|
FEMINA CLUB Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.
|
luni, 24 octombrie 2022 |
4-5 cartofi mari, 100 g friptura sau mezeluri, 3-4 cepe verzi, 4-5 oua, 100 g branza, piper, oregano. Cartofii se curata de coaja, se spala, se dau pe razatoare si se condimenteaza. In acelasi castron se pun carnea taiata cubulete, branza rasa, ceapa taiata julien, piperul si oregano. Se sparg ouale si se pun peste ingredientele de mai sus. Se amesteca bine. Se unge o tava de copt cu unt, se toarna compozitia obtinuta in ea si se da la cuptorul incalzit, la foc mic. Se lasa 35-40 de minute.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 24 octombrie 2022 |
O mina deosebita veti avea intreaga zi daca va treziti cu zambetul pe fata. Daca „v-a sunat ceasul” desteptarea, nu sariti imediat din pat. Acordati-va cateva minute pentru a accelera circulatia sangvina. O puteti face pedaland in aer cateva minute. Apoi, aerul proaspat inspirat, cand deschideti fereastra, va ajuta sa va limpeziti gandurile si sa va definitivati programul zilei.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 24 octombrie 2022 |
Rechinul-balena este cel mai mare animal marin cunoscut in prezent, cu o talie medie de pana la 14 metri, insa poate ajunge si la 20 de metri, gura are largimea de aproximativ 1,5 metri, iar greutatea poate depasi 19 tone!
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 17 octombrie 2022 |
O legatura praz, o ceasca lapte, o lingura unt, o ceasca smantana, o lingura branza. Se curata prazul, se taie bucati si se pune la fiert cu apa clocotita, schimband apa de 2 ori. Se scurge bine si se inabusa cu putin lapte, 10-15 minute. Se pune sare. Se unge cu unt o forma rezistenta la foc, se pune prazul si se toarna deasupra o ceasca de smantana. Se presara branza rasa, se da un sfert de ora la cuptor.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 17 octombrie 2022 |
Pe buna dreptate peste 60% dintre femei sunt ingrijorate de caderea parului. Daca este normal sa ne cada zilnic intre 50 si 150 de fire de par, atunci cand numarul acestora e mult mai mare e firesc sa identificam cauza.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 10 octombrie 2022 |
5 vinete, 2 cepe, 2 ardei grasi, 5 rosii, usturoi, o legatura patrunjel, sare, piper, ulei de masline. Se spala bine toate legumele, apoi se curata vinetele de coaja, avand grija sa lasam o parte curatata si una nu. Dupa aceea, le taiem rondele si le prajim intr-o tigaie cu ulei de masline incins. Dupa ce s-au patruns putin, le lasam la scurs pe un prosop absorbant de bucatarie. Intr-un vas asezam un rand de rondele de vinete iar in mijlocul fiecareia punem cate un catel de usturoi. Separat, calim ceapa si ardeiul tocate marunt, dam rosiile pe razatoare, le adaugam peste acestea si le tinem pe foc pana se face un sos. Peste rondelele de vinete punem o parte din sos, iar daca mai raman rondele, mai punem un rand peste care mai adaugam usturoi si sos de rosii, pana cand acestea se termina. Lasam mancarea la cuptor pana cand se rumeneste. Se presara patrunjel tocat fin.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 10 octombrie 2022 |
Pentru ca aspectul mainilor va tradeaza varsta, la fel cu obrazul, acordati-le atentia cuvenita. Iata cateva sfaturi utile sugerate de specialisti.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 03 octombrie 2022 |
750 g carne porc, 100 ml ulei, 3 cepe, 1 morcov mare, o telina, 2 linguri faina, 50 g bulion de rosii, o lamaie, 5 catei usturoi, 100 ml vin, sare. Carnea de porc se taie bucati, se sareaza si se prajeste in 50 ml ulei. In uleiul ramas se caleste faina, se adauga morcovii si telina date pe razatoare si ceapa tocata marunt. Se stinge cu bulion dizolvat in apa, se lasa sa fiarba aproximativ 30 minute, se paseaza si apoi se toarna peste carne. Se adauga zeama de lamaie, vinul si mujdeiul de usturoi. Se potriveste de sare si se mai fierbe 15-20 minute.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 03 octombrie 2022 |
