Prima pagina arrow HOROSCOP arrow Horoscop 2002
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 7 vizitatori online

Horoscop 2002

Imprimare E-mail
joi, 03 ianuarie 2002

          Berbec (21.03-20.
          Berbec (21.03-20.04): Ianuarie va fi o luna a deciziilor intelepte, mai ales in domeniul profesional. Curba financiara nu are deloc o evolutie spectaculoasa, iar cu sanatatea stati foarte bine. In februarie veti primi o suma importanta de bani, in prima jumatate, iar spre sfârsitul lunii va pândeste un ghinion financiar. Atentie la un Capricorn din anturaj, care simuleaza prietenia cu dv.! In martie, toate curbele astrale se vor afla la inaltime. Se pare ca va fi una din cele mai prielnice perioade ale anului, in toate domeniile. Aprilie debuteaza cu probleme sentimentale, dar situatia se va normaliza curând. Spre mijlocul lunii veti primi o veste excelenta de departe, probabil de natura financiara. Mai se caracterizeaza prin sinuozitati ale curbelor financiara si profesionala. Fiti foarte prudent, s-ar putea sa va asupreasca niscaiva necazuri la serviciu. Iunie va fi o luna normala, fara evenimente care sa va tulbure existenta; din pacate, situatia financiara inca nu se redreseaza. Curba psihicului are un minim in ultimul decan al lunii. Iulie ar putea fi o excelenta perioada de vacanta pentru cei mai multi Berbeci, intrucât se intrevad sanse mari pentru aventuri galante. Curba financiara are un maxim in ultimele zile ale intervalului. August pare a fi cea mai ghinionista luna din punct de vedere financiar, caci sunt prezente doua minime (intre 9 si 12 si intre 24 si 27). Cu toate acestea, psihicul dv. este robust. Septembrie este luna cu sansa; curba norocului se situeaza aproape permanent la cote foarte inalte. Poate ar fi bine sa jucati la loterie sau alte jocuri oficiale si decente. Octombrie, cu schimbarile ei meteorologice bruste, va induce o stare de spirit nefavorabila creativitatii. Curba financiara are un minim in perioada 14-18. In noiembrie exista posibilitatea sa primiti o suma considerabila de bani, cu care sa va onorati toate datoriile. Pe de alta parte, pot aparea dificultati in dragoste. Decembrie va fi o perioada de basm; nici o umbra nu traverseaza constelatia dv., totul si toate va merg din plin, iar o mica vacanta nu v-ar strica.
          Nota. Legea lui Murphy care vi se potriveste in anul 2002: Daca mai multe lucruri stau sa cada, atunci in mod sigur se va prabusi cel mai fragil, facând un zgomot infernal.
          
          TAUR (21.04-21.05): Ianuarie va fi una din cele mai profitabile luni ale anului, din toate punctele de vedere; in special in a doua parte a intervalului, curba financiara are un maxim de toata frumusetea (intre 21 si 25). Februarie debuteaza cu un ghinion in dragoste, curba cu pricina având un minim. Nu este o perioada propice formarii de noi cupluri, fiti cât mai prudent in aceasta privinta! Martie se caracterizeaza printr-o creativitate deosebita; aveti multe initiative profitabile si sunteti foarte apreciat de cei din jur; nimic nou despre bani. Aprilie va aduce cu sine multe evenimente marunte, unele tracasante, altele imbucuratoare. Aproape toate curbele astrale principale se situeaza la cote inalte, remarcându-se mai ales curba profesionala. Mai poate fi considerata emblematica din punct de vedere al ghinioanelor. Si in domeniul financiar, si in cel familial s-ar putea ivi neajunsuri importante. Fiti mai putin orgolios! Iunie aduce cu sine destinderea mult dorita; sentimental si profesional, va fi o luna de succes, desi nu sunt excluse unele mici perioade negative, fara urmari deosebite. In luna iulie veti avea, se pare, o surpriza foarte placuta din partea unui amic foarte apropiat; cu ajutorul neasteptat al acestuia veti rezolva o problema urgenta si delicata. Daca va decideti sa plecati in vacanta in august, atunci veti avea parte numai de bucurii. Din pacate, curba financiara nu vrea sa urce deloc spre un maxim, dar cu toate acestea va veti descurca de minune. Septembrie va reprezenta o perioada cenusie, fara evenimente spectaculoase, in care din punct de vedere psihic nu veti sta pe roze. Este posibil ca la inceputul lui octombrie sa primiti o suma foarte importanta de bani, sau o veste excelenta despre acestia; oricum, in aceasta perioada, curba cu pricina are doua maxime (intre 4 si 6 si intre 19 si 23). Luna noiembrie s-ar putea sa fie una din cele mai bune ale lui 2002; curba financiara are un maxim (intre 11 si 15), iar cea afectiv-emotionala are doua maxime, ambele in a doua jumatate a intervalului. Decembrie nu aduce nimic alarmant in destinul dv., dar nici vreun eveniment iesit din comun. Revelionul va va prinde cu o situatie materiala stabila.
          Nota. Legea lui Murphy care vi se potriveste in anul 2002: Dupa eliminarea tuturor greselilor posibile dintr-o actiune sau un sistem, se manifesta cu pregnanta eroarea fundamentala.
          
