Prima pagina arrow FEMINA CLUB 08 Dec 2021
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 9 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Muschi de miel cu brânza

Imprimare E-mail
luni, 06 decembrie 2021

 Muschi de miel, 200 g brânza feta, 250 g sunca, piper, ulei.

 Muschiului i se face o gaura la mijloc folosind coada unei linguri lungi de lemn. Apoi, cu ajutorul aceleiasi cozi de lingura, se umple muschiul cu brânza farâmitata. Se presara muschiul cu piper, apoi se infasoara cu sunca, se leaga si se pune in tava de copt. Se stropeste cu ulei, se mai pun 2-3 linguri de ulei in tava si se lasa la cuptor pentru 20 de minute.

Citeste mai departe...
 

Solutii valoroase

Imprimare E-mail
luni, 06 decembrie 2021

Apropierea Sarbatorilor intensifica dorinta fiecarei femei de a arata impecabil si daca se poate de a estompa chiar si cel mai discret rid ce, teoretic, umbreste frumusetea obrazului.

Citeste mai departe...
 

Praz cu masline

Imprimare E-mail
luni, 29 noiembrie 2021

 4 fire praz, 150 g masline cu sâmburi, o ceapa, 250 ml suc de rosii, 2 linguri ulei, o lamâie, patrunjel, sare.

 Partea alba de la praz se taie in bucati de 3-4 cm, se pun intr-o strecuratoare si se toarna apa clocotita peste ele, lasându-le apoi la scurs. Intr-o cratita se caleste in ulei ceapa tocata, se adauga prazul scurs si se mai lasa 5 minute. Se toarna apa cât sa se acopere prazul, se adauga maslinele si se lasa 20 de minute la fiert, acoperind cratita cu un capac. Se adauga sucul de rosii, lamâia taiata felii si se mai fierbe 10 minute dupa care se potriveste de sare. La sfârsit se pune patrunjel tocat.

Citeste mai departe...
 

Planta care poate prelungi viata bolnavilor de cancer

Imprimare E-mail
luni, 29 noiembrie 2021

Cresterea ratei de supravietuire a pacientilor cu metastaze, urmare a actiunii unor derivate ale cunoscutei plante aloe vera, reprezinta o concluzie uimitoare a numeroase studii.

Citeste mai departe...
 

Aripioare cu miere si ghimbir

Imprimare E-mail
luni, 29 noiembrie 2021

 25 aripioare de pui, o legatura ceapa verde, 5 linguri miere, 2 linguri sos de soia, 1 ardei iute rosu, o bucata de 2 cm ghimbir ras, câteva crengute cimbru.

 Se amesteca toate ingredientele pentru marinata intr-un castron. Se pun aripioarele de pui curatate intr-o tava si se toarna sosul peste carne. Aveti grija ca aripioarele sa fie asezate intr-un singur strat, pentru ca sosul sa ajunga in mod egal pe fiecare aripioara de pui. Se acopera tava cu folie alimentara si se da la rece. Se lasa aripioarele la marinat, la frigider, 24 de ore. Se incinge o tigaie sau gratarul si se prepara aripioarele circa 15-20 de minute, intorcând carnea cât mai des, pentru a se patrunde bine. Se pot baga la cuptor 10 minute, daca vreti sa se formeze o crusta perfecta si aurie pe aripioare.

Citeste mai departe...
 

Trucurimiraculoase

Imprimare E-mail
luni, 29 noiembrie 2021

 Cu certitudine atunci când tenul dumneavoastra are nevoie de hidratare, este ridat, lipsit de luminozitate si de stralucire, un fond de ten bine ales va scoate din impas rapid.

Citeste mai departe...
 

Peste umplut

Imprimare E-mail
luni, 15 noiembrie 2021

 1 peste de 2 kg, 1 kg ciuperci proaspete, 1 dovlecel, 100 g arpacas, o ceapa, 3 catei usturoi, 200 g unt, o lingura bulion, 1 litru vin alb, patrunjel, sare, piper.

 Arpacasul se pune la inmuiat in apa de seara pâna dimineata. Pestele spalat se taie pe spate, pâna la cap, fara a-l desparti, se presara cu sare la interior si exterior. In unt topit se pun ciupercile taiate mai mare, arpacasul scurs de apa, ceapa si usturoiul maruntit. Se lasa 5 minute, se adauga bulionul desfacut cu putina apa. Se lasa 10 minute pe foc si, la final, se adauga sare, piper si patrunjel. Se umple pestele asezat deja intr-o tava unsa cu ulei, se pune si dovlecelul taiat cubulete, se toarna vinul si se da la cuptor pentru o ora. Din când in când, se stropeste pestele cu sosul care se formeaza in tava.

Citeste mai departe...
 

