|
FEMINA CLUB Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.
|
luni, 06 iunie 2022 |
Cum ne imbracam cand este foarte cald si dorim sa ne pastram o stare de confort? In aceasta vara privilegiate sunt rochiile ample si fustele generoase, largi, cu talie inalta, care lasa organismul sa respire.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 30 mai 2022 |
1 pachet spaghetti, branza feta, 3-4 rosii, 150 g masline, 1 castravete verde, busuioc, piper, sare, ulei de masline. Se pun pastele la fiert in apa cu sare si putin ulei. Intre timp se taie cubulete branza, rosiile, iar castravetele verde rondele subtiri. Cand au fiert pastele, se scurg, se clatesc, se amesteca bine cu o lingura de ulei de masline, apoi cu toate celelalte ingrediente. Se orneaza cu masline si se presara deasupra busuioc tocat fin.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 30 mai 2022 |
Primavara se impun unele ingrijri speciale menite sa repuna organismul in forma maxima. In primul rand este vorba despre o hidratare corecta.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 23 mai 2022 |
1 pui, 100 g unt, 3 cepe, 2 ardei grasi, 3 rosii, 2 vinete potrivite, o legatura verdeata, sare. Puiul se taie bucati, se sareaza si se caleste in 50 g unt. In untul ramas de la pui se caleste ceapa tocata marunt si ardeii taiati julien. Se stinge cu rosiile taiate felii si se toarna peste bucatile de carne. Vinetele se curata, se taie felii, se calesc in restul de unt, se scurg bine, se adauga la carne si se da vasul la cuptor timp de 25 minute. La sfarsit se pune si verdeata tocata.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 23 mai 2022 |
Nu exista dubii privind binefacerile siestei: ne trezim odihniti, cu o mai buna concentrare si memorizarea mai buna a informatiilor.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 16 mai 2022 |
250 g ton maruntit, 2 oua, 2 cartofi, 2 morcovi, 3 catei de usturoi, patrunjel si marar verde, 2 linguri gris, zeama de la jumatate de limeta, seminte de in si susan. Legumele se curata, se spala si se dau prin razatoarea mica. Intr-un bol se pune tonul, legumele razuite, verdeata tocata marunt, ouale, zeama de la limeta si se amesteca totul bine. Se adauga si grisul, omogenizand bine compozitia. Cu mainile usor umede se ia cate putin din compozitie si se formeaza chiftele, care se dau prin semintele de in si susan. Se pun bilutele obtinute intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor pentru de aproximativ 45 minute.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 16 mai 2022 |
Pentru a fi netede si catifelate, buzele se ingrijesc la fel de atent ca tenul. In acest sens, exfolierea si hidratarea sunt foarte importante. La fel de importante sunt si „secretele” privind folosirea rujurilor.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 09 mai 2022 |
1 kg peste oceanic, 3 vinete, 500 g rosii, 150 ml ulei, 1/2 pahar lapte, o lingura faina, 3 linguri unt, 2 oua, sare, usturoi, cimbru. Vinetele se curata, se portioneaza, se sareaza si dupa 30 de minute se spala si se storc. Se dau prin faina, se prajesc in ulei si se asaza una langa alta intr-o tava unsa cu unt. Separat, se curata rosiile, se zdrobesc, se soteaza in ulei cu cimbru si usturoi tocat si apoi se strecoara. Se face un sos alb care se amesteca bine cu 2 oua crude si cu sare. Pestele se curata, se spala, se taie felii si se fierbe cateva minute in putina apa si sare. Se asaza totul in tava cu vinete, deasupra turnandu-se sosul alb si apoi se da totul la cuptor, la foc potrivit, 30 de minute.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 09 mai 2022 |
Parfumatele capsuni, prin continutul de alfahidroxiacizi ajuta la o exfoliere perfecta a pielii, tonificand-o in acelasi timp. Mastile si lotiunile pe baza de capsuni favorizeaza indepartarea celulelor moarte de la suprafata epidermei, previn imbatranirea ei prematura, reducand cearcanele si pungile de sub ochi si redand pielii prospetimea si stralucirea.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 02 mai 2022 |
1 kg conopida, 200 g kaizer, 50 g cascaval ras, 200 g smantana, sare, piper. Conopida se desface buchetele mici, se pune la fiert in apa cu sare si se lasa 10 minute. Intr-un vas se pune conopida bine scursa de apa si se asaza felii de kaizer printre ea. Se toarna sman-tana, se presara cascaval, piper si se lasa la cuptor pentru 30 de minute.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 02 mai 2022 |
Care sa fie oare pasii corecti ai ritualului unor buze seducatoare? Specialistii domeniului ne ghideaza. – In primul rand, pentru a avea buze frumoase, se impune hidratarea lor de-a lungul zilei, ori de cate ori este nevoie, in orice anotimp. Cand aplicati crema hidratanta, masati gura pentru a activa microcirculatia sangvina si a intari colturile gurii, care au tendinta de a se lasa.
|
Citeste mai departe...
|
|
miercuri, 20 aprilie 2022 |
400 ml bere, o pulpa de miel, 6 fire de usturoi verde, patrunjel verde, marar verde, boia de ardei dulce, sare, piper. Se curata usturoiul si se taie rondele. Se pune in tava in care urmeaza sa se coaca friptura, impreuna cu verdeata tocata. Se portioneaza pulpa de miel, se presara cu sare, piper si boia dulce. Se pune pe patul de usturoi si se toarna berea. Se acopera tava cu folie de staniol si se coace 90 minute la foc moderat. Se indeparteaza folia si se mai coace 30 minute.
