Prima pagina arrow FEMINA CLUB arrow Somon cu piure de cartofi 05 Feb 2023
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 1 vizitator online

Somon cu piure de cartofi

Imprimare E-mail
luni, 12 aprilie 2021

 1 kg de cartofi, 200 g iaurt, 4 fileuri somon, o lingura unt, 1/2 lingurita boia iute, o legatura patrunjel tocat, 5 linguri lapte, sare, piper, 4 rosii la gratar.

 Se curata cartofii, se taie cubulete si se fierb intr-o oala cu apa si sare. Fileurile de somon se ung cu 4 linguri iaurt si se condimenteaza cu sare si piper. Pestele se frige pe gratar. Se scurg cartofii, se adauga iaurtul ramas, untul, boiaua, laptele si patrunjelul tocat. Ingredientele se amesteca pana se obtine o crema. Piureul se serveste cu pestele si se poate stropi cu sosul pe care-l lasa la prajit.

Cornulete de post

 270 ml ulei de floarea soarelui, 600 g faina 000, 220 ml de bors, putina sare, 1 plic drojdie uscata, 2 plicuri zahar vanilat, 300 g rahat.

 Intr-un castron mare se amesteca uleiul, borsul, sarea, drojdia  si vanilia. Cine vrea poate adauga si coaja rasa de lamaie sau de portocale. Se amesteca bine totul, apoi se pune faina si se framanta bine. Cand este gata se lasa la dospit intr-un loc cald. Rahatul se taie betisoare. Dupa ce a dospit de ajuns, se imparte aluatul in 4 bucati si fiecare se intinde separat. Se taie in raze, apoi in capatul de la margine se pune cate o bucata de rahat si se ruleza spre interior. Cornuletele se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt, apoi se dau la cuptorul incins si se coc circa 20 de minute. Se pregateste un castron mare cu zahar pudra vanilat si imediat cum se coc, se dau prin zahar.

 
< < articolul precedent   articolul urmator > >

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 13,00 lei
- 2 luni: 26,00 lei
- 3 luni: 39,00 lei
- 4 luni: 52,00 lei
- 5 luni: 65,00 lei
- 6 luni: 78,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (90 euro sau 100 $, un abonament pe sase luni; 45 euro sau 50 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
WhatsApp:
0722.625.622
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Vom coloniza vreodata Antarctica?
» Poveglia – tenebroasa insula a ciumei
» O lege OZN pentru 2023
» Mancare de vinete cu masline
» Beneficiile masajului facial
» Metamorfoza Lacului Verde
» Manastirea Govora
» Amar Bharati – omul cu bratul ridicat
» Chirurgie precolumbiana
» Aveti intoleranta la lactoza?
» Dimitrie Cantemir, un savant de faima europeana
» Animalele – niste „actori” imprevizibili
» Horoscopul saptamanii: 30 ianuarie – 5 februarie 2023
» 26 ianuarie 1808 – Rebeliunea Romului, singura lovitura de stat din istoria Australiei
» Tema: „CASTELE”
» 2023, perspective spatiale
» 1672 – episod de canibalism olandez
» OZN-uri in Italia
» Supa cu galuste de orez
» Cheia unui ten sanatos
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9