Prima pagina arrow FEMINA CLUB 01 Oct 2022
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 1 vizitator online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Dovlecei umpluti cu legume

Imprimare E-mail
luni, 26 septembrie 2022

 4 dovlecei medii, 4 linguri ulei, o lingura unt, 8 linguri faina, 300 ml lapte, 60 g cascaval, 3 felii sunca, 2 oua, 120 g smantana, marar verde, sare, piper.

 Dovleceii se spala, se decojesc si se scobesc de miez. Cascavalul se rade si sunca se taie cubulete. Intr-o tigaie incinsa cu 2 linguri ulei, se caleste miezul de la dovlecei si se adauga 2 linguri apa. Laptele il incalzim, adaugam faina cernuta, untul topit si se amesteca bine cu telul pentru a nu face cocoloase, lasandu-l sa fiarba 15 minute la foc potrivit. Se lasa sosul sa se raceasca si apoi se adauga sunca, ouale, miezul de dovlecei, jumatate din cantitatea de cascaval ras, sare, piper si mararul tocat marunt. Se amesteca pana obtinem o pasta cu care umplem dovleceii. Intr-o tava unsa cu ulei asezam dovleceii si deasupra presaram restul de cascaval ras. Se coace 15 minute la foc mediu. Se lasa sa se raceasca si se serveste cu smantana deasupra.

Citeste mai departe...
 

Perfectiunea rujurilor

Imprimare E-mail
luni, 26 septembrie 2022

 Pentru a avea buze netede si catifelate trebuie sa le ingrijim la fel de atent ca tenul. In acest sens, exfolierea si hidratarea sunt importante. Dar, la fel de importante sunt si „secretele” privind rujurile folosite.

Citeste mai departe...
 

Plachie de crap

Imprimare E-mail
luni, 19 septembrie 2022

 1 crap de 2 kg, 5-6 cepe, 1 pahar ulei, 2-3 rosii, 2-3 ardei grasi, 250 ml vin, patrunjel verde, piper, sare.

 Se curata pestele, se spala si se taie bucati. Se unge cu zeama de lamaie, se potriveste de sare si piper. Se taie felii ardeii si ceapa. Rosiile se curata de pielite si se taie felii. Se spala si se taie marunt patrunjelul verde. Lamaile se curata de coaja si se taie felii. Intr-o tava se pune ulei, se asaza ceapa, ardeii, rosiile, patrunjelul verde. Ceapa se poate rumeni inainte. Peste legume se asaza pestele, se toarna vinul. Se da la cuptor la foc domol pentru 30 de minute, se unge cu sos pe deasupra, din cand in cand.

Citeste mai departe...
 

Exercitii pentru o postura eleganta

Imprimare E-mail
luni, 19 septembrie 2022

O postura frumoasa, dreapta, eleganta, presupune si cateva exercitii de gimnastica facute zilnic, timp de 10 minute. Aceste exercitii permit instalarea unei distante mai mari intre bazin si cap, spune dr. Bernadette De Gasquet (Franta), ceea ce asigura postura ideala. Altfel, asistam la tasarea discurilor intervertebrale, la apropierea vertebrelor, cu consecinte asupra sanatatii.

Citeste mai departe...
 

Friptura de vitel

Imprimare E-mail
luni, 12 septembrie 2022

 800 g muschi de vitel, 3-4 catei usturoi, marar verde, 1 castravete murat, slanina, piper, nucsoara, sare, 1 pahar vin alb, 2-3 linguri faina.

 Daca muschiul este prea mare in grosime se taie in doua, dar sa ramana unite cele doua jumatati. Se cresteaza, iar in aceste crestaturi se pun bucatele mici de slanina si usturoiul taiat feliute. Castravetele se taie felii si se asaza peste muschi, impreuna cu mararul taiat fin. Se condimenteza si apoi se ruleaza carnea. Se leaga bine cu ata alba si se prajeste pe toate partile. Dupa ce s-a prajit, se pune la fiert si se adauga vinul. Cand este gata se scoate carnea pe platou, iar in vin se face sos din faina.

Citeste mai departe...
 

Tratament eficient

Imprimare E-mail
luni, 12 septembrie 2022

Cat se poate de suparatoare, acneea agreseaza mai ales obrazul si pielea adolescentelor si femeilor tinere. Pentru a gasi solutii certe de tratament cercetatorii si-au concentrat atentia asupra produselor apicole care au un rol deosebit in hranirea, hidratarea si ameliorarea sanatatii pielii.

Citeste mai departe...
 

Iahnie de dovlecei

Imprimare E-mail
luni, 05 septembrie 2022

 1 kg dovlecei, 100 ml ulei, 4 cepe, 500 g rosii, 2 lingurite faina, o legatura verdeata, sare, piper.

 Se curata dovleceii, se sareaza si se taie in bucati dupa care se lasa sa se scurga circa 15 minute. Sosul se prepara din cepe si rosii taiate si inabusite in ulei, faina, sare si piper. Dovleceii se prajesc in ulei si apoi se pun sa fiarba impreuna cu sosul circa 20 minute. La sfarsit se adauga verdeata taiata fin.

