Prima pagina arrow FEMINA CLUB
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 14 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Gogosele cu cascaval

Imprimare E-mail
miercuri, 19 iunie 2019

 200 g cascaval, 5 oua, 150 g faina, 80 g unt, 250 ml lapte, sare, piper.

 Se taie cubulete 100 g de cascaval si restul se da pe razatoarea fina. Se pune intr-o cratita laptele si untul, se potriveste de sare si se lasa pe foc pana da in clocot. Apoi se ia cratita de pe foc, se pune toata faina dintr-odata si se amesteca puternic ca sa se incorporeze bine. Se pune cratita din nou pe foc si se lasa sa fiarba 2-3 minute, amestecand continuu, pana ce aluatul incepe sa se desprinda de pe margini. Se ia cratita de pe foc si se adauga, pe rand, ouale, amestecand bine de fiecare data. Se potriveste de sare si piper, se pun cuburile de cascaval. Ultimul ou se sparge intr-un bol si se bate bine cu furculita. Cu ajutorul a doua linguri se ia cate putin din aluat, se asaza gogoselele pe o tava unsa cu unt (lasand spatii intre ele). Se ung cu oul batut si se coc in cuptorul incins. Se lasa 20 de minute, apoi se scot si se presara peste ele cascavalul ras. Se coc inca 3-4 minute, pentru ca acesta sa se topeasca.

Citeste mai departe...
 

De sezon

Imprimare E-mail
miercuri, 19 iunie 2019

Parfumatele capsuni, prin continutul de alfahidroxiacizi ajuta la o exfoliere perfecta a pielii, tonificand-o in acelasi timp. Mastile si lotiunile pe baza de capsuni favorizeaza indepartarea celulelor moarte de la suprafata epidermei, previn imbatranirea ei prematura, reduc cearcanele si pungile de sub ochi, ii redau pielii prospetime si stralucire.

Citeste mai departe...
 

Rata cu salata de cartofi

Imprimare E-mail
miercuri, 12 iunie 2019

 O rata, 50 g slanina, 100 ml ulei, cartofi, 3 oua, 3 cepe, 40 ml otet, maghiran, piper, sare.

 Se curata bine rata, se spala, se zvanta, se impaneaza cu slanina, se freaca bine cu sare, se presara in interior cu maghiran pisat, se unge cu ulei, se asaza intr-o tava unsa cu ulei si se baga la cuptor. Din cand in cand se stropeste rata cu sosul format in tava iar cand este gata, se scoate din cuptor, se portioneaza, iar sosul rezultat se pune intr-o sosiera. Cartofii se fierb in apa cu sare, se curata si se taie felii subtiri. Ceapa se taie pestisor si se fierbe in otet amestecat cu apa si sare. Ouale fierte separat, se curata si se toaca marunt. Cartofii, ceapa, ouale, putin ulei, piper si sare se amesteca intr-un bol. Cand servim friptura se pune, dupa gust, si sosul oprit.

Citeste mai departe...
 

Rujurile si „secretele” lor

Imprimare E-mail
miercuri, 12 iunie 2019

Pentru a arata senzual, pentru a fi netede si catifelate, buzele se ingrijesc la fel de atent ca tenul. Exfolierea si hidratarea sunt importante in acest sens. La fel de importante sunt si „secretele” privind rujurile folosite.

Citeste mai departe...
 

Supa-crema de mazare

Imprimare E-mail
miercuri, 05 iunie 2019

 150 g mazare, 100 g sunca, o ceapa, 6 cesti supa de carne, patrunjel verde, smantana, sare.

 Ceapa se taie marunt si se caleste, iar cand este aurie se adauga mazarea, sunca taiata marunt si supa. Se fierb pana se patrunde mazarea, apoi se adauga sarea. Cand mazarea s-a fiert, se scoate sunca si se paseaza supa de legume. Cand se serveste se adauga sunca, patrunjelul verde si smantana.

Citeste mai departe...
 

Fitoterapia in cosmetica

Imprimare E-mail
miercuri, 05 iunie 2019

Fitoterapia furnizeaza solutii valoroase si pentru frumusetea tenului. Plantele cu actiune emolienta sau care activeaza circulatia periferica sunt folosite cu succes in cosmetica.

Citeste mai departe...
 

Stavrid cu sos tartar

Imprimare E-mail
miercuri, 29 mai 2019

 6 stavrizi, sos tartar, 3 cartofi, 1 morcov, o ceapa, o legatura patrunjel verde, sare.

 Se curata cartofii, morcovul si ceapa si se pun la fiert intregi, intr-un litru si jumatate de apa cu putina sare. Dupa ce zarzavatul s-a inmuiat, se scoate si in zeama ramasa se pun stavrizii curatati si fara capete. Se fierb la foc mic, acoperiti complet cu apa pana cand carnea se desface de pe oase. Se lasa sa se raceasca in apa in care au fiert, apoi se scot cu mare grija sa nu se sfarame. Se asaza pe un platou si se orneaza cu cartofii si morcovul. Se acopera cu sos tartar, cu o ora sau doua inainte de a fi serviti. Se pot folosi, in loc de stavrizi, cod, merluciu sau scrumbii.

