Prima pagina arrow FEMINA CLUB
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 3 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Piept de curcan umplut

Imprimare E-mail
miercuri, 18 septembrie 2019

 1/3 praz, 1/2 lamaie, 50 ml ulei, 1/2 lingurita sare, 250 ml apa, 2 bucati piept de curcan, 350 g ciuperci (din conserva), 1/2 lingurita piper, 150 g masline, 1/2 lingurita rozmarin uscat, 100 g sunculita, o legatura usturoi verde, 1/2 lingurita patrunjel uscat, 200 ml vin alb.

 Pieptul de curcan se spala si se taie pe lungime. Se bate cu ciocanul de snitele, se sareaza si pipereaza, apoi se stropeste cu zeama de la o jumatate de lamaie. Se presara rozmarin. Intr-o tigaie se caleste ceapa in ulei, se adauga apoi sunculita taiata marunt si mai apoi ciupercile taiate. Se calesc si se lasa sa scada la foc mic. Se ia tigaia de pe foc si se adauga maslinele taiate marunt, piperul, sarea si patrunjelul uscat. Dupa ce acest amestec s-a racit, se pune peste pieptul de curcan, se ruleaza si se leaga cu sfoara. Se pune pieptul de curcan intr-o tava, se unge cu putin ulei, apoi adaugam vinul si apa. Se acopera tava cu o folie de aluminiu si lasam la cuptor timp de 2 ore, la foc mic.

Citeste mai departe...
 

Aliati apreciati

Imprimare E-mail
miercuri, 18 septembrie 2019

Considerate aliati ai sanatatii, fructele au si statutul incontestabil de aliat al frumusetii. Cele mai apreciate produse cosmetice sunt cele care au ca ingrediente extracte de fructe. Produsele de frumusete respective relaxeaza, tonifica si parfumeaza placut corpul. Au efecte linistitoare, antistres sau, din contra, tonice si dinamizante.

Citeste mai departe...
 

Chifle cu anason

Imprimare E-mail
joi, 12 septembrie 2019

 120 ml ulei, 500 g faina, drojdie cat o nuca dizolvata in putin lapte indulcit, o lingurita sare, 2 linguri zahar, 150 ml lapte, 1 1/2 lingurita anason.

 Se prepara din ingredientele de mai sus un aluat bine framantat. Se modeleaza din el aproximativ 30 de chifle si se asaza intr-o tava. Se ung cu ou si se presara putin chimen. Se da tava la cuptor si se coc pana devin frumos rumenite.

Citeste mai departe...
 

Masti antirid

Imprimare E-mail
miercuri, 11 septembrie 2019

Atunci cand pielea devine mai sensibila, isi pierde elasticitatea si ies la iveala ridurile, apelati cu incredere si consecventa la masti naturale, care au efecte aproape miraculoase.

Citeste mai departe...
 

Musaca de vinete

Imprimare E-mail
miercuri, 04 septembrie 2019

 750 g carne, 3 vinete mari, 400 g rosii, verdeata, 1 ardei gras, 300 ml ulei, o ceapa mare, sare, piper, zeama de carne.

 Se curata carnea de pielite, se spala si se toaca. Se taie marunt ceapa, se prajeste in putin ulei incins, apoi se amesteca si carnea cu ceapa, lasandu-le sa se caleasca bine impreuna. La urma se adauga sare. Vinetele se taie felii, in lung, necuratate de coaja, se sareaza si se lasa pe un fund pana se inmoaie. Se incinge uleiul la foc iute, se tavalesc feliile de vinete in putina faina, se scutura si se prajesc. Se aranjeaza jumatate din vinete pe fundul unei tavi. Peste vinete se intinde carnea, cateva rosii, verdeata, putin piper si ardei gras tocat marunt. Deasupra se pun restul de vinete si se toarna putina zeama de carne. Se curata rosiile de pielita, se taie felii, se scot semintele si se asaza peste vinete, apoi se da tava la cuptor pentru o ora. Cand musacaua a scazut bine, se scoate, se lasa putin sa se racoreasca si se serveste.

Citeste mai departe...
 

