Prima pagina arrow FEMINA CLUB 06 Mar 2021
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 6 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Pui cu ciuperci si coniac

Imprimare E-mail
luni, 01 martie 2021

 4 copane de pui, 50 g unt, 50 g faina, 100 ml ulei de masline, o ceapa, 30 ml coniac, 450 g rosii decojite, o capatana usturoi, 150 ml supa de pui, 100 g ciuperci.

 Se spala si se curata copanele de pui, care apoi se tavalesc prin faina. Intr-o tigaie se incinge uleiul si se prajesc bucatile de pui pe ambele parti, pana se rumenesc. Peste pui se adauga 25 grame de unt. Intre timp, ceapa curatata si taiata marunt se pune in uleiul deja incins si se caleste pana devine aurie. Dupa ce untul s-a topit, bucatile de pui se stropesc cu coniac si se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga apoi rosiile, ceapa calita, usturoiul pisat si supa de pui. Toate se acopera si se lasa la foc mic pentru o ora. Inainte de servire, intr-o tigaie se calesc ciupercile taiate felii. Acestea se lasa cam 5 minute pe foc dupa care se toarna peste pui.

Citeste mai departe...
 

Corp de vis

Imprimare E-mail
luni, 01 martie 2021

Mai ales acum, cand pandemia a marit simtitor numarul sedentarilor, 10 minute dedicate dumneavoastra in fiecare zi va pot ajuta sa reveniti la un corp de vis.

Citeste mai departe...
 

Rulada de carne cu fasole verde

Imprimare E-mail
luni, 22 februarie 2021

 300 g carne vita, 200 g carne slaba de porc, 2 cepe, 2 morcovi, 2 legaturi patrunjel, 2 oua, 4 linguri ulei, 500 g fasole verde, 2-3 catei usturoi, o lingura unt, pesmet.

 Se curata ceapa si morcovii. Un morcov il dam pe razatoarea mare si il calim, cu ceapa taiata, in ulei cu putina apa. Cel de-al doilea morcov il punem la fiert. Carnea o dam prin masina de tocat apoi o amestecam cu morcovul si ceapa calite, ouale si verdeata taiata fin. Intr-o forma de chec unsa cu unt si tapetata cu pesmet, punem jumatate din compozitie, apoi fasii din morcovul fiert si restul de compozitie. Punem tava in cuptor, la foc mediu, pentru 35-40 de minute. Curatam pastaile, le spalam si le fierbem. Zdrobim usturoiul curatat si cand fasolea este fiarta o calim cu usturoiul in putin unt. Se serveste ca garnitura la rulada.

Citeste mai departe...
 

Secretele tenului tanar si catifelat

Imprimare E-mail
luni, 22 februarie 2021

Sub influenta factorilor de stres, a particulelor poluante pielea poate deveni mai sensibila. Porii dilatati, punctele negre, toate imperfectiunile care devin evidente necesita infuzii de sanatate, respectiv vitamine, creme si masti naturale. Ce ar trebui sa cuprinda ritualul pentru infrumusetarea tenului?

Citeste mai departe...
 

Vinete cu rosii la cuptor

Imprimare E-mail
luni, 15 februarie 2021

 5 vinete, 2 cepe, 2 ardei grasi, 5 rosii, usturoi, o legatura patrunjel, sare, piper, ulei de masline.

 Se spala bine toate legumele, apoi curatam vinetele de coaja, avand grija sa lasam o parte curatata si una nu. Dupa aceea, le taiem rondele si le prajim intr-o tigaie cu ulei de masline incins. Dupa ce s-au patruns putin, le lasam la scurs pe un prosop absorbant de bucatarie. Intr-un vas asezam un rand de rondele de vinete iar in mijlocul fiecareia punem cate un catel de usturoi. Separat, calim ceapa si ardeiul tocate marunt, dam rosiile pe razatoare, le adaugam peste acestea si le tinem pe foc pana se face un sos. Peste rondelele de vinete punem o parte din sos, iar daca mai raman rondele, mai punem un rand peste care mai adaugam usturoi si sos de rosii, pana cand acestea se termina. Lasam mancarea la cuptor pana se rumeneste. Se presara patrunjel tocat fin.

