Prima pagina arrow FEMINA CLUB
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 31 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Crap umplut

Imprimare E-mail
marți, 23 aprilie 2019

 1,500 kg peste, putin ulei, 1/2 paharel vin, o ceapa, o bucatica unt (untura), sare si piper.

 Umplutura: 2 oua, 2 catei usturoi, 200 g slanina, o legatura patrunjel verde.

 Curatam pestele, scoatem osul amar de la cap, dam sare si piper, turnam putin ulei si putin vin si lasam sa stea cam o ora. Pregatim o umplutura din oua tari (fierte), usturoi, patrunjel verde si slanina, tocate împreuna cu laptii crapului si cu o bucatica de ceapa prajita. Punem si putin pesmet. Amestecam bine, umplem crapul si îl coasem. Punem pestele în tava si turnam deasupra 1/2 pahar de apa si 1/2 pahar de vin. Punem si o bucatica de unt sau de untura. Dam la cuptor, iar dupa o ora, cand crapul s-a rumenit pe o parte, îl întoarcem pe partea cealalta. Cand este gata, îl servim.

Citeste mai departe...
 

Tratamente valoroase

Imprimare E-mail
marți, 23 aprilie 2019

Pentru multe femei aparitia si accentuarea ridurilor este un veritabil motiv de anxietate. Un fals motiv pentru ca specialistii ofera solutii de estompare sau chiar de disparitie.

Citeste mai departe...
 

Peste oceanic in aluat crocant

Imprimare E-mail
marți, 16 aprilie 2019

 500 g file de peste oceanic, o lamaie, ulei, sare, piper.

 Pentru aluat: 2 oua, 1 1/2 lingura ulei, 200 g faina, putina apa minerala sau lapte.

 Fileurile se sareaza, se pipereaza si se lasa sa stea aproximativ 30 minute. Se face un aluat din faina, galbenusuri, margarina si sifon. Dupa ce aluatul este omogen, se adauga albusurile batute spuma. Pestele se trece prin acest aluat si se prajeste in mult ulei incins. Se serveste fierbinte cu lamaie.

Citeste mai departe...
 

Remedii simple

Imprimare E-mail
marți, 16 aprilie 2019

Mai mult de 30 la suta dintre femei se plang de senzatia permanenta de picioare obosite si „grele”. Suparatoarele simptome tradeaza de cele mai multe ori o insuficienta venoasa.

Citeste mai departe...
 

Marinata de peste

Imprimare E-mail
miercuri, 10 aprilie 2019

 1,5 kg peste, 100 g ulei, 2 linguri faina, 2 linguri otet, 2 linguri bulion, 2 foi de dafin, piper boabe, sare.

 Se pregateste pestele si se prajeste in ulei. Se lasa sa se raceasca. In tigaia in care s-a prajit pestele, se mai adauga ulei si cand este fierbinte, se pune un varf de lingura de faina, care se stinge cu otet de vin indoit cu apa. Se adauga bulionul de rosii, foile de dafin, piper. Pentru 1 kg de peste sunt necesare doua cesti de sos. Se potriveste gustul sarat si acru.

Citeste mai departe...
 

Sfaturi utile

Imprimare E-mail
miercuri, 10 aprilie 2019

Folosirea unor produse naturale in ingrijirea pielii are efect benefic si rapid. Astfel, pentru  a avea o piele catifelata se recomanda folosirea sarii de Himalaya si a uleiului de masline.

Citeste mai departe...
 

Sfaturi pretioase

Imprimare E-mail
miercuri, 03 aprilie 2019

Cu certitudine atunci când tenul dumneavostra are nevoie de hidratare, este ridat, lipsit de luminozitate si de stralucire, un fond de ten bine ales va scoate din impas rapid.

Citeste mai departe...
 

Musaca de cartofi cu zarzavat

Imprimare E-mail
miercuri, 03 aprilie 2019

 500 g cartofi, 2 linguri lapte, o lingura unt, 1 morcov, 1 patrunjel, 3 cepe, 2 linguri ulei, o lingura bulion, o lingura pesmet, sare.

 Din cartofi se face un piure. Separat se fierb un morcov si un patrunjel. Se taie ceapa marunt, se prajeste cu putin ulei si se adauga morcovul si patrunjelul dati prin razatoarea mica, apoi se potriveste de sare. Se unge o cratita cu ulei, se presara pesmet si se întinde un strat de piure de cartofi. Deasupra se asaza zarzavatul tocat peste care se pune restul de piure. Se toarna bulion subtiat cu apa, atât cât sa acopere cartofii, se da la cuptor. Când este gata, se rastoarna.

