Prima pagina arrow FEMINA CLUB 22 Apr 2021
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 6 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Ten catifelat

Imprimare E-mail
duminic, 14 iunie 2020

Puncte negre, pori dilatati, acnee, zone ale fetei care lucesc din cauza sebumului, toate aceste neplaceri definesc un ten gras. Cum le puteti anihila, altfel spus ce tratamente cosmetice sunt recomandate tenului gras.

Citeste mai departe...
 

Vinete umplute

Imprimare E-mail
duminic, 14 iunie 2020

 2 vinete mai mari, o cutie crema de brânza, 200 g cascaval ras, 120 g unt, 2 oua, 2 linguri ulei masline, seminte de susan, sare, piper.

 Vinetele se spala si se taie in doua, longitudinal, având grija sa le intepam coaja din loc in loc. Se ung cu ulei de masline si se dau la cuptor pentru 20-25 minute, iar când sunt gata, cu ajutorul unei linguri le scoatem miezul, asa incât coaja sa nu se rupa. Intr-un bol se pun miezul de vinete, crema de brânza si jumatate din cascavalul ras, ouale, sare si piper dupa gust si se amesteca bine toate ingredientele. Intr-o tava unsa cu unt se asaza coaja de vinete in care se toarna compozitia de crema de brânza, apoi se presara cealalta jumatate din cantitatea de cascaval ramasa. Pe deasupra se pun seminte de susan. Se lasa tava la cuptor pentru 10-15 minute, pâna se rumeneste frumos cascavalul.

Citeste mai departe...
 

Masti pentru sanatatea tenului

Imprimare E-mail
miercuri, 10 iunie 2020

In cazul unui ten uscat, spalarea acestuia cu ceai de musetel dupa demachiere, face minuni, hidratând si hranind corespunzator epiderma. De asemenea, pentru a remedia cât mai rapid aspectul tenului, se impune aplicarea unor masti emoliente, din galbenus de ou sau piure de banane, omogenizate cu suc de lamâie sau de portocala. Mastile se mentin 20 de minute, apoi se indeparteaza spalându-se obrazul cu infuzii de plante.

Citeste mai departe...
 

Rulouri cu ton si legume

Imprimare E-mail
miercuri, 10 iunie 2020

 Pentru aluat: 500 g faina, 200 ml lapte caldut, 25 g drojdie, busuioc, ulei, sare.

 Pentru umplutura: o conserva ton, 2 ardei grasi, 2 ardei kapia, 2 rosii, 2 morcovi, o ceapa, o legatura patrunjel, 1 ou, o lingura gris, masline verzi, ulei de masline, sare, piper.

 Intr-un bol se pun faina, busuiocul, sarea si se amesteca. Drojdia se dizolva cu putin lapte caldut, apoi se adauga peste faina, se pun uleiul, restul de lapte caldut si se framânta pâna se obtine un aluat care nu se mai prinde de mâini. Se acopera vasul cu un servet de bucatarie si se tine la cald aproximativ 40 de minute. Legumele spalate si curatate se taie marunt si se calesc in putin ulei de masline. Tonul se scurge din uleiul propriu. Dupa ce s-au calit, legumele se lasa la racit, apoi se adauga tonul, oul batut, o lingura cu gris si se amesteca bine compozitia. Se intinde o foaie de aluat, deasupra se pune un strat din aceasta compozitie si se ruleaza usor. Din ruloul obtinut se taie felii care se pun intr-o tava tapetata cu hârtie de copt. Se unge fiecare rulou cu galbenus de ou si se da la cuptor pentru aproximativ 35-40 minute.


Citeste mai departe...
 

Vitel cu ciuperci

Imprimare E-mail
miercuri, 31 iulie 2019

 1 kg carne de vitel, 1 kg ciuperci, o ceapa, o lingura unt, sare, piper, 5 lingurite faina, 5 lingurite bulion de rosii sau 10 rosii, 2 cesti zeama de carne, putin patrunjel tocat.

 Se pune untul într-o cratita si când se înfierbânta, se adauga ceapa, sare si apoi carnea taiata în bucati. Se lasa sa se prajeasca încet. Când capata culoare, adaugam faina si bulionul de rosii (sau rosiile proaspete). Se amesteca bine si se toarna apoi zeama de carne. Se curata, se spala si se oparesc ciupercile cu apa clocotita, se taie felii si se pun peste vitel. Se presara piper. Se lasa mâncarea sa fiarba încet, aproximativ o ora. Nu trebuie sa fie prea scazuta. La sfârsit se presara putin patrunjel tocat.


