Prima pagina arrow FEMINA CLUB
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 4 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Cartofi cu branza

Imprimare E-mail
joi, 22 august 2019

 1 kg cartofi, o ceapa, unt, 40 g branza rasa, 4-5 felii branza.

 Cartofii curatati se spala, se rad, se sareaza si impreuna cu ceapa taiata pestisori se prajesc in unt incins. Cand sunt aproape patrunsi se adauga branza rasa, se amesteca totul bine si se lasa cratita pe foc mic pana se formeaza o crusta aurie. Se intoarce aceasta clatita pe partea cealalta, se acopera cu felii de branza si se lasa cratita acoperita cu un capac, pana cand branza se topeste.

Citeste mai departe...
 

Cartofi cu branza

Imprimare E-mail
joi, 22 august 2019

 1 kg cartofi, o ceapa, unt, 40 g branza rasa, 4-5 felii branza.

 Cartofii curatati se spala, se rad, se sareaza si impreuna cu ceapa taiata pestisori se prajesc in unt incins. Cand sunt aproape patrunsi se adauga branza rasa, se amesteca totul bine si se lasa cratita pe foc mic pana se formeaza o crusta aurie. Se intoarce aceasta clatita pe partea cealalta, se acopera cu felii de branza si se lasa cratita acoperita cu un capac, pana cand branza se topeste.

Citeste mai departe...
 

Masti naturale

Imprimare E-mail
joi, 22 august 2019

Tenul dumneavoastra isi poate recapata rapid stralucirea folosind cateva masti naturale cu fructe.

 Persoanelor cu ten gras li se recomanda masti cu capsuni. Avand efect exfoliant, capsunile curata tenul, il revitalizeaza si dau prospetime obrazului. Acidul salicilic din compozitie ajuta la indepartarea celulelor moarte si la recapatarea stralucirii. Antioxidantii regenereaza epiderma si amplifica lupta cu ridurile. Masca se realizeaza din 5-6 capsuni amestecate cu o lingura de iaurt si doua lingurite de miere. Se aplica masca pe fata, se lasa sa actioneze 15 minute, apoi se clateste fata cu apa calduta. Daca folositi aceasta masca o data pe saptamana, tenul va capata un aspect catifelat, stralucitor.

Citeste mai departe...
 

Creier in aluat

Imprimare E-mail
miercuri, 14 august 2019

 1 creier mare, 3 linguri faina, 2 oua, 1 ½ lingurita unt sau ulei, ½ pahar lapte, ulei pentru prajit.

 Se pune faina intr-un castron, se adauga doua galbenusuri, laptele, untul, putina sare si se amesteca totul. Se bat albusurile spuma si se pun in compozitie amestecand bine. Compozitia trebuie sa fie ca o crema. Daca este prea tare, se mai toarna putin lapte; daca este moale, se adauga faina. Se spala si se curata creierul, apoi se taie in cuburi mari cat o nuca. Se pun toate bucatile in aluat. Se incinge uleiul, nu prea tare si cu o lingura se iau bucatelele de creier, se da drumul in grasime si se prajesc pana se rumenesc.

Citeste mai departe...
 

Machiaj de vara

Imprimare E-mail
miercuri, 14 august 2019

Nimic nu poate fi mai dizgratios in aceste zile toride decat un ten incarcat de farduri. Poate de aceea specialistii in machiaj „au decretat” drept tendinta a verii putine farduri si culori care sa dea chipului prospetime si stralucire.

Citeste mai departe...
 

Mancare de vinete cu carne

Imprimare E-mail
miercuri, 07 august 2019

 3 vinete, 750 g carne, o ceapa, 500 g rosii, 2 linguri untura, sare, patrunjel verde, apa sau zeama de carne. Pentru rantas: unt, o lingurita faina.

