Prima pagina arrow FEMINA CLUB 27 Nov 2022
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 1 vizitator online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Mancare de vinete

Imprimare E-mail
vineri, 18 iunie 2021

 4 vinete, 4 rosii, o ceapa, 3 fire telina, 3 catei usturoi, 40 g zahar pudra, 60 g stafide, 60 g masline, 50 ml ulei, o legatura patrunjel, 30 g capere, 100 ml otet balsamic, sare, piper.

 Firele de telina se curata si se pun 3 minute in apa clocotita. Se taie vinetele cuburi si se pun la calit cu un praf de sare, dupa care se scot pe hartie absorbanta pentru a se scurge. Ceapa se caleste in acelasi ulei, se presara sare, se adauga telina taiata, maslinele, caperele, rosiile, stafidele si usturoiul, lasandu-le 10 minute pe foc si amestecand din cand in cand. La sfarsit se adauga vinetele si se mai lasa 5 minute. Zaharul se desface in otet si se adauga peste vinete. Se potriveste de sare, piper si se serveste cu patrunjel tocat fin.

Citeste mai departe...
 

Abdomen plat (2)

Imprimare E-mail
vineri, 18 iunie 2021

Continuam in aceasta saptamana seria exercitiilor sugerate de prof. Elodie Ley (Franta) pentru a incepe vara cu un trup cat mai atragator. Dupa patru saptamani de exercitii facute cu oarecare lejeritate, de 2-3 ori pe saptamana, repetandu-se fiecare exercitiu de 3-6 ori, supletea dobandita va va bucura.

Citeste mai departe...
 

Clatite aperitiv

Imprimare E-mail
luni, 14 iunie 2021

 Aluat: 1 ou, sare, 250 ml lapte, 100 g faina, 2 linguri ulei, 1/2 lingurita praf de copt.

 Umplutura: 250 g broccoli, 4 linguri smantana, o ceapa medie, 2 catei usturoi, o lingura unt, sare, piper, patrunjel verde.

 Se bate oul cu un praf generos de sare pentru 2-3 minute. Se adauga laptele si faina treptat, apoi se incorporeaza uleiul si praful de copt. Se prajesc clatitele intr-o tigaie antiaderenta cu cateva picaturi de ulei pana ce se rumenesc pe ambele parti. Se taie ceapa fin cu usturoiul si se calesc intr-o lingura de unt. Dupa 1-2 minute se adauga buchetelele de broccoli, se toarna 3-4 linguri cu apa si se asaza un capac peste. Se lasa legumele sa se patrunda bine la abur, timp de 7-8 minute. Legumele se zdrobesc ca pentru piure, apoi se adauga smantana, sarea, piperul si patrunjel tocat fin. Se umplu clatitele cu sosul de broccoli astfel obtinut si se servesc.

Citeste mai departe...
 

Abdomen plat

Imprimare E-mail
luni, 14 iunie 2021

Mai ales vara, oglinda ne sugereaza sa cautam solutii pentru a dobandi un pantec plat. Una dintre acestea o reprezinta exercitiile fizice. Rezultate garantate veti observa la o luna de la inceputul seriei de exercitii, ne asigura prof. de pilates din Franta, Elodie Ley. Conditia este de a le face cu regularitate. Fiecare exercitiu se repeta de 4-6 ori, in cadrul a cel putin doua secvente pe saptamana.

Citeste mai departe...
 

Cod pane

Imprimare E-mail
luni, 07 iunie 2021

 400-500 g file de cod, 50 g faina, 2 oua, 200 g pesmet, sare, piper.

 Fileurile se portioneaza dupa dorinta. Se bat ouale cu putina sare si piper. Separat, se amesteca faina cu putina sare, piper si intr-un alt recipient, se pune pesmetul cu putina sare si piper. Fiecare bucata de cod se trece prin faina, apoi prin ou si prin pesmet. Codul se prajeste intr-o tigaie cu ulei incins, pentru 3-4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste frumos.

Citeste mai departe...
 

Top 7 alimente care topesc grasimea de pe abdomen

Imprimare E-mail
luni, 07 iunie 2021

Obezitatea abdominala, adica grasimea localizata preponderent in jurul taliei, care face ca circumferinta abdominala sa depaseasca la femei 80-88 cm iar la barbati 94-102 cm, este un aspect cu care trebuie sa luptati prin toate metodele, pentru ca provoaca boli cronice grave, ne avertizeaza dr. nutritionist Laura Ene.

Citeste mai departe...
 

Paste cu pui si carnati

Imprimare E-mail
luni, 31 mai 2021

 400 g paste penne,  125 g carnati, 2 bucati piept de pui, 3 linguri ulei de masline, 3 catei usturoi,  o lingura condimente cajun, 480 ml smantana pentru gatit,  100 g parmezan,  patrunjel tocat.

