Prima pagina arrow FEMINA CLUB 18 Jan 2022
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 1 vizitator online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Ritual zilnic

Imprimare E-mail
marți, 04 august 2020

Aplicarea unei creme cu factor de protectie impotriva ultravioletelor face parte din ritualul zilnic de ingrijire a tenului. Dar, pentru ca efectul benefic sa fie maxim, este obligatoriu de stiut ce produse cosmetice sunt compatibile cu tipul de ten.

Citeste mai departe...
 

Dovlecei umpluti cu branza

Imprimare E-mail
marți, 28 iulie 2020

 5 dovlecei medii, 2 linguri unt, o lingura faina, o ceasca lapte sau apa, 2 linguri branza, 2 oua, sare.

 Dovleceii se taie in patru, intai in lat, apoi fiecare bucata in doua, in lungime. Se oparesc in apa clocotita cu sare. Se scot, se scurg, iar cand s-au racorit, fiecare sfert se scobeste inauntru. Separat se face un sos gros dintr-o lingura rasa de unt si o lingura plina de faina, care se stinge cu apa sau cu lapte, amestecand mereu sa nu se faca cocoloase, pana se ingroasa bine si se desface de pe cratita. Se da la o parte sa se racoreasca, apoi se adauga branza rasa, sare si pe rand doua galbenusuri si cele doua albusuri batute spuma. Cu aceasta compozitie se umplu sferturile de dovlecei, se asaza unele langa altele intr-o tava unsa cu unt. Se presara deasupra branza rasa, se dau la cuptor, se tin pana ce creste umplutura. Se scot si se asaza pe farfurie.

Citeste mai departe...
 

5 erori de evitat

Imprimare E-mail
marți, 28 iulie 2020

Este un adevar ce nu mai trebuie demonstrat, vara pielea si parul au nevoie de ingrijiri speciale pentru a-si mentine sanatatea si stralucirea. Cateva erori ce trebuie evitate sunt detaliate de o experta in frumusete, Marjorie Guerrier.

Citeste mai departe...
 

Supa de rosii

Imprimare E-mail
luni, 20 iulie 2020

 1,500 kg rosii, 3 linguri orez, 1 galbenus, 2 linguri smântâna, 2 litri zeama de carne sau apa, sare, o lingurita zahar.

 Se punintr-o oala rosiile spalate si taiate bucati, cu putina sare. Se acopera si se lasa sa fiarbainabusitin apa pe care o lasa. Când s-au inmuiat bine, se strecoara si se subtiaza cu zeama de carne sau cu zeamain care a fiert zarzavatul. Se pune zaharul, orezul si se lasa sa fiarba bine, se potriveste de sare.inainte de a fi servita, se drege supa cu un galbenus si cu doua linguri de smântâna. Este foarte gustoasa si rece.


Citeste mai departe...
 

Masti cu efecte imediate

Imprimare E-mail
luni, 20 iulie 2020

Stim cu certitudine ca printr-o ingrijire atenta a tenului se pot estompa urmele nedorite ale vârstei, facând ridurile cât mai discrete. Estomparea celor mai fine se poate realiza cu câteva masti naturale, cu efecte imediate.

Citeste mai departe...
 

Pui cu sos de ceapa

Imprimare E-mail
marți, 14 iulie 2020

 1 kg pui, 150 ml ulei, 50 g faina, 700 g ceapa, boia de ardei dulce, o lamaie, sare.

 Puiul se curata, se taie bucati, se sareaza si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se caleste faina, se adauga ceapa tocata marunt si se continua calirea. Se stinge cu apa, se adauga boia si se lasa sa fiarba 30 minute. Se adauga sosul peste carne, se potriveste de sare si se pune zeama de lamaie. Se mai fierbe 20 minute la foc potrivit.

Citeste mai departe...
 

Tunsori in voga

Imprimare E-mail
marți, 14 iulie 2020

Tunsoarea ideala, capabila sa scoata in evidenta trasaturile frumoase ale figurii este cea cu par scurt, pe fir drept. Fabien Giambona, hair stilist L’Oreal, ne da detalii despre aceasta tunsoare in voga. Lungimea parului se opreste adesea la nivelul urechilor sau la limita mandibulei. Tunsorile cu par scurt sunt adoptate de numeroase celebritati. Beyoncé, Cara Delevingne, Margot Robbie sau Caroline Receveur prefera tunsori franjurate, mese, bucle foarte scurte.

