Prima pagina arrow PARANORMAL
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 3 vizitatori online

PARANORMAL

Adevarul e dincolo de noi! Exista puteri si calitati pe care doar putini le au sau apartin tuturor dar foarte putini sunt constienti de ele si stiu sa le foloseasca? Aflati raspunsul in sectiunea paranormal.

COSMOSUL ca terapie

Imprimare E-mail
joi, 20 ianuarie 2000

           A privi cerul, a intui că în nemărginire există forte ascunse care ar putea fi captate pentru binele omului, în fine, a folosi energia cosmică drept terapie - toate acestea au fost descoperite de un japonez, poate cu sute de ani în urmă. Se pare că „jocul cu energia universală" a fost multă vreme o taină a unor initiati care îsi exercitau puterea într-un cadru destul de restrâns.
Citeste mai departe...
 

Teama de extraterestri

Imprimare E-mail
miercuri, 19 ianuarie 2000

          Când s-a scris ca aparitiile de obiecte stranii si chiar de fiinte nu mai putin stranii ar fi fenomene paranormale, cercetatorii francezi ai ozenisticii s-au revoltat. Navele s-au identificat în atmosfera terestra, iar presupusele fiinte au fost vazute pasind pur si simplu pe pamânt.
Citeste mai departe...
 

Debutul manifestarilor paranormale

Imprimare E-mail
marţi, 18 ianuarie 2000

           Multă lume se întreabă dacă nu cumva manifestările metapsihice intervin în urma unor experiente de viată sau în urma unor disfunctii psihomotorii. Ideea a circulat în Occident în acest secol si iată că ea se cere reluată din când în când, fără orgoliul de-a exprima un adevăr, ci din dorinta de a-l căuta în continuare.
Citeste mai departe...
 

Psihometrie si spirite inferioare

Imprimare E-mail
duminică, 16 ianuarie 2000
    
     O seama de cercetari spiritiste, efectuate în Occident, au condus la folosirea în parapsihologie a notiunii tehnice - psihometria, legata special de „lumea spiritelor". Au contribuit la acceptarea termenului mai multe mesaje obtinute prin comunicari în care s-au folosit spre exemplu pendulul, crucea si alte mijloace.
Citeste mai departe...
 

Inexplicabilul de lânga noi      „Omul fara suflet"    &nb

Imprimare E-mail
duminică, 16 ianuarie 2000

          Între predictiile biblice care au suscitat interpretari pline de uimire si curiozitate se numara aceasta din titlu. Referirea nu arata pe omul rau, câinos, lipsit de suflet, ci pe acela care, într-un viitor neaproximat, se va naste fara ca la nasterea lui sa fi sosit sufletul pentru a întregi fiinta cu o dubla identitate, terestra si cereasca.
Citeste mai departe...
 

Mesajele astrale ale Alexandrei Badea

Imprimare E-mail
vineri, 14 ianuarie 2000

          VIZIONARA Suntem supravegheati de entitati superioare ingrijorate de evolutiile noastre nechibzuite..
Citeste mai departe...
 

Idolatrie si religie

Imprimare E-mail
joi, 13 ianuarie 2000
    
     Aparitia, între stiintele de granita, a parapsihologiei si a fenomenelor pe care le cerceteaza pentru a desprinde o seama de concluzii referitoare la abaterea de la normalitatea conventionala a unor manifestari fie psihice, fie „reale", a redeschis interesul fata de practicile idolatrice primitive si, în acelasi timp, a aparut confuzia între vechile practici idolatrice si religii. În confuzia despre care se vorbeste azi în lume intra asadar si fenomenele paranormale.
Citeste mai departe...
 

Omul a aparut în Tara Mu?

Imprimare E-mail
joi, 13 ianuarie 2000

           Cercetări recente (ultimele două-trei decenii) au ajuns la concluzia că „omul istoric" ar fi apărut în asa numita Ţară Mu, identificată mai apoi cu Atlantida. Evenimentul a avut loc în spatiul actualului Ocean Pacific.
Citeste mai departe...
 

