Prima pagina arrow FEMINA CLUB
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 2 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Remedii anticearcane

Imprimare E-mail
mari, 22 ianuarie 2019

Se intampla uneori ca frumusetea obrazului dumneavoastra sa fie umbrita de cearcane. Asa se explica poate numeroasele intrebari ce mi-au parvenit privind estomparea cearcanelor.

Citeste mai departe...
 

Tenul si agresivitatea iernii

Imprimare E-mail
mari, 15 ianuarie 2019

TIarna cu temperaturi scazute, aer uscat si umiditate limitata irita pielea si o usuca. Este motivul pentru care ar trebui sa adoptati un program de ingrijiri special. In acest fel frumusetea obrazului poate fi salvata.


Citeste mai departe...
 

Salata din piept de pui

Imprimare E-mail
miercuri, 09 ianuarie 2019

500 g salata verde, 400 g piept de pui dezosat, 1 ardei gras rosu, 2 linguri unt, 6 fire ceapa verde, 100 g masline negre, o lingura capere, 2 lingurite mustar cu hrean, 4 linguri ulei, o lingura coaja rasa de lamaie, 2 linguri zeama de lamaie, sare, piper.

 Pieptul de pui se taie fasii lungi si inguste, se sareaza, se pipereaza si se caleste in untul incins. Se scoate si se lasa sa se raceasca. Salata verde se curata si se spala bine. Se scurge si se rupe in bucati mari, care se pun pe un platou. Ardeiul gras se spala, se curata si se taie fasii lungi, care se pun peste salata, impreuna cu ceapa verde, curatata, spalata si taiata. Dupa ce scoatem samburii, maslinele se taie inele si se pun pe platou. Deasupra se aranjeaza suvitele de carne de pui. Intr-un bol, se freaca mustarul picant cu uleiul, apoi se adauga zeama de lamaie, coaja rasa de lamaie, sarea, piperul si caperele. Toate se amesteca pentru omogenizare. Sosul obtinut se toarna peste salata de pe platou si se serveste.

Citeste mai departe...
 

Efecte benefice

Imprimare E-mail
miercuri, 09 ianuarie 2019

Chiar daca femeile sunt tentate sa remarce doar efectele rele ale iernii asupra tenului, ei bine, temperaturile scazute au si multe efecte benefice. Astfel, temperaturile scazute tonifica vasele de sange de la nivelul fetei. In plus, puteti apela la „retete reci” de infrumusetare. Se stie, dimineata, dupa demachiere, obrazul se spala cu apa calduta apoi e de preferat, cu apa rece. Daca apa calda deschide porii si permite curatarea acestora, apa rece ii inchide, imbunatatind aspectul pielii si aparand-o de agresiuni.

Citeste mai departe...
 

Spectacole ale vietii” aplaudate in ultimele 365 de zile

Imprimare E-mail
mari, 08 ianuarie 2019

„ Traim acele momente din an cand fiecare isi cuantifica implinirile si dam frau liber sperantelor de mai bine. Este timpul cand rememoram unele dintre „spectacolele vietii” derulate sub ochii nostri in anul ce se incheie. Personaje principale, femei puternice, speciale, de notorietate.

Citeste mai departe...
 

Primele „secrete”

Imprimare E-mail
miercuri, 19 decembrie 2018

Fara indoiala, de Sarbatori trebuie sa aratati impecabil, chiar spectaculos la intalnirile cu cei dragi. Pe de-o parte trebuie sa aveti o figura luminoasa, destinsa, aceasta fiind una din cheile reusitei petrecerilor. Pe de alta parte, nu ignorati „secretele” unei siluete frumoase. In ambele alternative, mergeti pe mana noastra.

Citeste mai departe...
 

Rasol cu smantana

Imprimare E-mail
mari, 11 decembrie 2018

 1,250 kg carne, zarzavat de supa, 4 litri apa, o ceasca smantana, o lingurita faina, o lingura branza rasa, sare, cascaval.

 Se alege o bucata de carne din care facem o rulada, o legam cu ata si o punem la fiert, adaugand zarzavat ca pentru orice supa. Cand carnea este fiarta, se scoate ata si se asaza intr-o tava. Se amesteca intr-o cratita smantana cu 2-3 linguri zeama de carne, faina, sare si o lingura de branza rasa. Se toarna peste rasol, avand grija ca toata carnea sa fie acoperita cu un strat gros. Se presara cascaval ras. Se da la cuptor, se tine pana capata o culoare frumoasa.

Citeste mai departe...
 

Stresul iernii

Imprimare E-mail
mari, 11 decembrie 2018

Nu mai trebuie sa reamintim, o stie fiecare pe pielea lui, iarna, cu temperaturi scazute, viscol, pe de-o parte si caldura din spatiile inchise, pe de alta parte, reprezinta un stres suplimentar pentru organism si, implicit, pentru piele. Din acest motiv se impune sa acordam tenului o atentie deosebita pentru a-si pastra hidratarea, elasticitatea si aspectul tanar si frumos.

Citeste mai departe...
 

