Prima pagina arrow PARANORMAL
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 6 vizitatori online

PARANORMAL

Adevarul e dincolo de noi! Exista puteri si calitati pe care doar putini le au sau apartin tuturor dar foarte putini sunt constienti de ele si stiu sa le foloseasca? Aflati raspunsul in sectiunea paranormal.

Teofaniile si hipercivilizatiile

Imprimare E-mail
miercuri, 30 octombrie 2019

Am prezentat, in articolele anterioare, trei categorii de „magii”: fenomenul OZN, rapirile si vechile traditii, pentru a sustine ipoteza ca Pamantul e monitorizat, de mult timp, de hipercivilizatii. O a patra categorie de asemenea „magii” ar putea fi miracolele religioase.

Citeste mai departe...
 

O prezenta multimilenara

Imprimare E-mail
mari, 22 octombrie 2019

Discutand ipoteza hipercivilizatiilor, spuneam ca aproape sigur reprezentantii sai au explorat si inventariat Galaxia noastra, pana la cel mai mic detaliu semnificativ, înca de milioane de ani. Ne putem deci întreba – nu cumva Pamantul si vietatile sale au fost luate, înca de atunci, sub ocrotirea lor? În articolele anterioare am examinat doua dintre „magiile” care ar dovedi ca sunt aici: fenomenul OZN si rapirile.

Citeste mai departe...
 

Rapirile OZN un experiment genetic?

Imprimare E-mail
mari, 15 octombrie 2019

In articolul de saptamana trecuta am prezentat rapirile extraterestre ca o dovada a prezentei unor hipercivilizatii in preajma noastra. Un aspect si mai socant este ca se pare ca circa jumatate dintre cazurile de rapire contin elemente care sugereaza ca un obiectiv important al acestora ar putea fi un imens experiment genetic efectuat asupra speciei umane.

Citeste mai departe...
 

„Magia” rapirilor extraterestre

Imprimare E-mail
miercuri, 09 octombrie 2019

Am argumentat, pe aceasta pagina, posibilitatea ca in preajma noastra sa se afle hipercivilizatii, poate cu sute de milioane de ani mai avansate decat noi.

Citeste mai departe...
 

De ce sunt secrete observatiile OZN?

Imprimare E-mail
miercuri, 02 octombrie 2019

Am argumentat, in articolele anterioare, ca fenomenul OZN ar putea fi una dintre „magiile” unor presupuse hipercivilizatii aflate in preajma noastra. Oficial, nimeni nu poseda o explicatie pentru ele, iar aparitiile continua, de peste 70 de ani, sa intrige si sa deruteze structurile militare ale marilor puteri. Evident, fiecare spera ca, obtinand mai multe informatii cu privire la tehnologiile lor exotice, va obtine un avantaj relativ fata de alte tari, prin noi arme ofensive sau defensive.

Citeste mai departe...
 

„Magiile” hipercivilizatiilor

Imprimare E-mail
miercuri, 18 septembrie 2019

In articolele precedente am afirmat si am argumentat, teoretic, ca este extrem de probabil sa fim monitorizati de civilizatii vechi de sute de milioane de ani, pe care le-am numit hipercivilizatii. Dar o teorie, oricat ar fi de perfect inchegata, nu are nicio valoare, daca nu se confirma si in practica, prin  fapte pe care le explica mai bine decat alte teorii. Daca sustinem ca „ei sunt aici”, constatam noi oare, in jurul nostru, si acele „magii” ale lor, la care facea trimitere Arhur C. Clarke? Avem vreo dovada in acest sens?

Citeste mai departe...
 

Ipoteza extraterestra primitiva si hipercivilizatiile

Imprimare E-mail
joi, 12 septembrie 2019

Cititorul care a urmarit episoadele de pana aici, a inteles deja ca, incercand sa explicam fenomenul OZN si alte situatii paranormale asociate, dispunem, de fapt, de doua ipoteze extraterestre, foarte diferite: una o putem numi „ipoteza extraterestra primitiva”, iar cealalta este „ipoteza hipercivilizatiilor”.

Citeste mai departe...
 

Prapastia timpului si hipercivilizatiile

Imprimare E-mail
miercuri, 04 septembrie 2019

Am evocat, in articolele precedente, imensitatea intinderilor cosmice si conditiile extrem de speciale de care a beneficiat Pamantul, intelegand ca civilizatiile tehnologice, asemanatoare cu a noastra, par sa fie mult mai putine decat s-a sperat inainte.

Citeste mai departe...
 

