Prima pagina arrow FEMINA CLUB
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 4 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Fasole verde in aluat

Imprimare E-mail
miercuri, 15 ianuarie 2020

 500 g fasole verde, 6-7 linguri faina, 1 ou, o lingura ulei, 200 ml bere, sare, piper, ulei.

 Se prepara un aluat de clatite, inlocuind laptele cu bere, dupa care se pune deoparte. Aluatul trebuie sa fie mai consistent decat cel obisnuit. Intre timp, se curata fasolea si se pune la fiert in apa clocotita, in care se poate adauga, dupa preferinta, o ceapa si o felie de lamaie. Se lasa sa fiarba 15-20 minute, dupa care se strecoara. Se pune uleiul la incins intr-o tigaie. Se toarna fasolea in castronul cu aluatul de clatite, se amesteca usor, apoi se prajeste in tigaie, bucata cu bucata, pe ambele parti, pana cand capata o culoare aurie. Se servesc fierbinti.

Citeste mai departe...
 

„Urmele” emotiilor

Imprimare E-mail
miercuri, 15 ianuarie 2020

Vrem, nu vrem, in mod natural, de-a lungul anilor, emotiile, transpuse in zambet, ras, incruntare, ne „sculpteaza” chipul. In acelasi timp somnul insuficient sau proasta hidratare lasa si ele urme, chiar daca acestea pot fi ameliorate printr-o ingrijire atenta. Sa nu uitam ca la nivelul fetei exista mai mult de 30 de muschi, multi dintre acestia aflandu-se in jurul ochilor. Contractiile acestora stau la baza ridurilor care se vor adanci odata cu varsta. Cum trebuie ingrijita corect zona din jurul ochilor?

Citeste mai departe...
 

Salata de fasole verde cu iaurt

Imprimare E-mail
joi, 09 ianuarie 2020

 1/2 kg fasole verde, 200 g iaurt, 50 g smantana, 1 lingurita otet, 1 legatura marar, sare, piper.

 Se curata fasolea, se taie bucati si se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa ce a fiert se strecoara si, calduta, se amesteca impreuna cu sosul preparat din iaurtul batut cu smantana, otet, sare, piper si marar. Se serveste rece.

Citeste mai departe...
 

Buze catifelate

Imprimare E-mail
joi, 09 ianuarie 2020

Pentru a fi netede si catifelate buzele se ingrijesc la fel de atent ca tenul. Exfolierea si hidratarea sunt importante in acest sens, dar, aceeasi importanta o au si unele „secrete” privind rujurile folosite.

Citeste mai departe...
 

Fascinatia divinului rubin

Imprimare E-mail
mari, 07 ianuarie 2020

Din cele mai vechi timpuri pietrele pretioase, creatii ale lumii minerale, ne farmeca prin frumusete. Rubinul era numit de expertii Evului Mediu „fluviu divin al paradisului terestru”.

Citeste mai departe...
 

Crochete din peste afumat

Imprimare E-mail
miercuri, 18 decembrie 2019

 500 g peste afumat, 1-2 chifle, 100 ml lapte, o legatura patrunjel.

 Se ia pestele afumat, se curata de piele, se dezoseaza, se desface in bucatele mici si se amesteca bine cu painea inmuiata in lapte si cu patrunjelul tocat. Daca mai e cazul, se pune sare. Se formeaza rulouri, se dau prin pesmet si se prajesc in ulei incins.

Citeste mai departe...
 

Inegalabile „regizoare” ale Spectacolului Sarbatorilor

Imprimare E-mail
miercuri, 18 decembrie 2019

Filele din calendar zboara cu repeziciune, iar apropierea Sarbatorilor va pigmenteaza agenda cu „sarcini” cat se poate de agreabile: decorarea spatiului unde va veti primi oaspetii, spatiu din care nu va lipsi traditionalul brad, „regizarea” spectacolului din... farfurii, unde vor poposi savuroase meniuri, alegerea tinutelor speciale si cate si mai cate... Si cum dumneavoastra, doamna, sunteti pionul principal care pregateste totul, este important sa fiti in forma maxima, cu energie debordanta. Pericolul care va poate diminua fortele vine de la schimbarea brusca a vremii, fenomen cu care ne confruntam in aceste saptamani. Pentru a iesi victorioasa, e bine sa stiti cateva „trucuri”.

Citeste mai departe...
 

Telina umpluta

Imprimare E-mail
miercuri, 11 decembrie 2019

 2 teline mici, 3 lingurite orez, o legatura patrunjel, 2 oua, 250-300 ml suc de rosii, 3-4 linguri unt.