Citeste mai departe...
 

Privire luminoasa

Imprimare E-mail
luni, 15 februarie 2021

Usor si rapid de utilizat, eye-liner-ul transforma un machiaj fad intr-unul suficient sa dea profunzime privirii singur, fara alti „aliati”. Prea putin conteaza stilul dumneavoastra, varsta sau culoarea ochilor, eye-liner-ul este valoros pentru ca, indiferent de anotimp, de intensitatea luminii naturale, va pune in valoare frumusetea, luminand privirea.

Citeste mai departe...
 

Peste cu sos de portocale

Imprimare E-mail
luni, 08 februarie 2021

4-5 fileuri de peste, 2-3 catei usturoi, o portocala, 1/2 lamaie, 1 gogosar, 2 rosii, o ceapa, condiment pentru peste, o lingurita chimen, ulei, sare, piper.

 Se pun fileurile intr-o tava unsa cu ulei. Se amesteca usturoiul pisat, sarea, chimenul, bucatile de portocala si lamaie, condimentul de peste, piperul si se toarna peste peste. Se taie ceapa rondele, rosiile si gogosarul, cubulete si se pun deasupra. Se acopera vasul cu folie si se da la rece o ora. Apoi se da la cuptor, fara folie, circa 20-30 de minute.

Citeste mai departe...
 

Efect spectaculos

Imprimare E-mail
luni, 08 februarie 2021

Cum arata sprancenele perfecte? Au forma de virgula, baza mai groasa, mijlocul arcuit si extremitatea mai subtire. Baza trebuie sa fie, neaparat, in aceeasi linie cu extremitatea.

Citeste mai departe...
 

Musaca din piept de pui

Imprimare E-mail
luni, 01 februarie 2021

 8 cartofi, 200 ml lapte, 2 linguri unt, 250 g spanac, 1 piept de pui, o legatura tarhon verde, 2 cepe, 4-5 oua, 170 g cascaval, o legatura usturoi verde, sare, piper.

 Cartofii se curata, se spala bine si se pun la fiert. Dupa ce sunt gata, ii taiem rondele. Intr-o tava unsa cu ulei punem un strat cu felii de cartofi iar din restul cartofilor preparam un piure adaugand laptele caldut si untul. Pieptul de pui se spala, se taie cubulete si se caleste in ulei punand si putina sare si doua linguri cu apa. Cand este pe jumatate gata, se adauga verdeturile tocate si se amesteca bine. Compozitia de carne se adauga peste cartofii din tava. Ouale se bat bine si se omogenizeaza cu cascavalul ras si tarhonul tocat marunt. Turnam si ouale batute peste carnea din tava, apoi se pune piureul de cartofi cu o lingura, din loc in loc. Se da tava la foc potrivit pana se rumeneste piureul.

Citeste mai departe...
 

In cautarea unui nou look

Imprimare E-mail
luni, 01 februarie 2021

Chiar daca majoritatea frumoaselor planetei adopta parul lung, nu putine sunt tinerele care, in cautarea unui nou look, se orienteaza spre tunsori cu parul foarte scurt. Alaturat vedeti cum cu o asemenea tunsoare va puteti schimba stilul in fiecare zi, in functie de tinuta vestimentara sau de programul zilei respective.

Citeste mai departe...
 

Chiftele de linte

Imprimare E-mail
luni, 25 ianuarie 2021

 250 g linte, o felie paine, o ceapa, 1 ou, sare, piper, o lingura faina, 2 linguri unt.

