Prima pagina arrow FEMINA CLUB 27 Nov 2022
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 1 vizitator online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Solutii rapide

Imprimare E-mail
luni, 15 noiembrie 2021

Nu de putine ori se intâmpla ca dupa nopti cu insomnii sa aveti o mina obosita pe care sa doriti sa o mascati. In astfel de situatii puteti apela la unele solutii rapide care sterg urmele oboselii.

Citeste mai departe...
 

Musaca de cartofi

Imprimare E-mail
luni, 08 noiembrie 2021

 800 g carne tocata, 100 ml suc de rosii, 400 g branza telemea, 100 g unt, 200 ml lapte, 100 g cascaval, 1 kg cartofi, 2 cepe, ulei, sare, piper.

 Se toaca cepele marunt si se calesc in 4 linguri cu ulei. Se adauga carnea tocata, sare, piper dupa gust si se toarna sucul de rosii. Se lasa pe foc mic pana se patrunde carnea si scade. Se curata cartofii si se fierb. Se scot din apa, se paseaza si se freaca bine cu untul si laptele. La final se adauga branza rasa. Se unge cu unt o tava. Se intinde o treime din cantitatea de carne si se acopera cu o treime din cantitatea de piure. Se repeta operatia de inca doua ori, pastrand proportiile. Deasupra va fi un strat de piure, pe care se presara putin cascaval ras. Se coace 20 minute la foc moderat.

Citeste mai departe...
 

Masti eficiente

Imprimare E-mail
luni, 08 noiembrie 2021

Una dintre cele mai eficace masti care are ca efect o uimitoare intinerire a pielii se bazeaza pe albus de ou si iaurt. Masca indeparteaza stratul de celule moarte de la suprafata, lasand tenul luminos, catifelat si fin.

Citeste mai departe...
 

Somon cu sos de portocale si ghimbir

Imprimare E-mail
luni, 01 noiembrie 2021

  4 bucati somon, zeama de la 2 portocale, 4-5 rondele ghimbir, 200 ml smantana pentru gatit, 75 g branza cu mucegai, sare, piper, ulei de masline.

 Se pune somonul intr-o tigaie, iar peste el se toarna zeama de portocala, pana cand il acopera. Se pune pe foc si se lasa sa fiarba. Cand incepe sa dea in clocot, se adauga rondelele de ghimbir si uleiul. Se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba putin, pana scade putin sosul. Se intorc bucatile de somon, dupa care se scot din tigaie. Peste sosul ramas se toarna smantana lichida pentru gatit si branza cu mucegai data pe razatoare, se condimeteaza si se lasa sa dea cateva clocote. Se serveste somonul cu sosul de smantana.

Citeste mai departe...
 

Obraz stralucitor

Imprimare E-mail
luni, 01 noiembrie 2021

Inainte de a va detalia amanuntele despre unele masti pe care le puteti realiza acasa, precizez cateva sfaturi ale specialistilor in cosmetica.

Citeste mai departe...
 

Scrumbie cu sos tomat

Imprimare E-mail
joi, 21 octombrie 2021

 1 kg scrumbie, 2 oua, o lingurita otet, pesmet, unt, 100 g sos tomat, piper, sare.

 Pestele se spala, se curata, se scot capetele si sira spinarii, se sareaza si se pipereaza. Se bat ouale cu otet. Scrumbiile se dau prin faina, prin ou, pesmet si se prajesc in unt fierbinte. Cand sunt gata, se asaza pe un platou si se toarna peste ele sos tomat.

Citeste mai departe...
 

Dormiti suficient?

Imprimare E-mail
joi, 21 octombrie 2021

Multe studii recente au relevat existenta unei corelatii intre durata somnului nocturn si aparitia unor suferinte. Un studiu al cercetatorilor italieni a evidentiat faptul ca riscul obezitatii creste cu 55% cand se doarme mai putin de cinci ore pe noapte.

Citeste mai departe...
 

Tocana de vitel

Imprimare E-mail
joi, 21 octombrie 2021

 600 g carne vitel, 3 cartofi, 150 g mazare, 200 g ciuperci, o ceapa, 2 catei de usturoi, 150 ml vin rosu, 3 linguri ulei, 2 foi dafin, 100 g faina, sare, piper.

 Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi, se pun intr-un vas cu apa rece. Carnea se taie cuburi care se trec prin faina avand grija sa in-departam excesul. Intr-o tigaie incapatoare punem ceapa tocata la calit in ulei, lasand 2 minute si apoi punem carnea. Dupa ce aceasta si-a schimbat culoarea, turnam vinul, foile de dafin si sare, lasand la fiert 10 minute, dupa care adaugam cartofii si usturoiul continuand fierberea. Ciupercile proaspete taiate cuburi mici se pun intr-o tigaie tinandu-le pe foc aproximativ 10 minute pana se evapora apa pe care si-o lasa. Cand cartofii sunt aproape fierti, se adauga mazarea si ciupercile lasandu-le pe foc 15 minute. Potrivim de sare, piper si servim.

Citeste mai departe...
 

Cand parul isi pierde din stralucire

Imprimare E-mail
joi, 21 octombrie 2021

De cele mai multe ori frumoasele planetei sunt ingrijorate de aparitia primelor riduri si aplica obrazului cele mai eficiente remedii, dar ignora ingrijirile speciale, ce ar trebui aplicate prodoabei capilare.

Citeste mai departe...
 

Varza cu piept afumat

Imprimare E-mail
joi, 21 octombrie 2021

 1 kg varza acra, 200 g piept de porc afumat, un cub concentrat vita, 2 cepe, 5 linguri ulei, piper boabe, foi de dafin.

 Varza se spala si se gusta. Daca este prea acra, se fierbe 10 minute, apoi se scurge si se taie fideluta. Intr-o cratita incapatoare amestecam 250 ml apa, 2 linguri ulei, piper, foi de dafin si cubul de concentrat si varza lasand 20 de minute pe foc. Pieptul de porc si ceapa tocata se calesc si se toarna peste varza. Se lasa la fiert circa 25 de minute pana ce varza este fiarta.

Citeste mai departe...
 

Retete naturale

Imprimare E-mail
joi, 21 octombrie 2021

Este cat se poate de reconfortant ca sa faceti pentru cateva minute, din bucataria dumneavoastra un „laborator al frumusetii” unde sa pregatiti instant retete valoroase, naturale, cu efecte apreciabile.

Citeste mai departe...
 

Supa de peste

Imprimare E-mail
joi, 21 octombrie 2021

 700 g peste, 2 cepe, 1 ou, 2 foi de dafin, câteva cuisoare, o lingura mustar, 2 litri a-pa, o lingura otet, sare, piper.

 Pestele se curata si se spala. Intr-o oala se pune apa, sare, piper, otetul, ceapa tocata, foile de dafin, cuisoarele si pestele. Se lasa sa fiarba la foc mic 20 minute. Se strecoara iar carnea se curata de oase si se zdrobeste impreuna cu ceapa. Compozitia rezultata se amesteca intr-un castron cu oul si mustarul. Peste aceasta se toarna supa clocotita.

Citeste mai departe...
 

Nu neglijati masajul

Imprimare E-mail
joi, 21 octombrie 2021

Nu este o noutate, pentru a ne pastra pielea cât mai mult timp tânara si sanatoasa folosim creme. Dar, exista mici secrete legate de aplicarea lor. cea mai buna crema de zi este cea care corespunde tipului de ten si care contine vitamine si SPF peste 15. Vitaminele A si B5 cresc fermitatea tenului si nivelul de hidratare. Nu se recomanda a fi prea grasa pentru a nu bloca porii si a produce alergie.

Citeste mai departe...
 

Pui cu sparanghel

Imprimare E-mail
miercuri, 20 octombrie 2021

 1 pui, 2 cepe, 500 g sparanghel, 150 g suc de rosii, marar, usturoi, sare, piper.

 Puiul se taie bucati, se asaza intr-o cratita cu capac, se condimenteaza si se introduce la cuptor 15 minute, dupa care se adauga ceapa tocata marunt, sparanghelul, sucul de rosii, usturoiul si se mai tine la cuptor inca 15 minute.

Citeste mai departe...
 

Retete insolite

Imprimare E-mail
miercuri, 20 octombrie 2021

O reteta pentru blonde: cand clorul se depune de-a lungul firului de par blond decolorat, printr-o reactie chimica acesta „vireaza” spre verde.

Citeste mai departe...
 

Fara riduri

Imprimare E-mail
miercuri, 20 octombrie 2021

O masca aplicata o data sau de doua ori pe saptamana, poate reda tenului catifelarea, hidratarea, frumusetea si poate estompa ridurile.


