Prima pagina arrow FEMINA CLUB 27 Nov 2022
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 1 vizitator online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Rulouri de vitel cu ciuperci

Imprimare E-mail
luni, 30 august 2021

 4 felii pulpa de vitel, 2 felii sunca, 50 g bacon, 1 kg ciuperci albe, 2 cepe, 2 catei usturoi, 100 ml vin alb, 6 linguri ulei, patrunjel, sare, piper.

 Se pun la calit piciorusele ciupercilor, o ceapa tocata, sunca si baconul taiate marunt cu doua linguri de ulei incins, lasand pe foc 10 minute si amestecand din cand in cand. Carnea se bate bine si pe fiecare felie repartizam amestecul cu ciuperci. Rulam si le prindem cu sfoara. Cu alte doua linguri de ulei se rumenesc rulourile de carne, se presara sare si piper, apoi se toarna vinul, lasand sa ajunga la punctul de fierbere dupa care micsoram focul, acoperim vasul cu un capac si se lasa pe foc inca 20 de minute. Palariile ciupercilor, cealalta ceapa tocata, usturoiul taiat felii, sarea si piperul se pun la calit in uleiul ramas. Dupa ce s-au calit se adauga in vasul in care sunt rulourile cu 10 minute inainte de a se termina cele 20 de minute. Se servesc cu patrunjel tocat fin.

Citeste mai departe...
 

Cat zahar au fructele dumneavoastra preferate

Imprimare E-mail
luni, 30 august 2021

Vara este sezonul culorilor vibrante si al cruditatilor. In privinta fructelor acestea sunt minunate datorita continutului bogat in fibre si nutrienti de calitate.

Citeste mai departe...
 

Ghiveci cu carne de vita

Imprimare E-mail
luni, 23 august 2021

 500 g carne de vita, 3 linguri ulei, 4 cartofi, 1 morcov, 2 ardei, 2 cepe, fasole verde si mazare, cateva buchetele de conopida, 3-4 rosii (sau pasta de rosii), smantana, 1 ou, sare, piper, patrunjel verde.

 Se spala carnea, se taie in bucati potrivite si se pune intr-o cratita cu ulei pentru a se rumeni putin. Se adauga cepele taiate pestisori, morcovi taiati rondele, ardeii fideluta. Ulterior se adauga cartofii taiati cubulete, mazarea si fasolea verde. Se completeaza cu doua pahare de apa (sau zeama de carne), se sareaza, pipereaza si se lasa sa fiarba la foc mic, apoi se pune la cuptor, sa scada bine. Cu zece minute inainte de a scoate ghiveciul de la cuptor se adauga oul batut cu smantana, iar la sfarsit, verdeata.

Citeste mai departe...
 

Decolteu seducator

Imprimare E-mail
luni, 23 august 2021

Decolteul, atu al feminitatii poate fi valorizat maxim, conferind sanilor fermitate si contur prin efectuarea catorva exercitii de gimnastica.

Citeste mai departe...
 

Supa-crema de rosii

Imprimare E-mail
luni, 16 august 2021

 1 kg rosii, 3-4 fire ceapa, 3 catei usturoi, 2 ardei, o telina mica, o radacina patrunjel, sare, piper macinat, busuioc, 2 lingurite ulei de masline, 50 g orez.

 Ardeii, ceapa, usturoiul, telina si patrunjelul se curata, se spala si se pun sa fiarba in apa cu sare, piper si ulei de masline. Separat, se oparesc rosiile, se decojesc si se paseaza cu blenderul. Pasta de rosii se trece prin sita, apoi se pune intr-un vas, la foc mediu, si se lasa sa clocoteasca cateva minute. Se verifica daca au fiert toate zarzavaturile si se scot cu spumiera. In zeama in care au fiert, se pune orezul spalat in prealabil si se adauga piureul de rosii. Se mai lasa sa clocoteasca 20 de minute si se adauga busuiocul verde tocat marunt.

Citeste mai departe...
 

Elixiruri

Imprimare E-mail
luni, 16 august 2021

Daca va rezervati zilnic cateva minute pentru a pregati acasa veritabile elixiruri din plante, tenul dumneavoastra va deveni luminos, catifelat, fara riduri.

Citeste mai departe...
 

Tinuta distinsa

Imprimare E-mail
luni, 09 august 2021

Stresul se traduce adesea si prin suferinte fizice care atenueaza tinuta distinsa, cu spatele drept si umerii corect tinuti spre spate. Câteva exercitii usoare va pot reda eleganta mersului.

Citeste mai departe...
 

