Prima pagina arrow FEMINA CLUB 22 Apr 2021
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 2 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Salata de cuscus cu omleta

Imprimare E-mail
luni, 31 august 2020

 200 g cuscus, 4 oua, 4 cepe, 1 dovlecel, 3 rosii, 3 linguri suc de lamâie, 5 linguri ulei de masline, o legatura marar, o legatura patrunjel, 2-3 frunze menta, 2 fire de busuioc, sare, piper.

 Puneti cuscusul intr-o salatiera. Acoperiti-l cu apa rece si scurgeti imediat. Adaugati si grisul in salatiera si amestecati cu furculita. Stropiti-l cu sucul de lamâie si 4 linguri ulei de masline. Puneti rosiile si dovlecelul taiat cubulete, ceapa tocata marunt si verdeata maruntita. Presarati sare si piper dupa gust, acoperiti cu o folie de plastic si bagati la frigider timp de 4 ore. Bateti ouale intr-un bol cu sare si piper. Incalziti o jumatate de lingura de ulei intr-o tigaie mica. Coaceti jumatate din compozitie pe ambele parti. Coaceti si a doua omleta din restul compozitiei. Lasati sa se raceasca, apoi taiati cubulete omletele. In momentul servirii, verificati asezonarea grisului, incorporati omleta si presarati totul cu busuioc.

Citeste mai departe...
 

Ten luminos

Imprimare E-mail
luni, 31 august 2020

Intrebata cum ar trebui sa arate machiajul acestei veri dominata de obsesia Covid-19, Morgane Denia, artist make-up din Franta, indeamna femeile „sa se joace cu culorile, sa opteze pentru texturi cremoase si sa-si protejeze pielea de soare. Apoi, in conditiile purtarii unei masti din cauza crizei actuale de sanatate ar trebui pariat pe machiajul ochilor”.

Citeste mai departe...
 

Salau cu ciuperci

Imprimare E-mail
marți, 25 august 2020

 1 kg salau, 2-3 cepe, 500 g ciuperci, smantana, parmezan ras, patrunjel verde, 1 pahar vin alb, sare, piper, ulei.

 Salaul se curata si se taie bucati. Ciupercile se spala bine. Ceapa se taie marunt si se pune cu uleiul si ciupercile taiate felii sa fiarba inabusit, pana scade sosul. Se pun bucatile de peste, sare, piper, patrunjel verde tocat, un pahar cu vin alb si se da la cuptor pana se rumeneste. Se serveste cu felii de lamaie. Se adauga 1/2 pahar cu smantana si parmezan.

Citeste mai departe...
 

Fructele si diabetul

Imprimare E-mail
marți, 25 august 2020

Despre valoarea fructelor s-au scris si se scriu mii de pagini, rezultat al cercetarilor intreprinse. Se apreciaza ca ele sunt componente principale ale unei diete echilibrate, sanatoase, datorita continutului bogat in nutrienti si antioxidanti. Multe fructe sunt bogate si in fibre, elemente esentiale pentru o buna digestie si pentru mentinerea unui nivel al zaharului din sange la o cota stabila. E bine de stiut ca fructele au efecte diferite asupra nivelului de zahar din sange, acest efect fiind masurat prin indicele glicemic.

Citeste mai departe...
 

Dovlecei umpluti

Imprimare E-mail
luni, 17 august 2020

 6 dovlecei mijlocii, 200 g branza de vaca, 1 ou, o lingura pesmet, 2 linguri orez, o ceapa mica, verdeata tocata, 2 linguri unt, 4 rosii sau o lingura bulion.

 Se curata dovleceii, se taie in doua sau in trei bucati, dupa marime, si se scobeste miezul. Separat se freaca branza de vaca cu ou si cu pesmet. Se adauga orezul fiert cu putina apa, o ceapa mica tocata si rumenita cu unt, sare, piper, verdeata tocata. Cu aceasta compozitie se umplu dovleceii, se rumenesc pe toate partile, in cratita, cu o lingura de unt. Deasupra se toarna un sos de rosii si se dau la cuptor sa fiarba inabusit, pana sunt dovleceii fragezi.

