Prima pagina arrow PARANORMAL
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 3 vizitatori online

PARANORMAL

Adevarul e dincolo de noi! Exista puteri si calitati pe care doar putini le au sau apartin tuturor dar foarte putini sunt constienti de ele si stiu sa le foloseasca? Aflati raspunsul in sectiunea paranormal.

Invazia extraterestra este iminenta?

Imprimare E-mail
miercuri, 28 februarie 2001

           Ipoteza invaziei extraterestre a fost foarte la moda pe la începutul anilor 50, când amplificarea fenomenului OZN a fost interpretata drept o pregatire a unei debarcari iminente a unei civilizatii agresive, care, într-o prima faza, si-a propus testarea capacitatii de aparare pe care ar putea-o opune armatele pamântene. Mai târziu, pe masura ce fenomenul continua netulburat, un deceniu dupa altul, ipoteza invaziei si-a pierdut treptat din credibilitate, ramânând un subiect fecund doar pentru autorii de povestiri si filme SF sau horror.
Citeste mai departe...
 

Terapeuti care afirma ca stau de vorba cu Dumnezeu

Imprimare E-mail
miercuri, 07 februarie 2001

           Stim din „Vechiul Testament" că un desemnat care a vorbit cu Dumnezeu a fost Moise. Si iată că la sfârsitul celui de-al doilea mileniu crestin, Moise se multiplică, cel putin prin declaratiile ignorante ale unor terapeuti autohtoni! Mi s-a întâmplat cu putin timp în urmă să aud la telefon glasul unui terapeut: „Am primit de la Dumnezeu cuvânt să nu fac cutare lucru si nu pot să-l fac pentru că Dumnezeu mi-a spus.
Citeste mai departe...
 

Radiatia terestra si calitatea locului în care dormim

Imprimare E-mail
miercuri, 31 ianuarie 2001

           În episodul anterior încheiam cu întrebarea dacă este important să cunoastem calitatea locului în care dormim! Să vedem în continuare ce mai spun despre zonele geopatogene oamenii de stiintă rusi. Si iată ce aflăm: „Dacă focarul geopatogen este amplasat în partea de lângă cap a locului în care dorim, pot apărea următoarele senzatii: dureri de cap, ameteli, dereglarea somnului, starea de disconfort inexplicabil.
Citeste mai departe...
 

„INTRUSUL” din fotografie

Imprimare E-mail
sâmbătă, 27 ianuarie 2001

           Privesc o fotografie de familie. Sot, sotie, trei copii în prim plan si, în fundal o masca de copil care pare ca nu face parte din ansamblul expus pe pelicula.
Citeste mai departe...
 

De la proletcultism la cultul vulgaritatii

Imprimare E-mail
vineri, 26 ianuarie 2001

           Un mare poet român, intrebat daca il preocupa contactul cu cititorii sai, audienta sa la public, a izbucnit in râs, ca si cum ideea intrebarii era stupida. Adevarul este pe muchie de cutit, deoarece pe de o parte orice creator se vrea cunoscut, antrenat intr-un act de comunicare cu beneficiarii operei sale, iar pe de alta parte este o iluzie sa acceptam ca respectiva opera emana de la o cerinta culturala si spirituala generala.
Citeste mai departe...
 

Emilia Vladescu sau o noua generatie de supradotati extrasenzorial?

Imprimare E-mail
joi, 25 ianuarie 2001

           Intrebarea pusa drept titlu pentru relatarea care urmeaza poate fi confirmata în urma unor experimente si experiente în domeniul atât de abstract al parapsihologiei. Confirmarea nu le foloseste celor ce resping aceasta stiinta de vârf, dar le este de folos acelora care o accepta prin cunoastere si initiere.
Citeste mai departe...
 

Radiatia terestra si actiunile geopatogene

Imprimare E-mail
miercuri, 24 ianuarie 2001

           O cercetare din ultimul deceniu a oamenilor de stiintă rusi a scos la iveală multitudinea influentelor radiatiilor terestre si cosmice asupra omului. În situatia când omul se află într-o zonă cu reactivitate sporită sau pur si simplu patogenă, afectiunile care pot apărea se resimt la mai toate organele.
Citeste mai departe...
 

