Prima pagina arrow FEMINA CLUB arrow Piept de curcan umplut
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 6 vizitatori online

Piept de curcan umplut

Imprimare E-mail
miercuri, 18 septembrie 2019

 1/3 praz, 1/2 lamaie, 50 ml ulei, 1/2 lingurita sare, 250 ml apa, 2 bucati piept de curcan, 350 g ciuperci (din conserva), 1/2 lingurita piper, 150 g masline, 1/2 lingurita rozmarin uscat, 100 g sunculita, o legatura usturoi verde, 1/2 lingurita patrunjel uscat, 200 ml vin alb.

 Pieptul de curcan se spala si se taie pe lungime. Se bate cu ciocanul de snitele, se sareaza si pipereaza, apoi se stropeste cu zeama de la o jumatate de lamaie. Se presara rozmarin. Intr-o tigaie se caleste ceapa in ulei, se adauga apoi sunculita taiata marunt si mai apoi ciupercile taiate. Se calesc si se lasa sa scada la foc mic. Se ia tigaia de pe foc si se adauga maslinele taiate marunt, piperul, sarea si patrunjelul uscat. Dupa ce acest amestec s-a racit, se pune peste pieptul de curcan, se ruleaza si se leaga cu sfoara. Se pune pieptul de curcan intr-o tava, se unge cu putin ulei, apoi adaugam vinul si apa. Se acopera tava cu o folie de aluminiu si lasam la cuptor timp de 2 ore, la foc mic.

Prajitura cu nuca

 O cana + 2 linguri pline faina, o cana ulei, o cana zahar, 5 oua, 1/2 lingurita sare, 1 plic zahar vanilinat, o cana nuca tocata nu foarte marunt.

 Intr-un bol se bat bine ouale intregi, zaharul,  zaharul vanilinat, sarea pana ce compozitia creste in volum si se face ca o smantana groasa. Se adauga treptat uleiul, se mixeaza bine, apoi se incorporeaza faina, lingura cu lingura, amestecand de jos in sus cu furculita. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt, tapetata cu hartie de copt si se presara deasupra nuca tocata. Se da tava la cuptorul preincalzit si se lasa prajitura sa se coaca la foc moderat, 35-40 minute. Dupa ce se raceste, se taie si se serveste.

 
< < articolul precedent   articolul urmator > >

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 7,50 lei
- 2 luni: 15,00 lei
- 3 luni: 22,50 lei
- 4 luni: 30,00 lei
- 5 luni: 37,50 lei
- 6 luni: 45,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (70 euro sau 80 $, un abonament pe sase luni; 35 euro sau 40 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Vom pleca pe alte planete sau vom sta acasa?
» Cine a pus la cale evadarea lui Napoleon?
» Extracorporalitatea
» Masti naturale
» Paste cu legume
» Marele Zid Chinezesc – pentru toata lumea
» Manastirea Segarcea
» Pierdut pentru un mileniu
» Luna plina: seductie si pericol
» Manastirea Putna, centru de spiritualitate, cultura si istorie româneasca (2)
» Filme greu de digerat
» Horoscopul saptamanii: 18-24 noiembrie 2019
» 14 noiembrie 1889 – S-a nascut Jawaharlal Nehru, primul premier al Indiei
» Tema: „VENETIA”
» Inventii care au schimbat fata lumii
» Republica Cospaia – tara fara stapani
» Supermemoria „Akasha”
» Antricot de vaca in sos de tarhon
» Trucuri pentru frumusete
» ADN-ul, noi utilizari
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9