Prima pagina arrow PARANORMAL 23 Mar 2023
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu

PARANORMAL

Adevarul e dincolo de noi! Exista puteri si calitati pe care doar putini le au sau apartin tuturor dar foarte putini sunt constienti de ele si stiu sa le foloseasca? Aflati raspunsul in sectiunea paranormal.

Ce este in briefing-urile clasificate?

Imprimare E-mail
luni, 16 mai 2022

Pe 24 ianuarie 2022, analistul Nick Madrid a publicat pe „Medium.com” articolul intitulat „Ce este in Briefing-urile UAP clasificate?” cu aluzie la faptul ca, pe langa „raportul preliminar” public UAP/OZN, al Pentagonului si al structurilor de informatii din SUA, au existat o serie de briefing-uri clasificate, doar pentru anumiti membri ai Congresului. Ce era oare in ele? Prezint in continuare cateva idei din acest articol.

Citeste mai departe...
 

De ce evita Air Force subiectul OZN?

Imprimare E-mail
luni, 09 mai 2022

In ultimele doua saptamani am citat dintr-un recent si foarte important articol al lui Christopher Mellon, in care el se intreaba de ce US Air Force nu a participat la recentele activitati de informare a Congresului si a marelui public privitor la Fenomenele aerospatiale neidentificate (UAP/OZN), afirmand ca nu dispune de inregistrari in acest sens, desi a avut la dispozitie multe sisteme ultraperformante, care in mod sigur au colectat mari cantitati de date.

Citeste mai departe...
 

Air Force nu iubeste OZN-urile

Imprimare E-mail
luni, 02 mai 2022

Saptamana trecuta am citat dintr-un recent articol al lui Christopher Mellon, in care el se intreaba de ce US Air Force nu a participat la recentele activitati de informare a Congresului si a marelui public privitor la Fenomenele aerospatiale neidentificate (UAP/OZN), afirmand ca nu dispune de inregistrari in acest sens, desi a avut la dispozitie mai multe sisteme ultraperformante, care in mod sigur au colectat mari cantitati de date.

Citeste mai departe...
 

De ce este absent Air Force?

Imprimare E-mail
miercuri, 20 aprilie 2022

Pe 3 februarie 2022, Christopher Mellon, fost subsecretar adjunct al Departamentului Apararii al SUA (DoD) si militant pentru problematica Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate (Unidentified Aerial Phenomena – UAP) a publicat in „TheDebrief” un foarte mare si important articol, intitulat „De ce absenteaza nemotivat Air Force din problematica OZN”, din care voi spicui, pentru cititorii revistei „Magazin”, ideile principale.

Citeste mai departe...
 

San Marino, o Geneva pentru OZN?

Imprimare E-mail
luni, 18 aprilie 2022

De la crearea ONU, au existat mai multe incercari de a legitima subiectul OZN la nivel international. Cea mai avansata incercare a fost in 1978, cand Eric Gairy, prim-ministrul micului si noului stat caraibian Grenada, a propus sa creeze un grup de lucru global sustinut de ONU pentru a studia natura si originea OZN-urilor.

Citeste mai departe...
 

Intalniri OZN in Peru

Imprimare E-mail
luni, 11 aprilie 2022

Giorgio Piacenza este reprezentantul statului Peru in coalitia internationala ICER dedicata cercetarii prezentei extraterestre pe Pamant. Pe 17 august 2021, el a luat un interviu generalului in retragere, cu doua stele, Luis Spicer Whitembury, din fortele aeriene peruviene.

Citeste mai departe...
 

NASA se consulta cu preotii pe tema extraterestrilor

Imprimare E-mail
luni, 04 aprilie 2022

Chiar in lumea secularizata in care traim de cateva secole, religiile continua sa fie extrem de importante in viata si identitatea oamenilor, a natiunilor si a societatii umane in ansamblu.

Citeste mai departe...
 

OZN-urile sunt extraterestre?

Imprimare E-mail
mari, 29 martie 2022

Timp de sapte decenii, oficialii guvernamentali au respins, au ignorat si au slabit in mod sistematic orice mentiune despre OZN. In ciuda raportarilor uluitoare, temerile de securitate nationala din epoca Razboiului Rece au determinat guvernul SUA sa prefere explicatii absurde din punct de vedere stiintific pentru intalniri extrem de credibile cu OZN-uri. Anul 2021 a adus o schimbare dramatica in acest sens.

