Prima pagina arrow FEMINA CLUB 25 Mar 2023
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 2 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Varza cu piept afumat

Imprimare E-mail
joi, 21 octombrie 2021

 1 kg varza acra, 200 g piept de porc afumat, un cub concentrat vita, 2 cepe, 5 linguri ulei, piper boabe, foi de dafin.

 Varza se spala si se gusta. Daca este prea acra, se fierbe 10 minute, apoi se scurge si se taie fideluta. Intr-o cratita incapatoare amestecam 250 ml apa, 2 linguri ulei, piper, foi de dafin si cubul de concentrat si varza lasand 20 de minute pe foc. Pieptul de porc si ceapa tocata se calesc si se toarna peste varza. Se lasa la fiert circa 25 de minute pana ce varza este fiarta.

Citeste mai departe...
 

Retete naturale

Imprimare E-mail
joi, 21 octombrie 2021

Este cat se poate de reconfortant ca sa faceti pentru cateva minute, din bucataria dumneavoastra un „laborator al frumusetii” unde sa pregatiti instant retete valoroase, naturale, cu efecte apreciabile.

Citeste mai departe...
 

Supa de peste

Imprimare E-mail
joi, 21 octombrie 2021

 700 g peste, 2 cepe, 1 ou, 2 foi de dafin, câteva cuisoare, o lingura mustar, 2 litri a-pa, o lingura otet, sare, piper.

 Pestele se curata si se spala. Intr-o oala se pune apa, sare, piper, otetul, ceapa tocata, foile de dafin, cuisoarele si pestele. Se lasa sa fiarba la foc mic 20 minute. Se strecoara iar carnea se curata de oase si se zdrobeste impreuna cu ceapa. Compozitia rezultata se amesteca intr-un castron cu oul si mustarul. Peste aceasta se toarna supa clocotita.

Citeste mai departe...
 

Nu neglijati masajul

Imprimare E-mail
joi, 21 octombrie 2021

Nu este o noutate, pentru a ne pastra pielea cât mai mult timp tânara si sanatoasa folosim creme. Dar, exista mici secrete legate de aplicarea lor. cea mai buna crema de zi este cea care corespunde tipului de ten si care contine vitamine si SPF peste 15. Vitaminele A si B5 cresc fermitatea tenului si nivelul de hidratare. Nu se recomanda a fi prea grasa pentru a nu bloca porii si a produce alergie.

Citeste mai departe...
 

Pui cu sparanghel

Imprimare E-mail
miercuri, 20 octombrie 2021

 1 pui, 2 cepe, 500 g sparanghel, 150 g suc de rosii, marar, usturoi, sare, piper.

 Puiul se taie bucati, se asaza intr-o cratita cu capac, se condimenteaza si se introduce la cuptor 15 minute, dupa care se adauga ceapa tocata marunt, sparanghelul, sucul de rosii, usturoiul si se mai tine la cuptor inca 15 minute.

Citeste mai departe...
 

Retete insolite

Imprimare E-mail
miercuri, 20 octombrie 2021

O reteta pentru blonde: cand clorul se depune de-a lungul firului de par blond decolorat, printr-o reactie chimica acesta „vireaza” spre verde.

Citeste mai departe...
 

Fara riduri

Imprimare E-mail
miercuri, 20 octombrie 2021

O masca aplicata o data sau de doua ori pe saptamana, poate reda tenului catifelarea, hidratarea, frumusetea si poate estompa ridurile.


Citeste mai departe...
 

Sufleu de fasole

Imprimare E-mail
miercuri, 20 octombrie 2021

 750 g fasole fideluta, 3 linguri unt, 2 linguri faina, 1/2 ceasca lapte sau apa, 2 linguri branza, 3 oua, sare.

 Se curata fasolea si se fierbe in apa clocotita cu putina sare. Se scurge, se pune cu unt intr-un vas si se lasa sa se raceasca. Separat se calesc doua linguri nu prea pline cu faina, in doua linguri de unt topit, fierbinte. Se amesteca, fara sa se rumeneasca si se sting cu lapte sau cu apa. Se lasa sa fiarba pana se ingroasa bine si se desface de pe cratita. Se da la o parte. Cand compozitia s-a racorit putin, se adauga branza rasa si galbenusurile puse pe rand. Se potriveste de sare. La sfarsit se pun albusurile batute spuma. Se toarna compozitia peste fasole, se stropeste cu unt, se presara branza, se da la cuptor o ora.