Aliatii tenului catifelat

Imprimare E-mail
miercuri, 04 septembrie 2019

Aspectul sanatos, tanar, frumos al tenului bine hidratat se mentine si cu ajutorul unor uleiuri vegetale.

Citeste mai departe...
 

Pui cu smantana

Imprimare E-mail
miercuri, 28 august 2019

 1 pui, 6 linguri smantana, 100 g unt, o ceapa potrivita, 4 cartofi, o lingura faina, o legatura patrunjel, sare.

 Se curata puii si se taie bucati, pe care le asezam într-un vas rezistent la foc, în care am pus ceapa taiata marunt si calita în unt. Se acopera vasul cu un capac si se lasa puii sa se prajeasca la foc domol pana sunt pe jumatate gata. Apoi se toarna jumatate din smantana, amestecata cu faina si dupa ce mai fierbe, se da vasul deoparte, invelit într-un servet, dupa ce adaugam si restul de smantana. Se serveste cu cartofi fierti, pe care îi punem în vasul cu mancare cu cateva minute înainte de a servi la masa. La final se presara patrunjel verde tocat.

Citeste mai departe...
 

Machiaj special

Imprimare E-mail
miercuri, 28 august 2019

Atunci cand purtati ochelari de vedere, efectul de lupa al lentilelor va obliga la meticulozitate cand va machiati. Pentru a atenua ridurile, folositi un contur de ochi, apoi estompati cearcanele cu un corector adaptat culorii carnatiei. Corectorul trebuie sa fie putin mai luminos decat fondul de ten. Si pentru ca ochelarii creeaza o umbra in aceasta zona, machiati si aripioarele nasului pentru a crea o zona de lumina.

Citeste mai departe...
 

Cartofi cu branza

Imprimare E-mail
joi, 22 august 2019

 1 kg cartofi, o ceapa, unt, 40 g branza rasa, 4-5 felii branza.

 Cartofii curatati se spala, se rad, se sareaza si impreuna cu ceapa taiata pestisori se prajesc in unt incins. Cand sunt aproape patrunsi se adauga branza rasa, se amesteca totul bine si se lasa cratita pe foc mic pana se formeaza o crusta aurie. Se intoarce aceasta clatita pe partea cealalta, se acopera cu felii de branza si se lasa cratita acoperita cu un capac, pana cand branza se topeste.

Citeste mai departe...
 

Cartofi cu branza

Imprimare E-mail
joi, 22 august 2019

 1 kg cartofi, o ceapa, unt, 40 g branza rasa, 4-5 felii branza.

 Cartofii curatati se spala, se rad, se sareaza si impreuna cu ceapa taiata pestisori se prajesc in unt incins. Cand sunt aproape patrunsi se adauga branza rasa, se amesteca totul bine si se lasa cratita pe foc mic pana se formeaza o crusta aurie. Se intoarce aceasta clatita pe partea cealalta, se acopera cu felii de branza si se lasa cratita acoperita cu un capac, pana cand branza se topeste.

Citeste mai departe...
 

Masti naturale

Imprimare E-mail
joi, 22 august 2019

Tenul dumneavoastra isi poate recapata rapid stralucirea folosind cateva masti naturale cu fructe.

 Persoanelor cu ten gras li se recomanda masti cu capsuni. Avand efect exfoliant, capsunile curata tenul, il revitalizeaza si dau prospetime obrazului. Acidul salicilic din compozitie ajuta la indepartarea celulelor moarte si la recapatarea stralucirii. Antioxidantii regenereaza epiderma si amplifica lupta cu ridurile. Masca se realizeaza din 5-6 capsuni amestecate cu o lingura de iaurt si doua lingurite de miere. Se aplica masca pe fata, se lasa sa actioneze 15 minute, apoi se clateste fata cu apa calduta. Daca folositi aceasta masca o data pe saptamana, tenul va capata un aspect catifelat, stralucitor.

Citeste mai departe...
 

Creier in aluat

Imprimare E-mail
miercuri, 14 august 2019

 1 creier mare, 3 linguri faina, 2 oua, 1 ½ lingurita unt sau ulei, ½ pahar lapte, ulei pentru prajit.