Sansele vietii inteligente

Imprimare E-mail
miercuri, 28 august 2019

Mentionam, în episodul de saptamana trecuta, ca mai multi analisti estimeaza ca civilizatia construita de oameni pe Pamant ar putea fi una dintre foarte putinele din Galaxie, daca nu cumva singura din mai multe galaxii. Pentru a argumenta aceasta afirmatie surprinzatoare, este util sa recapitulam atat principalele jaloane ale drumului pana la civilizatia noastra, cat si cumulul de sanse de care am avut parte.

Citeste mai departe...
 

Imensitatea Universului

Imprimare E-mail
joi, 22 august 2019

Cititorii care au urmarit atent serialul de pe aceasta pagina stiu ca militarii din intreaga lume observa OZN-uri si le vad din ce in ce mai bine, pe masura ce radarele si aparatura de termoviziune devin tot mai performante.

Citeste mai departe...
 

Militarii isi pun intrebari

Imprimare E-mail
miercuri, 14 august 2019

Pe portalul InMilitary, apartinand de American Military University, a fost publicat, pe 14 iunie 2019, un articol al veteranului US Army si al Fortelor aeriene americane, Wes O’Donnell, editor principal al portalului, in care acesta incearca sa analizeze ce ar putea fi totusi obiectele stranii cu care s-a confruntat in ultimul timp personalul marinei militare, de pilda in 2004, in largul coastei de vest si in 2014/15 in largul coastei de est a SUA.

Citeste mai departe...
 

Pentagonul recunoaste ca a urmarit OZN

Imprimare E-mail
miercuri, 07 august 2019

Intr-o declaratie furnizata exclusiv catre ziarul The New York Post, la sfarsitul lunii mai 2019, un purtator de cuvant al Departamentului Apararii a declarat ca o initiativa secreta a guvernului numita Programul de identificare a amenintarilor aerospatiale avansate (Advanced Aerospace Threat Identification Program – AATIP) de fapt „a urmarit cercetarea si investigarea fenomenelor aeriene neidentificate”.

Citeste mai departe...
 

Noi instructiuni OZN pentru marina

Imprimare E-mail
miercuri, 31 iulie 2019

În aprilie 2019, marina militara a SUA (US Navy) a trimis un nou set de instructiuni clasificate pentru raportarea „fenomenelor aeriene neidentificate” (Unidentified Aerial Phenomena – UAP). Ele sunt destinate sa ofere noi orientari, pentru piloti si alte persoane, privind raportarea întâlnirilor cu „aeronave neidentificate”, un pas important în crearea unui proces formal de colectare si analiza a observatiilor inexplicabile, ca si de ridicare a stigmatului pus asupra lor.

Citeste mai departe...
 

New York Times, din nou despre OZN-uri

Imprimare E-mail
miercuri, 24 iulie 2019

Asa cum am amintit, de mai multe ori, pe aceasta pagina, in decembrie 2017, Helene Cooper, Ralph Blumenthal si Leslie Kean dezvaluiau, printr-un articol senzational, publicat in ziarul The New York Times, ca, in perioada 2008-2012, la Pentagon, s-au cheltuit in secret 22 milioane de dolari, pentru a afla ce sunt OZN-urile, pe ce se bazeaza insusirile lor exceptionale si cum ar putea fi acestea reproduse in folosul industriei militare. Unul dintre cazurile examinate in detaliu a fost cel din 2004, cand echipajul de pe portavionul Nimitz si de pe navele insotitoare, au vazut pe radar, in largul portului San Diego, timp de doua saptamani, mai multe obiecte zburatoare neidentificate. Unul dintre acestea, poreclit „Tic Tac”, a fost zarit si cu ochiul liber si, fiind filmat prin termoviziune, un videoclip a ajuns si pe youtube.

Citeste mai departe...
 

Obiecte subacvatice neidentificate

Imprimare E-mail
miercuri, 17 iulie 2019

Asocierea dintre OZN-uri si apa, altfel spus obiectele subacvatice neidentificate (OSN) constituie o veche preocupare a ufologiei. Dar de la recentele dezvaluiri privind proiectele Pentagonului si incidentele din US Navy, asocierea OZN-urilor cu apa este privita într-o noua lumina.

Citeste mai departe...
 

Noi marturii despre cazul Pascagoula

Imprimare E-mail
miercuri, 10 iulie 2019

In seara zilei de 11 octombrie 1973, in Pascagoula, un orasel, avand putin peste 20.000 de locuitori, din districtul Jackson al statului Mississippi, contramaistrul Charles Hickson (42 ani, decedat in 2011, la varsta de 80 de ani) si muncitorul Calvin Parker (19 ani), de la santierul naval local, au iesit la pescuit, nu departe de varsarea raului Pascagoula in Golful Mexic.