La început a fost râsul!

Imprimare E-mail
miercuri, 12 ianuarie 2000


          În traditia populara a previziunilor stim ca exista asa numita cobe, a cobi, a intui sau a prevedea un eveniment de regula dezagreabil. Daca este vorba despre un tip de intuitie, atunci legam de aceasta si existenta unei informatii: daca este vorba de o apreciere gratuita, fara nici un efect sau cu vreun efect ce se poate confirma ne referim la o coincidenta dintre acelea cu care existenta ne gratuleaza adeseori.

Citeste mai departe...
 

Fenomene la limita credibilului

Imprimare E-mail
duminică, 09 ianuarie 2000
    
     O întâmplare cu totul iesita din comun a avut loc într-un sat din Maramures. Pentru a intra în tema, voi descrie ambianta, contextul, conditiile în care s-a produs evenimentul paranormal.
Citeste mai departe...
 

Superdotatii si absenta argumentelor      

Imprimare E-mail
duminică, 09 ianuarie 2000

          Sunt invitat să asist la o demonstratie care se repetă zilnic în familia din Crângasi a unor intelectuali. Fiica cea mare, studentă, trebuie să evite, când intră în apartament, anumite zone ale spatiului.
Citeste mai departe...
 

Inconjurati de baze extraterestre.      Armata americana amestecata în rapi

Imprimare E-mail
joi, 06 ianuarie 2000
    
     Helmut Lammer este doctor în geofizica la Institutul de Cercetari Spatiale din Graz (Austria) si a participat la mai multe proiecte ale NASA si ESA. El a facut recent o ancheta implicând majoritatea cercetatorilor americani ai rapirilor OZN: David Jacobs, Karla Turner, Raymond Fowler, Whitley Strieber etc.
Citeste mai departe...
 

Intâmplari si povestiri din viitor      

Imprimare E-mail
miercuri, 05 ianuarie 2000

          Ana are întâlniri fascinante, participa la discutii mentale cu fiinte inexistente pe pamânt. Este primita într-o nava extraterestra, fara ca memoria ei sa fi retinut vreodata descrierea vreunui obiect de acest fel.
Citeste mai departe...
 

Superfiintele      

Imprimare E-mail
duminică, 02 ianuarie 2000

          Se pare ca o data cu constiinta omului fata de faptul ca traim într-un univers neospitalier, s-a nascut si spaima de finalitatea vietii, de destinul ei în timp. Certitudinea religioasa nu are nevoie de speculatii scientiste destinate finalitatii omului si civilizatiei actuale si viitoare.
Citeste mai departe...
 

Din nou despre performantele extrasenzoriale

Imprimare E-mail
joi, 30 decembrie 1999
    
     Oamenii de stiinta sunt, iata, în deplin consens cu teologii, cel putin asupra unui aspect dezbatut cu putin timp în urma la un simpozion care a avut loc la Londra. Formularea „semnata" si de unii si de altii este urmatoarea: Universul, Pamântul sunt pline de miracole si mistere care sfideaza legile fizicii! O reabilitare atât de categorica a „nevazutului" nu s-a produs pâna acum niciodata.
Citeste mai departe...
 

„Poznasul" care traieste pe Picior Mare

Imprimare E-mail
joi, 30 decembrie 1999
In opinia mea, „abominabilul om al zapezilor" - cum l-au poreclit serpasii din Hymalaia - are ceva in comun si cu extraterestrii, si cu ciudatele particule elementare zamislite doar pentru milionimi de secunda in acceleratoarele de profil. In primul rând, nici Yeti si nici omuletii verzi nu vor sa comunice cu noi, terrienii normali.
Citeste mai departe...
 

Femeia care simte pulsul Terrei

Imprimare E-mail
sâmbătă, 25 decembrie 1999
    
     Nu exista deocamdata o experienta stiintifica sustinuta de concluzii profunde despre ideea de superdotare extrasenzoriala. Cercetarile sunt de regula ilustrative, constatative, validabile dar nu complete.
Citeste mai departe...
 