          GEMENI (22.05-21.06): Se pare ca ianuarie va aduce celibatarilor o surpriza foarte placuta (in intervalul 16-21), intrucât si curba dragostei si cea a psihicului se afla la nivele inalte. Nimic nou despre bani. Februarie va va pune in fata unor situatii delicate, mai ales din punct de vedere financiar; fiti foarte atent când duceti mâna la buzunar, pentru a nu intra intr-un impas mai greu! Martie este luna in care astrele parca-si aduc aminte de nevoile dv. stringente. Va veti redresa atât din punct de vedere financiar, cât si din punct de vedere al psihicului. O surpriza sentimentala placuta va asteapta in ultima saptamâna. Aprilie va trece aproape neobservat, nimic deosebit nu se va petrece in aceasta luna când nu va veti vedea capul de treburi. In mai veti avea succese profesionale, insa curba financiara incepe iar sa scada. Nu trebuie sa va ingrijorati prea mult, situatia nu va va scapa de sub control. Pentru cei nascuti in primul decan al zodiei, luna iunie este cea mai favorabila calatoriilor si afacerilor. V-ati putea petrece o scurta vacanta in care sa imbinati placutul cu utilul, fara sa exagerati in nici o privinta. In plina canicula de iulie, veti avea mari sanse sa va afirmati pe plan profesional si sa luati o decizie de mare viitor, care sa-i surprinda pe multi dintre cunoscutii dv. Aveti incredere in propriile forte. August aduce noutati din punct de vedere psihic; curba cu pricina are un minim (intre 8 si 12), datorat, probabil, unei deceptii sentimentale. Oricare ar fi adevarul, nu va pierdeti simtul umorului. Septembrie va echilibreaza atât financiar, cât si sentimental. Curbele respective se situeaza numai la cote inalte; in intervalul 21-25 veti primi o suma consistenta de bani. Se pare ca octombrie va fi cea mai capricioasa luna a lui 2002. Toate curbele astrale oscileaza, de parca ar dori sa va necajeasca in mod continuu. Nu va pierdeti cu firea, lucrurile se stabilizeaza in ultimele zile ale lunii. Noiembrie aduce cu sine o mare bucurie in familie si una in mediul profesional. Pe de alta parte, curba finantelor are un maxim de toata frumusetea in intervalul 24-27. Decembrie va ascunde sub ninsori toate necazurile de peste an; situatia financiara devine mai buna, iar viata in cuplu decurge excelent.
          Nota. Legea lui Murphy care vi se potriveste in anul 2002: Dupa ce ti-ai alcatuit un program riguros, actioneaza exact invers; deci e mai bine sa-l faci de la inceput aiurea, caci astfel vei fi scutit de surprize neplacute.
          
