|
Orez cu limba de vitel
|
|
|
marţi, 04 august 2020 |
O ceasca orez, o limba vitel, o ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 4 linguri unt, o lingura faina, 100 g branza rasa, sare. Se fierbe limba de vitel cu o ceapa si zarzavat. Se curata de piele si se taie in cuburi mici. Se face un sos gros ca o smantana, dintr-o lingura unt si o lingura faina. Se stinge cu zeama in care a fiert limba si se amesteca bine cu bucatile de limba. Se prajeste usor in unt orezul si se stinge cu doua cesti de zeama limpezita in care a fiert limba. Cand orezul este fiert, se amesteca bine cu restul de unt si branza rasa. Se da 10 minute la cuptor, se rastoarna pe farfurie, iar la mijloc se asaza limba.
Spuma de capsuni cu bezea 4 albusuri, 200 g zahar tos, 1 plic zahar vanilat, 300 g capsuni, 50 ml apa, sare. Capsunile curatate si spalate se paseaza in blender, apoi se strecoara printr-o sita. Zaharul cu apa se pun intr-o craticioara si se lasa sa fiarba la foc mediu, timp de 5-7 minute. Cat timp fierbe siropul se bat albusurile cu un praf de sare pana devin spuma, apoi se adauga zaharul vanilat si se mixeaza bine. Cand siropul este gata se toarna incet peste albusuri continuand mixarea pana obtinem o bezea lucioasa si ferma. Cand bezeaua este rece se toarna si piureul de capsuni, amestecand cu ajutorul unei palete. Se da putin la rece si apoi se serveste.
|
|
Cauta in arhiva magazin.ro |
|
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN |
Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.
Nu ezitati sa va abonati!
Abonamentul se poate face direct la redactie prin: - expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos; - plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838): 1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac 2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R. - la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).
PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele: - 1 luna: 13,00 lei - 2 luni: 26,00 lei - 3 luni: 39,00 lei - 4 luni: 52,00 lei - 5 luni: 65,00 lei - 6 luni: 78,00 lei
Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (90 euro sau 100 $, un abonament pe sase luni; 45 euro sau 50 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.
CONTACT Telefon: 0722. 625. 622 021. 317. 89. 65 WhatsApp: 0722.625.622 Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.
|
Aboneaza-te la newsletter |
|
Cele mai populare articole... |
|
|