Citeste mai departe...
 

Crochete cu sos de mustar

Imprimare E-mail
marți, 07 iulie 2020

 500 g  cartofi, 2 morcovi, o conopida mica, 4 felii cascaval, o legatura patrunjel, ceapa verde, o cana pesmet, o lingura unt, sare, ulei, piper.

 Pentru sos: 3 catei usturoi, 3 linguri mustar, o legatura patrunjel, 200 ml smântâna pentru gatit, sare.

 Legumele se fierb bine, apoi se paseaza. Ceapa se taie marunt si se incorporeaza in piureul de legume, se adauga condimentele si verdeata tocata. Se intinde aluatul format cu un sucitor. Se decupeaza cu un pahar si se pune in mijlocul cercului format, cât luati cu doua degete, cascaval ras. Apoi, se strânge aluatul in palme astfel incât sa formati niste crochete. La final, se tavalesc prin pesmet. Se prajesc in uleiul incins bine, in care se adauga unt. Sosul pentru crochete se prepara pisând usturoiul care apoi se amesteca bine cu mustarul si patrunjelul tocat marunt. Se adauga smântâna, putin câte putin, amestecând continuu. Se sareaza la final.

Citeste mai departe...
 

Masaj facial

Imprimare E-mail
luni, 29 iunie 2020

Alaturi de mastile naturale, la indemâna acum in plin sezon al legumelor si fructelor proaspete, masajul si exercitiile faciale actioneaza la fel de favorabil asupra aspectului tenului.

Citeste mai departe...
 

Orez chinezesc

Imprimare E-mail
luni, 29 iunie 2020

 4 cesti orez fiert, 4 linguri unt, 6 cârnaciori, 200 g sunca, 2 oua, o ceapa, 100 g ton, ciuperci, ceapa verde.

 Se fierbe orezul in apa sarata, cu câteva ore inainte de pregatirea mâncarii. Dupa ce a fiert, se scurge si se spala cu apa rece. Cârnaciorii, sunca, ciupercile si ceapa se taie felii subtiri si se prajesc usor in unt. Se adauga putina apa calda si se lasa cratita la foc mic, sa fiarba in câteva clocote. Dupa ce sosul a scazut, se adauga orezul (incalzit in prealabil), tonul rupt in fâsii marunte si ouale batute ca pentru omleta. Se amesteca incet, lasând cratita pe foc foarte putin timp, pâna ce compozitia devine omogena.

Citeste mai departe...
 

Fara riduri

Imprimare E-mail
luni, 22 iunie 2020

Un adevar pe care nu trebuie sa-l ignoram este acela ca o masca aplicata o data sau de doua ori pe saptamâna va reda tenului tern, uscat si ridat, catifelarea, hidratarea, frumusetea si va estompa ridurile.

Citeste mai departe...
 

Pulpe cu sos de ceapa

Imprimare E-mail
luni, 22 iunie 2020

 1 kg pulpe de pui, 150 ml ulei, 50 g faina, 700 g ceapa, boia de ardei dulce, o lamâie, sare.

 Pulpele se curata, se sareaza si se prajesc in ulei. In uleiul ramas se caleste faina, se adauga ceapa tocata marunt si se continua calirea. Se stinge cu apa, se adauga boia si se lasa sa fiarba 30 minute. Se adauga sosul peste carne, se potriveste de sare si se pune zeama de lamâie. Se mai fierbe 20 minute la foc potrivit.


Citeste mai departe...
 

Ten catifelat

Imprimare E-mail
duminică, 14 iunie 2020

Puncte negre, pori dilatati, acnee, zone ale fetei care lucesc din cauza sebumului, toate aceste neplaceri definesc un ten gras. Cum le puteti anihila, altfel spus ce tratamente cosmetice sunt recomandate tenului gras.

Citeste mai departe...
 

