Prima pagina arrow TERRA X arrow Pui cu sos de ceapa 28 Sep 2020
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 2 vizitatori online

Pui cu sos de ceapa

Imprimare E-mail
marži, 14 iulie 2020

 1 kg pui, 150 ml ulei, 50 g faina, 700 g ceapa, boia de ardei dulce, o lamaie, sare.

 Puiul se curata, se taie bucati, se sareaza si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se caleste faina, se adauga ceapa tocata marunt si se continua calirea. Se stinge cu apa, se adauga boia si se lasa sa fiarba 30 minute. Se adauga sosul peste carne, se potriveste de sare si se pune zeama de lamaie. Se mai fierbe 20 minute la foc potrivit.

Pandispan cu cirese si zmeura

 6 oua, 6 linguri faina, 6 linguri zahar, 4 linguri ulei, 2 linguri smantana, 300 g cirese (fara samburi), zmeura proaspata, 1 plic zahar vanilat, esenta vanilie, sare.

 Intai se lasa cuptorul sa se incinga la foc potrivit si se tapeteaza o tava sau o cratita cu unt si faina. Intr-un vas se mixeaza bine doar albusurile pana se fac spuma. Se adauga zaharul si se bate iar pana se topeste. Galbenusurile se amesteca bine cu uleiul, zaharul vanilat, esenta de vanilie si se adauga treptat peste albusuri, mixand totul incet, pentru a nu se lasa spuma. Se pune smantana si se adauga un praf de sare. Mai amestecam foarte putin. Faina se adauga in ploaie, amestecand cu o spatula de sus in jos, pentru a nu se lasa pandispanul, pana se incorporeaza toata. Compozitia se toarna in forma pregatita si se pun peste pandispan fructele curatate de samburi si zmeura. Se da pandispanul la cuptor si se coace pana devine usor rumenit. Se lasa la racit, se scoate prajitura din forma, se taie, apoi se pudreaza cu zahar.

 
< < articolul precedent   articolul urmator > >

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 7,50 lei
- 2 luni: 15,00 lei
- 3 luni: 22,50 lei
- 4 luni: 30,00 lei
- 5 luni: 37,50 lei
- 6 luni: 45,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (70 euro sau 80 $, un abonament pe sase luni; 35 euro sau 40 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Viata, de la inceputuri (2)
» Bombardamentul care a dus la descoperirea chimioterapiei
» Un nou articol OZN in New York Times
» Peste oceanic cu vinete
» Ten de vis
» Fluturele cosmic
» Manastirea Turnu
» Paolo Uccello ā€“ un predecesor al cubistilor
» Viata si moartea cartilor
» ā€˛Miraculoaseleā€¯ masline ā€“ aliment fabricat in laborator?
» Experienta unica la Sibiu
» Cum va place Agatha Christie, in alb-negru sau color?
» Horoscopul saptamanii: 21-27 septembrie 2020
» 17 septembrie 1859 ā€“ Joshua Norton se proclama ā€˛imparat al Statelor Uniteā€¯
» Tema: ā€˛FAMILIEā€¯
» Viata, de la inceputuri
» Ati auzit de ā€˛jurnalismul galbenā€¯?
» Ar putea ufologia sa devina o stiinta?
» Morcovi cu smantana
» Uleiuri antiimbatranire
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9