Prima pagina arrow PARANORMAL
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu

PARANORMAL

Adevarul e dincolo de noi! Exista puteri si calitati pe care doar putini le au sau apartin tuturor dar foarte putini sunt constienti de ele si stiu sa le foloseasca? Aflati raspunsul in sectiunea paranormal.

Rusia si China vor o alianta a ufologilor

Imprimare E-mail
miercuri, 13 martie 2019

In perioada 16-17 octombrie 2018, la Moscova, s-a desfasurat, discret, un „megaeveniment” senzational si absolut nemaiauzit in lumea ufologilor civili, numit „Forumul celor cinci aliante continentale”. El si-a propus sa puna fundatiile care vor servi drept platforma pentru lansarea unei asociatii OZN la nivel mondial, care sa reinvie problema prezentei extraterestre la ONU.

Citeste mai departe...
 

„Academia spre stele”, un nou jucator important

Imprimare E-mail
miercuri, 06 martie 2019

Din interviul dat, in octombrie 2018, grupului UAPinfo, de legendarul jurnalist George Knapp din Las Vegas, saptamana trecuta am extras fragmente privind participarea sa la dezvaluirile legate de „Zona 51”. Cel putin la fel de interesante sunt si comentariile pe marginea proiectului AATIP a Pentagonului.

Citeste mai departe...
 

OZN-uri in Zona 51?

Imprimare E-mail
miercuri, 27 februarie 2019

Saptamana trecuta am extras un fragment dintr-un amplu interviu dat, în octombrie 2018, de legendarul jurnalist Gerge Knapp, mai multor persoane din grupul UAPinfo. În cele ce urmeaza rezum, din acelasi interviu, alte cateva informatii interesante pentru cititorii acestei pagini. Knapp povestea ca, în 1987, lucra, ca reporter de investigatii, la KLAS TV din Las Vegas si subiectul OZN nu-l interesa catusi de putin, pana în ziua în care John Lear, fiul lui William Lear, faimos inventator si constructor de avioane, a adus la redactie un voluminos dosar.

Citeste mai departe...
 

Dezvaluiri adevarate si dezvaluiri false

Imprimare E-mail
mari, 19 februarie 2019

George Knapp (n.1952) este un faimos jurnalist de investigatie american, laureat al multor premii in bransa. Stabilit de mult timp in Las Vegas, el este din 1981 angajat al KLAS-TV si apartine si grupului I-Team. A devenit faimos, intre altele, la sfarsitul anilor 1980, prin reportajele sale privind fenomenul OZN in Aria-51, mai ales cu Bob Lazar, sau, ulterior, prin interviurile cu miliardarul Robert Bigelow, inclusiv in contextul recentului proiect AATIP al Pentagonului.

Citeste mai departe...
 

Proiectul OZN al Pentagonului prezentat la Roma

Imprimare E-mail
mari, 12 februarie 2019

Centro Ufologico Nazionale (CUN), asociatie ufologica patronata de Roberto Pinotti, organizeaza anual o conferinta internationala OZN la Roma. In 2018, pe 27 octombrie, oaspetii principali au fost Louis Elizondo, fost responsabil al proiectului AATIP, pentru studiul OZN-urilor, al Pentagonului si Tom DeLonge, cel care, prin infiintarea „Academiei TTS” a contribuit decisiv la desecretizarea acestui proiect.

Citeste mai departe...
 

Fenomenul OZN intre a sti si a crede

Imprimare E-mail
miercuri, 06 februarie 2019

Louis Elizondo a fost responsabilul faimosului proiectul din Pentagon pentru fenomene aerospatiale neidentificate (UAP). Profilul sau, devenit public, parea sa dea apa la moara adeptilor teoriei conspiratiei.

Citeste mai departe...
 

Fenomenul OZN intre a sti si a crede

Imprimare E-mail
miercuri, 06 februarie 2019

Louis Elizondo a fost responsabilul faimosului proiectul din Pentagon pentru fenomene aerospatiale neidentificate (UAP). Profilul sau, devenit public, parea sa dea apa la moara adeptilor teoriei conspiratiei.

Citeste mai departe...
 

Audieri despre OZN in Congresul american?

Imprimare E-mail
joi, 31 ianuarie 2019

Furtuna mediatica pe care au creat-o dezvaluirile privind observatiile OZN inexplicabile facute de marina militara si proiectul Pentagonului in acest sens, au starnit in cele din urma si interesul Congresului american. Am mai aratat, de pilda, pe aceasta pagina, ca intr-un caz din 2004, piloti din „Navy” au intalnit aparate ciudate pe cer, in timp ce zburau cu F/A-18 Super Hornets peste Oceanul Pacific. Exista filmele camerelor cu termoviziune, exista declaratiile pilotilor care au vazut cu ochiul liber un obiect zburator bizar, rapid, fara aripi, fara mecanisme vizibile de propulsie si care a reusit sa depaseasca de departe avioanele cu reactie. Exista si documentul, anterior secret, care a examinat, pana in 2009, acest caz. Dar exemplul nu este singular. Dupa cum cititorii stiu, au fost multe incidente care au constituit obiectul Proiectului AATIP al Pentagonului, desecretizat in 2017.

