Prima pagina arrow PARANORMAL
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 42 vizitatori online

PARANORMAL

Adevarul e dincolo de noi! Exista puteri si calitati pe care doar putini le au sau apartin tuturor dar foarte putini sunt constienti de ele si stiu sa le foloseasca? Aflati raspunsul in sectiunea paranormal.

O multime de proiecte OZN ale militarilor

Imprimare E-mail
miercuri, 17 octombrie 2018

John B. Alexander, Ph.D. este un colonel in retragere, care a lucrat si in Laboratorul National din Los Alamos. El a fost membru, timp de trei termene, in Consiliului Societatii pentru Cercetare Stiintifica din SUA, dar a fost si presedinte al Asociatiei Internationale pentru Studii in domeniul starilor din preajma mortii (Near Death Experience – NDE), ori membru fondator al Asociatiei Internationale de Vizualizare la Distanta (Remote Viewing).

Citeste mai departe...
 

Dovezi si scepticism OZN

Imprimare E-mail
miercuri, 10 octombrie 2018

Fizicianul nuclear Enrico Fermi era faimos pentru intrebarile sale provocatoare. In 1950, la Laboratorul National Los Alamos, dupa ce a discutat despre OZN-uri la o masa, Fermi a intrebat: „Unde sunt toti astia?”. El a estimat ca in galaxie exista aproximativ 300 de miliarde de stele, multe dintre ele cu miliarde de ani mai batrane decat Soarele si gazduind planete locuibile.

Citeste mai departe...
 

Rolul psihicului in fenomenul OZN

Imprimare E-mail
miercuri, 03 octombrie 2018

In articolul de saptamana trecuta am expus cateva opinii ale astrofizicianului dr. Eric W. Davis, participant la „Programul de Identificare a Amenintarilor Aviatice Avansate” (Advanced Aviation Threat Identification Program – AATIP) al Pentagonului destinat investigarii naturii OZN-urilor si a straniilor proprietati ale acestora. Intr-un interviu realizat, pe data de 24 iunie 2018, de George Knapp, reporter veteran, la emisiunea de radio: Coast to Coast AM, Davis a vorbit, intre altele, despre unele aspecte noi, mai putin cunoscute, ale fenomenului OZN.

Citeste mai departe...
 

Din secretele investigarii fenomenului OZN

Imprimare E-mail
miercuri, 26 septembrie 2018

Una dintre personalitatile care au participat la „Programul de Identificare a Amenintarilor Aviatice Avansate” (Advanced Aviation Threat Identification Program – AATIP) al Pentagonului, destinat investigarii naturii OZN-urilor si a straniilor proprietati ale acestora, a fost astrofizicianul dr. Eric W. Davis. El a lucrat, intre 1996 si 2002, pe baza de contract, la proiectul Breakthrough Propulsion al NASA. Ulterior, Davis a participat la experimentele de la Institutul National de Stiinta a Descoperirii (National Institute of Discovery Science, NIDS), un loc cunoscut mai mult ca Skinwalker Ranch. Proprietatea a fost cumparata in 1995 de miliardarul imobiliar Robert Bigelow, cel care a infiintat, in 1999, Bigelow Aerospace. Aceeasi firma a fost si executantul proiectului AATIP intre 2008 si 2012.

Citeste mai departe...
 

Fizicienii incearca sa inteleaga OZN-urile

Imprimare E-mail
vineri, 21 septembrie 2018

Pe 8 iunie 2018, în Las Vegas, a avut loc o interesanta conferinta comuna a Societatii de Explorare Stiintifica (Society for Scientific Exploration – SSE) si a Asociatiei Internationale de Vedere la Distanta (International Remote Viewing Association – IRVA), la care au fost discutate recentele evolutii, în urma dezvaluirilor privind interesul armatei în fenomenul OZN, în particular în întelegerea performantelor obiectelor care apar pe înregistrarile radar, de pilda incidentul foarte bine documentat, din 2004, al aviatiei marinei militare, în largul Californiei, cu asa-numitul OZN „tic tac”.

Citeste mai departe...
 

OZN-urile, o dubla problema pentru militari

Imprimare E-mail
vineri, 21 septembrie 2018

Pe 8 iunie 2018, în Las Vegas, a avut loc o interesanta conferinta comuna a Societatii de Explorare Stiintifica (Society for Scientific Exploration – SSE) si a Asociatiei Internationale de Vedere la Distanta (International Remote Viewing Association – IRVA), la care au fost discutate recentele evolutii, în urma dezvaluirilor privind interesul armatei în fenomenul OZN, în particular natura obiectelor care apar pe înregistrarile radar devenite publice.

Citeste mai departe...
 

Trei videoclipuri oficiale OZN

Imprimare E-mail
vineri, 21 septembrie 2018

Odata cu articolul din The New York Times din 16 decembrie 2017, care a dezvaluit existenta programului OZN al Pentagonului, Academia de Arte si Stiinte „To The Stars” (AAS/TTS) a facut publice, in primul rand prin contributia lui Luis Elizondo, fostul sef al programului, trei fragmente din inregistrari facute cu radarele militare care urmareau OZN-uri.

