Prima pagina arrow FEMINA CLUB
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 11 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Ochii va tradeaza varsta

Imprimare E-mail
miercuri, 21 februarie 2018

Ochii, oglinda a sufletului, va pot trada si varsta. Mai exact zona delicata din jurul lor. Daca, inca din tinerete nu acordati grija cuvenita. Pentru ca la nivelul fetei exista 35 de muschi, multi dintre acestia aflandu-se in jurul ochilor. Orice contractie a acestora, cand va incruntati, cand zambiti sau radeti, creeaza mici linii fine, care, odata cu inaintarea in varsta se adancesc. Noptile nedormite, somnul insuficient sau hidratarea insuficienta lasa si ele urme vizibile.

Citeste mai departe...
 

Friptura inabusita de vaca

Imprimare E-mail
miercuri, 14 februarie 2018

 1,2 kg pulpa de vaca, 100 g slaninuta, o ceapa, 1 morcov, 4-5 catei usturoi, 100 ml ulei, piper boabe, 2 foi dafin sau putin cimbru tocat, sare.

 Carnea spalata si scursa bine se impaneaza cu bucatele de slanina si catei de usturoi, se sareaza, se leaga cu o sfoara dandu-i o forma lunguiata si se lasa 10-15 minute. Se pune apoi intr-un vas cu ulei incins pe foc si se rumeneste pe toate partile. Se adauga ceapa si morcovul taiate in rondele subtiri, se calesc usor, dupa care se pun doua pahare cu supa de oase sau apa, piperul boabe, foile de dafin sau cimbrul. Se acopera vasul cu un capac si se pune in cuptor, la foc mic, pentru 3 ore, intorcandu-se friptura de cate ori este nevoie. Cand carnea este fiarta, se scoate capacul sa se poata rumeni. Se indeparteaza sfoara si se taie friptura in felii care se asaza pe un platou. Sosul degresat se toarna peste friptura.

Citeste mai departe...
 

Masti miraculoase

Imprimare E-mail
miercuri, 14 februarie 2018

Despre vitamina A se stie ca stimuleaza productia de colagen si are un puternic efect antiimbatranire. Retinolul, forma activa a vitaminei A, mentine elasticitatea pielii, accelereaza reinnoirea celulara si ajuta la refacerea tesuturilor, avand un puternic efect antioxidant.

Citeste mai departe...
 

Praz cu masline

Imprimare E-mail
miercuri, 07 februarie 2018

 4 fire praz, 100 g masline, 1 pahar bors, 1 pahar sos rosii, o legatura patrunjel, sare, piper.

 Se oparesc maslinele in bors, apoi se scurg si se lasa deoparte. Prazul se taie rondele si se caleste in putin ulei, doar cat sa se inmoaie. Se adauga apoi apa cat sa acopere prazul, se adauga maslinele si se lasa sa fiarba la foc mic. Cand prazul este fiert, se adauga sosul de rosii, se asezoneaza cu sare, piper si se lasa pe foc pana scade de tot zeama. La sfarsit se presara patrunjel verde tocat marunt.

Citeste mai departe...
 

Cuvantul de ordine, hidratarea

Imprimare E-mail
miercuri, 07 februarie 2018

Chiar daca iarna soarele este mai zgarcit, specialistii va indeamna sa nu uitati obiceiul salutar de a folosi produse cosmetice cu un factor de protectie fata de razele ultraviolete de minimum 30. Preveniti in felul acesta imbatranirea precoce a obrazului si reduceti riscul aparitiei unor leziuni precanceroa-se ale pielii. De asemenea, tineti cont de faptul ca gomajul este util dar fara exagerare. Stiut fiind ca ciclul de reinnoire a celulelor epidermice este de 28 de zile, sunt suficiente cel mult doua gomaje lunare.

Citeste mai departe...
 

Tocanita cu castraveti murati

Imprimare E-mail
miercuri, 31 ianuarie 2018

 1 kg carne de vitel, 2 cepe, 50 ml ulei, o cana supa, 500 g castraveti murati, 1 pahar suc de rosii, patrunjel verde, cimbru, o lingura bulion.

Citeste mai departe...
 

Ten vulnerabil

Imprimare E-mail
miercuri, 31 ianuarie 2018

In orice anotimp hidratarea este importanta, dar iarna, cand agresivitatea gerului, a vantului, sunt maxime, tenul devine vulnerabil. In consecinta, aplicati intotdeauna un produs hidratant, in functie de tipul de ten, inainte sa va machiati. Alegeti o crema cu textura mai grasa sau un ser hidratant, care sa contina si antioxidanti (vitaminele C si E, resveratrol, extracte din ceai verde). Nu trebuie uitata nici calitatea unor uleiuri naturale care hidrateaza, regenereaza si revitalizeaza tenul.

Citeste mai departe...
 

Stavrid cu sos tartar

Imprimare E-mail
joi, 25 ianuarie 2018

 6 stavrizi, sos tartar, 3 cartofi, 1 morcov, o ceapa, o legatura patrunjel verde, sare.