Citeste mai departe...
 

Dovezi OZN si opacitatea autoritatilor

Imprimare E-mail
joi, 04 iulie 2019

In decembrie 2017, a devenit publica existenta unui proiect, cu acronimul AAWSAP, prin care Agentia de Informatii a Armatei Americane dorea sa afle ce sunt OZN-urile si cum ar putea fi reproduse performantele lor, in scop militar.

Citeste mai departe...
 

Proiecte militare OZN in Marea Britanie

Imprimare E-mail
miercuri, 26 iunie 2019

Nick Pope a fost, timp de 21 de ani, functionar public în Ministerul Apararii (MoD) al Regatului Unit, iar între 1991 si 1994, atributiile sale au inclus investigarea rapoartelor privind observatiile OZN pe teritoriul britanic. Într-o perioada în care varful de lance al investigarii enigmei OZN sta în proiectele militare recent dezvaluite, expertiza sa face ca opiniile sa fie deosebit de pretuite.

Citeste mai departe...
 

De la paranormal la fizica experimentala

Imprimare E-mail
miercuri, 19 iunie 2019

Recent, pe platforma de intrebari si raspunsuri Quora, Luis Elizondo, fostul director al proiectului OZN – AATIP – de la Pentagon si actualmente directorul programelor speciale ale Academiei To the Stars, a raspuns pe larg la intrebarea: „ce inseamna paranormal?” Rezum, in continuare, o parte din interesantele sale comentarii.

Citeste mai departe...
 

A fost un proiect OZN si nu doar aviatic

Imprimare E-mail
miercuri, 12 iunie 2019

In decembrie 2017, Pentagonul a recunoscut, pus in fata unor dovezi pe care nu le putea respinge, ca Agentia de Informatii a Apararii din SUA a finantat, intre 2008 si 2012, un program secret, numit AAWSAP (Advanced Airspace Weapon Systems Applications Program) sau AATIP (Advanced Aerospace Threat Identification Program), despre care s-a vazut ca studia de fapt fenomenul OZN. Dar, spunea aceeasi autoritate, dupa 2012, armata americana
n-a mai avut o asemenea preocupare.

Citeste mai departe...
 

Rusia si supersoldatii viitorului

Imprimare E-mail
miercuri, 05 iunie 2019

Am mai scris pe aceasta pagina ca, dupa 1995, s-a recunoscut oficial ca structurile informationale ale armatei americane au antrenat, in cadrul pregatirilor pentru un razboi psihologic, sute de „spioni psi”, cu calitati de clarviziune si nu numai. Actiunea a inceput inca din anii 1970, intre altele sub impulsul unor informatii ca rusii ar fi mult mai avansati in acest domeniu.

Citeste mai departe...
 

Despre scepticismul cel rau

Imprimare E-mail
miercuri, 29 mai 2019

George Knapp este unul dintre cei mai cunoscuti reporteri in domeniul OZN. Productiile sale au adus, de fiecare data noutati si puncte de vedere demne de luat in seama. La fel a fost si la expunerea pe care a facut-o, pe 20 martie 2019, la Conferinta OZN din Las Vegas si din care voi rezuma in continuare cateva idei.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 23 - 44 din 1014

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 7,50 lei
- 2 luni: 15,00 lei
- 3 luni: 22,50 lei
- 4 luni: 30,00 lei
- 5 luni: 37,50 lei
- 6 luni: 45,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (70 euro sau 80 $, un abonament pe sase luni; 35 euro sau 40 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
WhatsApp:
0722.625.622
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» De ce avem ani bisecti?
» Misiune imposibila: capturarea lui Tito
» Apar noi detalii despre cazul Pascagoula
» Ciocolata provoaca acnee?
» Briose glazurate
» Pamântul, în „stop cardio-respirator”
» Catedrala din Bonn
» Pe urmele „Ambasadorilor”
» O armura straveche si misterioasa
» Electrohipersensibilitatea, o afectiune Hi-Tech
» Refugiu în fata unui prezent coplesitor
» Aventuri pe mare ca la Hollywood
» Horoscopul saptamanii: 25-31 mai 2020
» 21 mai 2004 – Stanislav Petrov primeste titlul de „Cetatean al Lumii”
» Tema: „MEDICINA”
» Tardigradele, un mister, o minune a lumii vii
» Gustav al III-lea, regele asasinat la un bal mascat
» Martorul Calvin Parker accepta sa vorbeasca
» Pasi spre fumusete
» Chifle cu susan
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9