Prima pagina arrow FEMINA CLUB 27 Nov 2022
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 2 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Bors de verdeata

Imprimare E-mail
luni, 11 iulie 2022

 3-6 legaturi loboda rosie, 3-4 fire ceapa verde, leustean, marar si patrunjel verde, orez, 1 ou, 200 g smantana, sare, 1 litru apa, 1 litru bors proaspat.

 Se pune in oala apa sa fiarba. Zarzavatul spalat bine, ceapa tocata marunt, cu tot cu codite si orezul spalat se pun in oala. Cand sunt fierte, se adauga loboda si verdeata spalate si tocate. Se pune borsul fiert separat, se bate oul cu smantana, se toarna in bors si se mai fierbe cateva minute.

Citeste mai departe...
 

Frumusetea feminina, de neimaginat fara bijuterii

Imprimare E-mail
luni, 11 iulie 2022

 „Ce ar fi femeia in picturile lui Lucas Cranach, fara silueta sa sinuoasa, parul bogat, tinutele cu decolteuri savante si bijuterii mult uvrajate”, noteaza criticul de arta Laurent Salome.

Citeste mai departe...
 

Bulz cu ochiuri

Imprimare E-mail
luni, 27 iunie 2022

 500 g malai, 400 g branza de burduf, 50 g unt, 150 g smantana, sare, 5 oua.

 Dupa ce s-a facut mamaliga, se ia din ea cate un polonic mic in care se face la mijloc un orificiu unde se pune branza. Se fac bulzuri, se asaza intr-o tava, se pune deasupra untul si se dau la cuptor pentru a se rumeni. Se servesc cu smantana deasupra si cu cate un ou ochi.

Citeste mai departe...
 

Relaxare imediata

Imprimare E-mail
luni, 27 iunie 2022

Va sugeram cateva exercitii fizice foarte simple, care nu necesita mult timp si se pot practica fara materiale ajutatoare sofisticate. Ele asigura o relaxare imediata.

Citeste mai departe...
 

Bors de cartofi noi

Imprimare E-mail
luni, 20 iunie 2022

 500 g cartofi, 1 morcov, 1 patrunjel, o ceapa, leustean, marar, 1/2 lingurita boia, 200 g smantana, 2 linguri ulei.

 Cartofii se spala si se pun la fiert, cu tot cu coaja. Legumele se curata, se spala, se taie cubulete, se pun la fiert in apa fierbinte, se adauga ceapa taiata marunt. Cand legumele sunt fierte, se adauga cartofii curatati de coaja si taiati sferturi. Se lasa sa mai fiarba la foc mic. Cand sunt gata, se adauga leusteanul si mararul, taiate marunt. Se acreste dupa gust. La masa, se serveste cu smantana.

Citeste mai departe...
 

Coafuri impecabile

Imprimare E-mail
luni, 20 iunie 2022

 O cascada de bucle blonde, care ascund cateva mese pastel, incadreaza o figura prelunga, delicata. Varfurile ondulate permit un joc al lungimii parului.

Citeste mai departe...
 

Ficatei de pasare in sos

Imprimare E-mail
mari, 14 iunie 2022

 Ficatei de pasare, suc de lamaie, ulei, pesmet, 2 catei de usturoi, patrunjel verde, paste fainoase.

 Se prajesc ficateii in ulei, fara sare. Cand s-au rumenit, se scot pe o farfurie. Se prepara un sos din ulei, suc de lamaie, putin pesmet fin, usturoi zdrobit, apa sau supa, se bate bine cu telul. Se pune intr-o cratita si se fierbe pana se leaga. In acest sos se pun ficateii si patrunjel verde tocat. Se lasa sa fiarba putin, se amesteca continuu.

Citeste mai departe...
 

Tenul si vitaminele

Imprimare E-mail
mari, 14 iunie 2022

Ingrijirea atenta a pielii implica si asigurarea acelor vitamine care contribuie la menti-nerea calitatilor sale.

 – Vitamina A este esentiala pentru sanatatea si frumusetea pielii. La nivel topic puteti folosi retinolul – un derivat al vitaminei A – combatand astfel acneea, ridurile fine sau hiperpigmentarea. Retinolul trebuie utilizat cu precautie, cu cantitati mici pentru a nu irita tenurile sensibile.