Citeste mai departe...
 

Va exista o „Forta spatiala”

Imprimare E-mail
mari, 22 ianuarie 2019

Confirmand unele zvonuri care circulau de mai mult timp, pe 18 iunie 2018, presedintele Donald Trump a declarat ca SUA trebuie sa-si asigure si pe viitor dominatia in spatiu si, in acest scop, el va solicita Pentagonului sa creeze o „forta spatiala” ca o noua ramura a armatei americane.

Citeste mai departe...
 

Alte istorii cu OZN

Imprimare E-mail
mari, 15 ianuarie 2019

Ufologul italian Edoardo Russo a atras recent atentia asupra unei spectaculoase intalniri OZN. In seara zilei de vineri, 6 iulie 2018, un turist american, fotograf profesionist, a plecat intr-o excursie de noapte in parcul natural Tre Cime di Lavaredo, din Muntii Dolomiti (in nord-estul Italiei), pe traseul montan care leaga doua cabane langa Auronzo di Cadore (in provincia Belluno), pentru a face fotografii ale apusului de soare, iar mai tarziu ale Caii Lactee. Barbatul si-a lasat masina in parcarea Rifugio Auronzo si a urcat spre Forcella Lavaredo, o ora de mers pe jos de la Rifugio Locatelli, pe partea opusa a Muntelui Paterno.

Citeste mai departe...
 

Istorii cu OZN

Imprimare E-mail
miercuri, 09 ianuarie 2019

Ultimele dosare OZN desecretizate de Ministerul Apararii al Regatului Unit, examinate de ufologul si jurnalistul dr. David Clarke, dezvaluie noi aspecte ale interesului militarilor britanici pentru fenomenele aerospatiale neidentificate.

Citeste mai departe...
 

Povestea primei invazii a martienilor pe Pamant

Imprimare E-mail
mari, 08 ianuarie 2019

Putini isi mai amintesc de intamplarea petrecuta in ziua de 30 octombrie 1938, acum exact 80 de ani. A fost ziua in care radioul, prin vocea actorului Orson Welles, si-a demonstrat pentru prima oara incredibila forta de manipulare a maselor, lucru practicat azi, la o scara infinit superioara, prin tv si social media.

Citeste mai departe...
 

Structuri militare care au investigat observatiile OZN

Imprimare E-mail
miercuri, 19 decembrie 2018

Dupa inchiderea proiectului Blue Book, in 1969, departamentului apararii al SUA a afirmat, ori de cate ori era solicitat, ca nu este interesat, in niciun fel, de fenomenul OZN. Am prezentat, in articolul de saptamana trecuta, faptul ca ufologul Paul Dean, intr-o postare din august 2018, a adus mai multe dovezi ca aceasta afirmatie era mincinoasa, intrucat armata americana a mentinut permanent canale de raportare formale pentru observatiile OZN, precum si proceduri de investigare ale acestora.

Citeste mai departe...
 

Dezinformarea din 1969

Imprimare E-mail
mari, 11 decembrie 2018

Oficialitatile, in particular cele americane, au depus, inca din anii 1950, eforturi sustinute pentru a convinge marele public asupra faptului ca nu exista OZN-uri. De pilda, in acest spirit, in 1966, Comandamentul Nord-American de Aparare Aerospatiala (North American Aerospace Defense Command – NORAD) si Fortele aeriene ale Statelor Unite ale Americii (United States Air Force – USAF) au incercat sa dezinformeze, intr-un documentar dedicat OZN-urilor, pentru canalul TV CBS, ca radarele NORAD nu urmaresc OZN-uri, ceea ce trebuia sa fie o dovada ca OZN-urile nu exista.

Citeste mai departe...
 

O organizatie pentru studiul OZN

Imprimare E-mail
miercuri, 05 decembrie 2018

Mentionam intr-un episod anterior ca pe 8 iunie 2018, a avut loc, in Las Vegas, o interesanta conferinta comuna a Societatii de Explorare Stiintifica (Society for Scientific Exploration – SSE) si a Asociatiei Internationale de Vedere la Distanta (International Remote Viewing Association – IRVA).

Citeste mai departe...
 

