Prima pagina arrow FEMINA CLUB 07 Feb 2023
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 5 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Praz cu masline

Imprimare E-mail
luni, 06 februarie 2023

 4 fire praz, 100 g masline, 1 pahar bors, 1 pahar sos rosii, o legatura patrunjel, sare, piper.

 Se oparesc maslinele in bors, apoi se scurg si se lasa deoparte. Prazul se taie rondele si se caleste in putin ulei, doar cat sa se inmoaie. Se adauga apoi apa cat sa acopere prazul, se pun maslinele si se lasa sa fiarba la foc mic. Cand prazul este fiert, se adauga sosul de rosii, se asezoneaza cu sare, piper si se lasa pe foc pana scade sosul. La sfarsit se presara patrunjel verde tocat.

Citeste mai departe...
 

Cauze posibile

Imprimare E-mail
luni, 06 februarie 2023

Suparatoarea acnee poate avea cauze diverse. Un studiu recent realizat de Universitatea Stanford considera ca in situatii stresante, cum ar fi un examen important sau o prima intalnire mult asteptata, tenul poate deveni acneic.

Citeste mai departe...
 

Mancare de vinete cu masline

Imprimare E-mail
luni, 30 ianuarie 2023

 2 vinete, 15 masline, 1 pahar ulei, 2-3 cepe mari, 2 rosii sau pasta de rosii, o legatura patrunjel, o legatura marar, o lingura rasa faina, suc de rosii.

 Vinetele spalate, curatate de coaja, se taie felii si se prajesc in ulei fierbinte. Maslinele se spala si se dau in clocot. Intr-o cratita se pun un rând de vinete, un rând de rosii taiate felii sau pasta de rosii, se adauga masline, faina dizolvata in putina apa rece, verdeata tocata marunt. Se repeta rândurile, pâna se termina vinetele. Peste ele se toarna suc de rosii. Se da cratita la cuptor.

Citeste mai departe...
 

Beneficiile masajului facial

Imprimare E-mail
luni, 30 ianuarie 2023

Un studiu efectuat in urma cu câtiva ani constata ca fluxul sangvin creste dupa un masaj facial de cinci minute, ceea ce coincide cu un aport mai mare de nutrienti care vor hrani pielea si o vor face sa arate mai frumoasa. Asa ca nu evitati aceasta tehnica facila ce este urmata de multe beneficii.

Citeste mai departe...
 

Supa cu galuste de orez

Imprimare E-mail
luni, 23 ianuarie 2023

 Galuste: o jumatate ceasca orez, o jumatate ceasca lapte, unt proaspat cat o nuca, 1 ou, sare.

 Se alege si se spala orezul. Se pune la fiert cu laptele si o bucatica de unt proaspat. Se sareaza. Se fierbe mai mult decat orezul cu lapte obisnuit. Se ia de pe foc si se adauga oul. Cand s-a racit bine, se ia cu lingurita din pasta si se fac mici bilute cu mana, se dau prin faina si se pun la fiert in apa clocotita, cu putina sare. Cand sunt gata, se scot, se scurg si se pun intr-un castron. Deasupra se strecoara supa de legume.

Citeste mai departe...
 

Cheia unui ten sanatos

Imprimare E-mail
luni, 23 ianuarie 2023

Cheia unui ten intinerit si sanatos este hidratarea. Si pentru ca apa sa fie mai bine absorbita, in primul pahat baut dimineata pe stomacul gol puteti adauga suc de lamaie.

Citeste mai departe...
 

Varza dulce cu carne

Imprimare E-mail
luni, 16 ianuarie 2023

 750 g carne, o varza, o ceasca bors, 250 g rosii, piper boabe, sare, 1 ardei gras, 2 linguri ulei.

 Punem carnea intr-o cratita cu apa cat sa o acopere si lasam sa fiarba acoperit timp de o jumatate de ora. Taiem in doua o varza dulce si o punem in apa clocotita, intr-o oala, lasand-o pana incepe sa se inmoaie putin. Apoi desfacem foile si le taiem fin ca taiteii. Stoarcem bine varza de apa, desfacem atent cu mana ca sa nu se rupa si punem peste carne, adaugam borsul, rosiile taiate cubulete, boabe de piper si ardeiul gras. Punem grasime dupa gust si lasam sa fiarba inabusit. Mancarea trebuie sa scada bine.

Citeste mai departe...
 

Soarele, „dusmanul” tenului

Imprimare E-mail
luni, 16 ianuarie 2023

Trebuie sa recunoastem ca oricat de meticuloasa ar fi ingrijirea aspectului nostru exterior, odata cu trecerea anilor incep sa se observe mici schimbari ale pielii.

Citeste mai departe...
 

Papanasi de cartofi cu cascaval

Imprimare E-mail
luni, 09 ianuarie 2023

 4-5 cartofi, 150 g cascaval ras, 2 oua.