 Se pune uleiul in cratita si se lasa usturoiul tocat sa se rumeneasca putin. Se adauga carnatii feliati si usor rumeniti. Se amesteca totul, se adauga si pieptul de pui feliat, apoi si amestecul de condimente cajun. Dupa ce s-au calit putin se amesteca totul din nou si se adauga smantana. Se lasa pe foc pana ce incepe sa fiarba, apoi se pun pastele fierte separat. Se amesteca bine totul si se pune parmezanul ras si patrunjelul tocat. Se mai lasa pe foc pana se topeste parmezanul.

Citeste mai departe...
 

5 masti valoroase

Imprimare E-mail
luni, 31 mai 2021

Aparitia si accentuarea ridurilor este un veritabil motiv de anxietate pentru multe femei. Este un fals motiv pentru ca specialistii sugereaza solutii de estompare sau chiar de „stergere” a ridurilor. Iata cateva dintre acestea:

Citeste mai departe...
 

Dovlecei cu rosii la cuptor

Imprimare E-mail
luni, 24 mai 2021

 3 dovlecei mijlocii, 500 g rosii, o lingura faina, 200 g branza de vaci, 2 linguri unt, sare.

 Se rad dovleceii, se taie felii rotunde si se prajesc in unt. Se unge cu unt o forma rezistenta la foc, se asaza randuri de dovlecei alternand cu felii de rosii si cu feliute subtiri de branza. Se potrivesc de sare, se presara deasupra branza rasa si se pun cateva bucatele de unt. Se dau la cuptor. Se servesc in forma.

Citeste mai departe...
 

Pentru un ten stralucitor

Imprimare E-mail
luni, 24 mai 2021

Indiferent pentru care motiv tenul dumneavoastra arata obosit, imbatranit, cu ajutorul unor masti naturale isi poate recapata rapid stralucirea.

Citeste mai departe...
 

Macrou cu praz la cuptor

Imprimare E-mail
luni, 17 mai 2021

 4 macrouri, 4 fire de praz, 2 ardei, 100 ml ulei, 2 linguri de bu­lion, marar, busu­ioc, sare, piper.

 Prazul si ardeiul se curata si se taie rondele, apoi se inabuse cu putina apa. Se adauga bulionul, sare, piper, busuioc si marar tocate marunt. Pestele se curata si se scurge bine de apa, apoi se freaca putin cu sare si un condiment. Se face un pat de legume intr-o tava potrivita, se asaza pestele deasupra si se lasa la cuptor, la foc mic.

Citeste mai departe...
 

Masti pentru un ten luminos

Imprimare E-mail
luni, 17 mai 2021

O masca ce confera luminozitate si recomandata pentru un ten uscat poate fi preparata dintr-o lingura de smantana, o lingura de miere, o lingura de mar ras si o lingurita de ulei de migdale.

Citeste mai departe...
 

Salata greceasca

Imprimare E-mail
luni, 10 mai 2021

 O salata verde creata, o ceapa rosie taiata felii, o ceasca masline negre, 2 ardei grasi taiati felii, 2 rosii mari feliate, 1 castravete taiat rondele, o ceasca cubulete feta, 6 linguri ulei de masline, o lingurita oregano, zeama de la o lamaie, piper negru.

 Se amesteca intr-un bol salata, ceapa, maslinele, ardeii, rosiile, castravetele si feta. Separat, se amesteca uleiul cu oregano, zeama de lamaie si piper dupa gust. Sosul astfel format se pune peste legumele din bol, se amesteca bine si se serveste.

Citeste mai departe...
 

Anticearcanul potrivit

Imprimare E-mail
luni, 10 mai 2021

Specialistii afirma ca anticearcanul, utilizat corect, lumineaza privirea si chiar poate sa mascheze cu succes petele vinetii de sub ochi, aparute mai ales dupa o noapte de nesomn. Cearcanele sau pungile de sub ochi pot avea cauze diverse, fiind fie mostenite genetic, fie datorate oboselii sau deshidratarii tenului.

Citeste mai departe...
 

Friptura de miel cu sos de menta

Imprimare E-mail
joi, 29 aprilie 2021

 2 kg pulpa de miel dezosata, sare, piper, 2-3 linguri ulei.

 Pentru sos: 100 g mustar dijon, 175 g miere, 10 frunze de menta, 60 ml otet de vin, sare, piper.

 Se leaga pulpa de miel cu sfoara si se presara sare si piper. Se caleste intr-o tigaie, in ulei incins, pentru aproximativ 6-7 minute pe fiecare parte, pâna când se rumeneste bine. Intre timp  se pregateste sosul, amestecând toate ingredientele, inclusiv menta tocata marunt. Se unge bine carnea de miel cu acest sos, apoi se da pulpa la cuptor pentru o ora, la foc potrivit.

Citeste mai departe...
 