Citeste mai departe...
 

Cateva secrete ale bronzului rezistent

Imprimare E-mail
luni, 17 august 2020

Invingand teama generata de Covid-19 si respectand traditia verii, sexul frumos nu renunta la plaja, pentru a dobandi bronzul, eternul simbol al atractivitatii. Dar, nu-i lipsit de interes sa aflam cateva secrete privind reteta bronzului rezistent si sanatos.

Citeste mai departe...
 

Dovlecei cu smantana

Imprimare E-mail
luni, 10 august 2020

 6 dovlecei mijlocii, o lingura unt, o ceasca smantana, o lingurita faina, sare.

 Se curata dovleceii de coaja si se taie în lung. Se pun în apa fierbinte si sarata sa dea cateva clocote. Cand încep sa se inmoaie, se scurge bine apa si se înabusa putin în unt. Se adauga apoi smantana amestecata cu faina. Se dau la cuptor, la foc mic, 20-25 minute.

Citeste mai departe...
 

Nocivitatea ultravioletelor

Imprimare E-mail
luni, 10 august 2020

Dorinta de a va bronza cat mai rapid, alaturi de aceea de a uita de pandemie si de saptamanile nesfarsite de stat in casa, va pot face sa uitati de nocivitatea si agresivitatea razelor ultraviolete. Bucuria si frumusetea zilelor petrecute la mare nu trebuie sa fie stirbite de imprudente. Astfel, nu uitati ca expunerea excesiva la razele ultraviolete, mai ales in acel interval orar (11-15) cand intensitatea acestora este maxima, duce la imbatranirea prematura a pielii si la un risc crescut de cancer de piele.

Citeste mai departe...
 

Orez cu limba de vitel

Imprimare E-mail
marți, 04 august 2020

 O ceasca orez, o limba vitel, o ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 4 linguri unt, o lingura faina, 100 g branza rasa, sare.

 Se fierbe limba de vitel cu o ceapa si zarzavat. Se curata de piele si se taie in cuburi mici. Se face un sos gros ca o smantana, dintr-o lingura unt si o lingura faina. Se stinge cu zeama in care a fiert limba si se amesteca bine cu bucatile de limba. Se prajeste usor in unt orezul si se stinge cu doua cesti de zeama limpezita in care a fiert limba. Cand orezul este fiert, se amesteca bine cu restul de unt si branza rasa. Se da 10 minute la cuptor, se rastoarna pe farfurie, iar la mijloc se asaza limba.

Citeste mai departe...
 

Ritual zilnic

Imprimare E-mail
marți, 04 august 2020

Aplicarea unei creme cu factor de protectie impotriva ultravioletelor face parte din ritualul zilnic de ingrijire a tenului. Dar, pentru ca efectul benefic sa fie maxim, este obligatoriu de stiut ce produse cosmetice sunt compatibile cu tipul de ten.

Citeste mai departe...
 

Dovlecei umpluti cu branza

Imprimare E-mail
marți, 28 iulie 2020

 5 dovlecei medii, 2 linguri unt, o lingura faina, o ceasca lapte sau apa, 2 linguri branza, 2 oua, sare.

 Dovleceii se taie in patru, intai in lat, apoi fiecare bucata in doua, in lungime. Se oparesc in apa clocotita cu sare. Se scot, se scurg, iar cand s-au racorit, fiecare sfert se scobeste inauntru. Separat se face un sos gros dintr-o lingura rasa de unt si o lingura plina de faina, care se stinge cu apa sau cu lapte, amestecand mereu sa nu se faca cocoloase, pana se ingroasa bine si se desface de pe cratita. Se da la o parte sa se racoreasca, apoi se adauga branza rasa, sare si pe rand doua galbenusuri si cele doua albusuri batute spuma. Cu aceasta compozitie se umplu sferturile de dovlecei, se asaza unele langa altele intr-o tava unsa cu unt. Se presara deasupra branza rasa, se dau la cuptor, se tin pana ce creste umplutura. Se scot si se asaza pe farfurie.

