Prima pagina arrow FEMINA CLUB
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 9 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Mousse cu capsuni

Imprimare E-mail
duminică, 17 ianuarie 1999

4 pahare capsuni, 1 pahar zahar, 1 albus, ½ pahar zeama de lamâie, 1 pahar frisca nebatuta sau 2 pahare frisca batuta. Se bat cu telul capsunile împreuna cu zaharul, albusul si zeama de lamâie timp de 5 minute, sau pâna când compozitia se îngroasa putin. Aceasta se încorporeaza usor în frisca batuta si se toarna apoi într-un vas incasabil dupa care se pune la înghetat. Dupa ce desertul se întareste, se orneaza cu frisca si cu fructe, apoi se serveste la masa în acelasi vas.

 

Sufleu de cirese

Imprimare E-mail
duminică, 17 ianuarie 1999


     500 g cirese, 200 g zahar, 150 g unt, 1 pahar de vin cu pesmet, 150 ml vin negru, 3 oua întregi, 3 albusuri, 1 pachetel vanilie, 1 lingura rom. Ciresele se spala, se curata de sâmburi si se pun sa stea o ora în vinul îndulcit cu 50 g zahar, dupa care se scot si se scurg pe o sita.

Citeste mai departe...
 

Tarta cu visine

Imprimare E-mail
duminică, 17 ianuarie 1999

½ kg visine, 50 g nuci pisate, coaja de la ½ lamâie, 50 g unt, 4 oua, 100 g faina, 300 g zahar, putina sare. Se freaca spuma untul, se pun galbenusurile unul câte unul, faina, nucile pisate, sare, coaja de la lamâie, zaharul si se amesteca totul bine. La urma se adauga albusurile spuma. Se unge o tava cu unt, se presara cu pesmet si se toarna coca. Visinele fara sâmburi si bine scurse de zeama, date prin faina, se pun deasupra. Se coace la foc potrivit.

 

Sufleu de mazare

Imprimare E-mail
duminică, 17 ianuarie 1999

500-600 g mazare boabe, 150 unt, 1 lingura faina alba, 1 ceasca lapte, 150 g cascaval, 4 albusuri, sare. Mazarea se fierbe în apa cu sare, se scurge bine si se pune într-o cratita unsa cu unt. Între timp se prepara un sos alb din faina, lapte si unt, se lasa sa se raceasca, se amesteca cu albusurile batute spuma, se toarna peste mazare, se presara cu cascaval ras si se pune la cuptor la foc iute aproximativ 20 minute. Se serveste imediat.

 

O întrebare din nou actuala: Creierul are un sex?

Imprimare E-mail
duminică, 10 ianuarie 1999

  
     O experienta derulata recent într-un laborator din Paris relanseaza dezbaterea privind diferentele dintre creierul barbatilor si femeilor. De ce percep ei în mod diferit lumea? În ce punct se afla cercetarile neurologice ce exploreaza legaturile dintre creier si sex?
        
      Una dintre problemele ce îi pasioneaza pe cercetatori este legata de modul în care prelucreaza creierul informatiile spatiale.

Citeste mai departe...
 

Un remediu agreabil: râsul în hohote

Imprimare E-mail
sâmbătă, 09 ianuarie 1999

  
     Statistici demne de luat în seama releva faptul ca, în tarile dezvoltate, 8 din 10 adulti nu respira corect. Desi respiratul reprezinta unul din reflexele noastre neconditionate, o data cu trecerea anilor uitam sa respiram corect.

Citeste mai departe...
 

Reflectii psihologice. Simboluri nebanuite (2)

Imprimare E-mail
vineri, 08 ianuarie 1999

Sa ne continuam incursiunea începuta saptamâna trecuta si sa notam alte misterioase corelatii presupuse între literele numelui pe care îl purtam si trasaturile ce ne definesc personalitatea. "D"-ul dezvaluie o persoana pe care se poate conta.

Citeste mai departe...
 

Adevarat sau fals?