Pericolul deshidratarii

Imprimare E-mail
joi, 29 aprilie 2021

O piele cu aspect aspru si un ten cu riduri evidentiate in mod neplacut ne atentioneaza ca nu ne hidratam suficient. Pielea uscata este semnalul clar ca organismul nu poate reface cantitatea de apa necesara pentru a avea o piele catifelata.

Citeste mai departe...
 

Pui cu vinete

Imprimare E-mail
luni, 26 aprilie 2021

 1 kg pui, 100 g unt, 3 cepe, 1 ardei gras, 2 rosii, 3 vinete, verdeata, sare.

 Puiul se taie bucati, se sareaza si se prajeste in jumatate din cantitatea de unt. In untul ramas de la prajirea puiului se caleste ceapa tocata marunt si ardeii taiati julien. Se adauga rosiile taiate felii peste pui. Vinetele se curata, se taie felii si se calesc in restul de 50 g de unt. Se adauga vinetele la carne si se da vasul la cuptor pentru aproximativ 25 de minute. La sfarsit se pune verdeata tocata.

Citeste mai departe...
 

Tenul „mangaiat” de flori

Imprimare E-mail
luni, 26 aprilie 2021

In cosmetica sunt folosite multe dintre virtutile binefacatoare ale plantelor. Fitoterapia furnizeaza astfel solutii pentru frumusetea tenului. Plantele cu actiune emolienta sau cele care activeaza circulatia pot fi folosite cu succes si de dumneavoastra.

Citeste mai departe...
 

Peste la gratar in sos de iaurt

Imprimare E-mail
luni, 19 aprilie 2021

 500 g peste portionat (salau, cod, somn, somon), 1 ardei iute, o lingurita ghimbir, 2 catei usturoi, o lingurita coriandru, o lingurita sofran, lamaie, o cana iaurt, sare, piper.

 Sosul se prepara amestecand iaurtul cu 2 catei de usturoi pisati, 2-3 frunze verzi de menta tocate, o lingurita cu ulei de masline, o lingurita zeama de lamaie si piper.

 Se taie marunt ardeiul, cateii de usturoi si se amesteca bine cu o lingura cu zeama de lamaie si celelalte condimente. Pestele se pune in marinata formata si se lasa o jumatate de ora. Se pune apoi pe gratarul nu foarte incins si se frige 5 minute pe fiecare parte. Se serveste imediat, asezonat cu sos.

Citeste mai departe...
 

Masti antiimbatranire

Imprimare E-mail
luni, 19 aprilie 2021

 –O masca foarte eficienta care estompeaza ridurile, datorita elementelor antioxidante si antiinflamatoare continute de ingredientele sale este alcatuita din ulei de migdale si miere. Se omogenizeaza doua linguri de miere cu una de ulei de migdale. Se aplica masca pe fata si se lasa sa actioneze 30 de minute, dupa care se spala fata cu apa calduta.

Citeste mai departe...
 

Somon cu piure de cartofi

Imprimare E-mail
luni, 12 aprilie 2021

 1 kg de cartofi, 200 g iaurt, 4 fileuri somon, o lingura unt, 1/2 lingurita boia iute, o legatura patrunjel tocat, 5 linguri lapte, sare, piper, 4 rosii la gratar.

 Se curata cartofii, se taie cubulete si se fierb intr-o oala cu apa si sare. Fileurile de somon se ung cu 4 linguri iaurt si se condimenteaza cu sare si piper. Pestele se frige pe gratar. Se scurg cartofii, se adauga iaurtul ramas, untul, boiaua, laptele si patrunjelul tocat. Ingredientele se amesteca pana se obtine o crema. Piureul se serveste cu pestele si se poate stropi cu sosul pe care-l lasa la prajit.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 148 - 168 din 3429

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 13,00 lei
- 2 luni: 26,00 lei
- 3 luni: 39,00 lei
- 4 luni: 52,00 lei
- 5 luni: 65,00 lei
- 6 luni: 78,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (90 euro sau 100 $, un abonament pe sase luni; 45 euro sau 50 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
WhatsApp:
0722.625.622
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Meandrele calendarului
» Maria Budberg – o „Mata Hari” a Rusiei
» Incoerenta OZN la nivelurile inalte
» Incoerenta OZN la nivelurile inalte
» Sufleu de peste
» Aliat pretios
» Drona care aduce ploaia
» Templul lui Apollo din Bassae
» Un univers captiv
» Intelepciunea umana – perenitate in fragilitate
» Noul sezon al gripei si racelii
» Cel mai longeviv cvartet de coarde
» Cele mai bune filme cu submarine
» Horoscopul saptamanii: 21-27 noiembrie 2022
» 17 noiembrie 1887 – S-a nascut feldmaresalul britanic Montgomery
» Tema: „MUZELE”
» In labirintul somnului
» George al V-lea – unicul rege eutanasiat
» OZN-uri la Kiev
» Clatite cu legume
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9