 Se pune faina intr-un castron, se adauga doua galbenusuri, laptele, untul, putina sare si se amesteca totul. Se bat albusurile spuma si se pun in compozitie amestecand bine. Compozitia trebuie sa fie ca o crema. Daca este prea tare, se mai toarna putin lapte; daca este moale, se adauga faina. Se spala si se curata creierul, apoi se taie in cuburi mari cat o nuca. Se pun toate bucatile in aluat. Se incinge uleiul, nu prea tare si cu o lingura se iau bucatelele de creier, se da drumul in grasime si se prajesc pana se rumenesc.

Citeste mai departe...
 

Machiaj de vara

Imprimare E-mail
miercuri, 14 august 2019

Nimic nu poate fi mai dizgratios in aceste zile toride decat un ten incarcat de farduri. Poate de aceea specialistii in machiaj „au decretat” drept tendinta a verii putine farduri si culori care sa dea chipului prospetime si stralucire.

Citeste mai departe...
 

Mancare de vinete cu carne

Imprimare E-mail
miercuri, 07 august 2019

 3 vinete, 750 g carne, o ceapa, 500 g rosii, 2 linguri untura, sare, patrunjel verde, apa sau zeama de carne. Pentru rantas: unt, o lingurita faina.

 Se alege carne de vitel, se taie in cuburi potrivite si se prajeste putin pe o parte si pe alta, sa se rumeneasca. Se scoate carnea pe o farfurie. Se prepara un rantas din unt si faina in care calim si ceapa tocata marunt. Adaugam bulion de rosii sau rosii taiate in sferturi si turnam apa sau zeama din carne. Apoi lasam sa fiarba putin sosul. Pe urma punem carnea prajita in sos, presaram sare, lasand sa mai fiarba. In acest timp pregatim vinetele: le taiem in patru, apoi fiecare bucata in doua, le saram si le lasam sa se inmoaie si sa se scurga apa din ele. Dam fiecare bucatica de vanata prin putina faina, le scuturam si le prajim la foc iute. Cand carnea incepe sa se inmoaie bine, punem vinetele si miscam incet cratita. Presaram mult patrunjel si dam la cuptor sa scada bine.

Citeste mai departe...
 

Solutii rapide

Imprimare E-mail
miercuri, 07 august 2019

Nu de putine ori oboseala umbreste frumusetea chipului dumneavoastra. Tenul pare tern, fara stralucire, iar cearcanele sunt mai evidente. Situatia poate fi corectata existand solutii rapide de improspatare si revitalizare, care pot reda tenului un aspect fresh, sanatos, catifelat, tanar.

Citeste mai departe...
 

Vitel cu ciuperci

Imprimare E-mail
miercuri, 31 iulie 2019

 1 kg carne de vitel, 1 kg ciuperci, o ceapa, o lingura unt, sare, piper, 5 lingurite faina, 5 lingurite bulion de rosii sau 10 rosii, 2 cesti zeama de carne, putin patrunjel tocat.

 Se pune untul într-o cratita si când se înfierbânta, se adauga ceapa, sare si apoi carnea taiata în bucati. Se lasa sa se prajeasca încet. Când capata culoare, adaugam faina si bulionul de rosii (sau rosiile proaspete). Se amesteca bine si se toarna apoi zeama de carne. Se curata, se spala si se oparesc ciupercile cu apa clocotita, se taie felii si se pun peste vitel. Se presara piper. Se lasa mâncarea sa fiarba încet, aproximativ o ora. Nu trebuie sa fie prea scazuta. La sfârsit se presara putin patrunjel tocat.


Citeste mai departe...
 

Solutii valoroase pentru ten

Imprimare E-mail
miercuri, 31 iulie 2019

Uleiurile vegetale, folosite inca din Antichitate, sunt apreciate si azi in cosmetica pentru calitatile lor speciale.

Citeste mai departe...
 

Creier pane

Imprimare E-mail
miercuri, 24 iulie 2019

 1 creier mare fiert, faina, 2 oua, 3-4 linguri pesmet, grasime pentru prajit.

