Prima pagina arrow FEMINA CLUB 05 Jun 2023
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 2 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Pentru un ten stralucitor

Imprimare E-mail
luni, 24 mai 2021

Indiferent pentru care motiv tenul dumneavoastra arata obosit, imbatranit, cu ajutorul unor masti naturale isi poate recapata rapid stralucirea.

Citeste mai departe...
 

Macrou cu praz la cuptor

Imprimare E-mail
luni, 17 mai 2021

 4 macrouri, 4 fire de praz, 2 ardei, 100 ml ulei, 2 linguri de bu­lion, marar, busu­ioc, sare, piper.

 Prazul si ardeiul se curata si se taie rondele, apoi se inabuse cu putina apa. Se adauga bulionul, sare, piper, busuioc si marar tocate marunt. Pestele se curata si se scurge bine de apa, apoi se freaca putin cu sare si un condiment. Se face un pat de legume intr-o tava potrivita, se asaza pestele deasupra si se lasa la cuptor, la foc mic.

Citeste mai departe...
 

Masti pentru un ten luminos

Imprimare E-mail
luni, 17 mai 2021

O masca ce confera luminozitate si recomandata pentru un ten uscat poate fi preparata dintr-o lingura de smantana, o lingura de miere, o lingura de mar ras si o lingurita de ulei de migdale.

Citeste mai departe...
 

Salata greceasca

Imprimare E-mail
luni, 10 mai 2021

 O salata verde creata, o ceapa rosie taiata felii, o ceasca masline negre, 2 ardei grasi taiati felii, 2 rosii mari feliate, 1 castravete taiat rondele, o ceasca cubulete feta, 6 linguri ulei de masline, o lingurita oregano, zeama de la o lamaie, piper negru.

 Se amesteca intr-un bol salata, ceapa, maslinele, ardeii, rosiile, castravetele si feta. Separat, se amesteca uleiul cu oregano, zeama de lamaie si piper dupa gust. Sosul astfel format se pune peste legumele din bol, se amesteca bine si se serveste.

Citeste mai departe...
 

Anticearcanul potrivit

Imprimare E-mail
luni, 10 mai 2021

Specialistii afirma ca anticearcanul, utilizat corect, lumineaza privirea si chiar poate sa mascheze cu succes petele vinetii de sub ochi, aparute mai ales dupa o noapte de nesomn. Cearcanele sau pungile de sub ochi pot avea cauze diverse, fiind fie mostenite genetic, fie datorate oboselii sau deshidratarii tenului.

Citeste mai departe...
 

Friptura de miel cu sos de menta

Imprimare E-mail
joi, 29 aprilie 2021

 2 kg pulpa de miel dezosata, sare, piper, 2-3 linguri ulei.

 Pentru sos: 100 g mustar dijon, 175 g miere, 10 frunze de menta, 60 ml otet de vin, sare, piper.

 Se leaga pulpa de miel cu sfoara si se presara sare si piper. Se caleste intr-o tigaie, in ulei incins, pentru aproximativ 6-7 minute pe fiecare parte, pâna când se rumeneste bine. Intre timp  se pregateste sosul, amestecând toate ingredientele, inclusiv menta tocata marunt. Se unge bine carnea de miel cu acest sos, apoi se da pulpa la cuptor pentru o ora, la foc potrivit.

Citeste mai departe...
 

Pericolul deshidratarii

Imprimare E-mail
joi, 29 aprilie 2021

O piele cu aspect aspru si un ten cu riduri evidentiate in mod neplacut ne atentioneaza ca nu ne hidratam suficient. Pielea uscata este semnalul clar ca organismul nu poate reface cantitatea de apa necesara pentru a avea o piele catifelata.

Citeste mai departe...
 

Pui cu vinete

Imprimare E-mail
luni, 26 aprilie 2021

 1 kg pui, 100 g unt, 3 cepe, 1 ardei gras, 2 rosii, 3 vinete, verdeata, sare.

 Puiul se taie bucati, se sareaza si se prajeste in jumatate din cantitatea de unt. In untul ramas de la prajirea puiului se caleste ceapa tocata marunt si ardeii taiati julien. Se adauga rosiile taiate felii peste pui. Vinetele se curata, se taie felii si se calesc in restul de 50 g de unt. Se adauga vinetele la carne si se da vasul la cuptor pentru aproximativ 25 de minute. La sfarsit se pune verdeata tocata.

Citeste mai departe...
 