Citeste mai departe...
 

Remedii sigure

Imprimare E-mail
luni, 05 septembrie 2022

Caldura excesiva a verii accentueaza disconfortul picioarelor obosite si „grele” de care se plang peste 40% dintre femei. De cele mai multe ori cauza o reprezinta o insuficienta venoasa. Specialistii spun ca in afara de hormonii implicati si ei in aceasta suferinta mai intervin si alti factori: varsta, excesul ponderal, statul prelungit pe scaun, consumul de alcool, fumatul.

Citeste mai departe...
 

Supa de rosii cu branza

Imprimare E-mail
luni, 29 august 2022

 1,5 kg de rosii, 3 morcovi, 2 cepe, o telina mica, o lingurita zahar, ulei, sare, piper, o legatura patrunjel verde, 100 g orez, 1 ardei gras, 250 g branza telemea.

 Rosiile se pun cateva secunde in apa clocotita, apoi se scot si se curata de pielita, se dau pe razatoare sau se paseaza cu un robot de bucatarie. Ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste la foc mic in putin ulei. Se adauga morcovii si telina tocate cubulete. Se mai calesc putin si se adauga un litru apa. Se lasa la fiert 10 minute. Se adauga apoi rosiile pregatite mai devreme si ardeiul tocat marunt. Se sareaza si se lasa la fiert 30-40 de minute, la foc mic. Se mai pune putina apa, daca este nevoie. Se adauga orezul fiert separat in putina apa. Se da un clocot, se pipereaza si se potriveste de sare. Se serveste rece, cu patrunjel tocat deasupra, cu cubulete de branza telemea si paine prajita.

Citeste mai departe...
 

Exercitii pentru tricepsi

Imprimare E-mail
luni, 29 august 2022

Efectuand aceste exercitii, dupa trei saptamani veti constata ca pielea este mai tonifiata si conturul bratelor este frumos reliefat. Asigurarile apartin antrenoarei Jeanna Dufraisse, specialista in fitness din Franta.

Citeste mai departe...
 

Pulpe de pui inabusite

Imprimare E-mail
luni, 22 august 2022

 4 pulpe pui, o lingura unt, sare, 2 catei usturoi, o lingurita rasa boia de ardei dulce, 2 linguri vin sau otet de mere diluat, 2 linguri ulei, sare.

 Se pune intr-o cratita uleiul la incins, se adauga usturoiul pisat, pulpele si apa, apoi se presara sare. Se lasa sa se rumeneasca inabusit, cu capac, la foc domol. Se intorc pulpele pe toate partile sa se rumeneasca uniform, dar sa nu se prinda de cratita. Cand a scazut apa, se adauga boiaua, vinul si untul peste pulpe si se da la cuptor. Se servesc cu sosul lasat.

Citeste mai departe...
 

Secretul mastilor naturale

Imprimare E-mail
luni, 22 august 2022

 Continutul de alfahidroxiacizi al capsunilor ajuta la hranirea si tonifierea pielii. In acelasi timp efectul lor este mult mai amplu: mastile si lotiunile pe baza de capsuni favorizeaza indepartarea celulelor moarte de la suprafata epidermei, previn imbatranirea prematura, reduc cearcanele, pungile de sub ochi si redau pielii stralucire si prospetime.

Citeste mai departe...
 

Si tenul matur poate fi stralucitor

Imprimare E-mail
vineri, 12 august 2022

Când ne gândim la înaintarea în vârsta adesea vizualizam un obraz brazdat de riduri. Totusi, un ten matur poate arata minunat daca nu ignoram câteva reguli esentiale.

Citeste mai departe...
 

Stiuca în sos de smântâna

Imprimare E-mail
vineri, 12 august 2022

 O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci, 50 g unt, 1/2 pahar vin alb, o lingurita faina, 2 galbenusuri, 3 linguri smântâna, zeama de lamâie, patrunjel verde.

 Se curata stiuca si se pune într-o cratita cu ceapa si morcovul taiate felii, sare, piper, ciupercile, untul si vinul alb. Se fierbe 15 minute acoperit la foc potrivit. Se scot pestele si ciupercile, iar zeama se strecoara si se lasa sa mai scada, apoi se adauga faina, galbenusurile, smântâna si zeama de lamâie dupa gust. Se bate bine pe foc apoi se trece sosul prin sita peste stiuca si ciuperci. Se presara putin patrunjel verde.


Citeste mai departe...
 

Masti valoroase

Imprimare E-mail
luni, 08 august 2022

Cu câteva masti naturale, folosite în functie de tipul de ten, puteti estompa urmele vârstei si readuce tineretea tenului dumneavoastra.

Citeste mai departe...
 

Carne cu varza

Imprimare E-mail
luni, 08 august 2022

 1 kg varza, 500 g carne de porc, o ceapa, bulion de rosii, marar verde, 200 g smântâna.

