Prima pagina arrow FEMINA CLUB arrow Dovlecei umpluti cu branza 08 May 2021
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 2 vizitatori online

Dovlecei umpluti cu branza

Imprimare E-mail
marţi, 28 iulie 2020

 5 dovlecei medii, 2 linguri unt, o lingura faina, o ceasca lapte sau apa, 2 linguri branza, 2 oua, sare.

 Dovleceii se taie in patru, intai in lat, apoi fiecare bucata in doua, in lungime. Se oparesc in apa clocotita cu sare. Se scot, se scurg, iar cand s-au racorit, fiecare sfert se scobeste inauntru. Separat se face un sos gros dintr-o lingura rasa de unt si o lingura plina de faina, care se stinge cu apa sau cu lapte, amestecand mereu sa nu se faca cocoloase, pana se ingroasa bine si se desface de pe cratita. Se da la o parte sa se racoreasca, apoi se adauga branza rasa, sare si pe rand doua galbenusuri si cele doua albusuri batute spuma. Cu aceasta compozitie se umplu sferturile de dovlecei, se asaza unele langa altele intr-o tava unsa cu unt. Se presara deasupra branza rasa, se dau la cuptor, se tin pana ce creste umplutura. Se scot si se asaza pe farfurie.

Chec cu lapte

 3 oua, 50 g unt, 225 g zahar pudra, 125 ml lapte, 225 g faina, 1 praf de copt, unt pentru uns forma.

 Se freaca spuma untul proaspat, se adauga zaharul si galbenusurile puse pe rand. Se pregateste laptele rece si faina cernuta, in care s-a amestecat un pachet de praf de copt. Cand untul a cuprins bine galbenusurile si zaharul, se pun alternand lapte si faina, amestecand continuu. La sfarsit se adauga cele trei albusuri batute spuma. Se unge cu unt o forma, se toarna compozitia si se coace la foc potrivit. Se taie dupa ce s-a racit.

 
< < articolul precedent   articolul urmator > >

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 9,00 lei
- 2 luni: 18,00 lei
- 3 luni: 27,00 lei
- 4 luni: 36,00 lei
- 5 luni: 45,00 lei
- 6 luni: 54,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (75 euro sau 90 $, un abonament pe sase luni; 38 euro sau 45 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
WhatsApp:
0722.625.622
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Digory, fildesul artificial
» Sibylla, ambitioasa regina a Ierusalimului
» Oficialitatile constientizeaza fenomenul OZN
» Friptura de miel cu sos de menta
» Pericolul deshidratarii
» Iarba de mare – alimentul viitorului?
» Biserica Sfântului Mormânt
» Botticelli – portretul iubirii neimplinite
» Necunoscutii stramosi ai omenirii
» Socializare fara riscuri sanitare
» Privind Luceafarul de dimineata
» Jerry Seinfeld – cum sa ajungi „cineva” cu un serial „despre nimic”
» Horoscopul saptamanii: 3-9 mai 2021
» 29 aprilie 1901 – S-a nascut Ă®mparatul Japoniei, Hirohito
» Tema: „SFINTELE PASTI”
» Dovezi arheologice, adevaruri istorice
» Unity Mitford, „mireasa lui Hitler”
» Despre tabuul OZN
» Pui cu vinete
» Tenul „mangaiat” de flori
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9