Prima pagina arrow FEMINA CLUB
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 9 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Ten stalucitor

Imprimare E-mail
vineri, 21 septembrie 2018

Un ten „biciuit” de soarele torid isi poate recapata rapid stralucirea cu ajutorul unor masti naturale, pe baza de fructe. Doamnelor cu ten gras li se recomanda masti cu capsuni. Avand efect exfoliant, capsunile curata tenul, il revitalizeaza si dau prospetime obrazului. Acidul salicilic din compozitie ajuta la indepartarea celulelor moarte si la recapatarea stralucirii. Antioxidantii regenereaza epiderma si amplifica lupta impotriva ridurilor. Masca se realizeaza din 5-6 capsuni amestecate cu o lingura de iaurt si doua lingurite de miere. Se aplica masca pe fata, se lasa sa actioneze 15 minute, apoi se clateste obrazul cu apa calduta. Daca folositi aceasta masca o data pe saptamana, tenul va recapata un aspect catifelat, stralucitor.

Citeste mai departe...
 

Clatite cu sunca

Imprimare E-mail
miercuri, 29 august 2018

 Pentru clatite: 300 g faina, 600 ml lapte, 2 oua, 200 g unt, sare dupa gust.
 Pentru umplutura: 600 g sunca presata tocata marunt, 200 g smantana, sare, piper.

 Se prepara clatitele in mod obisnuit. Sunca tocata se amesteca usor cu smantana, sare si piper dupa gust. Se umplu clatitele, se ruleaza, se asaza intr-un vas termorezistent si se introduc in cuptor, unde se coc cateva minute. Clatitele se pot servi si presarate cu cas sau cascaval ras.

Citeste mai departe...
 

Tunsori feminine

Imprimare E-mail
miercuri, 29 august 2018

Nu este un secret faptul ca unele tunsori va pot face sa pierdeti cu usurinta cativa ani, capatand o alura mai tinereasca. Si reciproca este valabila: o tunsoare prost aleasa poate adauga ani in plus imaginii dumneavoastra.

Citeste mai departe...
 

Bronz de durata

Imprimare E-mail
miercuri, 22 august 2018

Daca mai ales in aceste zile sufocante va ademeneste marea, nu trebuie sa ignorati acele sfaturi care sa va ajute sa va protejati pielea. Pentru ca pielea sa capete nuanta aramie, seducatoare a bronzului, e nevoie de pregatire, de folosirea unor produse cosmetice. La fel, e bine de stiut ca unele alimente stimuleaza bronzarea sau mentinerea bronzului.

Citeste mai departe...
 

Spanac cu ciuperci la cuptor

Imprimare E-mail
miercuri, 22 august 2018

 2 kg spanac, 150 g ciuperci, 100 g unt, 150 g cascaval, 50 g pesmet, 25 g sare.

 Se spala spanacul, se curata de cotoare si se pune la fiert in apa clocotita, cu sare. Când este fiert, se scurge de apa si se lasa sa se raceasca. Ciupercile se curata, se spala, se taie felii si se calesc in putin unt. Se toaca spanacul si se amesteca cu ciupercile calite. Compozitia se toarna intr-o tava unsa si presarata cu pesmet. Deasupra se rade cascavalul. Se introduce tava in cuptor circa 30 minute. Inainte de a se servi se taie portii si se stropesc cu unt. Se serveste cu smântâna.


Citeste mai departe...
 

Machiajul, dupa 40 de ani

Imprimare E-mail
duminic, 19 august 2018

Trecerea anilor isi pune amprenta si pe expresia fetei, care devine mai aspra. Vârsta se citeste si in ochii care isi pierd din stralucire sau pe buzele mai putin apetisante si obrazul ceva mai ofilit. Ar fi o greseala sa credeti ca la 40 de ani si peste, salvati situatia fardându-va ca la 20 de ani. Trebuie sa renuntati la farduri de ochi sau rujuri stridente. Este timpul sa deprindeti arta machiajului natural si decent si sa nu neglijati niciunul din gesturile care fac bine tenului.

Citeste mai departe...
 

Friptura de vitel cu ciuperci

Imprimare E-mail
duminic, 19 august 2018

 1,5 kg pulpa de vitel, 200 g unt, 100 g faina, 1 kg ciuperci proaspete, 75 g unt, 100 ml vin, 500 g sos brun (sau smântâna), verdeata, sare.