Precognitia - un seismograf paranormal

Imprimare E-mail
sâmbătă, 18 decembrie 1999
    
     Nu-i pentru nimeni o fericire sa poata prevedea evenimentele importante cu care se va confrunta el sau vor afecta alte persoane. Dar este fascinant si uneori senzational sa întâlnim persoane beneficiare ale unei superdotari care sfideaza legile fizicii si teoria probabilitatii.
Citeste mai departe...
 

Numarul apocaliptic 666 si prezenta lui în Marea Piramida

Imprimare E-mail
sâmbătă, 11 decembrie 1999
    
     Se impune în lumea stiintifica tot mai pregnant ideea ca „numele Fiarei", 666, din Apocalipsa biblica, ar fi de fapt un avertisment dat generatiilor viitoare de o intuitie straveche sau de cunostinte din trecutul îndepartat, care în mii de ani s-au pierdut. Este vorba despre fenomene cosmice care s-ar accentua si manifesta ritmic, din mii în mii de ani.
Citeste mai departe...
 

Anabaptismul sau sublima utopie

Imprimare E-mail
sâmbătă, 04 decembrie 1999
    
     Exista în miscarea religioasa a lumii câteva momente a caror doctrina si perceptie în viitor ne dau imaginea ideala a unei lumi ideale. De la esenieni, care reusisera sa construiasca o societate a dreptatii si respectului fata de om, egalitatii în sens sacru, si pâna la anabaptismul pasnic, nascut la Zürich în anul 1525 au trecut multe secole.
Citeste mai departe...
 

Forte abstracte imateriale

Imprimare E-mail
duminică, 28 noiembrie 1999
    
     Una dintre obsesiile acestui sfârsit de mileniu, obsesii care circula atât în lumea stiintei, cât si în lumea teologilor crestinismului, este identificarea abstractului imaterial ca forta în Cosmos si în Univers. Într-un documentar transmis de postul de televiziune englez, Discovery, grupuri de oameni de stiinta si deopotriva de exegeti ai crestinismului au convenit, independent unii de altii, ca atât în cer, cât si pe planeta noastra exista evenimente, fenomene, mistere inexplicabile din punct de vedere stiintific, dar aceasta nu înseamna ca ele n-ar fi reale, autentice!    
     Aceasta recunoastere nu este deloc surprinzatoare.
Citeste mai departe...
 

Respiratia mortii

Imprimare E-mail
duminică, 28 noiembrie 1999
    
     Privindu-se în ochi si facându-si curaj se îndreaptara catre camera de la strada. Acolo îl gazduisera pe strain.
Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 41 42 43 44 45 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 925 - 946 din 978

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 7,50 lei
- 2 luni: 15,00 lei
- 3 luni: 22,50 lei
- 4 luni: 30,00 lei
- 5 luni: 37,50 lei
- 6 luni: 45,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (70 euro sau 80 $, un abonament pe sase luni; 35 euro sau 40 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Alan Turing, omul care a spart Enigma
» Ce rol au jucat drogurile Ă®n Al Doilea Razboi Mondial?
» Obiecte subacvatice neidentificate
» Tarta cu praz
» „Amprentele” tineretii
» Ursul portughez a iesit la rampa
» Vilele palladiene din Vicenza
» O arta unicat, ouale FabergĂ©
» Istoria, Ă®ntr-o cutie de conserve
» Basicile – un „disconfort” periculos
» ĂŽntre traditie si „cool”
» Actori de duminica
» Horoscopul saptamanii: 22-28 iulie 2019
» 18 iulie 1792 – A murit John Paul Jones, „parintele Marinei SUA”
» Tema: „PLETE”
» Constelatia de stele artificiale
» Liudmila Pavlicenko, temuta „Doamna Moarte”
» Noi marturii despre cazul Pascagoula
» Fileu de salau pane
» Atentie la deshidratare
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9