Prima pagina arrow FEMINA CLUB 18 May 2022
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 2 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Chiftele cu ton in crusta de seminte

Imprimare E-mail
luni, 16 mai 2022

 250 g ton maruntit, 2 oua, 2 cartofi, 2 morcovi, 3 catei de usturoi, patrunjel si marar verde, 2 linguri gris, zeama de la jumatate de limeta, seminte de in si susan.

 Legumele se curata, se spala si se dau prin razatoarea mica. Intr-un bol se pune tonul, legumele razuite, verdeata tocata marunt, ouale, zeama de la limeta si se amesteca totul bine. Se adauga si grisul, omogenizand bine compozitia. Cu mainile usor umede se ia cate putin din compozitie si se formeaza chiftele, care se dau prin semintele de in si susan. Se pun bilutele obtinute intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor pentru de aproximativ 45 minute.

Citeste mai departe...
 

„Secretele” rujurilor

Imprimare E-mail
luni, 16 mai 2022

Pentru a fi netede si catifelate, buzele se ingrijesc la fel de atent ca tenul. In acest sens, exfolierea si hidratarea sunt foarte importante. La fel de importante sunt si „secretele” privind folosirea rujurilor.

Citeste mai departe...
 

Peste oceanic cu vinete

Imprimare E-mail
luni, 09 mai 2022

 1 kg peste oceanic, 3 vinete, 500 g rosii, 150 ml ulei, 1/2 pahar lapte, o lingura faina, 3 linguri unt, 2 oua, sare, usturoi, cimbru.

 Vinetele se curata, se portioneaza, se sareaza si dupa 30 de minute se spala si se storc. Se dau prin faina, se prajesc in ulei si se asaza una langa alta intr-o tava unsa cu unt. Separat, se curata rosiile, se zdrobesc, se soteaza in ulei cu cimbru si usturoi tocat si apoi se strecoara. Se face un sos alb care se amesteca bine cu 2 oua crude si cu sare. Pestele se curata, se spala, se taie felii si se fierbe cateva minute in putina apa si sare. Se asaza totul in tava cu vinete, deasupra turnandu-se sosul alb si apoi se da totul la cuptor, la foc potrivit, 30 de minute.

Citeste mai departe...
 

Masti parfumate

Imprimare E-mail
luni, 09 mai 2022

 Parfumatele capsuni, prin continutul de alfahidroxiacizi ajuta la o exfoliere perfecta a pielii, tonificand-o in acelasi timp. Mastile si lotiunile pe baza de capsuni favorizeaza indepartarea celulelor moarte de la suprafata epidermei, previn imbatranirea ei prematura, reducand cearcanele si pungile de sub ochi si redand pielii prospetimea si stralucirea.

Citeste mai departe...
 

Conopida gratinata

Imprimare E-mail
luni, 02 mai 2022

 1 kg conopida, 200 g kaizer, 50 g cascaval ras, 200 g smantana, sare, piper.

 Conopida se desface buchetele mici, se pune la fiert in apa cu sare si se lasa 10 minute. Intr-un vas se pune conopida bine scursa de apa si se asaza felii de kaizer printre ea. Se toarna sman-tana, se presara cascaval, piper si se lasa la cuptor pentru 30 de minute.

Citeste mai departe...
 

Buze seducatoare

Imprimare E-mail
luni, 02 mai 2022

Care sa fie oare pasii corecti ai ritualului unor buze seducatoare? Specialistii domeniului ne ghideaza.

 – In primul rand, pentru a avea buze frumoase, se impune hidratarea lor de-a lungul zilei, ori de cate ori este nevoie, in orice anotimp. Cand aplicati crema hidratanta, masati gura pentru a activa microcirculatia sangvina si a intari colturile gurii, care au tendinta de a se lasa.


Citeste mai departe...
 

Miel la cuptor cu bere

Imprimare E-mail
miercuri, 20 aprilie 2022

 400 ml bere, o pulpa de miel, 6 fire de usturoi verde, patrunjel verde, marar verde, boia de ardei dulce, sare, piper.

 Se curata usturoiul si se taie rondele. Se pune in tava in care urmeaza sa se coaca friptura, impreuna cu verdeata tocata. Se portioneaza pulpa de miel, se presara cu sare, piper si boia dulce. Se pune pe patul de usturoi si se toarna berea. Se acopera tava cu folie de staniol si se coace 90 minute la foc moderat. Se indeparteaza folia si se mai coace 30 minute.

Citeste mai departe...
 