          RAC (22.06-22.07): Luna ianuarie va va aduce unele satisfactii materiale, insa in general va fi o perioada terna, fara nici un eveniment cu adevarat remarcabil. Spre sfârsitul intervalului veti primi o veste foarte buna din mediul familial. Februarie, parca razbunându-se pe linistea sufleteasca din luna precedenta, va fi agitata, plina de stres si cu satisfactii mai putine. Situatia financiara nu se inzdraveneste deloc. Martie se remarca printr-o ascensiune continua a curbei financiare, care are un maxim in ultima saptamâna; probabil veti primi o suma considerabila de bani. In aprilie se pot ivi conflicte dure in mediul profesional; Luna are acum o influenta negativa asupra dv. si excesele temperamentale se vor tine lant. O data cu imblânzirea vremii din mai, in sufletul dv. se reinstaureaza linistea si creativitatea va va fi un aliat de nadejde. In intervalul 25-29 veti primi o suma importanta de bani si veti scapa astfel de o mare parte din datorii. Iunie va fi o luna monotona, si la serviciu, si in familie. Curba afectiv-emotionala stationeaza la un nivel mediu si viata in cuplu schiopateaza. Desi iulie debuteaza cu pesimism si gânduri cenusii despre evolutia carierei dv., pe la mijlocul perioadei se inregistreaza un maxim al curbei psihicului datorat, probabil, unei vesti bune de natura sentimentala. August este luna meditatiei si inactivitatii; probabil ca o vacanta departe de orasul natal va fi binevenita, mai ales ca si stresul va apasa nemilos la locul de munca. Luna septembrie va fi una din cele mai banoase ale anului; curba cu pricina are doua maxime in intervalele 5-9 si 23-26. Mici probleme cu sanatatea pot aparea spre sfârsitul perioadei. Se pare ca octombrie va fi luna iubirii, poate sub forma unor aventuri galante fara urmari de lunga durata. In compensatie, curba financiara scade periculos pâna sub normal. Noiembrie, morocanoasa si rece, va readuce cu picioarele pe pamânt. Din pacate, situatia financiara se redreseaza, dar nu pâna la nivelul sperat. Abia decembrie va fi generoasa din punct de vedere material si afectiv, facându-va sa va simtiti in al noualea cer.
          Nota. Legea lui Murphy care vi se potriveste in anul 2002: Durata unui minut nu este intotdeauna egala cu 60 de secunde; totul depinde de care parte a usii de la baie te afli.
          
          LEU (23.07-22.08): Munca incordata si initiative realiste si profitabile, aceasta ar putea fi caracterizarea lunii ianuarie, când toate curbele astrale se situeaza mult peste normal, dar fara ca vreuna sa aiba un maxim. Februarie are, sub influenta Soarelui si a lui Saturn, o evolutie extrem de pozitiva. Veti lua decizii intelepte si situatia financiara se va imbunatati sensibil in a doua jumatate a perioadei (un maxim al curbei respective apare in intervalul 22-26). Martie va fi o luna foarte solicitanta si s-ar putea instala, in a doua jumatate, un surmenaj nervos nefavorabil randamentului in activitatea de zi cu zi. Curba psihicului are o scadere drastica in ultima saptamâna. Aprilie, sub influenta lui Jupiter, aduce calmul si detasarea mult dorite. Curba psihicului revine la normal, iar cea financiara este in crestere, pâna la un maxim (in intervalul 21-24). Din pacate, luna mai debuteaza cu o nereusita profesionala (poate provocata de câtiva asa-zisi prieteni apropiati). Dar, spre finele lunii, o veste buna de departe va alunga gândurile negre. In iunie sunt binevenite initiativele in afaceri, intrucât Mercur si Soarele au o pozitie reciproca foarte favorabila. In ultimele zile pot aparea dificultati in viata cuplului. In plina canicula de iulie, sunteti foarte activ profesional si rezultatele nu se vor lasa mult asteptate. In ultima saptamâna va pândeste, totusi, un ghinion financiar pe care veti sti sa-l depasiti cu nonsalanta. August va fi o luna nesemnificativa, fara nici un eveniment spectaculos. Septembrie va gaseste plin de ambitii si pus pe harta cu oricine; disensiunile pot capata aspecte foarte neplacute si la serviciu, si acasa. Ar trebui sa va cenzurati mai eficient orgoliile. Octombrie se caracterizeaza printr-o ascensiune generalizata a curbelor astrale, semn ca in mai toate domeniile lucrurile decurg foarte bine. Si curba financiara, si curba psihicului au câte un maxim - ambele in intervalul 20-28. Noiembrie va mai tempereaza entuziasmul si deveniti aproape indiferent fata de ceea ce se petrece in jurul dv. Nici o curba astrala nu arata semne de crestere spectaculoase, iar situatia materiala se stabilizeaza la un nivel modest. Abia decembrie aduce iar serenitatea in sufletul dv., insa dupa data de 17. Curba financiara are un maxim in intervalul 17-22.
          Nota. Legea lui Murphy care vi se potriveste in anul 2002: Joaca sah numai cu persoane mai istete decât tine; in felul acesta vei avea marea bucurie de a le aduce la nivelul tau.
          