Supa-crema de gulii

Imprimare E-mail
miercuri, 05 decembrie 2018

 3 litri apa, 3 gulii, 300 g cartofi, 1/2 lingura unt, o lingura faina, 1 galbenus, 2 linguri smantana, sare.

 Se curata guliile si cartofii, se taie bucati si se pun la fiert intr-o oala cu apa si putina sare. Se lasa sa fiarba bine. Se caleste in unt lingura de faina si se stinge cu zeama din oala, amestecandu-se incet cu supa. Cand legumele sunt bine fierte, se paseaza si se lasa supa sa mai dea cateva clocote. La final se adauga si lingura de smantana batuta bine cu galbenusul.

Citeste mai departe...
 

Alura tinereasca

Imprimare E-mail
miercuri, 05 decembrie 2018

 Pentru a avea o alura tinereasca, proaspata chiar si in zilele mohorate, geroase, asigurati-va ca aveti la indemana o trusa de machiaj completa. Si tineti cont de faptul ca un machiaj natural rezista intreaga zi, nu se intinde si se potriveste cu orice vestimentatie.

Citeste mai departe...
 

Friptura înnabusita

Imprimare E-mail
miercuri, 28 noiembrie 2018

 1,5 kg carne macra, o ceapa, 2-3 catei usturoi, 1 morcov potrivit de mare, 1 paharel vin, 2 linguri ulei, sare, piper, o lingurita bulion.

 Se rumeneste putin carnea în ulei, întorcând-o pe toate partile. Se adauga un morcov curatat si taiat în jumatate, o ceapa, sare, usturoiul, piper, un paharel de vin si apa calda cât sa acopere friptura. Se pune capacul si se lasa sa fiarba pâna când carnea este frageda si ramân numai 2-3 linguri de zeama. Se scot morcovul, ceapa si usturoiul, se dau prin sita, se pun din nou în cratita cu friptura, se adauga o lingura de bulion, 2-3 linguri de apa si se lasa sa mai dea un clocot, întorcând carnea pe toate partile. Când se serveste, se taie friptura felii si se toarna sosul deasupra.

Citeste mai departe...
 

Ridurile – fals motiv de anxietate

Imprimare E-mail
miercuri, 28 noiembrie 2018

Ridurile sunt motiv sigur de anxietate pentru multe femei. In special penru acelea care nu cunosc opinia specialistilor potrivit careia ridurile se mai pot si sterge. Iata cum.

Citeste mai departe...
 

Salau in aluat

Imprimare E-mail
miercuri, 21 noiembrie 2018


 Aluatul: 50 g drojdie, 1 ou, 1 pahar lapte, ½ lingura zahar, ½ lingurita sare, ½ pahar unt topit, ulei, faina.

 Umplutura: 1 pahar orez, 2 pahare lapte, 1 pahar apa, 3 linguri unt, 3 oua fierte tari, 500 g salau, piper negru, sare.

 Se face aluatul din drojdie cu 2-3 linguri lapte caldut si putina faina. Cand a crescut, se framanta cu oul, zaharul, sarea, faina si grasimea un aluat potrivit de moale. Cat timp se odihneste aluatul, se pune la fiert, la foc mic, orezul cu laptele, apa si sarea. Cand orezul ramane aproape fara zeama, se adauga piperul, untul si se lasa sa se raceasca. Salaul se curata inlaturand absolut toate oasele, se taie fasii, se sareaza si se lasa sa stea cu sare pana cand a crescut coca si orezul s-a racit. Aluatul se imparte in doua parti egale, din care se fac doua foi de grosimea degetului. Prima foaie se asaza pe fundul unei forme pentru copt unse, ridicand putin marginile aluatului. Se asterne un strat uniform de orez netezindu-l cu lingura, peste el ouale rascoapte taiate rondele, iar peste oua fasiile de salau. Se acopera cu cea de-a doua foaie, se pune peste forma un servet si se lasa sa creasca putin. Apoi se unge cu ou si se da la cuptor pana se rumeneste.

Citeste mai departe...
 

Fondul de ten cel mai util

Imprimare E-mail
miercuri, 21 noiembrie 2018

Dupa ce am prezentat corelatia dintre tipul de ten si crema cea mai potrivita, sa vedem, de aceasta data ce fond de ten va poate fi cel mai util. Atunci cand tenul dumneavoastra are nevoie de hidratare, este ridicat, are nevoie de un plus de luminozitate si stralucire apelati si la fond de ten, dar nu la intamplare.

Citeste mai departe...
 

Cod in unt cu usturoi

Imprimare E-mail
miercuri, 14 noiembrie 2018

 4 fileuri de cod, 60 g unt (la temperatura camerei), 1/2 legatura patrunjel tocata, o capatana usturoi tocata, o ceapa mica tocata, 1/2 lingurita mustar, o lingura faina, 2 linguri zeama de lamaie, sare, piper, ulei pentru prajit.

 Se incinge uleiul intr-o tigaie care nu lipeste. Se asezoneaza pestele cu sare, piper si se pune la prajit. Se amesteca ingredientele ramase intr-un bol, care se pun peste fileurile de cod, cam cate o lingura peste fiecare bucata. Se da tigaia la cuptor pentru 2-3 minute, la foc iute, pana cand se patrunde pestele. Se scoate din cuptor si se pune restul de unt deasupra, cat inca sunt fierbinti fileurile.