Citeste mai departe...
 

Solutii valoroase pentru ten

Imprimare E-mail
miercuri, 31 iulie 2019

Uleiurile vegetale, folosite inca din Antichitate, sunt apreciate si azi in cosmetica pentru calitatile lor speciale.

Citeste mai departe...
 

Creier pane

Imprimare E-mail
miercuri, 24 iulie 2019

 1 creier mare fiert, faina, 2 oua, 3-4 linguri pesmet, grasime pentru prajit.

 Creierul se fierbe si se lasa la racit. Se taie in lungime, in felii de o jumatate de deget. Intr-o farfurie se bat doua oua intregi, cu putina sare. Se dau feliile de creier prin faina, ou batut, apoi in pesmet, intorcandu-le pe amandoua partile, cu grija sa nu se strice forma. Asezam feliile astfel pregatite intr-o farfurie mare. Cu putin inainte de masa, le prajim timp de 15 minute si le servim cu salata sau cu sos de rosii si piure de cartofi. Creierul de vitel pane se serveste cu diferite legume: sote de mazare verde, conopida, piure de cartofi etc.


Citeste mai departe...
 

Trei masti naturale

Imprimare E-mail
miercuri, 24 iulie 2019

Orice tip de ten trebuie ingrijit cu atentie, dar mai ales in cazul tenului sensibil se recomanda evitarea produselor cosmetice care contin parfumuri, parabeni sau alcool. Acestea au un pH scazut si irita epiderma. In schimb sunt benefice mastile naturale cu galbenus de ou, bogat in calciu, vitaminele A si E, necesare pentru o piele sanatoasa. Grasimile din compozitia sa hidrateaza intens si curata cu blandete tenul.

Citeste mai departe...
 

Tarta cu praz

Imprimare E-mail
miercuri, 17 iulie 2019

 2 kg praz, 3 oua, 200 g smantana, 100 ml lapte, 75 g cascaval, 200 g faina, o jumatate lingurita drojdie uscata, 125 g unt, sare, piper.

 Intr-o cratita se fierb 100 g unt amestecat cu 2 linguri apa si putina sare. Intr-un castron se pune faina si drojdia, se face o gaura la mijloc si se toarna untul topit, putin cate putin, amestecand cu o lingura de lemn. Se unge o tava si se tapeteaza, apoi se intinde in ea aluatul. Se inteapa cu o furculita si se da la cuptor, la foc potrivit, pana incepe sa capete culoare. Cand este gata, se scoate si se lasa la temperatura camerei. Pana se raceste blatul, se spala prazul si se taie rondele subtiri. Intr-o tigaie se pun 50 g unt si se caleste prazul, apoi se adauga o cana cu apa si se lasa la fiert pana scade. Intr-un castron se amesteca ouale, smantana, laptele, cascavalul ras, sare si piper. Se pune prazul peste aluat, apoi se toarna compozitia din smantana si cascaval. Se incinge cuptorul si se lasa la foc potrivit aproximativ 30 de minute.

Citeste mai departe...
 

„Amprentele” tineretii

Imprimare E-mail
miercuri, 17 iulie 2019

Nu-i o noutate ca printr-o ingrijire atenta a tenului se pot estompa urmele varstei, facand ridurile cat mai discrete. Iata si cateva masti naturale, usor de realizat, cu efecte imediate.

Citeste mai departe...
 

Fileu de salau pane

Imprimare E-mail
miercuri, 10 iulie 2019

 1 kg fileu de peste, 2 oua, 2 linguri faina, 3 linguri pesmet, sare, 100 ml ulei.

 Fileurile se curata de piele, se scoate sira spinarii si oasele. Se sareaza si se lasa sa stea o jumatate de ora. Se dau prin faina, apoi prin ou, prin pesmet si se prajesce in ulei fierbinte. Se servesc cu maioneza sau cu lamaie.

Citeste mai departe...
 