          FECIOARA (23.08-21.09): In ianuarie, parca se prelungeste nepermis de mult detasarea si veselia din perioada sarbatorilor. Si asta s-ar putea razbuna, mai ales din punct de vedere financiar si al relatiilor la serviciu. Februarie va readuce cu picioarele pe pamânt, datorita unui ghinion financiar si unul in dragoste; in general, va fi o perioada dura, stresanta, cu foarte putine satisfactii. Curba psihicului scade sub normal. Martie este luna revansei in toate domeniile. Curba financiara are un maxim (in intervalul 12-16), curba psihicului se redreseaza, iar cea afectiv-sentimentala cunoaste si o ascensiune remarcabila, propice unor relatii excelente in viata cuplului. Aprilie aduce cu sine un compromis in mediul profesional; va trebui sa cedati presiunilor unor colegi, desi dreptatea este de partea dv. Nimic nou despre bani. Vremea frumoasa a lui mai va influenteaza pozitiv. La rândul lor, Luna si Soarele se aspecteaza reciproc si asta va confera inspiratie si dinamism intelectual. Luna iunie va fi cea mai complexa a anului. La inceput, toate curbele astrale au o tendinta clara de scadere, apoi, spre mijlocul intervalului, se redreseaza treptat. Cea financiara are un maxim (in intervalul 18-21). Dar cea a afectului scade iarasi spre finele perioadei. In iulie este recomandabil sa va luati o scurta vacanta (in a doua jumatate), intrucât pare sa se abata asupra dv. o avanlansa de probleme stresante, greu de rezolvat cu promptitudine. Din fericire, curba afectiv-sentimentala are un maxim in intervalul 25-29. August va va face sa va simtiti singur, fara nici un prieten, coplesit de un pesimism lipsit de o baza reala. Dar daca din punct de vedere psihic parcurgeti o pasa neagra, financiar situatia devine mai mult decât satisfacatoare. Cel mai interesant aspect al lunii septembrie este cresterea vertiginoasa a curbei profesionale, care are un maxim (in intervalul 12-16). Poate ca va asteapta o promovare sau o veste incurajatoare in aceasta privinta. Octombrie va aduce o surpriza placuta din punct de vedere financiar, si una mai putin agreabila in ceea ce priveste sanatate, caci pot aparea mici si trecatoare probleme respiratorii sau circulatorii. Desi vine cu frig si ceata, noiembrie va va insenina sufletul cu câteva bucurii sosite din mediul familial si din cel profesional. Decembrie va continua atmosfera excelenta din luna precedenta.
          Nota. Legea lui Murphy care vi se potriveste in anul 2002: Frumusetea e trecatoare, urâtenia ramâne; dar abtine-te si nu te automutila la tinerete, de asta au grija altii.
          
