Prima pagina arrow FEMINA CLUB
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 13 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Aspect tineresc

Imprimare E-mail
mari, 27 martie 2018

Este momentul sa acordam atentie suplimentara tenului pentru a inlatura efectele nedorite ale frigului, viscolului sau vantului iernii. Pentru ca tenul sa-si recapete aspectul tineresc, de prospetime, pentru a redeveni catifelat, inainte de a aplica diverse masti, se impune sa faceti saptamanal o baie de aburi. Porii fetei se vor deschide si efectul mastii va fi maxim. Iata trei masti de realizat, cu efecte rapide, eficiente, usor de remarcat.

Citeste mai departe...
 

Cotlete cu sos picant

Imprimare E-mail
miercuri, 21 martie 2018

 6 cotlete potrivite, 3 linguri ulei, 4 rosii, 1 pahar vin, cimbru, menta, sare, piper.

 Intr-o cratita se prajesc cotletele In ulei Incins. Intre timp rosiile curatate de pielita si seminte, se dau Intr-un clocot, se paseaza si se pun din nou la fiert cu vinul, sarea si piperul. Cotletele se presara cu cimbru si menta tocate. Se toarna sosul si se mai lasa 10 minute la foc moale, Intr-o cratita acoperita. Se serveste imediat.

Citeste mai departe...
 

Sfaturi utile

Imprimare E-mail
miercuri, 21 martie 2018

Pielea Imbatraneste prematur sub influenta factorilor oxidativi. Pentru a preveni sau ameliora efectele nedorite legate de aparitia ridurilor, punctelor negre sau acneei, mizati pe puterea antioxidantilor din fructe si legume. Consumati zilnic fructe de padure, rodii, prune, kiwi, dar si usturoi, varza, spanac, broccoli, sfecla, ardei gras.

Citeste mai departe...
 

Musaca de ciuperci

Imprimare E-mail
miercuri, 14 martie 2018

 250 g ciuperci, 100 ml ulei, o ceapa, o lingura faina, 200 g telemea, 8 oua, patrunjel si marar verde, sare, piper.

 Se toaca ceapa marunt, se caleste in ulei, se pun ciupercile si cand lichidul lasat de acestea s-a evaporat se adauga faina, se amesteca, apoi, dupa 2 minute, se inchide focul. Intr-un vas se pun telemeaua rasa, verdeturile, sare si piper dupa gust. Separat se bat bine 7 oua, se adauga in compozitia de mai sus si se toarna totul intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Cu oul ramas si batut se unge musacaua deasupra dupa care se da preparatul la cuptor, la foc potrivit, 30 de minute.

Citeste mai departe...
 

Reconsiderati exercitiile fizice

Imprimare E-mail
miercuri, 14 martie 2018

Acum, cand primavara se apropie, nu poate fi considerata hazardata sugestia de a va relua miscarea in aer liber.

 Deosebit de eficienta, alergarea, usoara sau mai alerta, este unul dintre cele mai la indemana exercitii fizice. In timpul alergarii creierul se oxigeneaza mai bine, endorfinele se elibereaza si va „curatati” de povara stresului. Ideal ar fi sa practicati alergarea de cel putin trei ori pe saptamana.

Citeste mai departe...
 

Pui in pergament

Imprimare E-mail
mari, 06 martie 2018

 3 pui mici (500 g), 50 g unt, coli pergament, sare.

 Puii se curata, se sareaza, se ung cu unt, se asaza fiecare pe cate o coala de pergament unsa, de asemenea, cu unt. Se impacheteaza, se pun intr-o tava si se dau la cuptor timp de 45 minute. Cand sunt gata, se scot din pergament si se transeaza.

Citeste mai departe...
 

Nu ocoliti uleiurile esentiale

Imprimare E-mail
mari, 06 martie 2018

Nu ar fi rau ca din cand in cand sa va reamintiti cat de benefica este aromaterapia. Aceasta relaxeaza corpul si mintea cu ajutorul uleiurilor esentiale de bergamota, de lavanda, de iasomie, sau de brad si trandafir. Se pot folosi sub mai multe forme: se pot adauga in lampa de aromaterapie, se adauga in apa de baie sau se folosesc pentru masaj.

Citeste mai departe...
 

Budinca de varza

Imprimare E-mail
luni, 05 martie 2018

 3 oua, o varza cruda, 50 g unt, 250 g friptura sau resturi de mezeluri, 2 linguri ulei, o lingura pesmet, sare, piper.

Citeste mai departe...
 

Pentru un corp sublim...

