|
FEMINA CLUB Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.
|
vineri, 12 august 2022 |
Când ne gândim la înaintarea în vârsta adesea vizualizam un obraz brazdat de riduri. Totusi, un ten matur poate arata minunat daca nu ignoram câteva reguli esentiale.
|
Citeste mai departe...
|
|
vineri, 12 august 2022 |
O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci, 50 g unt, 1/2 pahar vin alb, o lingurita faina, 2 galbenusuri, 3 linguri smântâna, zeama de lamâie, patrunjel verde. Se curata stiuca si se pune într-o cratita cu ceapa si morcovul taiate felii, sare, piper, ciupercile, untul si vinul alb. Se fierbe 15 minute acoperit la foc potrivit. Se scot pestele si ciupercile, iar zeama se strecoara si se lasa sa mai scada, apoi se adauga faina, galbenusurile, smântâna si zeama de lamâie dupa gust. Se bate bine pe foc apoi se trece sosul prin sita peste stiuca si ciuperci. Se presara putin patrunjel verde.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 08 august 2022 |
Cu câteva masti naturale, folosite în functie de tipul de ten, puteti estompa urmele vârstei si readuce tineretea tenului dumneavoastra.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 08 august 2022 |
1 kg varza, 500 g carne de porc, o ceapa, bulion de rosii, marar verde, 200 g smântâna. Se spala carnea, se taie bucati. Se opareste varza, se scoate si se lasa la racit, apoi se taie fideluta. Intr-o tava se pune un rând de varza taiata, se adauga ceapa taiata solzisori, apoi câteva bucati de carne, se pune putin bulion si se repeta straturile, ultimul fiind de varza. Se acopera compozitia cu bulion, marar taiat fin, ulei, putina apa si se da la cuptor. Când este gata se serveste cu smântâna.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 01 august 2022 |
Soarele arzator al verii actioneaza nefavorabil în special în cazul tenului sensibil si al celui uscat. In afara cremelor folosite în mod curent nu neglijati compresele si mastile cu actiune emolienta sau care activeaza circulatia sangvina faciala.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 01 august 2022 |
1 morcov, 1 patrunjel (radacina), 2 ardei grasi, o ceapa, o legatura patrunjel, 2 rosii, 2 linguri orez, 10 pastai fasole, 3 foi varza, o telina mica, 100 g cascaval, 1 ou, smântâna, unt sau ulei. Se curata legumele, se spala. Morcovul, patrunjelul si telina se dau prin razatoare. Intr-o oala se pune ulei, se lasa sa se înfierbânte, se adauga zarzavatul ras sa se caleasca usor la foc mic. Ceapa se toaca, ardeii se taie cubulete si se adauga peste zarzavatul din oala. Se pune apa si când începe sa fiarba adaugam si frunzele de varza întregi. Rosiile oparite se curata de pielita si se taie marunt. Se pune orezul spalat si se lasa sa fiarba. Când toate sunt bine fierte, se scoate frunza de varza, se pune patrunjelul tocat, se mai lasa sa dea un clocot. Dupa aceea se bate un ou cu smântâna, apoi se adauga în oala si se amesteca. Se lasa sa mai dea câteva clocote si se opreste focul. Când se serveste, se presara deasupra cascaval ras.
|
Citeste mai departe...
|
|
mari, 26 iulie 2022 |
5 dovlecei mijlocii, 200 g cascaval ras, 4 rosii, ulei, sare, marar verde, unt, smantana. Se curata dovleceii de coaja, se taie rondele. Se prajesc in ulei incins pe ambele parti, intorcandu-i mereu. Se ia un vas de sticla incasabil sau o cratita si se asaza un rand de dovlecei prajiti, un rand de cascaval, un rand de felii de rosii si tot asa pana se termina cu un rand de dovlecei deasupra, peste care se pun cascaval si verdeata. Se adauga bucatele de unt si smantana. Se dau pentru aproximativ 15 minute la cuptor.
|
Citeste mai departe...
|
|
mari, 26 iulie 2022 |
Cu certitudine, cu aceasta serie de exercitii bine tintite, facute zilnic sau o data la doua zile veti fi perfecta in costumul de baie in aceasta vara.
|
Citeste mai departe...
|
|
mari, 19 iulie 2022 |
1 kg salau, 3 cepe, 500 g ciuperci, marar verde, patrunjel verde, 1 pahar vin, sare, piper, ulei, o lamaie. Se curata pestele si se taie bucati apoi se condimenteaza cu sare si piper. Ciupercile se spala, se taie felii si se fierb inabusit cu ulei, sare, piper, pana scade apa ce o lasa. Intr-o tava punem ciupercile dupa ce le-am amestecat cu patrunjel si marar tocat marunt, asezam deasupra bucatile de peste si turnam un pahar cu vin. Tava se da la cuptor sa fiarba pana ce pestele este moale. Se lasa sa se rumeneasca putin si se serveste cu felii de lamaie.
|
Citeste mai departe...
|
|
mari, 19 iulie 2022 |
Cu trecerea anilor, frumusetea gurii va tradeaza. Chiar daca ati avut sau nu gura la fel de frumoasa ca Monica Bellucci, de exemplu, de-a lungul timpului buzele se subtiaza. Rujul pe buze foarte subtiri creeaza o mina hilara. Ce-i de facut?