          BALANTA (22.09-22.10): Primele doua saptamâni ale lui ianuarie lasa impresia ca veti parcurge o perioada linistita, insa in intervalul 16-20 s-ar putea produce un fel de seism financiar, datorat unor cheltuieli neprevazute. Oricare ar fi adevarul, curba financiara are un minim in acelasi interval. Februarie debuteaza sub semnul pesimismului, insa o bucurie in familie, urmata de primirea unei sume importante de bani, va reechilibreaza din punct de vedere psihic. Martie are o prima jumatate de luna fierbinte, caci o aventura amoroasa se profileaza la orizont. Lucrurile se complica daca nu reusiti sa va temperati elanul, situatia financiara se poate inrautati foarte mult. Din fericire, aprilie este iarasi o luna a echilibrului si a implicarii active si eficiente in activitatile zilnice, cu consecinte materiale substantiale. Curba financiara are un maxim in ultima saptamâna. Mici probleme financiare pot aparea in mai, când Mercur va influenteaza nefavorabil. Se pare ca nu veti fi afectat, totusi, de nici un ghinion de aceasta natura, intrucât curba respectiva stationeaza la un nivel acceptabil. Iunie va fi, probabil, una din cele mai fericite ale anului. Curba financiara si cea a psihicului au câte un maxim (in prima jumatate a perioadei), iar cea afectiv-emotionala prezinta si ea o ascensiune imbucuratoare. Ati putea lega o noua si trainica prietenie. Iulie este si ea o luna fa-vorabila, mai ales din punct de vedere profesional. In intervalul 14-18 veti primi o veste excelenta in acest sens. Spre finele perioadei pot aparea mici neplaceri in familie. August este luna detasarii de orice stres, chiar daca nu plecati in vacanta. Totul decurge normal, fara nici o umbra de necazuri. Situatia materiala nu are nici un eveniment spectaculos. Septembrie se caracterizeaza printr-o monotonie prelungita la serviciu, compensata de o viata sentimentala si amoroasa demna de invidiat. Atentie, curba financiara are tendinta de scadere. Octombrie va fi foarte favorabila celibatarilor. Venus si Soarele va influenteaza foarte mult, puterea de seductie si norocul va sunt acum aliati de nadejde. Noiembrie este din nou o luna fara evenimente spectaculoase, cu o situatie materiala satisfacatoare. Decembrie debuteaza cu un ghinion in sfera profesionalului, dar in a doua jumatate devine o luna extrem de prietenoasa.
          Nota. Legea lui Murphy care vi se potriveste in anul 2002: Daca urcând scarile, ti se pare ca ai sarit o treapta, ia-o de la inceput. Daca aluneci si te pravalesti pâna jos, inseamna ca liftul e defect.
          
          SCORPION (23.10-21.11): Ianuarie va umple sufletul de bucurie la aflarea unei vesti excelente din domeniul financiar sau profesional (in intervalul 12-16). Ar putea fi una din cele mai norocoase luni ale anului, insa, din pacate, mici probleme de sanatate pot aparea in ultima saptamâna. Februarie nu mai este o perioada euforica, intrucât se vor ivi multe situatii delicate in mediul familial sau profesional. Mercur va influenteaza negativ, asa ca ar fi bine sa amânati orice decizie importanta. Martie va readuce serenitatea in suflet; vremea calduta va influenteaza pozitiv, sunteti inspirat si aveti un dinamism intelectual deosebit. Nimic nou despre bani. Din pacate, aprilie nu are auspicii bune, pot interveni disensiuni destul de dure in afaceri. Insa, in a doua jumatate a perioadei lucrurile se normalizeaza si toate curbele astrale principale se situeaza mult peste normal. Mai va fi o luna relaxanta, desi situatia financiara nu se imbunatateste; in schimb, viata sentimentala si amoroasa cunoaste o inviorare demna de invidiat, iar curba psihicului stationeaza la cote inalte. Doua evenimente contradictorii vor caracteriza luna iunie, din punct de vedere material. In prima saptamâna aveti un ghinion financiar (previzibil), dar in ultimele zile ale perioadei norocul va poarta pe aripile lui, oferindu-va un câstig consistent. Iulie nu are nimic spectaculos in curgerea lui monotona, iar curbele astrale stationeaza la cote medii. In schimb august aduce puternice evolutii sentimentale. Sensibilitatea dv. este puternic afectata de o persoana de sex opus, iar Venus si Marte va sunt aliati, deci lucrurile vor decurge excelent. Septembrie pare luna cea mai propice unei vacante. Curbele astrale motaie la un nivel normal si nu prea mai aveti chef de munca, ci numai de distractie. Octombrie se distinge printr-un maxim financiar (in intervalul 10-15), si se pare ca veti reusi sa va onorati toate datoriile restante. Noiembrie va prinde proaspat si plin de initiative profitabile, iar consecintele materiale se vor concretiza curând. Decembrie incepe morocanos, dar in a doua jumatate va va umple de bucurii de toate genurile: sentimentale, profesionale si materiale.
          Nota. Legea lui Murphy care vi se potriveste in anul 2002: Daca in dragoste lucrurile decurg exceptional, inseamna ca n-ai fost de mult la doctor; daca merg prost, ai consultat cel mai bun medic.
          