Citeste mai departe...
 

Un mare pas spre intelegerea OZN

Imprimare E-mail
luni, 21 martie 2022

Luna decembrie 2021 a transat in sfârsit disputa dintre Congres si Pentagon in privinta structurii guvernamentale SUA care se va ocupa de fenomenele aeriene neidentificate (UAP), adica de fenomenul OZN. Grupului AOIMSG propus de Pentagon in memorandumul Hicks din 23 noiembrie, i s-au opus mai multe initiative parlamentare. Acestea s-au coagulat intr-un text legislativ, promovând infiintarea „Oficiului de Supraveghere si Rezolvare a Anomaliilor” (ASRO).

Citeste mai departe...
 

Comparând cele doua intiative OZN

Imprimare E-mail
luni, 14 martie 2022

In articolele din saptamânile trecute am incercat sa descriu lupta tacuta dintre Congresul SUA si Pentagon, privind infiintarea unei structuri care sa aiba ca sarcina monitorizarea si studierea fenomenelor aeriene neidentificate (UAP/OZN).

Citeste mai departe...
 

Initiativa ASRO

Imprimare E-mail
luni, 07 martie 2022

In articolele din saptamânile trecute aratam ca toamna anului 2021 a adus o stranie concurenta intre Congresul SUA si Pentagon, privind infiintarea unei structuri care sa aiba ca sarcina monitorizarea si studierea fenomenelor aeriene neidentificate (UAP/OZN). Deci acum nu mai era vorba daca ele exista; acum important era cine va avea controlul asupra rapoartelor si a eventualelor secrete din spatele lor. 

Citeste mai departe...
 

Pentagonul vrea sa controleze secretul OZN

Imprimare E-mail
luni, 28 februarie 2022

Am relatat in ultimele articole despre propunerea lui Ruben Gallego, reprezentant Democrat din Arizona privind crearea unui birou permanent in subordinea directa a secretarului Apararii al SUA, pentru a supraveghea „raportarea la timp si consecventa” a ceea ce armata numeste „fenomene aeriene neidentificate”.

Citeste mai departe...
 

Despre OZN-uri in Congresul SUA

Imprimare E-mail
luni, 21 februarie 2022

Am relatat in episodul precedent ca Ruben Gallego, reprezentant democrat din Arizona, veteran al razboiului din Irak, care prezideaza Subcomisia pentru Informatii si Operatiuni Speciale pentru Serviciile Armate, a promovat in Camera reprezentantilor, in cursul lunii septembrie 2021, ca parte a Legii de autorizare a apararii nationale, un text care impune crearea unui birou permanent in subordinea directa a secretarului Apararii pentru a supraveghea „raportarea la timp si consecventa” a ceea ce armata numeste „fenomene aeriene neidentificate” (UAP).

Citeste mai departe...
 

Dupa patru ani

Imprimare E-mail
vineri, 11 februarie 2022

Pe 16 decembrie s-au împlinit patru ani de la faimosul articol, aparut în „The New York Times”, care dezvaluia ca Pentagonul cheltuise (fara succes) 22 milioane de dolari, într-un proiect secret, pentru a afla ce sunt de fapt OZN-urile (sau UAP-urile, abreviere pentru Unidentified Aerial Phenomena), cine le-a fabricat si daca industria militara poate reproduce performantele lor. Aceasta dupa ce aproape 50 de ani negase vehement ca ar fi interesata de subiect. În plus, articolul era însotit de trei videoclipuri dramatice, recunoscute ca autentice, cu întâlniri OZN, ca si de depozitii ale unor martori militari importanti.

Citeste mai departe...
 

Obiecte submersibile neidentificate si submarine rusesti

Imprimare E-mail
vineri, 04 februarie 2022

Cunoscutii ufologi Paul Stonehill si Philip Mantle au publicat pe 17 august 2021 un articol intitulat „Submarine rusesti si obiecte submersibile neidentificate” cu un mare numari de cazuri, in buna parte recent desecretizate, din care evoc mai jos o parte.

Citeste mai departe...
 

Sa admitem adevarul

Imprimare E-mail
luni, 31 ianuarie 2022

Continui sa mai rezum cateva idei din interesantul articol „Ce mare lucru? Pentagonul admitea si acum 74 de ani ca OZN-urile «nu sunt din aceasta lume»” al scriitorului american Whitley Strieber, autor a cel putin sase carti privind experienta sa personala cu entitati aparent extraterestre.