Tenul „mangaiat” de flori

Imprimare E-mail
luni, 26 aprilie 2021

In cosmetica sunt folosite multe dintre virtutile binefacatoare ale plantelor. Fitoterapia furnizeaza astfel solutii pentru frumusetea tenului. Plantele cu actiune emolienta sau cele care activeaza circulatia pot fi folosite cu succes si de dumneavoastra.

Citeste mai departe...
 

Peste la gratar in sos de iaurt

Imprimare E-mail
luni, 19 aprilie 2021

 500 g peste portionat (salau, cod, somn, somon), 1 ardei iute, o lingurita ghimbir, 2 catei usturoi, o lingurita coriandru, o lingurita sofran, lamaie, o cana iaurt, sare, piper.

 Sosul se prepara amestecand iaurtul cu 2 catei de usturoi pisati, 2-3 frunze verzi de menta tocate, o lingurita cu ulei de masline, o lingurita zeama de lamaie si piper.

 Se taie marunt ardeiul, cateii de usturoi si se amesteca bine cu o lingura cu zeama de lamaie si celelalte condimente. Pestele se pune in marinata formata si se lasa o jumatate de ora. Se pune apoi pe gratarul nu foarte incins si se frige 5 minute pe fiecare parte. Se serveste imediat, asezonat cu sos.

Citeste mai departe...
 

Masti antiimbatranire

Imprimare E-mail
luni, 19 aprilie 2021

 –O masca foarte eficienta care estompeaza ridurile, datorita elementelor antioxidante si antiinflamatoare continute de ingredientele sale este alcatuita din ulei de migdale si miere. Se omogenizeaza doua linguri de miere cu una de ulei de migdale. Se aplica masca pe fata si se lasa sa actioneze 30 de minute, dupa care se spala fata cu apa calduta.

Citeste mai departe...
 

Somon cu piure de cartofi

Imprimare E-mail
luni, 12 aprilie 2021

 1 kg de cartofi, 200 g iaurt, 4 fileuri somon, o lingura unt, 1/2 lingurita boia iute, o legatura patrunjel tocat, 5 linguri lapte, sare, piper, 4 rosii la gratar.

 Se curata cartofii, se taie cubulete si se fierb intr-o oala cu apa si sare. Fileurile de somon se ung cu 4 linguri iaurt si se condimenteaza cu sare si piper. Pestele se frige pe gratar. Se scurg cartofii, se adauga iaurtul ramas, untul, boiaua, laptele si patrunjelul tocat. Ingredientele se amesteca pana se obtine o crema. Piureul se serveste cu pestele si se poate stropi cu sosul pe care-l lasa la prajit.

Citeste mai departe...
 

Fermitatea tenului

Imprimare E-mail
luni, 12 aprilie 2021

Pentru a ne pastra pielea cat mai mult timp tanara si sanatoasa folosim diverse creme. Dar nu trebuie sa o facem la intamplare. Astfel, cea mai buna crema de zi este cea care corespunde tipului de ten si care contine vitamine si factor de protectie peste 20. Vitaminele A si B5 cresc fermitatea tenului si nivelul de hidratare. Crema nu trebuie sa fie prea grasa pentru a nu bloca porii si a nu produce alergii.

Citeste mai departe...
 

Tocanita de vitel

Imprimare E-mail
luni, 05 aprilie 2021

 1 kg carne, o lingura ulei, o ceapa, o lingurita faina, 1 paharel vin, 2-3 cesti zeama de carne, o lingura bulion, 1 catel de usturoi, sare, piper.

 Se taie carnea de vitel in bucati potrivite. Se pun intr-o cratita sa se prajeasca cu o lingura de ulei. Se adauga o ceapa taiata marunt si o lingura de faina. Când faina s-a ingalbenit, se toarna incetul cu incetul vinul si zeama de carne. Se adauga bulionul de rosii, un catel de usturoi pisat, sare si piper. Se acopera, se da la cuptor sa fiarba la foc potrivit o ora si jumatate. Mâncarea trebuie sa fie bine scazuta.

Citeste mai departe...
 

Masti utile

Imprimare E-mail
luni, 05 aprilie 2021

Daca in mod frecvent obrazul este rasfatat cu masti pentru a-i reda stralucirea, o data pe saptamâna ar trebui sa ne ocupam si de par, mai ales de cel vopsit. Parul vopsit, frumos dupa tratamentul aplicat, isi pierde din stralucire, devine uscat si casant dupa câteva spalari. Cum ar trebui ingrijit pentru a-si pastra aspectul sanatos?

Citeste mai departe...
 

Supa cu zarzavat

Imprimare E-mail
luni, 29 martie 2021

= 1 morcov, 1 patrunjel, ½ telina, 1 praz, o ceapa, ½ varza mica, 150 g mazare, o salata mica, 1/2 lingura unt, o lingurita zahar, sare, 2 litri zeama de carne.

