Prima pagina arrow FEMINA CLUB
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 5 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Musaca de cartofi cu zarzavat

Imprimare E-mail
miercuri, 03 aprilie 2019

 500 g cartofi, 2 linguri lapte, o lingura unt, 1 morcov, 1 patrunjel, 3 cepe, 2 linguri ulei, o lingura bulion, o lingura pesmet, sare.

 Din cartofi se face un piure. Separat se fierb un morcov si un patrunjel. Se taie ceapa marunt, se prajeste cu putin ulei si se adauga morcovul si patrunjelul dati prin razatoarea mica, apoi se potriveste de sare. Se unge o cratita cu ulei, se presara pesmet si se întinde un strat de piure de cartofi. Deasupra se asaza zarzavatul tocat peste care se pune restul de piure. Se toarna bulion subtiat cu apa, atât cât sa acopere cartofii, se da la cuptor. Când este gata, se rastoarna.

Citeste mai departe...
 

Limba pane

Imprimare E-mail
miercuri, 27 martie 2019

1 kg limba, 3 litri apa, 2 cepe, 1 patrunjel, piper boabe, o foaie de dafin, sare, o lingura faina, 2 oua, 2 linguri pesmet.

 Se fierbe limba, se curata de piele si se taie felii subtiri. Se dau in faina, in ou batut si apoi in pesmet foarte fin. Se infierbanta ulei intr-o tigaie. Cand grasimea este foarte fierbinte, se pun snitelele sa se rumeneasca pe o parte, apoi se intorc pe cealalta parte. Dupa ce se rumenesc frumos pe ambele parti, se asaza pe o farfurie si se servesc.

Citeste mai departe...
 

7 alimente obligatorii in dieta femeilor

Imprimare E-mail
miercuri, 27 martie 2019

Cand vine vorba despre alimentatia femeilor, specialistii spun ca unele alimente sunt mai bune decat altele, nutrientii unora contribuind la mentinerea sanatatii si a starii de bine a femeilor. Pe principiul stravechi al lui Hipocrate, care ne recomanda cu intelepciune ca alimentele sa ne fie medicamente dr. nutritionist Laura Ene a facut o selectie a celor mai „titrate” alimente pentru imunitate, pentru sanatatea tractului digestiv, a inimii si, in general, a organismului feminin. Ce alimente asigura frumusetea pielii, capacitatea de concentrare sau buna dispozitie?

Citeste mai departe...
 

Orez cu sofran

Imprimare E-mail
joi, 21 martie 2019

 O cana orez cu bob lung, 3 linguri ulei de masline, 3 catei usturoi, 1/2 lingurita sofran, o lingura nuci, o lingurita stafide, sare, piper.

 Intr-o cratita se pune uleiul, usturoiul zdrobit si orezul la foc domol si se calesc 4 minute, pana cand orezul devine lucios. Se pun doua cani de apa si se lasa la fiert. Dupa ce a absorbit toata apa, se verifica sa fie fiert, dupa care se ia de pe foc si se adauga sofranul, stafidele si nucile. Se potriveste de sare si piper, apoi se acopera si se lasa 5 minute sa traga toate aromele.

Citeste mai departe...
 

Ingrijiri blande

Imprimare E-mail
joi, 21 martie 2019

Genele sunt o zona sensibila care necesita ingrijiri blande. In acelasi timp, frumusetea, lungimea, curbura lor amplifica frumusetea chipului. Specialistii va sfatuiesc ca demacherea sa se realizeze cu blandete pentru a nu brusca si smulge genele. Rimelul trebuie sa fie indepartat usor. Orice agresiune poate fi urmata de stoparea cresterii si chiar de subtierea genelor.

Citeste mai departe...
 

Cartofi cu smantana

Imprimare E-mail
miercuri, 13 martie 2019

1 kg cartofi, 2 cesti lapte, o lingura unt, o ceasca smantana, sare.

 Se spala cartofii si se pun la fiert cu apa rece. Se adauga putina sare. Se lasa sa fiarba circa 20 de minute, pana incep sa se inmoaie. Intr-o alta cratita cu fund gros se pune sa fiarba laptele. Cartofii fierti se curata de coaja, se taie felii si se pun in laptele clocotit, cu o lingura de unt. Se lasa sa mai fiarba la foc mic un sfert de ora. Laptele trebuie sa fie bine scazut. Se adauga smantana, miscand cratita, ca sa cuprinda cartofii. Se mai tin 5-6 rninute la foc, apoi se servesc fierbinti.

Citeste mai departe...
 

Remedii naturale

Imprimare E-mail
miercuri, 13 martie 2019

Daca obrazul dumneavoastra e umbrit de aparitia unor pete pigmentare sau de „simpaticii” pistrui de care doriti sa scapati, aveti la dispozitie o multitudine de solutii naturale.

Citeste mai departe...
 

Remedii naturale

Imprimare E-mail
miercuri, 13 martie 2019

Daca obrazul dumneavoastra e umbrit de aparitia unor pete pigmentare sau de „simpaticii” pistrui de care doriti sa scapati, aveti la dispozitie o multitudine de solutii naturale.