 Carnea de vitel se taie, se bate cu ciocanul de snitele, se da sare, se trece prin faina si se prajeste intr-o tigaie cu unt. Dupa prajire se scoate intr-un vas, iar peste ea se toarna sosul sau smântâna si se lasa la fiert la un foc incet. Ciupercile se curata, se spala in mai multe ape, se taie in felii si se prajesc in unt infierbântat. Când sunt gata se introduc in cratita si se adauga vinul. Se mai lasa la fiert circa 10 minute si se pot servi cu verdeata tocata pe deasupra.


Citeste mai departe...
 

Fara arsuri solare

Imprimare E-mail
miercuri, 08 august 2018

Dupa expunerea la soare pielea are nevoie de ingrijiri speciale, pentru a ramâne supla, hidratata si a preveni arsurile. Expunerea prelungita la soare, mai ales la ore nepotrivite, poate avea si consecinte neplacute, cum ar fi inrosirea si descuamarea pielii. Preventiv se folosesc produse calmante si hidratante, cum este, de exemplu, crema sau gelul cu aloe vera.

Citeste mai departe...
 

Sparanghel la cuptor

Imprimare E-mail
miercuri, 08 august 2018

 500 g sparanghel, 50 g unt, 100 g brânza, o lingura faina, 1 1/2 lingura pesmet, sare.

 Sparanghelul curatat si spalat se fierbe in apa clocotita cu sare. Este lasat sa se scurga. Vasul care se da la cuptor se unge cu grasime si se presara cu pesmet. Se pune sparanghelul fiert in vas, iar deasupra se presara brânza rasa, pesmet si unt topit. Se da totul la cuptor pentru 20 minute.


Citeste mai departe...
 

Mici secrete

Imprimare E-mail
miercuri, 01 august 2018

Specialistii din make-up nu ezita sa va dezvaluie mici secrete care sa va faca sa pareti cu 10 ani mai tânara. (Oricum, or fi 5, or fi 10, depinde si de ochiul celui care priveste.) Pentru a obtine acest efect, dati stralucire tenului, „ascundeti” câteva riduri, redesenati conturul buzelor si arcuiti suficient genele si sprâncenele. Cum reusiti? Iata câteva secrete.

Citeste mai departe...
 

Sufleu cu cârnaciori afumati

Imprimare E-mail
miercuri, 01 august 2018

 400 g cârnaciori afumati, 150 g faina, 300 ml lapte, sare, piper, 4 oua, 100 g cascaval ras.

 Cârnaciorii se taie in bucatele mici si se prajesc usor. Separat, din lapte, faina si 50 g cascaval se face un sos alb. Când sosul s-a racit se adauga cârnaciorii, piperul si sarea, dupa gust. Se incorporeaza galbenusurile pe rând, iar la urma albusurile batute spuma. Se unge o forma, se presara cu faina si se toarna compozitia. Se da la cuptor. Când s-a rumenit se scoate si se serveste cald cu cascaval ras.

Citeste mai departe...
 

Spuma de capsuni cu frisca

Imprimare E-mail
miercuri, 25 iulie 2018

 1 kg capsuni, 500 g zahar, 500 g frisca.

 Se spala capsunele, se curata coditele si se dau prin storcatorul de fructe. Zeama obtinuta se amesteca bine cu zahar si se pune la foc mic sa se topeasca, dar sa nu fiarba. Se da deoparte, se lasa sa se raceasca si se amesteca cu frisca. Se serveste in cupe si se orneaza cu capsuni.

Citeste mai departe...
 

Unghii fine si delicate

Imprimare E-mail
miercuri, 25 iulie 2018

Pentru a ramane frumoase si a rezista diverselor „fite” la care sunt supuse datorita modei, unghiile au nevoie de ingrijiri speciale, de masti nutritive si de vitamine.

Citeste mai departe...
 

Crema de sunca

Imprimare E-mail
miercuri, 18 iulie 2018

 150 g sunca slaba, 150 g unt , o lingura coniac, piper, sare.

 Sunca trecuta de doua ori prin masina de tocat se freaca bine cu untul pana se omogenizeaza. Se adauga coniacul, se sareaza si se pipereaza dupa gust.

Citeste mai departe...
 

Ten stralucitor

Imprimare E-mail
miercuri, 18 iulie 2018

 Indiferent de varsta si de tipul de piele folosirea unor uleiuri esentiale ajuta la mentinerea tenului hidratat si la prevenirea aparitiei ridurilor.

Citeste mai departe...
 

Cartofi cu branza

Imprimare E-mail
miercuri, 11 iulie 2018

 1 kg cartofi, 6 oua, 200 g telemea, 100 g unt, 200 g smantana, sare, piper.