Citeste mai departe...
 

Masti cu fructe de padure

Imprimare E-mail
miercuri, 29 mai 2019

– Una dintre cele mai eficace masti care are ca efect o uimitoare intinerire a pielii se bazeaza pe albus de ou si iaurt. Masca indeparteaza stratul de celule moarte de la suprafata, lasand tenul luminos, catifelat si fin. Se amesteca doua albusuri de ou cu doua linguri de iaurt si o lingurita de miere, apoi se aplica masca pe fata si pe gat, cu miscari usoare, circulare. Se lasa sa actioneze 20 de minute, dupa care se inlatura cu apa calduta.

Citeste mai departe...
 

Tarta cu praz

Imprimare E-mail
mari, 21 mai 2019

 2 kg praz, 3 oua, 200 g smantana, 100 ml lapte, 75 g cascaval, 200 g faina, o jumatate lingurita drojdie uscata, 125 g unt, sare, piper.

 Intr-o cratita se fierb 100 g unt amestecat cu 2 linguri apa si putina sare. Intr-un castron se pune faina si drojdia, se face o gaura la mijloc si se toarna untul topit, putin cate putin, amestecand cu o lingura de lemn. Se unge o tava si se tapeteaza, apoi se intinde in ea aluatul. Se inteapa cu o furculita si se da la cuptor, la foc potrivit, pana incepe sa capete culoare. Cand este gata, se scoate si se lasa la temperatura camerei.

 Pana se raceste blatul, se spala prazul si se taie rondele subtiri. Intr-o tigaie se pun 50 g unt si se caleste prazul, apoi se adauga o cana cu apa si se lasa la fiert pana scade. Intr-un castron se amesteca ouale, smantana, laptele, cascavalul ras, sare si piper.

 Se pune prazul peste aluat, apoi se toarna compozitia din smantana si cascaval. Se incinge cuptorul si se lasa la foc potrivit aproximativ 30 minute.

Citeste mai departe...
 

Mici secrete

Imprimare E-mail
mari, 21 mai 2019

Folosim creme pentru a ne pastra pielea cat mai mult timp tanara si sanatoasa. Dar, exista mici secrete legate de aplicarea lor. Cea mai buna crema de zi este cea care corespunde tipului de ten si care contine vitamine si SPF peste 15. Vitaminele A si B5 cresc fermitatea tenului si nivelul de hidratare. Nu se recomanda a fi prea grasa pentru a nu bloca porii si a produce alergie.

Citeste mai departe...
 

Tocanita de ciuperci cu sfecla

Imprimare E-mail
miercuri, 15 mai 2019

 1 kg ciuperci, 500 g sfecla rosie, 2 cepe, 75 ml ulei, 5 catei usturoi, sare.

 Ciupercile se taie julien si se fierb in apa cu sare. Sfecla se fierbe separat, se curata de coaja si se da pe razatoare. Ceapa se toaca si se caleste in ulei; cand este aurie se adauga ciupercile scurse, sfecla si cateii de usturoi zdrobiti. Se mai lasa pe foc 2-3 minute. La sfarsit se potriveste de sare.

Citeste mai departe...
 

Efecte rapide

Imprimare E-mail
miercuri, 15 mai 2019

Petele maronii de pe obraz, la aparitia carora a contribuit substantial si soarele, va streseaza si nu stiti cum sa le atenuati sau sa le faceti sa dispara? Exista solutii simple care, aplicate consecvent isi vor arata eficienta.


Citeste mai departe...
 

Ciuperci cu sos de vin

Imprimare E-mail
mari, 07 mai 2019


500 g ciuperci, 2 cepe, 150 ml ulei, o lingura faina, 2 linguri pasta de rosii, 100 ml vin, 6 oua, o legatura verdeata, sare, piper.

 Se taie felii ciupercile si se calesc in ulei cu faina; se sting cu vin, pasta de rosii si putina apa. Se fierb la foc potrivit aproximativ 20 de minute iar la urma se adauga verdeata, sare si piper. In sosul care se formeaza se pun ouale fierte cleioase si se mai da un clocot. Se servesc cu crutoane.

Citeste mai departe...
 

Masti benefice

Imprimare E-mail
mari, 07 mai 2019

Parul vopsit, frumos dupa tratamentul aplicat, isi pierde din stralucire, devine uscat si casant dupa cateva spalari. Cum ar trebui ingrijit pentru a-si pastra aspectul sanatos?

Citeste mai departe...
 

Peste cu praz la cuptor

Imprimare E-mail
miercuri, 01 mai 2019

 4 macrouri, 4 fire praz, 2 ardei, 100 ml ulei, 2 linguri bulion, marar, busuioc, sare, piper.

 Prazul si ardeiul se curata si se taie rondele, apoi se inabuse cu putina apa. Se adauga bulionul, sare, piper, busuioc si marar tocate marunt. Pestele se curata si se scurge bine de apa, apoi se freaca putin cu sare si un condiment. Se face un pat de legume intr-o tava potrivita, se asaza pestele deasupra si se lasa la cuptor, la foc mic.