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 11 iulie 2022 |
500 ml lapte, 200 g gris, 3-4 linguri zahar, o lingura unt, pesmet, vanilie, coaja de lamaie, scortisoara, fructe din compot fara samburi. Se pune grisul cu laptele sa fiarba cu zahar, vanilie si coaja de lamaie rasa, amestecandu-se mereu sa nu se prinda si se fierbe pana se ingroasa. Se amesteca apoi cu fructele si se rastoarna pe un platou. Se rumenesc in unt sau ulei 3-4 linguri cu pesmet, se amesteca fara sa se arda. Se da deoparte, se pune zahar si scortisoara, se amesteca, se toarna peste gris. Cine doreste serveste si cu frisca.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 11 iulie 2022 |
In sezonul cald devine de mare actualitate preocuparea privind protejarea pielii de razele ultraviolete ale soarelui. Prevenim astfel imbatranirea precoce si diminuam riscul de cancer al pielii.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 11 iulie 2022 |
3-6 legaturi loboda rosie, 3-4 fire ceapa verde, leustean, marar si patrunjel verde, orez, 1 ou, 200 g smantana, sare, 1 litru apa, 1 litru bors proaspat. Se pune in oala apa sa fiarba. Zarzavatul spalat bine, ceapa tocata marunt, cu tot cu codite si orezul spalat se pun in oala. Cand sunt fierte, se adauga loboda si verdeata spalate si tocate. Se pune borsul fiert separat, se bate oul cu smantana, se toarna in bors si se mai fierbe cateva minute.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 11 iulie 2022 |
„Ce ar fi femeia in picturile lui Lucas Cranach, fara silueta sa sinuoasa, parul bogat, tinutele cu decolteuri savante si bijuterii mult uvrajate”, noteaza criticul de arta Laurent Salome.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 27 iunie 2022 |
500 g malai, 400 g branza de burduf, 50 g unt, 150 g smantana, sare, 5 oua. Dupa ce s-a facut mamaliga, se ia din ea cate un polonic mic in care se face la mijloc un orificiu unde se pune branza. Se fac bulzuri, se asaza intr-o tava, se pune deasupra untul si se dau la cuptor pentru a se rumeni. Se servesc cu smantana deasupra si cu cate un ou ochi.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 27 iunie 2022 |
Va sugeram cateva exercitii fizice foarte simple, care nu necesita mult timp si se pot practica fara materiale ajutatoare sofisticate. Ele asigura o relaxare imediata.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 20 iunie 2022 |
500 g cartofi, 1 morcov, 1 patrunjel, o ceapa, leustean, marar, 1/2 lingurita boia, 200 g smantana, 2 linguri ulei. Cartofii se spala si se pun la fiert, cu tot cu coaja. Legumele se curata, se spala, se taie cubulete, se pun la fiert in apa fierbinte, se adauga ceapa taiata marunt. Cand legumele sunt fierte, se adauga cartofii curatati de coaja si taiati sferturi. Se lasa sa mai fiarba la foc mic. Cand sunt gata, se adauga leusteanul si mararul, taiate marunt. Se acreste dupa gust. La masa, se serveste cu smantana.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 20 iunie 2022 |
O cascada de bucle blonde, care ascund cateva mese pastel, incadreaza o figura prelunga, delicata. Varfurile ondulate permit un joc al lungimii parului.
|
Citeste mai departe...
|
|
mari, 14 iunie 2022 |
Ficatei de pasare, suc de lamaie, ulei, pesmet, 2 catei de usturoi, patrunjel verde, paste fainoase. Se prajesc ficateii in ulei, fara sare. Cand s-au rumenit, se scot pe o farfurie. Se prepara un sos din ulei, suc de lamaie, putin pesmet fin, usturoi zdrobit, apa sau supa, se bate bine cu telul. Se pune intr-o cratita si se fierbe pana se leaga. In acest sos se pun ficateii si patrunjel verde tocat. Se lasa sa fiarba putin, se amesteca continuu.
|
Citeste mai departe...
|
|
mari, 14 iunie 2022 |
Ingrijirea atenta a pielii implica si asigurarea acelor vitamine care contribuie la menti-nerea calitatilor sale. – Vitamina A este esentiala pentru sanatatea si frumusetea pielii. La nivel topic puteti folosi retinolul – un derivat al vitaminei A – combatand astfel acneea, ridurile fine sau hiperpigmentarea. Retinolul trebuie utilizat cu precautie, cu cantitati mici pentru a nu irita tenurile sensibile.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 06 iunie 2022 |
1,5 kg stiuca, zarzavat de supa, 3 foi de dafin, 50 ml ulei, o lamaie, o ceasca vin alb, patrunjel verde, sare, piper. Pestele se curata, se spala si se sareaza. Se pune la fiert zarzavatul cu 1 litru de apa si mirodeniile. Cand este gata, se toarna vinul si uleiul, se pune pestele si se da din nou la fiert pentru 15-20 minute. Daca rasolul se serveste cald, se scoate imediat din zeama cand este gata si se serveste pe un platou cu zarzavat presarat cu patrunjel verde si stropit cu zeama de lamaie. Daca rasolul se serveste rece, se adauga maioneza.
|
Citeste mai departe...
|
|
| << Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>
| Rezultate 64 - 84 din 3462 |
|
Cauta in arhiva magazin.ro |
|
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN |
Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.
Nu ezitati sa va abonati!
Abonamentul se poate face direct la redactie prin: - expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos; - plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838): 1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac 2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R. - la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).
PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele: - 1 luna: 13,00 lei - 2 luni: 26,00 lei - 3 luni: 39,00 lei - 4 luni: 52,00 lei - 5 luni: 65,00 lei - 6 luni: 78,00 lei
Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (90 euro sau 100 $, un abonament pe sase luni; 45 euro sau 50 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.
CONTACT Telefon: 0722. 625. 622 021. 317. 89. 65 WhatsApp: 0722.625.622 Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.
|
Aboneaza-te la newsletter |
|
Cele mai populare articole... |
|
|