Prima pagina arrow FEMINA CLUB 22 Apr 2021
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 1 vizitator online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Efect spectaculos

Imprimare E-mail
luni, 08 februarie 2021

Cum arata sprancenele perfecte? Au forma de virgula, baza mai groasa, mijlocul arcuit si extremitatea mai subtire. Baza trebuie sa fie, neaparat, in aceeasi linie cu extremitatea.

Citeste mai departe...
 

Musaca din piept de pui

Imprimare E-mail
luni, 01 februarie 2021

 8 cartofi, 200 ml lapte, 2 linguri unt, 250 g spanac, 1 piept de pui, o legatura tarhon verde, 2 cepe, 4-5 oua, 170 g cascaval, o legatura usturoi verde, sare, piper.

 Cartofii se curata, se spala bine si se pun la fiert. Dupa ce sunt gata, ii taiem rondele. Intr-o tava unsa cu ulei punem un strat cu felii de cartofi iar din restul cartofilor preparam un piure adaugand laptele caldut si untul. Pieptul de pui se spala, se taie cubulete si se caleste in ulei punand si putina sare si doua linguri cu apa. Cand este pe jumatate gata, se adauga verdeturile tocate si se amesteca bine. Compozitia de carne se adauga peste cartofii din tava. Ouale se bat bine si se omogenizeaza cu cascavalul ras si tarhonul tocat marunt. Turnam si ouale batute peste carnea din tava, apoi se pune piureul de cartofi cu o lingura, din loc in loc. Se da tava la foc potrivit pana se rumeneste piureul.

Citeste mai departe...
 

In cautarea unui nou look

Imprimare E-mail
luni, 01 februarie 2021

Chiar daca majoritatea frumoaselor planetei adopta parul lung, nu putine sunt tinerele care, in cautarea unui nou look, se orienteaza spre tunsori cu parul foarte scurt. Alaturat vedeti cum cu o asemenea tunsoare va puteti schimba stilul in fiecare zi, in functie de tinuta vestimentara sau de programul zilei respective.

Citeste mai departe...
 

Chiftele de linte

Imprimare E-mail
luni, 25 ianuarie 2021

 250 g linte, o felie paine, o ceapa, 1 ou, sare, piper, o lingura faina, 2 linguri unt.

 Se fierbe lintea. Se scurge bine. Se trece prin masina de tocat adaugand o felie mai groasa de paine inmuiata in apa si stoarsa bine, ceapa prajita in unt, un ou, sare, piper si doi catei de usturoi (dupa gust). Se fac cu mana chiftele care se dau prin faina si se prajesc in unt.

Citeste mai departe...
 

Trucuri reusite

Imprimare E-mail
luni, 25 ianuarie 2021

 Vrand-nevrand uneori aveti parte de „nopti scurte” cu doar cateva ore de somn, care „se citesc” pe chipul obosit. Cum puteti sterge rapid oboseala, mina nefavorabila? Inainte de a va farda, „plimbati” pe fata un cub de gheata sau, daca nu aveti aplicati o compresa cu apa rece. Fardati apoi ochii trasand cu creionul dermatograf o codita ascendenta si folositi un fard iluminator in jurul lor. Evitati fardurile in culori pamantii folosind nuante deschise (alb, bej, roz). Un contur subtire negru va scoate in evidenta frumusetea privirii.

Citeste mai departe...
 

Peste oceanic rasol

Imprimare E-mail
luni, 18 ianuarie 2021

 1 kg peste, 1 morcov, o telina, o ceapa, 150 g unt, 4 oua fierte tari, o legatura marar verde, sare, piper.

 Legumele se spala, se taie felii si se fierb in apa clocotita. Se adauga sare si putin piper. Se asaza in cratita pestele taiat bucati si se lasa sa mai fiarba 15-20 minute. Intre timp, se pregateste sosul. Se pune untul sa se topeasca. Ouale fierte tari se rad pe razatoare si se pun in unt cu mararul taiat fin. Se adauga sare si piper si se amesteca. Dupa ce pestele a fiert se scoate pe o farfurie si se toarna peste el sosul. Se serveste cu lamaie sau unt topit si patrunjel verde.

Citeste mai departe...
 

Masti naturale

Imprimare E-mail
luni, 18 ianuarie 2021

Daca va rezervati cate 30 de minute de doua ori pe saptamana, pentru aplicarea unor masti naturale, obrazul dumneavoastra va deveni catifelat, luminos si lipsit de riduri.

Citeste mai departe...
 

Biftec la gratar cu ou

Imprimare E-mail
luni, 11 ianuarie 2021

 Un muschi de vaca taiat felii, oua fierte (cate felii de carne, atatea oua), patrunjel verde tocat, suc de lamaie, sare, piper, o lingura unt, 2 linguri ulei.