Frigarui de pui

Imprimare E-mail
luni, 09 august 2021

 500 g piept de pui, 2 catei usturoi, o lingura oregano uscat, 65 ml ulei, sucul unei lamâi, sare, piper.

 Se piseaza usturoiul si se pune într-un vas. Se adauga oregano, uleiul, sare, piper si sucul de lamâie. Se taie carnea în cuburi si se pun în amestecul de usturoi. Se acopera cu o farfurie si se lasa 15 minute, timp în care se pregateste gratarul. Se înfige carnea pe tepuse, care se pun pe gratar 10 minute, întorcându-le din când în când.

Citeste mai departe...
 

Parul, sanatos si stralucitor

Imprimare E-mail
luni, 02 august 2021

Fierul, cuprul si zincul au un rol foarte important in prevenirea caderii parului. Contin fier spanacul, fructele de mare, ficatul de porc si de pui, sparanghelul, urzicile si chiar lintea si fasolea.

Citeste mai departe...
 

Chiftelute de dovlecei

Imprimare E-mail
luni, 02 august 2021

 1-2 dovlecei, 2 oua, 4 linguri faina, 4 catei usturoi, patrunjel verde, sare, piper, ulei.

 Dovleceii se spala bine si se dau prin razatoarea mare. Se presara un praf de sare, se pun intr-o strecuratoare si se lasa asa 30 de minute. Separat, se bat ouale cu un praf de sare si piper. Se adauga dovleceii scursi foarte bine, usturoiul pisat, patrunjelul tocat fin si faina. Se amesteca bine ingredientele pana ce compozitia se omogenizeaza bine si este legata. Se ia cu lingura si se pune in uleiul incins. Chiftelutele se rumenesc pe ambele parti si se scot pe hartie absorbanta.


Citeste mai departe...
 

Rulada de cartofi

Imprimare E-mail
luni, 26 iulie 2021

 400 g cartofi, 2 linguri apa, o lingura ulei, 100 g faina, o lingurita praf de copt, sare.

 Umplutura: 500 g morcovi, 1 dovlecel, o legatura ceapa verde, o legatura patrunjel verde, 2 linguri ulei, sare, piper, mac pentru copt.

 Cartofii se curata, se pun la fiert in apa cu sare. Intre timp, morcovii si dovlecelul se dau prin razatoare, ceapa verde se taie si se calesc in ulei. Se adauga sare, piper si dupa ce s-au inmuiat, se pune putina apa si se lasa la fiert 10 minute. Amestecul trebuie sa fie scazut. La final, se pune si patrunjelul. Cartofii fierti se paseaza si, dupa ce se racoresc putin, se amesteca bine cu apa, uleiul, praful de copt si faina. Aluatul de cartofi se intinde, se repartizeaza umplutura, se ruleaza si se asaza intr-o tava de copt tapetata cu hartie. Se presara macul deasupra si se coace la foc potrivit 30 de minute. Se taie dupa ce s-a racit.

Citeste mai departe...
 

O piele mereu tanara

Imprimare E-mail
luni, 26 iulie 2021

Mai rar un noroc genetic, o piele frumoasa, elastica si tanara este rezultatul unei alimentatii sanatoase si echilibrate, bogata in nutrientii frumusetii.

Citeste mai departe...
 

Omleta cu telina

Imprimare E-mail
luni, 19 iulie 2021

 6 oua, 4 teline potrivite, 200 ml lapte, 50 g unt, sare, piper.

 Se taie telinele in bucati si se fierb inabusit cu unt si putina apa. Se bat ouale si se procedeaza dupa reteta obisnuita. Se scurge telina, se pune pe un platou si se acopera cu omleta.

Citeste mai departe...
 

Omleta cu telina

Imprimare E-mail
luni, 19 iulie 2021

 6 oua, 4 teline potrivite, 200 ml lapte, 50 g unt, sare, piper.

 Se taie telinele in bucati si se fierb inabusit cu unt si putina apa. Se bat ouale si se procedeaza dupa reteta obisnuita. Se scurge telina, se pune pe un platou si se acopera cu omleta.

Citeste mai departe...
 

Ten luminos si catifelat

Imprimare E-mail
luni, 19 iulie 2021

Privindu-va in oglinda constatati uneori ca a mai aparut un rid si va grabiti sa gasiti solutii. Cea mai simpla solutie, recomandata pe specialisti, consta in folosirea celor mai adecvate masti cosmetice.

Citeste mai departe...
 

Ravioli cu sos de rosii

Imprimare E-mail
mari, 13 iulie 2021

 O punga ravioli, 5 rosii in bulion, 2 catei usturoi, o lingura ulei, sare.