Citeste mai departe...
 

Opiniile unui contactat

Imprimare E-mail
vineri, 21 ianuarie 2022

Scriitorul Whitley Strieber a fost considerat, prin cele cel putin sase carti pe care le-a publicat despre propriile experiente, ca unul dintre principalii formatori de opinie din SUA in privinta rapirilor OZN. Pe 4 iunie 2021 el a postat un articol intitulat „Ce mare lucru? Pentagonul admitea si acum 74 de ani ca OZN-urile «nu sunt din aceasta lume»”. Articolul e suficient de instructiv sa-l rezum in doua episoade.

Citeste mai departe...
 

Proiectul „Titan”

Imprimare E-mail
luni, 17 ianuarie 2022

In timpul Congresului mondial de ufologie din Barcelona (8-10 octombrie 2021) a fost publicata, sub semnatura lui Gary Heseltine, vicepresedintele ICER, urmatoarea declaratie: Consiliul Executiv al Coalitiei Internationale pentru Cercetare Extraterestra (ICER) confirma faptul ca, luni, 13 septembrie 2021, o mica delegatie de la CUN (Centro Ufológico Nazionale) si ICER a participat la o intâlnire introductiva cu dl Andrea Belluzzi, ministrul culturii si universitatilor pentru San Marino. Acestuia i-au prezentat documentatia referitoare la Proiectul Titan pe care el a acceptat-o in numele guvernului din San Marino.

Citeste mai departe...
 

Parerea unui inalt oficial

Imprimare E-mail
luni, 10 ianuarie 2022

In ultimele articole am relatat despre faptul ca in proiectul legii de autorizare a apararii nationale din SUA, pe 2022, s-a inclus, la initiativa reprezentantului de Arizona, Ruben Gallego, o prevedere privind infiintarea unui birou pentru problemele fenomenelor aeriene neidentificate (Unidentified Aerial Phenomena – UAP/OZN), in cadrul Oficiului Secretarului Apararii (Office of the Secretary of Defense – OSD) al SUA.

Citeste mai departe...
 

Un alt congresman cere studiul OZN

Imprimare E-mail
luni, 20 decembrie 2021

Analistul militar Bryan Bender publica, pe 25 septembrie 2021, in Politico, articolul intitulat „O lipsa totala de concentrare: Un legislator in misiunea de a obliga Pentagonul sa ia in serios OZN-urile”.

Citeste mai departe...
 

Pentru un birou permanent OZN

Imprimare E-mail
luni, 13 decembrie 2021

Pe 13 septembrie 2021, analistul Tim McMillan publica in „The Debrief” un articol intitulat „Congresul cere un birou permanent care sa se ocupe de fenomenele aeriene neidentificate”.

Citeste mai departe...
 

Seth Shostak recomanda studierea OZN-urilor

Imprimare E-mail
luni, 06 decembrie 2021

Pe 29 iulie 2021, revista de stiinta populara Scientific American a publicat un articol al astronomului principal SETI, Seth Shostak, intitulat „Avi Loeb de la Harvard crede ca ar trebui sa studiem OZN-uri – si nu greseste”.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 45 - 66 din 1122

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 13,00 lei
- 2 luni: 26,00 lei
- 3 luni: 39,00 lei
- 4 luni: 52,00 lei
- 5 luni: 65,00 lei
- 6 luni: 78,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (90 euro sau 100 $, un abonament pe sase luni; 45 euro sau 50 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
WhatsApp:
0722.625.622
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Date noi despre stramosii nostri
» Laskarina, „amiralul” in fusta
» Conferinta internationala OZN
» Ghiveci de legume cu soia
» Pistruii si... papadia
» „Migratia” copacilor
» Manastirea Clocociov
» Pictorul care si-a reinventat arta
» Epoca masinariilor de mare anvergura
» Remiterea diabetului prin postul intermitent
» De la Eminescu la spiritul kafkian
» „Orice, oriunde, oricand”, marele castigator al Oscarurilor din acest an
» Horoscopul saptamanii: 20-26 martie 2023
» 16 martie 1792 – Asasinarea regelui Gustav al III-lea al Suediei
» Tema: „FANTOME”
» Carti stravechi scoase la lumina (2)
» Erau taranii medievali mai putin stresati?
» Grupul civil UAPx cauta OZN-uri
» Varza murata cu afumatura si orez
» Masti cu fructe
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9