Solutii rapide

Imprimare E-mail
luni, 15 noiembrie 2021

Nu de putine ori se intâmpla ca dupa nopti cu insomnii sa aveti o mina obosita pe care sa doriti sa o mascati. In astfel de situatii puteti apela la unele solutii rapide care sterg urmele oboselii.

Citeste mai departe...
 

Musaca de cartofi

Imprimare E-mail
luni, 08 noiembrie 2021

 800 g carne tocata, 100 ml suc de rosii, 400 g branza telemea, 100 g unt, 200 ml lapte, 100 g cascaval, 1 kg cartofi, 2 cepe, ulei, sare, piper.

 Se toaca cepele marunt si se calesc in 4 linguri cu ulei. Se adauga carnea tocata, sare, piper dupa gust si se toarna sucul de rosii. Se lasa pe foc mic pana se patrunde carnea si scade. Se curata cartofii si se fierb. Se scot din apa, se paseaza si se freaca bine cu untul si laptele. La final se adauga branza rasa. Se unge cu unt o tava. Se intinde o treime din cantitatea de carne si se acopera cu o treime din cantitatea de piure. Se repeta operatia de inca doua ori, pastrand proportiile. Deasupra va fi un strat de piure, pe care se presara putin cascaval ras. Se coace 20 minute la foc moderat.

Citeste mai departe...
 

Masti eficiente

Imprimare E-mail
luni, 08 noiembrie 2021

Una dintre cele mai eficace masti care are ca efect o uimitoare intinerire a pielii se bazeaza pe albus de ou si iaurt. Masca indeparteaza stratul de celule moarte de la suprafata, lasand tenul luminos, catifelat si fin.

Citeste mai departe...
 

Somon cu sos de portocale si ghimbir

Imprimare E-mail
luni, 01 noiembrie 2021

  4 bucati somon, zeama de la 2 portocale, 4-5 rondele ghimbir, 200 ml smantana pentru gatit, 75 g branza cu mucegai, sare, piper, ulei de masline.

 Se pune somonul intr-o tigaie, iar peste el se toarna zeama de portocala, pana cand il acopera. Se pune pe foc si se lasa sa fiarba. Cand incepe sa dea in clocot, se adauga rondelele de ghimbir si uleiul. Se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba putin, pana scade putin sosul. Se intorc bucatile de somon, dupa care se scot din tigaie. Peste sosul ramas se toarna smantana lichida pentru gatit si branza cu mucegai data pe razatoare, se condimeteaza si se lasa sa dea cateva clocote. Se serveste somonul cu sosul de smantana.

Citeste mai departe...
 

Obraz stralucitor

Imprimare E-mail
luni, 01 noiembrie 2021

Inainte de a va detalia amanuntele despre unele masti pe care le puteti realiza acasa, precizez cateva sfaturi ale specialistilor in cosmetica.

Citeste mai departe...
 

Scrumbie cu sos tomat

Imprimare E-mail
joi, 21 octombrie 2021

 1 kg scrumbie, 2 oua, o lingurita otet, pesmet, unt, 100 g sos tomat, piper, sare.

 Pestele se spala, se curata, se scot capetele si sira spinarii, se sareaza si se pipereaza. Se bat ouale cu otet. Scrumbiile se dau prin faina, prin ou, pesmet si se prajesc in unt fierbinte. Cand sunt gata, se asaza pe un platou si se toarna peste ele sos tomat.

Citeste mai departe...
 

Dormiti suficient?

Imprimare E-mail
joi, 21 octombrie 2021

Multe studii recente au relevat existenta unei corelatii intre durata somnului nocturn si aparitia unor suferinte. Un studiu al cercetatorilor italieni a evidentiat faptul ca riscul obezitatii creste cu 55% cand se doarme mai putin de cinci ore pe noapte.

Citeste mai departe...
 

Tocana de vitel

Imprimare E-mail
joi, 21 octombrie 2021

 600 g carne vitel, 3 cartofi, 150 g mazare, 200 g ciuperci, o ceapa, 2 catei de usturoi, 150 ml vin rosu, 3 linguri ulei, 2 foi dafin, 100 g faina, sare, piper.

 Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi, se pun intr-un vas cu apa rece. Carnea se taie cuburi care se trec prin faina avand grija sa in-departam excesul. Intr-o tigaie incapatoare punem ceapa tocata la calit in ulei, lasand 2 minute si apoi punem carnea. Dupa ce aceasta si-a schimbat culoarea, turnam vinul, foile de dafin si sare, lasand la fiert 10 minute, dupa care adaugam cartofii si usturoiul continuand fierberea. Ciupercile proaspete taiate cuburi mici se pun intr-o tigaie tinandu-le pe foc aproximativ 10 minute pana se evapora apa pe care si-o lasa. Cand cartofii sunt aproape fierti, se adauga mazarea si ciupercile lasandu-le pe foc 15 minute. Potrivim de sare, piper si servim.

