01 Mar 2021
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu

O întâlnire nepamânteana

Imprimare E-mail
marţi, 19 ianuarie 2016

 As dori sa prezint cititorilor revistei Magazin un caz mai aparte, pe care l-am studiat personal. Începând din 1996, am primit de la Cornel Buta (C.B.) din Brasov, un mare numar de scrisori, casete audio etc., în care el relata despre contacte stranii cu fiinte pe care le-a calificat drept extraterestre. În scrisorile sale, ca si in convorbiri telefonice, mi-a repetat ca nu-l intereseaza publicitatea, dar doreste ca oamenii sa cunoasca niste adevaruri. La solicitarea mea, a acceptat sa-i dezvalui totusi identitatea.

 S-a nascut în 1937, în localitatea Bogata Olteana, judetul Brasov. Are o stare materiala buna, este însurat si are un baiat, Mircea, nascut în 1969. La vârsta de trei ani, C.B. fost înfiat de familia unei matusi, sora mamei. Si ei aveau o gospodarie mare, dar nu aveau copii si-si doreau si un ajutor. Din acest moment si pâna la vârsta de 26 de ani, C.B. a locuit cu ei, într-un teritoriu numit „Turzun”, o peninsula, de circa 7 kilometri patrati, închisa aproape complet de un cot de 9 kilometri al râului Olt. La 26 de ani, s-a mutat la Brasov. Aici a ajuns sa lucreze ca maistru într-o întreprindere militara, dupa ce si-a completat studiile la cursurile serale. Din 1997 a iesit la pensie.

 C.B. spune ca la vârsta de 14 ani si jumatate, a avut o întâlnire cu fiinte nepamântene. Era la Turzun. În zorii zilei de 19 martie 1952, s-a trezit pe la ora 2:00 si a iesit în curte pentru câteva minute. A revenit apoi în casa, s-a culcat linistit si a adormit. Imediat dupa aceea s-a vazut într-o alta lume, cu constructii si fiinte total diferite de tot ce cunostea pe Pamânt. Era o lume stranie, monotona si pustie. Nu exista pic de vegetatie. Solul era plan si negru ca bitumul... În jurul sau, pe o raza de circa un kilometru, vedea totul ca într-o zi întunecoasa, dar mai departe si deasupra era înconjurat de nori grosi si negri ca fumul de pacura... „Pareau încremeniti, nederanjati de nicio adiere de vânt”.

Fiinta energetica

 În tot acest peisaj se zareau doua cladiri. Una era asemanatoare cumva cu cele de pe Pamânt si parea turnata dintr-o masa plastica, „cum ar fi bachelita neagra”. Cealalta era de culoare crem deschis, aproape lamâi, cu acoperisul rosu, si construita din materiale cum martorul nu vazuse pe Pamânt.

 În fata sa, la circa 25-30 de metri, se afla o „vietate cosmica”, „o fiinta energetica informa pe care mintea omeneasca, oricât s-ar stradui, nu si-o poate imagina”, de o maretie pe care n-ar putea s-o descrie în cuvinte, care „îsi schimba forma si culoarea dupa voie, de la alb stralucitor, mai puternic ca lumina soarelui, pâna la rosu, culoarea sângelui, fara nicio stralucire”. Era „o fiinta care nu era materie fixa ci numai energie vie ca flacara de foc, o materie vie total deosebita de noi”.

 Au avut o conversatie. I s-a spus ca a fost ales dintr-un mare numar de oameni si ca îl cunosteau dinainte de a se naste. Fiinta luminoasa i-a propus un „plan”, o colaborare care însa implica sa renunte la libertatea sa. C.B. spune ca a cerut un timp de gândire. Aparitia a fost de acord, cu conditia ca el sa respecte trei principii de comportament, pe care le-a acceptat si le respecta si azi. I-a fixat o perioada de proba, dupa care urma sa revina. Pe atunci nu stia ca nu va fi vorba de câteva zile sau saptamâni, ci de 14 ani si jumatate, în care va fi supravegheat permanent. Din pacate, i s-a interzis sa spuna ce i s-a mai comunicat. I s-a permis sa spuna doar idei „de la el”.

