Prima pagina arrow FEMINA CLUB 27 Nov 2022
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Vinete cu masline

Imprimare E-mail
vineri, 04 februarie 2022

 2 vinete, 15 masline, 1 pahar ulei, 2-3 cepe mari, 2 rosii, o legatura patrunjel, o legatura marar, o lingura rasa faina, suc de rosii.

 Vinetele spalate, curatate de coaja, se taie felii si se prajesc in ulei fierbinte. Maslinele se spala si se dau in clocot. Intr-o cratita se pun un rand de vinete, un rand de rosii taiate felii, se adauga masline, faina dizolvata in putina apa rece, verdeata tocata marunt. Se repeta randurile, pana se termina vinetele. Peste ele se toarna suc de rosii. Se da cratita la cuptor.

Citeste mai departe...
 

Remedii

Imprimare E-mail
vineri, 04 februarie 2022

Mai mult de 35 la suta dintre femei se plang de senzatia permanenta de picioare obosite si „grele”. Suparatoarele simptome tradeaza de cele mai mul-te ori o insuficienta venoasa. Principalii „vinovati”, spun specialistii, sunt hormonii. Dar, mai sunt si alti factori implicati: statul prelungit pe scaun, varsta, excesul ponderal, consumul de alcool, fumatul.

Citeste mai departe...
 

Peste oceanic rasol

Imprimare E-mail
luni, 31 ianuarie 2022

 1 kg peste, 1 morcov, o telina, o ceapa, 150 g unt, 4 oua fierte tari, o legatura marar verde, sare, piper.

 Legumele se spala, se taie felii si se fierb in apa clocotita. Se adauga sare si putin piper. Se asaza in cratita pestele taiat bucati si se lasa sa mai fiarba 15-20 minute. Intre timp, se pregateste sosul. Se pune untul sa se topeasca. Ouale fierte tari se rad pe razatoare si se pun in unt cu mararul taiat fin. Se adauga sare si piper si se amesteca. Dupa ce pestele a fiert se scoate pe o farfurie si se toarna peste el sosul. Se serveste cu lamaie sau unt topit si patrunjel verde.

Citeste mai departe...
 

Pledoarie pentru scrisul de mana

Imprimare E-mail
luni, 31 ianuarie 2022

In ultimii ani, cand tastatura a devenit aliatul fidel al celor mai multi dintre noi, scrisul de mana a cazut in dizgratie. O mare greseala, ne avertizeaza reputatul neurochirurg prof. univ. dr. Alexandru Vlad Ciurea.

Citeste mai departe...
 

Ficatei de pui cu vin

Imprimare E-mail
vineri, 21 ianuarie 2022

 500 g ficatei de pui, o ceapa mare, 4 linguri ulei de masline, 3 linguri vin alb, sare, piper, boia de ardei dulce.

 Se taie ceapa rondele si se asaza intr-o forma rezistenta la cuptor. Peste ceapa se asaza ficateii spalati. Se asezoneaza cu ulei si vin. Se presara sare, piper si boia dupa gust. Se introduc la cuptor pentru 20 de minute, in forma acoperita cu folie de aluminiu sau capac. In ultimele 10 minute se ia capacul pentru a se rumeni ficateii.

Citeste mai departe...
 

Abdomen extraplat

Imprimare E-mail
vineri, 21 ianuarie 2022

Va sugeram sa profitati de iarna, când teoretic stati mai mult timp in casa, la caldura si sa incercati sa estompati eventualele proeminente ale pântecului cu ajutorul unor exercitii fizice simple. Cu un mic efort puteti dobândi un abdomen „beton”.

Citeste mai departe...
 

Piept de pui picant

Imprimare E-mail
luni, 17 ianuarie 2022

 4 bucati piept fara os, 200 g iaurt, 100 g pasta de ardei iute, 1 kg cartofi, 2 cepe rosii, 100 ml ulei de masline, sare, piper, 2 legaturi patrunjel.

 Se amesteca iaurtul cu pasta de ardei iute, sare, piper, apoi se pune peste carne si se lasa la macerat 30 minute. Cartofii se curata si se taie cubulete, se pun la fiert iar când sunt gata se scurg si se asaza intr-o tava. Deasupra se toarna uleiul de masline, se pune ceapa taiata julien, si patrunjelul tocat. Peste zarzavat, se asaza bucatile de piept si se da la cuptor, la foc potrivit pâna se rumeneste carnea.

Citeste mai departe...
 

