|
FEMINA CLUB Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.
|
luni, 09 august 2021 |
500 g piept de pui, 2 catei usturoi, o lingura oregano uscat, 65 ml ulei, sucul unei lamâi, sare, piper. Se piseaza usturoiul si se pune într-un vas. Se adauga oregano, uleiul, sare, piper si sucul de lamâie. Se taie carnea în cuburi si se pun în amestecul de usturoi. Se acopera cu o farfurie si se lasa 15 minute, timp în care se pregateste gratarul. Se înfige carnea pe tepuse, care se pun pe gratar 10 minute, întorcându-le din când în când.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 02 august 2021 |
Fierul, cuprul si zincul au un rol foarte important in prevenirea caderii parului. Contin fier spanacul, fructele de mare, ficatul de porc si de pui, sparanghelul, urzicile si chiar lintea si fasolea.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 02 august 2021 |
1-2 dovlecei, 2 oua, 4 linguri faina, 4 catei usturoi, patrunjel verde, sare, piper, ulei. Dovleceii se spala bine si se dau prin razatoarea mare. Se presara un praf de sare, se pun intr-o strecuratoare si se lasa asa 30 de minute. Separat, se bat ouale cu un praf de sare si piper. Se adauga dovleceii scursi foarte bine, usturoiul pisat, patrunjelul tocat fin si faina. Se amesteca bine ingredientele pana ce compozitia se omogenizeaza bine si este legata. Se ia cu lingura si se pune in uleiul incins. Chiftelutele se rumenesc pe ambele parti si se scot pe hartie absorbanta.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 26 iulie 2021 |
400 g cartofi, 2 linguri apa, o lingura ulei, 100 g faina, o lingurita praf de copt, sare. Umplutura: 500 g morcovi, 1 dovlecel, o legatura ceapa verde, o legatura patrunjel verde, 2 linguri ulei, sare, piper, mac pentru copt. Cartofii se curata, se pun la fiert in apa cu sare. Intre timp, morcovii si dovlecelul se dau prin razatoare, ceapa verde se taie si se calesc in ulei. Se adauga sare, piper si dupa ce s-au inmuiat, se pune putina apa si se lasa la fiert 10 minute. Amestecul trebuie sa fie scazut. La final, se pune si patrunjelul. Cartofii fierti se paseaza si, dupa ce se racoresc putin, se amesteca bine cu apa, uleiul, praful de copt si faina. Aluatul de cartofi se intinde, se repartizeaza umplutura, se ruleaza si se asaza intr-o tava de copt tapetata cu hartie. Se presara macul deasupra si se coace la foc potrivit 30 de minute. Se taie dupa ce s-a racit.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 26 iulie 2021 |
Mai rar un noroc genetic, o piele frumoasa, elastica si tanara este rezultatul unei alimentatii sanatoase si echilibrate, bogata in nutrientii frumusetii.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 19 iulie 2021 |
6 oua, 4 teline potrivite, 200 ml lapte, 50 g unt, sare, piper. Se taie telinele in bucati si se fierb inabusit cu unt si putina apa. Se bat ouale si se procedeaza dupa reteta obisnuita. Se scurge telina, se pune pe un platou si se acopera cu omleta.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 19 iulie 2021 |
6 oua, 4 teline potrivite, 200 ml lapte, 50 g unt, sare, piper. Se taie telinele in bucati si se fierb inabusit cu unt si putina apa. Se bat ouale si se procedeaza dupa reteta obisnuita. Se scurge telina, se pune pe un platou si se acopera cu omleta.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 19 iulie 2021 |
Privindu-va in oglinda constatati uneori ca a mai aparut un rid si va grabiti sa gasiti solutii. Cea mai simpla solutie, recomandata pe specialisti, consta in folosirea celor mai adecvate masti cosmetice.
|
Citeste mai departe...
|
|
marži, 13 iulie 2021 |
O punga ravioli, 5 rosii in bulion, 2 catei usturoi, o lingura ulei, sare. Rosiile se taie cat mai marunt sau se strivesc usor cu furculita. Se incinge uleiul, se pune usturoiul, se lasa putin sa se caleasca apoi se adauga rosiile. Se lasa un minut maximum, se pun apoi 4-5 linguri de apa, sare si se lasa sa fiarba 10 minute. Intre timp, se fierb pastele conform timpului inscris pe pachet, se scurg, se amesteca in sos si se servesc.