Atentie la deshidratare

Imprimare E-mail
miercuri, 10 iulie 2019

Caldura verii duce la o deshidratare accentuata. Pielea capata un aspect aspru, iar ridurile isi fac simtita prezenta. Pielea uscata este semnalul clar ca organismul nu poate reface cantitatea de apa pierduta, care mentinea pielea catifelata. Cand organismul are suficienta apa, toate sistemele pot functiona bine, iar pielea este mai stralucitoare, mai catifelata si, acum, vara, pastreaza mai mult timp bronzul.

Citeste mai departe...
 

Pizza cu vinete

Imprimare E-mail
joi, 04 iulie 2019

 Aluat de pizza, 200 g rosii decojite, sare, piper, zahar.

 Umplutura: 2 vinete (500 g), 8 linguri ulei, 300 g carne tocata, 2 catei de usturoi, o legatura cimbru, o salata creata, 120 g cascaval.

 Se fierb rosiile taiate marunt 15 minute, la foc potrivit si se potriveste de sare, piper si zahar. Vinetele, spalate si curatate de coaja, se taie felii, se prajesc pe ambele parti in 3 linguri cu ulei incins, apoi se scot. Se prajeste si carnea tocata in aceeasi tigaie, adaugand inca o lingura de ulei si se adauga usturoiul zdrobit. Se pun vinetele peste carne si se adauga sare, piper si frunzulite de cimbru. Se spala salata, se scurge si se taie fasii, iar cascavalul se rade. Se asaza aluatul de pizza pe o tava unsa cu ulei, se lasa sa creasca si se unge cu sosul de rosii. Deasupra se intinde amestecul de vinete cu carne tocata, fasiile de salata si se presara cascavalul ras. Se stropeste cu uleiul ramas si se coace 20 de minute in cuptorul incins.

Citeste mai departe...
 

Tenul si temperaturile ridicate

Imprimare E-mail
joi, 04 iulie 2019

Indiferent de anotimp, aplicarea unei creme, cu factor de protectie impotriva ultravioletelor, face parte din ritualul zilnic de ingrijire a tenului.

Citeste mai departe...
 

Tocanita de post

Imprimare E-mail
miercuri, 26 iunie 2019

 3 morcovi, 4 cartofi, o punga soia cubulete, 3 cepe, 4 foi de dafin, sare, 2-3 catei usturoi, patrunjel verde.

 Se pun cubuletele de soia la fiert cu un praf de sare. Ceapa se curata de coaja, se spala si se taie marunt. Intr-un vas se pune o lingura cu ulei si se adauga ceapa. Morcovii se curata, se spala si se taie rondele mici. Dupa ce s-a calit ceapa, se adauga morcovii si se calesc in continuare pana devin moi. Se adauga cartofii si se mai caleste putin, punandu-se, daca mai e cazul, o lingura sau doua cu ulei. Odata calite legumele, se adauga apa cat sa le acopere. Se pun foile de dafin, iar catre final se adauga usturoiul curatat si taiat marunt. Cand tocana a scazut se pune si soia scursa. Tocana se garniseste cu patrunjel verde taiat marunt.

Citeste mai departe...
 

Nocivitatea ultravioletelor

Imprimare E-mail
miercuri, 26 iunie 2019

Dorinta de a va bronza cat mai rapid va face uneori sa uitati de prudenta ce se impune fata de nocivitatea si agresivitatea razelor ultraviolete.

Citeste mai departe...
 

Gogosele cu cascaval

Imprimare E-mail
miercuri, 19 iunie 2019

 200 g cascaval, 5 oua, 150 g faina, 80 g unt, 250 ml lapte, sare, piper.

 Se taie cubulete 100 g de cascaval si restul se da pe razatoarea fina. Se pune intr-o cratita laptele si untul, se potriveste de sare si se lasa pe foc pana da in clocot. Apoi se ia cratita de pe foc, se pune toata faina dintr-odata si se amesteca puternic ca sa se incorporeze bine. Se pune cratita din nou pe foc si se lasa sa fiarba 2-3 minute, amestecand continuu, pana ce aluatul incepe sa se desprinda de pe margini. Se ia cratita de pe foc si se adauga, pe rand, ouale, amestecand bine de fiecare data. Se potriveste de sare si piper, se pun cuburile de cascaval. Ultimul ou se sparge intr-un bol si se bate bine cu furculita. Cu ajutorul a doua linguri se ia cate putin din aluat, se asaza gogoselele pe o tava unsa cu unt (lasand spatii intre ele). Se ung cu oul batut si se coc in cuptorul incins. Se lasa 20 de minute, apoi se scot si se presara peste ele cascavalul ras. Se coc inca 3-4 minute, pentru ca acesta sa se topeasca.