Citeste mai departe...
 

Cand parul isi pierde din stralucire

Imprimare E-mail
joi, 21 octombrie 2021

De cele mai multe ori frumoasele planetei sunt ingrijorate de aparitia primelor riduri si aplica obrazului cele mai eficiente remedii, dar ignora ingrijirile speciale, ce ar trebui aplicate prodoabei capilare.

Citeste mai departe...
 

Varza cu piept afumat

Imprimare E-mail
joi, 21 octombrie 2021

 1 kg varza acra, 200 g piept de porc afumat, un cub concentrat vita, 2 cepe, 5 linguri ulei, piper boabe, foi de dafin.

 Varza se spala si se gusta. Daca este prea acra, se fierbe 10 minute, apoi se scurge si se taie fideluta. Intr-o cratita incapatoare amestecam 250 ml apa, 2 linguri ulei, piper, foi de dafin si cubul de concentrat si varza lasand 20 de minute pe foc. Pieptul de porc si ceapa tocata se calesc si se toarna peste varza. Se lasa la fiert circa 25 de minute pana ce varza este fiarta.

Citeste mai departe...
 

Retete naturale

Imprimare E-mail
joi, 21 octombrie 2021

Este cat se poate de reconfortant ca sa faceti pentru cateva minute, din bucataria dumneavoastra un „laborator al frumusetii” unde sa pregatiti instant retete valoroase, naturale, cu efecte apreciabile.

Citeste mai departe...
 

Supa de peste

Imprimare E-mail
joi, 21 octombrie 2021

 700 g peste, 2 cepe, 1 ou, 2 foi de dafin, câteva cuisoare, o lingura mustar, 2 litri a-pa, o lingura otet, sare, piper.

 Pestele se curata si se spala. Intr-o oala se pune apa, sare, piper, otetul, ceapa tocata, foile de dafin, cuisoarele si pestele. Se lasa sa fiarba la foc mic 20 minute. Se strecoara iar carnea se curata de oase si se zdrobeste impreuna cu ceapa. Compozitia rezultata se amesteca intr-un castron cu oul si mustarul. Peste aceasta se toarna supa clocotita.

Citeste mai departe...
 

Nu neglijati masajul

Imprimare E-mail
joi, 21 octombrie 2021

Nu este o noutate, pentru a ne pastra pielea cât mai mult timp tânara si sanatoasa folosim creme. Dar, exista mici secrete legate de aplicarea lor. cea mai buna crema de zi este cea care corespunde tipului de ten si care contine vitamine si SPF peste 15. Vitaminele A si B5 cresc fermitatea tenului si nivelul de hidratare. Nu se recomanda a fi prea grasa pentru a nu bloca porii si a produce alergie.

Citeste mai departe...
 

Pui cu sparanghel

Imprimare E-mail
miercuri, 20 octombrie 2021

 1 pui, 2 cepe, 500 g sparanghel, 150 g suc de rosii, marar, usturoi, sare, piper.

 Puiul se taie bucati, se asaza intr-o cratita cu capac, se condimenteaza si se introduce la cuptor 15 minute, dupa care se adauga ceapa tocata marunt, sparanghelul, sucul de rosii, usturoiul si se mai tine la cuptor inca 15 minute.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 1 - 21 din 3331

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 9,00 lei
- 2 luni: 18,00 lei
- 3 luni: 27,00 lei
- 4 luni: 36,00 lei
- 5 luni: 45,00 lei
- 6 luni: 54,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (75 euro sau 90 $, un abonament pe sase luni; 38 euro sau 45 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
WhatsApp:
0722.625.622
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» „Acele de gheata”, un designer inedit
» Pisicile-racheta ale Evului Mediu
» Seth Shostak recomanda studierea OZN-urilor
» Muschi de miel cu brânza
» Solutii valoroase
» Microparticulele de plastic afecteaza polii
» Biserica Mavrodolu
» Oglinda mântuirii prin suferinta
» Castelul Frumoasei din Padurea Adormita
» In atentia parintilor responsabili:
» De la clasic la jazz
» Nevoia te invata chiar si când joci in filme
» Horoscopul saptamanii: 6-12 decembrie 2021
» 2 decembrie 1547 – A murit Hernán Cortés, cuceritorul Imperiului Aztec
» Tema: „LEUL”
» Pasi spre creierul digital
» Institutul American de Aeronautica si Astronautica si OZN-urile
» U-1206: submarinul scufundat din cauza unei toalete
» Praz cu masline
» Planta care poate prelungi viata bolnavilor de cancer
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9