Citeste mai departe...
 

5 erori de evitat

Imprimare E-mail
marți, 28 iulie 2020

Este un adevar ce nu mai trebuie demonstrat, vara pielea si parul au nevoie de ingrijiri speciale pentru a-si mentine sanatatea si stralucirea. Cateva erori ce trebuie evitate sunt detaliate de o experta in frumusete, Marjorie Guerrier.

Citeste mai departe...
 

Supa de rosii

Imprimare E-mail
luni, 20 iulie 2020

 1,500 kg rosii, 3 linguri orez, 1 galbenus, 2 linguri smântâna, 2 litri zeama de carne sau apa, sare, o lingurita zahar.

 Se punintr-o oala rosiile spalate si taiate bucati, cu putina sare. Se acopera si se lasa sa fiarbainabusitin apa pe care o lasa. Când s-au inmuiat bine, se strecoara si se subtiaza cu zeama de carne sau cu zeamain care a fiert zarzavatul. Se pune zaharul, orezul si se lasa sa fiarba bine, se potriveste de sare.inainte de a fi servita, se drege supa cu un galbenus si cu doua linguri de smântâna. Este foarte gustoasa si rece.


Citeste mai departe...
 

Masti cu efecte imediate

Imprimare E-mail
luni, 20 iulie 2020

Stim cu certitudine ca printr-o ingrijire atenta a tenului se pot estompa urmele nedorite ale vârstei, facând ridurile cât mai discrete. Estomparea celor mai fine se poate realiza cu câteva masti naturale, cu efecte imediate.

Citeste mai departe...
 

Pui cu sos de ceapa

Imprimare E-mail
marți, 14 iulie 2020

 1 kg pui, 150 ml ulei, 50 g faina, 700 g ceapa, boia de ardei dulce, o lamaie, sare.

 Puiul se curata, se taie bucati, se sareaza si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se caleste faina, se adauga ceapa tocata marunt si se continua calirea. Se stinge cu apa, se adauga boia si se lasa sa fiarba 30 minute. Se adauga sosul peste carne, se potriveste de sare si se pune zeama de lamaie. Se mai fierbe 20 minute la foc potrivit.

Citeste mai departe...
 

Tunsori in voga

Imprimare E-mail
marți, 14 iulie 2020

Tunsoarea ideala, capabila sa scoata in evidenta trasaturile frumoase ale figurii este cea cu par scurt, pe fir drept. Fabien Giambona, hair stilist L’Oreal, ne da detalii despre aceasta tunsoare in voga. Lungimea parului se opreste adesea la nivelul urechilor sau la limita mandibulei. Tunsorile cu par scurt sunt adoptate de numeroase celebritati. Beyoncé, Cara Delevingne, Margot Robbie sau Caroline Receveur prefera tunsori franjurate, mese, bucle foarte scurte.

Citeste mai departe...
 

Crochete cu sos de mustar

Imprimare E-mail
marți, 07 iulie 2020

 500 g  cartofi, 2 morcovi, o conopida mica, 4 felii cascaval, o legatura patrunjel, ceapa verde, o cana pesmet, o lingura unt, sare, ulei, piper.

 Pentru sos: 3 catei usturoi, 3 linguri mustar, o legatura patrunjel, 200 ml smântâna pentru gatit, sare.

 Legumele se fierb bine, apoi se paseaza. Ceapa se taie marunt si se incorporeaza in piureul de legume, se adauga condimentele si verdeata tocata. Se intinde aluatul format cu un sucitor. Se decupeaza cu un pahar si se pune in mijlocul cercului format, cât luati cu doua degete, cascaval ras. Apoi, se strânge aluatul in palme astfel incât sa formati niste crochete. La final, se tavalesc prin pesmet. Se prajesc in uleiul incins bine, in care se adauga unt. Sosul pentru crochete se prepara pisând usturoiul care apoi se amesteca bine cu mustarul si patrunjelul tocat marunt. Se adauga smântâna, putin câte putin, amestecând continuu. Se sareaza la final.

