Prima pagina arrow FEMINA CLUB
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 14 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Musaca de legume

Imprimare E-mail
miercuri, 02 mai 2018

 2 cepe mari, 1 morcov, o telina potrivita, ¼ varza, 1 dovlecel, 2-3 cartofi, 500 g rosii, 100 g fasole verde, 2-3 oua, 200 ml lapte, 40 g faina, 100 ml ulei, sare, patrunjel verde, orez.

 Legumele se curata, se spala si se taie fideluta, apoi se calesc si se inabusa cu putina apa calda. Orezul se fierbe si se adauga in legume. Intr-o tava unsa se intinde compozitia, iar deasupra se toarna un aluat subtire facut din faina, ou si lapte. Se introduce tava la cuptor timp de 30 minute pana se rumeneste deasupra.

Citeste mai departe...
 

Alegerea culorii rujului perfect

Imprimare E-mail
miercuri, 02 mai 2018

 Pentru a gasi exact culoarea care va avantajeaza, trebuie sa tineti cont de recomandarile specialistilor in domeniu, si anume, de nuanta tenului, de culoarea ochilor si a parului, de forma buzelor si nu in ultimul rand de textura rujului.

Citeste mai departe...
 

Macaroane milaneze

Imprimare E-mail
joi, 26 aprilie 2018

 400 g macaroane, 100 g parmezan sau svaiter, 100 g limba afumata, 100 g ciuperci, 25 g unt proaspat, sare.

 Pentru sos de rosii: 500 g rosii, o lingurita zahar, unt proaspat (cat o nuca), sare.

 Se fierb macaroanele, se limpezesc cu apa fierbinte si se scurg. Se adauga o lingura de unt proaspat si cateva linguri de parmezan sau svaiter. Se amesteca usor cu furculita ca sa nu se sfarame. Separat, se taie marunt cateva felii de limba afumata si cateva ciuperci fierte. Se pun intr-un sos de rosii fiert cu putina zeama de carne. Se amesteca totul cu macaroanele, se tine fierbinte pe foc, fara sa mai fiarba. Inainte de a se servi se mai adauga cateva bucatele de unt proaspat. Se serveste foarte fierbinte.

Citeste mai departe...
 

Un plus de luminozitate si stralucire

Imprimare E-mail
joi, 26 aprilie 2018

Din cand in cand, priviti-va cu atentie tenul si incercati sa raspundeti la intrebari de genul: are nevoie de hidratare, este ridat, are nevoie de un plus de luminozitate si de stralucire? In functie de raspunsul la aceste intrebari veti sti ce fond de ten va este cel mai util.

Citeste mai departe...
 

Snitel umplut

Imprimare E-mail
miercuri, 18 aprilie 2018

 500 g antricot de vita fara os, 150 g carne de vita, 75 ml ulei, 1 ou, 25 g faina, 1 morcov, 1 patrunjel, 150 g smântâna, piper, o lingurita mustar, 1 kg cartofi, o ceapa, 400 ml supa de oase, foi de dafin, patrunjel verde, sare.

 Se spala antricotul, apoi se taie in 5 bucati, care se bat si se sareaza putin. Carnea se taie in bucati mici, se da prin masina de tocat. Ceapa, morcovul si patrunjelul se spala, se toaca marunt si se calesc in jumatate din cantitatea de ulei. Se adauga foi de dafin si 100 ml de supa. Când lichidul s-a evaporat si zarzavaturile s-au patruns, se pune faina dezlegata cu 300 ml de supa. Carnea tocata se amesteca bine cu sare, piper, patrunjel, oul fiert tare si taiat in cuburi mici. Se pune compozitia rezultata pe fiecare bucata de antricot batut, se ruleaza, se prinde cu scobitori si se asaza intr-o tava. Peste rulourile umplute, se toarna sosul din zarzavat si se fierb 15 minute, la foc mic. Preparatul se serveste alaturi de cartofi fierti, natur, decorati cu patrunjel verde si stropiti cu smântâna.


Citeste mai departe...
 

Sfaturi utile

Imprimare E-mail
miercuri, 18 aprilie 2018

Cum ar trebui sa va machiati atunci când purtati ochelari? Efectul de lupa al lentilelor va obliga la meticulozitate. Atenuati ridurile cu un contur de ochi, apoi estompati cearcanele cu un corector adaptat culorii carnatiei dumneavoastra. Acesta trebuie sa fie putin mai luminos decât fondul de ten.

Citeste mai departe...
 

Crema de ficat cu oua

Imprimare E-mail
miercuri, 11 aprilie 2018

 250 g ficat pasare, 3 galbenusuri tari, 125 g unt, o ceapa, sare, piper.