 Se curata cartofii, morcovul si ceapa si se pun la fiert intregi, intr-un litru si jumatate de apa cu putina sare. Dupa ce zarzavatul s-a inmuiat, se scoate si in zeama ramasa se pun stavrizii curatati si fara capete. Se fierb la foc mic, acoperiti complet cu apa pana cand carnea se desface de pe oase. Se lasa sa se raceasca in apa in care au fiert, apoi se scot cu mare grija sa nu se sfarame. Se asaza pe un platou si se orneaza cu cartofii si morcovul. Se acopera cu sos tartar, cu o ora sau doua inainte de a fi serviti. Se pot folosi, in loc de stavrizi, cod, merluciu sau scrumbii.

Citeste mai departe...
 

Lectie de machiaj

Imprimare E-mail
joi, 25 ianuarie 2018

Farmecul dumneavoastra personal si frumusetea chipului pot fi puse in valoare si de un machiaj corect. Adica un machiaj care respecta cateva reguli generale. In primul rand paleta de culori folosita trebuie sa se armonizeze cu nuanta tenului. Apoi, folositi cu „zgarcenie” fardul pentru ca, de exemplu pleoapa inferioara incarcata cu fard da impresia ca ochii ar fi mai mici decat in realitate. De altfel specialistii recomanda ca negrul intens sa-l aplicati pe pleoapa inferioara doar daca aveti ochii mari.

Citeste mai departe...
 

Pastravi cu ghimbir la cuptor

Imprimare E-mail
miercuri, 17 ianuarie 2018

 2 pastravi, o legatura patrunjel, 2-3 catei usturoi, o bucatica ghimbir proaspat (circa 2 cm), o lingura miere, 2 lamai, sare, piper.

Citeste mai departe...
 

Sani mai fermi

Imprimare E-mail
miercuri, 17 ianuarie 2018

Nu ar fi rau sa introduceti in programul dumneavoastra de gimnastica si cateva exercitii pentru a va mentine sau amplifica fermitatea sanilor.

Citeste mai departe...
 

Pulpa de curcan umpluta

Imprimare E-mail
miercuri, 10 ianuarie 2018

 1 legatura rozmarin, 150 g morcovi, 1 mar, 1 ceapa, 2 linguri unt, sare, piper, 3 linguri mustar, 1 pulpa de curcan de circa 600 g (partea superioara), 2 linguri suc de mere.

 Curatam de coaja morcovii si marul si le dam pe razatoarea mica. Ceapa, se curata si se taie cubulete, se caleste in unt fierbinte. Adaugam morcovii si marul si le inabusim impreuna pentru 5 minute. Condimentam cu mustar si putin rozmarin. Carnea de pe os, se unge cu suc de mere, presaram cu sare, piper si frunze de rozmarin tocate. Intindem umplutura peste carne, o rulam si o fixam cu scobitori, o invelim in folie de aluminiu si o dam la cuptor cam o ora. Scoatem rulada din folie si o frigem pe gratar 30 de minute, intorcand-o pe toate partile.

Citeste mai departe...
 

De sezon

Imprimare E-mail
miercuri, 10 ianuarie 2018

Pentru tenul multor femei iarna este un anotimp agresiv. Pielea devine uscata, isi pierde elasticitatea, pare imbatranita. Ce solutii pot preveni aceste aspecte? Specialistii recomanda cateva lucruri care vor imbunatati rapid aspectul pielii.

Citeste mai departe...
 

Privilegiatele planetei

Imprimare E-mail
miercuri, 27 decembrie 2017

20 la suta din populatia planetei este dotata, mai mult decat ceilalti cu originalitate, creativitate si empatie.

 Marturisiri de genul „toata copilaria si apoi toata viata de adult mi s-a reprosat ca as fi prea sensibila” sau „plang cu usurinta la vizionarea unui film sau la intamplari triste din cotidian”, au captat interesul cercetatorilor. Majoritatea persoanelor considera propria hipersensibilitate ca pe un handicap. Iata ca de putina vreme experti din ce in ce mai numerosi au aratat cu degetul spre aceasta trasatura de caracter ca spre o resursa personala, ca o sansa insuficient valorificata. Concret, absolut surprinzator, cercetatori de la Universitatea Stony Brook, New York, au realizat un studiu care a evidentiat faptul ca aproximativ 20% din populatia planetei ar fi hipersensibili, concluzionand ca aceste persoane ar fi privilegiate.

Citeste mai departe...
 

„Secrete” pentru a arata spectaculos

Imprimare E-mail
joi, 21 decembrie 2017

Acum, dupa ce v-ati reincarcat bateriile puteti actiona pentru ca Sarbatorile sa nu va prinda cu „restante”. Ar trebui sa alergati dupa cadouri pentru cei mici si pentru cei mari, sa imaginati decorarea locuintei, a mesei festive...

Citeste mai departe...
 