|
Citeste mai departe...
|
|
marži, 13 iulie 2021 |
O zona sensibila care necesita ingrijiri blande o reprezinta genele. Cu atat mai mult cu cat frumusetea, lungimea, curbura lor amplifica frumusetea chipului.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 05 iulie 2021 |
3 teline mari, 5 linguri unt sau ulei, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura smantana sau bulion de rosii, patrunjel verde, o lingurita faina, suc de lamaie. Se curata telina, se taie felii groase care se pun la fiert. Se taie ceapa marunt si se caleste intr-o cratita cu unt impreuna cu ciupercile taiate fin, apoi se pune o lingurita de faina desfacuta in apa rece si se lasa la fiert 20 de minute. Se adauga telina si se mai lasa putin sa fiarba la foc mic. Se pun sare, patrunjel verde, tocat marunt, sucul de la o lamaie. Se adauga o lingura cu smantana sau bulion de rosii si se lasa sa scada la cuptor.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 05 iulie 2021 |
Soarele este unul din factorii cu o contributie substantiala la aparitia suparatoarelor pete maronii de pe obraz. Cum procedati pentru a le atenua sau a le face sa dispara? Specialistii spun ca exista solutii simple care s-au dovedit a fi eficiente, cu conditia sa fie aplicate consecvent.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 28 iunie 2021 |
1 kg pulpa vitel, 2 cepe, 10 catei usturoi, 4 linguri ketchup picant, 2 linguri boia dulce, o lingura cimbru, sare, patrunjel verde, ulei. Pulpa de vita se taie felii potrivit de groase, care se bat ca pentru snitele, apoi se taie in bucati de 3-4 cm. Intr-o cratita se pune putin ulei si se prajesc bucatile de carne. Se pun apoi ceapa tocata marunt si cateii de usturoi feliati. Se pun 2 litri de apa calduta si se lasa sa fiarba. Ketchupul, boiaua, cimbrul si sarea se amesteca si se pun peste carne. Se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba aproximativ 2 ore, completand cu apa daca mai este cazul. Cand carnea este gata, iar sosul a scazut putin, se adauga patrunjelul tocat.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 28 iunie 2021 |
O piele sanatoasa, fina si catifelata poate si trebuie intretinuta cu o crema de corp adecvata. Adecvata pentru ca folosirea unui produs nepotrivit va afecta epiderma. Din acest motiv primul pas in alegerea cremei consta in stabilirea tipului de piele: normala, grasa sau uscata.
|
Citeste mai departe...
|
|
vineri, 18 iunie 2021 |
4 vinete, 4 rosii, o ceapa, 3 fire telina, 3 catei usturoi, 40 g zahar pudra, 60 g stafide, 60 g masline, 50 ml ulei, o legatura patrunjel, 30 g capere, 100 ml otet balsamic, sare, piper. Firele de telina se curata si se pun 3 minute in apa clocotita. Se taie vinetele cuburi si se pun la calit cu un praf de sare, dupa care se scot pe hartie absorbanta pentru a se scurge. Ceapa se caleste in acelasi ulei, se presara sare, se adauga telina taiata, maslinele, caperele, rosiile, stafidele si usturoiul, lasandu-le 10 minute pe foc si amestecand din cand in cand. La sfarsit se adauga vinetele si se mai lasa 5 minute. Zaharul se desface in otet si se adauga peste vinete. Se potriveste de sare, piper si se serveste cu patrunjel tocat fin.
|
Citeste mai departe...
