Prima pagina arrow PARANORMAL 05 Jun 2020
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 9 vizitatori online

PARANORMAL

Adevarul e dincolo de noi! Exista puteri si calitati pe care doar putini le au sau apartin tuturor dar foarte putini sunt constienti de ele si stiu sa le foloseasca? Aflati raspunsul in sectiunea paranormal.

Demistificatori OZN cu ochelari de cal

Imprimare E-mail
vineri, 21 august 2015

 Jurnalista de investigatie Leslie Kean a publicat in 2011 cartea „OZN-uri – Generali, piloti si oficiali guvernamentali depun marturie” (una dintre cele mai serioase lucrari de ufologie din ultimul timp, tradusa si publicata prompt si in romaneste), devenita „New York Times bestseller”. Ea se concentreaza doar pe cele mai bune dovezi OZN si pe rapoarte documentate oficial, toate venind din sursele cele mai credibile. Deoarece, se stie, 95 la suta din toate observatiile OZN sunt in cele din urma identificate, cartea este preocupata doar de cele 5 procente ramase – acele evenimente OZN care au fost complet investigate, implica mai multi martori si date ample si totusi nu pot fi explicate.

Citeste mai departe...
 

Desecretizari amanate si siguranta zborurilor

Imprimare E-mail
joi, 13 august 2015

 La sfarsitul lunii martie 2015, Ministerul Apararii al Marii Britanii a fost acuzat de musamalizare OZN, dupa ce a intarziat publicarea unui volum masiv de documente, poreclit intre timp „Dosarele X ale Marii Britanii”.  La sfarsitul anului trecut, Ministerul Apararii a promis sa elibereze 18 noi fisiere OZN, dar nu a reusit sa-si materializeze promisiunea. Dupa ce Lordul Black din Brentwood a depus o interpelare in Camera Lorzilor, Ministerul Apararii a recunoscut ca nu a dat inca documentele Arhivelor Nationale, pentru a fi facute publice, acuzand „cerinte suplimentare de procesare” si declarand ca fisierele vor fi publicate la sfarsitul anului 2015 sau in 2016.

Citeste mai departe...
 

Armata din Chile ia în serios fenomenul OZN

Imprimare E-mail
luni, 10 august 2015

 Pe data de 3 septembrie 2012, în jurul orei 19:45, un paramedic si un tehnician medical de la urgente au oprit pentru a alimenta o ambulanta a Spitalului Fortelor Aeriene de la pompa de carburant aflata pe teritoriul prestigioasei Academii a Aviatiei de Razboi (Academia de Guerra Aérea) din Santiago, Chile, institutie care ofera cursuri de formare pentru ofiterii de rang înalt ai fortelor aeriene. Cei doi erau asistati de un sergent, responsabil cu supravegherea securitatii instalatiei. Dintr-o data, toti trei au observat cinci lumini venind peste muntii Anzi dinspre nord-est, într-o formatiune orizontala, si deplasându-se în directia Academiei.

Citeste mai departe...
 

Hilary Clinton, nadejdea unor activisti OZN

Imprimare E-mail
joi, 30 iulie 2015

 Unii activisti OZN din SUA au primit cu entuziasm stirea ca Hilary Clinton si-a anuntat candidatura pentru alegerile prezidentiale din 2016. Ei cred ca, în cazul în care ar ajunge la Casa Alba, ea ar fi în stare sa puna capat secretomaniei OZN, deci sa înlature ceea ce ei numesc „cea mai mare musamalizare din câte exista”. Unul dintre acestia este Stephen Bassett, considerat „unicul lobbyist OZN înregistrat pe Dealul Capitoliului” din Washington. La începutul lunii aprilie 2015, jurnalistul AJ Vicens comenta, într-un articol, ca Basset sustine candidatura doamnei Clinton, deoarece el considera ca dezvaluirea completa a ceea ce guvernul Statelor Unite stie despre extraterestri „este cea mai importanta problema din lume”.