Celebra coafura bob se preteaza la metamorfoze surprinzatoare, de la o alura „cuminte” la un look mai mult decat avangardist. Cu aceeasi tunsoare – bob – puteti alege patru stiluri diferite.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 26 septembrie 2022 |
4 dovlecei medii, 4 linguri ulei, o lingura unt, 8 linguri faina, 300 ml lapte, 60 g cascaval, 3 felii sunca, 2 oua, 120 g smantana, marar verde, sare, piper. Dovleceii se spala, se decojesc si se scobesc de miez. Cascavalul se rade si sunca se taie cubulete. Intr-o tigaie incinsa cu 2 linguri ulei, se caleste miezul de la dovlecei si se adauga 2 linguri apa. Laptele il incalzim, adaugam faina cernuta, untul topit si se amesteca bine cu telul pentru a nu face cocoloase, lasandu-l sa fiarba 15 minute la foc potrivit. Se lasa sosul sa se raceasca si apoi se adauga sunca, ouale, miezul de dovlecei, jumatate din cantitatea de cascaval ras, sare, piper si mararul tocat marunt. Se amesteca pana obtinem o pasta cu care umplem dovleceii. Intr-o tava unsa cu ulei asezam dovleceii si deasupra presaram restul de cascaval ras. Se coace 15 minute la foc mediu. Se lasa sa se raceasca si se serveste cu smantana deasupra.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 26 septembrie 2022 |
Pentru a avea buze netede si catifelate trebuie sa le ingrijim la fel de atent ca tenul. In acest sens, exfolierea si hidratarea sunt importante. Dar, la fel de importante sunt si „secretele” privind rujurile folosite.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 19 septembrie 2022 |
1 crap de 2 kg, 5-6 cepe, 1 pahar ulei, 2-3 rosii, 2-3 ardei grasi, 250 ml vin, patrunjel verde, piper, sare. Se curata pestele, se spala si se taie bucati. Se unge cu zeama de lamaie, se potriveste de sare si piper. Se taie felii ardeii si ceapa. Rosiile se curata de pielite si se taie felii. Se spala si se taie marunt patrunjelul verde. Lamaile se curata de coaja si se taie felii. Intr-o tava se pune ulei, se asaza ceapa, ardeii, rosiile, patrunjelul verde. Ceapa se poate rumeni inainte. Peste legume se asaza pestele, se toarna vinul. Se da la cuptor la foc domol pentru 30 de minute, se unge cu sos pe deasupra, din cand in cand.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 19 septembrie 2022 |
O postura frumoasa, dreapta, eleganta, presupune si cateva exercitii de gimnastica facute zilnic, timp de 10 minute. Aceste exercitii permit instalarea unei distante mai mari intre bazin si cap, spune dr. Bernadette De Gasquet (Franta), ceea ce asigura postura ideala. Altfel, asistam la tasarea discurilor intervertebrale, la apropierea vertebrelor, cu consecinte asupra sanatatii.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 12 septembrie 2022 |
800 g muschi de vitel, 3-4 catei usturoi, marar verde, 1 castravete murat, slanina, piper, nucsoara, sare, 1 pahar vin alb, 2-3 linguri faina. Daca muschiul este prea mare in grosime se taie in doua, dar sa ramana unite cele doua jumatati. Se cresteaza, iar in aceste crestaturi se pun bucatele mici de slanina si usturoiul taiat feliute. Castravetele se taie felii si se asaza peste muschi, impreuna cu mararul taiat fin. Se condimenteza si apoi se ruleaza carnea. Se leaga bine cu ata alba si se prajeste pe toate partile. Dupa ce s-a prajit, se pune la fiert si se adauga vinul. Cand este gata se scoate carnea pe platou, iar in vin se face sos din faina.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 12 septembrie 2022 |
Cat se poate de suparatoare, acneea agreseaza mai ales obrazul si pielea adolescentelor si femeilor tinere. Pentru a gasi solutii certe de tratament cercetatorii si-au concentrat atentia asupra produselor apicole care au un rol deosebit in hranirea, hidratarea si ameliorarea sanatatii pielii.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 05 septembrie 2022 |
1 kg dovlecei, 100 ml ulei, 4 cepe, 500 g rosii, 2 lingurite faina, o legatura verdeata, sare, piper. Se curata dovleceii, se sareaza si se taie in bucati dupa care se lasa sa se scurga circa 15 minute. Sosul se prepara din cepe si rosii taiate si inabusite in ulei, faina, sare si piper. Dovleceii se prajesc in ulei si apoi se pun sa fiarba impreuna cu sosul circa 20 minute. La sfarsit se adauga verdeata taiata fin.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 05 septembrie 2022 |