 La un moment dat, faptura de lumina a plecat. Atunci a vazut mai clar, la circa 10 metri în dreapta sa, un negru atletic, perfect gol, înalt de circa 1,90 metri, cu parul scurt. Avea o privire crunta si miscari feline. A avut o conversatie si cu acesta. Parea claustrat în acea lume întunecata si se bucura ca are un interlocutor.

 C.B. a stat acolo vreo 20 de minute. Cât a fost acolo, în acea lume stranie, nu si-a adus aminte de nimic de pe Pamânt, de parca memoria i-ar fi fost anulata. Dupa aceasta întâlnire, s-a trezit în patul sau, foarte de dimineata, înainte de rasaritul soarelui. Lânga patul sau, la distanta de circa un metru, statea în picioare, cu fata spre el, un omulet înalt de circa 0,9-1,1 metri. Avea o înfatisare nordica europeana (de „arian”...), semanând cu un baiat de 10-12 ani. Avea fata alba rozalie, ochi albastri si parul blond tuns scurt. Purta o salopeta mulata pe corp, de un rosu aprins si curat, dintr-un material subtire, foarte fin, aparent sintetic si elastic. Pe mijloc era încins cu un brâu lat de circa 4-5 centimetri, pe care, în locul cataramei, se gasea un buton rosu. Purta cizmulite scurte, de culoare albastra, fixe pe picior, elastice, cu talpa subtire.

 Statea nemiscat, ca o statuie, cu bratele încrucisate pe piept, cu palmele lipite... Când C.B. s-a ridicat, a facut un gest linistitor, a zâmbit prietenos si a spus cu blândete: „nu-ti fie frica, nu-ti fac niciun rau”... A urmat o conversatie de circa 15 minute (sau chiar mai mult). I-a spus ca cele întâmplate în noaptea trecuta reprezinta un experiment; l-a sfatuit sa nu asculte tot ce îi va cere negroidul si sa nu-i fie frica de el. I-a mai spus sa aiba grija de corpul sau, ca de ceva sfânt, sa duca o viata curata si echilibrata, sa evite viciile, sa-si foloseasca mintea cât mai intens si sa evolueze continuu prin cunoastere. C.B. a avut sentimentul ca mesagerul „parea independent de ceilalti doi, dar cunostea situatia”.

 L-a întrebat pe omuletul blond cine-i si de unde vine? Acesta i-a raspuns, ridicând un deget, ca de sus, din spatiu. C.B. i-a pus si alte întrebari, la unele nu a primit raspuns, despre altele este obligat sa taca. Omuletul i-a ordonat apoi sa doarma, iar C.B. a adormit. Când s-a trezit, era lumina, cei trei câini îl priveau din afara, din fata usii întredeschise spre curte, iar „arianul” nu mai era acolo.

 Dupa noaptea aceea, timp de aproape 15 ani, zi si noapte, C.B. spune ca a devenit un adevarat cobai. Fiinta cosmica l-a lasat, aparent, pe mâna „umanoidului” negru, care, în continuare l-a supravegheat si l-a supus continuu la presiuni psihice si fizice. Îl contacta mintal de câte ori avea chef, zi si noapte. A vorbit cu el de vreo 10-12 ori, dar numai în anumite circumstante: niciodata în casa sau sub un acoperis, niciodata de fata cu cineva, niciodata iarna sau când era frig, nu în locuri zgomotoase, niciodata când era bolnav, obosit, nervos, suparat, agitat, surmenat sau într-o stare anormala de orice forma, niciodata noaptea, totdeauna pe timp caldut (mai – septembrie) sub cerul liber, senin sau cu nori rari, atunci când era relaxat, „când gândurile taceau”.

 Negroidul dorea ca C.B. sa se poarte în societate cum voia el. Întrucât C.B. se opunea, îl ataca si îl tortura fizic, cu cruzime. Îl imobiliza, de nu-si mai putea misca nici limba, dupa care C.B. era scuturat, ca si când ar fi fost electrocutat. Dupa ce îl lasa în pace, nu mai avea nicio problema, nu simtea nici oboseala, nici durere. De altfel, în toata acea perioada a avut o sanatate buna.

 La un moment dat, spune C.B., „negroidul se încarnase în corpul meu... Simteam o mare greutate si corpul îmi era foarte greoi. Tremuram continuu si vorbeam cu voce stinsa... Am avut noroc ca am gasit metoda eficace de l-am scos afara din mine. Dupa aceea nu am mai avut nimic”. Dupa aceasta tentativa entitatea neagra nu a mai reusit sa-l ia în stapânire; îl simtea din timp si îl bloca.