 Se alege carne de vitel, se taie in cuburi potrivite si se prajeste putin pe o parte si pe alta, sa se rumeneasca. Se scoate carnea pe o farfurie. Se prepara un rantas din unt si faina in care calim si ceapa tocata marunt. Adaugam bulion de rosii sau rosii taiate in sferturi si turnam apa sau zeama din carne. Apoi lasam sa fiarba putin sosul. Pe urma punem carnea prajita in sos, presaram sare, lasand sa mai fiarba. In acest timp pregatim vinetele: le taiem in patru, apoi fiecare bucata in doua, le saram si le lasam sa se inmoaie si sa se scurga apa din ele. Dam fiecare bucatica de vanata prin putina faina, le scuturam si le prajim la foc iute. Cand carnea incepe sa se inmoaie bine, punem vinetele si miscam incet cratita. Presaram mult patrunjel si dam la cuptor sa scada bine.

Citeste mai departe...
 

Solutii rapide

Imprimare E-mail
miercuri, 07 august 2019

Nu de putine ori oboseala umbreste frumusetea chipului dumneavoastra. Tenul pare tern, fara stralucire, iar cearcanele sunt mai evidente. Situatia poate fi corectata existand solutii rapide de improspatare si revitalizare, care pot reda tenului un aspect fresh, sanatos, catifelat, tanar.

Citeste mai departe...
 

Vitel cu ciuperci

Imprimare E-mail
miercuri, 31 iulie 2019

 1 kg carne de vitel, 1 kg ciuperci, o ceapa, o lingura unt, sare, piper, 5 lingurite faina, 5 lingurite bulion de rosii sau 10 rosii, 2 cesti zeama de carne, putin patrunjel tocat.

 Se pune untul într-o cratita si când se înfierbânta, se adauga ceapa, sare si apoi carnea taiata în bucati. Se lasa sa se prajeasca încet. Când capata culoare, adaugam faina si bulionul de rosii (sau rosiile proaspete). Se amesteca bine si se toarna apoi zeama de carne. Se curata, se spala si se oparesc ciupercile cu apa clocotita, se taie felii si se pun peste vitel. Se presara piper. Se lasa mâncarea sa fiarba încet, aproximativ o ora. Nu trebuie sa fie prea scazuta. La sfârsit se presara putin patrunjel tocat.


Citeste mai departe...
 

Solutii valoroase pentru ten

Imprimare E-mail
miercuri, 31 iulie 2019

Uleiurile vegetale, folosite inca din Antichitate, sunt apreciate si azi in cosmetica pentru calitatile lor speciale.

Citeste mai departe...
 

Creier pane

Imprimare E-mail
miercuri, 24 iulie 2019

 1 creier mare fiert, faina, 2 oua, 3-4 linguri pesmet, grasime pentru prajit.

 Creierul se fierbe si se lasa la racit. Se taie in lungime, in felii de o jumatate de deget. Intr-o farfurie se bat doua oua intregi, cu putina sare. Se dau feliile de creier prin faina, ou batut, apoi in pesmet, intorcandu-le pe amandoua partile, cu grija sa nu se strice forma. Asezam feliile astfel pregatite intr-o farfurie mare. Cu putin inainte de masa, le prajim timp de 15 minute si le servim cu salata sau cu sos de rosii si piure de cartofi. Creierul de vitel pane se serveste cu diferite legume: sote de mazare verde, conopida, piure de cartofi etc.


Citeste mai departe...
 

Trei masti naturale

Imprimare E-mail
miercuri, 24 iulie 2019

Orice tip de ten trebuie ingrijit cu atentie, dar mai ales in cazul tenului sensibil se recomanda evitarea produselor cosmetice care contin parfumuri, parabeni sau alcool. Acestea au un pH scazut si irita epiderma. In schimb sunt benefice mastile naturale cu galbenus de ou, bogat in calciu, vitaminele A si E, necesare pentru o piele sanatoasa. Grasimile din compozitia sa hidrateaza intens si curata cu blandete tenul.

Citeste mai departe...
 

Tarta cu praz

Imprimare E-mail
miercuri, 17 iulie 2019

 2 kg praz, 3 oua, 200 g smantana, 100 ml lapte, 75 g cascaval, 200 g faina, o jumatate lingurita drojdie uscata, 125 g unt, sare, piper.