Citeste mai departe...
 

Ce creme folositi?

Imprimare E-mail
miercuri, 14 noiembrie 2018

Aplicarea unei creme face parte din ritualul zilnic de ingrijire a tenului. Dar, pentru ca efectul benefic sa fie maxim este obligatoriu de stiut ce produse cosmetice sunt compatibile cu tipul de ten.

Citeste mai departe...
 

Linte cu costita afumata

Imprimare E-mail
miercuri, 07 noiembrie 2018

 500 g linte, 300 g costita afumata, o ceapa, usturoi, o lingura ulei, o lingura bulion, o foaie de dafin, sare.

 Se alege lintea, se spala si se pune intr-o cratita cu apa rece sa fiarba pe jumatate, in clocote mici. Se prajeste usor, cu o lingura de ulei, o ceapa taiata marunt si se pune in aceeasi cratita cu lintea si costita taiata bucati. Se lasa sa fiarba circa o ora la foc potrivit. Se adauga putin bulion de rosii, usturoi, o frunza de dafin sau o crenguta de cimbru si sare cat trebuie. Se acopera, se da la cuptor si se mai tine un sfert de ora.

Citeste mai departe...
 

Buze voluptoase

Imprimare E-mail
mari, 06 noiembrie 2018

In voga, injectarile cu acid hialuronic maresc volumul buzelor. Dar, si machiajul bine realizat poate avea un efect asemanator. Folosind cateva „trucuri” buzele capata volum si sunt bine definite.

Citeste mai departe...
 

Supa-crema de naut

Imprimare E-mail
mari, 30 octombrie 2018

 500 g praz, 250 g naut, 500 ml supa de legume, ulei, cimbru, sare, piper, 1 cubulet de unt sau 2 linguri ulei de masline, crutoane.

 Se caleste prazul taiat fideluta in putin ulei, se inabusa 10-15 minute cu supa de legume, apoi se paseaza. Se fierbe nautul (e bine sa-l lasam in apa cu o zi inainte), se paseaza (blenderul e cel mai indicat) si se amesteca bine cu prazul. Se pune untul, cimbrul si se lasa pe foc mic cateva minute, amestecand cu o lingura de lemn. Se poate servi cu smantana.

Citeste mai departe...
 

Aliatii tenului catifelat

Imprimare E-mail
mari, 30 octombrie 2018

Printre aliatii tenului frumos, plantele ocupa un loc bine definit datorita valentelor speciale ale substantelor pe care le contin.

Citeste mai departe...
 

Penne cu carne de pui

Imprimare E-mail
mari, 23 octombrie 2018

 600 g piept de pui dezosat, 2 catei usturoi tocati marunt, 300-350 g smantana de gatit, 3 linguri ulei de masline, 500 ml supa de pui, 250-300 g penne, 250 g parmezan ras, sare, piper, patrunjel verde.

 Pregatiti un vas inalt, care sa nu se lipeasca, in care sa incapa intreg preparatul. Se taie carnea de pui in cubulete, se asezoneaza cu sare si piper, dupa gust. Se calesc cubuletele de pui in ulei de masline, la foc mediu. Cand carnea prinde culoare, se adauga usturoiul maruntit si se calesc putin. Se pune supa de pui, smantana si pastele nefacute deasupra, se amesteca si se aduce la punctul de fierbere. Se acopera oala si se lasa sa fiarba inabusit, la foc mic, pana cand se fierb pastele. Se ia de pe foc, se pune parmezanul ras si se amesteca. Se presara patrunjel proaspat taiat pe fiecare portie in parte.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 127 - 147 din 3246

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 7,50 lei
- 2 luni: 15,00 lei
- 3 luni: 22,50 lei
- 4 luni: 30,00 lei
- 5 luni: 37,50 lei
- 6 luni: 45,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (70 euro sau 80 $, un abonament pe sase luni; 35 euro sau 40 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
WhatsApp:
0722.625.622
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» De ce avem ani bisecti?
» Misiune imposibila: capturarea lui Tito
» Apar noi detalii despre cazul Pascagoula
» Ciocolata provoaca acnee?
» Briose glazurate
» Pamântul, în „stop cardio-respirator”
» Catedrala din Bonn
» Pe urmele „Ambasadorilor”
» O armura straveche si misterioasa
» Electrohipersensibilitatea, o afectiune Hi-Tech
» Refugiu în fata unui prezent coplesitor
» Aventuri pe mare ca la Hollywood
» Horoscopul saptamanii: 25-31 mai 2020
» 21 mai 2004 – Stanislav Petrov primeste titlul de „Cetatean al Lumii”
» Tema: „MEDICINA”
» Tardigradele, un mister, o minune a lumii vii
» Gustav al III-lea, regele asasinat la un bal mascat
» Martorul Calvin Parker accepta sa vorbeasca
» Pasi spre fumusete
» Chifle cu susan
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9