Prima pagina arrow FEMINA CLUB arrow Stiuca în sos de smântâna 07 Feb 2023
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 3 vizitatori online

Stiuca în sos de smântâna

Imprimare E-mail
vineri, 12 august 2022

 O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci, 50 g unt, 1/2 pahar vin alb, o lingurita faina, 2 galbenusuri, 3 linguri smântâna, zeama de lamâie, patrunjel verde.

 Se curata stiuca si se pune într-o cratita cu ceapa si morcovul taiate felii, sare, piper, ciupercile, untul si vinul alb. Se fierbe 15 minute acoperit la foc potrivit. Se scot pestele si ciupercile, iar zeama se strecoara si se lasa sa mai scada, apoi se adauga faina, galbenusurile, smântâna si zeama de lamâie dupa gust. Se bate bine pe foc apoi se trece sosul prin sita peste stiuca si ciuperci. Se presara putin patrunjel verde.


Tort moca expres

 Blatul: 35-40 biscuiti, 200 g cafea usor îndulcita, 100 ml visinata.

 Crema: 150 g ciocolata cu lapte, 100 g ciocolata amaruie, 200 g unt, 200 g zahar pudra, 3 galbenusuri.

 Se bat galbenusurile cu zaharul pâna ce se albesc. Treptat se încorporeaza untul si jumatate din visinata. Ciocolata amaruie rupta în bucati se pune într-o craticioara cu 2 linguri de apa si se topeste amestecând mereu. Se procedeaza în acelasi mod cu ciocolata cu lapte. Apoi ciocolata amaruie se adauga la jumatate din crema de unt, iar ciocolata cu lapte la cealalta jumatate. Se ia o forma de tort, se tapeteaza cu hârtie si apoi se umple alternând un rând de biscuiti înmuiati în esenta de cafea si cealalta jumatate de visinata, un rând de ciocolata amaruie, un rând de biscuiti înmuiati, apoi ciocolata cu lapte. Trebuie sa ne mai ramâna câte putina crema din cele doua variante. Se pune compozitia în forma de tort 3-4 ore la frigider, apoi se rastoarna pe un platou si se acopera cu crema ramasa. Se orneaza cu ciocolata rasa sau frisca.

 
< < articolul precedent   articolul urmator > >

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 13,00 lei
- 2 luni: 26,00 lei
- 3 luni: 39,00 lei
- 4 luni: 52,00 lei
- 5 luni: 65,00 lei
- 6 luni: 78,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (90 euro sau 100 $, un abonament pe sase luni; 45 euro sau 50 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
WhatsApp:
0722.625.622
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Beringia, uscatul care a aparut si a disparut sub ape
» Jack Ketch, cel mai nepriceput calau din istorie
» Comentarii la noua legislatie OZN
» Praz cu masline
» Cauze posibile
» Cea mai inalta cladire religioasa din lume
» Lugano, paradisul Elvetiei
» Calatorie intre lumi
» Indonezienii cu ochii albastri
» Prevenirea fracturilor la varsta a treia
» Dimitrie Cantemir, un savant de faima europeana (2)
» Nu e pentru cine se pregateste, e pentru cine se nimereste
» Horoscopul saptamanii: 6-12 februarie 2023
» 2 februarie 1926 – S-a nascut Valéry Giscard d’Estaing, presedinte al Frantei
» Tema: „WILLIAM SHAKESPEARE”
» Vom coloniza vreodata Antarctica?
» Poveglia – tenebroasa insula a ciumei
» O lege OZN pentru 2023
» Mancare de vinete cu masline
» Beneficiile masajului facial
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9