Citeste mai departe...
 

Limba pane

Imprimare E-mail
miercuri, 27 martie 2019

1 kg limba, 3 litri apa, 2 cepe, 1 patrunjel, piper boabe, o foaie de dafin, sare, o lingura faina, 2 oua, 2 linguri pesmet.

 Se fierbe limba, se curata de piele si se taie felii subtiri. Se dau in faina, in ou batut si apoi in pesmet foarte fin. Se infierbanta ulei intr-o tigaie. Cand grasimea este foarte fierbinte, se pun snitelele sa se rumeneasca pe o parte, apoi se intorc pe cealalta parte. Dupa ce se rumenesc frumos pe ambele parti, se asaza pe o farfurie si se servesc.

Citeste mai departe...
 

7 alimente obligatorii in dieta femeilor

Imprimare E-mail
miercuri, 27 martie 2019

Cand vine vorba despre alimentatia femeilor, specialistii spun ca unele alimente sunt mai bune decat altele, nutrientii unora contribuind la mentinerea sanatatii si a starii de bine a femeilor. Pe principiul stravechi al lui Hipocrate, care ne recomanda cu intelepciune ca alimentele sa ne fie medicamente dr. nutritionist Laura Ene a facut o selectie a celor mai „titrate” alimente pentru imunitate, pentru sanatatea tractului digestiv, a inimii si, in general, a organismului feminin. Ce alimente asigura frumusetea pielii, capacitatea de concentrare sau buna dispozitie?

Citeste mai departe...
 

Orez cu sofran

Imprimare E-mail
joi, 21 martie 2019

 O cana orez cu bob lung, 3 linguri ulei de masline, 3 catei usturoi, 1/2 lingurita sofran, o lingura nuci, o lingurita stafide, sare, piper.

 Intr-o cratita se pune uleiul, usturoiul zdrobit si orezul la foc domol si se calesc 4 minute, pana cand orezul devine lucios. Se pun doua cani de apa si se lasa la fiert. Dupa ce a absorbit toata apa, se verifica sa fie fiert, dupa care se ia de pe foc si se adauga sofranul, stafidele si nucile. Se potriveste de sare si piper, apoi se acopera si se lasa 5 minute sa traga toate aromele.

Citeste mai departe...
 

Ingrijiri blande

Imprimare E-mail
joi, 21 martie 2019

Genele sunt o zona sensibila care necesita ingrijiri blande. In acelasi timp, frumusetea, lungimea, curbura lor amplifica frumusetea chipului. Specialistii va sfatuiesc ca demacherea sa se realizeze cu blandete pentru a nu brusca si smulge genele. Rimelul trebuie sa fie indepartat usor. Orice agresiune poate fi urmata de stoparea cresterii si chiar de subtierea genelor.

Citeste mai departe...
 

Cartofi cu smantana

Imprimare E-mail
miercuri, 13 martie 2019

1 kg cartofi, 2 cesti lapte, o lingura unt, o ceasca smantana, sare.

 Se spala cartofii si se pun la fiert cu apa rece. Se adauga putina sare. Se lasa sa fiarba circa 20 de minute, pana incep sa se inmoaie. Intr-o alta cratita cu fund gros se pune sa fiarba laptele. Cartofii fierti se curata de coaja, se taie felii si se pun in laptele clocotit, cu o lingura de unt. Se lasa sa mai fiarba la foc mic un sfert de ora. Laptele trebuie sa fie bine scazut. Se adauga smantana, miscand cratita, ca sa cuprinda cartofii. Se mai tin 5-6 rninute la foc, apoi se servesc fierbinti.

Citeste mai departe...
 

Remedii naturale

Imprimare E-mail
miercuri, 13 martie 2019

Daca obrazul dumneavoastra e umbrit de aparitia unor pete pigmentare sau de „simpaticii” pistrui de care doriti sa scapati, aveti la dispozitie o multitudine de solutii naturale.

Citeste mai departe...
 

Remedii naturale

Imprimare E-mail
miercuri, 13 martie 2019

Daca obrazul dumneavoastra e umbrit de aparitia unor pete pigmentare sau de „simpaticii” pistrui de care doriti sa scapati, aveti la dispozitie o multitudine de solutii naturale.

Citeste mai departe...
 

Varza cu carne la cuptor

Imprimare E-mail
miercuri, 06 martie 2019

 O varza mijlocie, 750 g carne macra, o ceapa, 4 linguri untura, o ceasca smantana, sare, piper.