 Cartofii cruzi se curata de coaja si se dau pe razatoare, apoi se amesteca bine cu cascaval ras si cu doua oua. Se pune ulei mai mult in cratita si se infierbanta. Cand este fierbinte se ia cate o lingura din compozitie si se prajeste pe ambele parti.

Citeste mai departe...
 

Agresivitatea iernii

Imprimare E-mail
luni, 09 ianuarie 2023

Iarna cu temperaturi scazute, aer uscat si umiditate limitata irita pielea si o usuca. Este motivul pentru care ar trebui sa adoptati un program de ingrijiri speciale. In acest fel frumusetea obrazului poate fi salvata. Fata si mainile sunt cele mai expuse frigului. Asa se face ca mainile devin aspre, tegumentele sunt mai uscate si ingrosate, se inrosesc si pot crapa. Pot aparea mancarimi, usturimi si senzatia de piele care strange, din cauza deshidratarii.

Citeste mai departe...
 

Stil, finete, feminitate

Imprimare E-mail
mari, 03 ianuarie 2023

Tinutele speciale pe care le veti adopta in zilele si serile de sarbatoare ce marcheaza sfarsitul de an vor sublinia, ca de fiecare data, stilul, finetea, prestanta si feminitatea care va definesc. Daca aveti unele ezitari privind cele mai inspirate tinute, va putem spune ca faimoasa rochie neagra „Chanel” figureaza printre tendintele sezonului. Ultramoderna, rochia neagra, cu talie marcata, poate fi purtata cu botine aurii sau argintii, accentuand astfel momentele festive. Daca agreati transparentele (si silueta va permite), puteti jongla cu combinatii de tül si matase. De asemenea, rochia bustiera satinata este perfecta pentru Sarbatori. La fel, rochia „bohême” sau cea „glamour”.

Citeste mai departe...
 

Masti cu efect miraculos

Imprimare E-mail
miercuri, 28 decembrie 2022

Am subliniat de multe ori faptul ca printr-o îngrijire atenta a tenului se pot estompa urmele vârstei, facând ridurile cât mai discrete. Va pot fi de folos, în acest sens, câteva masti naturale, usor de realizat, cu efecte imediate.

Citeste mai departe...
 

Drob cu carne la cuptor

Imprimare E-mail
miercuri, 28 decembrie 2022

 500 g carne tocata, o felie pâine, 2-4 oua, 4 fire ceapa verde, marar, patrunjel, sare, piper, pesmet, 2 linguri faina, ulei, o lingurita boia, 1/2 cana lapte, o lingurita rasa bicarbonat.

 Se înmoaie felia de pâine în lapte, se toaca ceapa. Partea alba se caleste pâna devine lucioasa, se taie si coditele de ceapa si se adauga la carnea tocata. Se bat ouale cu telul, se adauga miezul de pâine înmuiat în lapte si se amesteca bine cu carnea. Se spala patrunjelul si mararul, se toaca si se adauga în compozitie. Se framânta bine, se adauga boiaua, sare si piper dupa gust. Se unge o tava mica de friptura sau o forma de cozonac cu ulei, se tapeteaza cu pesmet. Se pune compozitia în ea. Se unge deasupra cu o pasta subtire facuta dintr-un ou, o lingurita de faina si putin lapte, si se mai adauga putin ulei. Se da la cuptor pâna se rumeneste.

Citeste mai departe...
 

Ten fin si catifelat

Imprimare E-mail
luni, 19 decembrie 2022

Solutii valoroase pentru îngrijirea tenului putem gasi studiind infinite valente ale plantelor. Acestea pot avea o actiune emolienta sau pot activa circulatia sangvina pentru a corecta urmele vârstei.

Citeste mai departe...
 

Budinca de carne cu cartofi

Imprimare E-mail
luni, 19 decembrie 2022

 500 g carne, o ceapa, o felie de pâine, 2 linguri unt, o lingura faina, 1/2 ceasca zeama de carne (sau apa), 300 g cartofi, sare, piper, verdeata, o lingura pesmet.

 Se da prin masina de tocat carnea împreuna cu ceapa si miezul de la o felie de pâine înmuiat si stors. Se înfierbânta într-o tigaie o lingura cu unt, se pune carnea si când începe sa se rumeneasca, se presara faina. Se amesteca si se stinge cu zeama de carne. Se adauga sare, piper si putin marar sau patrunjel tocat. Separat se fierb cartofii, se curata de coaja si se trec prin masina de tocat. Se unge cu unt o forma de sticla rezistenta la foc, se presara pesmet si se asaza un strat de carne, unul de cartofi, si asa mai departe. Deasupra se toarna o lingura de unt si se presara pesmet. Se tine la cuptor pâna se rumeneste.


Citeste mai departe...
 