Imprimare E-mail
luni, 05 martie 2018

...ingrijiti-va atent si nu ignorati cremele si uleiurile exotice. Dupa dus rasfatati-va trupul cu un masaj usor cu ulei de cocos. Parfumul exotic al acestuia va va da o stare de buna dispozitie, iar pielea va deveni matasoasa, catifelata.

Citeste mai departe...
 

Pastravi prajiti, cu sos de smantana

Imprimare E-mail
miercuri, 21 februarie 2018

 4 pastravi, 250 g smantana, marar, patrunjel verde, sare, ulei pentru prajit, pesmet.

 Pastravii se curata si se spala bine, iar capetele se taie. Se sareaza si se umplu cu verdeata tocata. Se dau prin pesmet sau faina si se prajesc pe ambele parti in ulei. Pestele se asaza intr-un vas, se acopera cu smantana si se fierbe la foc mic 5-6 minute.

Citeste mai departe...
 

Ochii va tradeaza varsta

Imprimare E-mail
miercuri, 21 februarie 2018

Ochii, oglinda a sufletului, va pot trada si varsta. Mai exact zona delicata din jurul lor. Daca, inca din tinerete nu acordati grija cuvenita. Pentru ca la nivelul fetei exista 35 de muschi, multi dintre acestia aflandu-se in jurul ochilor. Orice contractie a acestora, cand va incruntati, cand zambiti sau radeti, creeaza mici linii fine, care, odata cu inaintarea in varsta se adancesc. Noptile nedormite, somnul insuficient sau hidratarea insuficienta lasa si ele urme vizibile.

Citeste mai departe...
 

Friptura inabusita de vaca

Imprimare E-mail
miercuri, 14 februarie 2018

 1,2 kg pulpa de vaca, 100 g slaninuta, o ceapa, 1 morcov, 4-5 catei usturoi, 100 ml ulei, piper boabe, 2 foi dafin sau putin cimbru tocat, sare.

 Carnea spalata si scursa bine se impaneaza cu bucatele de slanina si catei de usturoi, se sareaza, se leaga cu o sfoara dandu-i o forma lunguiata si se lasa 10-15 minute. Se pune apoi intr-un vas cu ulei incins pe foc si se rumeneste pe toate partile. Se adauga ceapa si morcovul taiate in rondele subtiri, se calesc usor, dupa care se pun doua pahare cu supa de oase sau apa, piperul boabe, foile de dafin sau cimbrul. Se acopera vasul cu un capac si se pune in cuptor, la foc mic, pentru 3 ore, intorcandu-se friptura de cate ori este nevoie. Cand carnea este fiarta, se scoate capacul sa se poata rumeni. Se indeparteaza sfoara si se taie friptura in felii care se asaza pe un platou. Sosul degresat se toarna peste friptura.

Citeste mai departe...
 

Masti miraculoase

Imprimare E-mail
miercuri, 14 februarie 2018

Despre vitamina A se stie ca stimuleaza productia de colagen si are un puternic efect antiimbatranire. Retinolul, forma activa a vitaminei A, mentine elasticitatea pielii, accelereaza reinnoirea celulara si ajuta la refacerea tesuturilor, avand un puternic efect antioxidant.

Citeste mai departe...
 

Praz cu masline

Imprimare E-mail
miercuri, 07 februarie 2018

 4 fire praz, 100 g masline, 1 pahar bors, 1 pahar sos rosii, o legatura patrunjel, sare, piper.

 Se oparesc maslinele in bors, apoi se scurg si se lasa deoparte. Prazul se taie rondele si se caleste in putin ulei, doar cat sa se inmoaie. Se adauga apoi apa cat sa acopere prazul, se adauga maslinele si se lasa sa fiarba la foc mic. Cand prazul este fiert, se adauga sosul de rosii, se asezoneaza cu sare, piper si se lasa pe foc pana scade de tot zeama. La sfarsit se presara patrunjel verde tocat marunt.

Citeste mai departe...
 

Cuvantul de ordine, hidratarea

Imprimare E-mail
miercuri, 07 februarie 2018

Chiar daca iarna soarele este mai zgarcit, specialistii va indeamna sa nu uitati obiceiul salutar de a folosi produse cosmetice cu un factor de protectie fata de razele ultraviolete de minimum 30. Preveniti in felul acesta imbatranirea precoce a obrazului si reduceti riscul aparitiei unor leziuni precanceroa-se ale pielii. De asemenea, tineti cont de faptul ca gomajul este util dar fara exagerare. Stiut fiind ca ciclul de reinnoire a celulelor epidermice este de 28 de zile, sunt suficiente cel mult doua gomaje lunare.