Efecte rapide

Imprimare E-mail
miercuri, 20 aprilie 2022

Daca obrazul dumneavoastra e umbrit de aparitia unor pete pigmentare sau de pistrui de care doriti sa scapati, aveti la dispozitie o multitudine de solutii naturale.

Citeste mai departe...
 

Ficat de vitel sote

Imprimare E-mail
luni, 18 aprilie 2022

 750 g ficat, 150 g ciuperci, 2 cepe, 100 g unt, faina, sare, piper, 2 cartofi, 3 linguri de smantana, 1 paharel vin.

 Se curata ficatul de pielite si se spala bine in apa rece. Se taie felii potrivite, in curmezisul fibrelor. Se presara pe amandoua partile cu piper si faina. Se taie ceapa subtire si se prajeste in putin unt. Cand ceapa este gata, se pun feliile de ficat si se prajesc pe amandoua partile, pana se rumenesc. Apoi se asaza totul intr-o cratita adanca, impreuna cu ciupercile calite de asemenea in putin unt. Se inabusa cateva minute, cautand sa nu fiarba mult sosul. Se adauga sosul de smantana preparat cu vin rosu. Se serveste ficatul cu sosul, garnisit cu cartofi prajiti si cu ciuperci inabusite.

Citeste mai departe...
 

Obraz luminos

Imprimare E-mail
luni, 18 aprilie 2022

Preocuparea constanta pentru ingrijirea tenului se traduce intotdeauna printr-un look tineresc, si un obraz luminos.

 – Una dintre cele mai eficace masti care are ca efect o uimitoare intinerire a pielii se bazeaza pe albus de ou si iaurt. Masca indeparteaza stratul de celule moarte de la suprafata, lasand tenul luminos, catifelat si fin. Se amesteca doua albusuri de ou cu doua linguri de iaurt si o lingurita de miere, apoi se aplica masca pe fata si pe gat, cu miscari usoare, circulare. Se lasa sa actioneze 20 de minute, dupa care se inlatura cu apa calduta.


Citeste mai departe...
 

Salata de varza cu sunca

Imprimare E-mail
luni, 11 aprilie 2022

 500 g varza, 200 g sunca, 2 ardei, 2 oua, 100 g masline, 3 rosii, 100 g branza telemea, ulei, otet, sare, piper.

 Se toaca toate legumele julien, se da sare, piper, ulei si otet dupa gust, iar la urma, se rade branza, se taie cubulete sunca, rosiile si ouale se feliaza si se amesteca toate.

Citeste mai departe...
 

Cum estompam ridurile

Imprimare E-mail
luni, 11 aprilie 2022

Aparitia si accentuarea ridurilor este un veritabil motiv de anxietate pentru multe femei. De fapt, este un fals motiv de ingrijorare pentru ca specialistii ofera solutii de estompare sau chiar de disparitie a ridurilor.

Citeste mai departe...
 

Budinca de telina

Imprimare E-mail
luni, 04 aprilie 2022

 O telina, 100 g unt, 100 g pesmet, 100 g cascaval, 200 g sunca presata, 150 g smantana, 2 oua.

 Se fierbe telina curatata si, cand este gata se lasa sa se raceasca apoi se taie felii. Se unge un vas cu unt si se presara cascavalul ras. Peste cascaval se pun intercalat rondele de telina, sunca taiata cubulete mici si pesmet. Se repeta pana terminam ingredientele. Deasupra se toarna smantana batuta cu ouale, sare si piper, dupa gust. Se coace aproximativ 20 de minute, pana se rumeneste frumos.

Citeste mai departe...
 

Un exercitiu util

Imprimare E-mail
luni, 04 aprilie 2022

Scuza ca ati pierde prea mult timp cu machiajul, pentru a va pune frumusetea in valoare, nu sta in picioare. Iata cronometrarea specialistilor.

Citeste mai departe...
 

Peste cu sos unguresc

Imprimare E-mail
mari, 29 martie 2022

 4 bucati peste, 1 ardei verde, 2 rosii, 2 cartofi, 200 g arpagic, 200 ml suc de rosii sau 2 linguri bulion, sare, piper, boia dulce.

 Pestele se curata, se spala si se prajeste. Cartofii se fierb. Arpagicul se curata, ardeiul si rosiile se taie rondele si se calesc in ulei iar cand sunt gata se adauga sucul de rosii, cartofii taiati cubulete si se lasa sa fiarba bine. Dupa ce au fiert se potriveste de sare, piper, boia si se mai da in cateva clocote. Cand sosul este gata se pune peste pestele prajit si se adauga verdeata.