Obicei nociv

Imprimare E-mail
luni, 17 ianuarie 2022

Nu rare sunt situatiile când, inainte de a adormi, isi fac aparitia poftele de „ceva bun” de la miezul noptii. Daca ar putea vorbi, tenul v-ar spune „nu mânca noaptea!”. Si aceasta pentru ca dezordinea din programul nutritional diminueaza capacitatea pielii de a se reface. Urmarea? Aparitia semnelor de imbatrânire prematura.

Citeste mai departe...
 

Buze senzuale

Imprimare E-mail
luni, 10 ianuarie 2022

Cercetatori in sfera frumusetii feminine sugereaza pasii corecti ai ritualului unor buze stralucitoare.

Citeste mai departe...
 

Sub lupa, un sentiment nemuritor: IUBIREA

Imprimare E-mail
luni, 27 decembrie 2021

–  O privire fugara asupra solitudinii

 Daca în urma cu decenii femeile singure simteau gustul amar al frustrarii, astazi, pe plan social si psihologic lucrurile s-au schimbat. Acum, la început de mileniu trei, femeile solitare se bucura de libertatea si autonomia dorite, elemente ce le confera un grad de fericire aparte.

Citeste mai departe...
 

Crap cu nuci si stafide

Imprimare E-mail
luni, 20 decembrie 2021

 1 crap de 1-1,5 kg, o cana orez, o ceapa, 50 ml ulei, 150 g nuci pisate, 50 g stafide, sare, piper, patrunjel verde.

 Se face umplutura pentru crap din orezul prajit in ulei cu ceapa, care se pune apoi la fiert. Cand este gata, se adauga sare, piper, patrunjel, nucile, stafidele si se amesteca bine. Se da in cateva clocote apoi se lasa deoparte. Se curata crapul si  se umple cu compozitia de mai sus. Deasupra se toarna putin ulei si se da la cuptor.

Citeste mai departe...
 

Amprenta vremii

Imprimare E-mail
luni, 20 decembrie 2021

 Cu cat temperatura coboara mai mult si vantul isi face simtita prezenta, cu atat vremea isi pune amprenta nefavorabila asupra tenului. Acesta devine tern, ridat, uscat. Remediul? O masca aplicata o data sau de doua ori pe saptamana va reda tenului catifelarea, hidratarea, frumusetea si va estompa ridurile.

Citeste mai departe...
 

Ciuperci cu sos de vin

Imprimare E-mail
luni, 13 decembrie 2021

 500 g ciuperci, 2 cepe, 150 ml ulei, o lingura faina, 2 linguri pasta de rosii, 100 ml vin, 6 oua, o legatura verdeata, sare, piper.

 Se taie felii ciupercile si se calesc in ulei cu faina; se sting cu vin, pasta de rosii si putina apa. Se fierb la foc potrivit aproximativ 20 de minute iar la urma se adauga verdeata, sare si piper. In sosul care se formeaza se pun ouale fierte cleioase si se mai da un clocot.

Citeste mai departe...
 

Trucuri pentru un ten hidratat

Imprimare E-mail
luni, 13 decembrie 2021

Pentru a-si redobandi frumusetea, tenul are nevoie de efectuarea unui peeling. Prin exfolierea stratului de celule moarte se stimuleaza regenerarea pielii. Un peeling bland se face cu iaurt amestecat cu ta-rate de grau. Se poate folosi la orice tip de ten.

Citeste mai departe...
 

Muschi de miel cu brânza

Imprimare E-mail
luni, 06 decembrie 2021

 Muschi de miel, 200 g brânza feta, 250 g sunca, piper, ulei.

 Muschiului i se face o gaura la mijloc folosind coada unei linguri lungi de lemn. Apoi, cu ajutorul aceleiasi cozi de lingura, se umple muschiul cu brânza farâmitata. Se presara muschiul cu piper, apoi se infasoara cu sunca, se leaga si se pune in tava de copt. Se stropeste cu ulei, se mai pun 2-3 linguri de ulei in tava si se lasa la cuptor pentru 20 de minute.

Citeste mai departe...
 

Solutii valoroase

Imprimare E-mail
luni, 06 decembrie 2021

Apropierea Sarbatorilor intensifica dorinta fiecarei femei de a arata impecabil si daca se poate de a estompa chiar si cel mai discret rid ce, teoretic, umbreste frumusetea obrazului.

Citeste mai departe...
 

Praz cu masline

Imprimare E-mail
luni, 29 noiembrie 2021

 4 fire praz, 150 g masline cu sâmburi, o ceapa, 250 ml suc de rosii, 2 linguri ulei, o lamâie, patrunjel, sare.