 Carnea data prin masina se caleste in untura, cu putina ceapa. Se toaca potrivit de marunt varza, se opareste cu apa clocotita cu sare, se scurge foarte bine. Se unge o cratita cu o lingura de untura, se pune un rand de varza, unul de carne, o lingura de smantana si se continua alternand varza, came si smantana. Ultimul rand trebuie sa fie de smantana. Se potriveste de sare si piper. Se da la cuptor.

Citeste mai departe...
 

Machiaj reusit

Imprimare E-mail
miercuri, 06 martie 2019

Daca vi se intampla uneori sa aveti o mina obosita exista solutii rapide care sterg oboseala de pe chip. Aplicati initial o compresa cu apa rece pe fata inainte de a va machia. Apoi, fardati ochii trasand o codita ascendenta si folositi un fard iluminator in jurul lor. Evitati fardurile in culori pamantii folosind nuante deschise (alb, bej, roz). Un contur subtire negru va scoate in evidenta frumusetea privirii.

Citeste mai departe...
 

Ochiuri cu praz

Imprimare E-mail
miercuri, 27 februarie 2019

 6 oua, 2 linguri unt, 1/2 lingura faina, 2 cesti lapte, 1 fir praz, 6 felii paine, o lingura branza rasa, sare.

 Se pregatesc ochiurile. Pe o farfurie rezistenta la foc se asaza fiecare ou bine scurs, pe o felie de paine prajita în unt. Separat se face un sos alb din unt si faina, stins cu o ceasca mare de lapte. Se adauga un fir de praz taiat ca fideaua si înabusit în unt. Se toarna sosul peste oua, se presara cu parmezan ras si se da la cuptor, la foc iute.

Citeste mai departe...
 

Buze speciale

Imprimare E-mail
miercuri, 27 februarie 2019

Daca specialistii din sfera cosmeticii, a frumusetii feminine, accentueaza faptul ca ochii si zona adiacenta lor necesita ingrijiri si produse speciale, acelasi lucru este valabil si pentru buze.

Citeste mai departe...
 

Crap la cuptor

Imprimare E-mail
marți, 19 februarie 2019

 1 crap de 1,5 kg, 3 linguri ulei, 1 pahar vin alb, 3 cepe, 2 catei usturoi, 2 foi dafin, boabe piper, o lingura bulion de rosii, sare.

 Se curata crapul, se sareaza pe afara si inauntru si se lasa sa stea cel putin un sfert de ora. Se asaza intr-o cratita lunga in care sa incapa bine. Se pune ceapa taiata felii subtiri, usturoiul, vinul, uleiul, foile de dafin, piperul, bulionul de rosii si sarea. Se unge bine crapul cu ulei, se da la cuptor, se tine o ora si jumatate. Se unge din cand in cand cu sosul din cratita. Daca scade prea mult inainte de a fi pestele gata, se mai pune putina apa.

Citeste mai departe...
 

Gimnastica faciala

Imprimare E-mail
marți, 19 februarie 2019

Alaturi de mastile naturale, despre care am vorbit pe larg saptamanile trecute, masajul si exercitiile faciale isi pun amprenta in mod favorabil asupra aspectului tenului.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 1 - 21 din 3148

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 7,50 lei
- 2 luni: 15,00 lei
- 3 luni: 22,50 lei
- 4 luni: 30,00 lei
- 5 luni: 37,50 lei
- 6 luni: 45,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (70 euro sau 80 $, un abonament pe sase luni; 35 euro sau 40 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Miliarde de lumi virtuale
» Cu caiacul in jurul lumii
» OZN-uri din al Doilea Razboi Mondial
» Crap umplut
» Tratamente valoroase
» Legenda coridelor
» Bazilica Sfantul Petru
» O arta fara varsta si fara „genii”
» Benzi desenate bimilenare!
» Data-limita de consum pentru alimente
» Sonata pentru o iubire profunda
» Martin Scorsese, „baiatul bun” care face filme despre „baieti rai”
» Horoscopul saptamanii: 29 aprilie – 5 mai 2019
» 25 aprilie 1792 – Prima executie prin ghilotinare din lume
» Tema: „SAPTAMANA PATIMILOR”
» Comori biblice pierdute sau inexistente?
» Robert Smalls sclavul devenit congresmen
» Materiale recuperate din OZN-uri?
» Peste oceanic in aluat crocant
» Remedii simple
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9