Vinete umplute

Imprimare E-mail
duminică, 14 iunie 2020

 2 vinete mai mari, o cutie crema de brânza, 200 g cascaval ras, 120 g unt, 2 oua, 2 linguri ulei masline, seminte de susan, sare, piper.

 Vinetele se spala si se taie in doua, longitudinal, având grija sa le intepam coaja din loc in loc. Se ung cu ulei de masline si se dau la cuptor pentru 20-25 minute, iar când sunt gata, cu ajutorul unei linguri le scoatem miezul, asa incât coaja sa nu se rupa. Intr-un bol se pun miezul de vinete, crema de brânza si jumatate din cascavalul ras, ouale, sare si piper dupa gust si se amesteca bine toate ingredientele. Intr-o tava unsa cu unt se asaza coaja de vinete in care se toarna compozitia de crema de brânza, apoi se presara cealalta jumatate din cantitatea de cascaval ramasa. Pe deasupra se pun seminte de susan. Se lasa tava la cuptor pentru 10-15 minute, pâna se rumeneste frumos cascavalul.

Citeste mai departe...
 

Masti pentru sanatatea tenului

Imprimare E-mail
miercuri, 10 iunie 2020

In cazul unui ten uscat, spalarea acestuia cu ceai de musetel dupa demachiere, face minuni, hidratând si hranind corespunzator epiderma. De asemenea, pentru a remedia cât mai rapid aspectul tenului, se impune aplicarea unor masti emoliente, din galbenus de ou sau piure de banane, omogenizate cu suc de lamâie sau de portocala. Mastile se mentin 20 de minute, apoi se indeparteaza spalându-se obrazul cu infuzii de plante.

Citeste mai departe...
 

Rulouri cu ton si legume

Imprimare E-mail
miercuri, 10 iunie 2020

 Pentru aluat: 500 g faina, 200 ml lapte caldut, 25 g drojdie, busuioc, ulei, sare.

 Pentru umplutura: o conserva ton, 2 ardei grasi, 2 ardei kapia, 2 rosii, 2 morcovi, o ceapa, o legatura patrunjel, 1 ou, o lingura gris, masline verzi, ulei de masline, sare, piper.

 Intr-un bol se pun faina, busuiocul, sarea si se amesteca. Drojdia se dizolva cu putin lapte caldut, apoi se adauga peste faina, se pun uleiul, restul de lapte caldut si se framânta pâna se obtine un aluat care nu se mai prinde de mâini. Se acopera vasul cu un servet de bucatarie si se tine la cald aproximativ 40 de minute. Legumele spalate si curatate se taie marunt si se calesc in putin ulei de masline. Tonul se scurge din uleiul propriu. Dupa ce s-au calit, legumele se lasa la racit, apoi se adauga tonul, oul batut, o lingura cu gris si se amesteca bine compozitia. Se intinde o foaie de aluat, deasupra se pune un strat din aceasta compozitie si se ruleaza usor. Din ruloul obtinut se taie felii care se pun intr-o tava tapetata cu hârtie de copt. Se unge fiecare rulou cu galbenus de ou si se da la cuptor pentru aproximativ 35-40 minute.


Citeste mai departe...
 

Vitel cu ciuperci

Imprimare E-mail
miercuri, 31 iulie 2019

 1 kg carne de vitel, 1 kg ciuperci, o ceapa, o lingura unt, sare, piper, 5 lingurite faina, 5 lingurite bulion de rosii sau 10 rosii, 2 cesti zeama de carne, putin patrunjel tocat.

 Se pune untul într-o cratita si când se înfierbânta, se adauga ceapa, sare si apoi carnea taiata în bucati. Se lasa sa se prajeasca încet. Când capata culoare, adaugam faina si bulionul de rosii (sau rosiile proaspete). Se amesteca bine si se toarna apoi zeama de carne. Se curata, se spala si se oparesc ciupercile cu apa clocotita, se taie felii si se pun peste vitel. Se presara piper. Se lasa mâncarea sa fiarba încet, aproximativ o ora. Nu trebuie sa fie prea scazuta. La sfârsit se presara putin patrunjel tocat.


Citeste mai departe...
 

