Prima pagina arrow FEMINA CLUB arrow Salata din piept de pui
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 8 vizitatori online

Salata din piept de pui

Imprimare E-mail
miercuri, 09 ianuarie 2019

500 g salata verde, 400 g piept de pui dezosat, 1 ardei gras rosu, 2 linguri unt, 6 fire ceapa verde, 100 g masline negre, o lingura capere, 2 lingurite mustar cu hrean, 4 linguri ulei, o lingura coaja rasa de lamaie, 2 linguri zeama de lamaie, sare, piper.

 Pieptul de pui se taie fasii lungi si inguste, se sareaza, se pipereaza si se caleste in untul incins. Se scoate si se lasa sa se raceasca. Salata verde se curata si se spala bine. Se scurge si se rupe in bucati mari, care se pun pe un platou. Ardeiul gras se spala, se curata si se taie fasii lungi, care se pun peste salata, impreuna cu ceapa verde, curatata, spalata si taiata. Dupa ce scoatem samburii, maslinele se taie inele si se pun pe platou. Deasupra se aranjeaza suvitele de carne de pui. Intr-un bol, se freaca mustarul picant cu uleiul, apoi se adauga zeama de lamaie, coaja rasa de lamaie, sarea, piperul si caperele. Toate se amesteca pentru omogenizare. Sosul obtinut se toarna peste salata de pe platou si se serveste.

Tort de pesmet

 6 oua, 6 linguri zahar, 6 linguri pesmet, 1/2 pahar nuci, vanilie.

 Crema de unt: 100 ml apa, 120 g zahar, vanilie, 4 galbenusuri, 200 g unt.

 Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul si vanilia. Se adauga pesmetul si la urma albusurile batute spuma. Odata cu pesmetul se adauga si 1/2 pahar de nuci pisate. Se coace aproximativ o ora, intr-o forma unsa cu unt si presarata cu faina, la foc potrivit. Cand este gata, se taie in trei felii, se umple cu crema de unt si se glaseaza. 

 Crema de unt se prepara astfel: se pune apa cu zaharul sa fiarba intr-o cratita, timp de 3-4 minute. Se adauga in siropul pregatit, dupa dorinta, vanilie sau coaja de lamaie. Se acopera si se lasa astfel sa stea un sfert de ora. Se freaca intr-un castron galbenusurile, turnand incetul cu incetul siropul. Se pune pe foc domol, amestecand continuu cu o lingura de lemn. Trebuie sa avem grija sa nu se formeze cocoloase. Untul se framanta cu o lingura de lemn ca sa se inmoaie si se amesteca bine cu crema pe jumatate calda, punand cate putin. Apoi se freaca pana devine spumoasa. Crema trebuie intrebuintata imediat ce este gata, deoarece se intareste la rece si se intinde greu.

 
< < articolul precedent   articolul urmator > >

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 7,50 lei
- 2 luni: 15,00 lei
- 3 luni: 22,50 lei
- 4 luni: 30,00 lei
- 5 luni: 37,50 lei
- 6 luni: 45,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (70 euro sau 80 $, un abonament pe sase luni; 35 euro sau 40 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Unde sunt codurile da Vinci
» Unde sunt codurile da Vinci
» Proiectul Horizon, un plan destinat Lunii
» A fost un proiect OZN si nu doar aviatic
» Rata cu salata de cartofi
» Rujurile si „secretele” lor
» Sampania – „o mare eroare”
» Manastirea Alcobaça
» Pictorul care a adus pacea
» Haka – dansul vietii si al mortii
» Melatonina, vector al longevitatii
» Macbeth in viziune scandinava
» Malcolm McDowell – „nebunul de serviciu”
» Horoscopulsaptamanii: 17-23 iunie2019
» 13 iunie 1525 – Martin Luther se insoara cu Katharina von Bora
» Tema: „PODURI”
» Leonardo da Vinci, un cod intre doua lumi
» Istoria stomatologiei te lasa cu gura cascata
» Rusia si supersoldatii viitorului
» Povestiri nebunesti precum viata
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9