Citeste mai departe...
 

Umanoizi nepamânteni umbla printre armele nucleare

Imprimare E-mail
joi, 23 iulie 2015

 Robert Hastings este un vechi investigator al prezentei OZN-urilor deasupra depozitelor si silozurilor cu arme nucleare. Începând din 1973, el a intervievat peste 150 de martori ai unor asemenea cazuri. În aprilie 2015, Hastings scria pe site-ul sau, pentru prima data, despre marturii care vorbesc si despre prezenta unor fiinte aparent nepamântene în astfel de incidente. Martorul sau principal era Christopher Cabrera, fost membru al politiei de securitate, activând din 1998 pâna în 2002, mai ales în „Zona 2” din baza Nellis, lânga Las Vegas, pe atunci unul dintre cele doua depozite principale de arme nucleare ale Fortelor Aeriene din Statele Unite.

Citeste mai departe...
 

OZN-urile au fost avioane-spion ale CIA?

Imprimare E-mail
vineri, 17 iulie 2015

 Robert Sheaffer este un investigator sceptic al fenomenelor paranormale, între altele oponent al originii extraterestre a fenomenului OZN. Cu atât mai interesanta este luarea sa de pozitie împotriva unei afirmatii a CIA care a circulat la sfârsitul anului 2014 si care, în cultura populara, a devenit imediat stirea ca s-a gasit explicatia fenomenului OZN – si anume ca ele ar fi avioane-spion de tip U2.

Citeste mai departe...
 

Diapozitive extraterestre la Roswell?

Imprimare E-mail
joi, 09 iulie 2015

 In luna mai 2015, subiectul cel mai fierbinte în ufologie a fost cel despre doua diapozitive color care au fost expuse în cadrul unei manifestari de mare anvergura, în Mexico City, pe 5 mai, în prezenta a numerosi ufologi de renume. Diapozitivele arata „un organism neobisnuit într-o cutie de sticla”. Creatura are un corp mic, subtire si un cap mare, deci s-a zis ca ar putea sa fie un extraterestru... Expertii au stabilit ca filmul Kodachrome a fost expus în 1947, deci s-a dedus ca poate reprezinta un omulet din OZN-ul prabusit în acel an la Roswell, în statul New Mexico.

Citeste mai departe...
 

OZN prabusit în Rusia?

Imprimare E-mail
joi, 02 iulie 2015

 În precedentele doua articole, ne-am referit la filme cu extraterestri si autopsii. E pacat sa nu amintim, alaturi de ele, si de un faimos caz rusesc. În decembrie 1991, Uniunea Sovietica disparea. În Occident se stia ca diversele servicii de informatii sovietice detineau numeroase documente, inclusiv provenind din programele (Setka MO, Setka AN etc.) de monitorizare a fenomenului OZN. În acelasi timp stiau ca, în haosul tranzitiei la noua Rusie, toate aceste informatii pot ajunge pe piata neagra, de unde putea fi obtinut orice document, pentru pretul corect în valuta forte (ceea ce s-a si întâmplat).

Citeste mai departe...
 

Un film cu un extraterestru?

Imprimare E-mail
joi, 25 iunie 2015

 La începutul anului 2015, Ben Emlyn-Jones, un blogger pe subiecte controversate, comenta ca, la foarte putin timp dupa lansarea, în 1995, a faimosului film al lui Ray Santilli despre o „autopsie extraterestra”, a aparut si o înregistrare similara, mult mai putin cunoscuta, nu mai putin incitanta, care nici pâna azi nu a fost definitiv clarificata.

Citeste mai departe...
 

Filmele cu extraterestri – o perdea de ceata?