Citeste mai departe...
 

Tocanita cu castraveti murati

Imprimare E-mail
miercuri, 31 ianuarie 2018

 1 kg carne de vitel, 2 cepe, 50 ml ulei, o cana supa, 500 g castraveti murati, 1 pahar suc de rosii, patrunjel verde, cimbru, o lingura bulion.

Citeste mai departe...
 

Ten vulnerabil

Imprimare E-mail
miercuri, 31 ianuarie 2018

In orice anotimp hidratarea este importanta, dar iarna, cand agresivitatea gerului, a vantului, sunt maxime, tenul devine vulnerabil. In consecinta, aplicati intotdeauna un produs hidratant, in functie de tipul de ten, inainte sa va machiati. Alegeti o crema cu textura mai grasa sau un ser hidratant, care sa contina si antioxidanti (vitaminele C si E, resveratrol, extracte din ceai verde). Nu trebuie uitata nici calitatea unor uleiuri naturale care hidrateaza, regenereaza si revitalizeaza tenul.

Citeste mai departe...
 

Stavrid cu sos tartar

Imprimare E-mail
joi, 25 ianuarie 2018

 6 stavrizi, sos tartar, 3 cartofi, 1 morcov, o ceapa, o legatura patrunjel verde, sare.

 Se curata cartofii, morcovul si ceapa si se pun la fiert intregi, intr-un litru si jumatate de apa cu putina sare. Dupa ce zarzavatul s-a inmuiat, se scoate si in zeama ramasa se pun stavrizii curatati si fara capete. Se fierb la foc mic, acoperiti complet cu apa pana cand carnea se desface de pe oase. Se lasa sa se raceasca in apa in care au fiert, apoi se scot cu mare grija sa nu se sfarame. Se asaza pe un platou si se orneaza cu cartofii si morcovul. Se acopera cu sos tartar, cu o ora sau doua inainte de a fi serviti. Se pot folosi, in loc de stavrizi, cod, merluciu sau scrumbii.

Citeste mai departe...
 

Lectie de machiaj

Imprimare E-mail
joi, 25 ianuarie 2018

Farmecul dumneavoastra personal si frumusetea chipului pot fi puse in valoare si de un machiaj corect. Adica un machiaj care respecta cateva reguli generale. In primul rand paleta de culori folosita trebuie sa se armonizeze cu nuanta tenului. Apoi, folositi cu „zgarcenie” fardul pentru ca, de exemplu pleoapa inferioara incarcata cu fard da impresia ca ochii ar fi mai mici decat in realitate. De altfel specialistii recomanda ca negrul intens sa-l aplicati pe pleoapa inferioara doar daca aveti ochii mari.

Citeste mai departe...
 

Pastravi cu ghimbir la cuptor

Imprimare E-mail
miercuri, 17 ianuarie 2018

 2 pastravi, o legatura patrunjel, 2-3 catei usturoi, o bucatica ghimbir proaspat (circa 2 cm), o lingura miere, 2 lamai, sare, piper.

Citeste mai departe...
 

Sani mai fermi

Imprimare E-mail
miercuri, 17 ianuarie 2018

Nu ar fi rau sa introduceti in programul dumneavoastra de gimnastica si cateva exercitii pentru a va mentine sau amplifica fermitatea sanilor.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 127 - 147 din 3164

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 7,50 lei
- 2 luni: 15,00 lei
- 3 luni: 22,50 lei
- 4 luni: 30,00 lei
- 5 luni: 37,50 lei
- 6 luni: 45,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (70 euro sau 80 $, un abonament pe sase luni; 35 euro sau 40 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Misterele unei capodopere
» David Nichols – spionul sadic al Americii
» De la paranormal la fizica experimentala
» Gogosele cu cascaval
» De sezon
» Arborele mexican, salvator de vieti
» Biserica cu Luna
» Arta de a infrunta moartea
» Cetatea din lac
» Ciuperca unghiilor
» O printesa deocheata la Sibiu
» Regizori care au debutat cu dreptul
» Horoscopul saptamanii: 24-30 iunie 2019
» 20 iunie 451 – Batalia de pe Campiile Catalaunice
» Tema: „PADURI”
» Unde sunt codurile da Vinci
» Unde sunt codurile da Vinci
» Proiectul Horizon, un plan destinat Lunii
» A fost un proiect OZN si nu doar aviatic
» Rata cu salata de cartofi
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9