Incidentul „Tornado”

Imprimare E-mail
miercuri, 28 noiembrie 2018

In seara zilei de 5 noiembrie 1990, la ora locala 18.15, o aeronava de pasageri al British Airways (B.A.) se îndrepta spre Londra, zburând peste Alpi, la o altitudine de peste 9000 de metri. La un moment dat, echipajul a auzit un mesaj de la un avion Lufthansa, aflat în apropiere, raportând „trafic în fata” si cerând informatii.

Citeste mai departe...
 

Vaticanul si civilizatiile extraterestre

Imprimare E-mail
miercuri, 21 noiembrie 2018

In decembrie 2017, Departamentul Apararii din S.U.A. a publicat un raport continand un punct de vedere credibil cu privire la observatiile OZN. Intre multe alte reactii, acest eveniment a reinnoit si discutiile despre modul in care stiinta si credinta se raporteaza la posibilitatea unei vieti inteligente in alte locuri din Univers.

Citeste mai departe...
 

Cei ce nu vor sa vada

Imprimare E-mail
miercuri, 14 noiembrie 2018

Fenomenele aerospatiale neidentificate, sau – dupa numele mai vechi, demult incetatenit – OZN-urile, constituie o enigma care de peste 70 de ani obsedeaza militarii din intreaga lume. Tone de documente desecretizate, mai ales in ultimii ani, stau marturie ca, in aceasta perioada, nenumarate proiecte, majoritatea secrete, ale structurilor militare ale marilor puteri, dar si din alte tari, au fost consacrate culegerii si investigarii cazurilor raportate.

Citeste mai departe...
 

Florin Gheorghita si OZN-ul din 1968

Imprimare E-mail
miercuri, 07 noiembrie 2018

S-au implinit nu demult 50 de ani de la un faimos eveniment, care a produs una dintre cele mai reusite serii de imagini OZN din intreaga lume, cat si una foarte importanta prin aspectele stiintifice deosebite, puse in evidenta de unele detalii relevate de pelicula fotosensibila.

Citeste mai departe...
 

De ce suntem vizitati de OZN-uri?

Imprimare E-mail
mari, 30 octombrie 2018

Exista numeroase fatete ale fenomenului OZN si multe tipuri de martori care prezinta propriile lor povesti extraordinare. De regula, acestea se pierd in potopul de rapoarte similare; dar uneori exista si cate o celebritate, bine cunoscuta si iubita, care relateaza propriile experiente si teorii. Acesti martori si purtatori de cuvant au calitatea de a-i face pe oameni sa-i asculte, revigorand astfel dezbaterea privind misterul OZN.Citeste mai departe...
 

Fenomene paranormale in intalnirile OZN

Imprimare E-mail
miercuri, 24 octombrie 2018

Comentam, saptamana trecuta, un articol postat in luna iunie 2018 de colonelul in retragere John B. Alexander, Ph.D. o personalitate marcanta a cercetarilor de granita din SUA, in particular ale fenomenului OZN. Mentionez, in cele ce urmeaza, alte cateva detalii din acest articol, in care apar numeroase afirmatii surprinzatoare, ori chiar stranii, sprijinite insa, absolut toate, de trimiteri la o stufoasa bibliografie.

Citeste mai departe...
 

O multime de proiecte OZN ale militarilor

Imprimare E-mail
miercuri, 17 octombrie 2018

John B. Alexander, Ph.D. este un colonel in retragere, care a lucrat si in Laboratorul National din Los Alamos. El a fost membru, timp de trei termene, in Consiliului Societatii pentru Cercetare Stiintifica din SUA, dar a fost si presedinte al Asociatiei Internationale pentru Studii in domeniul starilor din preajma mortii (Near Death Experience – NDE), ori membru fondator al Asociatiei Internationale de Vizualizare la Distanta (Remote Viewing).

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 23 - 44 din 982

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 7,50 lei
- 2 luni: 15,00 lei
- 3 luni: 22,50 lei
- 4 luni: 30,00 lei
- 5 luni: 37,50 lei
- 6 luni: 45,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (70 euro sau 80 $, un abonament pe sase luni; 35 euro sau 40 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» 5 miliarde de ani de singuratate
» Three Mile Island – un Cernobil american
» Militarii isi pun intrebari
» Creier in aluat
» Machiaj de vara
» Cata caldura putem suporta?
» Catedrala din Strasbourg
» Suflet oglindit in ape
» Babilonul animalelor
» Momentul optim pentru o siesta buna
» Imagini istorice in Salina Praid
» Rutger Hauer – bunatatea cu ochi de gheata
» Horoscopul saptamanii: 19-25 august 2019
» 15 august 778 – Batalia din trecatoarea Roncevaux
» Tema: „PLOAIA”
» ET au fost la noi?
» „Marea duhoare” care a sufocat Londra
» Pentagonul recunoaste ca a urmarit OZN
» Mancare de vinete cu carne
» Solutii rapide
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9