Prima pagina arrow FEMINA CLUB 05 Feb 2023
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 2 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Clatite cu legume

Imprimare E-mail
luni, 14 noiembrie 2022

 250 g mazare verde boabe, 250 g fasole verde, 3 morcovi, 100 g unt, 100 g cascaval ras, 200 g smantana, 1 ou, 6-7 clatite.

 Se prepara clatitele din 2 oua, 200 g faina si o ceasca cu lapte. Se prajesc in cratita cu coada, unsa doar cu ulei. Se curata si se fierb legumele. Fasolea si morcovii dupa ce au fiert se taie bucatele mici si se pun intr-o cratita cu unt la foc, amestecand pana incep sa se rumeneasca. Se adauga mazarea fiarta. Se lasa apoi deoparte sa se raceasca. Intr-o forma unsa cu unt se pune cate o clatita, un rand de legume si se presara cu cascaval ras. Ultimul rand este o clatita. Se toarna peste tot smantana amestecata cu ou si se da la cuptor. Se lasa pana ce toata smantana s-a incorporat.

Citeste mai departe...
 

Masti pentru revigorarea tenului

Imprimare E-mail
luni, 14 noiembrie 2022

 – Pentru a remedia rapid aspectul tenului uscat se impune aplicarea unor masti emoliente, din piure de banane omogenizat cu suc de lamaie sau de portocala, in cazul tenului cu pori dilatati, sau ulei de masline ori din samburi de struguri. Mastile se mentin 20 de minute, apoi se indeparteaza spalandu-se obrazul cu infuzie de musetel.

Citeste mai departe...
 

Vitel cu dovlecei

Imprimare E-mail
luni, 07 noiembrie 2022

 750 g carne de vitel, o lingura unt, o ceapa, o lingurita faina, 4 dovlecei, o legatura marar tocat, 2 linguri smantana, sare.

 Se prajeste carnea de vitel in unt, cu ceapa si putina faina. Se adauga apa si se lasa sa fiarba innabusit. Se rad dovleceii de coaja, se taie in patru in lung, apoi in bucati de 5-6 cm. Se calesc in putina grasime. Cand carnea este pe jumatate fiarta, se pun dovleceii si mararul, se da cratita la cuptor si se lasa sa fiarba innabusit pana ce dovleceii sunt gata. Dovleceii prea fierti se sfarama usor. Inainte de a se servi, se pot adauga doua linguri cu smantana.

Citeste mai departe...
 

Mici trucuri

Imprimare E-mail
luni, 07 noiembrie 2022

Ingrijirea corecta a parului vopsit ii asigura stralucire, frumusete, dar si sanatate. Astfel, nu uitati ca o samponare prea frecventa poate diminua culoarea. Ar fi de preferat sa-l spalati la 3-4 zile cu apa calduta. De pe vremea bunicii stim ca va capata mai multa luminozitate daca il vom clati cu apa ceva mai rece.

Citeste mai departe...
 

Pateuri cu sardele

Imprimare E-mail
luni, 31 octombrie 2022

Un pachet cu aluat de pateuri.
 Umplutura: o conserva cu sardele, piper.

 Se scurge uleiul din conserva. Se intinde foaia si pe o jumatate din ea se asaza bucatele mici de peste. Se pipereaza si se indoaie cealalta jumatate peste gramajoarele cu sardele. Se taie rondele cu un pahar si se asaza pe o tava neunsa. Se dau la cuptor, la foc potrivit, pana se rumenesc frumos.

Citeste mai departe...
 

Pateuri cu sardele

Imprimare E-mail
luni, 31 octombrie 2022

Un pachet cu aluat de pateuri.
 Umplutura: o conserva cu sardele, piper.

 Se scurge uleiul din conserva. Se intinde foaia si pe o jumatate din ea se asaza bucatele mici de peste. Se pipereaza si se indoaie cealalta jumatate peste gramajoarele cu sardele. Se taie rondele cu un pahar si se asaza pe o tava neunsa. Se dau la cuptor, la foc potrivit, pana se rumenesc frumos.

Citeste mai departe...
 

3 exercitii usoare

Imprimare E-mail
luni, 31 octombrie 2022

Dincolo de aspectul estetic, abdomenul plat este considerat un atu al sanatatii. Dr. Bernadette de Gasquet, din Franta, creatoarea „stiintei abdomenului” considera ca exercitiile recomandate nu sunt doar pentru a dobandi un abdomen frumos, ci au rol in prevenirea durerilor de spate asigurand o buna sustinere a coloanei vertebrale.

Citeste mai departe...
 

Placinta de cartofi

Imprimare E-mail
luni, 24 octombrie 2022

 4-5 cartofi mari, 100 g friptura sau mezeluri, 3-4 cepe verzi, 4-5 oua, 100 g branza, piper, oregano.