 Se fierbe lintea. Se scurge bine. Se trece prin masina de tocat adaugand o felie mai groasa de paine inmuiata in apa si stoarsa bine, ceapa prajita in unt, un ou, sare, piper si doi catei de usturoi (dupa gust). Se fac cu mana chiftele care se dau prin faina si se prajesc in unt.

Citeste mai departe...
 

Trucuri reusite

Imprimare E-mail
luni, 25 ianuarie 2021

 Vrand-nevrand uneori aveti parte de „nopti scurte” cu doar cateva ore de somn, care „se citesc” pe chipul obosit. Cum puteti sterge rapid oboseala, mina nefavorabila? Inainte de a va farda, „plimbati” pe fata un cub de gheata sau, daca nu aveti aplicati o compresa cu apa rece. Fardati apoi ochii trasand cu creionul dermatograf o codita ascendenta si folositi un fard iluminator in jurul lor. Evitati fardurile in culori pamantii folosind nuante deschise (alb, bej, roz). Un contur subtire negru va scoate in evidenta frumusetea privirii.

Citeste mai departe...
 

Peste oceanic rasol

Imprimare E-mail
luni, 18 ianuarie 2021

 1 kg peste, 1 morcov, o telina, o ceapa, 150 g unt, 4 oua fierte tari, o legatura marar verde, sare, piper.

 Legumele se spala, se taie felii si se fierb in apa clocotita. Se adauga sare si putin piper. Se asaza in cratita pestele taiat bucati si se lasa sa mai fiarba 15-20 minute. Intre timp, se pregateste sosul. Se pune untul sa se topeasca. Ouale fierte tari se rad pe razatoare si se pun in unt cu mararul taiat fin. Se adauga sare si piper si se amesteca. Dupa ce pestele a fiert se scoate pe o farfurie si se toarna peste el sosul. Se serveste cu lamaie sau unt topit si patrunjel verde.

Citeste mai departe...
 

Masti naturale

Imprimare E-mail
luni, 18 ianuarie 2021

Daca va rezervati cate 30 de minute de doua ori pe saptamana, pentru aplicarea unor masti naturale, obrazul dumneavoastra va deveni catifelat, luminos si lipsit de riduri.

Citeste mai departe...
 

Biftec la gratar cu ou

Imprimare E-mail
luni, 11 ianuarie 2021

 Un muschi de vaca taiat felii, oua fierte (cate felii de carne, atatea oua), patrunjel verde tocat, suc de lamaie, sare, piper, o lingura unt, 2 linguri ulei.

 Feliile de muschi se ung cu ulei, se presara piper si se asaza pe gratar sa se friga. Sucul ce se lasa din ele se strange intr-o farfurie. Se toaca ouale fierte, frunzele de patrunjel si se amesteca bine cu sucul de lamaie. Cand biftecurile sunt fripte pe ambele parti, se asaza pe o farfurie si deasupra se pune compozitia de ou, se stropesc cu unt topit cald si se servesc calde. Se pot pune ouale intregi pe fiecare felie de biftec, se ruleaza si se prind cu o scobitoare.

Citeste mai departe...
 

Erori de evitat

Imprimare E-mail
luni, 11 ianuarie 2021

Conditiile de vreme, afecteaza mai mult ca oricand pielea deshidratand tenul expus direct intemperiilor. Efectele neplacute ale aerului rece si uscat sunt resimtite cel mai puternic de persoanele cu ten uscat sau sensibil. Din acest motiv este de dorit sa acordati atentie sporita ingrijirii cosmetice si evitarii unor erori. Astfel, evitati spalatul cu apa fierbinte care indeparteaza uleiurile naturale protectoare ale pielii. Folositi apa calduta sau rece si evitati sapunurile dure. Indiferent de tipul de ten, folositi un demachiant pentru ten sensibil.

Citeste mai departe...
 

Temperamentul dictat de clipa nasterii?