 Feliile de muschi se ung cu ulei, se presara piper si se asaza pe gratar sa se friga. Sucul ce se lasa din ele se strange intr-o farfurie. Se toaca ouale fierte, frunzele de patrunjel si se amesteca bine cu sucul de lamaie. Cand biftecurile sunt fripte pe ambele parti, se asaza pe o farfurie si deasupra se pune compozitia de ou, se stropesc cu unt topit cald si se servesc calde. Se pot pune ouale intregi pe fiecare felie de biftec, se ruleaza si se prind cu o scobitoare.

Citeste mai departe...
 

Erori de evitat

Imprimare E-mail
luni, 11 ianuarie 2021

Conditiile de vreme, afecteaza mai mult ca oricand pielea deshidratand tenul expus direct intemperiilor. Efectele neplacute ale aerului rece si uscat sunt resimtite cel mai puternic de persoanele cu ten uscat sau sensibil. Din acest motiv este de dorit sa acordati atentie sporita ingrijirii cosmetice si evitarii unor erori. Astfel, evitati spalatul cu apa fierbinte care indeparteaza uleiurile naturale protectoare ale pielii. Folositi apa calduta sau rece si evitati sapunurile dure. Indiferent de tipul de ten, folositi un demachiant pentru ten sensibil.

Citeste mai departe...
 

Temperamentul dictat de clipa nasterii?

Imprimare E-mail
mari, 29 decembrie 2020

Clipa irepetabila in care fiecare dintre noi a venit pe lume este privita dintr-o infinitate de unghiuri. Psihologii si biometeorologii si-au dat mâna pentru a ne spune ca lumina soarelui, conditiile meteorologice sau presiunea atmosferica ne influenteaza anumiti neurotransmitatori chiar din primele clipe de viata. Astfel, se considera ca persoanele nascute in zilele reci si intunecate de iarna sunt predispuse depresiilor si, in general, prezinta un risc mai mare de imbolnavire.

Citeste mai departe...
 

Suferinta tenului

Imprimare E-mail
luni, 21 decembrie 2020

Iarna cu temperaturi scazute, aer uscat si umiditate limitata irita pielea si o usuca. Este motivul pentru care ar trebui sa adoptati un program de ingrijiri speciale. In acest fel frumusetea obrazului poate fi salvata.

Citeste mai departe...
 

Rasol de vaca cu cascaval

Imprimare E-mail
luni, 21 decembrie 2020

 800 g carne de vaca, 1-2 morcovi, o ceapa, o felie telina, 2 radacini patrunjel, o foaie de dafin, boabe de piper, 60 g faina, 2 oua, ½ pahar iaurt, 50 g unt, cascaval.

 La carnea fiarta pe jumatate se adauga zarzavatul curatat si spalat, precum si condimentele. Carnea fiarta si taiata în portii se asaza într-un vas rezistent la foc. Faina se subtiaza cu zeama de carne si se fierbe 8-10 minute. Se drege cu ouale batute, cu iaurtul si se toarna peste carne. Se presara cascaval ras si se da la cuptor circa 10 minute, la foc potrivit.


Citeste mai departe...
 

Stiuca in sos de smantana

Imprimare E-mail
luni, 14 decembrie 2020

 O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, cateva ciuperci, 50 g unt, 50 ml vin alb, sare, piper, o lingurita faina, 2 galbenusuri, 3 linguri smantana, zeama de lamaie, patrunjel verde.

 Se curata stiuca si se pune într-o cratita cu ceapa si morcovul taiate felii, sare, piper, cateva ciuperci, 50 g unt si vinul. Se fierb 15 minute intr-o cratita acoperita. Se scot pestele si ciupercile, iar zeama se strecoara si se lasa sa mai scada, apoi se adauga faina, galbenusurile, smantana si zeama de lamaie. Se bate bine pe foc apoi se trece sosul prin sita peste stiuca si ciuperci. Se presara putin patrunjel verde si se serveste.

Citeste mai departe...
 

„Regula de aur”

Imprimare E-mail
luni, 14 decembrie 2020

O regula de aur a cosmeticii accentueaza faptul ca ochii si zona adiacenta lor necesita produse speciale si ingrijiri adecvate. Aceeasi regula trebuie aplicata si cand ne referim la buze.

Citeste mai departe...
 

Dovlecei umpluti cu branza la cuptor

Imprimare E-mail
luni, 07 decembrie 2020

 4 dovlecei, 2-3 oua, 150 g branza, 50 g unt, piper, sare, patrunjel verde, iaurt, marar.

 Dovleceii se rad sau se curata de coaja, se taie in lungime si se scoate miezul. Se toaca miezul marunt si se adauga branza maruntita, ouale, piperul, sarea si patrunjelul tocat. Se asaza dovleceii intr-o tava unsa iar deasupra se toarna putina apa si untul topit. Se dau la cuptor pana se rumenesc, apoi se servesc cu iaurt sau sos de marar cu smantana.

Citeste mai departe...
 