|
Citeste mai departe...
|
|
miercuri, 20 aprilie 2022 |
Daca obrazul dumneavoastra e umbrit de aparitia unor pete pigmentare sau de pistrui de care doriti sa scapati, aveti la dispozitie o multitudine de solutii naturale.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 18 aprilie 2022 |
750 g ficat, 150 g ciuperci, 2 cepe, 100 g unt, faina, sare, piper, 2 cartofi, 3 linguri de smantana, 1 paharel vin. Se curata ficatul de pielite si se spala bine in apa rece. Se taie felii potrivite, in curmezisul fibrelor. Se presara pe amandoua partile cu piper si faina. Se taie ceapa subtire si se prajeste in putin unt. Cand ceapa este gata, se pun feliile de ficat si se prajesc pe amandoua partile, pana se rumenesc. Apoi se asaza totul intr-o cratita adanca, impreuna cu ciupercile calite de asemenea in putin unt. Se inabusa cateva minute, cautand sa nu fiarba mult sosul. Se adauga sosul de smantana preparat cu vin rosu. Se serveste ficatul cu sosul, garnisit cu cartofi prajiti si cu ciuperci inabusite.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 18 aprilie 2022 |
Preocuparea constanta pentru ingrijirea tenului se traduce intotdeauna printr-un look tineresc, si un obraz luminos. – Una dintre cele mai eficace masti care are ca efect o uimitoare intinerire a pielii se bazeaza pe albus de ou si iaurt. Masca indeparteaza stratul de celule moarte de la suprafata, lasand tenul luminos, catifelat si fin. Se amesteca doua albusuri de ou cu doua linguri de iaurt si o lingurita de miere, apoi se aplica masca pe fata si pe gat, cu miscari usoare, circulare. Se lasa sa actioneze 20 de minute, dupa care se inlatura cu apa calduta.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 11 aprilie 2022 |
500 g varza, 200 g sunca, 2 ardei, 2 oua, 100 g masline, 3 rosii, 100 g branza telemea, ulei, otet, sare, piper. Se toaca toate legumele julien, se da sare, piper, ulei si otet dupa gust, iar la urma, se rade branza, se taie cubulete sunca, rosiile si ouale se feliaza si se amesteca toate.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 11 aprilie 2022 |
Aparitia si accentuarea ridurilor este un veritabil motiv de anxietate pentru multe femei. De fapt, este un fals motiv de ingrijorare pentru ca specialistii ofera solutii de estompare sau chiar de disparitie a ridurilor.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 04 aprilie 2022 |
O telina, 100 g unt, 100 g pesmet, 100 g cascaval, 200 g sunca presata, 150 g smantana, 2 oua. Se fierbe telina curatata si, cand este gata se lasa sa se raceasca apoi se taie felii. Se unge un vas cu unt si se presara cascavalul ras. Peste cascaval se pun intercalat rondele de telina, sunca taiata cubulete mici si pesmet. Se repeta pana terminam ingredientele. Deasupra se toarna smantana batuta cu ouale, sare si piper, dupa gust. Se coace aproximativ 20 de minute, pana se rumeneste frumos.
|
Citeste mai departe...
|
|
luni, 04 aprilie 2022 |
Scuza ca ati pierde prea mult timp cu machiajul, pentru a va pune frumusetea in valoare, nu sta in picioare. Iata cronometrarea specialistilor.
|
Citeste mai departe...
|
|
mari, 29 martie 2022 |
4 bucati peste, 1 ardei verde, 2 rosii, 2 cartofi, 200 g arpagic, 200 ml suc de rosii sau 2 linguri bulion, sare, piper, boia dulce. Pestele se curata, se spala si se prajeste. Cartofii se fierb. Arpagicul se curata, ardeiul si rosiile se taie rondele si se calesc in ulei iar cand sunt gata se adauga sucul de rosii, cartofii taiati cubulete si se lasa sa fiarba bine. Dupa ce au fiert se potriveste de sare, piper, boia si se mai da in cateva clocote. Cand sosul este gata se pune peste pestele prajit si se adauga verdeata.
|
Citeste mai departe...
|
|
mari, 29 martie 2022 |
Oamenii postesc din motive spirituale, dar si din motive nutritionale. Mai precis, profita de efectele postului asupra sanatatii, adica de dezinflamarea si detoxifierea organismului, precizeaza dr. nutritionist Laura Ene.
|
Citeste mai departe...
|
|
| << Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>
| Rezultate 85 - 105 din 3462 |
|
Cauta in arhiva magazin.ro |
|
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN |
Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.
Nu ezitati sa va abonati!
Abonamentul se poate face direct la redactie prin: - expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos; - plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838): 1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac 2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R. - la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).
PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele: - 1 luna: 13,00 lei - 2 luni: 26,00 lei - 3 luni: 39,00 lei - 4 luni: 52,00 lei - 5 luni: 65,00 lei - 6 luni: 78,00 lei
Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (90 euro sau 100 $, un abonament pe sase luni; 45 euro sau 50 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.
CONTACT Telefon: 0722. 625. 622 021. 317. 89. 65 WhatsApp: 0722.625.622 Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.
|
Aboneaza-te la newsletter |
|
Cele mai populare articole... |
|
|