Prima pagina arrow FEMINA CLUB
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 4 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Simboluri nebanuite (7)

Imprimare E-mail
marți, 13 iulie 1999

  Initiala numelui vostru este "U"? Sunteti un fericit. Anturajul va apreciaza pentru curajul cu care va apropiati de problemele cele mai spinoase.

Citeste mai departe...
 

Câte ceva despre farmacodependenta

Imprimare E-mail
marți, 22 iunie 1999

    Dr. MARIA BARI,  Medic primar Spitalul Clinic Filantropia
     
        Definirea farmacodependentei presupune mai multe notiuni:
      - dependenta psihica: nevoia de a lua un medicament periodic sau continuu pentru a simti efectele psihotrope.

Citeste mai departe...
 

Sandvis - Tort

Imprimare E-mail
luni, 21 iunie 1999

Se ia o pâine alba care se curata de coaja. Se taie apoi în trei felii ca foile de tort care se prajesc putin în unt. Prima foaie se aranjeaza într-o forma rotunda de Jena cu marginile joase în care se si serveste, apoi se unge cu o pasta de brânza presarata cu galbenus fiert, tocat marunt. Se acopera foaia a doua care se unge cu pasta de peste si se presara cu un ou fiert, tocat, si cu frunze de patrunjel verde tocat marunt. Se suprapune foaia a treia de pâine; se unge deasupra si de jur împrejur cu unt. Peste toata suprafata se presara cascaval ras sau taiat în felioare subtiri. Se introduce forma din sticla de Jena în cuptor si se lasa pâna ce brânza de la suprafata se rumeneste. Se serveste cald.

 

Pasta de sunca

Imprimare E-mail
luni, 21 iunie 1999

100 g sunca, 70-80 g unt, 1 galbenus, sare, piper. Sunca tocata se amesteca cu untul frecat spuma si cu galbenusul fiert si dat prin sita. Se adauga sare si piper dupa gust.

 

Pasta de masline

Imprimare E-mail
luni, 21 iunie 1999

100 g masline, ceapa, 100 g unt, zeama de lamâie.  Maslinele se curata de sâmburi si se trec prin masina de tocat împreuna cu putina ceapa cruda. Se freaca untul spuma, apoi se adauga pasta de masline si zeama de lamâie.

 

Vârsta dicteaza nevoia de vitamine

Imprimare E-mail
marți, 15 iunie 1999

  Indiferent de vârsta, femeile au nevoie de vitamine, esentiale pentru echilibrul psihic, dar si pentru pastrarea frumusetii. Uneori, în unele perioade, dictate fie de vârsta, fie de succesiunea anotimpurilor aportul de vitamine trebuie crescut.

Citeste mai departe...
 

Reflectii psihologice. Simboluri nebanuite

Imprimare E-mail
marți, 01 iunie 1999

Fiecare litera a numelui dumneavoastra ascunde (sau dezvaluie) ceva din adevarata personalitate. Nu ne propunem sa demonstram, daca este adevarata sau falsa aceasta idee, dar, cel putin pentru amuzament transcriem semnificatiile date literelor.

Citeste mai departe...
 

Codurile... plânsului

Imprimare E-mail
luni, 24 mai 1999

Micutul dv. plânge continuu, dar pentru ca nu stie înca sa vorbeasca nu va poate explica ce îl supara, ce îl doare? Nu va ramâne decât sa recunoasteti notele specifice fiecarei suferinte si sa actionati în consecinta, spune dr.

Citeste mai departe...
 

Intre metabolizarea medicamentelor si virsta exista surprinzatoare corelatii

Imprimare E-mail
luni, 03 mai 1999

  
     Printre factorii capabili sa modifice metabolizarea medicamentelor, si în consecinta efectele lor, vârsta este unul determinant. Datele existente indica faptul ca metabolizarea medicamentelor poate fi foarte diferita daca se administreaza la nou-nascut (prematur, nou nascut la termen sau copil mic) sau adult.

Citeste mai departe...
 

Copiii au nevoie de timp pentru a întelege

Imprimare E-mail
sâmbătă, 30 ianuarie 1999

   Baietelul dv. refuza sa împrumute prietenilor de joaca jucaria sa? Fratele si sora se cearta pe jucarii? E firesc sau nu? Iata, pe scurt, opinia psihologilor.

Citeste mai departe...
 

Dosarele frumusetii: Reguli de aur

Imprimare E-mail
sâmbătă, 23 ianuarie 1999

  Vara machiajul are reguli a caror respectare nu face decât sa va amplifice farmecul si puterea de seductie. E soare torid si sunt peste 35s C.

Citeste mai departe...
 

Simboluri nebanuite (5)

Imprimare E-mail
luni, 18 ianuarie 1999

  
     Initiala prenumelui dumneavoastra este "N"? Dispuneti de o inteligenta ascutita si de usurinta în adaptare. Întotdeauna cercetati atent schimbarile si avantajele acestora.

Citeste mai departe...
 

O întrebare din nou actuala: Creierul are un sex? (2)

Imprimare E-mail
duminică, 17 ianuarie 1999

Sa ne continuam promisa calatorie pe "traseele neuronale". Sunt multi ani de când se afirma ca barbatii sunt mai dotati pentru abstractizari matematice si au o mai buna orientare în spatiu decât femeile.

Citeste mai departe...
 