Citeste mai departe...
 

Perceptia OZn la inceputurile RDG

Imprimare E-mail
miercuri, 29 august 2018

Am evocat, in ultimele doua articole, plecand de la un studiu al cercetatorului Greg Eghigian, de la Departamentul de Istorie al Universitatii de Stat din Pennsylvania, reactia societatii postbelice din Germania de Vest la stirile despre OZN-uri si extraterestrii. Dar studiul amintit aduce informatii interesante si despre atitudinea, foarte diferita, fata de acest subiect, din partea cealalta a Cortinei de fier.

Citeste mai departe...
 

Cand OZN-urile au intrat în folclorul urban german

Imprimare E-mail
miercuri, 22 august 2018

Am evocat, saptamâna trecuta, plecând de la un articol al cercetatorului Greg Eghigian, de la Departamentul de Istorie al Universitatii de Stat din Pennsylvania, reactiile la stirile despre OZN-uri si extraterestrii în Germania postbelica. Daca, la început se vorbea de fenomene meteorologice, de arme secrete ale adversarilor, sau de halucinatii, dupa 1950-1953, opinia publica si anumiti gazetari au început sa accepte ideea ca ceea ce se petrece este ceva mult mai complex.


Citeste mai departe...
 

Perceptia stirilor despre OZN în Germania postbelica

Imprimare E-mail
duminic, 19 august 2018

Problematica OZN a intrat în constiinta publica la scurt timp dupa terminarea celui de al Doilea Razboi Mondial. Modul în care oamenii si-au schimbat perceptia, în acest rastimp, asupra fenomenului devine deja se repeta un obiect de studiu pentru istorici. Un articol interesant în acest sens este si cel publicat în Journal of Transatlantic Studies, de Greg Eghigian, profesor asociat la Departamentul de Istorie al Universitatii de Stat din Pennsylvania, despre modul în care au fost percepute stirile despre OZN-uri si extraterestrii de locuitorii Germaniei postbelice, atât de cei din vest cât si de cei din est, în conditii de suspiciune si de multe sentimente antiamericane.

Citeste mai departe...
 

Un studiu secret britanic privind OZN-urile

Imprimare E-mail
miercuri, 08 august 2018

In perioada 2009-2013, Ministerul Apararii al Regatului Unit a desecretizat, înainte de termen, 210 dosare OZN, continând peste 55.000 pagini de documente. Ele au fost realizate, începând din 1967, de „Secretariatul 2” al Directiei de informatii militare DI55. La sfârsitul acestei actiuni, unul dintre consultantii care au participat la ea, jurnalistul Dr. David Clarke, a primit asigurari ca alte câteva dosare OZN, ramase nedesecretizate, vor urma si ele cât de repede.

Citeste mai departe...
 

Cine crede in OZN-uri?

Imprimare E-mail
miercuri, 01 august 2018

Revista New York Magazine, din 20 martie 2018 a publicat un amplu grupaj de materiale intitulat „Motive ca sa credem”, cu referire la recentele dezvaluiri privind interesul militarilor în fenomenul OZN. Un prim motiv pentru a crede în OZN-uri – spune grupajul – este acela ca guvernul american însusi a recunoscut de fapt, indirect, ca le ia în serios. În acest sens, articolul recapituleaza câteva repere istorice. În 1952, un grup din CIA a conchis ca, atunci când vine vorba de OZN-uri, publicul american este periculos de credul si predispus la un „comportament de isterie în masa”.

Citeste mai departe...
 

OZN-urile din Zona 51 manipulare a mintii?

Imprimare E-mail
miercuri, 25 iulie 2018

Robert (Bob) Scott Lazar (n.1959) a devenit cunoscut, in 1989, prin afirmatia ca ar fi fost angajat, cu timp partial, la asa numitul „dispozitiv S-4”, din „Zona 51”, unde a lucrat in total de sase sau sapte ori, intre decembrie 1988 si aprilie 1989, la niste OZN-uri care se gaseau acolo, avand acces si la o documentatie secreta.

Citeste mai departe...
 

Extraterestri sau efecte speciale?

Imprimare E-mail
miercuri, 18 iulie 2018

La inceputul lunii iulie 1947 presa din toata lumea facea public un comunicat al bazei militare Roswell din New Mexico, anuntand ca acolo a fost recuperat un OZN prabusit. Se mai stie ca resturile adunate au fost transportate, cu precautii deosebite, la baza Air Force Wright. Apoi au aparut zvonuri ca la locul prabusirii s-ar fi gasit si corpurile micute ale unor extraterestri, ba chiar ca unul era viu...

Citeste mai departe...
 

Dezvaluirile unui senator despre OZN-uri

Imprimare E-mail
miercuri, 11 iulie 2018

Unul dintre principalii declansatori ai proiectului OZN al Pentagonului, finantat in perioada 2008-2012, a fost Harry Reid, timp de 30 de ani senator de Nevada, un timp chiar lider al majoritatii democrate, care s-a retras recent din activitate. Pe 21 martie 2018, jurnalistul Eric Benson, de la New York Magazine, i-a luat un interviu cu subiectul: „Ce stie guvernul american despre OZN-uri?”