 Se spala carnea, se taie bucati. Se opareste varza, se scoate si se lasa la racit, apoi se taie fideluta. Intr-o tava se pune un rând de varza taiata, se adauga ceapa taiata solzisori, apoi câteva bucati de carne, se pune putin bulion si se repeta straturile, ultimul fiind de varza. Se acopera compozitia cu bulion, marar taiat fin, ulei, putina apa si se da la cuptor. Când este gata se serveste cu smântâna.



Citeste mai departe...
 

Aliatii tenului

Imprimare E-mail
luni, 01 august 2022

Soarele arzator al verii actioneaza nefavorabil în special în cazul tenului sensibil si al celui uscat. In afara cremelor folosite în mod curent nu neglijati compresele si mastile cu actiune emolienta sau care activeaza circulatia sangvina faciala.

Citeste mai departe...
 

Supa de vara

Imprimare E-mail
luni, 01 august 2022

 1 morcov, 1 patrunjel (radacina), 2 ardei grasi, o ceapa, o legatura patrunjel, 2 rosii, 2 linguri orez, 10 pastai fasole, 3 foi varza, o telina mica, 100 g cascaval, 1 ou, smântâna, unt sau ulei.

 Se curata legumele, se spala. Morcovul, patrunjelul si telina se dau prin razatoare. Intr-o oala se pune ulei, se lasa sa se înfierbânte, se adauga zarzavatul ras sa se caleasca usor la foc mic. Ceapa se toaca, ardeii se taie cubulete si se adauga peste zarzavatul din oala. Se pune apa si când începe sa fiarba adaugam si frunzele de varza întregi. Rosiile oparite se curata de pielita si se taie marunt. Se pune orezul spalat si se lasa sa fiarba. Când toate sunt bine fierte, se scoate frunza de varza, se pune patrunjelul tocat, se mai lasa sa dea un clocot. Dupa aceea se bate un ou cu smântâna, apoi se adauga în oala si se amesteca. Se lasa sa mai dea câteva clocote si se opreste focul. Când se serveste, se presara deasupra cascaval ras.

Citeste mai departe...
 

Dovlecei la cuptor

Imprimare E-mail
mari, 26 iulie 2022

 5 dovlecei mijlocii, 200 g cascaval ras, 4 rosii, ulei, sare, marar verde, unt, smantana.

 Se curata dovleceii de coaja, se taie rondele. Se prajesc in ulei incins pe ambele parti, intorcandu-i mereu. Se ia un vas de sticla incasabil sau o cratita si se asaza un rand de dovlecei prajiti, un rand de cascaval, un rand de felii de rosii si tot asa pana se termina cu un rand de dovlecei deasupra, peste care se pun cascaval si verdeata. Se adauga bucatele de unt si smantana. Se dau pentru aproximativ 15 minute la cuptor.

Citeste mai departe...
 

Pregatiri pentru plaja

Imprimare E-mail
mari, 26 iulie 2022

Cu certitudine, cu aceasta serie de exercitii bine tintite, facute zilnic sau o data la doua zile veti fi perfecta in costumul de baie in aceasta vara.

Citeste mai departe...
 

Salau cu ciuperci

Imprimare E-mail
mari, 19 iulie 2022

 1 kg salau, 3 cepe, 500 g ciuperci, marar verde, patrunjel verde, 1 pahar vin, sare, piper, ulei, o lamaie.

 Se curata pestele si se taie bucati apoi se condimenteaza cu sare si piper. Ciupercile se spala, se taie felii si se fierb inabusit cu ulei, sare, piper, pana scade apa ce o lasa. Intr-o tava punem ciupercile dupa ce le-am amestecat cu patrunjel si marar tocat marunt, asezam deasupra bucatile de peste si turnam un pahar cu vin. Tava se da la cuptor sa fiarba pana ce pestele este moale. Se lasa sa se rumeneasca putin si se serveste cu felii de lamaie.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 1 - 21 din 3411

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 13,00 lei
- 2 luni: 26,00 lei
- 3 luni: 39,00 lei
- 4 luni: 52,00 lei
- 5 luni: 65,00 lei
- 6 luni: 78,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (90 euro sau 100 $, un abonament pe sase luni; 45 euro sau 50 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
WhatsApp:
0722.625.622
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Materia intunecata a omorat dinozaurii? (2)
» Ce s-a intamplat cu creierul lui Kennedy?
» NASA va studia fenomenul OZN
» Dovlecei umpluti cu legume
» Perfectiunea rujurilor
» Orase-parcuri pe mapamond
» Manastirea Lepsa
» Povesti nepovestite din tablouri
» Stupii de piatra
» Comoditate – risc pentru sanatate
» Nu pierde adevarul
» In Vestul Salbatic nu era deloc ca-n filme
» Horoscopul saptamanii: 26 septembrie – 2 octombrie 2022
» 22 septembrie 1882 – S-a nascut feldmaresalul german Wilhelm Keitel
» Tema: „FERESTRE”
» Materia intunecata a omorat dinozaurii?
» Masacrul de la Tulsa, un episod intunecat din istoria Americii
» Comentarii privind audierea din Congres
» Plachie de crap
» Exercitii pentru o postura eleganta
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9