Prima pagina arrow FEMINA CLUB 18 Jan 2022
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 4 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Mamaliga cu rosii si ciuperci

Imprimare E-mail
marți, 13 octombrie 2020

 Pentru mamaliga: 150 g malai grisat, sare, 1/8 litru lapte, 30 g unt.

 Pentru legume: 250 g ciuperci, o ceapa, 2 linguri ulei de masline, piper macinat, 200 g rosii marunte, 80 g branza de capra, 4 lingurite sos Pesto.

 Mamaliga se prepara in mod obisnuit. Se curata ciupercile si se taie in doua, iar ceapa curatata se toaca marunt. Se calesc ciupercile in uleiul incins, se adauga ceapa, se caleste si ea putin, se sareaza si se pipereaza. Se spala rosiile, se taie marunt si se lasa si ele cateva minute sa se caleasca. Se pune mamaliga in farfurii adanci, se toarna peste ea legumele calite, sos Pesto si se presara cu branza de capra faramitata.

Citeste mai departe...
 

Sfaturi utile

Imprimare E-mail
marți, 13 octombrie 2020

Fara indoiala, aplicarea unei creme cu factor de protectie impotriva ultravioletelor face parte din ritualul zilnic de ingrijire a tenului. Pentru ca efectul benefic sa fie maxim este obligatoriu de folosit produse cosmetice compatibile cu tipul de ten.

Citeste mai departe...
 

Supa cu carne afumata si fasole uscata

Imprimare E-mail
marți, 06 octombrie 2020

 250 g carne de vaca, 250 g carne afumata de porc, 200 g fasole uscata, 400 g cartofi, frunze de telina, o varza, 2,5 litri apa, sare, piper, 100 g smantana, o lingura faina.

 Se pune cu o seara inainte fasolea la inmuiat si dimineata se scurge, apoi se pune la fiert impreuna cu carnea afumata si cea proaspata, taiata bucatele. Dupa aproximativ o ora se pot adauga cartofii taiati felii, telina si varza taiata sferturi. Se pune sare, piper si se lasa sa fiarba si zarzavatul. Cand supa e gata, se amesteca smantana cu faina, se adauga putina supa si se toarna totul in cratita.

Citeste mai departe...
 

Secrete

Imprimare E-mail
marți, 06 octombrie 2020

Pentru a arata senzual, pentru a fi netede si catifelate, buzele se ingrijesc la fel de atent ca tenul. In acest sens, exfolierea si hidratarea sunt importante. Apoi, sunt de luat in seama unele „secrete” privind folosirea rujurilor.

Citeste mai departe...
 

Peste oceanic marinat

Imprimare E-mail
marți, 29 septembrie 2020

 2 kg peste, 3 cepe, otet, ulei, cateva foi de dafin, sare, piper, boabe de mustar, boabe de coriandru.

 Se curata si se spala pestele (se inlatura capul), se portioneaza, se da sare si se pune intr-un vas. Se taie ceapa rondele si se amesteca impreuna cu pestele. Se fierbe otetul cu apa (la 1 litru de otet se adauga 200 ml apa). Dupa ce da in clocot, se toarna in vasul cu peste care se acopera. Se lasa cateva ore dupa care se pune pestele cu ceapa si foile de dafin in borcan. Se toarna o lingura de ulei (la un borcan de 400 g) si marinata. Se leaga borcanele si se dau la rece. Dupa 2-3 saptamani, pestele se poate consuma.

Citeste mai departe...
 

Machiaj delicat

Imprimare E-mail
marți, 29 septembrie 2020

Machiajul reprezinta cea mai simpla solutie de atenuare a „amprentei anilor” de pe chipul fiecaruia. Dar, acesta trebuie sa fie discret, sa nu incarce tenul, accentuand maturitatea acestuia.

Citeste mai departe...
 

Peste oceanic cu vinete

Imprimare E-mail
marți, 22 septembrie 2020

 1 kg peste oceanic, 3 vinete, 500 g rosii, 150 ml ulei, 1/2 pahar lapte, o lingura faina, 3 linguri unt, 2 oua, sare, usturoi, cimbru.

 Vinetele se curata, se portioneaza, se sareaza si dupa 30 de minute se spala si se storc. Se dau prin faina, se prajesc in ulei si se asaza una langa alta intr-o tava unsa cu unt. Separat, se curata rosiile, se zdrobesc, se soteaza in ulei cu cimbru si usturoi tocat si apoi se strecoara. Se face un sos alb care se amesteca bine cu 2 oua crude si sare. Pestele se curata, se spala, se taie felii si se fierbe, in putina apa si sare, cateva minute. Se asaza totul in tava cu vinete, deasupra turnandu-se sosul alb si apoi se da la cuptor, la foc potrivit, 30 de minute.

Citeste mai departe...
 

Ten de vis

Imprimare E-mail
marți, 22 septembrie 2020

Fie ca este uscat, gras sau mixt, fiecare tip de ten are nevoie de ingrijiri specifice. „Primul meu sfat, spune Lindzy Mua, artist make-up din Franta, este sa va pregatiti bine pielea inainte de a trece la machiaj. Alegeti cu grija crema pentru matifierea tenului. Daca aveti pielea uscata optati pentru o crema hidratanta bogata in apa.