Citeste mai departe...
 

Noutati privind proiectul OZN al Pentagonului

Imprimare E-mail
miercuri, 04 iulie 2018

In decembrie 2017, presa a dezvaluit – iar Pentagonul a recunoscut – ca in perioada 2008-2012, a derulat programul AATIP (Advanced Aerospace Threat Identification Program), de fapt un proiect secret, destinat studiului fenomenului OZN. Intre timp, s-au mai dezvaluit si o serie de alte detalii, care merita interesul celor care vor sa inteleaga relatiile cercurilor militare cu aceste fascinante aparitii.

Citeste mai departe...
 

Fosti directori CIA despre OZN

Imprimare E-mail
miercuri, 27 iunie 2018

Interesul Agentiei Centrale de Informatii (CIA) a Statelor Unite in fenomenul OZN nu mai are nevoie de argumentari speciale. Este suficient ca cel care se indoieste de aceasta sa deschida site-ul oficial al Agentiei si sa parcurga documentele in acest sens, desecretizate intre timp.

Citeste mai departe...
 

Ce ar putea fi OZN-urile?

Imprimare E-mail
miercuri, 20 iunie 2018

In numarul de saptamana trecuta am extras unele fragmente din recentul interviu dat directoarei de investigatii al MUFON, Chase Kloetzke, de Luis Elizondo, fostul director al Proiectului de identificare a amenintarilor aerospatiale (AATIP), al Pentagonului, de fapt un proiect OZN. Revenim acum cu alte detalii interesante dezvaluite cu aceasta ocazie de fostul functionar al Departamentului Apararii (DoD) al SUA.

Citeste mai departe...
 

De ce pastreaza guvernele secretul OZN?

Imprimare E-mail
miercuri, 13 iunie 2018

MUFON (Mutual UFO Network) este la ora actuala cea mai importanta organizatie pentru studierea fenomenului OZN. In numarul din mai 2018 al revistei sale „The MUFON Journal” a aparut un foarte interesant interviu exclusiv cu Luis Elizondo, fostul director al Proiectului de identificare a amenintarilor aerospatiale (AATIP) al Pentagonului. Elizondo este un fost inalt oficial din zona de informatii, cu multe realizari la activ si care, evident, stie mult mai multe decat are voie sa spuna. Raspunsurile pe care le-a dat, in special directoarei de investigatii al MUFON Chase Kloetzke, aduc totusi suficiente noutati, care cred ca vor interesa si cititorul acestei pagini.

Citeste mai departe...
 

ADN-ul mumiei din Atacama

Imprimare E-mail
miercuri, 06 iunie 2018

De vreo 15 ani, cei interesati de urmele lasate pe Pamant de „extraterestrii antici” se tot intreaba daca nu cumva o micuta mumie stranie, descoperita in desertul Atacama din Chile si numita din acest motiv „Ata”, reprezinta ramasitele unui vizitator nepamantean.

Citeste mai departe...
 

China si fenomenul OZN

Imprimare E-mail
miercuri, 30 mai 2018

Faptul ca fenomenul OZN a fost socotit de armata americana un subiect suficient de interesant pentru a cheltui pe investigarea lui 22 milioane de dolari, n-a trecut neobservat pe plan mondial. Intre altele, el a avut ecouri chiar si in presa din China, ceea ce ne da prilejul de a examina – prin intermediul unor articole din South China Morning Post, din Hong Kong – cum se relationeaza societatea din China cu fenomenul OZN si cu cautarea civilizatiilor extraterestre.

Citeste mai departe...
 

Opiniile unui specialist OZN avizat

Imprimare E-mail
miercuri, 23 mai 2018

Oficialitatile militare americane declarasera, decenii de-a randul, ca nu au nicio preocupare fata de fenomenul OZN. In urma recentelor dezvaluiri, care au aratat ca avusesera, de fapt, in acest sens, un proiect de 22 milioane dolari, intre 2009 si 2012, ufologii au asteptat, cu mare interes, si comentariile lui Nick Pope.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 23 - 44 din 961

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 7,50 lei
- 2 luni: 15,00 lei
- 3 luni: 22,50 lei
- 4 luni: 30,00 lei
- 5 luni: 37,50 lei
- 6 luni: 45,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (70 euro sau 80 $, un abonament pe sase luni; 35 euro sau 40 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Ciocnirea galaxiilor
» „Vulturul de sange”, legenda sau adevar
» Fascinatia sondelor spatiale extraterestre
» Orez cu sofran
» Ingrijiri blande
» Vestitorii primaverii… demografice
» Buna Vestire
» Urechea lui Van Gogh
» Sport si sange
» Copiii si accidentele electrice
» Legaturi tainice de familie
» Valize de bani, ca-n filme
» Horoscopul saptamanii: 25-31 martie 2019
» 21 martie 1349 – Pogromul de la Erfurt
» Tema: „FOCUL”
» Pamantul a inghitit o alta planeta
» Matthäus Hetzenauer, „arma letala” a lui Hitler
» Rusia si China vor o alianta a ufologilor
» Cartofi cu smantana
» Remedii naturale
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9