 Cartofii se curata de coaja, se spala, se dau pe razatoare si se condimenteaza. In acelasi castron se pun carnea taiata cubulete, branza rasa, ceapa taiata julien, piperul si oregano. Se sparg ouale si se pun peste ingredientele de mai sus. Se amesteca bine. Se unge o tava de copt cu unt, se toarna compozitia obtinuta in ea si se da la cuptorul incalzit, la foc mic. Se lasa 35-40 de minute.

Citeste mai departe...
 

Cu zambetul pe fata

Imprimare E-mail
luni, 24 octombrie 2022

 O mina deosebita veti avea intreaga zi daca va treziti cu zambetul pe fata. Daca „v-a sunat ceasul” desteptarea, nu sariti imediat din pat. Acordati-va cateva minute pentru a accelera circulatia sangvina. O puteti face pedaland in aer cateva minute. Apoi, aerul proaspat inspirat, cand deschideti fereastra, va ajuta sa va limpeziti gandurile si sa va definitivati programul zilei.

Citeste mai departe...
 

Un „monstru” omnivor

Imprimare E-mail
luni, 24 octombrie 2022

 Rechinul-balena este cel mai mare animal marin cunoscut in prezent, cu o talie medie de pana la 14 metri, insa poate ajunge si la 20 de metri, gura are largimea de aproximativ 1,5 metri, iar greutatea poate depasi 19 tone!

Citeste mai departe...
 

Praz gratinat

Imprimare E-mail
luni, 17 octombrie 2022

 O legatura praz, o ceasca lapte, o lingura unt, o ceasca smantana, o lingura branza.

 Se curata prazul, se taie bucati si se pune la fiert cu apa clocotita, schimband apa de 2 ori. Se scurge bine si se inabusa cu putin lapte, 10-15 minute. Se pune sare. Se unge cu unt o forma rezistenta la foc, se pune prazul si se toarna deasupra o ceasca de smantana. Se presara branza rasa, se da un sfert de ora la cuptor.

Citeste mai departe...
 

Ingrijorari

Imprimare E-mail
luni, 17 octombrie 2022

 Pe buna dreptate peste 60% dintre femei sunt ingrijorate de caderea parului. Daca este normal sa ne cada zilnic intre 50 si 150 de fire de par, atunci cand numarul acestora e mult mai mare e firesc sa identificam cauza.

Citeste mai departe...
 

Vinete la cuptor

Imprimare E-mail
luni, 10 octombrie 2022

 5 vinete, 2 cepe, 2 ardei grasi, 5 rosii, usturoi, o legatura patrunjel, sare, piper, ulei de masline.

 Se spala bine toate legumele, apoi se curata vinetele de coaja, avand grija sa lasam o parte curatata si una nu. Dupa aceea, le taiem rondele si le prajim intr-o tigaie cu ulei de masline incins. Dupa ce s-au patruns putin, le lasam la scurs pe un prosop absorbant de bucatarie. Intr-un vas asezam un rand de rondele de vinete iar in mijlocul fiecareia punem cate un catel de usturoi. Separat, calim ceapa si ardeiul tocate marunt, dam rosiile pe razatoare, le adaugam peste acestea si le tinem pe foc pana se face un sos. Peste rondelele de vinete punem o parte din sos, iar daca mai raman rondele, mai punem un rand peste care mai adaugam usturoi si sos de rosii, pana cand acestea se termina. Lasam mancarea la cuptor pana cand se rumeneste. Se presara patrunjel tocat fin.

Citeste mai departe...
 

Sfaturi utile

Imprimare E-mail
luni, 10 octombrie 2022

Pentru ca aspectul mainilor va tradeaza varsta, la fel cu obrazul, acordati-le atentia cuvenita. Iata cateva sfaturi utile sugerate de specialisti.

Citeste mai departe...
 

Ostropel cu carne de porc

Imprimare E-mail
luni, 03 octombrie 2022

 750 g carne porc, 100 ml ulei, 3 cepe, 1 morcov mare, o telina, 2 linguri faina, 50 g bulion de rosii, o lamaie, 5 catei usturoi, 100 ml vin, sare.

 Carnea de porc se taie bucati, se sareaza si se prajeste in 50 ml ulei. In uleiul ramas se caleste faina, se adauga morcovii si telina date pe razatoare si ceapa tocata marunt. Se stinge cu bulion dizolvat in apa, se lasa sa fiarba aproximativ 30 minute, se paseaza si apoi se toarna peste carne. Se adauga zeama de lamaie, vinul si mujdeiul de usturoi. Se potriveste de sare si se mai fierbe 15-20 minute.

Citeste mai departe...
 

Look indraznet

Imprimare E-mail
luni, 03 octombrie 2022

Celebra coafura bob se preteaza la metamorfoze surprinzatoare, de la o alura „cuminte” la un look mai mult decat avangardist. Cu aceeasi tunsoare – bob – puteti alege patru stiluri diferite.

Citeste mai departe...
 

Dovlecei umpluti cu legume

Imprimare E-mail
luni, 26 septembrie 2022

 4 dovlecei medii, 4 linguri ulei, o lingura unt, 8 linguri faina, 300 ml lapte, 60 g cascaval, 3 felii sunca, 2 oua, 120 g smantana, marar verde, sare, piper.