          SAGETATOR (23.10-21.11): Ianuarie va ofera chiar in prima saptamâna o veste foarte buna. Dupa cum se prezinta astrele in constelatia dv., informatia este, cel mai probabil, de natura financiara. Februarie este plina de evenimente marunte, când favorabile, când mai putin agreabile. Curba financiara si cea sentimentala au oscilatii periculoase si s-ar putea sa va asalteze un surmenaj nervos care va impune o nevoie acuta de relaxare. Abia martie soseste cu echilibrul sufletesc mult dorit. Toate curbele astrale principale se situeaza mult deasupra normalului, iar cea a psihicului si cea a finantelor au câte un maxim in prima si respectiv in a doua jumatate a lunii. Aprilie va va pune intr-o situatie delicata in mediul profesional; va trebui sa luati o decizie incomoda fata de un prieten apropiat, conformându-va principiilor dv. de corectitudine. Nimic nou despre bani. Florile specifice lunii mai vor inflori si-n sufletul dv. Drept "dovada" stau cresterile spectaculoase ale curbelor psihicului si afectivitatii. Chiar si curba financiara este in continua urcare spre un maxim (23-26). Iunie nu pare a fi o luna dificila din punct de vedere material, insa se pare ca se vor ivi cheltuieli neprevazute in intervalul 15-18. Spre finele perioadei veti lua o decizie importanta privind viata in familie. Iulie are Soarele drept actor principal al destinului dv., ceea ce inseamna ca veti da dovada de dinamism intelectual. Inspiratia si creativitatea vor fi emblemele acestei luni. Desi va fi, se pare, perioada vacantei dv., august se prezinta astrologic ca fiind ursuza si plicticoasa. V-ati dori o aventura sau o calatorie departe de casa, insa lucrurile vor decurge in mod cât se poate de obisnuit. Septembrie continua, in prima parte, monotonia si chiar pesimismul lunii precedente. Dar in a doua jumatate veti avea parte de doua bucurii consistente. Octombrie se remarca prin doua maxime: unul al curbei financiare (19-23) si celalalt al curbei afectului. In consecinta, va fi una din cele mai fericite perioade ale anului. Noiembrie va scoate din euforie printr-un ghinion financiar (in intervalul 12-16), care nu va avea urmari grave. Decembrie este luna veseliei si a indiferentei fata de toate problemele vietii. Nimic nu va mai poate stresa.
          NotA. Legea lui Murphy care vi se po-triveste in anul 2002: Daca se rastoarna pe tine farfuria cu ciorba, ai grija sa fie cât mai fierbinte; daca e rece, n-are nici un haz pentru comeseni.
          
