|
FEMINA CLUB Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.
|
luni, 03 mai 1999 |
Printre factorii capabili sa modifice metabolizarea medicamentelor, si în consecinta efectele lor, vârsta este unul determinant. Datele existente indica faptul ca metabolizarea medicamentelor poate fi foarte diferita daca se administreaza la nou-nascut (prematur, nou nascut la termen sau copil mic) sau adult.
|
Citeste mai departe...
|
|
sâmbătă, 30 ianuarie 1999 |
Baietelul dv. refuza sa împrumute prietenilor de joaca jucaria sa? Fratele si sora se cearta pe jucarii? E firesc sau nu? Iata, pe scurt, opinia psihologilor.
|
Citeste mai departe...
|
|
sâmbătă, 23 ianuarie 1999 |
Vara machiajul are reguli a caror respectare nu face decât sa va amplifice farmecul si puterea de seductie. E soare torid si sunt peste 35s C.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 18 ianuarie 1999 |
Initiala prenumelui dumneavoastra este "N"? Dispuneti de o inteligenta ascutita si de usurinta în adaptare. Întotdeauna cercetati atent schimbarile si avantajele acestora.
|
Citeste mai departe...
|
|
duminică, 17 ianuarie 1999 |
Sa ne continuam promisa calatorie pe "traseele neuronale". Sunt multi ani de când se afirma ca barbatii sunt mai dotati pentru abstractizari matematice si au o mai buna orientare în spatiu decât femeile.
|
Citeste mai departe...
|
|
duminică, 17 ianuarie 1999 |
1 conopida mare, 1 ceapa, 100 g unt, 3 oua, 3 linguri brânza rasa, 1 ceasca lapte, 1 lingurita faina. Se tine conopida aproximativ 30 minute în apa cu sare apoi se fierbe, se scurge si se face pireu.
|
Citeste mai departe...
|
|
duminică, 17 ianuarie 1999 |
4 pahare capsuni, 1 pahar zahar, 1 albus, ½ pahar zeama de lamâie, 1 pahar frisca nebatuta sau 2 pahare frisca batuta. Se bat cu telul capsunile împreuna cu zaharul, albusul si zeama de lamâie timp de 5 minute, sau pâna când compozitia se îngroasa putin. Aceasta se încorporeaza usor în frisca batuta si se toarna apoi într-un vas incasabil dupa care se pune la înghetat. Dupa ce desertul se întareste, se orneaza cu frisca si cu fructe, apoi se serveste la masa în acelasi vas.
|
|
duminică, 17 ianuarie 1999 |
500 g cirese, 200 g zahar, 150 g unt, 1 pahar de vin cu pesmet, 150 ml vin negru, 3 oua întregi, 3 albusuri, 1 pachetel vanilie, 1 lingura rom. Ciresele se spala, se curata de sâmburi si se pun sa stea o ora în vinul îndulcit cu 50 g zahar, dupa care se scot si se scurg pe o sita.
|
Citeste mai departe...
|
|
duminică, 17 ianuarie 1999 |
½ kg visine, 50 g nuci pisate, coaja de la ½ lamâie, 50 g unt, 4 oua, 100 g faina, 300 g zahar, putina sare. Se freaca spuma untul, se pun galbenusurile unul câte unul, faina, nucile pisate, sare, coaja de la lamâie, zaharul si se amesteca totul bine. La urma se adauga albusurile spuma. Se unge o tava cu unt, se presara cu pesmet si se toarna coca. Visinele fara sâmburi si bine scurse de zeama, date prin faina, se pun deasupra. Se coace la foc potrivit.
|
|
duminică, 17 ianuarie 1999 |
500-600 g mazare boabe, 150 unt, 1 lingura faina alba, 1 ceasca lapte, 150 g cascaval, 4 albusuri, sare. Mazarea se fierbe în apa cu sare, se scurge bine si se pune într-o cratita unsa cu unt. Între timp se prepara un sos alb din faina, lapte si unt, se lasa sa se raceasca, se amesteca cu albusurile batute spuma, se toarna peste mazare, se presara cu cascaval ras si se pune la cuptor la foc iute aproximativ 20 minute. Se serveste imediat.
|
|
duminică, 10 ianuarie 1999 |
O experienta derulata recent într-un laborator din Paris relanseaza dezbaterea privind diferentele dintre creierul barbatilor si femeilor. De ce percep ei în mod diferit lumea? În ce punct se afla cercetarile neurologice ce exploreaza legaturile dintre creier si sex? Una dintre problemele ce îi pasioneaza pe cercetatori este legata de modul în care prelucreaza creierul informatiile spatiale.