 Cartofii se fierb in coaja si cand sunt gata se curata si se taie rondele. Ouale fierte tari, se curata si se taie tot sub forma de rondele. Branza telemea se rade. Galbenusurile crude de la doua oua le frecam cu sare, adaugam unt topit, albusurile batute spuma si smantana. Se ia o forma potrivita ca marime, se unge cu unt si se asaza alternativ un strat de cartofi, un strat de rondele de ou presarate cu piper si telemea si se urmeaza asa pana se termina. Deasupra se toarna compozitia de ou cu smantana si se pune in cuptorul incins sa se gratineze. Se serveste fierbinte in vasul in care s-a preparat.

Citeste mai departe...
 

Cuburi „magice”

Imprimare E-mail
miercuri, 11 iulie 2018

Aveti impresia ca obrazul dumneavoastra pare „ofilit” sau tradeaza urme de oboseala? Va puteam sugera cateva solutii de ameliorare cu efect rapid.

Citeste mai departe...
 

Mamaliguta la cuptor

Imprimare E-mail
miercuri, 04 iulie 2018

 300 g malai, 100 g unt, 200 g branza de oi, 6 oua, sare.

 Se face o mamaliguta pripita. Se ia apoi o cratita sau o tava, se unge cu unt si se asaza alternativ trei straturi de mamaliga si doua straturi de branza si unt. Ultimul strat de mamaliga se netezeste si cu lingura inmuiata in unt se fac sase adancituri. Se pune la cuptor si cand capata o crusta usor rumenita, se scoate tava si se pune cate un ou crud in fiecare adancitura. Se presara ouale cu putina sare si se pune din nou tava in cuptor. Dupa ce albusurile s-au inchegat se scoate si se serveste imediat.

Citeste mai departe...
 

Reguli surprinzatoare

Imprimare E-mail
miercuri, 04 iulie 2018

In privinta parfumului folosit, orice femeie trebuie sa respecte o regula de bun simt, putem spune, aceea de a evita mirosurile puternice, violente. Folositi dilutii, aburi purificati, pentru ca parfumul femeilor trebuie sa fie ca o adiere.

Citeste mai departe...
 

Pasta de vinete in aspic

Imprimare E-mail
miercuri, 27 iunie 2018

 1 kg vinete, 400 g ardei grasi rosii, 200 g iaurt, 3 linguri vin, 2 catei usturoi, 2-3 linguri gelatina pudra, 3 linguri otet cu tarhon, sare.

 Se coc vinetele si ardeii, se curata usturoiul si se piseaza. Se incalzesc otetul si vinul la foc mic. Se adauga gelatina. Se amesteca continuu 2 minute, pana se dizolva gelatina. Vinetele se curata si se storc usor intr-un tifon, eliminand zeama amara. Ardeii, se curata de pielita si de seminte, se taie bucati. Vinetele, ardeii si usturoiul se fac pasta cu ajutorul mixerului, apoi se trec prin sita, pentru a inlatura semintele vinetelor. Se adauga gelatina dizolvata si iaurtul apoi sare si putin piper, dupa gust. Se amesteca bine toata compozitia si se toarna intr-un vas. Se lasa 12 ore in frigider. Inainte de a o servi, pasta de vinete se desprinde usor cu lama unui cutit rasturnand-o apoi pe un platou.

Citeste mai departe...
 

Alegeti formula adecvata

Imprimare E-mail
miercuri, 27 iunie 2018

Tenul dumneavoastra este deshidratat si ridat, are nevoie de un plus de luminozitate si stralucire? In functie de raspunsul dat in legatura cu aceste elemente, veti sti si ce fond de ten va va fi mai util.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 22 - 42 din 3106

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR sunt urmatoarele:
- 1 luna: 6,00 lei
- 2 luni: 12,00 lei
- 3 luni: 18,00 lei
- 4 luni: 24,00 lei
- 5 luni: 30,00 lei
- 6 luni: 36,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (50 euro sau 70 $, un abonament pe sase luni; 25 euro sau 35 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Creiere supraincarcate
» A evadat Napoleon din Insula Sfanta Elena?
» Cei ce nu vor sa vada
» Cod in unt cu usturoi
» Ce creme folositi?
» Pamantenii „extraterestri”
» Manastirea Turnu – Prahova
» Comori de arta
» Memoria fara varsta a aborigenilor
» Ecranul si lumina ochilor nostri
» Lumea, prin „ochiul Istanbulului”
» Cand actorii devin prea guralivi
» Horoscopul saptamanii: 19-25 noiembrie 2018
» 15 noiembrie 1969 – Doua submarine nucleare s-au ciocnit
» Tema: „TURNURI”
» Inovatii pentru o casa model
» Pestera cu prada de razboi
» Florin Gheorghita si OZN-ul din 1968
» Linte cu costita afumata
» Buze voluptoase
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9