Prima pagina arrow FEMINA CLUB arrow Peste oceanic cu vinete 30 Oct 2020
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 1 vizitator online

Peste oceanic cu vinete

Imprimare E-mail
mari, 22 septembrie 2020

 1 kg peste oceanic, 3 vinete, 500 g rosii, 150 ml ulei, 1/2 pahar lapte, o lingura faina, 3 linguri unt, 2 oua, sare, usturoi, cimbru.

 Vinetele se curata, se portioneaza, se sareaza si dupa 30 de minute se spala si se storc. Se dau prin faina, se prajesc in ulei si se asaza una langa alta intr-o tava unsa cu unt. Separat, se curata rosiile, se zdrobesc, se soteaza in ulei cu cimbru si usturoi tocat si apoi se strecoara. Se face un sos alb care se amesteca bine cu 2 oua crude si sare. Pestele se curata, se spala, se taie felii si se fierbe, in putina apa si sare, cateva minute. Se asaza totul in tava cu vinete, deasupra turnandu-se sosul alb si apoi se da la cuptor, la foc potrivit, 30 de minute.

Prajitura cu nuca si cafea

 Blat: 6 oua, 150 g zahar pudra, 1 praf de copt, 1 zahar vanilat, 140 g nuca macinata, 2 linguri faina.

 Crema: 200 g unt, 150 g zahar pudra, 1 zahar vanilat, 2 galbenusuri, 2 linguri cafea solubila, 70 g nuca.

 Glazura: 200 g ciocolata menaj, 200 ml frisca lichida.

 Albusurile se bat cu zaharul pudra si cand se intaresc se adauga galbenusurile frecate cu putina sare, praful de copt, zaharul vanilat, nuca macinata si faina. Dupa ce s-au incorporat toate ingredientele se pune la copt intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Crema se prepara frecand untul cu zaharul pudra pana se topeste. Se adauga zaharul vanilat, galbenusurile si cafeaua solubila, apoi nuca prajita putin si taiata. Glazura se prepara topind ciocolata cu frisca lichida pe baie de aburi. Cand este gata se toarna peste prajitura si se da la rece. Blatul se taie in doua pe lung, apoi se intinde crema, iar deasupra se toarna glazura. Se lasa sa stea la frigider cateva ore, apoi se poate portiona si servi.

 
< < articolul precedent   articolul urmator > >

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 7,50 lei
- 2 luni: 15,00 lei
- 3 luni: 22,50 lei
- 4 luni: 30,00 lei
- 5 luni: 37,50 lei
- 6 luni: 45,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (70 euro sau 80 $, un abonament pe sase luni; 35 euro sau 40 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Exista viata pe Venus?
» Ferdinandea, cea mai disputata insula din lume
» O scrisoare deschisa catre ufologi
» Vinete cu masline
» Tratamente valoroase
» „Dinozaurul” pasarilor
» Santiago de Cuba
» Scriitorul de tablouri
» Catedrala Hereford
» Se poate trai fara splina?
» Homer cu masca pe fata
» Cele mai celebre masini din istoria filmului
» Horoscopul saptamanii: 26 octombrie – 1 noiembrie 2020
» 22 octombrie 741 – A murit Carol Martel, rege al francilor
» Tema: „SOARELE”
» Specii care au prosperat dupa catastrofa
» Incendii care au schimbat istoria
» Reamintindu-ne de Proiectul Blue Book
» Crochete cu ciuperci
» Riduri estompate
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9