Creveti in sos iute

Imprimare E-mail
joi, 14 decembrie 2017

 500 g creveti curatati, 5 catei de usturoi, 4 linguri sos iute thailandez, sare, ulei pentru prajit.

 Intr-un wok se pune uleiul la incins si se prajesc crevetii. Se scot si se pun pe o farfurie. Se adauga in wok usturoiul, se prajeste putin, apoi se pune sosul iute. Se adauga in wok crevetii si se amesteca atat cat sa fie acoperiti de sos.

Citeste mai departe...
 

Masti pentru tenul gras

Imprimare E-mail
joi, 14 decembrie 2017

Cateva dintre neplacerile generate de tenul gras se traduc in puncte negre, pori dilatati, acnee, zone ale fetei care lucesc din cauza sebumului. Ce tratamente cosmetice sunt recomandate tenului gras? In primul rand, este foarte importanta ingrijirea consecventa, zilnica. Demachiati-va dimineata si seara cu o lotiune tonica fara alcool. Apoi, aplicati cu constiinciozitate, masti adecvate tenului gras.

Citeste mai departe...
 

Plachie de macrou

Imprimare E-mail
luni, 11 decembrie 2017

 1 macrou mare (500 g), 1 kg rosii, 5-6 catei usturoi, 3-4 foi dafin, boia dulce, sare, piper, patrunjel verde.

 Se curata pestele, se trece printr-un jet de apa si se asaza intr-un vas. Rosiile se decojesc si se dau pe razatoare. In sosul de rosii obtinut se pun sare, piper, boia, usturoiul taiat feliute si foile de dafin. Se toarna amestecul de rosii deasupra pestelui si se da la cuptor, 30 minute, pana scade zeama si se obtine un sos, iar pestele este bine patruns.


Citeste mai departe...
 

Emotiile, „sculptorul” chipului

Imprimare E-mail
luni, 11 decembrie 2017

Cu certitudine, ochii sunt „oglinda sufletului”, dar si a varstei. In mod natural, emotiile – transpuse in zambet, ras, incruntare – „sculpteaza” chipul. In acelasi timp, somnul insuficient sau proasta hidratare lasa si ele urme, chiar daca acestea pot fi ameliorate printr-o ingrijire atenta. Sa amintim si faptul ca la nivelul fetei exista mai mult de 30 de muschi, multi dintre acestia aflandu-se in jurul ochilor. Contractiile acestora stau la baza ridurilor care se vor adanci odata cu varsta. Cum trebuie ingrijita corect zona din jurul ochilor?

Citeste mai departe...
 

Pulpa de vitel cu sos de usturoi

Imprimare E-mail
miercuri, 29 noiembrie 2017

 1 kg pulpa vitel, 2 cepe, 10 catei usturoi, 4 linguri ketchup picant, 2 linguri boia dulce, o lingura cimbru, sare, patrunjel verde, ulei.

 Pulpa de vita se taie felii potrivit de groase, care se bat ca pentru snitele, apoi se taie in bucati de 3-4 cm.

Intr-o cratita se pune putin ulei si se prajesc bucatile de carne. Se pune apoi ceapa tocata marunt si cateii de usturoi feliati. Se pun 2 litri de apa calduta si se lasa sa fiarba. Ketchupul, boiaua, cimbrul si sarea se amesteca si se pun peste carne. Se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba aproximativ 2 ore, completand cu apa daca mai este cazul. Cand carnea este gata, iar sosul a scazut putin, se adauga patrunjelul tocat.

Citeste mai departe...
 

Vitaminele, ingrediente pretioase

Imprimare E-mail
miercuri, 29 noiembrie 2017

 In ingrijirea pielii vitaminele sunt ingrediente valoroase care pot amana imbatranirea tenului, imbunatatesc textura epidermei si estompeaza ridurile.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 85 - 105 din 3112

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR sunt urmatoarele:
- 1 luna: 7,50 lei
- 2 luni: 15,00 lei
- 3 luni: 22,50 lei
- 4 luni: 30,00 lei
- 5 luni: 37,50 lei
- 6 luni: 45,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (50 euro sau 70 $, un abonament pe sase luni; 25 euro sau 35 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Cand studile sunt eronate
» Tancuri sovietice la Praga
» O organizatie pentru studiul OZN
» Supa-crema de gulii
» Alura tinereasca
» Jurnalism inainte de Hristos
» Jurnalism inainte de Hristos
» Tarragona ā€“ oras roman
» Triumful unui romantic
» Arta plastica preistorica
» Ce-i mult, nu-i bun!
» A vedea dincolo de chipuri
» Cand dragostea ā€˛ca-n filmeā€¯ devine realitate
» Horoscopul saptamanii: 10-16 decembrie 2018
» 6 decembrie 1421- S-a nascut Henric al VI-lea al Angliei
» Tema: ā€˛URIASIIā€¯
» Inselatorii cu studii stiintifice
» Puterea unei Ć®mparatese
» Incidentul ā€˛Tornadoā€¯
» Friptura Ć®nnabusita
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9