Solutii valoroase pentru ten

Imprimare E-mail
miercuri, 31 iulie 2019

Uleiurile vegetale, folosite inca din Antichitate, sunt apreciate si azi in cosmetica pentru calitatile lor speciale.

Citeste mai departe...
 

Creier pane

Imprimare E-mail
miercuri, 24 iulie 2019

 1 creier mare fiert, faina, 2 oua, 3-4 linguri pesmet, grasime pentru prajit.

 Creierul se fierbe si se lasa la racit. Se taie in lungime, in felii de o jumatate de deget. Intr-o farfurie se bat doua oua intregi, cu putina sare. Se dau feliile de creier prin faina, ou batut, apoi in pesmet, intorcandu-le pe amandoua partile, cu grija sa nu se strice forma. Asezam feliile astfel pregatite intr-o farfurie mare. Cu putin inainte de masa, le prajim timp de 15 minute si le servim cu salata sau cu sos de rosii si piure de cartofi. Creierul de vitel pane se serveste cu diferite legume: sote de mazare verde, conopida, piure de cartofi etc.


Citeste mai departe...
 

Trei masti naturale

Imprimare E-mail
miercuri, 24 iulie 2019

Orice tip de ten trebuie ingrijit cu atentie, dar mai ales in cazul tenului sensibil se recomanda evitarea produselor cosmetice care contin parfumuri, parabeni sau alcool. Acestea au un pH scazut si irita epiderma. In schimb sunt benefice mastile naturale cu galbenus de ou, bogat in calciu, vitaminele A si E, necesare pentru o piele sanatoasa. Grasimile din compozitia sa hidrateaza intens si curata cu blandete tenul.

Citeste mai departe...
 

Tarta cu praz

Imprimare E-mail
miercuri, 17 iulie 2019

 2 kg praz, 3 oua, 200 g smantana, 100 ml lapte, 75 g cascaval, 200 g faina, o jumatate lingurita drojdie uscata, 125 g unt, sare, piper.

 Intr-o cratita se fierb 100 g unt amestecat cu 2 linguri apa si putina sare. Intr-un castron se pune faina si drojdia, se face o gaura la mijloc si se toarna untul topit, putin cate putin, amestecand cu o lingura de lemn. Se unge o tava si se tapeteaza, apoi se intinde in ea aluatul. Se inteapa cu o furculita si se da la cuptor, la foc potrivit, pana incepe sa capete culoare. Cand este gata, se scoate si se lasa la temperatura camerei. Pana se raceste blatul, se spala prazul si se taie rondele subtiri. Intr-o tigaie se pun 50 g unt si se caleste prazul, apoi se adauga o cana cu apa si se lasa la fiert pana scade. Intr-un castron se amesteca ouale, smantana, laptele, cascavalul ras, sare si piper. Se pune prazul peste aluat, apoi se toarna compozitia din smantana si cascaval. Se incinge cuptorul si se lasa la foc potrivit aproximativ 30 de minute.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 148 - 168 din 3339

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 11,00 lei
- 2 luni: 22,00 lei
- 3 luni: 33,00 lei
- 4 luni: 44,00 lei
- 5 luni: 55,00 lei
- 6 luni: 66,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (80 euro sau 96 $, un abonament pe sase luni; 40 euro sau 48 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
WhatsApp:
0722.625.622
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» CĂąmp „de lupta” in jurul Terrei
» Proiectul „Titan”
» Evadare dintr-un lagar nazist... cu avionul
» Piept de pui picant
» Obicei nociv
» Hyperloop
» Biserica Uspenia din Botosani
» Muzeul Lingurilor
» Meandrele timpului
» Tratamentul bronsitei acute
» Fotografia, consum sau arta
» Sidney Poitier – diamantul negru al Hollywoodului
» Horoscopul saptamanii: 17-23 ianuarie 2022
» 13 ianuarie 532 – Declansarea rascoalei Nika, la Constantinopol
» Tema: „MIHAI EMINESCU”
» Cercetarea stiintifica in 2022
» Destrabalatele capete regale ale Angliei
» Parerea unui inalt oficial
» Buze senzuale
» Barci fara „vaslasi”
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9