Citeste mai departe...
 

Morcovi cu smantana

Imprimare E-mail
marți, 15 septembrie 2020

 1 kg morcovi tineri, 2 linguri unt, 2 cesti zeama de carne sau apa, 2 linguri rase zahar, sare, o ceasca smantana, o lingurita faina.

 Se rad morcovii, se pun intr-o cratita cu doua linguri de unt, doua cesti de apa sau zeama de carne, doua linguri rase de zahar si sare. Se lasa sa fiarba inabusit, la foc potrivit, miscand cratita din cand in cand ca sa nu se prinda pe fund. Cand sunt gata, sosul trebuie sa fie destul de scazut. Se amesteca separat smantana cu faina si se toarna deasupra. Cum s-au infierbantat, se servesc.

Citeste mai departe...
 

Uleiuri antiimbatranire

Imprimare E-mail
marți, 15 septembrie 2020

Folosite inca din Antichitate in cosmetica, uleiurile vegetale sunt apreciate si azi pentru calitatile lor speciale. Nu va ramane decat sa le alegeti in functie de tipul tenului si sa le descoperiti valoarea.

Citeste mai departe...
 

Supa de dovlecei

Imprimare E-mail
miercuri, 09 septembrie 2020

 4 dovlecei, un morcov, 1 pastârnac mic, o ceapa, 50 g unt, o ceasca orez, 2 litri apa, 1/2 lingura faina, 150 g smântâna, sare.

 Se curata zarzavatul de supa, se spala bine, se pune intr-o oala cu apa si sare la foc. Când zarzavatul este bine fiert, se strecoara supa. Dovleceii se curata, se taie in felii nu prea subtiri ca sa nu se sfarâme, se pun in supa care clocoteste, o data cu orezul, si se lasa la fiert, la foc mic, 15-20 de minute. Se topeste untul intr-o tigaie, se pune faina, se amesteca bine, se adauga câteva linguri cu zeama de supa, apoi se rastoarna in supa si se mai lasa la fiert 10-15 minute. Când supa este gata, se adauga smântâna si se serveste.

Citeste mai departe...
 

3 masti naturale

Imprimare E-mail
miercuri, 09 septembrie 2020

Beneficiile pepenelui verde sunt numeroase: este plin de apa, bogat in vitamina A, C, B6 si in antioxidanti. Este perfect pentru controlul excesului de sebum, stimuleaza colagenul, previne imbatrânirea prematura a pielii.

Citeste mai departe...
 

Salata de cuscus cu omleta

Imprimare E-mail
luni, 31 august 2020

 200 g cuscus, 4 oua, 4 cepe, 1 dovlecel, 3 rosii, 3 linguri suc de lamâie, 5 linguri ulei de masline, o legatura marar, o legatura patrunjel, 2-3 frunze menta, 2 fire de busuioc, sare, piper.

 Puneti cuscusul intr-o salatiera. Acoperiti-l cu apa rece si scurgeti imediat. Adaugati si grisul in salatiera si amestecati cu furculita. Stropiti-l cu sucul de lamâie si 4 linguri ulei de masline. Puneti rosiile si dovlecelul taiat cubulete, ceapa tocata marunt si verdeata maruntita. Presarati sare si piper dupa gust, acoperiti cu o folie de plastic si bagati la frigider timp de 4 ore. Bateti ouale intr-un bol cu sare si piper. Incalziti o jumatate de lingura de ulei intr-o tigaie mica. Coaceti jumatate din compozitie pe ambele parti. Coaceti si a doua omleta din restul compozitiei. Lasati sa se raceasca, apoi taiati cubulete omletele. In momentul servirii, verificati asezonarea grisului, incorporati omleta si presarati totul cu busuioc.

Citeste mai departe...
 

Ten luminos

Imprimare E-mail
luni, 31 august 2020

Intrebata cum ar trebui sa arate machiajul acestei veri dominata de obsesia Covid-19, Morgane Denia, artist make-up din Franta, indeamna femeile „sa se joace cu culorile, sa opteze pentru texturi cremoase si sa-si protejeze pielea de soare. Apoi, in conditiile purtarii unei masti din cauza crizei actuale de sanatate ar trebui pariat pe machiajul ochilor”.

Citeste mai departe...
 

Salau cu ciuperci

Imprimare E-mail
marți, 25 august 2020

 1 kg salau, 2-3 cepe, 500 g ciuperci, smantana, parmezan ras, patrunjel verde, 1 pahar vin alb, sare, piper, ulei.

 Salaul se curata si se taie bucati. Ciupercile se spala bine. Ceapa se taie marunt si se pune cu uleiul si ciupercile taiate felii sa fiarba inabusit, pana scade sosul. Se pun bucatile de peste, sare, piper, patrunjel verde tocat, un pahar cu vin alb si se da la cuptor pana se rumeneste. Se serveste cu felii de lamaie. Se adauga 1/2 pahar cu smantana si parmezan.

Citeste mai departe...
 