Ten fin

Imprimare E-mail
luni, 07 decembrie 2020

Un ten fin, fara imperfectiuni si bine hidratat se obtine folosind cu regularitate mastile cosmetice potrivite.
 Astfel, punctele negre, sebumul in exces, iritatiile si petele dispar cu ajutorul musetelului. Se face o infuzie de musetel cu care se sterge obrazul de 2-3 ori pe zi. Proprietatile antibacteriene si calmante fac din musetel un demachiant foarte eficient. Pentru o hidratare buna a tenului sunt recomandate cremele cu extract de musetel.

Citeste mai departe...
 

Ficatei cu ciuperci

Imprimare E-mail
luni, 30 noiembrie 2020

 10 ficatei de pui, o lingura unt, 500 g ciuperci, patrunjel verde, o legatura ceapa verde, 2 linguri smântâna.

 Se rumenesc ficateii in unt. Sa nu se usuce, se stropesc mereu cu apa sau se pune de la inceput untul cu o canita de apa. Se amesteca mereu. Ciupercile se spala bine, se taie in felii si se pun cu ceapa in unt sa fiarba câteva minute, pâna scade zeama pe care au lasat-o. Când ciupercile sunt fierte, se adauga ficateii, patrunjelul tocat si se lasa sa fiarba impreuna. Se adauga smântâna amestecata cu o lingurita de faina si se mai lasa sa dea un clocot. Se serveste cu mamaliguta.

Citeste mai departe...
 

Sugestii utile

Imprimare E-mail
luni, 30 noiembrie 2020

Este un adevar recunoscut, frumusetea, lungimea, curbura genelor amplifica frumusetea chipului. Zona sensibila, acestea necesita ingrijiri speciale.

Citeste mai departe...
 

Budinca de macaroane

Imprimare E-mail
mari, 24 noiembrie 2020

 250 g macaroane, 150 g sunca, 250 g parmezan, 4 oua, 50 g unt, 2 linguri faina, 1 pahar smantana.

 Macaroanele se fierb in apa sarata, iar cand sunt gata se amesteca bine cu putin unt, sunca taiata marunt si 200 g parmezan ras. Se adauga 4 galbenusuri si se amesteca usor, apoi se pun cele 4 albusuri batute spuma. Se prepara un sos alb din unt, 2 linguri cu faina si smantana, care se amesteca bine cu compozitia si se coace intr-o forma unsa cu unt. Deasupra se presara parmezan.

Citeste mai departe...
 

Cum dispar petele pigmentare?

Imprimare E-mail
mari, 24 noiembrie 2020

Daca obrazul dumneavoastra este umbrit de aparitia unor pete pigmentare sau de celebrii pistrui de care doriti sa scapati, specialistii va pun la dispozitie o multitudine de solutii create de natura.

Citeste mai departe...
 

Peste cu orez la cuptor

Imprimare E-mail
luni, 16 noiembrie 2020

 500 g orez, o ceapa, foi de dafin, peste dupa dorinta, o lingura pasta de tomate, 1/2 lingurita boia, piper, sare, marar verde, ulei, felii de lamaie.

 Se fierbe orezul cu apa, ulei, sare, foaie de dafin, piper si ceapa. Cand este pe jumatate fiert, se pune intr-o tava de cuptor unsa cu unt sau ulei. Se pregatesc bucatile de peste. Se ung in interior cu mustar, pasta de rosii, felii de lamaie. Se asaza bucatile de peste peste orez. Se „prafuiesc” cu putin piper macinat, boia si pasta de rosii. Se toarna deasupra ulei si apa. Se da tava la cuptor. Cand pilaful este gata si pestele a prins o crusta frumoasa si moale este gata de servit. Se scot portii patrate cu bucatile de peste deasupra. Se orneaza cu marar taiat marunt.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 22 - 42 din 3264

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 9,00 lei
- 2 luni: 18,00 lei
- 3 luni: 27,00 lei
- 4 luni: 36,00 lei
- 5 luni: 45,00 lei
- 6 luni: 54,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (75 euro sau 90 $, un abonament pe sase luni; 38 euro sau 45 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
WhatsApp:
0722.625.622
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Ipotezele stiintifice sub lupa
» John Hawkwood, „maestrul jafului si al duplicitatii”
» Un miliardar interesat de paranormal
» Peste la gratar in sos de iaurt
» Masti antiimbatranire
» „Uzinele interstelare”
» Manastirea Trivale
» Ingres si „reinventarea” corpului feminin
» Rapa Nui – insula oamenilor-pasari
» Gestionarea diabetului incepe din copilarie
» Despre literatura, dincolo de Prut
» Totul despre filmele de Oscar: „Dr. Strangelove sau cum am invatat sa nu-mi fac griji si sa iubesc
» Horoscopul saptamanii: 19-25 aprilie 2021
» 15 aprilie 1912 – S-a nascut dictatorul nord-coreean Kim Il-Sung
» Tema: „DUNAREA”
» Topul erorilor stiintifice (2)
» Uluitoarea poveste a „bombei gay”
» O declaratie stranie din Israel
» Somon cu piure de cartofi
» Fermitatea tenului
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9