Imprimare E-mail
mari, 29 decembrie 2020

Clipa irepetabila in care fiecare dintre noi a venit pe lume este privita dintr-o infinitate de unghiuri. Psihologii si biometeorologii si-au dat mâna pentru a ne spune ca lumina soarelui, conditiile meteorologice sau presiunea atmosferica ne influenteaza anumiti neurotransmitatori chiar din primele clipe de viata. Astfel, se considera ca persoanele nascute in zilele reci si intunecate de iarna sunt predispuse depresiilor si, in general, prezinta un risc mai mare de imbolnavire.

Citeste mai departe...
 

Suferinta tenului

Imprimare E-mail
luni, 21 decembrie 2020

Iarna cu temperaturi scazute, aer uscat si umiditate limitata irita pielea si o usuca. Este motivul pentru care ar trebui sa adoptati un program de ingrijiri speciale. In acest fel frumusetea obrazului poate fi salvata.

Citeste mai departe...
 

Rasol de vaca cu cascaval

Imprimare E-mail
luni, 21 decembrie 2020

 800 g carne de vaca, 1-2 morcovi, o ceapa, o felie telina, 2 radacini patrunjel, o foaie de dafin, boabe de piper, 60 g faina, 2 oua, ½ pahar iaurt, 50 g unt, cascaval.

 La carnea fiarta pe jumatate se adauga zarzavatul curatat si spalat, precum si condimentele. Carnea fiarta si taiata în portii se asaza într-un vas rezistent la foc. Faina se subtiaza cu zeama de carne si se fierbe 8-10 minute. Se drege cu ouale batute, cu iaurtul si se toarna peste carne. Se presara cascaval ras si se da la cuptor circa 10 minute, la foc potrivit.


Citeste mai departe...
 

Stiuca in sos de smantana

Imprimare E-mail
luni, 14 decembrie 2020

 O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, cateva ciuperci, 50 g unt, 50 ml vin alb, sare, piper, o lingurita faina, 2 galbenusuri, 3 linguri smantana, zeama de lamaie, patrunjel verde.

 Se curata stiuca si se pune într-o cratita cu ceapa si morcovul taiate felii, sare, piper, cateva ciuperci, 50 g unt si vinul. Se fierb 15 minute intr-o cratita acoperita. Se scot pestele si ciupercile, iar zeama se strecoara si se lasa sa mai scada, apoi se adauga faina, galbenusurile, smantana si zeama de lamaie. Se bate bine pe foc apoi se trece sosul prin sita peste stiuca si ciuperci. Se presara putin patrunjel verde si se serveste.

Citeste mai departe...
 

„Regula de aur”

Imprimare E-mail
luni, 14 decembrie 2020

O regula de aur a cosmeticii accentueaza faptul ca ochii si zona adiacenta lor necesita produse speciale si ingrijiri adecvate. Aceeasi regula trebuie aplicata si cand ne referim la buze.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 1 - 21 din 3250

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 9,00 lei
- 2 luni: 18,00 lei
- 3 luni: 27,00 lei
- 4 luni: 36,00 lei
- 5 luni: 45,00 lei
- 6 luni: 54,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (75 euro sau 90 $, un abonament pe sase luni; 38 euro sau 45 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
WhatsApp:
0722.625.622
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Pe urmele amazoanelor
» Paul Grüninger, un erou uitat
» Oamenii de stiinta solicita studierea cazurilor
» Pui cu ciuperci si coniac
» Corp de vis
» „Salubrizarea” orbitei terestre
» Manastirea Rogoz
» Sculptorul cu o singura mana
» „Sfidarea” apelor
» Leucemia, simptome si terapii
» Un parfum inconfundabil
» Cand cinematografia face casa buna cu istoria
» Horoscopul saptamanii: 1-7 martie 2021
» 25 februarie 2020 – A murit Hosni Mubarak
» Tema: „FRATI”
» Comorile Egiptului
» Armata de giganti a lui Frederic Wilhelm
» Ecouri din Canada
» Rulada de carne cu fasole verde
» Secretele tenului tanar si catifelat
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9