Fructele si diabetul

Imprimare E-mail
marți, 25 august 2020

Despre valoarea fructelor s-au scris si se scriu mii de pagini, rezultat al cercetarilor intreprinse. Se apreciaza ca ele sunt componente principale ale unei diete echilibrate, sanatoase, datorita continutului bogat in nutrienti si antioxidanti. Multe fructe sunt bogate si in fibre, elemente esentiale pentru o buna digestie si pentru mentinerea unui nivel al zaharului din sange la o cota stabila. E bine de stiut ca fructele au efecte diferite asupra nivelului de zahar din sange, acest efect fiind masurat prin indicele glicemic.

Citeste mai departe...
 

Dovlecei umpluti

Imprimare E-mail
luni, 17 august 2020

 6 dovlecei mijlocii, 200 g branza de vaca, 1 ou, o lingura pesmet, 2 linguri orez, o ceapa mica, verdeata tocata, 2 linguri unt, 4 rosii sau o lingura bulion.

 Se curata dovleceii, se taie in doua sau in trei bucati, dupa marime, si se scobeste miezul. Separat se freaca branza de vaca cu ou si cu pesmet. Se adauga orezul fiert cu putina apa, o ceapa mica tocata si rumenita cu unt, sare, piper, verdeata tocata. Cu aceasta compozitie se umplu dovleceii, se rumenesc pe toate partile, in cratita, cu o lingura de unt. Deasupra se toarna un sos de rosii si se dau la cuptor sa fiarba inabusit, pana sunt dovleceii fragezi.

Citeste mai departe...
 

Cateva secrete ale bronzului rezistent

Imprimare E-mail
luni, 17 august 2020

Invingand teama generata de Covid-19 si respectand traditia verii, sexul frumos nu renunta la plaja, pentru a dobandi bronzul, eternul simbol al atractivitatii. Dar, nu-i lipsit de interes sa aflam cateva secrete privind reteta bronzului rezistent si sanatos.

Citeste mai departe...
 

Dovlecei cu smantana

Imprimare E-mail
luni, 10 august 2020

 6 dovlecei mijlocii, o lingura unt, o ceasca smantana, o lingurita faina, sare.

 Se curata dovleceii de coaja si se taie în lung. Se pun în apa fierbinte si sarata sa dea cateva clocote. Cand încep sa se inmoaie, se scurge bine apa si se înabusa putin în unt. Se adauga apoi smantana amestecata cu faina. Se dau la cuptor, la foc mic, 20-25 minute.

Citeste mai departe...
 

Nocivitatea ultravioletelor

Imprimare E-mail
luni, 10 august 2020

Dorinta de a va bronza cat mai rapid, alaturi de aceea de a uita de pandemie si de saptamanile nesfarsite de stat in casa, va pot face sa uitati de nocivitatea si agresivitatea razelor ultraviolete. Bucuria si frumusetea zilelor petrecute la mare nu trebuie sa fie stirbite de imprudente. Astfel, nu uitati ca expunerea excesiva la razele ultraviolete, mai ales in acel interval orar (11-15) cand intensitatea acestora este maxima, duce la imbatranirea prematura a pielii si la un risc crescut de cancer de piele.

Citeste mai departe...
 

Orez cu limba de vitel

Imprimare E-mail
marți, 04 august 2020

 O ceasca orez, o limba vitel, o ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 4 linguri unt, o lingura faina, 100 g branza rasa, sare.

 Se fierbe limba de vitel cu o ceapa si zarzavat. Se curata de piele si se taie in cuburi mici. Se face un sos gros ca o smantana, dintr-o lingura unt si o lingura faina. Se stinge cu zeama in care a fiert limba si se amesteca bine cu bucatile de limba. Se prajeste usor in unt orezul si se stinge cu doua cesti de zeama limpezita in care a fiert limba. Cand orezul este fiert, se amesteca bine cu restul de unt si branza rasa. Se da 10 minute la cuptor, se rastoarna pe farfurie, iar la mijloc se asaza limba.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 127 - 147 din 3339

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 11,00 lei
- 2 luni: 22,00 lei
- 3 luni: 33,00 lei
- 4 luni: 44,00 lei
- 5 luni: 55,00 lei
- 6 luni: 66,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (80 euro sau 96 $, un abonament pe sase luni; 40 euro sau 48 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
WhatsApp:
0722.625.622
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» CĂąmp „de lupta” in jurul Terrei
» Proiectul „Titan”
» Evadare dintr-un lagar nazist... cu avionul
» Piept de pui picant
» Obicei nociv
» Hyperloop
» Biserica Uspenia din Botosani
» Muzeul Lingurilor
» Meandrele timpului
» Tratamentul bronsitei acute
» Fotografia, consum sau arta
» Sidney Poitier – diamantul negru al Hollywoodului
» Horoscopul saptamanii: 17-23 ianuarie 2022
» 13 ianuarie 532 – Declansarea rascoalei Nika, la Constantinopol
» Tema: „MIHAI EMINESCU”
» Cercetarea stiintifica in 2022
» Destrabalatele capete regale ale Angliei
» Parerea unui inalt oficial
» Buze senzuale
» Barci fara „vaslasi”
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9