinia, pe nume Giovanna Podda (foto), care afirma ca a fost, de repetate ori, rapita de extraterestri si inseminata artificial de 18 ori, de niste omuleti cenusii, iar ultima oara si de aratari dintr-o alta rasa. Interviul a produs o oarecare rumoare chiar si printre ufologi. Daca în SUA astfel de marturii exista cu miile si chiar s-au banalizat, inclusiv în ochii marelui public, majoritatea ufologilor europeni au avut rezerve fata de rapirile OZN, dar mai ales fata de pretinsele experiente genetice pe care misteriosii vizitatori le-ar efectua asupra oamenilor.

Citeste mai departe...
 

Un ADN cu interventii extraterestre?

Imprimare E-mail
vineri, 06 martie 2015

 Am mai descris, pe scurt, intr-un alt articol, patania lui Peter Khoury, din Sydney, Australia, emigrant libanez, casatorit in 1990 si avand doi copii. El spune ca, pe 23 iulie 1992, a fost vizitat, in casa bine incuiata, de doua femei, dintre care una era o „blonda nordica” foarte inalta, cu ochi albastri, de doua-trei ori mai mari decat normalul, barbia ascutita, parul blond extrem de fin si pielea alba. Cealalta avea un ten masliniu si parul negru. Dupa un mic incident, cele doua au disparut fara urma, tot atat de brusc cum au aparut, dar au lasat in urma lor un fir de par blond, pe care Khoury l-a recuperat si l-a oferit pentru a fi supus analizei ADN.

Citeste mai departe...
 

Intalniri stranii

Imprimare E-mail
joi, 26 februarie 2015

 Pe 27 august 1979, la miezul noptii, ajutorul de serif Val Johnson din Warren, Minnesota, era in patrulare pe o sosea. Nu se vedea nicio lumina, cu exceptia uneia care parea sa pluteasca deasupra carosabilului, cam la o mila distanta. Curios, Johnson s-a indreptat cu masina de interventie intr-acolo. Dintr-o data, intr-un mod imposibil, lumina era de-acum deasupra lui, invaluindu-l intr-o stralucire orbitoare. A calcat puternic frana si, chiar inainte de a-si pierde cunostinta, a mai auzit cum se sparge ceva de sticla.

Citeste mai departe...
 

Faimoasa poveste cu „gazul de mlastina”

Imprimare E-mail
joi, 19 februarie 2015

 Pe 14 martie 1966, începând cu ora 3.50, timp de doua ore si jumatate, sapte martori oculari au raportat ca un un obiect zburator neidentificat face manevre deasupra districtelor Livingston si Washtenaw din statul Michigan, SUA. Cei sapte martori erau ofiteri de politie si adjuncti de serif din cele doua districte. Mai mult, povestile lor erau sustinute de mai mult de alti 100 de martori, printre care William Van Horn, un director de aparare civila, si zeci de studenti care au urmarit obiectul în forma de minge de rugby timp de patru ore, în timp ce se deplasa în apropiere de campusul Universitatii din Michigan, de un aeroport local si o de o mlastina din apropiere.

Citeste mai departe...
 

OZN cu fotbal si „par de înger”

Imprimare E-mail
vineri, 13 februarie 2015

 La sfârsitul lunii octombrie 2014, comunitatea ufologilor a rememorat un caz nerezolvat, petrecut cu saizeci de ani în urma. Pe 27 octombrie 1954, la ora 14.20, multi locuitori din Florenta si din localitati vecine au observat ca deasupra capetelor lor au aparut niste „corpuri” stralucitoare ciudate, de culoare alba, care navigau pe cer, de la un capat la altul, uneori în perechi, alteori grupate. Efectuau miscari în zig-zag si apoi se departau rapid spre sud-est. Într-o ora au fost numarate douazeci, poate treizeci.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 199 - 220 din 974

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 7,50 lei
- 2 luni: 15,00 lei
- 3 luni: 22,50 lei
- 4 luni: 30,00 lei
- 5 luni: 37,50 lei
- 6 luni: 45,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (70 euro sau 80 $, un abonament pe sase luni; 35 euro sau 40 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Misterele unei capodopere
» David Nichols – spionul sadic al Americii
» De la paranormal la fizica experimentala
» Gogosele cu cascaval
» De sezon
» Arborele mexican, salvator de vieti
» Biserica cu Luna
» Arta de a infrunta moartea
» Cetatea din lac
» Ciuperca unghiilor
» O printesa deocheata la Sibiu
» Regizori care au debutat cu dreptul
» Horoscopul saptamanii: 24-30 iunie 2019
» 20 iunie 451 – Batalia de pe Campiile Catalaunice
» Tema: „PADURI”
» Unde sunt codurile da Vinci
» Unde sunt codurile da Vinci
» Proiectul Horizon, un plan destinat Lunii
» A fost un proiect OZN si nu doar aviatic
» Rata cu salata de cartofi
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9