          CAPRICORN (21.12-19.01): Ianuarie, prin satisfactiile pe care vi le va aduce, va fi o luna promitatoare pentru tot anul. Din pacate, un ghinion financiar, ivit spre sfârsitul perioadei, va va tempera optimismul. In prima parte a lui februarie, toate curbele astrale se situeaza in jurul normalului, semn ca totul este in ordine. Dar in a doua jumatate a lunii va pândesc doua ghinioane financiare dure. Luati masuri! Martie incepe sub influenta benefica a Soarelui, cu initiative realiste si bine primite in anturajul profesional. Curba finantelor are un maxim in ul-tima saptamâna. Aprilie este, poate, cea mai calma perioada a anului; aveti acum prilejul sa va faceti planuri pentru viitorul apropiat. Spre sfârsitul perioadei, un amic apropiat va face o surpriza placuta. In mai veti fi protagonistul unor evenimente mai putin obisnuite, in mediul familial si-n cel profesional. Câteva situatii delicate necesita solutii prompte si intelepte si se pare ca veti depasi orice obstacol. Iunie reprezinta o perioada relaxanta, cu succese in dragoste si cu posibilitatea de a stabili legaturi trainice, de lunga durata. Atentie la un Taur din preajma dv.! Luna iulie este una din cele mai norocoase ale anului, aflându-se sub influenta conjugata a lui Jupiter si a Soarelui. Va puteti incerca sansa la jocurile de noroc oficiale sau in afaceri. Principala caracteristica a lui august este ascensiunea vertiginoasa a curbei financiare, care are doua maxime de toata frumusetea (unul in intervalul 2-6, iar celalalt in intervalul 18-22). Cei nascuti in ultimul decan al zodiei sunt sfatuiti sa nu faca investitii acum. Septembrie soseste cu o monotonie existentiala care tinde sa va anuleze orice initiativa; chiar si viata in cuplu devine neinteresanta. Dar, spre sfârsitul perioadei, curba psihicului se inzdraveneste. Octombrie nu are vesti prea bune, curbele astrale principale oscileaza in jurul normalului. In consecinta, va trebui sa va mobilizati vointa pentru a nu amâna rezolvarea unor probleme urgente. Noiembrie este iarasi o luna banoasa si plina de surprize placute. O veste foarte buna de departe si una din mediul familial vor sosi in a doua parte a lunii. Decembrie se remarca printr-o crestere rapida a curbei sentimentale si se pare ca nu va mai intereseaza altceva decât dragostea.
          Nota. Legea lui Murphy care vi se potriveste in anul 2002: Daca ai gasit doar doua greseli in calculele privind bugetul personal, atunci precis o a treia eroare te poate duce la sapa de lemn.
          
          VĂRSĂTOR (20.01-18.02): Cel mai remarcabil aspect al lui ianuarie este scaderea ingrijoratoare a curbei financiare, chiar din prima saptamâna a acestei perioade. Din fericire, in ultima saptamâna lucrurile se redreseaza. In februarie, un prieten din anturaj va produce o surpriza foarte placuta, ajutându-va decisiv intr-o situatie delicata. Pe de alta parte, curba finantelor prezinta o ascensiune brusca in a doua parte a lunii. Martie este una din cele mai fericite luni ale anului; toate curbele astrale se situeaza constant la nivele foarte inalte, deci toate va merg din plin. Atentie la un Berbec sau un Leu din anturaj! Aprilie exceleaza printr-o activitate sustinuta si stresanta, care va face sa uitati aproape complet de afectivitate, de viata armonioasa in cuplu. Nu lasati sa se intâmple asa ceva! Desi va fi o perioada acceptabila din multe puncte de vedere, in mai va veti simti foarte "sifonat" de atitudinea unor colegi de serviciu. Luati-va drept aliati intelepciunea si tactul specifice zodiei, si veti trece obstacolele cu brio. Nimic nou despre bani. Si luna iunie va fi agitata, cu tot felul de evenimente marunte si enervante. Important acum este sa nu amestecati viata intima cu afacerile, caci aceasta greseala se razbuna intotdeauna. Iulie va aduce o revigorare a bugetului, chiar in primele zele zile. Curba financiara are un maxim situat in intervalul 6-10. Atentie la influentele unor amici, riscati sa luati o decizie pripita in intervalul 24-27. August este propice unor scurte calatorii in timpul carora ati putea sa imbinati placutul cu utilul, implicându-va in mici afaceri. Va fi o perioada a destinderii maxime, care va va reface complet psihicul. Septembrie soseste cu câteva evenimente, mai putin dorite, din sfera financiara si din cea sentimentala. Veti fi protagonistul unor intâmplari din care veti avea de invatat adevaratul sens al termenului incredere. Octombrie nu straluceste prin evenimente fericite, dar nici nu va tulbura existenta cu vreun necaz. Este o perioada de bilant si de evaluare a viitoarelor activitati profesionale sau in afaceri. Noiembrie aduce multa animatie in jurul dv. Sunteti inspirat si plin de initiative, nelipsindu-va nici simtul umorului. Rezultatele pozitive nu se vor lasa mult asteptate. Decembrie este o noua luna foarte norocoasa; va puteti incerca sansa in dragoste, in afaceri si la jocurile de noroc decente.
          Nota. Legea lui Murphy care vi se potriveste in anul 2002: Borcanul cu miere fara capac se rostogoleste pe masa si cade numai pe covoare sau mochete scumpe. Daca are capacul pus, il veti prinde in plina cadere.
          