Citeste mai departe...
 

De sezon

Imprimare E-mail
miercuri, 19 iunie 2019

Parfumatele capsuni, prin continutul de alfahidroxiacizi ajuta la o exfoliere perfecta a pielii, tonificand-o in acelasi timp. Mastile si lotiunile pe baza de capsuni favorizeaza indepartarea celulelor moarte de la suprafata epidermei, previn imbatranirea ei prematura, reduc cearcanele si pungile de sub ochi, ii redau pielii prospetime si stralucire.

Citeste mai departe...
 

Rata cu salata de cartofi

Imprimare E-mail
miercuri, 12 iunie 2019

 O rata, 50 g slanina, 100 ml ulei, cartofi, 3 oua, 3 cepe, 40 ml otet, maghiran, piper, sare.

 Se curata bine rata, se spala, se zvanta, se impaneaza cu slanina, se freaca bine cu sare, se presara in interior cu maghiran pisat, se unge cu ulei, se asaza intr-o tava unsa cu ulei si se baga la cuptor. Din cand in cand se stropeste rata cu sosul format in tava iar cand este gata, se scoate din cuptor, se portioneaza, iar sosul rezultat se pune intr-o sosiera. Cartofii se fierb in apa cu sare, se curata si se taie felii subtiri. Ceapa se taie pestisor si se fierbe in otet amestecat cu apa si sare. Ouale fierte separat, se curata si se toaca marunt. Cartofii, ceapa, ouale, putin ulei, piper si sare se amesteca intr-un bol. Cand servim friptura se pune, dupa gust, si sosul oprit.

Citeste mai departe...
 

Rujurile si „secretele” lor

Imprimare E-mail
miercuri, 12 iunie 2019

Pentru a arata senzual, pentru a fi netede si catifelate, buzele se ingrijesc la fel de atent ca tenul. Exfolierea si hidratarea sunt importante in acest sens. La fel de importante sunt si „secretele” privind rujurile folosite.

Citeste mai departe...
 

Supa-crema de mazare

Imprimare E-mail
miercuri, 05 iunie 2019

 150 g mazare, 100 g sunca, o ceapa, 6 cesti supa de carne, patrunjel verde, smantana, sare.

 Ceapa se taie marunt si se caleste, iar cand este aurie se adauga mazarea, sunca taiata marunt si supa. Se fierb pana se patrunde mazarea, apoi se adauga sarea. Cand mazarea s-a fiert, se scoate sunca si se paseaza supa de legume. Cand se serveste se adauga sunca, patrunjelul verde si smantana.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 85 - 105 din 3264

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 9,00 lei
- 2 luni: 18,00 lei
- 3 luni: 27,00 lei
- 4 luni: 36,00 lei
- 5 luni: 45,00 lei
- 6 luni: 54,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (75 euro sau 90 $, un abonament pe sase luni; 38 euro sau 45 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
WhatsApp:
0722.625.622
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Ipotezele stiintifice sub lupa
» John Hawkwood, „maestrul jafului si al duplicitatii”
» Un miliardar interesat de paranormal
» Peste la gratar in sos de iaurt
» Masti antiimbatranire
» „Uzinele interstelare”
» Manastirea Trivale
» Ingres si „reinventarea” corpului feminin
» Rapa Nui – insula oamenilor-pasari
» Gestionarea diabetului incepe din copilarie
» Despre literatura, dincolo de Prut
» Totul despre filmele de Oscar: „Dr. Strangelove sau cum am invatat sa nu-mi fac griji si sa iubesc
» Horoscopul saptamanii: 19-25 aprilie 2021
» 15 aprilie 1912 – S-a nascut dictatorul nord-coreean Kim Il-Sung
» Tema: „DUNAREA”
» Topul erorilor stiintifice (2)
» Uluitoarea poveste a „bombei gay”
» O declaratie stranie din Israel
» Somon cu piure de cartofi
» Fermitatea tenului
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9