Citeste mai departe...
 

Sufleu de fasole

Imprimare E-mail
miercuri, 20 octombrie 2021

 750 g fasole fideluta, 3 linguri unt, 2 linguri faina, 1/2 ceasca lapte sau apa, 2 linguri branza, 3 oua, sare.

 Se curata fasolea si se fierbe in apa clocotita cu putina sare. Se scurge, se pune cu unt intr-un vas si se lasa sa se raceasca. Separat se calesc doua linguri nu prea pline cu faina, in doua linguri de unt topit, fierbinte. Se amesteca, fara sa se rumeneasca si se sting cu lapte sau cu apa. Se lasa sa fiarba pana se ingroasa bine si se desface de pe cratita. Se da la o parte. Cand compozitia s-a racorit putin, se adauga branza rasa si galbenusurile puse pe rand. Se potriveste de sare. La sfarsit se pun albusurile batute spuma. Se toarna compozitia peste fasole, se stropeste cu unt, se presara branza, se da la cuptor o ora.

Citeste mai departe...
 

Dovlecei sote

Imprimare E-mail
miercuri, 20 octombrie 2021

 1,5 kg dovlecei, 75 g unt, o legatura verdeata, sare.

 Se curata dovleceii de coaja, apoi se taie felii si se fierb in putina apa cu sare si unt. Se pune apa atat cat sa acopere dovleceii, iar pe vas se pune un capac. Cand a scazut apa, dovleceii sunt gata. Se presara verdeata doar atunci cand ii servim.

Citeste mai departe...
 

„Semaforul” alimentelor: ce mancam si ce evitam

Imprimare E-mail
miercuri, 20 octombrie 2021

 O clasificare a alimentelor in functie de calitatile lor nutritive si o ierarhizare a celor mai bune pentru sanatate ne propune dr. nutritionist Cristian Panaite.

Citeste mai departe...
 

Conopida gratinata

Imprimare E-mail
miercuri, 20 octombrie 2021

 1/2 conopida, 50 g faina, 50 g unt, 500 ml lapte, 2 cepe, 80 g cascaval ras, 2 linguri ulei, 1 praf nucsoara, sare, piper, 50 g seminte de dovleac.

 Conopida se rupe in buchetele mici si se pune la fiert in apa cu sare, in momentul in care apa da in clocot. Se lasa 10 minute si apoi se scurge. Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei, untul se topeste, se pune faina, se lasa deoparte 5 minute si apoi, amestecand se pune laptele. Se obtine un sos alb mai gros care se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. Se ia de pe foc si se adauga cascavalul. Se pun buchetelele intr-un vas, se toarna sosul alb si se presara semintele de dovleac. Se lasa la cuptor aproximativ 15 minute pana ce sosul este rumen auriu.

Citeste mai departe...
 

Tunsori tineresti

Imprimare E-mail
miercuri, 20 octombrie 2021

Moderne, in tendintele modei, tunsorile cu par scurt au si avantajul de a da o alura tinereasca si dupa 50 de ani. Acestea pun in valoare trasaturile frumoase si permit obtinerea efectului dorit de reintinerire.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 106 - 126 din 3429

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 13,00 lei
- 2 luni: 26,00 lei
- 3 luni: 39,00 lei
- 4 luni: 52,00 lei
- 5 luni: 65,00 lei
- 6 luni: 78,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (90 euro sau 100 $, un abonament pe sase luni; 45 euro sau 50 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
WhatsApp:
0722.625.622
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Meandrele calendarului
» Maria Budberg – o „Mata Hari” a Rusiei
» Incoerenta OZN la nivelurile inalte
» Incoerenta OZN la nivelurile inalte
» Sufleu de peste
» Aliat pretios
» Drona care aduce ploaia
» Templul lui Apollo din Bassae
» Un univers captiv
» Intelepciunea umana – perenitate in fragilitate
» Noul sezon al gripei si racelii
» Cel mai longeviv cvartet de coarde
» Cele mai bune filme cu submarine
» Horoscopul saptamanii: 21-27 noiembrie 2022
» 17 noiembrie 1887 – S-a nascut feldmaresalul britanic Montgomery
» Tema: „MUZELE”
» In labirintul somnului
» George al V-lea – unicul rege eutanasiat
» OZN-uri la Kiev
» Clatite cu legume
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9