Prima pagina arrow FEMINA CLUB
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 13 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Vinete cu rosii

Imprimare E-mail
luni, 06 noiembrie 2017

 500 g vinete, 350 g rosii, 2 ramuri de telina verde, 150 g masline verzi (fara samburi), 5 catei de usturoi, 200 ml otet de vin, 1 varf de cutit zahar, ulei, sare, piper.

Citeste mai departe...
 

Varstele tenului

Imprimare E-mail
luni, 06 noiembrie 2017

Este un adevar ce nu mai trebuie demonstrat, acela potrivit caruia frumusetea obrazului isi are varstele sale, corelate strans cu trecerea anilor. Logic, altfel este definita frumusetea obrazului la 30, la 40 sau la 50 de ani. Numitorul comun este dat insa, la orice varsta, de ingrijirea atenta a tenului.

Citeste mai departe...
 

Frigarui din muschi

Imprimare E-mail
vineri, 27 octombrie 2017

 750 g muschi de porc, 100 g costita, ulei, piper, sare, cimbru, usturoi.

Citeste mai departe...
 

Mierea si tenul dumneavoastra

Imprimare E-mail
vineri, 27 octombrie 2017

In anotimpul friguros tenul necesita ingrijiri atente pentru a-i mentine aspectul de prospetime, catifelare si tinerete. De exemplu, exfolierea se va face mai rar si se vor folosi produse de calitate.

Citeste mai departe...
 

Peste pane cu hrean

Imprimare E-mail
marți, 24 octombrie 2017

 150 g file peste, sare, piper macinat, o lingurita zeama de lamaie, 1 ou, 2 lingurite hrean ras, o lingura faina, o lingura unt topit, 200 g sfecla rosie (fiarta), 1-2 linguri otet balsamic, o lingurita mustar dulce, o lingurita ulei floarea-soarelui, 2 linguri patrunjel verde tocat, zahar.


Citeste mai departe...
 

Bai aromate

Imprimare E-mail
marți, 24 octombrie 2017

Dupa o zi friguroasa lunga, obositoare, solicitanta, stresanta, ce poate fi mai relaxant decat o baie calda, bine aromata. 

Citeste mai departe...
 

Salata cu sos de kefir

Imprimare E-mail
joi, 12 octombrie 2017

 250 g fasole verde, 250 ml supa de legume, zeama de la o lamaie, 250 g varza, o lingura sare de mare, 250 g telina, 4 rosii, 4 morcovi, 1 castravete, ulei de masline, piper macinat, 500 g piept de pui fiert.


Citeste mai departe...
 

Masti pentru tenul sensibil

Imprimare E-mail
joi, 12 octombrie 2017

Tenul sensibil, care se irita, se inroseste usor sau se usuca excesiv necesita o ingrijire atenta. De mare folos in astfel de situatii sunt mastile preparate in casa. O masca hidratanta va avea ca ingrediente musetelul, mierea si laptele. Musetelul are rol hidratant, emolient si poate calma tenul iritat. Aceasta masca este utila si in cazul unui ten cu acnee. Florile de musetel (10 g), maruntite foarte fin se omogenizeaza cu o lingura de miere si una de lapte. Se aplica pe fata, se lasa sa actioneze 20 de minute, apoi se clateste obrazul cu ceai de musetel.

Citeste mai departe...
 

Mancare de vinete

Imprimare E-mail
joi, 05 octombrie 2017

 3 vinete potrivite, 500 g rosii, 3 cepe, 1 morcov, 3 ardei grasi, 1 patrunjel, o telina, o lingura marar si patrunjel verde, o capatana usturoi, 2 linguri faina, 4 linguri ulei, o lingurita rasa zahar, sare.

Citeste mai departe...
 

1001 de sfaturi

Imprimare E-mail
joi, 05 octombrie 2017

Anotimpul rece este unul dintre „inamicii” obrazului luminos, catifelat. Frigul, aerul uscat afecteaza tenul si intregul trup. Cum va puteti proteja? In primul rand este nevoie sa refacem peliculele protectoare si sa crestem aportul de apa in straturile pielii. Procesul acesta se poate obtine prin aplicarea unor creme mai grase, cu uleiuri vegetale si substante care atrag apa din exterior. In acest anotimp trebuie sa renuntati la texturile usoare folosite vara pentru ca acestea nu sunt capabile sa refaca bariera grasa a pielii.