Citeste mai departe...
 

Stiuca rasol

Imprimare E-mail
luni, 06 iunie 2022

 1,5 kg stiuca, zarzavat de supa, 3 foi de dafin, 50 ml ulei, o lamaie, o ceasca vin alb, patrunjel verde, sare, piper.

 Pestele se curata, se spala si se sareaza. Se pune la fiert zarzavatul cu 1 litru de apa si mirodeniile. Cand este gata, se toarna vinul si uleiul, se pune pestele si se da din nou la fiert pentru 15-20 minute. Daca rasolul se serveste cald, se scoate imediat din zeama cand este gata si se serveste pe un platou cu zarzavat presarat cu patrunjel verde si stropit cu zeama de lamaie. Daca rasolul se serveste rece, se adauga maioneza.

Citeste mai departe...
 

Stil rafinat

Imprimare E-mail
luni, 06 iunie 2022

Cum ne imbracam cand este foarte cald si dorim sa ne pastram o stare de confort? In aceasta vara privilegiate sunt rochiile ample si fustele generoase, largi, cu talie inalta, care lasa organismul sa respire.

Citeste mai departe...
 

Paste cu busuioc

Imprimare E-mail
luni, 30 mai 2022

 1 pachet spaghetti, branza feta, 3-4 rosii, 150 g masline, 1 castravete verde, busuioc, piper, sare, ulei de masline.

 Se pun pastele la fiert in apa cu sare si putin ulei. Intre timp se taie cubulete branza, rosiile, iar castravetele verde rondele subtiri. Cand au fiert pastele, se scurg, se clatesc, se amesteca bine cu o lingura de ulei de masline, apoi cu toate celelalte ingrediente. Se orneaza cu masline si se presara deasupra busuioc tocat fin.

Citeste mai departe...
 

Hidratare corecta

Imprimare E-mail
luni, 30 mai 2022

Primavara se impun unele ingrijri speciale menite sa repuna organismul in forma maxima. In primul rand este vorba despre o hidratare corecta.

Citeste mai departe...
 

Pui cu vinete

Imprimare E-mail
luni, 23 mai 2022

 1 pui, 100 g unt, 3 cepe, 2 ardei grasi, 3 rosii, 2 vinete potrivite, o legatura verdeata, sare.

 Puiul se taie bucati, se sareaza si se caleste in 50 g unt. In untul ramas de la pui se caleste ceapa tocata marunt si ardeii taiati julien. Se stinge cu rosiile taiate felii si se toarna peste bucatile de carne. Vinetele se curata, se taie felii, se calesc in restul de unt, se scurg bine, se adauga la carne si se da vasul la cuptor timp de 25 minute. La sfarsit se pune si verdeata tocata.

Citeste mai departe...
 

Siesta si... memoria

Imprimare E-mail
luni, 23 mai 2022

 Nu exista dubii privind binefacerile siestei: ne trezim odihniti, cu o mai buna concentrare si memorizarea mai buna a informatiilor.

Citeste mai departe...
 

Chiftele cu ton in crusta de seminte

Imprimare E-mail
luni, 16 mai 2022

 250 g ton maruntit, 2 oua, 2 cartofi, 2 morcovi, 3 catei de usturoi, patrunjel si marar verde, 2 linguri gris, zeama de la jumatate de limeta, seminte de in si susan.

 Legumele se curata, se spala si se dau prin razatoarea mica. Intr-un bol se pune tonul, legumele razuite, verdeata tocata marunt, ouale, zeama de la limeta si se amesteca totul bine. Se adauga si grisul, omogenizand bine compozitia. Cu mainile usor umede se ia cate putin din compozitie si se formeaza chiftele, care se dau prin semintele de in si susan. Se pun bilutele obtinute intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor pentru de aproximativ 45 minute.

Citeste mai departe...
 

„Secretele” rujurilor

Imprimare E-mail
luni, 16 mai 2022

Pentru a fi netede si catifelate, buzele se ingrijesc la fel de atent ca tenul. In acest sens, exfolierea si hidratarea sunt foarte importante. La fel de importante sunt si „secretele” privind folosirea rujurilor.

Citeste mai departe...
 