 Dovleceii se spala, se decojesc si se scobesc de miez. Cascavalul se rade si sunca se taie cubulete. Intr-o tigaie incinsa cu 2 linguri ulei, se caleste miezul de la dovlecei si se adauga 2 linguri apa. Laptele il incalzim, adaugam faina cernuta, untul topit si se amesteca bine cu telul pentru a nu face cocoloase, lasandu-l sa fiarba 15 minute la foc potrivit. Se lasa sosul sa se raceasca si apoi se adauga sunca, ouale, miezul de dovlecei, jumatate din cantitatea de cascaval ras, sare, piper si mararul tocat marunt. Se amesteca pana obtinem o pasta cu care umplem dovleceii. Intr-o tava unsa cu ulei asezam dovleceii si deasupra presaram restul de cascaval ras. Se coace 15 minute la foc mediu. Se lasa sa se raceasca si se serveste cu smantana deasupra.

Citeste mai departe...
 

Perfectiunea rujurilor

Imprimare E-mail
luni, 26 septembrie 2022

 Pentru a avea buze netede si catifelate trebuie sa le ingrijim la fel de atent ca tenul. In acest sens, exfolierea si hidratarea sunt importante. Dar, la fel de importante sunt si „secretele” privind rujurile folosite.

Citeste mai departe...
 

Plachie de crap

Imprimare E-mail
luni, 19 septembrie 2022

 1 crap de 2 kg, 5-6 cepe, 1 pahar ulei, 2-3 rosii, 2-3 ardei grasi, 250 ml vin, patrunjel verde, piper, sare.

 Se curata pestele, se spala si se taie bucati. Se unge cu zeama de lamaie, se potriveste de sare si piper. Se taie felii ardeii si ceapa. Rosiile se curata de pielite si se taie felii. Se spala si se taie marunt patrunjelul verde. Lamaile se curata de coaja si se taie felii. Intr-o tava se pune ulei, se asaza ceapa, ardeii, rosiile, patrunjelul verde. Ceapa se poate rumeni inainte. Peste legume se asaza pestele, se toarna vinul. Se da la cuptor la foc domol pentru 30 de minute, se unge cu sos pe deasupra, din cand in cand.

Citeste mai departe...
 

Exercitii pentru o postura eleganta

Imprimare E-mail
luni, 19 septembrie 2022

O postura frumoasa, dreapta, eleganta, presupune si cateva exercitii de gimnastica facute zilnic, timp de 10 minute. Aceste exercitii permit instalarea unei distante mai mari intre bazin si cap, spune dr. Bernadette De Gasquet (Franta), ceea ce asigura postura ideala. Altfel, asistam la tasarea discurilor intervertebrale, la apropierea vertebrelor, cu consecinte asupra sanatatii.

Citeste mai departe...
 

Friptura de vitel

Imprimare E-mail
luni, 12 septembrie 2022

 800 g muschi de vitel, 3-4 catei usturoi, marar verde, 1 castravete murat, slanina, piper, nucsoara, sare, 1 pahar vin alb, 2-3 linguri faina.

 Daca muschiul este prea mare in grosime se taie in doua, dar sa ramana unite cele doua jumatati. Se cresteaza, iar in aceste crestaturi se pun bucatele mici de slanina si usturoiul taiat feliute. Castravetele se taie felii si se asaza peste muschi, impreuna cu mararul taiat fin. Se condimenteza si apoi se ruleaza carnea. Se leaga bine cu ata alba si se prajeste pe toate partile. Dupa ce s-a prajit, se pune la fiert si se adauga vinul. Cand este gata se scoate carnea pe platou, iar in vin se face sos din faina.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 22 - 42 din 3448

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 13,00 lei
- 2 luni: 26,00 lei
- 3 luni: 39,00 lei
- 4 luni: 52,00 lei
- 5 luni: 65,00 lei
- 6 luni: 78,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (90 euro sau 100 $, un abonament pe sase luni; 45 euro sau 50 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
WhatsApp:
0722.625.622
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Vom coloniza vreodata Antarctica?
» Poveglia – tenebroasa insula a ciumei
» O lege OZN pentru 2023
» Mancare de vinete cu masline
» Beneficiile masajului facial
» Metamorfoza Lacului Verde
» Manastirea Govora
» Amar Bharati – omul cu bratul ridicat
» Chirurgie precolumbiana
» Aveti intoleranta la lactoza?
» Dimitrie Cantemir, un savant de faima europeana
» Animalele – niste „actori” imprevizibili
» Horoscopul saptamanii: 30 ianuarie – 5 februarie 2023
» 26 ianuarie 1808 – Rebeliunea Romului, singura lovitura de stat din istoria Australiei
» Tema: „CASTELE”
» 2023, perspective spatiale
» 1672 – episod de canibalism olandez
» OZN-uri in Italia
» Supa cu galuste de orez
» Cheia unui ten sanatos
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9