Imprimare E-mail
joi, 18 iunie 2015

 Internetul (si nu numai) este inundat cu filme si istorii senzationale privind aparitii OZN, relatii cu extraterestri, baze subterane, tratate secrete, autopsii ale unor creaturi din nave nepamântene prabusite s.a.m.d. O parte dintre acestea sunt foarte bine realizate. Unii cred ca multe ar putea fi autentice, altii spun ca n-are rost sa se uite la ele, convinsi fiind ca sunt cu siguranta falsuri întrucât „asa ceva nu poate exista (conform celor învatate la scoala), deci asa ceva nu exista”. Pentru cineva, de buna credinta, dar nefamiliarizat, domeniul apare extrem de cetos, împiedicându-te sa deosebesti adevarul de minciuna. Mai putem adauga ca se pare ca cineva, undeva sus, iubeste aceasta ceata.

Citeste mai departe...
 

Psihologia teoriei conspiratiei

Imprimare E-mail
sâmbătă, 13 iunie 2015

 Teoria conspiratiei este un subiect la moda. Convingerea ca o elita mondiala cunoaste o multime de secrete pe care le ascunde marelui public are multi adepti. Pe lânga conjuratii politice, ori grupuri tainice care ar conduce astazi lumea, conspiratiile ar acoperi o multime de alte domenii, între care si unele de care ne ocupam în aceasta pagina. Exista parerea ca niste puteri oculte n-ar dori sa stim adevarul despre: adevarata istorie a omenirii (Atlantida, uriasi etc.), pacte secrete cu extraterestrii, natura OZN-urilor, existenta extraterestrilor (vii sau morti) în baze militare unde nu se poate intra, dar si multe alte lucruri.

Citeste mai departe...
 

Cautarea unei constiinte superioare

Imprimare E-mail
joi, 04 iunie 2015

 Continuam sa rezumam, asa cum am facut si în câteva episoade anterioare, opiniile prezentate de ufologul veteran canadian Grant Cameron într-un lung interviu despre „OZN-urile si constiinta umana extinsa”, acordat lui Alex Tsakiris, proprietarul podcastului Skeptiko. Tsakiris se întreba daca experientele psihedelice ar putea avea o relevanta pentru relatia constiinta – extraterestri. El a mentionat ca în emisiunile sale l-a avut ca invitat si pe Dr. Rick Strassman, de la Universitatea din New Mexico.

Citeste mai departe...
 

Conexiunea OZN – constiinta

Imprimare E-mail
vineri, 29 mai 2015

 Am rezumat în episoadele anterioare câteva opinii interesante prezentate de ufologul veteran canadian Grant Cameron, într-un lung interviu despre „OZN-urile si constiinta umana extinsa”, dat lui Alex Tsakiris, proprietarul podcast-ului Skeptiko. Iata mai jos si alte opinii interesante exprimate cu acest prilej. Ufologul a facut trimitere la articolul pe care l-a postat pe site-ul sau, intitulându-l „Cele 64 de motive pentru care Guvernul a decis sa nu-ti spuna adevarul”. Dar, dincolo de aceste motive, investigatiile sale, privind fenomenele mentale asociate cu OZN-urile, l-au condus la convingerea ca si nepamântenii au tendinta sa se ascunda.

Citeste mai departe...
 

Programul „Magnet” si perceptia extrasenzoriala

Imprimare E-mail
joi, 21 mai 2015

 În episodul de saptamâna trecuta am rezumat câteva idei interesante prezentate de ufologul veteran canadian Grant Cameron într-un lung interviu despre „OZN-urile si constiinta umana extinsa”, dat lui Alex Tsakiris, proprietarul podcast-ului Skeptiko. Între altele, Cameron a subliniat ca în ultimele 6-7 decenii a avut loc o evolutie remarcabila a atitudinii comunitatii ufologice, catre întelegerea implicarii constiintei umane în fenomenul OZN.

Citeste mai departe...
 