 Ficatul inabusit cu ceapa in putin unt se da prin masina de tocat, se amesteca bine cu galbenusurile date prin sita si cu restul de unt. Se freaca bine apoi se potriveste de sare si piper.

Citeste mai departe...
 

Solutii rapide pentru un obraz stralucitor

Imprimare E-mail
miercuri, 11 aprilie 2018

 Daca uneori aveti impresia ca obrazul si-a pierdut din stralucire si pare tern, puteti apela la cateva solutii rapide de improspatare si revitalizare, care pot reda pielii un aspect sanatos.

Citeste mai departe...
 

Creier prajit in aluat

Imprimare E-mail
marşi, 03 aprilie 2018

 1 creier de vaca, 125 g faina, o ceasca lapte, o lingurita ulei, 1 ou, 2 linguri untura, sare.

 Inainte de a fi curatat, creierul trebuie tinut cel putin o ora in apa rece, ca sa iasa sangele si cheagurile care se innegresc la fiert. Se schimba apa de cateva ori. Se pune la fiert in apa calduta cu sare si foarte putin otet. Se fierbe in clocote mici 20 de minute. Se scurge, se taie in felii de grosimea unui deget. Se face un aluat nu prea gros din faina, sare, lapte, o lingurita de ulei, un galbenus si albusul batut spuma. Se inmoaie feliile de creier in aluat si se prajesc in untura fierbinte.

Citeste mai departe...
 

Feminitate accentuata

Imprimare E-mail
marşi, 03 aprilie 2018

Genele lungi si dese si sprancenele arcuite si frumos conturate accentueaza frumusetea unei femei; cu conditia sa fie atent ingrijite!

Citeste mai departe...
 

Chiftele de vinete cu sos

Imprimare E-mail
marşi, 27 martie 2018

 3 vinete mijlocii, 2 oua, 2 linguri faina, sare, piper, 3 linguri ulei.
 Pentru sos: 500 g rosii, o ceapa, o lingurita zahar, sare.

 Se coc vinetele, se curata si se asaza pe un fund inclinat sa se scurga. Se toaca si se amesteca cu ouale, sare, piper si faina, astfel incat sa fie compozitia potrivit de moale. Se ia cu lingura din compozitie si se da drumul chiftelelor in ulei incins, prajindu-le pe o parte si pe alta. Separat se fierb cateva rosii, se trec prin sita si se amesteca cu putina ceapa prajita. Se pune sare si o lingurita de zahar. Se tine sa dea in cateva clocote. Se asaza chiftelele in sosul de rosii si se lasa pe foc sa fiarba foarte incet, ca sa nu se sfarame. Se servesc calde sau reci.

Citeste mai departe...
 

Aspect tineresc

Imprimare E-mail
marşi, 27 martie 2018

Este momentul sa acordam atentie suplimentara tenului pentru a inlatura efectele nedorite ale frigului, viscolului sau vantului iernii. Pentru ca tenul sa-si recapete aspectul tineresc, de prospetime, pentru a redeveni catifelat, inainte de a aplica diverse masti, se impune sa faceti saptamanal o baie de aburi. Porii fetei se vor deschide si efectul mastii va fi maxim. Iata trei masti de realizat, cu efecte rapide, eficiente, usor de remarcat.

Citeste mai departe...
 

Cotlete cu sos picant

Imprimare E-mail
miercuri, 21 martie 2018

 6 cotlete potrivite, 3 linguri ulei, 4 rosii, 1 pahar vin, cimbru, menta, sare, piper.

 Intr-o cratita se prajesc cotletele In ulei Incins. Intre timp rosiile curatate de pielita si seminte, se dau Intr-un clocot, se paseaza si se pun din nou la fiert cu vinul, sarea si piperul. Cotletele se presara cu cimbru si menta tocate. Se toarna sosul si se mai lasa 10 minute la foc moale, Intr-o cratita acoperita. Se serveste imediat.

Citeste mai departe...
 

Sfaturi utile

Imprimare E-mail
miercuri, 21 martie 2018

Pielea Imbatraneste prematur sub influenta factorilor oxidativi. Pentru a preveni sau ameliora efectele nedorite legate de aparitia ridurilor, punctelor negre sau acneei, mizati pe puterea antioxidantilor din fructe si legume. Consumati zilnic fructe de padure, rodii, prune, kiwi, dar si usturoi, varza, spanac, broccoli, sfecla, ardei gras.

Citeste mai departe...
 

Musaca de ciuperci

Imprimare E-mail
miercuri, 14 martie 2018

 250 g ciuperci, 100 ml ulei, o ceapa, o lingura faina, 200 g telemea, 8 oua, patrunjel si marar verde, sare, piper.