 Se taie fin, ca taiteii, tot zarzavatul. Se amesteca totul cu mana dupa ce s-a adaugat un praf de sare si zaharul. Se pun intr-o cratita cu o jumatate lingura cu unt si se inabusa la foc potrivit. Se amesteca bine cu o lingura, ca sa nu se arda, insa incet, sa nu se sfarame. Separat se fierbe varza taiata fin. Cand zarzavatul a inceput sa se inmoaie, se toarna deasupra zeama de supa, astfel incat sa fie bine acoperit. Se adauga varza fiarta si scursa, putina mazare boabe verde si cateva frunze de salata verde. Cand totul este bine fiert, se adauga restul de supa, se lasa sa dea impreuna un clocot si se serveste.

Citeste mai departe...
 

Ten stralucitor

Imprimare E-mail
luni, 29 martie 2021

 Cu ajutorul unor masti naturale cu fructe tenul dumneavoastra isi poate recapata rapid stralucirea. In functie de tipul de ten veti folosi masti cu fructe adecvate.

Citeste mai departe...
 

Varza rosie inabusita

Imprimare E-mail
luni, 22 martie 2021

 O varza de 1 kg, o ceapa, o lingurita faina, 1 paharel vin rosu, 2 linguri ulei, sare.

 Se taie o varza rosie fideluta. Separat se prajeste o ceapa taiata marunt in ulei. Se adauga varza, se presara faina, se toarna un paharel cu vin rosu. Se potriveste de sare si se lasa sa fiarba inabusit aproximativ doua ore.

Citeste mai departe...
 

Beneficiile masajului

Imprimare E-mail
luni, 22 martie 2021

Masajul poate fi un mijloc eficient si rapid de modelare a trupului, de eliminat kilogramele in plus si de nivelare a inesteticilor „colacei”.

Citeste mai departe...
 

Spaghete cu peste oceanic

Imprimare E-mail
luni, 15 martie 2021

 1 kg peste, 400 g spaghete, un praf de ghimbir, un praf de boia iute, 2 linguri otet, ulei de masline, o lingura zahar, 1 catel de usturoi, 2 linguri arahide tocate, sare, piper, coriandru verde.

 Pestele se curata, se spala, se taie bucati. Se prepara marinata: usturoiul se zdrobeste si se omogenizeaza cu soia, boiaua, ghimbirul, 3 linguri cu ulei de masline, otetul, zaharul. Se adauga pestele, se amesteca. Se da la rece o jumatate ora. Se fierb spaghetele, se scurg. Se scot bucatile de peste, se scurge de marinata si se prajesc in ulei. Se scoate pestele si in uleiul ramas se prajesc alunele. Spaghetele se amesteca impreuna cu marinata, vinul si alunele. Se presara coriandru proaspat tocat.

Citeste mai departe...
 

Solutii simple

Imprimare E-mail
luni, 15 martie 2021

 Frumusetea sanilor, afectata de inaintarea in varsta si de traversarea diverselor situatii specifice feminine (sarcina, alaptare, menopauza, ingrasat/slabit) poate fi mentinuta cu cateva solutii simple. Procesul absolut natural prin care sanii isi pierd din elasticitate si fermitate poate fi intarziat folosind aceste solutii.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 211 - 231 din 3483

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 13,00 lei
- 2 luni: 26,00 lei
- 3 luni: 39,00 lei
- 4 luni: 52,00 lei
- 5 luni: 65,00 lei
- 6 luni: 78,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (90 euro sau 100 $, un abonament pe sase luni; 45 euro sau 50 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
WhatsApp:
0722.625.622
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Provocarea aviatica a viitorului: zborul comercial suborbital
» Cine a fost „Cocosatul de la Notre Dame”?
» Ce stia spionajul australian despre OZN-urile americane
» Supa de porumb
» Sfaturi utile
» SkyLifter – macaraua aeriana
» Manastirea Galata
» Un „surogat” pentru mireasa pierduta
» Complexul rupestru din Tipova
» Mentalul scapat de sub control
» Politically correct? (2)
» Actori care si-au scris singuri rolurile
» Horoscopul saptamanii: 29 mai – 4 iunie 2023
» 25 mai 1973 – Revolta de pe distrugatorul Velos
» Tema: „SEARA”
» Bacteriile preistorice ar putea dezvolta noi antibiotice
» Palatul de gheata al tarinei Anna
» Ce-si propune NASA privind OZN-urile
» File de cod cu ciuperci
» Masti pentru un ten catifelat
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9