Prima pagina arrow FEMINA CLUB 18 Jan 2022
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 1 vizitator online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Temperamentul dictat de clipa nasterii?

Imprimare E-mail
mari, 29 decembrie 2020

Clipa irepetabila in care fiecare dintre noi a venit pe lume este privita dintr-o infinitate de unghiuri. Psihologii si biometeorologii si-au dat mâna pentru a ne spune ca lumina soarelui, conditiile meteorologice sau presiunea atmosferica ne influenteaza anumiti neurotransmitatori chiar din primele clipe de viata. Astfel, se considera ca persoanele nascute in zilele reci si intunecate de iarna sunt predispuse depresiilor si, in general, prezinta un risc mai mare de imbolnavire.

Citeste mai departe...
 

Suferinta tenului

Imprimare E-mail
luni, 21 decembrie 2020

Iarna cu temperaturi scazute, aer uscat si umiditate limitata irita pielea si o usuca. Este motivul pentru care ar trebui sa adoptati un program de ingrijiri speciale. In acest fel frumusetea obrazului poate fi salvata.

Citeste mai departe...
 

Rasol de vaca cu cascaval

Imprimare E-mail
luni, 21 decembrie 2020

 800 g carne de vaca, 1-2 morcovi, o ceapa, o felie telina, 2 radacini patrunjel, o foaie de dafin, boabe de piper, 60 g faina, 2 oua, ½ pahar iaurt, 50 g unt, cascaval.

 La carnea fiarta pe jumatate se adauga zarzavatul curatat si spalat, precum si condimentele. Carnea fiarta si taiata în portii se asaza într-un vas rezistent la foc. Faina se subtiaza cu zeama de carne si se fierbe 8-10 minute. Se drege cu ouale batute, cu iaurtul si se toarna peste carne. Se presara cascaval ras si se da la cuptor circa 10 minute, la foc potrivit.


Citeste mai departe...
 

Stiuca in sos de smantana

Imprimare E-mail
luni, 14 decembrie 2020

 O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, cateva ciuperci, 50 g unt, 50 ml vin alb, sare, piper, o lingurita faina, 2 galbenusuri, 3 linguri smantana, zeama de lamaie, patrunjel verde.

 Se curata stiuca si se pune într-o cratita cu ceapa si morcovul taiate felii, sare, piper, cateva ciuperci, 50 g unt si vinul. Se fierb 15 minute intr-o cratita acoperita. Se scot pestele si ciupercile, iar zeama se strecoara si se lasa sa mai scada, apoi se adauga faina, galbenusurile, smantana si zeama de lamaie. Se bate bine pe foc apoi se trece sosul prin sita peste stiuca si ciuperci. Se presara putin patrunjel verde si se serveste.

Citeste mai departe...
 

„Regula de aur”

Imprimare E-mail
luni, 14 decembrie 2020

O regula de aur a cosmeticii accentueaza faptul ca ochii si zona adiacenta lor necesita produse speciale si ingrijiri adecvate. Aceeasi regula trebuie aplicata si cand ne referim la buze.

Citeste mai departe...
 

Dovlecei umpluti cu branza la cuptor

Imprimare E-mail
luni, 07 decembrie 2020

 4 dovlecei, 2-3 oua, 150 g branza, 50 g unt, piper, sare, patrunjel verde, iaurt, marar.

 Dovleceii se rad sau se curata de coaja, se taie in lungime si se scoate miezul. Se toaca miezul marunt si se adauga branza maruntita, ouale, piperul, sarea si patrunjelul tocat. Se asaza dovleceii intr-o tava unsa iar deasupra se toarna putina apa si untul topit. Se dau la cuptor pana se rumenesc, apoi se servesc cu iaurt sau sos de marar cu smantana.

Citeste mai departe...
 

Ten fin

Imprimare E-mail
luni, 07 decembrie 2020

Un ten fin, fara imperfectiuni si bine hidratat se obtine folosind cu regularitate mastile cosmetice potrivite.
 Astfel, punctele negre, sebumul in exces, iritatiile si petele dispar cu ajutorul musetelului. Se face o infuzie de musetel cu care se sterge obrazul de 2-3 ori pe zi. Proprietatile antibacteriene si calmante fac din musetel un demachiant foarte eficient. Pentru o hidratare buna a tenului sunt recomandate cremele cu extract de musetel.

Citeste mai departe...
 

Ficatei cu ciuperci

Imprimare E-mail
luni, 30 noiembrie 2020

 10 ficatei de pui, o lingura unt, 500 g ciuperci, patrunjel verde, o legatura ceapa verde, 2 linguri smântâna.