 Se toaca ceapa marunt, se caleste in ulei, se pun ciupercile si cand lichidul lasat de acestea s-a evaporat se adauga faina, se amesteca, apoi, dupa 2 minute, se inchide focul. Intr-un vas se pun telemeaua rasa, verdeturile, sare si piper dupa gust. Separat se bat bine 7 oua, se adauga in compozitia de mai sus si se toarna totul intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Cu oul ramas si batut se unge musacaua deasupra dupa care se da preparatul la cuptor, la foc potrivit, 30 de minute.

Citeste mai departe...
 

Reconsiderati exercitiile fizice

Imprimare E-mail
miercuri, 14 martie 2018

Acum, cand primavara se apropie, nu poate fi considerata hazardata sugestia de a va relua miscarea in aer liber.

 Deosebit de eficienta, alergarea, usoara sau mai alerta, este unul dintre cele mai la indemana exercitii fizice. In timpul alergarii creierul se oxigeneaza mai bine, endorfinele se elibereaza si va „curatati” de povara stresului. Ideal ar fi sa practicati alergarea de cel putin trei ori pe saptamana.

Citeste mai departe...
 

Pui in pergament

Imprimare E-mail
marşi, 06 martie 2018

 3 pui mici (500 g), 50 g unt, coli pergament, sare.

 Puii se curata, se sareaza, se ung cu unt, se asaza fiecare pe cate o coala de pergament unsa, de asemenea, cu unt. Se impacheteaza, se pun intr-o tava si se dau la cuptor timp de 45 minute. Cand sunt gata, se scot din pergament si se transeaza.

Citeste mai departe...
 

Nu ocoliti uleiurile esentiale

Imprimare E-mail
marşi, 06 martie 2018

Nu ar fi rau ca din cand in cand sa va reamintiti cat de benefica este aromaterapia. Aceasta relaxeaza corpul si mintea cu ajutorul uleiurilor esentiale de bergamota, de lavanda, de iasomie, sau de brad si trandafir. Se pot folosi sub mai multe forme: se pot adauga in lampa de aromaterapie, se adauga in apa de baie sau se folosesc pentru masaj.

Citeste mai departe...
 

Budinca de varza

Imprimare E-mail
luni, 05 martie 2018

 3 oua, o varza cruda, 50 g unt, 250 g friptura sau resturi de mezeluri, 2 linguri ulei, o lingura pesmet, sare, piper.

Citeste mai departe...
 

Pentru un corp sublim...

Imprimare E-mail
luni, 05 martie 2018

...ingrijiti-va atent si nu ignorati cremele si uleiurile exotice. Dupa dus rasfatati-va trupul cu un masaj usor cu ulei de cocos. Parfumul exotic al acestuia va va da o stare de buna dispozitie, iar pielea va deveni matasoasa, catifelata.

Citeste mai departe...
 

Pastravi prajiti, cu sos de smantana

Imprimare E-mail
miercuri, 21 februarie 2018

 4 pastravi, 250 g smantana, marar, patrunjel verde, sare, ulei pentru prajit, pesmet.

 Pastravii se curata si se spala bine, iar capetele se taie. Se sareaza si se umplu cu verdeata tocata. Se dau prin pesmet sau faina si se prajesc pe ambele parti in ulei. Pestele se asaza intr-un vas, se acopera cu smantana si se fierbe la foc mic 5-6 minute.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 64 - 84 din 3112

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR sunt urmatoarele:
- 1 luna: 7,50 lei
- 2 luni: 15,00 lei
- 3 luni: 22,50 lei
- 4 luni: 30,00 lei
- 5 luni: 37,50 lei
- 6 luni: 45,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (50 euro sau 70 $, un abonament pe sase luni; 25 euro sau 35 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Cand studile sunt eronate
» Tancuri sovietice la Praga
» O organizatie pentru studiul OZN
» Supa-crema de gulii
» Alura tinereasca
» Jurnalism inainte de Hristos
» Jurnalism inainte de Hristos
» Tarragona – oras roman
» Triumful unui romantic
» Arta plastica preistorica
» Ce-i mult, nu-i bun!
» A vedea dincolo de chipuri
» Cand dragostea „ca-n filme” devine realitate
» Horoscopul saptamanii: 10-16 decembrie 2018
» 6 decembrie 1421- S-a nascut Henric al VI-lea al Angliei
» Tema: „URIASII”
» Inselatorii cu studii stiintifice
» Puterea unei împaratese
» Incidentul „Tornado”
» Friptura înnabusita
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9