 Rosiile se taie cat mai marunt sau se strivesc usor cu furculita. Se incinge uleiul, se pune usturoiul, se lasa putin sa se caleasca apoi se adauga rosiile. Se lasa un minut maximum, se pun apoi 4-5 linguri de apa, sare si se lasa sa fiarba 10 minute. Intre timp, se fierb pastele conform timpului inscris pe pachet, se scurg, se amesteca in sos si se servesc.

Citeste mai departe...
 

Sfaturi utile

Imprimare E-mail
mari, 13 iulie 2021

O zona sensibila care necesita ingrijiri blande o reprezinta genele. Cu atat mai mult cu cat frumusetea, lungimea, curbura lor amplifica frumusetea chipului.

Citeste mai departe...
 

Telina cu ciuperci

Imprimare E-mail
luni, 05 iulie 2021

 3 teline mari, 5 linguri unt sau ulei, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura smantana sau bulion de rosii, patrunjel verde, o lingurita faina, suc de lamaie.

 Se curata telina, se taie felii groase care se pun la fiert. Se taie ceapa marunt si se caleste intr-o cratita cu unt impreuna cu ciupercile taiate fin, apoi se pune o lingurita de faina desfacuta in apa rece si se lasa la fiert 20 de minute. Se adauga telina si se mai lasa putin sa fiarba la foc mic. Se pun sare, patrunjel verde, tocat marunt, sucul de la o lamaie. Se adauga o lingura cu smantana sau bulion de rosii si se lasa sa scada la cuptor.

Citeste mai departe...
 

Soarele si petele pigmentare

Imprimare E-mail
luni, 05 iulie 2021

 Soarele este unul din factorii cu o contributie substantiala la aparitia suparatoarelor pete maronii de pe obraz. Cum procedati pentru a le atenua sau a le face sa dispara? Specialistii spun ca exista solutii simple care s-au dovedit a fi eficiente, cu conditia sa fie aplicate consecvent.

Citeste mai departe...
 

Pulpa de vitel cu sos de usturoi

Imprimare E-mail
luni, 28 iunie 2021

 1 kg pulpa vitel, 2 cepe, 10 catei usturoi, 4 linguri ketchup picant, 2 linguri boia dulce, o lingura cimbru, sare, patrunjel verde, ulei.

 Pulpa de vita se taie felii potrivit de groase, care se bat ca pentru snitele, apoi se taie in bucati de 3-4 cm.

Intr-o cratita se pune putin ulei si se prajesc bucatile de carne. Se pun apoi ceapa tocata marunt si cateii de usturoi feliati. Se pun 2 litri de apa calduta si se lasa sa fiarba. Ketchupul, boiaua, cimbrul si sarea se amesteca si se pun peste carne. Se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba aproximativ 2 ore, completand cu apa daca mai este cazul. Cand carnea este gata, iar sosul a scazut putin, se adauga patrunjelul tocat.

Citeste mai departe...
 

Crema adecvata

Imprimare E-mail
luni, 28 iunie 2021

O piele sanatoasa, fina si catifelata poate si trebuie intretinuta cu o crema de corp adecvata. Adecvata pentru ca folosirea unui produs nepotrivit va afecta epiderma. Din acest motiv primul pas in alegerea cremei consta in stabilirea tipului de piele: normala, grasa sau uscata.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 127 - 147 din 3429

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 13,00 lei
- 2 luni: 26,00 lei
- 3 luni: 39,00 lei
- 4 luni: 52,00 lei
- 5 luni: 65,00 lei
- 6 luni: 78,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (90 euro sau 100 $, un abonament pe sase luni; 45 euro sau 50 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
WhatsApp:
0722.625.622
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Meandrele calendarului
» Maria Budberg – o „Mata Hari” a Rusiei
» Incoerenta OZN la nivelurile inalte
» Incoerenta OZN la nivelurile inalte
» Sufleu de peste
» Aliat pretios
» Drona care aduce ploaia
» Templul lui Apollo din Bassae
» Un univers captiv
» Intelepciunea umana – perenitate in fragilitate
» Noul sezon al gripei si racelii
» Cel mai longeviv cvartet de coarde
» Cele mai bune filme cu submarine
» Horoscopul saptamanii: 21-27 noiembrie 2022
» 17 noiembrie 1887 – S-a nascut feldmaresalul britanic Montgomery
» Tema: „MUZELE”
» In labirintul somnului
» George al V-lea – unicul rege eutanasiat
» OZN-uri la Kiev
» Clatite cu legume
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9