Un ufolog devine interesat de constiinta extinsa

Imprimare E-mail
joi, 14 mai 2015

 Grant Cameron este un cunoscut ufolog canadian. El s-a implicat în acest domeniu dupa ce, în mai 1975, a avut mai multe observatii OZN personale în Carman, Manitoba, la aproximativ 25 de mile nord de granita Canada-SUA. Obiectul neidentificat pe care l-a vazut a devenit cunoscut, la nivel local, sub numele de Charlie Red Star, a fost zarit în aceeasi perioada, ca si pe parcursul urmatoarelor 18 luni, de sute de alte persoane, în timpul unui val prelungit de aparitii. Cameron a petrecut nenumarate zile în zona, fotografiind o serie de fenomene ciudate si intervievând sute de martori implicati.

Citeste mai departe...
 

Intalniri OZN pe insula Vancouver (2)

Imprimare E-mail
joi, 07 mai 2015

 La 10 mile de spitalul Cowichan, din Duncan, acolo unde s-a petrecut, in noaptea de Anul Nou 1970, spectaculoasa intalnire OZN pe care am relatat-o saptamana trecuta, se afla satul Mill Bay, amplasat pe malul de sud-est al insulei Vancouver. Jim Drummond, un pilot naval si constructor de nave maritime, in varsta de 22 de ani, si-a folosit experienta pentru a transforma un remorcher scos din uz intr-o casa confortabila, pe care o impartea cu mireasa de 18 ani Dianne si cu fiul lor. Nava era ancorata foarte aproape de casa mamei lui Jim, Bea Drummond, aflata chiar pe faleza din Mill Bay.

Citeste mai departe...
 

Intalniri OZN pe insula Vancouver

Imprimare E-mail
joi, 30 aprilie 2015

 Rob Morphy, artist plastic si investigator al faptelor fara explicatii, a recapitulat recent, intr-un articol, o intamplare pe care el o califica drept una dintre cele mai ciudate si fascinante din lunga istorie a observatiilor OZN. O rezumam in cele ce urmeaza. In ajunul Anului Nou, 1970, cu putin inainte de miezul noptii, cu simtul datoriei mai puternic decat regretul ca nu poate participa la revelionul pentru „schimbarea de prefix”, sora medicala Doreen Kendall intra in Cowichan District Hospital (CDH) din Duncan (insula Vancouver, Columbia Britanica, din Canada), pentru schimbul care dura de la miezul noptii la opt dimineata. Ea si-a facut apoi rundele in unitatea de terapie intensiva pentru pacientii varstnici, impreuna cu asistenta licentiata numita Frieda Wilson.

Citeste mai departe...
 

OZN-urile, stiinta si lumina de sub felinar

Imprimare E-mail
sâmbătă, 25 aprilie 2015

 Circula pe internet o alegorie comica geniala, care caricaturizeaza prejudecatile inerente in multe tipuri de cercetare stiintifica. Alegoria are nenumarate forme si, chiar daca uneori imbraca haine moderne, s-a dovedit ca este foarte veche. In niste benzi desenate din Anglia anilor 1920, este infatisat un om beat, in patru labe, cautand atent ceva pe jos, in apropierea unui felinar. Un ofiter de politie care il vede il intreaba ce anume face. Cherchelitul ii raspunde ca este in cautarea cheilor sale.

Citeste mai departe...
 

Opinii despre extraterestri si despre standardele duble

Imprimare E-mail
joi, 16 aprilie 2015

 Nick Pope, actualmente jurnalist independent, a fost, in perioada 1985-2006, angajat civil al Ministerului britanic al Apararii, fiind intre 1991-1994 sef al biroului in care erau investigate rapoartele OZN. Cartile si articolele sale l-au consacrat ca una dintre autoritatile ufologiei actuale. In 2011 el a fost invitat de guvernul Arabiei Saudite sa faca o expunere la Forumul Global al Competitivitatii, un eveniment similar Forumului Economic Mondial de la Davos. Tot acolo au mai fost invitati, ca vorbitori, fostul presedinte american Bill Clinton, fostul prim-ministru britanic, Tony Blair, sau fizicianul Michio Kaku. Publicul de baza provenea din comunitatea de afaceri, cum ar fi reprezentanti ai companiilor Google, IBM, Boeing, Rolls-Royce sau Reuters.