Citeste mai departe...
 

Dovlecei sote

Imprimare E-mail
miercuri, 20 octombrie 2021

 1,5 kg dovlecei, 75 g unt, o legatura verdeata, sare.

 Se curata dovleceii de coaja, apoi se taie felii si se fierb in putina apa cu sare si unt. Se pune apa atat cat sa acopere dovleceii, iar pe vas se pune un capac. Cand a scazut apa, dovleceii sunt gata. Se presara verdeata doar atunci cand ii servim.

Citeste mai departe...
 

„Semaforul” alimentelor: ce mancam si ce evitam

Imprimare E-mail
miercuri, 20 octombrie 2021

 O clasificare a alimentelor in functie de calitatile lor nutritive si o ierarhizare a celor mai bune pentru sanatate ne propune dr. nutritionist Cristian Panaite.

Citeste mai departe...
 

Conopida gratinata

Imprimare E-mail
miercuri, 20 octombrie 2021

 1/2 conopida, 50 g faina, 50 g unt, 500 ml lapte, 2 cepe, 80 g cascaval ras, 2 linguri ulei, 1 praf nucsoara, sare, piper, 50 g seminte de dovleac.

 Conopida se rupe in buchetele mici si se pune la fiert in apa cu sare, in momentul in care apa da in clocot. Se lasa 10 minute si apoi se scurge. Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei, untul se topeste, se pune faina, se lasa deoparte 5 minute si apoi, amestecand se pune laptele. Se obtine un sos alb mai gros care se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. Se ia de pe foc si se adauga cascavalul. Se pun buchetelele intr-un vas, se toarna sosul alb si se presara semintele de dovleac. Se lasa la cuptor aproximativ 15 minute pana ce sosul este rumen auriu.

Citeste mai departe...
 

Tunsori tineresti

Imprimare E-mail
miercuri, 20 octombrie 2021

Moderne, in tendintele modei, tunsorile cu par scurt au si avantajul de a da o alura tinereasca si dupa 50 de ani. Acestea pun in valoare trasaturile frumoase si permit obtinerea efectului dorit de reintinerire.

Citeste mai departe...
 

Rulouri de vitel cu ciuperci

Imprimare E-mail
luni, 30 august 2021

 4 felii pulpa de vitel, 2 felii sunca, 50 g bacon, 1 kg ciuperci albe, 2 cepe, 2 catei usturoi, 100 ml vin alb, 6 linguri ulei, patrunjel, sare, piper.

 Se pun la calit piciorusele ciupercilor, o ceapa tocata, sunca si baconul taiate marunt cu doua linguri de ulei incins, lasand pe foc 10 minute si amestecand din cand in cand. Carnea se bate bine si pe fiecare felie repartizam amestecul cu ciuperci. Rulam si le prindem cu sfoara. Cu alte doua linguri de ulei se rumenesc rulourile de carne, se presara sare si piper, apoi se toarna vinul, lasand sa ajunga la punctul de fierbere dupa care micsoram focul, acoperim vasul cu un capac si se lasa pe foc inca 20 de minute. Palariile ciupercilor, cealalta ceapa tocata, usturoiul taiat felii, sarea si piperul se pun la calit in uleiul ramas. Dupa ce s-au calit se adauga in vasul in care sunt rulourile cu 10 minute inainte de a se termina cele 20 de minute. Se servesc cu patrunjel tocat fin.

Citeste mai departe...
 

Cat zahar au fructele dumneavoastra preferate

Imprimare E-mail
luni, 30 august 2021

Vara este sezonul culorilor vibrante si al cruditatilor. In privinta fructelor acestea sunt minunate datorita continutului bogat in fibre si nutrienti de calitate.

Citeste mai departe...
 

Ghiveci cu carne de vita

Imprimare E-mail
luni, 23 august 2021

 500 g carne de vita, 3 linguri ulei, 4 cartofi, 1 morcov, 2 ardei, 2 cepe, fasole verde si mazare, cateva buchetele de conopida, 3-4 rosii (sau pasta de rosii), smantana, 1 ou, sare, piper, patrunjel verde.