          PESTI (19.02-20.03): Ianuarie debuteaza mai slab din punct de vedere financiar, in schimb perspectivele sentimentale sunt excelente. In a doua parte a lunii veti primi o veste foarte buna de departe. In februarie, curba financiara creste incet dar sigur spre un maxim (situat in intervalul 12-16). Pe de alta parte, sunt posibile succese notabile in afaceri, daca stiti pe cine sa va luati drept partener. Martie este intotdeauna luna dv. de suflet, asa ca nu conteaza ghinionul financiar care va pândeste in intervalul 3-7. Curba afectiv-sentimentala prezinta o scadere, apoi isi revine si are si ea un maxim pe 23-24. Aprilie va fi o luna furtunoasa, când se pare ca veti plati tribut generozitatii inimii dv. Din fericire, luciditatea va va reveni la timp si veti repara greselile facute. Din punct de vedere financiar, situatia nu se inzdraveneste deloc. Fata de unele evenimente contradictorii ale lunii mai, nu trebuie sa adoptati o atitudine transanta. S-ar putea ca o persoana apropiata sa va intinda o capcana, doar pentru a se distra pe seama dv. Iunie va reprezenta o perioada agitata, cu o puzderie de activitati solicitante. S-ar putea sa va simtiti cuprins de surmenaj nervos, insa ajutorul unor prieteni va va mentine moralul la cote normale. Caracteristica principala a lui iulie este revigorarea bugetului. Curba cu pricina are doua maxime (situate in intervalele 5-8 si 23-26). Va veti putea achita toate datoriile si chiar veti putea face unele investitii de suflet. August impune o vacanta cât mai lunga si mai activa din punct de vedere al dragostei. Venus si Soarele va sunt acum aliati si nu riscati nici o aventura cu gust amar. La inceputul lui septembrie va trebui sa luati taurul de coarne in plan profesional, intrucât veti intâmpina unele probleme spinoase, care necesita solutii urgente. Situatia financiara este stationara. La mijlocul lui octombrie va veti confrunta cu o situatie foarte delicata din punct de vedere financiar, insa, in cele din urma, veti depasi cu bine momentul. Nu va antrenati in lucruri incerte, doar de dragul curiozitatii. Noiembrie nu aduce nimic spectaculos; singura curba astrala prietenoasa este cea a finantelor, din a carei alura se poate deduce ca bugetul dv. va reintra in normal. Bucuriile lui decembrie se vor aglomera in a doua jumatate a perioadei, caci in prima va asteapta iarasi un ghinion financiar. Oricum, revelionul va prinde cu zâmbetul pe buze.
          Nota. Legea lui Murphy care vi se potriveste in anul 2002: Daca ceva e previzibil, e greu de explicat; daca e lesne de explicat, atunci e imposibil sa se intâmple; daca e posibil sa se intâmple, nu va gaseste acasa.
          
 
< < articolul precedent   articolul urmator > >

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR sunt urmatoarele:
- 1 luna: 7,50 lei
- 2 luni: 15,00 lei
- 3 luni: 22,50 lei
- 4 luni: 30,00 lei
- 5 luni: 37,50 lei
- 6 luni: 45,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (50 euro sau 70 $, un abonament pe sase luni; 25 euro sau 35 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Falsuri biblice, complicitati dubioase
» Cand democratia este mimata
» Dezinformarea din 1969
» Rasol cu smantana
» Stresul iernii
» Autofotografierea, o pasiune mortala
» Sihastria Voronetului
» Un prieten de suflet
» Sarpele-cu-pene, Dumnezeul precolumbienilor
» Declin demografic drastic
» „Printul rus al pianului” locuieste la Bucuresti
» Terifiantele povesti din „Cetatea filmului” de altadata
» Horoscopul saptamanii: 17-23 decembrie 2018
» 13 decembrie 1553 – S-a nascut Henric al IV-lea al Frantei
» Tema: „PODURI PESTE APE”
» Cand studile sunt eronate
» Tancuri sovietice la Praga
» O organizatie pentru studiul OZN
» Supa-crema de gulii
» Alura tinereasca
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9