Imprimare E-mail
miercuri, 06 ianuarie 1999

  Durerile de dinti, atât de suparatoare necesita interventia medicului stomatolog. Dar, pâna ajungeti la cabinetul respectiv, iata câteva sfaturi demne de luat în seama.

Citeste mai departe...
 

Sufleu de legume variate

Imprimare E-mail
marți, 05 ianuarie 1999

1 morcov · 1 patrunjel · 1 telina mica · câteva pastai de fasole verde · 2 cartofi · câteva buchetele de conopida · 100 g unt · 1 ceasca lapte · 1 lingura faina · 100 g cascaval ras · 4 oua · sare · piper.

Citeste mai departe...
 

Cartofi noi cu brânza si smântâna

Imprimare E-mail
marți, 05 ianuarie 1999

1 kg cartofi noi · 1/4 kg brânza de vaca · 1 pahar de smântâna · 2-3 linguri unt · sare · 4 oua fierte tare. Se curata cartofii se taie si se pun în apa sarata la fiert cât sa acopere. Se fierb pâna a scazut apa, pe urma se adauga untul si se baga la cuptor sa se rumeneasca. Brânza de vaci se freaca cu smântâna, pe urma totul se varsa peste cartofii rumeniti. Cele patru oua fierte se curata, se taie în sferturi si se asaza în jurul cartofilor.

 

Budinca de carne

Imprimare E-mail
marți, 05 ianuarie 1999

600-700 g carne de tocat · 2 oua · 2 felii de pâine mai veche · 1/4 varza proaspata · 1 ceapa · 3 linguri ulei · sare · piper · verdeata.

Citeste mai departe...
 

Rosii umplute cu ficat

Imprimare E-mail
marți, 05 ianuarie 1999

6 rosii · 100 g ficat · 1 felie pâine muiata în lapte · 1 ceapa · 2 oua · 1 lingura ulei · 50 g unt · 3 linguri smântâna · sare · piper.

Citeste mai departe...
 

Tort de spuma

Imprimare E-mail
marți, 05 ianuarie 1999

7 albusuri de oua · 250 g zahar pudra · 1 ceasca de cafea rece, foarte concentrata · 120 g faina · 100 g unt · coaja de lamâie · 50 g migdale. Se bat albusurile foarte tare, se adauga usor coaja rasa de lamâie, zaharul, faina si cafeaua. Se amesteca usor si se adauga untul topit si caldut. Se unge o forma cu unt, se presara cu faina, se toarna compozitia si se coace la foc moale circa 45 minute. Se decoreaza înfigând pe suprafata lui migdalele taiate în fâsii lunguiete.

 

Scurta pledoarie pentru exercitii fizice

Imprimare E-mail
sâmbătă, 02 ianuarie 1999
&nbsp 
     Fiecare muschi are nevoie sa treaca necontenit dintr-o stare de repaus, într-una de miscare. Altfel, îsi pierde încet-încet mobilitatea si se atrofiaza.
Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 151 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 3151 - 3164 din 3164

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 7,50 lei
- 2 luni: 15,00 lei
- 3 luni: 22,50 lei
- 4 luni: 30,00 lei
- 5 luni: 37,50 lei
- 6 luni: 45,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (70 euro sau 80 $, un abonament pe sase luni; 35 euro sau 40 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Misterele unei capodopere
» David Nichols – spionul sadic al Americii
» De la paranormal la fizica experimentala
» Gogosele cu cascaval
» De sezon
» Arborele mexican, salvator de vieti
» Biserica cu Luna
» Arta de a infrunta moartea
» Cetatea din lac
» Ciuperca unghiilor
» O printesa deocheata la Sibiu
» Regizori care au debutat cu dreptul
» Horoscopul saptamanii: 24-30 iunie 2019
» 20 iunie 451 – Batalia de pe Campiile Catalaunice
» Tema: „PADURI”
» Unde sunt codurile da Vinci
» Unde sunt codurile da Vinci
» Proiectul Horizon, un plan destinat Lunii
» A fost un proiect OZN si nu doar aviatic
» Rata cu salata de cartofi
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9