 Se rumenesc ficateii in unt. Sa nu se usuce, se stropesc mereu cu apa sau se pune de la inceput untul cu o canita de apa. Se amesteca mereu. Ciupercile se spala bine, se taie in felii si se pun cu ceapa in unt sa fiarba câteva minute, pâna scade zeama pe care au lasat-o. Când ciupercile sunt fierte, se adauga ficateii, patrunjelul tocat si se lasa sa fiarba impreuna. Se adauga smântâna amestecata cu o lingurita de faina si se mai lasa sa dea un clocot. Se serveste cu mamaliguta.

Citeste mai departe...
 

Sugestii utile

Imprimare E-mail
luni, 30 noiembrie 2020

Este un adevar recunoscut, frumusetea, lungimea, curbura genelor amplifica frumusetea chipului. Zona sensibila, acestea necesita ingrijiri speciale.

Citeste mai departe...
 

Budinca de macaroane

Imprimare E-mail
mari, 24 noiembrie 2020

 250 g macaroane, 150 g sunca, 250 g parmezan, 4 oua, 50 g unt, 2 linguri faina, 1 pahar smantana.

 Macaroanele se fierb in apa sarata, iar cand sunt gata se amesteca bine cu putin unt, sunca taiata marunt si 200 g parmezan ras. Se adauga 4 galbenusuri si se amesteca usor, apoi se pun cele 4 albusuri batute spuma. Se prepara un sos alb din unt, 2 linguri cu faina si smantana, care se amesteca bine cu compozitia si se coace intr-o forma unsa cu unt. Deasupra se presara parmezan.

Citeste mai departe...
 

Cum dispar petele pigmentare?

Imprimare E-mail
mari, 24 noiembrie 2020

Daca obrazul dumneavoastra este umbrit de aparitia unor pete pigmentare sau de celebrii pistrui de care doriti sa scapati, specialistii va pun la dispozitie o multitudine de solutii create de natura.

Citeste mai departe...
 

Peste cu orez la cuptor

Imprimare E-mail
luni, 16 noiembrie 2020

 500 g orez, o ceapa, foi de dafin, peste dupa dorinta, o lingura pasta de tomate, 1/2 lingurita boia, piper, sare, marar verde, ulei, felii de lamaie.

 Se fierbe orezul cu apa, ulei, sare, foaie de dafin, piper si ceapa. Cand este pe jumatate fiert, se pune intr-o tava de cuptor unsa cu unt sau ulei. Se pregatesc bucatile de peste. Se ung in interior cu mustar, pasta de rosii, felii de lamaie. Se asaza bucatile de peste peste orez. Se „prafuiesc” cu putin piper macinat, boia si pasta de rosii. Se toarna deasupra ulei si apa. Se da tava la cuptor. Cand pilaful este gata si pestele a prins o crusta frumoasa si moale este gata de servit. Se scot portii patrate cu bucatile de peste deasupra. Se orneaza cu marar taiat marunt.

Citeste mai departe...
 

Masti naturale

Imprimare E-mail
luni, 16 noiembrie 2020

Cine nu isi doreste sa aiba un obraz catifelat, luminos, lipsit de riduri? O astfel de dorinta poate fi indeplinita daca alegeti o masca naturala potrivita tipului dumneavoastra de ten si o aplicati de doua ori pe saptamana.

Citeste mai departe...
 

Salau cu ciuperci

Imprimare E-mail
luni, 09 noiembrie 2020

 1 kg salau, 3 cepe, 500 g ciuperci, marar verde, patrunjel verde, 1 pahar vin, sare, piper, ulei.

 Se curata pestele si se taie bucati. Ciupercile taiate felii se spala si se fierb innabusit cu ulei pana scade toata zeama. Se pun bucatile de peste in tava si deasupra se pun ciupercile amestecate cu sare, piper, patrunjel si marar tocat marunt, un pahar cu vin si se da totul la cuptor sa fiarba pana pestele este moale. Se lasa sa se rumeneasca putin si se serveste cu felii de lamaie.

Citeste mai departe...
 

Ten luminos

Imprimare E-mail
luni, 09 noiembrie 2020

In mod logic, tenul sensibil trebuie ingrijit cu mai multa atentie, fapt ce presupune si evitarea produselor cosmetice care contin parfumuri, parabeni sau alcool. Acestea au un pH scazut si irita epiderma. In schimb, sunt benefice mastile naturale cu galbenus de ou, bogat in calciu, vitaminele A si E, necesare pentru o piele sanatoasa. Grasimile din compozitia sa hidrateaza intens si curata cu blandete tenul.

Citeste mai departe...
 