Negroid insistent

 C.B. a dedus ulterior ca negroidul n-ar fi avut voie sa se comporte astfel, dar era chinuit de singuratate în mediul sau ostil si, daca l-ar fi luat în stapânire, s-ar fi transpus, prin el, în lumea pamânteana, care i se parea un rai, ceva cu totul diferit de lumea lui. În momentul în care C.B. s-a mutat la Brasov, în ambianta aglomerata a unui oras mare si în mediul zgomotos al unei întreprinderi, negroidul parea ca încearca sa-l convinga sa se întoarca acasa.

 Entitatea luminoasa întâlnita în acea noapte nu s-a manifestat în toata aceasta perioada, pâna în septembrie 1966, când C.B a fost „readus fulgerator”, pentru vreo zece minute, în aceeasi lume neagra. Din nou i s-a facut aceeasi propunere ca la prima întâlnire, iar el a refuzat si acum. Entitatea a întrebat de ce, iar el a raspuns ca „lumea nu e pregatita pentru asa ceva; poate peste 2-300 de ani”. Discutia s-a terminat si dupa aceasta a scapat definitiv si de negroid. Ar mai fi vrut sa revada entitatea luminoasa „pentru iubirea pe care i-o purta”, dar aceasta a fost ultima întâlnire.

 C.B. spune ca, în contactele sale, „le-am pus o multime de întrebari; la unele au refuzat sa-mi raspunda”. „Nu mi-au comunicat nimic mai mult despre lumea lor sau despre ei. De unde vin ei, ramâne un mister”. „Am vorbit mult despre noi, chiar în contradictoriu, dar nu mi-au vorbit despre ceea ce se întâmpla cu noi”. „Mi-au dat sfaturi cu caracter educativ si m-au încurajat, dar deviza categorica a fost «te descurci singur»”. „Cu toate insistentele mele, atât vietatea cosmica supercivilizata, cât si tânarul blond cu ochii albastri, au refuzat categoric sa-mi promita orice ajutor”. „Nu mi s-a spus sa uit, ci sa nu uit nimic. Mi s-a spus ca pot vorbi cu oricine tot ce vreau, numai sa fie real si obiectiv; dar despre ce au vorbit ei cu mine niciun cuvânt; de la mine orice dar nu pe seama lor”.

 În urma acestor contacte, nu a ramas cu niciun fel de urme fizice, cu exceptia faptului ca în cei 15 ani, cât a fost urmarit, si-a pastrat aspectul juvenil. Spune ca la 28 de ani arata ca de 17 ani. Apoi, a început sa îmbatrâneasca normal, dar diferenta se observa si azi.

 Primul contact l-a transformat mult. Vedea lumea cu totul altfel. A devenit interesat si a citit multa literatura din domeniu de exemplu despre yoga, OZN-uri ori extraterestri. Dar despre toate acestea, în articolul de saptamâna viitoare.

DAN D. FARCAS

 
< < articolul precedent   articolul urmator > >

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR DIRECT LA REDACTIE sunt urmatoarele:
- 1 luna: 9,00 lei
- 2 luni: 18,00 lei
- 3 luni: 27,00 lei
- 4 luni: 36,00 lei
- 5 luni: 45,00 lei
- 6 luni: 54,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (75 euro sau 90 $, un abonament pe sase luni; 38 euro sau 45 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
WhatsApp:
0722.625.622
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Comorile Egiptului
» Armata de giganti a lui Frederic Wilhelm
» Ecouri din Canada
» Rulada de carne cu fasole verde
» Secretele tenului tanar si catifelat
» Activitate vulcanica in Europa
» Catedrala Canterbury
» Max Ernst, suprarealism veridic
» O lume subpamanteana
» Reducerea riscului de cancer
» Muzeul Bibliei, un proiect unic
» Prieteni Ă®n filme, dusmani Ă®n realitate
» Horoscopul saptamanii: 22-28 februarie 2021
» 18 februarie 1294 – A murit Kublai Khan
» Tema: „MARUL”
» Intamplari la marginea vietii
» Marele furt al ceaiului
» Din nou despre Ferma Skinwalker
» Vinete cu rosii la cuptor
» Privire luminoasa
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» 3 pozitii de relaxare
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9