 Se curata radacinile de telina, se spala si se scobesc. Miezul se toaca marunt, se amesteca bine cu putin orez, patrunjel, sare si piper. Aceasta compozitie se prajeste in 3-4 linguri de grasime. Separat se fierb doua oua tari si dupa ce s-au racit se toaca marunt si se amesteca bine cu compozitia prajita. Se umplu telinele cu acest amestec, se prajesc putin, apoi se asaza intr-o cratita. Deasupra se toarna sucul de rosii, dupa care vasul se da la cuptor si se lasa pana se inmoaie telina.

Citeste mai departe...
 

Idei valoroase

Imprimare E-mail
miercuri, 11 decembrie 2019

Fitoterapia furnizeaza idei valoroase si pentru cosmetica. De exemplu, tenurile uscate pot beneficia de plantele cu actiune emolienta sau care activeaza circulatia periferica.

Citeste mai departe...
 

Peste cu castraveti acri

Imprimare E-mail
miercuri, 04 decembrie 2019

 800 g peste, 4 castraveti in otet, 80 g masline, 100 g arpagic, 1/2 cana ulei, o foaie de dafin, o lamaie, piper, sare.

 Ceapa taiata felii subtiri se inabusa in ulei adaugand cate putina apa, apoi sare si piper. Pestele curatat se taie felii mai groase si se pune in cratita cu ceapa, apoi se adauga maslinele fara samburi si castraveciorii taiati cubulete. Se acopera cu apa si se fierbe la foc mic cu foaia de dafin. O jumatate de lamaie se stoarce in mancare iar restul se adauga felii. Dupa un clocot se poate servi.

Citeste mai departe...
 

Ritualul buzelor seducatoare

Imprimare E-mail
miercuri, 04 decembrie 2019

Cercetatori in sfera frumusetii feminine sugereaza pasii corecti ai ritualului buzelor seducatoare.

Citeste mai departe...
 

Budinca rece de legume

Imprimare E-mail
miercuri, 27 noiembrie 2019

 1 morcov, o telina, 250 g mazare, 10-15 pastai fasole verde, o ceapa, o lingura cu vârf de faina, 6 oua, o cescuta lapte, 150 g cascaval ras, sare, piper.

 Morcovul si telina, spalate si taiate cubulete mici, se pun la fiert, impreuna cu mazarea si fasolea, in apa clocotita cu sarea. Dupa ce au fiert se pun pe o sita sa se scurga. Ouale se bat cu faina, se subtiaza cu putin lapte, se amesteca cu cascavalul (consistenta aluatului trebuie sa fie ca pentru clatite) si se lasa sa se odihneasca. Intre timp se toaca ceapa marunt si se caleste putin in unt. Când este destul de inmuiata se amesteca bine cu aluatul si legumele scurse. Compozitia se sareaza, se pipereaza dupa gust si se toarna intr-o cratita bine unsa cu unt, care se asaza in alta cratita cu apa clocotita si impreuna se pun la cuptor la foc potrivit, 25-30 minute, sa se rumeneasca. Când budinca este gata, se rastoarna pe o farfurie si se serveste rece.

Citeste mai departe...
 

Masti cu struguri

Imprimare E-mail
miercuri, 27 noiembrie 2019

Vedete printre fructele toamnei, strugurii, cu un continut bogat in vitamine, minerale si antioxidanti, pot fi folositi si pentru frumusetea tenului. Strugurii catifeleaza si calmeaza pielea, reduc excesul de sebum si atenueaza ridurile.

Citeste mai departe...
 

De sezon

Imprimare E-mail
joi, 21 noiembrie 2019

Cu cât temperatura coboara mai mult si vântul isi face simtita prezenta, cu atât vremea isi pune amprenta in mod nefavorabil asupra tenului. Acesta devine tern, ridat, uscat.

Citeste mai departe...
 

Crap umplut cu arpagic

Imprimare E-mail
joi, 21 noiembrie 2019

 1 kg crap, 80 ml ulei, 20 arpagic, o lingura faina, 300 ml vin rosu, 4 catei usturoi, frunze de dafin, sare, piper, patrunjel verde.

 Pestele se curata, se spala si se taie bucati potrivite, se sareaza si se lasa o jumatate de ora la rece. Se pregateste sosul intr-o cratita calind arpagicul in ulei pâna se rumeneste usor, apoi se presara faina, se amesteca putin, se adauga vinul, foile de dafin, patrunjelul verde tocat, usturoiul pisat, piper si sare dupa gust. Se fierbe sosul aproximativ 20 de minute dupa care se adauga bucatile de peste. Se da cratita la cuptor incins pâna se rumeneste pestele.

Citeste mai departe...
 

Masti naturale

Imprimare E-mail
miercuri, 13 noiembrie 2019

Temperaturile scazute ale anotimpului rece agreseaza frumusetea obrazului, accentuând ridurile. Pentru a contracara agresiunile vremii se recomanda folosirea câtorva masti naturale extrem de eficiente.