 Intr-o cratita se fierb 100 g unt amestecat cu 2 linguri apa si putina sare. Intr-un castron se pune faina si drojdia, se face o gaura la mijloc si se toarna untul topit, putin cate putin, amestecand cu o lingura de lemn. Se unge o tava si se tapeteaza, apoi se intinde in ea aluatul. Se inteapa cu o furculita si se da la cuptor, la foc potrivit, pana incepe sa capete culoare. Cand este gata, se scoate si se lasa la temperatura camerei. Pana se raceste blatul, se spala prazul si se taie rondele subtiri. Intr-o tigaie se pun 50 g unt si se caleste prazul, apoi se adauga o cana cu apa si se lasa la fiert pana scade. Intr-un castron se amesteca ouale, smantana, laptele, cascavalul ras, sare si piper. Se pune prazul peste aluat, apoi se toarna compozitia din smantana si cascaval. Se incinge cuptorul si se lasa la foc potrivit aproximativ 30 de minute.

Citeste mai departe...
 

„Amprentele” tineretii

Imprimare E-mail
miercuri, 17 iulie 2019

Nu-i o noutate ca printr-o ingrijire atenta a tenului se pot estompa urmele varstei, facand ridurile cat mai discrete. Iata si cateva masti naturale, usor de realizat, cu efecte imediate.

Citeste mai departe...
 

Fileu de salau pane

Imprimare E-mail
miercuri, 10 iulie 2019

 1 kg fileu de peste, 2 oua, 2 linguri faina, 3 linguri pesmet, sare, 100 ml ulei.

 Fileurile se curata de piele, se scoate sira spinarii si oasele. Se sareaza si se lasa sa stea o jumatate de ora. Se dau prin faina, apoi prin ou, prin pesmet si se prajesce in ulei fierbinte. Se servesc cu maioneza sau cu lamaie.

Citeste mai departe...
 

Atentie la deshidratare

Imprimare E-mail
miercuri, 10 iulie 2019

Caldura verii duce la o deshidratare accentuata. Pielea capata un aspect aspru, iar ridurile isi fac simtita prezenta. Pielea uscata este semnalul clar ca organismul nu poate reface cantitatea de apa pierduta, care mentinea pielea catifelata. Cand organismul are suficienta apa, toate sistemele pot functiona bine, iar pielea este mai stralucitoare, mai catifelata si, acum, vara, pastreaza mai mult timp bronzul.

Citeste mai departe...
 

Pizza cu vinete

Imprimare E-mail
joi, 04 iulie 2019

 Aluat de pizza, 200 g rosii decojite, sare, piper, zahar.

 Umplutura: 2 vinete (500 g), 8 linguri ulei, 300 g carne tocata, 2 catei de usturoi, o legatura cimbru, o salata creata, 120 g cascaval.

 Se fierb rosiile taiate marunt 15 minute, la foc potrivit si se potriveste de sare, piper si zahar. Vinetele, spalate si curatate de coaja, se taie felii, se prajesc pe ambele parti in 3 linguri cu ulei incins, apoi se scot. Se prajeste si carnea tocata in aceeasi tigaie, adaugand inca o lingura de ulei si se adauga usturoiul zdrobit. Se pun vinetele peste carne si se adauga sare, piper si frunzulite de cimbru. Se spala salata, se scurge si se taie fasii, iar cascavalul se rade. Se asaza aluatul de pizza pe o tava unsa cu ulei, se lasa sa creasca si se unge cu sosul de rosii. Deasupra se intinde amestecul de vinete cu carne tocata, fasiile de salata si se presara cascavalul ras. Se stropeste cu uleiul ramas si se coace 20 de minute in cuptorul incins.

Citeste mai departe...
 

Tenul si temperaturile ridicate

Imprimare E-mail
joi, 04 iulie 2019

Indiferent de anotimp, aplicarea unei creme, cu factor de protectie impotriva ultravioletelor, face parte din ritualul zilnic de ingrijire a tenului.

Citeste mai departe...
 

Tocanita de post

Imprimare E-mail
miercuri, 26 iunie 2019

 3 morcovi, 4 cartofi, o punga soia cubulete, 3 cepe, 4 foi de dafin, sare, 2-3 catei usturoi, patrunjel verde.