Peste oceanic cu vinete

Imprimare E-mail
luni, 09 mai 2022

 1 kg peste oceanic, 3 vinete, 500 g rosii, 150 ml ulei, 1/2 pahar lapte, o lingura faina, 3 linguri unt, 2 oua, sare, usturoi, cimbru.

 Vinetele se curata, se portioneaza, se sareaza si dupa 30 de minute se spala si se storc. Se dau prin faina, se prajesc in ulei si se asaza una langa alta intr-o tava unsa cu unt. Separat, se curata rosiile, se zdrobesc, se soteaza in ulei cu cimbru si usturoi tocat si apoi se strecoara. Se face un sos alb care se amesteca bine cu 2 oua crude si cu sare. Pestele se curata, se spala, se taie felii si se fierbe cateva minute in putina apa si sare. Se asaza totul in tava cu vinete, deasupra turnandu-se sosul alb si apoi se da totul la cuptor, la foc potrivit, 30 de minute.

Citeste mai departe...
 

Masti parfumate

Imprimare E-mail
luni, 09 mai 2022

 Parfumatele capsuni, prin continutul de alfahidroxiacizi ajuta la o exfoliere perfecta a pielii, tonificand-o in acelasi timp. Mastile si lotiunile pe baza de capsuni favorizeaza indepartarea celulelor moarte de la suprafata epidermei, previn imbatranirea ei prematura, reducand cearcanele si pungile de sub ochi si redand pielii prospetimea si stralucirea.

Citeste mai departe...
 

Conopida gratinata

Imprimare E-mail
luni, 02 mai 2022

 1 kg conopida, 200 g kaizer, 50 g cascaval ras, 200 g smantana, sare, piper.

 Conopida se desface buchetele mici, se pune la fiert in apa cu sare si se lasa 10 minute. Intr-un vas se pune conopida bine scursa de apa si se asaza felii de kaizer printre ea. Se toarna sman-tana, se presara cascaval, piper si se lasa la cuptor pentru 30 de minute.

Citeste mai departe...
 

Buze seducatoare

Imprimare E-mail
luni, 02 mai 2022

Care sa fie oare pasii corecti ai ritualului unor buze seducatoare? Specialistii domeniului ne ghideaza.

 – In primul rand, pentru a avea buze frumoase, se impune hidratarea lor de-a lungul zilei, ori de cate ori este nevoie, in orice anotimp. Cand aplicati crema hidratanta, masati gura pentru a activa microcirculatia sangvina si a intari colturile gurii, care au tendinta de a se lasa.


Citeste mai departe...
 

Miel la cuptor cu bere

Imprimare E-mail
miercuri, 20 aprilie 2022

 400 ml bere, o pulpa de miel, 6 fire de usturoi verde, patrunjel verde, marar verde, boia de ardei dulce, sare, piper.

 Se curata usturoiul si se taie rondele. Se pune in tava in care urmeaza sa se coaca friptura, impreuna cu verdeata tocata. Se portioneaza pulpa de miel, se presara cu sare, piper si boia dulce. Se pune pe patul de usturoi si se toarna berea. Se acopera tava cu folie de staniol si se coace 90 minute la foc moderat. Se indeparteaza folia si se mai coace 30 minute.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 43 - 63 din 3429

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 13,00 lei
- 2 luni: 26,00 lei
- 3 luni: 39,00 lei
- 4 luni: 52,00 lei
- 5 luni: 65,00 lei
- 6 luni: 78,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (90 euro sau 100 $, un abonament pe sase luni; 45 euro sau 50 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
WhatsApp:
0722.625.622
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Meandrele calendarului
» Maria Budberg – o „Mata Hari” a Rusiei
» Incoerenta OZN la nivelurile inalte
» Incoerenta OZN la nivelurile inalte
» Sufleu de peste
» Aliat pretios
» Drona care aduce ploaia
» Templul lui Apollo din Bassae
» Un univers captiv
» Intelepciunea umana – perenitate in fragilitate
» Noul sezon al gripei si racelii
» Cel mai longeviv cvartet de coarde
» Cele mai bune filme cu submarine
» Horoscopul saptamanii: 21-27 noiembrie 2022
» 17 noiembrie 1887 – S-a nascut feldmaresalul britanic Montgomery
» Tema: „MUZELE”
» In labirintul somnului
» George al V-lea – unicul rege eutanasiat
» OZN-uri la Kiev
» Clatite cu legume
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9