Citeste mai departe...
 

Varza cu carne la cuptor

Imprimare E-mail
miercuri, 06 martie 2019

 O varza mijlocie, 750 g carne macra, o ceapa, 4 linguri untura, o ceasca smantana, sare, piper.

 Carnea data prin masina se caleste in untura, cu putina ceapa. Se toaca potrivit de marunt varza, se opareste cu apa clocotita cu sare, se scurge foarte bine. Se unge o cratita cu o lingura de untura, se pune un rand de varza, unul de carne, o lingura de smantana si se continua alternand varza, came si smantana. Ultimul rand trebuie sa fie de smantana. Se potriveste de sare si piper. Se da la cuptor.

Citeste mai departe...
 

Machiaj reusit

Imprimare E-mail
miercuri, 06 martie 2019

Daca vi se intampla uneori sa aveti o mina obosita exista solutii rapide care sterg oboseala de pe chip. Aplicati initial o compresa cu apa rece pe fata inainte de a va machia. Apoi, fardati ochii trasand o codita ascendenta si folositi un fard iluminator in jurul lor. Evitati fardurile in culori pamantii folosind nuante deschise (alb, bej, roz). Un contur subtire negru va scoate in evidenta frumusetea privirii.

Citeste mai departe...
 

Ochiuri cu praz

Imprimare E-mail
miercuri, 27 februarie 2019

 6 oua, 2 linguri unt, 1/2 lingura faina, 2 cesti lapte, 1 fir praz, 6 felii paine, o lingura branza rasa, sare.

 Se pregatesc ochiurile. Pe o farfurie rezistenta la foc se asaza fiecare ou bine scurs, pe o felie de paine prajita în unt. Separat se face un sos alb din unt si faina, stins cu o ceasca mare de lapte. Se adauga un fir de praz taiat ca fideaua si înabusit în unt. Se toarna sosul peste oua, se presara cu parmezan ras si se da la cuptor, la foc iute.

Citeste mai departe...
 

Buze speciale

Imprimare E-mail
miercuri, 27 februarie 2019

Daca specialistii din sfera cosmeticii, a frumusetii feminine, accentueaza faptul ca ochii si zona adiacenta lor necesita ingrijiri si produse speciale, acelasi lucru este valabil si pentru buze.

Citeste mai departe...
 

Crap la cuptor

Imprimare E-mail
marți, 19 februarie 2019

 1 crap de 1,5 kg, 3 linguri ulei, 1 pahar vin alb, 3 cepe, 2 catei usturoi, 2 foi dafin, boabe piper, o lingura bulion de rosii, sare.

 Se curata crapul, se sareaza pe afara si inauntru si se lasa sa stea cel putin un sfert de ora. Se asaza intr-o cratita lunga in care sa incapa bine. Se pune ceapa taiata felii subtiri, usturoiul, vinul, uleiul, foile de dafin, piperul, bulionul de rosii si sarea. Se unge bine crapul cu ulei, se da la cuptor, se tine o ora si jumatate. Se unge din cand in cand cu sosul din cratita. Daca scade prea mult inainte de a fi pestele gata, se mai pune putina apa.

Citeste mai departe...
 

Gimnastica faciala

Imprimare E-mail
marți, 19 februarie 2019

Alaturi de mastile naturale, despre care am vorbit pe larg saptamanile trecute, masajul si exercitiile faciale isi pun amprenta in mod favorabil asupra aspectului tenului.

Citeste mai departe...
 

Rosii uplute cu peste

Imprimare E-mail
marți, 12 februarie 2019

 12 rosii, peste fiert, 3-4 ciuperci, sare, piper, putin otet.

 Pentru maioneza: 1 galbenus, o lingurita mustar, 50 ml ulei.

 Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac si se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga. Se taie marunt bucatile de peste fiert dupa ce i s-au scos oasele, se amesteca bine cu maioneza, adaugand cateva ciuperci fierte  in apa cu sare si taiate felii. Se umplu rosiile scurse, se pune peste fiecare o felie de ciuperca si se asaza pe farfurie.

Citeste mai departe...
 

Obraz catifelat, luminos, lipsit de riduri

Imprimare E-mail
marți, 12 februarie 2019

In functie de tipul de ten pe care il aveti, alegeti masca naturala potrivita, aplicati-o de doua ori pe saptamana si efectele nu vor intarzia.

Citeste mai departe...
 

Risoto cu sos de rosii

Imprimare E-mail
miercuri, 06 februarie 2019

1 1/2 ceasca orez, 2 linguri unt, 3 cesti zeama de carne, 2 linguri branza rasa, unt cat o nuca, sare, sos de rosii picant.

 Se alege orezul, se spala si se usuca. Se infierbinta intr-o cratita untul, se pune orezul si se amesteca pana incepe sa se ingalbeneasca. Se toarna zeama de carne si se da la cuptor, la foc potrivit. Se lasa circa 25 de minute fara sa se amestece, pana ce orezul este fiert, dar nesfaramat, bob de bob. Se unge o forma cu unt, se asaza orezul la care s-a adaugat o bucatica de unt proaspat si putina branza rasa, se da cateva minute la cuptor si se rastoarna pe farfurie. Se pre-sara deasupra branza rasa sau cascaval ras, iar imprejur se pune cu lingura sosul de rosii. Se serveste foarte fierbinte.