 Se pun cubuletele de soia la fiert cu un praf de sare. Ceapa se curata de coaja, se spala si se taie marunt. Intr-un vas se pune o lingura cu ulei si se adauga ceapa. Morcovii se curata, se spala si se taie rondele mici. Dupa ce s-a calit ceapa, se adauga morcovii si se calesc in continuare pana devin moi. Se adauga cartofii si se mai caleste putin, punandu-se, daca mai e cazul, o lingura sau doua cu ulei. Odata calite legumele, se adauga apa cat sa le acopere. Se pun foile de dafin, iar catre final se adauga usturoiul curatat si taiat marunt. Cand tocana a scazut se pune si soia scursa. Tocana se garniseste cu patrunjel verde taiat marunt.

Citeste mai departe...
 

Nocivitatea ultravioletelor

Imprimare E-mail
miercuri, 26 iunie 2019

Dorinta de a va bronza cat mai rapid va face uneori sa uitati de prudenta ce se impune fata de nocivitatea si agresivitatea razelor ultraviolete.

Citeste mai departe...
 

Gogosele cu cascaval

Imprimare E-mail
miercuri, 19 iunie 2019

 200 g cascaval, 5 oua, 150 g faina, 80 g unt, 250 ml lapte, sare, piper.

 Se taie cubulete 100 g de cascaval si restul se da pe razatoarea fina. Se pune intr-o cratita laptele si untul, se potriveste de sare si se lasa pe foc pana da in clocot. Apoi se ia cratita de pe foc, se pune toata faina dintr-odata si se amesteca puternic ca sa se incorporeze bine. Se pune cratita din nou pe foc si se lasa sa fiarba 2-3 minute, amestecand continuu, pana ce aluatul incepe sa se desprinda de pe margini. Se ia cratita de pe foc si se adauga, pe rand, ouale, amestecand bine de fiecare data. Se potriveste de sare si piper, se pun cuburile de cascaval. Ultimul ou se sparge intr-un bol si se bate bine cu furculita. Cu ajutorul a doua linguri se ia cate putin din aluat, se asaza gogoselele pe o tava unsa cu unt (lasand spatii intre ele). Se ung cu oul batut si se coc in cuptorul incins. Se lasa 20 de minute, apoi se scot si se presara peste ele cascavalul ras. Se coc inca 3-4 minute, pentru ca acesta sa se topeasca.

Citeste mai departe...
 

De sezon

Imprimare E-mail
miercuri, 19 iunie 2019

Parfumatele capsuni, prin continutul de alfahidroxiacizi ajuta la o exfoliere perfecta a pielii, tonificand-o in acelasi timp. Mastile si lotiunile pe baza de capsuni favorizeaza indepartarea celulelor moarte de la suprafata epidermei, previn imbatranirea ei prematura, reduc cearcanele si pungile de sub ochi, ii redau pielii prospetime si stralucire.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 64 - 84 din 3246

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 7,50 lei
- 2 luni: 15,00 lei
- 3 luni: 22,50 lei
- 4 luni: 30,00 lei
- 5 luni: 37,50 lei
- 6 luni: 45,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (70 euro sau 80 $, un abonament pe sase luni; 35 euro sau 40 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
WhatsApp:
0722.625.622
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» De ce avem ani bisecti?
» Misiune imposibila: capturarea lui Tito
» Apar noi detalii despre cazul Pascagoula
» Ciocolata provoaca acnee?
» Briose glazurate
» Pamântul, în „stop cardio-respirator”
» Catedrala din Bonn
» Pe urmele „Ambasadorilor”
» O armura straveche si misterioasa
» Electrohipersensibilitatea, o afectiune Hi-Tech
» Refugiu în fata unui prezent coplesitor
» Aventuri pe mare ca la Hollywood
» Horoscopul saptamanii: 25-31 mai 2020
» 21 mai 2004 – Stanislav Petrov primeste titlul de „Cetatean al Lumii”
» Tema: „MEDICINA”
» Tardigradele, un mister, o minune a lumii vii
» Gustav al III-lea, regele asasinat la un bal mascat
» Martorul Calvin Parker accepta sa vorbeasca
» Pasi spre fumusete
» Chifle cu susan
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9