|
|
vineri, 18 iunie 2021 |
Continuam in aceasta saptamana seria exercitiilor sugerate de prof. Elodie Ley (Franta) pentru a incepe vara cu un trup cat mai atragator. Dupa patru saptamani de exercitii facute cu oarecare lejeritate, de 2-3 ori pe saptamana, repetandu-se fiecare exercitiu de 3-6 ori, supletea dobandita va va bucura.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 14 iunie 2021 |
Aluat: 1 ou, sare, 250 ml lapte, 100 g faina, 2 linguri ulei, 1/2 lingurita praf de copt. Umplutura: 250 g broccoli, 4 linguri smantana, o ceapa medie, 2 catei usturoi, o lingura unt, sare, piper, patrunjel verde. Se bate oul cu un praf generos de sare pentru 2-3 minute. Se adauga laptele si faina treptat, apoi se incorporeaza uleiul si praful de copt. Se prajesc clatitele intr-o tigaie antiaderenta cu cateva picaturi de ulei pana ce se rumenesc pe ambele parti. Se taie ceapa fin cu usturoiul si se calesc intr-o lingura de unt. Dupa 1-2 minute se adauga buchetelele de broccoli, se toarna 3-4 linguri cu apa si se asaza un capac peste. Se lasa legumele sa se patrunda bine la abur, timp de 7-8 minute. Legumele se zdrobesc ca pentru piure, apoi se adauga smantana, sarea, piperul si patrunjel tocat fin. Se umplu clatitele cu sosul de broccoli astfel obtinut si se servesc.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 14 iunie 2021 |
Mai ales vara, oglinda ne sugereaza sa cautam solutii pentru a dobandi un pantec plat. Una dintre acestea o reprezinta exercitiile fizice. Rezultate garantate veti observa la o luna de la inceputul seriei de exercitii, ne asigura prof. de pilates din Franta, Elodie Ley. Conditia este de a le face cu regularitate. Fiecare exercitiu se repeta de 4-6 ori, in cadrul a cel putin doua secvente pe saptamana.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 07 iunie 2021 |
400-500 g file de cod, 50 g faina, 2 oua, 200 g pesmet, sare, piper. Fileurile se portioneaza dupa dorinta. Se bat ouale cu putina sare si piper. Separat, se amesteca faina cu putina sare, piper si intr-un alt recipient, se pune pesmetul cu putina sare si piper. Fiecare bucata de cod se trece prin faina, apoi prin ou si prin pesmet. Codul se prajeste intr-o tigaie cu ulei incins, pentru 3-4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste frumos.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 07 iunie 2021 |
Obezitatea abdominala, adica grasimea localizata preponderent in jurul taliei, care face ca circumferinta abdominala sa depaseasca la femei 80-88 cm iar la barbati 94-102 cm, este un aspect cu care trebuie sa luptati prin toate metodele, pentru ca provoaca boli cronice grave, ne avertizeaza dr. nutritionist Laura Ene.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 31 mai 2021 |
400 g paste penne, 125 g carnati, 2 bucati piept de pui, 3 linguri ulei de masline, 3 catei usturoi, o lingura condimente cajun, 480 ml smantana pentru gatit, 100 g parmezan, patrunjel tocat. Se pune uleiul in cratita si se lasa usturoiul tocat sa se rumeneasca putin. Se adauga carnatii feliati si usor rumeniti. Se amesteca totul, se adauga si pieptul de pui feliat, apoi si amestecul de condimente cajun. Dupa ce s-au calit putin se amesteca totul din nou si se adauga smantana. Se lasa pe foc pana ce incepe sa fiarba, apoi se pun pastele fierte separat. Se amesteca bine totul si se pune parmezanul ras si patrunjelul tocat. Se mai lasa pe foc pana se topeste parmezanul.
|
Citeste mai departe...
|
|
| << Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>
| Rezultate 169 - 189 din 3464 |
|
Cauta in arhiva magazin.ro |
|
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN |
Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.
Nu ezitati sa va abonati!
Abonamentul se poate face direct la redactie prin: - expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos; - plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838): 1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac 2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R. - la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).
PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele: - 1 luna: 13,00 lei - 2 luni: 26,00 lei - 3 luni: 39,00 lei - 4 luni: 52,00 lei - 5 luni: 65,00 lei - 6 luni: 78,00 lei
Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (90 euro sau 100 $, un abonament pe sase luni; 45 euro sau 50 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.
CONTACT Telefon: 0722. 625. 622 021. 317. 89. 65 WhatsApp: 0722.625.622 Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.
|
Aboneaza-te la newsletter |
|
Cele mai populare articole... |
|
|