Fenomenul mistic

Imprimare E-mail
miercuri, 24 ianuarie 2001

          In epoca primitiva misticismul nu atinsese înca gândirea abstracta. Aceasta debuteaza cu homo sapiens si este semnul pornirii civilizatiilor pamântene.
Citeste mai departe...
 

Ce este „marea fraternitate alba"?

Imprimare E-mail
duminică, 21 ianuarie 2001

           Intre atâtea predictii pe seama viitorului, se numără si denumirea din titlu, aceasta apartinând unui initiat din America de Sud, în spetă Fratele Filip, care ar fi avut acces la documente secrete găsite într-o mănăstire. Fratele Filip si-a adunat descoperirile într-o carte intitulată „Secret of the Andes" (Secretul Anzilor).
Citeste mai departe...
 

Inghetul spontan eveniment cosmic posibil

Imprimare E-mail
joi, 18 ianuarie 2001

          Între scenariile elaborate ciclic de unii oameni de stiinta, scenarii deloc optimiste, se numara la loc de spaima asa numitul înghet spontan. Se stie la ora aceasta ca Universul se raceste.
Citeste mai departe...
 

Sufletele „pneumatice" si afinitatile astrale (2)

Imprimare E-mail
miercuri, 17 ianuarie 2001

          Ignoranta ca formă de protectie
          
           O apreciere din sursă grecească veche, despre Trismegistus, spune: „Hermes este întregul lucrurilor; văzând, el întelege; întelegând, el are puterea de a revela si arăta. Lucrurile care i s-au făcut cunoscute el le întipăreste în memorie si după aceea le ascunde, preferând tăcerea decât să vorbească, pentru ca generatiile următoare să le caute".
Citeste mai departe...
 

Cultura si religie

Imprimare E-mail
miercuri, 17 ianuarie 2001

           Problemele existentiale au reactii imediate, omul contemporan este mai revendicativ fata de semenul sau din trecut, aspiratiile individuale devin mai repede azi colective, si astfel tabloul nelinistii lumii arata imagini accelerate, imposibil de temperat. Nelinistile personale devin nelinisti ale istoriei.
Citeste mai departe...
 

Sufletele „pneumatice" si afinitatile astrale

Imprimare E-mail
miercuri, 10 ianuarie 2001

           Civilizatia noastră este efectul superlativ al evolutiei stiintelor si tehnologiilor. Si din perspectiva supracunoasterii spirituale, aceeasi civilizatie este marea noastă nesansă!
           Computerele si tehnologiile informationale, puterea de procesare si de decodificare îsi fac azi loc în „bibliografia" miturilor si în astrologie, în textele religioase si în ceea ce a mai rămas din scrierile vechi si străvechi.
Citeste mai departe...
 

Predictiile si tragediile

Imprimare E-mail
miercuri, 10 ianuarie 2001

           Mileniul al treilea al erei crestine începe cu tragedii, cu accelerarea conflictualitatii generale, dar si cu evenimente terestre a caror cauza nu sunt neaparat oamenii. Oare existenta miliardelor de pamânteni a început sa devina vulnerabila? O drama asa zis locala se extrapoleaza, transformându-se în perceptie globala.
Citeste mai departe...
 

Negotul cu intunericul

Imprimare E-mail
miercuri, 03 ianuarie 2001

           Traim clipa de clipa sub presiunea informatiei. Aceasta ploaie abundenta ne-a facut deja dependenti de ea, desi nu o data simtim ca nu-i o binefacere naturala din care am putea culege roade.
Citeste mai departe...
 