Citeste mai departe...
 

Masti pentru un ten stralucitor

Imprimare E-mail
miercuri, 01 mai 2019

Tenul dumneavoastra isi poate recapata rapid stralucirea cu ajutorul unor masti naturale cu fructe.

 Merele, cu un continut bogat in vitamine si minerale, au capacitatea de a netezi pielea, redand elasticitatea si luminozitatea chiar si tenurilor imbatranite. Masca se realizeaza dintr-un mar ras amestecat cu o lingura de iaurt si doua lingurite de miere. Se aplica pe fata si se mentine timp de 20 de minute, apoi se spala obrazul cu apa calduta. Efectul mastii este de hidratare, antiimbatranire si de o delicata exfoliere. 

Citeste mai departe...
 

Crap umplut

Imprimare E-mail
mari, 23 aprilie 2019

 1,500 kg peste, putin ulei, 1/2 paharel vin, o ceapa, o bucatica unt (untura), sare si piper.

 Umplutura: 2 oua, 2 catei usturoi, 200 g slanina, o legatura patrunjel verde.

 Curatam pestele, scoatem osul amar de la cap, dam sare si piper, turnam putin ulei si putin vin si lasam sa stea cam o ora. Pregatim o umplutura din oua tari (fierte), usturoi, patrunjel verde si slanina, tocate împreuna cu laptii crapului si cu o bucatica de ceapa prajita. Punem si putin pesmet. Amestecam bine, umplem crapul si îl coasem. Punem pestele în tava si turnam deasupra 1/2 pahar de apa si 1/2 pahar de vin. Punem si o bucatica de unt sau de untura. Dam la cuptor, iar dupa o ora, cand crapul s-a rumenit pe o parte, îl întoarcem pe partea cealalta. Cand este gata, îl servim.

Citeste mai departe...
 

Tratamente valoroase

Imprimare E-mail
mari, 23 aprilie 2019

Pentru multe femei aparitia si accentuarea ridurilor este un veritabil motiv de anxietate. Un fals motiv pentru ca specialistii ofera solutii de estompare sau chiar de disparitie.

Citeste mai departe...
 

Peste oceanic in aluat crocant

Imprimare E-mail
mari, 16 aprilie 2019

 500 g file de peste oceanic, o lamaie, ulei, sare, piper.

 Pentru aluat: 2 oua, 1 1/2 lingura ulei, 200 g faina, putina apa minerala sau lapte.

 Fileurile se sareaza, se pipereaza si se lasa sa stea aproximativ 30 minute. Se face un aluat din faina, galbenusuri, margarina si sifon. Dupa ce aluatul este omogen, se adauga albusurile batute spuma. Pestele se trece prin acest aluat si se prajeste in mult ulei incins. Se serveste fierbinte cu lamaie.

Citeste mai departe...
 

Remedii simple

Imprimare E-mail
mari, 16 aprilie 2019

Mai mult de 30 la suta dintre femei se plang de senzatia permanenta de picioare obosite si „grele”. Suparatoarele simptome tradeaza de cele mai multe ori o insuficienta venoasa.

Citeste mai departe...
 

Marinata de peste

Imprimare E-mail
miercuri, 10 aprilie 2019

 1,5 kg peste, 100 g ulei, 2 linguri faina, 2 linguri otet, 2 linguri bulion, 2 foi de dafin, piper boabe, sare.

 Se pregateste pestele si se prajeste in ulei. Se lasa sa se raceasca. In tigaia in care s-a prajit pestele, se mai adauga ulei si cand este fierbinte, se pune un varf de lingura de faina, care se stinge cu otet de vin indoit cu apa. Se adauga bulionul de rosii, foile de dafin, piper. Pentru 1 kg de peste sunt necesare doua cesti de sos. Se potriveste gustul sarat si acru.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 1 - 21 din 3164

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 7,50 lei
- 2 luni: 15,00 lei
- 3 luni: 22,50 lei
- 4 luni: 30,00 lei
- 5 luni: 37,50 lei
- 6 luni: 45,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (70 euro sau 80 $, un abonament pe sase luni; 35 euro sau 40 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Misterele unei capodopere
» David Nichols – spionul sadic al Americii
» De la paranormal la fizica experimentala
» Gogosele cu cascaval
» De sezon
» Arborele mexican, salvator de vieti
» Biserica cu Luna
» Arta de a infrunta moartea
» Cetatea din lac
» Ciuperca unghiilor
» O printesa deocheata la Sibiu
» Regizori care au debutat cu dreptul
» Horoscopul saptamanii: 24-30 iunie 2019
» 20 iunie 451 – Batalia de pe Campiile Catalaunice
» Tema: „PADURI”
» Unde sunt codurile da Vinci
» Unde sunt codurile da Vinci
» Proiectul Horizon, un plan destinat Lunii
» A fost un proiect OZN si nu doar aviatic
» Rata cu salata de cartofi
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9