 Se spala carnea, se taie in bucati potrivite si se pune intr-o cratita cu ulei pentru a se rumeni putin. Se adauga cepele taiate pestisori, morcovi taiati rondele, ardeii fideluta. Ulterior se adauga cartofii taiati cubulete, mazarea si fasolea verde. Se completeaza cu doua pahare de apa (sau zeama de carne), se sareaza, pipereaza si se lasa sa fiarba la foc mic, apoi se pune la cuptor, sa scada bine. Cu zece minute inainte de a scoate ghiveciul de la cuptor se adauga oul batut cu smantana, iar la sfarsit, verdeata.

Citeste mai departe...
 

Decolteu seducator

Imprimare E-mail
luni, 23 august 2021

Decolteul, atu al feminitatii poate fi valorizat maxim, conferind sanilor fermitate si contur prin efectuarea catorva exercitii de gimnastica.

Citeste mai departe...
 

Supa-crema de rosii

Imprimare E-mail
luni, 16 august 2021

 1 kg rosii, 3-4 fire ceapa, 3 catei usturoi, 2 ardei, o telina mica, o radacina patrunjel, sare, piper macinat, busuioc, 2 lingurite ulei de masline, 50 g orez.

 Ardeii, ceapa, usturoiul, telina si patrunjelul se curata, se spala si se pun sa fiarba in apa cu sare, piper si ulei de masline. Separat, se oparesc rosiile, se decojesc si se paseaza cu blenderul. Pasta de rosii se trece prin sita, apoi se pune intr-un vas, la foc mediu, si se lasa sa clocoteasca cateva minute. Se verifica daca au fiert toate zarzavaturile si se scot cu spumiera. In zeama in care au fiert, se pune orezul spalat in prealabil si se adauga piureul de rosii. Se mai lasa sa clocoteasca 20 de minute si se adauga busuiocul verde tocat marunt.

Citeste mai departe...
 

Elixiruri

Imprimare E-mail
luni, 16 august 2021

Daca va rezervati zilnic cateva minute pentru a pregati acasa veritabile elixiruri din plante, tenul dumneavoastra va deveni luminos, catifelat, fara riduri.

Citeste mai departe...
 

Tinuta distinsa

Imprimare E-mail
luni, 09 august 2021

Stresul se traduce adesea si prin suferinte fizice care atenueaza tinuta distinsa, cu spatele drept si umerii corect tinuti spre spate. Câteva exercitii usoare va pot reda eleganta mersului.

Citeste mai departe...
 

Frigarui de pui

Imprimare E-mail
luni, 09 august 2021

 500 g piept de pui, 2 catei usturoi, o lingura oregano uscat, 65 ml ulei, sucul unei lamâi, sare, piper.

 Se piseaza usturoiul si se pune într-un vas. Se adauga oregano, uleiul, sare, piper si sucul de lamâie. Se taie carnea în cuburi si se pun în amestecul de usturoi. Se acopera cu o farfurie si se lasa 15 minute, timp în care se pregateste gratarul. Se înfige carnea pe tepuse, care se pun pe gratar 10 minute, întorcându-le din când în când.

Citeste mai departe...
 

Parul, sanatos si stralucitor

Imprimare E-mail
luni, 02 august 2021

Fierul, cuprul si zincul au un rol foarte important in prevenirea caderii parului. Contin fier spanacul, fructele de mare, ficatul de porc si de pui, sparanghelul, urzicile si chiar lintea si fasolea.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 148 - 168 din 3462

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 13,00 lei
- 2 luni: 26,00 lei
- 3 luni: 39,00 lei
- 4 luni: 52,00 lei
- 5 luni: 65,00 lei
- 6 luni: 78,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (90 euro sau 100 $, un abonament pe sase luni; 45 euro sau 50 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
WhatsApp:
0722.625.622
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Date noi despre stramosii nostri
» Laskarina, „amiralul” in fusta
» Conferinta internationala OZN
» Ghiveci de legume cu soia
» Pistruii si... papadia
» „Migratia” copacilor
» Manastirea Clocociov
» Pictorul care si-a reinventat arta
» Epoca masinariilor de mare anvergura
» Remiterea diabetului prin postul intermitent
» De la Eminescu la spiritul kafkian
» „Orice, oriunde, oricand”, marele castigator al Oscarurilor din acest an
» Horoscopul saptamanii: 20-26 martie 2023
» 16 martie 1792 – Asasinarea regelui Gustav al III-lea al Suediei
» Tema: „FANTOME”
» Carti stravechi scoase la lumina (2)
» Erau taranii medievali mai putin stresati?
» Grupul civil UAPx cauta OZN-uri
» Varza murata cu afumatura si orez
» Masti cu fructe
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9