Prima pagina arrow FEMINA CLUB arrow Paste cu legume
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 7 vizitatori online

Paste cu legume

Imprimare E-mail
miercuri, 13 noiembrie 2019

 100 g paste, 200 g broccoli, 1 fir praz, 1 dovlecel, 2 rosii, 1 ardei, ketchup, otet, ulei, sare.

 Se pun pastele la fiert in apa cu sare, apoi se scurg si se lasa sa se raceasca. Broccoli se desface in buchetele mici si se opareste in apa fiarta. Separat se opareste si dovlecelul taiat cubulete. Prazul se taie felii subtiri, rosiile si ardeiul se taie in cuburi. Se amesteca totul, se adauga ketchup, sare, ulei si otet dupa gust.

Placinta cu dovleac

 Pentru aluat: 200 g faina, 2 pahare mici iaurt, 120 g unt.

 Pentru umplutura: 700 g pulpa dovleac, 200 g zahar, 2 linguri unt, o lingurita scortisoara.

 Pentru pudrat: 100 g zahar farin vanilat.

 Se taie untul în bucati care se înveleste în folie de aluminiu si se da la congelator pentru 10 minute. Într-un vas, se pune faina si untul rece si se mixeaza. Se adauga cele doua pahare mici cu iaurt. Se mixeaza pentru a obtine un aluat omogen. Se inveleste aluatul în folie alimentara si se da la rece pentru o ora. Umplutura se pregateste dând dovleacul prin razatoare dupa care se pune la calit în unt topit. Se adauga zaharul, scortisoara si se lasa pe foc 10-15 minute. Aluatul se scoate de la rece si se întinde pe masa presarata cu faina, într-o foaie de 1 centimetru. Se taie foaia în trei si partea din stânga se asaza peste cea din dreapta. Apoi se pun marginile de sus si de jos ale celei de-a treia foi, amestecându-le prin întindere cu sucitorul. Se repeta operatiunea de înca doua ori si apoi se aduna aluatul într-o bila care se lasa la congelator pentru o ora. Dupa aceea se împarte în doua si se întind doua foi, cea de suport mai groasa, iar cea de deasupra cât se poate de subtire. Se pune foaia suport în taa unsa cu unt. Se pune umplutura si apoi se acopera cu a doua foaie. Se da la cuptor pentru 30 de minute. Se lasa sa se raceasca în tava, apoi se taie si se pudreaza cu zahar farin.

 
< < articolul precedent   articolul urmator > >

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 7,50 lei
- 2 luni: 15,00 lei
- 3 luni: 22,50 lei
- 4 luni: 30,00 lei
- 5 luni: 37,50 lei
- 6 luni: 45,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (70 euro sau 80 $, un abonament pe sase luni; 35 euro sau 40 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Comorile din Valea Regilor
» Hasekura Tsunenaga, un japonez la curtea regelui Spaniei
» Scepticii, demistificatorii si marturiile
» Telina umpluta
» Idei valoroase
» „Matusalem” a trait in Romania
» Manastirea Mamu
» Courbet, pictorul pietrelor ganditoare
» „Machetele” oamenilor
» Cum sa pacalim gripa
» Visul lui Gerontius, o capodopera (3)
» Regizori ale caror filme au fost interzise in China
» Horoscopul saptamanii: 16-22 decembrie 2019
» 12 decembrie 1901 – Marconi realizeaza prima transmisie radio transatlantica
» Tema: „PORTI”
» Spatiul interstelar, mister fara limite
» A existat ziua de 30 februarie?
» Realitatea stranie si limitele perceptiei
» Peste cu castraveti acri
» Ritualul buzelor seducatoare
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9