Citeste mai departe...
 

Masaj facial

Imprimare E-mail
luni, 29 iunie 2020

Alaturi de mastile naturale, la indemâna acum in plin sezon al legumelor si fructelor proaspete, masajul si exercitiile faciale actioneaza la fel de favorabil asupra aspectului tenului.

Citeste mai departe...
 

Orez chinezesc

Imprimare E-mail
luni, 29 iunie 2020

 4 cesti orez fiert, 4 linguri unt, 6 cârnaciori, 200 g sunca, 2 oua, o ceapa, 100 g ton, ciuperci, ceapa verde.

 Se fierbe orezul in apa sarata, cu câteva ore inainte de pregatirea mâncarii. Dupa ce a fiert, se scurge si se spala cu apa rece. Cârnaciorii, sunca, ciupercile si ceapa se taie felii subtiri si se prajesc usor in unt. Se adauga putina apa calda si se lasa cratita la foc mic, sa fiarba in câteva clocote. Dupa ce sosul a scazut, se adauga orezul (incalzit in prealabil), tonul rupt in fâsii marunte si ouale batute ca pentru omleta. Se amesteca incet, lasând cratita pe foc foarte putin timp, pâna ce compozitia devine omogena.

Citeste mai departe...
 

Fara riduri

Imprimare E-mail
luni, 22 iunie 2020

Un adevar pe care nu trebuie sa-l ignoram este acela ca o masca aplicata o data sau de doua ori pe saptamâna va reda tenului tern, uscat si ridat, catifelarea, hidratarea, frumusetea si va estompa ridurile.

Citeste mai departe...
 

Pulpe cu sos de ceapa

Imprimare E-mail
luni, 22 iunie 2020

 1 kg pulpe de pui, 150 ml ulei, 50 g faina, 700 g ceapa, boia de ardei dulce, o lamâie, sare.

 Pulpele se curata, se sareaza si se prajesc in ulei. In uleiul ramas se caleste faina, se adauga ceapa tocata marunt si se continua calirea. Se stinge cu apa, se adauga boia si se lasa sa fiarba 30 minute. Se adauga sosul peste carne, se potriveste de sare si se pune zeama de lamâie. Se mai fierbe 20 minute la foc potrivit.


Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 64 - 84 din 3264

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 9,00 lei
- 2 luni: 18,00 lei
- 3 luni: 27,00 lei
- 4 luni: 36,00 lei
- 5 luni: 45,00 lei
- 6 luni: 54,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (75 euro sau 90 $, un abonament pe sase luni; 38 euro sau 45 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
WhatsApp:
0722.625.622
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Ipotezele stiintifice sub lupa
» John Hawkwood, „maestrul jafului si al duplicitatii”
» Un miliardar interesat de paranormal
» Peste la gratar in sos de iaurt
» Masti antiimbatranire
» „Uzinele interstelare”
» Manastirea Trivale
» Ingres si „reinventarea” corpului feminin
» Rapa Nui – insula oamenilor-pasari
» Gestionarea diabetului incepe din copilarie
» Despre literatura, dincolo de Prut
» Totul despre filmele de Oscar: „Dr. Strangelove sau cum am invatat sa nu-mi fac griji si sa iubesc
» Horoscopul saptamanii: 19-25 aprilie 2021
» 15 aprilie 1912 – S-a nascut dictatorul nord-coreean Kim Il-Sung
» Tema: „DUNAREA”
» Topul erorilor stiintifice (2)
» Uluitoarea poveste a „bombei gay”
» O declaratie stranie din Israel
» Somon cu piure de cartofi
» Fermitatea tenului
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9