Sufleu de varza

Imprimare E-mail
luni, 12 decembrie 2022

 O varza mijlocie, 100 g unt proaspat, o lingura faina, o lingura brânza rasa, 2 linguri smântâna, 3 oua, sare, piper, o lingurita pesmet.

 Se taie în patru o varza mijlocie si se pune sa fiarba 10 minute. Se scurge bine de apa si se toaca marunt. Separat se freaca untul spuma, se adauga faina, brânza rasa, smântâna si galbenusurile. Se amesteca bine cu varza, se potriveste de sare si de piper. La urma se adauga cele trei albusuri batute spuma. Se unge cu unt o forma rezistenta la foc, se toarna compozitia, deasupra se presara pesmet si se pun câteva bucatele de unt. Se da la cuptor la foc potrivit, tinându-se pâna creste si se rumeneste frumos deasupra.

Citeste mai departe...
 

De sezon

Imprimare E-mail
luni, 12 decembrie 2022

Cu cât temperatura coboara mai mult si vântul îsi face simtita prezenta, cu atât vremea îsi pune amprenta în mod nefavorabil asupra tenului. Acesta devine tern, ridat si deshidratat.

Citeste mai departe...
 

Cartofi cu ciuperci la tigaie

Imprimare E-mail
luni, 05 decembrie 2022

 1 kg cartofi fierti in coaja, 500 g ciuperci proaspete, 3 cepe, 4 catei usturoi, 3-4 linguri ulei, sare, piper macinat, patrunjel, marar.

 Se fierb cartofii in coaja, in apa cu sare. Dupa ce s-au mai racit se decojesc si se taie in cuburi mari. Se spala bine ciupercile, se scurg si se feliaza. Ceapa se curata si se taie julien. Intr-o tigaie mai adanca se pune ulei, apoi se adauga ciupercile si se calesc pana se rumenesc. Se pun ceapa si usturoiul, se da focul mai mic, se adauga sare si piper macinat. Cand ceapa devine sticloasa se pun cartofii si se amesteca din cand in cand cateva minute. Se stinge focul, se pune verdeata taiata fin si se acopera cu un capac.

Citeste mai departe...
 

Tratament valoros

Imprimare E-mail
luni, 05 decembrie 2022

Fara indoiala, aparitia si accentuarea ridurilor este un veritabil motiv de anxietate pentru multe femei. Un fals motiv pentru ca specialistii ofera solutii de estompare sau chiar de „stergere” a ridurilor.

Citeste mai departe...
 

Sparanghel cu sos tartar

Imprimare E-mail
mari, 29 noiembrie 2022

 500 g sparanghel, 2 galbenusuri, 250 ml ulei, o lingura mustar, cozi de ceapa verde, sare, piper.

 Se taie varfurile fragede de la sparanghel si se fierb in putina apa cu sare. Se scot si se pun intr-o salatiera peste care se toarna un sos preparat din galbenusurile frecate cu ulei si cu mustar. Se adauga ceapa verde tocata, sare, piper, se amesteca din nou si se serveste.

Citeste mai departe...
 

Greseli de evitat

Imprimare E-mail
mari, 29 noiembrie 2022

Alegerile proaste in privinta rujurilor va pot imbatrani cu 10 ani, spune Sandra Barro Tuna (specialist la Yves Rocher). Cum va puteti pastra o gura tanara, „apetisanta”? In primul rand, hidratati buzele tot timpul. Nu exista machiaj reusit daca pielea este deshidratata. Acelasi lucru este valabil si pentru buze.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 1 - 21 din 3450

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 13,00 lei
- 2 luni: 26,00 lei
- 3 luni: 39,00 lei
- 4 luni: 52,00 lei
- 5 luni: 65,00 lei
- 6 luni: 78,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (90 euro sau 100 $, un abonament pe sase luni; 45 euro sau 50 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
WhatsApp:
0722.625.622
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Beringia, uscatul care a aparut si a disparut sub ape
» Jack Ketch, cel mai nepriceput calau din istorie
» Comentarii la noua legislatie OZN
» Praz cu masline
» Cauze posibile
» Cea mai inalta cladire religioasa din lume
» Lugano, paradisul Elvetiei
» Calatorie intre lumi
» Indonezienii cu ochii albastri
» Prevenirea fracturilor la varsta a treia
» Dimitrie Cantemir, un savant de faima europeana (2)
» Nu e pentru cine se pregateste, e pentru cine se nimereste
» Horoscopul saptamanii: 6-12 februarie 2023
» 2 februarie 1926 – S-a nascut Valéry Giscard d’Estaing, presedinte al Frantei
» Tema: „WILLIAM SHAKESPEARE”
» Vom coloniza vreodata Antarctica?
» Poveglia – tenebroasa insula a ciumei
» O lege OZN pentru 2023
» Mancare de vinete cu masline
» Beneficiile masajului facial
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9