Caldura excesiva a verii accentueaza disconfortul picioarelor obosite si „grele” de care se plang peste 40% dintre femei. De cele mai multe ori cauza o reprezinta o insuficienta venoasa. Specialistii spun ca in afara de hormonii implicati si ei in aceasta suferinta mai intervin si alti factori: varsta, excesul ponderal, statul prelungit pe scaun, consumul de alcool, fumatul.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 29 august 2022 |
1,5 kg de rosii, 3 morcovi, 2 cepe, o telina mica, o lingurita zahar, ulei, sare, piper, o legatura patrunjel verde, 100 g orez, 1 ardei gras, 250 g branza telemea. Rosiile se pun cateva secunde in apa clocotita, apoi se scot si se curata de pielita, se dau pe razatoare sau se paseaza cu un robot de bucatarie. Ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste la foc mic in putin ulei. Se adauga morcovii si telina tocate cubulete. Se mai calesc putin si se adauga un litru apa. Se lasa la fiert 10 minute. Se adauga apoi rosiile pregatite mai devreme si ardeiul tocat marunt. Se sareaza si se lasa la fiert 30-40 de minute, la foc mic. Se mai pune putina apa, daca este nevoie. Se adauga orezul fiert separat in putina apa. Se da un clocot, se pipereaza si se potriveste de sare. Se serveste rece, cu patrunjel tocat deasupra, cu cubulete de branza telemea si paine prajita.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 29 august 2022 |
Efectuand aceste exercitii, dupa trei saptamani veti constata ca pielea este mai tonifiata si conturul bratelor este frumos reliefat. Asigurarile apartin antrenoarei Jeanna Dufraisse, specialista in fitness din Franta.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 22 august 2022 |
4 pulpe pui, o lingura unt, sare, 2 catei usturoi, o lingurita rasa boia de ardei dulce, 2 linguri vin sau otet de mere diluat, 2 linguri ulei, sare. Se pune intr-o cratita uleiul la incins, se adauga usturoiul pisat, pulpele si apa, apoi se presara sare. Se lasa sa se rumeneasca inabusit, cu capac, la foc domol. Se intorc pulpele pe toate partile sa se rumeneasca uniform, dar sa nu se prinda de cratita. Cand a scazut apa, se adauga boiaua, vinul si untul peste pulpe si se da la cuptor. Se servesc cu sosul lasat.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 22 august 2022 |
Continutul de alfahidroxiacizi al capsunilor ajuta la hranirea si tonifierea pielii. In acelasi timp efectul lor este mult mai amplu: mastile si lotiunile pe baza de capsuni favorizeaza indepartarea celulelor moarte de la suprafata epidermei, previn imbatranirea prematura, reduc cearcanele, pungile de sub ochi si redau pielii stralucire si prospetime.
|
Citeste mai departe...
|
|
| << Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>
| Rezultate 43 - 63 din 3462 |
|
Cauta in arhiva magazin.ro |
|
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN |
Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.
Nu ezitati sa va abonati!
Abonamentul se poate face direct la redactie prin: - expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos; - plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838): 1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac 2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R. - la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).
PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele: - 1 luna: 13,00 lei - 2 luni: 26,00 lei - 3 luni: 39,00 lei - 4 luni: 52,00 lei - 5 luni: 65,00 lei - 6 luni: 78,00 lei
Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (90 euro sau 100 $, un abonament pe sase luni; 45 euro sau 50 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.
CONTACT Telefon: 0722. 625. 622 021. 317. 89. 65 WhatsApp: 0722.625.622 Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.
|
Aboneaza-te la newsletter |
|
Cele mai populare articole... |
|
|