 Creierul se fierbe si se lasa la racit. Se taie in lungime, in felii de o jumatate de deget. Intr-o farfurie se bat doua oua intregi, cu putina sare. Se dau feliile de creier prin faina, ou batut, apoi in pesmet, intorcandu-le pe amandoua partile, cu grija sa nu se strice forma. Asezam feliile astfel pregatite intr-o farfurie mare. Cu putin inainte de masa, le prajim timp de 15 minute si le servim cu salata sau cu sos de rosii si piure de cartofi. Creierul de vitel pane se serveste cu diferite legume: sote de mazare verde, conopida, piure de cartofi etc.


Citeste mai departe...
 

Trei masti naturale

Imprimare E-mail
miercuri, 24 iulie 2019

Orice tip de ten trebuie ingrijit cu atentie, dar mai ales in cazul tenului sensibil se recomanda evitarea produselor cosmetice care contin parfumuri, parabeni sau alcool. Acestea au un pH scazut si irita epiderma. In schimb sunt benefice mastile naturale cu galbenus de ou, bogat in calciu, vitaminele A si E, necesare pentru o piele sanatoasa. Grasimile din compozitia sa hidrateaza intens si curata cu blandete tenul.

Citeste mai departe...
 

Tarta cu praz

Imprimare E-mail
miercuri, 17 iulie 2019

 2 kg praz, 3 oua, 200 g smantana, 100 ml lapte, 75 g cascaval, 200 g faina, o jumatate lingurita drojdie uscata, 125 g unt, sare, piper.

 Intr-o cratita se fierb 100 g unt amestecat cu 2 linguri apa si putina sare. Intr-un castron se pune faina si drojdia, se face o gaura la mijloc si se toarna untul topit, putin cate putin, amestecand cu o lingura de lemn. Se unge o tava si se tapeteaza, apoi se intinde in ea aluatul. Se inteapa cu o furculita si se da la cuptor, la foc potrivit, pana incepe sa capete culoare. Cand este gata, se scoate si se lasa la temperatura camerei. Pana se raceste blatul, se spala prazul si se taie rondele subtiri. Intr-o tigaie se pun 50 g unt si se caleste prazul, apoi se adauga o cana cu apa si se lasa la fiert pana scade. Intr-un castron se amesteca ouale, smantana, laptele, cascavalul ras, sare si piper. Se pune prazul peste aluat, apoi se toarna compozitia din smantana si cascaval. Se incinge cuptorul si se lasa la foc potrivit aproximativ 30 de minute.

Citeste mai departe...
 

„Amprentele” tineretii

Imprimare E-mail
miercuri, 17 iulie 2019

Nu-i o noutate ca printr-o ingrijire atenta a tenului se pot estompa urmele varstei, facand ridurile cat mai discrete. Iata si cateva masti naturale, usor de realizat, cu efecte imediate.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 1 - 21 din 3191

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 7,50 lei
- 2 luni: 15,00 lei
- 3 luni: 22,50 lei
- 4 luni: 30,00 lei
- 5 luni: 37,50 lei
- 6 luni: 45,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (70 euro sau 80 $, un abonament pe sase luni; 35 euro sau 40 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» De pe Pamant pe Luna
» Zvonuri false, psihoze reale
» „Magiile” hipercivilizatiilor
» Piept de curcan umplut
» Aliati apreciati
» Patru miliarde de arbori
» Mainz, orasul lui Gutenberg
» Muzee submarine
» O „Insula Pastelui” in Bretania
» „Premonitii” ale tremurului mainilor
» Ernest Hemingway, intre succes si suferinta (3)
» Jeremy Irons – un britanic de otel
» Horoscopul saptamanii: 23-29 septembrie 2019
» 19 septembrie 1356 – Batalia de la Poitiers
» Tema: „PESTII”
» Luna: vise si realitate
» Strania poveste a capului lui Oliver Cromwell
» Ipoteza extraterestra primitiva si hipercivilizatiile
» Chifle cu anason
» Masti antirid
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9