Oamenii-fenomen

Imprimare E-mail
sâmbătă, 30 decembrie 2000
Cea mai optimistă doctrină filozofică si existentială s-a întrupat în secolul al nouăsprezecelea din materialismul stiintific. Marxismul îi va conferi „legitimitatea cauzalitătilor materiale” si astfel omul, golit de zei si de puteri nelămurite s-a spus că va atinge în sfârsit demnitatea absolută în calitate de stăpân pe cunoastere si pe puterile sale! Ce minunat cuvânt – să crezi în demnitate si în cunoasterea absolută prin simpla stăpânire a legilor materiale ale universului si ale lumii, ale istoriei.
Citeste mai departe...
 

Psihologia perspectivelor

Imprimare E-mail
sâmbătă, 30 decembrie 2000

          Viitorul este colocatarul nostru mereu actual, fara el nu am putea trai. Nevoia de timpi abstracti ne apartine.
Citeste mai departe...
 

Par anormali, dar nu-s!      Muncitor pe santierele sarlataniei  &nb

Imprimare E-mail
sâmbătă, 30 decembrie 2000
Declaratia mileniului
          
          Clarvazatorul olandez de origine franceza Gérard Croizet (1909-1980), un autentic detinator de capacitati PSI, colaborator de mare succes al Interpolului in mai multe afaceri criminale, spunea: „ Ma retrag scârbit din aceasta meserie; am studiat mii de dosare si am ajuns la concluzia ca singurii «paranormali» in care poti avea deplina incredere sunt cei ce-au suferit fenomenul de combustie spontana, adica ei insisi au ars de vii in timpul unor demonstratii, fara sa-i stropeasca nimeni cu benzina..
Citeste mai departe...
 

Viziunile ultimului deceniu, pentru noul secol      

Imprimare E-mail
luni, 25 decembrie 2000
Imaginatia si intuitia sunt cele mai autorizate forme de proiectare în prezent, a viitorului. Prezentul este asadar marele furnizor de proiecte presupuse a fi scadente în viitor.
Citeste mai departe...
 

O fantoma indepartata

Imprimare E-mail
miercuri, 06 decembrie 2000

           Aurel Constantinescu este economist. A muncit zeci de ani în câteva orase din tară si apoi s-a stabilit în Bucuresti.
Citeste mai departe...
 

Influentarea lenta a mentalului uman

Imprimare E-mail
miercuri, 29 noiembrie 2000

           La ora aceasta există suficiente date care, coroborate pentru a extrage din ele o semnificatie, ne sugerează că o cucerire „de tip terestru" nu pare caracteristică fiintelor inteligente dintr-o altă galaxie sau sistem solar. Filmele SF cu armament fatal, cu lovituri prin microunde sau fascicule laser, care plac atât de mult copiilor si deopotrivă octogenarilor, sunt prin excelentă „produse ale imaginatiei oamenilor".
Citeste mai departe...
 

Stigmatul acuzarii

Imprimare E-mail
miercuri, 22 noiembrie 2000

           La câteva luni de la nasterea sa, părintii l-au dus pe Z.F.
Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 41 42 43 44 45 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 881 - 902 din 987

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 7,50 lei
- 2 luni: 15,00 lei
- 3 luni: 22,50 lei
- 4 luni: 30,00 lei
- 5 luni: 37,50 lei
- 6 luni: 45,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (70 euro sau 80 $, un abonament pe sase luni; 35 euro sau 40 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» De pe Pamant pe Luna
» Zvonuri false, psihoze reale
» „Magiile” hipercivilizatiilor
» Piept de curcan umplut
» Aliati apreciati
» Patru miliarde de arbori
» Mainz, orasul lui Gutenberg
» Muzee submarine
» O „Insula Pastelui” in Bretania
» „Premonitii” ale tremurului mainilor
» Ernest Hemingway, intre succes si suferinta (3)
» Jeremy Irons – un britanic de otel
» Horoscopul saptamanii: 23-29 septembrie 2019
» 19 septembrie 1356 – Batalia de la Poitiers
» Tema: „PESTII”
» Luna: vise si realitate
» Strania poveste a capului lui Oliver Cromwell
» Ipoteza extraterestra primitiva si hipercivilizatiile
» Chifle cu anason
» Masti antirid
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9