Prima pagina arrow FEMINA CLUB arrow Varza murata cu afumatura si orez 30 May 2023
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 1 vizitator online

Varza murata cu afumatura si orez

Imprimare E-mail
luni, 13 martie 2023

 2 verze medii murate, 150 g orez, o ceapa mare, o lingura untura porc (sau 3-4 linguri de ulei), 250 g fleica afumata, 200 g jumari de porc, 150 ml bulion de rosii, o lingura pasta de ardei, 2 linguri marar tocat, o jumatate lingurita cimbru uscat, sare, piper.

 Se spala verzele, se scurg bine si se toaca marunt. Intr-o cratita incapatoare se topeste untura sau se incalzeste uleiul si se caleste la foc mic ceapa tocata. Se adauga varza si se caleste 10-15 minute, amestecand din cand in cand. Apoi se adauga bulionul de rosii, pasta de ardei, mararul, cimbrul, afumatura tocata cuburi, jumarile si 2 cani cu apa fierbinte. Se sareaza dupa gust, se amesteca bine, apoi se acopera cu un capac si se fierbe la foc mic pana cand varza se inmoaie. Dupa aceea se pune orezul spalat, se mai adauga apa calda daca este nevoie si se continua fierberea pana cand orezul este gatit si a absorbit tot lichidul. Se poate pune cratita la cuptor pana se rumeneste frumos la suprafata.

Negresa de post cu nuci

 Aluat: 500 g faina, 150 g zahar, 3 linguri cacao, 1 plic praf de copt, sare, 70 g nuci tocate, 350 g gem, 150 ml ulei, 400 ml apa minerala.

 Decor: 40 g nuci tocate, 3 linguri zahar pudra vanilat.

 Se pun intr-un bol faina, zaharul, cacaua, sare, nucile si praful de copt. Se amesteca totul bine pentru omogenizare, se adauga apoi gemul (dupa preferinte), uleiul, apa minerala si se mai amesteca inca o data foarte bine ingredientele. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt (22x30 cm) se toarna aluatul si se niveleaza bine pe toata suprafata. Se presara nucile si se cerne deasupra zaharul pudra vanilat. Se coace la foc potrivit pentru 35-40 de minute. Se taie numai dupa ce s-a racit complet.

 
< < articolul precedent   articolul urmator > >

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 13,00 lei
- 2 luni: 26,00 lei
- 3 luni: 39,00 lei
- 4 luni: 52,00 lei
- 5 luni: 65,00 lei
- 6 luni: 78,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (90 euro sau 100 $, un abonament pe sase luni; 45 euro sau 50 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
WhatsApp:
0722.625.622
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Provocarea aviatica a viitorului: zborul comercial suborbital
» Cine a fost „Cocosatul de la Notre Dame”?
» Ce stia spionajul australian despre OZN-urile americane
» Supa de porumb
» Sfaturi utile
» SkyLifter – macaraua aeriana
» Manastirea Galata
» Un „surogat” pentru mireasa pierduta
» Complexul rupestru din Tipova
» Mentalul scapat de sub control
» Politically correct? (2)
» Actori care si-au scris singuri rolurile
» Horoscopul saptamanii: 29 mai – 4 iunie 2023
» 25 mai 1973 – Revolta de pe distrugatorul Velos
» Tema: „SEARA”
» Bacteriile preistorice ar putea dezvolta noi antibiotice
» Palatul de gheata al tarinei Anna
» Ce-si propune NASA privind OZN-urile
» File de cod cu ciuperci
» Masti pentru un ten catifelat
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9