 Partea alba de la praz se taie in bucati de 3-4 cm, se pun intr-o strecuratoare si se toarna apa clocotita peste ele, lasându-le apoi la scurs. Intr-o cratita se caleste in ulei ceapa tocata, se adauga prazul scurs si se mai lasa 5 minute. Se toarna apa cât sa se acopere prazul, se adauga maslinele si se lasa 20 de minute la fiert, acoperind cratita cu un capac. Se adauga sucul de rosii, lamâia taiata felii si se mai fierbe 10 minute dupa care se potriveste de sare. La sfârsit se pune patrunjel tocat.

Citeste mai departe...
 

Planta care poate prelungi viata bolnavilor de cancer

Imprimare E-mail
luni, 29 noiembrie 2021

Cresterea ratei de supravietuire a pacientilor cu metastaze, urmare a actiunii unor derivate ale cunoscutei plante aloe vera, reprezinta o concluzie uimitoare a numeroase studii.

Citeste mai departe...
 

Aripioare cu miere si ghimbir

Imprimare E-mail
luni, 29 noiembrie 2021

 25 aripioare de pui, o legatura ceapa verde, 5 linguri miere, 2 linguri sos de soia, 1 ardei iute rosu, o bucata de 2 cm ghimbir ras, câteva crengute cimbru.

 Se amesteca toate ingredientele pentru marinata intr-un castron. Se pun aripioarele de pui curatate intr-o tava si se toarna sosul peste carne. Aveti grija ca aripioarele sa fie asezate intr-un singur strat, pentru ca sosul sa ajunga in mod egal pe fiecare aripioara de pui. Se acopera tava cu folie alimentara si se da la rece. Se lasa aripioarele la marinat, la frigider, 24 de ore. Se incinge o tigaie sau gratarul si se prepara aripioarele circa 15-20 de minute, intorcând carnea cât mai des, pentru a se patrunde bine. Se pot baga la cuptor 10 minute, daca vreti sa se formeze o crusta perfecta si aurie pe aripioare.

Citeste mai departe...
 

Trucurimiraculoase

Imprimare E-mail
luni, 29 noiembrie 2021

 Cu certitudine atunci când tenul dumneavoastra are nevoie de hidratare, este ridat, lipsit de luminozitate si de stralucire, un fond de ten bine ales va scoate din impas rapid.

Citeste mai departe...
 

Peste umplut

Imprimare E-mail
luni, 15 noiembrie 2021

 1 peste de 2 kg, 1 kg ciuperci proaspete, 1 dovlecel, 100 g arpacas, o ceapa, 3 catei usturoi, 200 g unt, o lingura bulion, 1 litru vin alb, patrunjel, sare, piper.

 Arpacasul se pune la inmuiat in apa de seara pâna dimineata. Pestele spalat se taie pe spate, pâna la cap, fara a-l desparti, se presara cu sare la interior si exterior. In unt topit se pun ciupercile taiate mai mare, arpacasul scurs de apa, ceapa si usturoiul maruntit. Se lasa 5 minute, se adauga bulionul desfacut cu putina apa. Se lasa 10 minute pe foc si, la final, se adauga sare, piper si patrunjel. Se umple pestele asezat deja intr-o tava unsa cu ulei, se pune si dovlecelul taiat cubulete, se toarna vinul si se da la cuptor pentru o ora. Din când in când, se stropeste pestele cu sosul care se formeaza in tava.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 85 - 105 din 3429

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 13,00 lei
- 2 luni: 26,00 lei
- 3 luni: 39,00 lei
- 4 luni: 52,00 lei
- 5 luni: 65,00 lei
- 6 luni: 78,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (90 euro sau 100 $, un abonament pe sase luni; 45 euro sau 50 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
WhatsApp:
0722.625.622
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Meandrele calendarului
» Maria Budberg – o „Mata Hari” a Rusiei
» Incoerenta OZN la nivelurile inalte
» Incoerenta OZN la nivelurile inalte
» Sufleu de peste
» Aliat pretios
» Drona care aduce ploaia
» Templul lui Apollo din Bassae
» Un univers captiv
» Intelepciunea umana – perenitate in fragilitate
» Noul sezon al gripei si racelii
» Cel mai longeviv cvartet de coarde
» Cele mai bune filme cu submarine
» Horoscopul saptamanii: 21-27 noiembrie 2022
» 17 noiembrie 1887 – S-a nascut feldmaresalul britanic Montgomery
» Tema: „MUZELE”
» In labirintul somnului
» George al V-lea – unicul rege eutanasiat
» OZN-uri la Kiev
» Clatite cu legume
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9