Citeste mai departe...
 

Paste cu legume

Imprimare E-mail
miercuri, 13 noiembrie 2019

 100 g paste, 200 g broccoli, 1 fir praz, 1 dovlecel, 2 rosii, 1 ardei, ketchup, otet, ulei, sare.

 Se pun pastele la fiert in apa cu sare, apoi se scurg si se lasa sa se raceasca. Broccoli se desface in buchetele mici si se opareste in apa fiarta. Separat se opareste si dovlecelul taiat cubulete. Prazul se taie felii subtiri, rosiile si ardeiul se taie in cuburi. Se amesteca totul, se adauga ketchup, sare, ulei si otet dupa gust.

Citeste mai departe...
 

Antricot de vaca in sos de tarhon

Imprimare E-mail
mari, 05 noiembrie 2019

 750 g antricot de vaca, 100 ml ulei, 3 cepe, o legatura tarhon, 75 g unt, 50 ml otet, o lingurita zahar, piper, sare.

 Antricotul se taie felii, care se bat bine, se sareaza si se frig pe gratar. Ceapa se taie marunt si se fierbe cu 100 ml apa, otet, sare, piper, zahar si tarhonul tocat fin. Dupa ce apa a scazut la jumatate, se ia vasul de pe foc, se lasa sa se raceasca putin si se adauga untul, amestecandu-se bine. Acest sos se toarna peste antricoate si se serveste cand inca mai este cald.

Citeste mai departe...
 

Trucuri pentru frumusete

Imprimare E-mail
mari, 05 noiembrie 2019

Cele mai multe femei, acceptand adevarul, incearca sa corecteze micile imperfectiuni folosindu-se de mici trucuri de machiaj. Sa enumeram cateva dintre ele.

Citeste mai departe...
 

Chiftelute de legume

Imprimare E-mail
miercuri, 30 octombrie 2019

 750 g zarzavat: cartofi, morcov, o felioara de telina, o bucatica de patrunjel radacina, 125 g mazare verde, 125 g fasole verde, 3 oua, faina cat cuprinde, o ceapa mica, 200 g unt cu ulei, o legatura patrunjel verde, cateva cozi de ceapa, sare, piper.

 Se fierbe zarzavatul impreuna, inafara de mazare si fasole care se fierb separat. Cand zarzavatul este fiert, se scurge apa si se da fierbinte prin sita. Dupa ce se raceste, se amesteca acest piure cu un ou. Se scurge de apa mazarea si fasolea fiarta. Se taie fasolea in romburi mici. Se amesteca fasolea si mazarea cu piureul de zarzavat, fara sa frecam, se pune apoi faina, patrunjelul verde tocat si putina ceapa prajita, cateva codite de ceapa verde. Se amesteca totul impreuna si se fac chiftelute potrivit de mari: lunguiete sau rotunde. Se dau prin faina si se prajesc in unt cu ulei.

Citeste mai departe...
 

Masti naturale

Imprimare E-mail
miercuri, 30 octombrie 2019

 In cazul tenului sensibil se recomanda evitarea produselor cosmetice care contin parfumuri, parabeni sau alcool. Acestea au un pH scazut si irita epiderma. In schimb, daca mizati pe mastile preparate acasa, nu evitati galbenusul de ou, bogat in calciu, vitaminele A si E, necesare pentru o piele sanatoasa. Grasimile din compozitia sa hidrateaza intens si curata cu blandete tenul.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 1 - 21 din 3220

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 7,50 lei
- 2 luni: 15,00 lei
- 3 luni: 22,50 lei
- 4 luni: 30,00 lei
- 5 luni: 37,50 lei
- 6 luni: 45,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (70 euro sau 80 $, un abonament pe sase luni; 35 euro sau 40 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Mumii inexplicabile din Peru
» Fasole verde in aluat
» „Urmele” emotiilor
» Cifra 9 – spaima cuplurilor
» Manastirea Ghighiu
» Intoarcerea acasa a pictorului
» Cele mai frumoase verbe ale omenirii
» Probleme cu rinichii?
» Un roman ca o nesfarsita stare de urgenta
» Totul despre filmele de Oscar: Pe aripile vantului
» Horoscopul saptamanii: 20-26 ianuarie 2020
» 16 ianuarie 1901 – S-a nascut dictatorul cubanez Fulgencio Batista
» Tema: „POETI SI POEZIE”
» Descoperiri pentru viitorul planetei
» Telefon Hirmondo ziarul vorbit la telefon
» Pasi spre maturizarea omenirii
» Salata de fasole verde cu iaurt
» Buze catifelate
» Uraganele „isi umfla muschii”
» Taj Mahal
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9