Sufleu de conopida

Imprimare E-mail
duminică, 17 ianuarie 1999

1 conopida mare, 1 ceapa, 100 g unt, 3 oua, 3 linguri brânza rasa, 1 ceasca lapte, 1 lingurita faina. Se tine conopida aproximativ 30 minute în apa cu sare apoi se fierbe, se scurge si se face pireu.

Citeste mai departe...
 

Mousse cu capsuni

Imprimare E-mail
duminică, 17 ianuarie 1999

4 pahare capsuni, 1 pahar zahar, 1 albus, ½ pahar zeama de lamâie, 1 pahar frisca nebatuta sau 2 pahare frisca batuta. Se bat cu telul capsunile împreuna cu zaharul, albusul si zeama de lamâie timp de 5 minute, sau pâna când compozitia se îngroasa putin. Aceasta se încorporeaza usor în frisca batuta si se toarna apoi într-un vas incasabil dupa care se pune la înghetat. Dupa ce desertul se întareste, se orneaza cu frisca si cu fructe, apoi se serveste la masa în acelasi vas.

 

Sufleu de cirese

Imprimare E-mail
duminică, 17 ianuarie 1999


     500 g cirese, 200 g zahar, 150 g unt, 1 pahar de vin cu pesmet, 150 ml vin negru, 3 oua întregi, 3 albusuri, 1 pachetel vanilie, 1 lingura rom. Ciresele se spala, se curata de sâmburi si se pun sa stea o ora în vinul îndulcit cu 50 g zahar, dupa care se scot si se scurg pe o sita.

Citeste mai departe...
 

Tarta cu visine

Imprimare E-mail
duminică, 17 ianuarie 1999

½ kg visine, 50 g nuci pisate, coaja de la ½ lamâie, 50 g unt, 4 oua, 100 g faina, 300 g zahar, putina sare. Se freaca spuma untul, se pun galbenusurile unul câte unul, faina, nucile pisate, sare, coaja de la lamâie, zaharul si se amesteca totul bine. La urma se adauga albusurile spuma. Se unge o tava cu unt, se presara cu pesmet si se toarna coca. Visinele fara sâmburi si bine scurse de zeama, date prin faina, se pun deasupra. Se coace la foc potrivit.

 

Sufleu de mazare

Imprimare E-mail
duminică, 17 ianuarie 1999

500-600 g mazare boabe, 150 unt, 1 lingura faina alba, 1 ceasca lapte, 150 g cascaval, 4 albusuri, sare. Mazarea se fierbe în apa cu sare, se scurge bine si se pune într-o cratita unsa cu unt. Între timp se prepara un sos alb din faina, lapte si unt, se lasa sa se raceasca, se amesteca cu albusurile batute spuma, se toarna peste mazare, se presara cu cascaval ras si se pune la cuptor la foc iute aproximativ 20 minute. Se serveste imediat.

 

O întrebare din nou actuala: Creierul are un sex?

Imprimare E-mail
duminică, 10 ianuarie 1999

  
     O experienta derulata recent într-un laborator din Paris relanseaza dezbaterea privind diferentele dintre creierul barbatilor si femeilor. De ce percep ei în mod diferit lumea? În ce punct se afla cercetarile neurologice ce exploreaza legaturile dintre creier si sex?
        
      Una dintre problemele ce îi pasioneaza pe cercetatori este legata de modul în care prelucreaza creierul informatiile spatiale.

Citeste mai departe...
 

Un remediu agreabil: râsul în hohote

Imprimare E-mail
sâmbătă, 09 ianuarie 1999

  
     Statistici demne de luat în seama releva faptul ca, în tarile dezvoltate, 8 din 10 adulti nu respira corect. Desi respiratul reprezinta unul din reflexele noastre neconditionate, o data cu trecerea anilor uitam sa respiram corect.

Citeste mai departe...
 

Reflectii psihologice. Simboluri nebanuite (2)

Imprimare E-mail
vineri, 08 ianuarie 1999

Sa ne continuam incursiunea începuta saptamâna trecuta si sa notam alte misterioase corelatii presupuse între literele numelui pe care îl purtam si trasaturile ce ne definesc personalitatea. "D"-ul dezvaluie o persoana pe care se poate conta.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 3109 - 3129 din 3136

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 7,50 lei
- 2 luni: 15,00 lei
- 3 luni: 22,50 lei
- 4 luni: 30,00 lei
- 5 luni: 37,50 lei
- 6 luni: 45,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (70 euro sau 80 $, un abonament pe sase luni; 35 euro sau 40 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Pamantul a inghitit o alta planeta
» MatthĂ€us Hetzenauer, „arma letala” a lui Hitler
» Rusia si China vor o alianta a ufologilor
» Cartofi cu smantana
» Remedii naturale
» Remedii naturale
» Cum putem vedea pe intuneric
» Castelul Eilean Donan
» Madonele negre
» Fotbalul si arheologia
» Postul si echilibrul organismului
» O satira a elitei artistice
» Oscarul norocos
» Horoscopul saptamanii: 18-24 martie 2019
» 14 martie 1883 – A murit Karl Marx
» Tema: „PRIMAVARA”
» Luna, panorama gri din zona intunecata
» Cum planuia Hitler sa ucida toti evreii din America de Nord
» „Academia spre stele”, un nou jucator important
» Varza cu carne la cuptor
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9