Citeste mai departe...
 

Sfaturi utile

Imprimare E-mail
miercuri, 06 februarie 2019

Un ten fin, fara imperfectiuni si bine hidratat se obtine folosind cu regularitate mastile potrivite. Astfel, sebumul in exces, punctele negre, iritatiile si petele dispar cu ajutorul musetelului. Se face o infuzie de musetel cu care se sterge obrazul de 2-3 ori pe zi. Proprietatile antibacteriene si calmante fac din musetel si un demachiant foarte eficient. Pentru o hidratare buna a tenului sunt recomandate cremele cu extract de musetel.

Citeste mai departe...
 

Ten catifelat, fara riduri

Imprimare E-mail
joi, 31 ianuarie 2019

Iarna isi pune amprenta in mod nefavorabil asupra tenului. Frigul, vantul, viscolul actioneaza in asa fel incat tenul devine tern, uscat si ridat. O masca aplicata o data sau de doua ori pe saptamana va reda tenului catifelarea, hidratarea, frumusetea si va estompa ridurile.

Citeste mai departe...
 

Friptura de rata

Imprimare E-mail
joi, 31 ianuarie 2019

 O rata, 100 g slanina, o lingura unt, o lingurita patrunjel verde tocat, sare, 1 paharel  vin.


 Pentru marinata: 1 pahar otet, 2 frunze de dafin, o ceapa mica, 10 boabe piper, sare.

 Se curata rata, se parleste si se sterge cu o carpa uscata. Se face o marinata din otet, foi de dafin, ceapa, piper si sare. Se fierbe si, cum clocoteste, se opareste rata. Se acopera si se lasa sa stea o ora. Se sterge din nou bine cu carpa, se pune inauntru ficatul, o bucatica de unt si cateva frunze de patrunjel. Se impaneaza cu slanina, fasii foarte mici, care se introduc numai la suprafata. Se asaza in tava cu putina untura, la foc iute, si se unge in timpul friptului. Dupa ce s-a scos rata din tava, se adauga un paharel de vin si se lasa sosul sa mai dea cateva clocote. Se trece prin sita si se serveste in sosiera.



Citeste mai departe...
 

Ciulama de vitel

Imprimare E-mail
marți, 22 ianuarie 2019

1 kg carne, 1 litru apa, 1 morcov, o ceapa, 1 patrunjel, o lingura unt, o lingura faina, sare.

 Se taie carnea in bucati potrivite. Se pune la fiert cu un litru de apa rece si sare. Carnea trebuie sa fie acoperita cu apa. Cand da in clocot, se ia spuma de 2-3 ori. Se adauga un morcov, o ceapa si o radacina de patrunjel. Se lasa sa fiarba incet. Separat, intr-o cratita, se prajeste, fara sa se rumeneasca, o lingura de faina cu o lingura buna de unt. Se stinge cu zeama in care a fiert carnea. Se lasa sa dea cateva clocote. Sosul trebuie sa fie gros ca o smantana si fara nici un cocolos. Se toarna sosul peste carne, dupa ce s-a scos zarzavatul, se tine fierbinte pe foc, fara sa fiarba. Daca mancarea nu este servita imediat, se tine cratita in apa fierbinte, iar deasupra se pun cateva bucatele de unt proaspat, ca sa nu se formeze pielita. Dupa gust, se pot adauga in ciulama si ciuperci taiate si inabusite in unt.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 106 - 126 din 3246

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 7,50 lei
- 2 luni: 15,00 lei
- 3 luni: 22,50 lei
- 4 luni: 30,00 lei
- 5 luni: 37,50 lei
- 6 luni: 45,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (70 euro sau 80 $, un abonament pe sase luni; 35 euro sau 40 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
WhatsApp:
0722.625.622
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» De ce avem ani bisecti?
» Misiune imposibila: capturarea lui Tito
» Apar noi detalii despre cazul Pascagoula
» Ciocolata provoaca acnee?
» Briose glazurate
» PamĂąntul, Ăźn „stop cardio-respirator”
» Catedrala din Bonn
» Pe urmele „Ambasadorilor”
» O armura straveche si misterioasa
» Electrohipersensibilitatea, o afectiune Hi-Tech
» Refugiu Ăźn fata unui prezent coplesitor
» Aventuri pe mare ca la Hollywood
» Horoscopul saptamanii: 25-31 mai 2020
» 21 mai 2004 – Stanislav Petrov primeste titlul de „Cetatean al Lumii”
» Tema: „MEDICINA”
» Tardigradele, un mister, o minune a lumii vii
» Gustav al III-lea, regele asasinat la un bal mascat
» Martorul Calvin Parker accepta sa vorbeasca
» Pasi spre fumusete
» Chifle cu susan
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9