Prima pagina arrow FEMINA CLUB arrow Salata de cuscus cu omleta 07 Feb 2023
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 4 vizitatori online

Salata de cuscus cu omleta

Imprimare E-mail
luni, 31 august 2020

 200 g cuscus, 4 oua, 4 cepe, 1 dovlecel, 3 rosii, 3 linguri suc de lamâie, 5 linguri ulei de masline, o legatura marar, o legatura patrunjel, 2-3 frunze menta, 2 fire de busuioc, sare, piper.

 Puneti cuscusul intr-o salatiera. Acoperiti-l cu apa rece si scurgeti imediat. Adaugati si grisul in salatiera si amestecati cu furculita. Stropiti-l cu sucul de lamâie si 4 linguri ulei de masline. Puneti rosiile si dovlecelul taiat cubulete, ceapa tocata marunt si verdeata maruntita. Presarati sare si piper dupa gust, acoperiti cu o folie de plastic si bagati la frigider timp de 4 ore. Bateti ouale intr-un bol cu sare si piper. Incalziti o jumatate de lingura de ulei intr-o tigaie mica. Coaceti jumatate din compozitie pe ambele parti. Coaceti si a doua omleta din restul compozitiei. Lasati sa se raceasca, apoi taiati cubulete omletele. In momentul servirii, verificati asezonarea grisului, incorporati omleta si presarati totul cu busuioc.

Prajitura cu piersici si ciocolata

 170 g faina, 40 g amidon de porumb, 100 g ciocolata amaruie, 200 g unt, 125 g zahar, 1 plic zahar vanilat, 30 g cacao, 4 oua, praf de copt, 4 piersici mari, sare, 50 g ciocolata amaruie (pentru decor).

 Se pune untul moale in vasul mixerului, se adauga zaharul, zaharul vanilat, sarea si se mixeaza, la viteza medie, pâna se obtine o compozitie cremoasa. Se adauga ouale, unul câte unul. Ciocolata se topeste la bain-marie si se lasa sa se raceasca. Atentie, ciocolata trebuie sa fie inca lichida. Apoi se adauga in crema de unt si se mixeaza in continuare, la viteza medie. Se amesteca faina, amidonul, praful de copt, cacaua si se cerne apoi direct in aluatul prajiturii. Doua piersici se taie in cubulete mici si celelalte doua se taie in feliute potrivite. Cubuletele se pun in aluat, iar feliile de piersica se folosesc pentru a orna prajitura. Aluatul se toarna intr-o forma tapetata cu unt si faina si se orneaza  cu feliile de piersica oprite. Se coace prajitura, aproximativ 30 de minute la foc potrivit. Când este gata se lasa sa se raceasca, apoi o putem pudra cu zahar farin sau cu 50 g ciocolata amaruie topita.

 
< < articolul precedent   articolul urmator > >

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 13,00 lei
- 2 luni: 26,00 lei
- 3 luni: 39,00 lei
- 4 luni: 52,00 lei
- 5 luni: 65,00 lei
- 6 luni: 78,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (90 euro sau 100 $, un abonament pe sase luni; 45 euro sau 50 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
WhatsApp:
0722.625.622
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Beringia, uscatul care a aparut si a disparut sub ape
» Jack Ketch, cel mai nepriceput calau din istorie
» Comentarii la noua legislatie OZN
» Praz cu masline
» Cauze posibile
» Cea mai inalta cladire religioasa din lume
» Lugano, paradisul Elvetiei
» Calatorie intre lumi
» Indonezienii cu ochii albastri
» Prevenirea fracturilor la varsta a treia
» Dimitrie Cantemir, un savant de faima europeana (2)
» Nu e pentru cine se pregateste, e pentru cine se nimereste
» Horoscopul saptamanii: 6-12 februarie 2023
» 2 februarie 1926 – S-a nascut Valéry Giscard d’Estaing, presedinte al Frantei
» Tema: „WILLIAM SHAKESPEARE”
» Vom coloniza vreodata Antarctica?
» Poveglia – tenebroasa insula a ciumei
» O lege OZN pentru 2023
» Mancare de vinete cu masline
» Beneficiile masajului facial
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9