Prima pagina arrow FEMINA CLUB arrow Salata de cartofi cu peste afumat 28 Sep 2023
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 1 vizitator online

Salata de cartofi cu peste afumat

Imprimare E-mail
mari, 06 iunie 2023

 500 g cartofi, 1 macrou afumat, 2 linguri maioneza, o lingurita mustar, o lingurita hrean ras, o lingura ulei de masline, 1/2 lingurita otet, o legatura patrunjel, 1/2 legatura marar verde, o ceapa rosie, zeama de la 1/2 lamâie, 1 ardei iute murat, sare, piper.

 Se spala cartofii si se pun la fiert cu tot cu coaja, în apa cu sare. Într-un bol mare, se amesteca bine maioneza, mustarul, hreanul, uleiul si otetul, apoi se potriveste de sare si piper dupa gust. Dupa ce cartofii s-au fiert, se scurg de apa si se lasa la racit. Apoi se decojesc, se taie felii si se amesteca bine cu compozitia de maioneza. Se adauga patrunjelul si mararul tocate si se amesteca bine. Se dezoseaza pestele si se curata de piele, apoi se stropeste cu zeama de lamâie, se taie în bucati mari si se pune peste cartofi. Se adauga si ceapa rosie tocata, apoi se presara deasupra felii de ardei iute tocat fin. Se amesteca totul si se serveste.

Cheescake cu rodii

 150 g fulgi ovaz, 100 g alune de padure, 100 g curmale moi, 70 ml lapte de migdale, 300 g mascarpone, 300 g crema de brânza, 200 g zahar, 250 g smântâna pentru frisca, 1/2 lamâie, o pastaie vanilie, 12 g foi gelatina, 2 rodii.

 Intr-un blender se pun curmalele, laptele de migdale si se mixeaza pâna se transforma într-o pasta. Se adauga fulgii de ovaz, alunele si se mixeaza înca 2 minute. Se pune compozitia într-o tava de tort cu pereti detasabili si se preseaza usor într-un strat uniform. Se hidrateaza foile de gelatina în apa rece pentru 5 minute. Brânza, mascarpone, zaharul, semintele de vanilie si zeama de lamâie se amesteca bine cu telul. Se pun pe foc 50 ml de smântâna si se lasa doar cât sa se încalzeasca. Se storc bine foile de gelatina si se încorporeaza în smântâna calda, apoi se adauga în crema de brânza si mascarpone. Smântâna lichida ramasa se bate frisca, apoi se încorporeaza totul folosind o spatula de silicon. Se toarna compozitia peste blat, se niveleaza si se da pentru 3 ore la frigider. Se decoreaza cu boabele de rodie doar înainte de servire.

 
< < articolul precedent   articolul urmator > >

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 13,00 lei
- 2 luni: 26,00 lei
- 3 luni: 39,00 lei
- 4 luni: 52,00 lei
- 5 luni: 65,00 lei
- 6 luni: 78,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (90 euro sau 100 $, un abonament pe sase luni; 45 euro sau 50 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
WhatsApp:
0722.625.622
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Exoplaneta K2-18 b, un potential Pamant... oceanic?
» Cosmos 954, reactorul nuclear venit din spatiu
» Audiere OZN in Congresul SUA
» Fundite cu ciuperci
» Aliati apreciati
» Memoria episodica
» Manastirea Topolnita
» „Dosarul” Marilyn Monroe
» Ultimele eroine tribale
» Impotriva cancerului colorectal
» „Marea dictare” de Ziua Limbii Romane
» Filme... gemene, inspirate din fapte reale
» Horoscopul saptamanii: 25 septembrie – 1 octombrie 2023
» 21 septembrie 1939 – Asasinarea premierului roman Armand Calinescu
» Tema: „SCOALA”
» Solutii pentru viitor
» Calatoria epica – la 9 ani, a strabatut singur Australia
» Personalitati comenteaza recuperarile OZN
» Salata de fenicul si avocado
» Fara stres
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9