Citeste mai departe...
 

Mancare de bame cu carne de vita

Imprimare E-mail
marți, 26 septembrie 2017

 500 g carne, 500 g bame, o ceapa, 2 linguri ulei, 4-5 rosii, o lingura otet, sare, putin zahar, verdeata tocata.

 Se taie carnea bucati potrivite, se prajeste in ulei, apoi se adauga apa calda (ca sa acopere carnea) si o ceapa tocata marunt. Se acopera si se lasa sa fiarba incet, inabusit, pana cand carnea este aproape fiarta. Se adauga bamele, care au fost spalate dupa ce au stat un timp in apa cu sare si 2 linguri de otet, sarea, zaharul, rosiile curatate de pielite si seminte si taiate in patru, o lingura cu otet si verdeata tocata. Se lasa pe foc pana cand bamele sunt aproape fierte, apoi se da la cuptor pentru 10-15 minute.

Citeste mai departe...
 

Masti cu fructe de sezon

Imprimare E-mail
marți, 26 septembrie 2017

Fructele, cu continutul lor bogat in elemente nutritive, constituie un binemeritat balsam natural pentru pielea „biciuita” de soare si de poluanti. In aceste conditii, mastile din fructe, bogate in vitamine si in antioxidanti, pe de o pate protejeaza pielea, pe de alta parte ii redau luminozitatea, tonusul si finetea.

Citeste mai departe...
 

Rulada de carne cu sos de iaurt

Imprimare E-mail
marți, 26 septembrie 2017

 Pentru tocatura: o felie de paine, 2 cepe, 2 catei usturoi, 1 kg carne de vita tocata, 1 ou, o legatura patrunjel, sare, piper, 2 lingurite chimen, 200 g branza telemea, grasime pentru uns forma.

Citeste mai departe...
 

In cautarea secretului tineretii fara batranete

Imprimare E-mail
marți, 26 septembrie 2017

Sunt adevaruri pe care nu le putem ignora daca ne dorim sa pastram tineretea si frumusetea tenului. Astfel, specialistii spun ca uneori obrazul tradeaza meniul din farfurie. Acesta isi pune amprenta contribuind la adancirea ridurilor sau la stergerea prospetimii tenului. Chiar daca imbatranirea este un proces ireversibil, exista solutii care il pot intarzia. Astfel, colagenul este un component natural al pielii, care ajuta la mentinerea frumusetii si elasticitatii acesteia. Proteina care ajuta la producerea si intretinerea tesuturilor, colagenul confera putere si elasticitate diferitelor tesuturi si celule ale corpului.

Citeste mai departe...
 

Farmec delicat

Imprimare E-mail
joi, 07 septembrie 2017

 Fardul de obraz da un farmec aparte chipului. Aduce multa prospetime fetei, fiind un aliat important in nota de frumusete pe care o accentueaza. Cu o conditie: sa va fi insusit corect „lectia de machiaj” si sa evitati erorile.

Citeste mai departe...
 

Perisoare de curcan cu sos de smantana

Imprimare E-mail
joi, 07 septembrie 2017

Pentru perisoare: 350 g piept de curcan tocat la masina, o mana orez, 1 morcov ras, 1 ou, o mana pesmet, sare.

 Pentru sos: 1 morcov, 2 linguri smantana, o ceapa mica, 2 linguri ulei, o lingurita amidon de porumb.

 Se amesteca bine compozitia pentru perisoare, se modeleaza bilutele, care se fierb in apa cu sare. Se pregateste sosul astfel: se pune uleiul la incins, se calesc ceapa si morcovul taiat mai maricel. Se adauga o cana cu supa in care au fiert perisoarele si se lasa pana se inmoaie morcovul. Se adauga smantana, se leaga cu amidon si se adauga perisoarele la sos. Se mai dau in doua clocote. La final se presara patrunjel verde tocat.


Citeste mai departe...
 

Ritualuri stravechi, cat se poate de actuale

Imprimare E-mail
joi, 07 septembrie 2017

Ritualul de frumusete stravechi, folosirea uleiurilor naturale pentru ingrijirea pielii isi mentine actualitatea. Aceasta pentru ca unele au proprietati hidratante pentru piele, altele au calitati capabile sa impiedice imbatranirea prematura a tenului.

Citeste mai departe...
 