Citeste mai departe...
 

Întâlniri cu umanoizi stranii

Imprimare E-mail
sâmbătă, 11 aprilie 2015

 În ianuarie 2015, Dave Hodrien, presedintele Grupului OZN din Birmingham, a facut publica o interesanta întâlnire cu un umanoid de tip reptilian. Ufologul a fost contactat, la sfârsitul anului 2014, de un soldat britanic, numit Tony, stationat în Germania. Acesta a avut în 2011 o experienta stranie, ale carei detalii au fost precizate treptat, prin numeroase e-mailuri care au urmat si care au permis conturarea unui raport, din care reproducem mai jos esentialul.

Citeste mai departe...
 

OZN-urile survoleaza centrale nucleare franceze?

Imprimare E-mail
joi, 02 aprilie 2015

 In octombrie 2014, numeroase stiri din presa franceza anuntau ca mai multe centrale nucleare din Franta au fost survolate de „avioane fara pilot” sau de „drone”, reperate de catre personalul de paza al obiectivelor respective. Prima ancheta dateaza din 5 octombrie, cand a fost detectat un zbor deasupra centralei Creys-Malville, din departamentul Isčre. In total, intre 5 octombrie si 2 noiembrie au fost survolate 13 din cele 19 centrale nucleare franceze. Numai ca in jurul centralelor nucleare este interzis orice survol, pe o raza de 5 kilometri si la o inaltime mai mica de 1.000 de metri. Cei ce incalca aceasta lege sunt pasibili de o pedeapsa de un an de inchisoare si o amenda de 75.000 de euro.

Citeste mai departe...
 

Lumini misterioase in Oceanul Pacific

Imprimare E-mail
joi, 26 martie 2015

 In noaptea de 24 august 2014, un avion cargo Boeing 747-8 zbura, cu o viteza de aproximativ 1100 km pe ora, la confortabila altitudine de croaziera de 10400 de metri, deasupra Oceanului Pacific, undeva la sud de peninsula Kamceatka. Erau, ca de obicei, doar doua persoane la bord, pilotul si copilotul olandez Christiaan van Heijst. Erau plecati de aproximativ cinci ore din Hong Kong, au depasit de mult timp Japonia si mai aveau circa 4,5 ore pana sa ajunga in Alaska, atunci cand, foarte departe in fata, de-a lungul orizontului, au zarit o izbucnire de lumina care putea fi un fulger, dar unul mult mai intens decat vazusera ei vreodata si orientat vertical de jos in sus.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 199 - 220 din 980

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 7,50 lei
- 2 luni: 15,00 lei
- 3 luni: 22,50 lei
- 4 luni: 30,00 lei
- 5 luni: 37,50 lei
- 6 luni: 45,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (70 euro sau 80 $, un abonament pe sase luni; 35 euro sau 40 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Unde sunt ei?
» Cum si-a otravit guvernul SUA propriii cetateni
» Noi instructiuni OZN pentru marina
» Vitel cu ciuperci
» Solutii valoroase pentru ten
» ĂŽnvierea Ă®mparatilor romani
» Brno, orasul fortareata
» Satul ca un muzeu de arta
» „Batrânii” Terrei
» Cine-i nascut Ă®n ianuarie...
» Locul unde razboiul e pace
» Afaceri de miliarde
» Horoscopul saptamanii: 5-11 august 2019
» 1 august 1589 – Asasinarea regelui Henric al III-lea al Frantei
» Tema: „CAPITALE”
» Om sau masina
» Vasili Arhipov, omul care a oprit razboiul atomic
» New York Times, din nou despre OZN-uri
» Creier pane
» Trei masti naturale
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9