Citeste mai departe...
 

Postul – perioada de slabire sau de ingrasare?

Imprimare E-mail
mari, 29 martie 2022

Oamenii postesc din motive spirituale, dar si din motive nutritionale. Mai precis, profita de efectele postului asupra sanatatii, adica de dezinflamarea si detoxifierea organismului, precizeaza dr. nutritionist Laura Ene.

Citeste mai departe...
 

Macrou cu legume

Imprimare E-mail
luni, 21 martie 2022

 1,2 kg macrou, 1 morcov, o telina, 1 patrunjel, o ceapa, 3 catei de usturoi, 1 ardei gras, 2 cartofi, 3 rosii, 100 ml ulei, 150 ml vin alb.

 Pestele se curata, se spala, se stropeste cu putin otet si se sareaza, apoi se lasa sa stea o jumatate de ora. In tava se pune ulei, apoi legumele curatate, spalate si taiate julien. Se clateste pestele de sare si otet si se pune peste zarzavat. Se taie rosiile rondele, se pun deasupra, se toarna vinul si se da la cuptor pentru o ora.

Citeste mai departe...
 

Masti miraculoase

Imprimare E-mail
luni, 21 martie 2022

Un ten fin, fara imperfectiuni, bine hidratat presupune sa folositi cu regularitate mastile potrivit fiecarui tip de ten.

Citeste mai departe...
 

Pui cu vinete

Imprimare E-mail
luni, 14 martie 2022

 1 pui, 1 kg vinete, 100 g unt, 3 cepe, 2 ardei grasi, 4 rosii, o legatura verdeata, sare.

 Puiul se taie bucati, se sareaza si se prajeste in jumatate din cantitatea de unt. In untul ramas de la prajirea puiului se calesc ceapa tocata marunt si ardeii taiati julien. Rosiile se taie felii si se adauga peste pui. Vinetele se curata, se taie felii, se calesc in restul de 50 g de unt si apoi se adauga peste carne. Vasul se da la cuptor pentru 25 de minute. Când este aproape gata se adauga verdeata taiata marunt.

Citeste mai departe...
 

Ochi seducatori

Imprimare E-mail
luni, 14 martie 2022

Foarte solicitata dar si extrem de fragila, zona din jurul ochilor acumuleaza semnele oboselii si pe cele ale vârstei. Pentru a rezista necesita creme si ingrijiri particulare. Dar, cum pot fi estompate cearcanele?

Citeste mai departe...
 

Rulouri din carne de vita

Imprimare E-mail
luni, 07 martie 2022

 1 kg carne de vita, 300 g cabanos, 300 g cascaval, 3 gogosari la otet, 4 castraveti la otet, 3 morcovi, 2 cepe, sare, piper, usturoi, suc de rosii.

 Se portioneaza carnea si se bate cu ciocanul de snitele, se condimenteaza, apoi asezam pe fiecare felie câte o fâsie de castravete, cascaval, gogosar, cabanos, apoi rulam strâns, le prindem cu scobitori si le punem la fiert cu usturoi, ceapa, morcov si suc de rosii. Dupa ce sunt gata, se asaza pe un platou si se servesc.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 1 - 21 din 3373

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 11,00 lei
- 2 luni: 22,00 lei
- 3 luni: 33,00 lei
- 4 luni: 44,00 lei
- 5 luni: 55,00 lei
- 6 luni: 66,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (80 euro sau 96 $, un abonament pe sase luni; 40 euro sau 48 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
WhatsApp:
0722.625.622
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Misterioasele desene din lanuri
» Printul Madog, europeanul care a ajuns in America inaintea lui Columb?
» Ce este in briefing-urile clasificate?
» Chiftele cu ton in crusta de seminte
» „Secretele” rujurilor
» Biblioteca cu carti interzise
» Catedrala arhiepiscopala din Galati
» Arta minimala
» Piatra decalogului
» Probleme ale transportului de oxigen din sange
» Memorialistica lui Petre Stoica
» Totul despre filmele de Oscar: „Nasul II”
» Horoscopul saptamanii: 16-22 mai 2022
» 12 mai 1926 – Lovitura de stat a maresalului Pilsudski
» Tema: „VERDE”
» De la genetica la inteligenta artificiala
» Ciudateniile palatului Versailles
» De ce evita Air Force subiectul OZN?
» Peste oceanic cu vinete
» Masti parfumate
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9