|
Citeste mai departe...
|
|
sâmbătă, 09 ianuarie 1999 |
Statistici demne de luat în seama releva faptul ca, în tarile dezvoltate, 8 din 10 adulti nu respira corect. Desi respiratul reprezinta unul din reflexele noastre neconditionate, o data cu trecerea anilor uitam sa respiram corect.
|
Citeste mai departe...
|
|
vineri, 08 ianuarie 1999 |
Sa ne continuam incursiunea începuta saptamâna trecuta si sa notam alte misterioase corelatii presupuse între literele numelui pe care îl purtam si trasaturile ce ne definesc personalitatea. "D"-ul dezvaluie o persoana pe care se poate conta.
|
Citeste mai departe...
|
|
miercuri, 06 ianuarie 1999 |
Durerile de dinti, atât de suparatoare necesita interventia medicului stomatolog. Dar, pâna ajungeti la cabinetul respectiv, iata câteva sfaturi demne de luat în seama.
|
Citeste mai departe...
|
|
marți, 05 ianuarie 1999 |
1 morcov · 1 patrunjel · 1 telina mica · câteva pastai de fasole verde · 2 cartofi · câteva buchetele de conopida · 100 g unt · 1 ceasca lapte · 1 lingura faina · 100 g cascaval ras · 4 oua · sare · piper.
|
Citeste mai departe...
|
|
marți, 05 ianuarie 1999 |
1 kg cartofi noi · 1/4 kg brânza de vaca · 1 pahar de smântâna · 2-3 linguri unt · sare · 4 oua fierte tare. Se curata cartofii se taie si se pun în apa sarata la fiert cât sa acopere. Se fierb pâna a scazut apa, pe urma se adauga untul si se baga la cuptor sa se rumeneasca. Brânza de vaci se freaca cu smântâna, pe urma totul se varsa peste cartofii rumeniti. Cele patru oua fierte se curata, se taie în sferturi si se asaza în jurul cartofilor.
|
|
marți, 05 ianuarie 1999 |
600-700 g carne de tocat · 2 oua · 2 felii de pâine mai veche · 1/4 varza proaspata · 1 ceapa · 3 linguri ulei · sare · piper · verdeata.
|
Citeste mai departe...
|
|
marți, 05 ianuarie 1999 |
6 rosii · 100 g ficat · 1 felie pâine muiata în lapte · 1 ceapa · 2 oua · 1 lingura ulei · 50 g unt · 3 linguri smântâna · sare · piper.
|
Citeste mai departe...
|
|
marți, 05 ianuarie 1999 |
7 albusuri de oua · 250 g zahar pudra · 1 ceasca de cafea rece, foarte concentrata · 120 g faina · 100 g unt · coaja de lamâie · 50 g migdale. Se bat albusurile foarte tare, se adauga usor coaja rasa de lamâie, zaharul, faina si cafeaua. Se amesteca usor si se adauga untul topit si caldut. Se unge o forma cu unt, se presara cu faina, se toarna compozitia si se coace la foc moale circa 45 minute. Se decoreaza înfigând pe suprafata lui migdalele taiate în fâsii lunguiete.
|
|
sâmbătă, 02 ianuarie 1999 |
 
Fiecare muschi are nevoie sa treaca necontenit dintr-o stare de repaus, într-una de miscare. Altfel, îsi pierde încet-încet mobilitatea si se atrofiaza.
|
Citeste mai departe...
|
|
| << Start < Inapoi 161 162 163 164 165 Inainte > Sfarsit >>
| Rezultate 3445 - 3464 din 3464 |
|
Cauta in arhiva magazin.ro |
|
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN |
Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.
Nu ezitati sa va abonati!
Abonamentul se poate face direct la redactie prin: - expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos; - plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838): 1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac 2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R. - la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).
PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele: - 1 luna: 13,00 lei - 2 luni: 26,00 lei - 3 luni: 39,00 lei - 4 luni: 52,00 lei - 5 luni: 65,00 lei - 6 luni: 78,00 lei
Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (90 euro sau 100 $, un abonament pe sase luni; 45 euro sau 50 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.
CONTACT Telefon: 0722. 625. 622 021. 317. 89. 65 WhatsApp: 0722.625.622 Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.
|
Aboneaza-te la newsletter |
|
Cele mai populare articole... |
|
|