Coltunasi cu sfecla rosie si branza de capra

Imprimare E-mail
joi, 07 septembrie 2017

 Pentru aluat: 500 g faina, 2 oua, ½ lingurita sare, apa calda, piure de la o sflecla rosie coapta.

 Pentru umplutura: 250 g branza de capra, 1 ou, 1 varf cutit praf de nucsoara, o lingurita gris.

 Se amesteca faina, piureul de sfecla rosie, sarea si ouale, apoi se toarna apa calduta (aproximativ o cana). Se framanta pana nu se mai lipeste de maini. Compozitia trebuie sa fie mai putin vartoasa, ca sa se poata intinde usor. Se intinde o foaie subtire, de 2-3 mm, care se taie in patrate. Se amesteca intr-un bol branza de capra cu oul, grisul si nucsoara. Se pune pe fiecare patrat o lingurita cu branza si se formeaza triughiuri sau dreptunghiuri prin presarea marginilor cu furculita sau cu mana. Se pun la fiert in apa clocotita cu sare aproximativ 35 minute, la foc moderat. Ca sa nu se dezlipeasca, nu trebuie sa folositi multa faina cand intindeti foaia si inainte de a pune branza sa o intoarceti invers. Se servesc calzi, alaturi de un sos de smantana sau simpli.

Citeste mai departe...
 

Mici secrete

Imprimare E-mail
joi, 24 august 2017

Cearcanele, petele vinetii de sub ochi, cu care se confrunta multe femei, creeaza o stare de disconfort. Cauzele se regasesc fie în mostenirea genetica, fie în deshidratare sau oboseala. Dar nu trebuie ignorat faptul ca urmele inestetice pot fi estompate însusindu-va mai multe metode de combatere si folosind anticearcanul, care lumineaza privirea. Culoarea anticearcanului trebuie sa fie cât mai apropiata de cea a fondului de ten, dar mai deschisa cu un ton. Cearcanele vinetii sau albastrui pot fi estompate foarte bine cu un anticearcan în nuanta de galben sau bej.

Citeste mai departe...
 

Cotlete de porc aromate

Imprimare E-mail
joi, 24 august 2017

 1 kg cotlet porc cu os, 200 ml sos soia, 200 ml sos picant, ghimbir, menta, busuioc, piper.

 Se condimenteaza cotletele de porc cu busuioc, menta, piper si ghimbir macinat. Se pun într-un vas si se toarna peste ele sosul de soia. Se lasa 3-4 ore la frigider. Se asaza apoi cotletele într-o tava si se toarna peste ele sosul în care a stat la marinat. Se dau la cuptor la foc iute pâna ce s-a caramelizat sosul, iar cotletele s-au rumenit usor, se toarna peste ele sosul picant. Se lasa înca 15-20 minute pâna scade sosul.

Citeste mai departe...
 

Sfaturi utile

Imprimare E-mail
joi, 24 august 2017

Sprâncenele frumos conturate si arcuite si genele lungi dau stil si frumusete obrazului unei femei. Din acest motiv este firesc sa ne intrebam ce ingrijiri speciale necesita aceasta zona sensibila.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 106 - 126 din 3106

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR sunt urmatoarele:
- 1 luna: 6,00 lei
- 2 luni: 12,00 lei
- 3 luni: 18,00 lei
- 4 luni: 24,00 lei
- 5 luni: 30,00 lei
- 6 luni: 36,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (50 euro sau 70 $, un abonament pe sase luni; 25 euro sau 35 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Creiere supraincarcate
» A evadat Napoleon din Insula Sfanta Elena?
» Cei ce nu vor sa vada
» Cod in unt cu usturoi
» Ce creme folositi?
» Pamantenii „extraterestri”
» Manastirea Turnu – Prahova
» Comori de arta
» Memoria fara varsta a aborigenilor
» Ecranul si lumina ochilor nostri
» Lumea, prin „ochiul Istanbulului”
» Cand actorii devin prea guralivi
» Horoscopul saptamanii: 19-25 noiembrie 2018
» 15 noiembrie 1969 – Doua submarine nucleare s-au ciocnit
» Tema: „TURNURI”
» Inovatii pentru o casa model
» Pestera cu prada de razboi
» Florin Gheorghita si OZN-ul din 1968
» Linte cu costita afumata
» Buze voluptoase
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9