Ficatei de pasare in sos

Imprimare E-mail
mari, 03 noiembrie 2020

 Ficatei de pasare, suc de lamaie, ulei, pesmet, 1-2 catei usturoi, patrunjel verde.

 Se prajesc ficateii in ulei, fara sare. Cand s-au rumenit, se scot pe o farfurie. Se prepara un sos din ulei, suc de lamaie, putin pesmet fin, usturoi zdrobit, apa sau supa. Se bate bine cu telul. Se pune intr-o cratita si se fierbe pana se leaga. In acest sos se pun ficateii si patrunjel verde tocat. Se lasa sa fiarba putin si se amesteca pana este gata.

Citeste mai departe...
 

Trucuri discrete

Imprimare E-mail
mari, 03 noiembrie 2020

O problema stresanta pentru multe doamne o reprezinta aspectul inestetic din zona ochilor, adica pungile de sub ochi. Cauzele aparitiei lor pot fi diverse: de la diminuarea elasticitatii pielii, la acumularea de lichid sau o predispozitie genetica. Specialistii mai dau vina si pe stilul de viata, considerat factor principal al aparitiei pungilor de sub ochi.

Citeste mai departe...
 

Vinete cu masline

Imprimare E-mail
luni, 26 octombrie 2020

 2 vinete, 15 masline, 1 pahar ulei, 2-3 cepe mari, 2 rosii sau pasta de rosii, o legatura patrunjel, o legatura marar, o lingura rasa faina, suc de rosii.

 Vinetele spalate, curatate de coaja, se taie felii si se prajesc in ulei fierbinte. Maslinele se spala si se dau in clocot. Intr-o cratita se pun un rand de vinete, un rand de rosii taiate felii sau pasta de rosii, se adauga masline, faina dizolvata in putina apa rece, verdeata tocata marunt. Se repeta randurile, pana se termina vinetele. Peste ele se toarna suc de rosii. Se da cratita la cuptor.

Citeste mai departe...
 

Tratamente valoroase

Imprimare E-mail
luni, 26 octombrie 2020

Pentru multe femei aparitia si acentuarea ridurilor este un veritabil motiv de anxietate. Motiv fals, pentru ca specialistii au cercetat si au oferit solutii de estompare a ridurilor sau chiar de disparitie a acestora.

Citeste mai departe...
 

Crochete cu ciuperci

Imprimare E-mail
luni, 19 octombrie 2020

 250 g ciuperci, 2 linguri unt, o lingura faina, 4 oua, 100 g branza, 200 g pesmet, 100 g unt, sare, piper.

 Se taie ciupercile felii subtiri si se inabusa in 100 g unt. Faina se caleste in 2 linguri cu unt si se stinge cu apa. Se lasa sa scada pana se obtine un sos bine legat. Separat, se face o omleta obisnuita, care se amesteca bine cu sosul de faina, ciupercile scurse si branza rasa. Se sareaza si condimenteaza dupa gust. Din compozitia obtinuta, se formeaza crochete care se dau prin ou, pesmet si se prajesc in ulei.

Citeste mai departe...
 

Riduri estompate

Imprimare E-mail
luni, 19 octombrie 2020

Mai ales din cauza frigului, a vantului, a poluarii, in acest anotimp tenul devine tern, uscat si ridat. Specialistii spun ca o anumita masca aplicata o data sau de doua ori pe saptamana va reda tenului hidratarea, catifelarea, frumusetea si va estompa ridurile.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 106 - 126 din 3339

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 11,00 lei
- 2 luni: 22,00 lei
- 3 luni: 33,00 lei
- 4 luni: 44,00 lei
- 5 luni: 55,00 lei
- 6 luni: 66,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (80 euro sau 96 $, un abonament pe sase luni; 40 euro sau 48 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
WhatsApp:
0722.625.622
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Câmp „de lupta” in jurul Terrei
» Proiectul „Titan”
» Evadare dintr-un lagar nazist... cu avionul
» Piept de pui picant
» Obicei nociv
» Hyperloop
» Biserica Uspenia din Botosani
» Muzeul Lingurilor
» Meandrele timpului
» Tratamentul bronsitei acute
» Fotografia, consum sau arta
» Sidney Poitier – diamantul negru al Hollywoodului
» Horoscopul saptamanii: 17-23 ianuarie 2022
» 13 ianuarie 532 – Declansarea rascoalei Nika, la Constantinopol
» Tema: „MIHAI EMINESCU”
» Cercetarea stiintifica in 2022
» Destrabalatele capete regale ale Angliei
» Parerea unui inalt oficial
» Buze senzuale
» Barci fara „vaslasi”
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9